LED1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LED2 + LCD
PLASMA
Printable View
شماره مدل معادل تلویزیون های LED سامسونگ 2012 مونتاژ داخل و مونتاژ کشورهای دیگر آسیایی
اگه میشه راجع به کیفیت تصویر پلاسمای E8880 اطلاعات بدید.در مقایسه با ال ای ذی D6940 و ٍES6960 چطوره؟
هنوز که نیومده ایران ولی تو سایت های نقد خارجی تعریفشو زیاد کردند.نقل قول:
سلام
کسی مدل ES8880 را تست کرده؟
کیفیت تصویر دو بعدیش در مقایسه با ES6980 چطوره؟
سلام
دوستان نظوتون راجع به دو مدل 46ES5960 و 46EH5560 چیه؟
اگه بخوام یکی از این دو تا را بخرم کدوم را توصیه میکنید و چرا؟
ضخیم یا باریک بودن TV زیاد برام مهم نیست
لطفا بیشتر کیفیت تصویر و کارایی های دیگه را مد نظر قرار بدید
من بررسی کردم ظاهرا تفاوتشون فقط تو ظاهرشونه وگرنه جفتشون اسمارت با قبلیت انطباق 100 هرتز هستند. به نظرم با توجه به اینکه قیمتاشون بدون هدیه نزدیک همه همون ES5960 رو بگیر.نقل قول:
میشه قیمت های بدون هدیه این مدل ها را بگیدنقل قول:
من از بازار نپرسیدم ولی در سایت فروشگاه سامسونگ که دیدم بدون هدیه اش حدود 300 تفاوت قیمت داشت
و سوال اخر اینکه من 3D نمیخوام ایا در 2D ها این مدل ها بهترینند؟
من اول فکر کردم شما مدل 40 اینچشو می خواید. قیمت samsungcenter.ir درسته.نقل قول:
توی 2D ها فکر کنم EH6920 کیفیت بهتری داره چون فرکانس انطباقش 2 برابره ولی مثل این 2 مدلی که گفتید اسمارت نیست.
کسی می تونه در مورد مدل ES6960 , ES6980 اظهار نظر کنه؟ در مورد کیفیت دو بعدیشون
سلام به دوستان گل!
چند وقتیه میخوام سیستم ماقبل تاریخ خونه رو عوض کنم! ولی بزنم به تخته اینقدر مدل به مدل تلویزیون اومده و اصطلاح های عجیب غریب که فعلا قیافم اینجوریه
بگذریم کلی سوال داشتم ممنون میشم دوستان عزیز جواب بدن فقط شرمنده اگر جایه مناسبتری پبدا نکردم!
1. کد D,ES,EH یا ...تو مدل های سامسونگ بافرض سری مدل یکسان مثلا 6 یا 7 یا 8 و نوع پنل یکسان مثلا ال ای دی با هم تفاوتی داره؟
2. چرا کد تلویزیون های سامی ایران با بقیه دنیا فرق داره؟ مثلا من 8000 دیدم ولی 8880 یا ... تو سایت های انگلیس یا امریکا ندیدم! نکنه اینا مونتاژ وطن هستن؟
3. الان گارانتی اصلی سامی دقیقا اسمش چیه؟ چون سر موبایل اینقدر مسخره بازی در اوردن هزار جور مایکروتل و ماکروتل و نمیدونم ماکزیرتل داره؟
4. من چشمم یه مشکلی داره به اسم stereo blindness به زبون ساده من دید همزمان دو چشم رو ندارم یعنی یا با چشم راست میبینم یا با چشم چپ! حالا سوال اینه کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟ می خواستم بدون آیا تجربه معمول فیلم های سه بعدی براش میسر هست یا نه؟
5. اگر دوستان درباره نحوه نصب تلویزیون روی دیوار، منظور ارتفاع قرار گیریش هست راهنمایی کنند ممنون میشم!
وسوال آخر
6. قیمت های فروشگاه سامسونگ سنتر به روز هست و میشه روش حساب کرد؟پیشاپیش از جواب تمام دوستان تشکر میکنم!
