من کامپیوتر ضعیفی دارم. قبلا با کسپر کار می کردم حالا که حسابی ضعیف شده فقط Nod32 بهش می سازه. تقصیر از من نیست اگه با انتی ویروسی مثل norton یا بقیه کار نمی کنم به این بیچاره نمی سازه.
من کامپیوتر ضعیفی دارم. قبلا با کسپر کار می کردم حالا که حسابی ضعیف شده فقط Nod32 بهش می سازه. تقصیر از من نیست اگه با انتی ویروسی مثل norton یا بقیه کار نمی کنم به این بیچاره نمی سازه.
سلامنقل قول:
سلام
من در حال حاضر حدود 5 تا ویروس وی کامپیوتر دارم و قصد تعویض ویندوز و سپس نصب فوری آنتی ویروس رو دارم.
سوالم اینه که بعد از تحقیق های بسیار نتوجه شدم این 4 ا آنتی ویروس از همه بهترن:
Norton Internet Security
BitDefender Internet Security
Kaspersky Internet Security
Avast!Internet Security
فقط و فقط قدر شناسایی ویروس هابرام مهمه و سرعت و ... مهم نیست.
در نظر سنجی هم شرکت کنید
پیشنهاد اول
اگه بتونید و یه مقدار حوصله به خرج بدید و کاسپر یا کومودو رو به صورت حرفه ای کانفیگ کنید .
پیشنهاد دوم
در مورد قدرت شناسایی بر مبنای دیتابیس هم که جی دیتا چند سالی هست که رتبه اول رو در اختیار داره و جای بحث نداره .
امیدوارم موفق باشید
سلام
من در مورد سيستمهاي مك سوال داشتم شنيدم اين سيستمها نياز به آنتي ويروس ندارن و خودشون در برابر ويروس مقاوم هستن، ميخواستم ببينم اين صحت داره؟ و اگه اينطور نيست آنتي ويروس خاصي براي اين سيستمها وجود داره يا نه؟
ممنون
من در مورد مک اطلاع خاصی ندارم ولی به هیچ وجه نمی تونه تنهایی از خودش محافظت کنه!نقل قول:
الان مثلا آنتی ویروس کاسپرسکی برای مک هم موجوده :
کد:http://www.kaspersky.com/kaspersky-anti-virus-for-mac?icid=bnnr_mhp_avm_area
ممنون از راهنماييتون
من هم اطلاعات خاصي ندارم و خيلي هم باهاش كار نكردم، اما اين رو از كسي شنيدم و برام جالب بود كه بدونم واقعا اين قدر قوي هست كه بتونه در برابر آلودگي خودش به تنهايي مقاومت داشته باشه يا نه!
از نظر من آنتي ويروس اگه سبك قوي و قابل اطمينان باشه خيلي فوق العادست البته هنوز با انتي ويروسي كه همه اين خصوصيات رو با هم داشته باشه كار نكردم:46:
با اطلاعاتي كه دارم در حال حاضر كسپر و كمودو به نظر قوي تر ميان كه كسپر سيستم سنگين ميكنه از كمودو هم استفاده نكردم.
خوب تعداد کاربران کومودو طبق آمار گروه به 35نفر رسیده،و این یعنی هنوز15 نفر در این نظرسنجی شرکت نکردن،یعنی تا اینجا کومودو برترینه:20:
comodo internet security
norton internet security 2011
3 ساله دارم از اوست رو جفت سیستم هام استفاده میکنم،واقعا بی آزار و امنه،خودش خیلی کم حجم آپدیت میکنه،فری هست،دردسر کرک وسریال نداره و...
از هفته ی پیش رو PC کومودو رو ریختم،تنظیمات آقا مهران عزیز رو هم انجام دادم،اما مشکلی که دادم اسکنش وحشتناک زیاد طول میکشه،یعنی یه درایو 100 گیگی جدود 4 ساعت،آخرم تموم نشد :(
الان دارم نورتون 2011 روو دانلود میکنم،بریزم رو لپ تاپ ببینم چطوره ;)
نظر شخصی من:
1- NOD 32
KasperSky -2
Norton -3
Avast -4
BitDefender -5
AVG -6
امسال که kaspersky گند زده به همه چی رفته.از ه ک شدن سایتش بگیر تا باگهای نرم افزارش.
