امنیت این کار چقدر هستش ؟؟
امنیت این کار چقدر هستش ؟؟
ممنون واسه آموزش اما این نیاز به اینترنت داره و پهنای باند زیادی رو برای بازی یا ویدئو میطلبه. نرم افزاری هست که بدون نیاز به نت و با استفاده از شبکه داخلی قادر به اینکار باشه. من قبلا از طریق شبکه داخلی و با استفاده از vlc player بین کامپیوتر های خوابگاه دانشجویی فیلم به صورت استریم شیر میکردم و بقیه هم استفاده میکردند بدون نیاز به اینترنت.
سلام
سال ن مبارک
از این برنامه استفاده کنید mkv هم پخش میکنه :n02:
tvmobili
چرا برنامه allshareing فایل زیرنویس رو قبول نمی کنه؟
چطور میشه زیرنویس همراه فیلم پخش کرد تو حالت شیرینگ؟
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما از این روش استفاده کرده اید
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
شیر کردن تلویزیون و کامپیوتر
به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان نرم افزار Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این نرم افزار با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
از دیگر ویژگیهای این نرم افزار می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
آخرین ورژن از این نرم افزار را می توانید از سایت آریادانلود دریافت نمایید.
http://www.------.com/software/1863-...2-0-26-08.html
فرمایشات شما درست ولی منظور منو نفهمیدیدنقل قول:
بنده با خود زیرنویش مشکلی ندارم و به راحتی از طریق فلش فیلم رو همراه زیرنویس می تونم ببینم ولی با برنامه allsharing نمی تونم زیر نویس رو وارد شبکه کنم چون تو این برنامه فقط سه انتخاب واسه وارد کردن فایل هست یکی فیلم که فرمتهای مختلف مووی هست یکی موزیک و یکی هم عکس ولی فایل srt واسش تعریف نشده و به همین علت نمیشه تو برنامه allsharing که تو pc نصب میشه واردش کرد
نقل قول:
سلام دوست عزیز من یه تلویزیونUA40ES6960M دارم wifiداخلی هم داره مودم adsl هم دارم 4پورت لن و وا فای هم داره َAllshare رو هم یه بار استفاده کردم گوشی vivaz u5رو وصل کردم چجوری می شه از طریق بی سیم کامپیوتر رو به ای دی وصل کرد
منظورم فیلم و.. که کامپیوتر پخش می کنه از ال ای دی دید .
متشکر می شم جوابم رو بدی.
دوستان سلام. وقت بخیر. من تبلتم آل شیر داره, میتونم با تلویزیونم که دانگل وایرلس میخوره و کامپیوتر, استفاده ای ازش بکنم؟
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
سلاممن tv eh5560 اسمارت دارم ، آیا نیاز به دانگلی برای ارتباط با تلویزیون هس ؟یا AllShare نیازس به دانگل ندارد ؟
دوست عزیزنقل قول:
نگاه کنید که در قسمت منو -----> شبکه----->WiFi Direct روشن است اگر روشن باشد از قابلیت آن استفاده کنید وگرنه باید از
Wireless LAN Adaptor یا در اصطلاح از دانگل استفاده کنید و یا از پست بالا که آموزشش را گذاشتن استفاده کنید.
داداش اون حالتش غیر فعاله فکر کنم باید براش دانگل بگیرمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Galaxy Nexus
دوست عزیزنقل قول:
بله باید براش یک Wireless LAN Adaptor بگیرید.
دادش مارکش که فرقی نمیکنه ؟؟نقل قول:
این خوبه ؟
TP-Link 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter TL-WN723N
دوست عزیزنقل قول:
این که شما نام بردید مودم است با آن چیزی که من میگوییم متفاوت است آن در حقیقت یک نوع wifi است که مخصوص تلویزیون سامسونگ است.