1. این حروف نشانگر سال ساخت تلویزیون هستند. D مدل های 2011 هستند و EH و ES مال 2012 هستند.نقل قول:
2. دلیل این کار مسخره هنوز کشف نشده :31: ولی من معادل ها رو توی صفحه قبل نوشتم. تلویزیون های گارانتی سام سرویس مونتاژ داخل هستند.
3. تو تلویزیون سام سرویس هست شاید تو چیزای دیگه فرق کنه.
4. قبلا یه جا خونده بودم بعضی ها نمی تونن سه بعدی ببینن. شما در مغازه قبل از خرید تست کن.
5. نصاب این کارو باید بکنه.
6. بله به روز هست.
دوست عزیز بسیار ممنون از جواب کامل و سریعتون! خیلی از ابهاماتی که داشتم بر طرف شد!نقل قول:
فقط با توجه به اینکه مدل های گارانتی دار فرمودید مونتاژ داخل هستند تغییری در کیفیت و کارایشون با نمونه های غیر مونتاژ ایجاد نشده؟
در این مورد نمیشه نظر قطعی داد که چون تو ایران مونتاژ شده کیفیتی پایین تر از مثلا مونتاژ کره ای دارند ولی نکته مهم تر اینه که الان همه برندهای معتبر دیگر مثل سونی، ال جی، شارپ و ... نیز مانند سامسونگ مونتاژ داخل هستند و راه دیگه ای نیست که بشه تلویزیون مونتاژ خارج با گارانتی معتبر خرید.نقل قول:
فرقی بین کیفیت پخش تصویرال ایدیهای سامسونگ و سونی در پخش ماهواره و نلویزیون دیجیتال هست و کدوم بهتر نشون میده? ممنون
نصب رو خودتون هم می تونید راحت انجام بذین من خودم انجام میدم اگر دریل داشته باشید و وسایلشو خریده باشیدنقل قول:
امریکایی ها معمولا بالا نصب می کنند و لی تو ایران و اروپا معمولا پایینتر نصب می کنند
در ضمن قیمت های اون سایت سامسونگ سنتر خیلی بالاست من خودم 22es5550 رو 370 خریدم ولی اون 430 میده
باز من اومدم با کلی سوال!:31:
1. با خریدن یک اسمارت تی وی آیا به گجت هایی مثل apple tv نیازی هست؟
2. آیا میشه به طور مستقیم با اتصال هارد اکسترنال یا فلش به اسمارت تی وی برنامه ها رو ضبط کرد؟ و آیا فرمت ضبط شده قابلیت اجرای در دیگر دستگاه ها رو داره؟
3. آیا اپ های اسمارت تی وی ها با توجه به شرایط اینترنت ایران قابل استفاده هستند؟ آیا راهی برای ایجاد یک شبکه بی سیم بدون ف ی ل ت ر وجود داره؟
4. آیا تلویزیون ها هم مثل دستگاه های صوتی نیازی به Break in شدن دارند؟ اگر جواب مثبته روش خاصی داره؟ یا اصولا باید کارکرد از یک میزان ساعتی بگذره؟
بازن پیشاپیش ازجوابتون ممنونم!
1. خود تلوزیون به اینترنت وصل میشه و مستقیم اپلیکیشن ها رو از اینترنت می گیره.نقل قول:
2. بله میشه ضبط کرد ولی باید قبلش فرمت مخصوص تلویزیون بشه و روی دستگاه دیگه هم نشون داده نمیشه.
3. بله مشکلی نیست. بعضی مودم ها میشه توشون چیز پی ان وارد کرد.
4. اگر منظورت همون آب بندی خودمونه مثل اینکه پلاسما ها اینجوری اند ولی LED ها نه.
سلام
دوستان کسی هست ES6950 یا EH6920 داشته باشه؛ از کیفیت تصویرشون اطلاعات میخوام.
یه سوال دیگه اینکه دوستانی که سامسونگ دارن آیا تونستن TV شونو طوری کالیبره کنن که تصاویر طبیعی به نظر برسه یا نه؟
متاسفانه تو نمایندگی های سامسونگ بر خلاف نمایندگیهای دیگه همیشه دموی کارتونی پخش میشه، و نمیشه دقت رنگ TV هاشونو تشخیص داد، واسه همین نیاز به کمک دوستانی که ازین TV ها دارن دارم.