امسال من نود 32 رو سیستمم نصب بود و بعد از اینکه نتایج شرکت av-comparatives رو دیدم کاملا متوجه شدم که kaspesky گند زده و برعکس اویرا پیشرفت زیادی داشته و الان اویرا رو سیستمم نصب کردم.بهتون قول میدم امسال اویرا جز 3 انتی ویروس اول میشه.
پیشنهادهای من:
برای کاربران راحت طلب و نا آشنا به مباحث امنیت شبکه که علاقمندند سوئیت امنیتیشان رایگان باشند،:
اول:آواست دوم:avg سوم:آویرا
برای کاربرانی که علاقمندند سوئیت امنیتیشان غیر رایگان باشند،:
1.کاسپراسکی 2.ناد32
برای کاربران professional که مایلند همه چی تو کنترلشون باشه و رایگان....
کومودو
و آنتی ویروس مورد علاقه من:
calm av
من خودم هم اوایل طرفدار اوست بودم اما الان که بهش فکر میکنم میبینم قدرت شناسایی اوست در مقابل اویرا یا پاندا اصلا قابل مقایسه نیست
تائید میشه.....نقل قول:
ولی خیلیا آواست رو به آویرا ترجیح می دن.....:دی
بر چه اساسی میگید که کسپرسکی از لحاظ تست های صورت گرفته افت کرده؟نقل قول:
سایت av-comparatives نتایج قدرت واقعی آنتی ویروس ها با استفاده از تمام توان انها (دیتابیس ، هوش مصنوعی و ...) در سال 2010 رو به تازگی منتشر کرده
(لازم به ذکره این تست کاملترین تست هستش که قدرت و دقت واقعی آنتی ویروس رو نشون میدده)
و کسپرسکی در کنار آویرا و سایمانتک و F-Secur ، جزو محصولات 3 ستاره و کامل سال 2010 انتخاب شد
http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/dynamic-tests
در تست های معتبر anti-malware-test.com که قدرت شناسایی مخرب ها و جاسوس های قوی توسط آنتی ویروس ها رو محک میزنند
کسپرسکی جزو بهترین هاست و تنها محصولیست که تونسته 100% حملات صورت گرفته به آنتی ویروس رو دفع میکنه
در زمینه فایروال کسپرسکی امسال با کسب درجه عالی جزو بهترین فایروالهای جهان شناخته شد
نمیخوام منکر برخی باگ ها و مشکلات پیش امده در سال جاری پیرامون کسپرسکی بشم
ولی قدرت انتی ویروس و دقت فایروال کسپرسکی همچنان بالا هستش و این حرفم هم بر اساس تست های معتبر صورت گرفته میگم
اول نود 32
بعدش کسپر
ولی نمیدونم چرا کسپر با اون همه سرو صداش ه*ک شد:27:
این تایپک رو خوندم و برام کومودو جالب شد باید نصبش کنم
حرفه ای ترین ورژنش کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(با پشتیبانی از اینترنت)
[QUOTE=sajad_n90;5727231]
درود.نقل قول:
این تایپک رو خوندم و برام کومودو جالب شد باید نصبش کنم
دوست عزیز.
اول اینکه سایت اصلیش را -- نکردن
بلکه سایت شعبه امریکایی این شرکت را -- کرده بودن.
یک -- دلیل بر ضعف یک شرکت امنیتی نمیشود.
اگر الان هم بیان سایت کومودو را هکش کنن باز بنده از نرم افزار این شرکت استفاده خواهم کرد.
پس ندانسته حرفی را نزنید.
دوما کسپر اگر عالی نباشه از نود32بهتره.
سوم.اگر خواستید کومودو را نصب کنید بهتر است صفحه اول و دوم تایپیک کمودورا خوب
مطالعه کنید تا به مشکلی بر نخورید.
موفق وپیروز باشید.