مگه همون کار کرد رسیو*ر رو نداره ؟نقل قول:
فکر نکنم با هم فرقی هم بکنن ، فقط از نظر ساپورت تی پی لینک رو تی وی مطمئن نیستمنقل قول:
باید دانگل مخصوص خود سامسونگ رو از نمایندگی بگیرید. اینا معلوم نیست جواب بده.نقل قول:
من تست کردم فقط دانگل مخصوص تی وی رو بگیرین بقیه جواب نمیده
ی سوال من تلوزیونم و تبلتم و لپتاب و دسکتاپ کامپیوترمو با ی مودم وایر لس با خروجی 4 پورت لن شبکه کردم با نرم افزار سامسونگ لینک و همین نرم افزار این تاپیک.تبلتم با وایرلس و بقیه با کابل به مودم وصله.خیلی راحتم عکس ها و فیلم های و موسیقی های اینم سه وسیلمو رو تلوزیون میبینم.میخاستم فقط بدونم این اتصالات از ترافیک اینترنتم کم میکنه؟ینی در بستر اینترنت این نقل و انتقالات انجام میشه.خوب من ماهی 2 گیگ بیشتر نمیگیزفتم.حالا ببینم از ترافیکمم کم میشه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب منو بدین؟
من تست کردم فقط باید دانگل سامسونگ باشه .مودم سری n دی لینک یا هر نوع مودم وایرلس یو اس پی جواب نمیدهنقل قول:
سلام من اگه بخام تصویر دسکتاپ رو تو تلویزیون ببینم چطوری میشه؟
کابل اچ دی ام ای جواب میده ولی فاصله زیاده
مودم وایرلس دارم و کابل لن بلند میرسه
میخام همزمان هم رو لپ تاب و تلویزیون تصویر داشته باشه از محیط ویندوز
نقل قول:ی سوال من تلوزیونم و تبلتم و لپتاب و دسکتاپ کامپیوترمو با ی مودم وایر لس با خروجی 4 پورت لن شبکه کردم با نرم افزار سامسونگ لینک و همین نرم افزار این تاپیک.تبلتم با وایرلس و بقیه با کابل به مودم وصله.خیلی راحتم عکس ها و فیلم های و موسیقی های اینم سه وسیلمو رو تلوزیون میبینم.میخاستم فقط بدونم این اتصالات از ترافیک اینترنتم کم میکنه؟ینی در بستر اینترنت این نقل و انتقالات انجام میشه.خوب من ماهی 2 گیگ بیشتر نمیگیزفتم.حالا ببینم از ترافیکمم کم میشه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب منو بدین؟
من دنبال یه راهی هستم برای اینکه بتونم از لپ تاب هم به تی وی تصویر بدم یعنی محیط ویندوز رو تو تی وی ببینم
تلویزیون سامسونگ هست ورودی lan usb hdmi vga داره همین طور لپ تاب
مشکل اصلی من فاصله هست با کابل کوتاه اچ دی ام ای تصویر گرفتم ولی تو فاصله 15 متر هزینه اش بالا میشه کابل
مودم وایرلس هم دارم ولی اون فایل شر میکنه وبدردم نمیخوره
اگر ممکنه راهنماییم کنید
دوست عزیزنقل قول:
مصرف اینترنتی شما به دانلودهای کهمی کنید بستگی دارد یعنی اگر شما یک فیلم از طریق اینترنت تماشا می کنید به میزان حجم بایت همان فیلم از شارژ اینترنتتان کم می شود و همچنین باقی مسائل مانند موسیقی گشت و گذار اینترنتی دانلود برنامه و غیره که بغیر از گشت و کذار اینترنتی که حجم کمی مصرف می شود باقی به ندازه حجم آن فایلها از شارژ اینترنتتان کم می شود.
دوست عزیزنقل قول:
اگر لب تاب شما از هسته اینتل استفاده می کند می توانید از نرم افزار WiDi Widget استفاده کنید که دارای قابلیت های بسیاری است که می توانید هم زمان هم از طریق تلویزیون تان فیلم تماشا کنید هم در اینترنت ایمیلتان را چک کنید این را بطور نمونه گفتم. و دیگر نیازی به سیم بلند ندارید به این سایت مراجعه و مطالعه و دانلود نرم افزار مربوطه و طریقه نسب واجرای آن را ببینید.
عزیزم منم متوجه هستم چی میگی ولی من اگه ی فیلم 6 گیگی به عنوان مثال که در لپتاپم هست و این فیلمو در تلوزیون نگاه کنم،انگاه منظورتون این است که 6 گیگ از ترافیک اینترنتم کم میشه؟؟؟؟؟؟ اگه این باشه این روش شبکه کردن تو ایران صرفه نداره.درسته؟ اره وقتی چیزی رو از اینترنت از طریق تی وی بگیرم خوب باید ترافیکم کم شه ؟،ولی اگه این حجم اطلاعاتمو بخام از طریق این شبکه از لپتاب یا تبلتم رو تی وی ببینم و حجم ترافیک اینترنتم هم کم شه که فایده نداره.هرچند سرعت من 256 هست ولی من با کیفیت خیلی خوبی فیلم رو میبینم و بدون هیچ قطعی.اینم متوجه نمیشم.اگه از سرعت و ترافیک اینترنتم استفاده میکنه چرا فیلم اینقدر باکیفیت پخش میشه یا در شبکه ای که ساختم سرعت همون سرعت 54 مگابیت مودمم هست؟// ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بزاریننقل قول:
نقل قول:WiDi Widget این نرم افزارم که من اصلا دنبالش نبودم خیلی معرکس مرسی مرسی
با سلام
من یه 8880 دارم میخوام با استفاده از نرم افزار all shre کامپبوتر رو به تی وی وصل کنم یه مودم وایرلس دارم که مودم رو با کابل به کامپیوتر وصل کردم و از طریق wifi از اینترنت تی وی استفاده میکنم
میخواستم بدونم چه جوری با نرم افزار all shere کار کنم
و ایا حتما باید با کابل برای استفاده از all shere مودم رو به تی وی وصل کنم یا نه از طریق wifi میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیزنقل قول:
در همین تایپیک و در پست اول آموزش این نرم افزار را قرار داده اند
salam nmiduni vase mode bi sim bayad chi kar konym modemo peyda mikone ramzesho mizanam baad zarbdar miad beyne tv va modem... tanzymate ip khassy bayad bezanym????? asan vasl nmishe age mishe amuzeshe kamele shabake kardan va etesal tv samsung ba modeme wifi ro bezaryn
دوست عزیزنقل قول:
ممنون که جواب و دادین اما مثب اینکه سوالمو متوجه نشدین
پرسیدم که ایا حتما برای استفاده از این نرم افزار در کامپیوتر و تی وی حتما باید کابل از تیوی به مودم یا کامپیوتر بکشم یا نه با wifi هم میشه کار کرد بدون کابل
دوست عزیزنقل قول:
مثل اینکه شما مطلب آن پست را نخوانید در آن همان اول توضیح داده که هم میشود با کابل lan و هم اگر لبتاب یا کامپیوتر تان وایر لسی دارد بطور بیسم وصل بشوید و اگر لب تاب دارید و از هسته اینتل استفاده می کنید می توانید از این نرم افزار استفاده کنیدWiDi Widget
موزش استفاده از قسمت AllShare بدون دانگل WiFi در LED Smart TV
می خوام براتون در اینجا آموزش استفاده از قسمت AllShare رو به اشتراک بزارم تا شما دوستان هم لذت استفاده از قسمت AllShare را تجربه کنن
بعد از چند مدت تلاش بالاخره تونستم قسمت AllShare را در سامسونگ های سمارت هاب (Smart Hub) بدون دانگل WiFi راه اندازی کنم!
توجه کنید در تلوزیون سامسونگ مدل UA46D5950 یا همان سری 5 که دارای سمارت هاب دارند تست شده!
مواردی که باید وجود داشته باشد :
1- مودم وایرلس یا هر مودم دیگر که دارای 4 خروجی LAN باشد ( Access Point هم باشه اشکالی نداره)
2- کابل LAN برای اتصال مودم به LED Or TV و کابل LAN برای اتصال مودم به PC (اگر لپ تاپ باشد توسط وایرلس هم میتوانید به مودم وصل یا کانکت شوید)
بعد از کانکت و مطمئن شدن که هر 2 یعنی PC یا همان کامپیوتر و تلوزیون به اینترنت می توانید بعد از انجام دادن مراحل زیر قسمت َAllShare فعال کنید و استفاده کنید
بنده برنامهWiDi Widget را در لپ تاپم نصب کردم اما نمی دانم چگونه بایستی محتوی تصویر روی لپ تاپم را همزمان به صورت وایرلس روی تلویزیون سامسونگ 6980 به نمایش در آورم تا بتونم محتوی روی لپ تاپم را روی TV داشته باشم
دوست عزیزنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر در رابط با WiDi Widget به این تایپیک بروید
سلام دوست عزیز بنده نرم افزار را نصب کردم امانشانه حلقه همش به رنگ خاکستری است و به رنگ آبی در نمی آیدروی دکمه widi نرم افزار WiDi Widget کلیلک می کنم برنامه های محیط کامپیوتر را نمایش می دهد اما وقتی رویش کلیک می کنم عکس العملی صورت نمی گیرد ؟منظور از آداپتور سازگار چیه؟
تلویزیون اچ دی 6980 بنده بایستی در چه حالتی باشد تا تصویر از لپ تاپ روی تلویزیون بیاید آیا تلویزیون تنظیم خاصی یا فشردن دکمه خاصی نمی خواد؟ مثلا بنده هم اکنون روی حالت hdmi توسط ----- دارم فیلم می بینم حال برای اینکه تصویر از لپ تاپ روی تلویزیون بیاید بایستی در چه مرحله ای از تلویزیون قرار گیرم...
دوست عزیزنقل قول:
آدابتور سازگار یعنی یک چیزی مثل مودم وایرلسی که با کابل hdmi و یا کابل سه فیش به تلویزیون تان وصل می شود تا بتواند با لب تاب تان ارتباط برقرار کند چون این برنامه تحت شبکه اجرا می شود و در قسمت Source نمایان می شود و وقتی روی آن رفتید دیگر می توانید از آن استفاده کنید راستی اگر در تلویزیون wifi دارید ببینید که با آن هم می شود
عزیز شما چطور اینکارو کردی؟؟؟نقل قول:
من هرکاری میکنم نمشه فقط تونستم گوشی رو به تی ری وصل کنم
مدل تی وی هم 40D6960 خستش دانگل داخلی هم داره
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما هم یک مودم وایرلس با خروجی 4 پورت داشته باشید و از نرم افزاری که در پست اول هست استفاده کنید شما هم می توانید همانگونه وصل شوید.
دوستان تشکر میکنم خیلی عالی هست ولی بزرگترین مشکلی که وجود داره عدم توانایی TV تو پخش فایلهای MKV هست .نقل قول:
کسی واسه این مشکل راهی پیدا نکرده:n11::n17::33:
دوست عزیزنقل قول:
برند تلویزیون شما چیست