ممنون.
ببین یه فیلم رو فلش ببر در مغازه و بگو برات تست کنه. مد تصویر احتمال زیاد رو پویا هست بگو بذاره رو استاندارد تا تصاویر رو معمولی نشون بده. حالا دوستانی که این مدل ها رو دارن بیشتر اطلاع دارن.نقل قول:
smhsh121 جان ممنون
دوستان کس دیگه راهنمایی نداره؟
تصویر SD و بهبود دهنده رزولوشنشون چطوره؟
چون متاسفانه SD رو هم تو مشهد کسی آزمایش نمیکنه.
ممنون.
یه 46ES6950 یا UA46ES6200M خریدیم ما امشب، با 4 تا عینک 3بعدی مدل 2012 که هدیه بود روش، طراحیش خیلی قشنگ، wifi داخلی، اسمارت البته کنترل جادویی نداره و با کنترل عادی کار میکنه، اشباع رنگ و نور زمینش هم میتونم بگم عالی بود و بعد از سری 8 و 7 رویاییه سامسونگ تصویرش قرار میگیره، اما دقت رنگش احتمالا اونقدرا خوب نباشه.
یه توضیحیم بدم که کنتراست مدل es8880 خارق العاده بود، تاحالا همچین چیزی ندیده بودم به چشم...
توی نور زیاد فروشگاه، نقاط مشکی، تقریبا غنی بود و اما! نقاط روشن بقدری پرنور بود که احساس میکردم دارم به صحنه جوشکاری نگاه میکنم...
البته تداخل رنگهای مشکی و سفید و از بین رفتن جزئیات ظریف همون black crush خیلی کم قابل تشخیص بود متاسفانه.
توی سری 6 هم من توی 2 نمایندگی که مقایسه کردم هرچی به چشم نگاه میکردم تصویر همین es6950 رو از es6960 و es6980 از نظر کنتراست و غنای رنگ بهتر میدیدم.
سری 7 و 8 هم علارقم تصویر خوب یه سری ویژگیهای مثل وبکم و قابلیتهای خاص داشتن که برای ما چندان کاربردی نداشت و پول اضافه دادن بود.
قیمت این 2.779.000 شد یه میزم از نمایندگیش برداشتیم مدل K195 بقیمت 400 تومن، با 15 تومن هزینه حمل یا نصب شد 3.194.000 تومن.
حالا فردا میخواد بیاد برای نصب، از دوستان مخصوصا دوست عزیزم آقای smhsh121 اگه کسی اطلاعی از پیدا کردن ساعت کار این تلویزیونها داره ممنون میشم اگه درمیون بگذارن؟؟!
تشکر .
سلام
آقا مبارک باشه. تا جایی که می دونم ساعت کارکد توی سری D و E نداره ولی برای اطمینان از نصاب بپرس.
اومدن نصب کردن es6950 مارو،
معایب:
1. دقت رنگش که تو تصاویر SD ایران که یه چیزی بین کارتونو فیلمه تو فیلمای FHD بهتره اما.
2. عینکهای 3 بعدیشو که روشن میکنم شیشه های عینکها تیره تر میشه و سو سو زدن شیشه های عینک قشنگ مشخصه، اگه پشت تلویزیون پنجره ای باشه و نور توی روز بیاد داخل خونه قشنگ تصویر پنجره مدام خاموشو روشن میشه توی عینک و سرگیجه آوره.
3. زاویه دیدش متوسطه و مثل IPS های ال جی و پاناسونیک نیست از زاویه 30 درجه به بعد خیلی کم و به آرامی از اشباع رنگ و کنتراست کاسته میشه اما تصاویر تا زاویه 160-170 هنوز دیده میشنو اونطور نیست که تصویر بره.