شما میتونید نسخه اینترنت سکوریتی این شرکت را که یک سوئیت امنیتی کامل است از لینک زیر دانلود کنیدنقل قول:
[HTML]http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=cis[/HTML]
ولی قبل از استفاده حتما پست های اول و دوم تاپیک زیر را مطالعه کنید
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224[/HTML]
کاربران عزیز پشت هر محصول تجاری فلسفه و ادله محکمی نهفته هست که موجودیت آن را در فضای تجاری توجیه می نماید،
بنا بر اصل تکافو ادله و نظر بر احترام نظرین طرفین ، این نکته را متذکر می شوم ، که مباحث مربوط به حسن برتری یک محصول تجاری بر محصول مشابه دیگر به تسلسل علل می انجامد و موجبات انحراف بحث به بیراهه می شود،
میشه یکم دربارش توضیح بدی و علت علاقت به این انتی ویروس چیه؟ClamAV
علت خاصی ندارم،ولی بهش علاقمندم،چون کاملا" بی ادعاست.....نقل قول:
هیچ حاشیه ای هم دور و برش نیست و در خلوت خودش کار میکنه.....
ولی خیلی وقته ازش استفاده نکردم....
من يه سوال داشتم كه سبك ترين انتي ويروس چيه؟منظورم از سبك بودن كند نكردن منابع سيستمه
نود 32،که البته اصلا پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
آویرا هم خوبه
اینا نظرات شخصی من بودند
به نظر من:کومودونقل قول:
ناد32 و آواست هم سبک هستن،ولی با توجه به قدرت ،من کومودو رو پیشنهاد می دم
با سلامنقل قول:
با تائید حرف های دوست عزیزک اقای santamove باید بگم :
من سریعترین ضد ویروس را نمیشناسم اما comodo هم سریع است و هم قدرتمند.
از نظر سریع بودنش تا نصبش نکنید متوجه نمی شوید.
اما از نظر قدرتش یک نگاه به پست 1802 تاپیک زیر بکنید :
پیروز باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923&page=181
با تشکر
از لحاظ سرعت کومودو بحثی ندارم ولی از لحاظ قدرتش جای سوال بزرگی دارهنقل قول:
اصولا در زمینه برنامه های امنیتی دو نوع تولید کننده بزرگ بصورت تخصصی وجود دارند : تولید کنندگان آنتی ویروس و تولید کنندگان فایروال
منهای کسپرسکی که بعنوان یک استثناء در این بین مطرح هستش برای سایر شرکت ها نتونستند از دو جبهه کاملا موفق باشند
در واقع بهترین محصولات در رده آنتی ویروس و یا فایروال محصولاتی هستند که از سوی یک شرکت تخصصی خاص خودش منتشر میشند
مثلا در زمینه فایرول بهترین ها کومودو و اوتپوست هستند و یا در زمینه آنتی ویروس : کسپرسکی ، آویرا ، ناد32 و..
تخصص اصلی شرکت کومودو فایروال و محصولات Hips هستش ولی از لحاظ انتی ویروس تخصص و تجربه کافی رو نداره
و مهم این که محصول آنتی ویروس خودش رو وارد هیچ تست معتبری نمیکنه!
خب وقتی شرکت خودش از تست ها فرار میکنه بیانگر اینه که محصولش کامل نیست و نمیخواد اعتبارش رو زیر سوال ببره
بهرحال تا کومودو آنتی ویروسش رو در یک تست معتبر شناسایی مخرب ها وارد نکنه نمیشه از این محصول بعنوان یک گزینه مناسب نام برد
من میگم nod32. چون در عین حال که برنامه ای معتبر شناخته میشه، سرعت سیستم رو کم نمیکنه.نقل قول:
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
درسته سیستم را کند نمیکنه.
ولی ایا امنیت را برای کاربر و سیستم کاربر مهیامیکنه.
نود32 فقط روی دیتابیس کارمیکنه اونم به صورت چشمگیر نه.
اگر شرکت امنیتی فقط فکر و ایده خودش را روی دیتابیس بگذاره
و گزینه های بیشتر که باعث امنیت
کاربر میشه کنار بگذاره.
کاربر با خطر مواجه میشه.
امدیم کاربری با نود کار میکنه که به یک فایل مشکوک برمیخوره که در واقع یک فایل مخرب است
که نود شناسایی نمیکنه و کاربر روی ان کلیک میکنه انوقت کاربر ویروسی میشه.
اما اگر نود دیفنس قوی و سندباکس قوی و مطمئنی داشت
این کاربر ویروسی نمیشد.
چون در محیط سندباکس که یک محیط مجازی هستش جدا از سیستم عامل ویروس اجرا میشه
ولی به سیستم عامل کاربر اسیب نمیرسونه.
یا دیفنس که همان رفتار شناسی هستش.
اگر نود داشت از رفتار مخرب و تزریق کردن کدهای مخرب و حمله به ریجستری میتونست
جلوی عملکرد ویروس را بگیره.
پس شما که میگید سیستم را کند نمیکنه ایا امنیت را مهیا میکنه ؟
موفق و پیروز باشید.
:11:
در مورد انتی ویروسه کمودو من 2 عدد ویروسی که کسبرسکی تنوست تشخیص بده کمودو از روی دیتابیس به راحتی تشخیص داد نمونش یک کرک بود که که واقعا مخربه وحشتناکی بود و باعث شد من تمامه درایو ها رو فرمت کنم البته اون موقع کسبر نصب بود که نتونست تشخیص بده ولی کمودو به راحتی تشخیص داد و باکش کرد.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز به نظر من اصلا مهم نیست که سوئیت امنیتی comodo در تست ها شرکت نمی کند مهم این است که اگر یک مخرب تمام لایه های امنیتی کومودو را بشکند نمی تواند sandbox ان را رد کند و در sandbox مهار می شود.
من حاضرم ضد ویروس کومودو را disable کنم و هر مخربی را که شما گفتید اجرا کنم(ایا شما حاضر هستید چنین کاری را انجام دهید؟).
درضمن من برای گفته هام دلیل اوردم میتونید به پست 1802 تاپیک زیر مراجعه کنید تا برایتان ثابت شود :
به نظر من شرکت نکردن کومودو در تست ها دلیل بر این نیست که کومودو یک گزینه مناسب نیست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923&page=181
g-data در بسیاری از تست ها در مورد DataBase بالاترین رتبه را اورده اما ایا شما حاضر هستید در صورتی که g-data یک مخرب را نشناسد ان را اجرا کنید؟
امروزه Database زیاد مهم نیست چون بعد از مدتی تمام ضد ویروس ها ان مخرب را می شناسند پس نتیجه می گیریم که قدرت ضدویروس زمانی مشخص می شود که در برابر مخرب ناشناخته قرار بگیرد. که تا به حال در این معقوله comodo حرف اول را زده.
و اخرین سوال : چرا شما فکر میکنید که اگر یک شرکت یک فایروال قوی طراحی کرد نمی تواند یک ضدویروس قوی هم طراحی کند؟؟
با تشکر
من که مدتهای مدیدی ازش استفاده میکنم و مشکلی برام پیش نیومده!نقل قول:
از میان آنتی ویروسهای پرسرعت ناد32 ظاهرا از بقیه معتبرتره. البته اویرا هم گویا پیشرفتهای زیادی داشته.
من فکر میکنم از بین آنتی ویروسهای سریع این دو تا قابل اطمینان تر باشن.
حالا شما میگید چی نصب کنم؟ مثلا بیام کومودو بریزم؟ که T I G E R هم توضیح رو داد که قابل اطمینان نیست...
ضمنا، برای کسانی که میخوان ناد32 بریزن: ناد32 دوتاست. یکی antivirus که فقط حکم آنتی ویروس رو داره و دیگری smart security که علاوه بر آنتی ویروس بودن، امنیت اینترنت رو هم محیا میکنه. پس من به کسانی که میخوان ناد32 بریزن توصیه میکنم smart security ش بریزن.
دوست عزیز من به شما هیچ انتی پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
ولی خودتان باید یک انتی ویروسی انتخاب کنید که امنیت را برای شما مهیا کنه.
اسمارت سکیوریتی فقط فایروال داره همین که فایروال ویندوز سون از فایروال نود قویتره.
اما باز میل خود شماست.
موفق و پیروز باشید.:11:
اضافه میکنم: نظر دادن در باره آنتی ویروسها معمولا بر اساس یکی از این دو مورد (یا هر دو) شکل میگیره: 1- تجربیات شخصی کاربر. 2- شهرت آنتی ویروس یا رتبه آوردن در تستها.
ناد32 رو از یک سو من بیش از دو ساله که ازش استفاده میکنم و مشکلی نداشتم. از سوی دیگر همیشه جزو آنتی ویروسهای صاحبنام بوده.
ضمنا، اگر سایتهای معتبری برای رتبه بندی آنتی ویروس دارید معرفی کنید.
این رو هم میخواستم بگم که مشاهده این رتبه بندی ها خوبه (حداقل به عنوان سرگرمی!) اما این طور نیست که هر کدوم که اول بود نصب کنیم رو کامپیوترمون! مثلا شاید نورتون که گویا سایت یاهو ازش استفاده میکنه آنتی ویروس قوی ای باشه اما وقتی میریزی روی کامپیوتر می بینی که بدرد استفاده روی کامپیوتر شخصی نمیخوره. تازه علاوه بر این امکان وجود اهداف تجاری هم در این رتبه بندی ها هست. مثلا در لینک زیر آنتی ویروسی بنام vipre برترین آنتی ویروس سال معرفی شده در حالی که اصلا اسمش توی این نظرسنجی اینجا نیست!
و یا در لینک زیر bitdefender اوله، اما در نظرسنجی اینجا فقط 4 رای آورده.کد:http://www.pcantivirusreviews.com/
کد:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/v2/
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
نه. اسمارت سکوریتی، آنتی ویروس + اینترنت سکیوریتی هستشنقل قول:
اسمارت سکیوریتی فقط فایروال داره
عزیز منظور من را متوجه نشدیدنقل قول:
نه. اسمارت سکوریتی، آنتی ویروس + اینترنت سکیوریتی هستش
من منظورم این بود فقط فایروال داره ینی اسمارت سکیوریتی که
ازدوبخش انتی ویروس و فایروال تشکیل میشه
یک بخشش فایرواله
و دیفنس که رفتارشناسی و سندباکس نداره.
شما میگید نود خوبه برای شما خوبه ولی اگه یک کاربری نصب کرد و ویروسی شد
بهش چی جواب میدید.
نگاه کنید عزیز کاربران نوع استفاده از سیستم با هم تفاوت دارن.
یکیه میاد اسمارت نصب میکنه و اصلا تا دم اینترنتم نمیره
میاد میگه خوبه
ولی کسی که 24ساعت نت و درحال دانلود از شبکه تورنت هستش
شما ضمانت میکنید که ویروسی نشه؟
اون اسمارت سکیوریتی نود میدونید چند درصد امنیت سیستمتون رو تضمین میکنه؟نقل قول:
خودتون قضاورت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم کمی درصد امنیت کومودو با نود تفاوت داشته باشه
خود دانی
امیر خوبی؟ از خودت بگو چه خبر؟
خودروهای شرکت هایی مانند پاگانی یا بنتلی را چقدر می شناسید؟؟؟؟؟؟؟
آیا نشناختن چیزی دال بر ضعیف بودن آن است؟؟؟
آیا معروفیت ملاک اصلی کیفیت است؟؟؟
آیا شهرت موازی با محبوبیت است؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه بحث بر آنتی ویروس هستش نه اینترنت سکیوریتی و سایر لایه های دفاعی
sandbox هم جزوی از آنتی ویروس نیست بلکه بخشی از سامانه دفاعی جدید هستش و بصورت مجزا توسط شرکت های امنیتی تولید میشند
البته sandbox بیشتر بعنوان برنامه تحت وب برای حفاظت از امینت مرورگرها و جلوگیری از خرابکاری اینترنتی استعمال میشد
معروفترین برنامه با چنین کاربردی هم برنامه sandboxie هستش
در حال حاضر شرکت های امنیتی در حال افزودن این فن آوری به برنامه های امنیتی خود هستند
Comodo و Avast به تازگی از این سیستم در اینترنت سیکوریتی خودشون استفاده میکنند
کسپرسکی هم 2 ساله که از این فن اوری بنام Safe Run استفاده میکنه
اما ویروس های پیچیده امروزی حتی در برابر sandbox هم باهوش عمل میکنند و در صورتیکه محیط مجازی را تشخیص دهند فعال نمیشوند
بهمین خاطر طراحی sandbox باید بسیار دقیق باشد تا ویروس رو گمراه کنه در غیر اینصورت ویروسهای پیچیده به راحتی گول یک شبیه سازی رو نمیخورند
بر همین اساس گفته های من تائید میشه
اولا در تستی که خودتون نشون دادید ، آنتی ویروس کومودو توانایی شناسایی نداشت ( بلکه سامانه محیط مجازی بود)
یعنی شما فایلی رو اسکن کردید ولی پاک تشخیص داد بعد که اجرا کردید سیستم Hips یا sandbox اعلام فعالیت میکند
دوم اینکه حال بخش sandbox رو هم وارد کار کنیم ، عملکرد اون در برابر مخرب های پیچیده اصلا مشخص نشده با چند مخرب که نمیشه تست قاطعی گرفت
اصلا مشخص نیست قایلبت فریب دادن ویروس های پیچیده رو داره و یا این سیستم چقدر مثبت کاذب داره
در پایان میگم بعنوان یک فایروال و یا سامانه Hips ، کومودو رو بسیار قبول دارم ولی آنتی ویروسش بسیار مبهم هستش
شرکت هایی می تونند در این دو زمینه موفق باشند که از همان ابتدای کارشون بر روی هر دو مقوله کار کنند مثل کسپرسکی و نورتوننقل قول:
اما شرکت هایی که یک جانبه کار میکنند ، امکانات و دانششون بیشتر به مقوله تخصصی خودشون کشیده میشه و از جانب دیگه ضعیف تر عمل میکنند
تجربه هم همین رو ثبات کرده بگذارید یک مثال بزنم
مثلا شرکت خودرو سازی فراری که تخصصش صرفا ساخت اتومبیل های اسپورت و سریع هستش ( و در این رده بهترینه)
خب اگه فراری بخواد یک SUV و یا کامیون تولید کنه آیا بنظرتون از همون ابتدا می تونه موفق میشه ؟
اصلا دانش و تجربه این شرکت در زمینه ماشین ها قدرتی در حد ولوو ، بنز و ... نیست تا بخواد محصولی برتر از اونها بده
اگر هم بخواد وارد این سیستم بشه باید سالها تلاش کنه تا با آزمون و خطا به کیفیت بالا برسه
در زمینه تولید کنندگان فایروال و آنتی ویروس هم چنین موردی دیده میشه مگر اینکه شرکت از همون ابتدا در هر دو جنبه فعالیت داشته باشه
یا اگه تازه شروع به کار کرده باشه باید با شرکت در تست های گوناگون قدرت و کیفت خودش رو ثابت کنه
من خودم یه همچین کسی هستم! :31:نقل قول:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
ضمنا به کسی هم نگفتم برو ناد32 بریز که حالا بخوام ضامنش باشم. اینجا محل تبادل نظره. منم نظرم رو گفتم. در عین حال از نظر سایرین هم بهره مند میشم...
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
راستی T I G E R آنتی ویروست چیه؟
سلام دوستان
من يك سوالي داشتم، روي يك لپ تاپ نه چندان قوي و قديمي ميخوام يك آنتي ويروس ترجيحا اينترنت سكيوريتي نصب كنم. ميخوام هم قوي باشه هم خيلي سيستم درگير نكنه چون خودش و برنامه هاش به زور بالا ميان+ اينكه نياز به رجيستر كردن و كي دادن نداشته باشه چون خيلي به اينترنت وصل نميشه اما فايل زياد جابهجا ميشه و زمانهايي هم به اينترنت وصل ميشه.
قبلا نود روش داشتم كه خيلي ازش راضي نبودم و دست آخر هم طوري شد كه فقط حضور فيزيكي داشت و ران نميشد و يا اسكن نميكرد!!! و تحت هيچ شرايطي خودش نشون نميداد الان از روي سيستم ريمو كردمش. زياد هم به كرك نرم افزارها كاري نداشته باشه:46:
شما پيشنهادي دارين؟
ممنون.