4. عینکهاش دیگه شارژی نیست و باطری های کوچیک شبیه باطری ساعتی میخوره، که هر باطریش واسه 3-4 فیلم جواب میده بعد باید 3 تومن واسه هر باطری پیاده شین یعنی هر فیلم 3بعدی که بخواین 4نفری ببینین 4 تومن آب میخوره که غیر اقتصادیه.
5. حرکت داخل منوها معمولا با کمی مکث همراهه.
مزایا:
1. طراحیش قشنگه.
2. اشباع رنگ خوبی داره.
3. تو صحنه های متحرک سریع در رزولوشن 1080p نسبتا با دقت خوبی نشون میده تصویرو اما عالی هم نیست.
بحث در مورد خرید 2بعدی 46EH6920 بود بقیمت 2 تومن برای صرفه جویی اقتصادی یا خرید 55LM76100 ال جی به قیمت حدود 6 تومن که یه TV خوب باشه و ارزش پول دادن داشته باشه.
من نظرم رو LM76100 ال جی بود اما بابای ما گیر داده بود به سامسونگ، بخاطر خوشگل بودنش آخرم همین سامسونگو خرید.
خدمات:
نصابشم فقط کانالارو تنظیم کرد و میخواست فرار کنه، با بدبختی نگهش داشتم حداقل 3بعدیشو یه تستی بکنه.
برا آوردنش هم قرار بود ساعت 12 بیارن با 2 ساعت تاخیر ساعت 2 آوردن.
چند وقت پیش که از گلدیران یخچال خریدیم نصاب گلدیران بنده خدا خیلی زحمت کشید، نزدیک 1 ساعت سخنرانی کردو یخچالو تنظیم کرد،
انعامم قبول نکرد.
نصاب تلویزیون سام سرویس با اینکه پسر خوبی بود ولی فقط از سر باز کرد و در رفت.
امیدوارم به درد دوستان بخوره این اطلاعات من.
ممنون اطلاعات مفیدی بود. در مورد عینکش بگم که انقدر ها هم مصرفش زیاد نیست و توی دفترچه عینکش نوشته هر باتری برای 75 ساعت تماشای فیلمه. من از پارسال تا حالا کلا یه بار باطری یکی از عینک ها رو عوض کردم و 10-12 تا فیلم سه بعدی باهاش دیدم هر باتریش هم زیر 1000 تومانه:31:. البته یکی از عینک هاش هنوز داره با باطری اولیش کار می کنه. البته از حق نگذریم طراحی سری جدید ال جی (66100 به بالا) قشنگ تر از سامسونگه.
ميخوام 46 اينچ تا دو ميليون بخرم،قيمتهاي بانه بعد از افزايش شديد دلار به هم ريخته و قيمت مشخصي ندارد.
نمايندگي هاي سامسونگ در شهر ما فروش ندارند و منتظر قيمتهاي جديد هستند،samsungcenter هم فروش را متوقف كرده،در مدلهاي 46 اينچ بهتر از eh6000 تا دو ميليون هست؟lg هم باشد مهم نيست.browser هم نياز ندارم.46 اينچهاي d5000 و eh5000 و es5600 تا قبل از افزايش دلار در بانه كمتر از دو ميليون فروخته مي شدند
جالب اين است كه مدل eh6000 در سايتهاي بانه اي نيست و مدل مشابه داخلي eh6920 در بازار فروخته نمي شود.
سامسونگ اين هفته حدود 15 درصد اجناس خود را گران كرد و دليل احتكار فروشندگان آن مشخص شد.
اميدوارم بيشتر از 15 درصد افزايش نداشته باشد و بعضي فروشندگان با اين ميزان افزايش در حال فروش هستند.
خدا مسبب اصلیشو لعنت کنه که دلارو تو یه هفته از 2100 به 2450 رسونده.نقل قول:
با وجودیکه همانند ماشینهای وارداتی،تلویزیونهای مونتاژ شده با دلار 1226 تومانی وارد می شدند،اما هر دو به قیمت آزاد در بازار فروخته می شوند و سود هنگفتی به دلالان می رسد.نقل قول:
این افزایش ربطی به دلار 2600 تومانی ندارد و اگر دلار 2600 تومانی تثبیت شود باز هم افزایش جدیدی خواهیم داشت.بعید نیست این نرخ در بازار ثبت گردد.
به امین حضور هم سر زدم اما انها نیز جنس نمی فروختند و منتظر تعیین قیمت جدید هستند.حتی بعضی از فروش گوشکوب برقی هم اجتناب می کنند:41:
قیمتهای قبل را فرض کنیم کدام مدل بهتر است؟d5000 و eh5000 و es5600وeh6000 یا ...
eh5000 60Hz است و احتمالا ابتدا از لیست حذف می شود.
دوستان سلام.
قیمت Samsung series 4 BN68-03553A رو کسی میدونه چنده ؟
چطور میتونم کانال های دیجیتالش رو فعال کنم ؟ یه انتن معمولی گرفتم .کانال های معمولی رو برفک میگیره .(البته فعلا جای خوبی نصبش نکردم )
با همون انتن دیجیتال رو هم میگیره یا باید انتن مخصوصی بگیرم ؟
با سلام
خدمت دوستان من فکر کنم الان وقت خوبی برای خرید نباشه چون قیمت ها خیلی به خاطر دلار بالا رفته متاسفانه تلویزیون من پلانو سامسونگ بود حدود 8 سال کار کرده بود و یک دفعه سوخت و روشن نمی شه البته روز های قبل نیز کمی تصویر مشکل داشت دیگه دیگه ..
الان قیمت گرفتم UA46ES8880 سامسونگ 5.2 قیمت داده ممنون می شم راهنمایی فرماید اگر برند دیگه ای هست در این حد و اندازه ممنون می شم کمک فرمائید بعد در صفحات قبل کدی را دوستان فرمودند که میزان کارکرد را می گه امکان دارد ان را بگید ممنون و برای فقط سامسونگ هست ؟
از فروشگاهای که اسمشونو گذاشتن بانه باتوجه که ارزونتر بودن خرید کنیم ؟ اگر کسی تجربه اش داشته راهنمایی کند ممنون می شم
بازم تشکر از همه دوستان امیدوارم دلی شاد و تنی سالم در کنار خانوادتون باشید
نقل قول:
کسی نمیدونه ؟
سلام.دوستان من یک تلوزیون 40 اینچ تا 2.5 میلیون میخوام بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
LG LM62000
SAMSUNG ES6950
SHARP LE8300X
ممنون از لطفتون:40:
دوستان تلوزیون سامسونگ مدل ES6960 و ES6950 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
آیا هر دوی اینها قابلیت ضیظ تصاویر رو دارند؟
همه فرمت ها رو پخش می کنه. قابلیت ضبط تصاویر دارند ولی فقط از طریق خود تلویزیون میشه تصاویر ضبط شده رو دید.نقل قول:
من قبلا سامسونگ C6900 از بانه خریده بودم واقعا از کیفیت تصویرش راضی هستم. الآن یک تلوزیون دیگه میخوام میگنES6950 چون در داخل ایران مونتاژ میشه خیلی کیفیتش پایین اومده. این حقیقت داره؟ یعنی از اون C6900 هم کمتره؟ اگر سری D بگیرم چطور؟ مثلا D6960
فکر کنم از طریق نرم افزار VLC PLAYER بشه از کامپیوتر تصاویر ضبط شده را دید.نقل قول:
نه نمیشه چون تصاویر ضبط شده به علت کپی رایت دارای قفل دیجیتال هستند که تو سری D میشه این قفل رو باز کرد ولی تو سری E هنوز نمیشه. البته این قفل رو شرکت های خارجی مثل سونی، سامسونگ و ال جی می ذارن و در مورد مدل های تولید داخل صدق نمی کنه.نقل قول:
سلام ما پارسال D5550 گرفتیم برای کسی و از تصویرش راضی هستیم ، الان میخوام یک تلویزیون دیگه برای خودم بگیرم ، امسال چی تو مایه های همون قبلی بگیرم؟ یعنی میخوام مثل D5550 سه بعدی نباشه
مرسی
معادلش تو مدل های امسال که سه بعدی و اسمارت نباشه ES5550 هست.نقل قول: