حتی با اشاره به این نکته حساس قصد داشتی برا فامیلتون وان وی بخری :دینقل قول:
حتی با اشاره به این نکته حساس قصد داشتی برا فامیلتون وان وی بخری :دینقل قول:
سلام....
ببخشید.. یک مدتی نبودم..
الان نزدیک 1 ماهی میشه این گوشی رو دارم.
ازش خیلی راضی هستم.. هر سوالی هست بنده در خدمت هستم....
این مشکل وای فایش به طور رسمی حل شده؟
سلام..نقل قول:
بله دوست عزیز مشکل wi-fi به طور رسمی حل شده.
شما HTC Sync رو نصب کنید حالا با وصل کردن گوشی به سیستم و انتخاب حالت Internet pass-through گوشی از اینترنت سیستم استفاده میکنه
و خیلی راحت میتونید گوشی رو اپدیت و از wi-fi لذت ببرید..
یا اینکه گوشی رو انلاک کنید و از کاستوم رام استفاده کنید.
کاستوم رام ها بسیار عالی برای این گوشی ارائه شده باقابلیت های زیادی دارند.
همینطور کاستوم کرنل های عالی با قابلیت اورکلاک تا 2ghz( البیته بیشتر از 1.5ghz خارج از استاندارد چیپست MSM8255 Snapdragon است.)
سلام..
ممطئنن خیلی از دوستان این گوشی رو از نظر سخت افزاری دست کم میگیرند..
باید بگم HTC در مچ کردم و درایور ها و بهینه سازی ها در این گوشی واقعا عالی عمل کرده...
چند بنچمارک در شرابط های مختلف براتون قرار میدم:
HTC One v
رام:myONEv
کرنل:Titanium-KISS
کلاک سی پی یو:1.5GHZ
تعداد نرم افزار های نصب شده:52 عدد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هامون رام بدون اورکلاک:(توجه کنید تیک گزینه force GPU rendering رو از Developer options زده نشده برای همین نمره 2D نصف شده)
================================================== ================
در رام رسمی نمره 1980 تا 2100 رو دریافت میکنه.
================================================== =======================
تست GPU گوشی با برنامه Nenamark و مقایسه با سایر گوشی ها:
این تست nenamark از این گوشی هست:
این تست همین برنامه اما توسط GSMARENA گرفته شده از گوشی های دیگه که میتونید مقایسه کنید:
لیست بازی های تست شده روی one V:
GTA 3
9MM
Pes 2012
Gangester Miami
Samurai 2
Modern Combat 2
Batellfilde 2
Max payne
Dungeon Hunter 3
DEAD TRIGGER
Tom Clancy's Rainbow Six: Shadow Vanguard
Pro Zombie Soccer
Asphalt 6
هااااااا؟!؟!؟!نقل قول:
جالبه! تو کوادرنت از خیلی از 2 هسته ای ها عملکرد بهتری داشته !!!
توی ننا هم عملکردش بد نبوده.
قیمت روزش چنده؟!
هااااااا؟!؟!؟!نقل قول:
قیمت روزش چنده؟!
هااااااا؟!؟!؟!نقل قول:
قیمت روزش چنده؟!
پارسا جان زیاد هم جای تعجب نداره! این تست نشون میده که پردازنده و رم این گوشی چقدر ناتوان هست!!!نقل قول:
اگه دقت کنید میبینید که فقط به لطف امتیاز I/O همچین امتیازی کسب کرده و امتیاز پردازنده و رم گوشی در همون حد یک گوشی تک هسته ای هست و چیز خاصی نداره!!!
و اینم در نظر بگیرید که رزولیشن این گوشی تقریبا یک سوم گالاکسی نکسوس هست!
نقل قول:
سلام..
داداشی اصلا درست نیست این گوشی رو با گوشی مثل گالکسی نکسوس مقایسه میکنید...
نمره 2d 3d توجه کنید!!! واقعا پیشرف داشته..
از گوشی هایی مثل Sola و U و ارک اس کاملا قویتر ظاهر شده....
I/O چیز مهمی هست! خودتون خوب میدونید مربوط به چیه و در چه چیز هایی تاثیر داره..
شما در این گوشی مشکل کمبود رم نخواهید داشت.. پست زیر بنده رو در موبایلستان مطالعه کنید:
از نظر سرعت واقعا سرعتش خیلی خوبه.. با اینکه دو گوشی قبلیم هردو دو هسته ای بودند هیچ کمبود سرعتی احساس نمیشه..
کاملا سریع و روان کار میکنه..
--------------------------------------------------
مقایسه بنچمارک ONE V با Galaxy S Advance( فرکانس سی پی یو وان وی روی 1.5GHZ میباشد)
s advance:
one v:
سلام.نقل قول:
باید بگم نسبت به گوشی های مشابهش عملکردش عالی بوده..
چون در تست های GPU نمرش همپای Sola و U و P.. بوده .
لازمه بدونید تست های NenaMark گرفته شده از گوشی های قبلی HTC مثل Reyhem / Sensetion XL و... بیشتر از 12 فرم دریافت نکردن.
در صورتی که این گوشی نمرش بین 28 تا 29.2 فرم بوده!
این بهینه سازی و بروز رسانی درایور ها و مچ شدن سخت افزار با سیستم عامل رو میرسونه..
عزیز من در مورد روانی و قدرت گرافیک و ... بحث نمیکنم!نقل قول:
شما میگید بدلیل مچ بودم امتیاز بالایی میگیره، من میگم پردازنده همونی هست که قبلا هم بوده! کارایی زیاد شاخی هم نداره!
تو هیمین تستی هم که گذاشتید این مشخص هست، اس ادونس 2 هسته ای هست با فرکانس 1Ghz امتیازی حدود 2 برابر ONE V بدست اورده که پردازنده تک هسته ای 1GHz داره!
یعنی چیز خیلی عجیبی تو این امتیازات من نمیبینم.
حتی میبینید که اس ادونس در رم، امتیازی حدود 2.5 برابر one V گرفته.
در کل بنظر من one V کارایی خوبی داره، ولی نه اینکه کارایی خیلی خیلی بالایی داشته و چیز عجیبی باشه!
سلام..نقل قول:
کاملا با شما موافق هستم دوست عزیز..
چیپست هامون msm8255 Snapdragon هست..
خب داداشی از یک پردازنده 1ghz Scorpion انتظار شاخی نباید داشته باشیم:دی یک پردازنده خوب هست و در رده بسیار بالایی قرار نداره. کاملا متوسط هست..
نمره سی پی یو 2 2برابر نیست......
در مورد رم دوست عزیز وقتی این بنچمارک رو گرفتم رم رو خالی نکردم.. در صورتی که اون بنچمارکی که از ادونس هست قبلا گرفته بودم برنامه ها kill بودند..
اخه من برنامه های زیادی مثل Viber.whats apps.yahoo Messenger و.... رو همیشه در حالت اجرا میزارم و زیاد کار میکنم باهاش..و.
من فقط گفتم نسبت به تک هسته ای بودنش نمرات بسیار خوبی داره دریافت میکنه...همین..
حقیقتا وقتی این گوشی رو خریدم فکر میکردم سرعتش مثل NEO یا Arc باشه.. اخه قبلا اینارو داشتم..
انتظار خاصی هم نداشتم..
باید بگم واقعا سرعتش خیلی خوب!از اونی که انتظارشو داشت خیلی بهتر و سریعتره..
البته خب.. همه چیز که سخت افزار نیست...
کیفیت بدنه و خوشدتی این گوشی
صدای بلند و با کیفیتش و قابلیت Beats
ساپورت عالی کوکر ها و Dev ها از این گوشی
باطری خوب
دوربین با کیفیت
نمایشگر با کیفیته SUPER-LCD 2
این بنچمارک XPERIA Pro هست:( رم رو با تسک منجر KILL کردم)
فکر میکنم به اندازه کافی با بنچ ها بازی کردیم دیگه:دی
سلام به همه.. دوستا کیفیت صفحه TFT وان چجوریه؟ باعث نمیشه کم بیاره؟ حقیقتش رو بخواهید من خودم طرفدار اچ تی سی هستم و اصلا نمیتونم سامسونگ یا نوکیا دستم بگیرم.. الان بین Desire s و One V گیر کردم.. یه کوچولو هم دلم با سولا هست... خواهش میکنم یه نفر منو قانع کنه.. مردم از بحران فکری..
چرا گفته میشه SLCD 2 هست؟ این که TFT ه
S-LCD کنتراست و شفافیت و زاویه دید بسیار خوبی رو ایجاد میکنه که قبلا در Desire S شاهدش بودیم.نقل قول:
در سری one اچ تی سی از SUPER-LCD 2 استفاده شده که علاوه بر کنتراست و زاویه دید عالی رنگها رو جذاب و گرم نشون میده.
کیفیتش نمایشگر ONEV در کل خیلی خوبه. همینطور 253PP تراکم پیکسل در هر اینچ این گوشی هست که کیفیت بسیار خوبی رو ارائه میده..
دوستان ما به Xperia S کوچ کردیم..
one V گوشی فوق العاده هست...
داخل این مدتی که داشتم هر نرم افزار و بازی HD نصب کردم راحت اجرا میکرد.
سرعت عالی
بدنه با کیفیت و ظاهر شیک
نمایشگر با کیفیت
صدای بلند و با کیفیت و قابلیت Beats
دوربین خوب
اندروید 4 و رابطه کاربری جذاب سنس
ساپورت عالی Dev ها
و....
با توجه به قیمت 480 90 تومانی که الان داره بهترین جایگزین برای XPERIA Neo و Ray هست..
آخه S LCD 2 نیست!
TFT هست و اصلا روشنایی One S یا One X رو نداره . این یک مدل TFT مثل مدل Motorola Atrix 2 هست :)
من گالاکسی note داشتم،به خاطر سایز فروختم و one v گرفتم.نرمال ترین سایز برای تلفن همراه همین حد است(3.5 تا 4)و به نظرم نرمال ترین همین 3.7 است.دوستان اگر سوالی دارند من هستم.
ممنون دوست عزیز..نقل قول:
لطفا بگو که TFT بودن صفحه نمایشش اذیتت نمیکنه؟ کم نمیاری جلوی بقیقه؟
میتونی بگی از بین گوشی های اچ تی سی کیفیت صفحه با کدوم گوشی میتونه برابر باشه؟
چه رنگیشو گرفتی؟
باطری؟
سرعت گوشی؟
خوش دست بودن؟ انحنای پایین گوشی اذیت نمیکنه؟
مشکل وای فای؟
قبلا اچ تی سی داشتی؟ اگه اره میشه بگی الان چه حسی داری از وان وی؟
توی galaxy note یه مقدار ته رنگ سبز داشتم که متنای بلند روکه میخواستم بخونم اذیت میشدم.رنگ ها توی این خیلی واقعی تره و زنده تره ،من وبگردی توی این رو ترجیح میدم،بخو،ولی زیر نور آفتاب ضعیفه.بیشترین روشنایی صفحه ی این گوشی زیر نور آفتاب با 10 درصد نور galaxy note توی آفتاب برابری میکنه.ولی با حداکثر نور صفحه توی آفتاب خیلی اذیت نیکنه.یه کم لگ داره گاهی اوقات خیلی کم.ولی تا حالا هنگ نکرده.کیفیت ساختش کل سامسونگ رو میارزه :دی باطریش جدا نمیشه،من خودم تا حالا htc نداشتم ولی اچ تی سی های دیگه که دست گرفتم خاطرم نیست چطور بودن.رنگش هم خاکستری یا یا همون کروم،از لحاظ خوش دستی بی نظیره،هم سنگین و دست پرکنه،،مشکل وای فای هم یه فایل 47 مگی بود دانلود کردم حل شد،مصرف باطری هم خوبه،6 ساعت اینترنت جواب میده.حس میکنم مصرفش با وای فای کمتره تا gprs.نقل قول:
اول نسبت به انحناش حس خوبی نداشتم ولی بعد از یه مدت برام جالب شد والان دوستش دارم.توی درازکش هم نیاز نیست مثل note دو دستی بگیری پدرت دراد.از لحاظ تاچ هم خیلی عالیه.من توی سایز بزرگتر از این وقتی توی نت مطلب میخونم نمیتونم تمرکز کنم.باید فاصله ی چشم تا متن حد خاصی باشه.من با این سایز بهترین تمرکز رو رو متن دارم.
سلام
من چند روز پیش یه گوشی اچ تی سی وان وی گرفتم ، وای فای آن مشکل دارد و هنگام روشن کردن وای فای گوشی هنگ می کند ، در کل نمی تونم از طریق وای فای به اینترنت وصل شوم ( دوستم مثل همین گوشی خریده است و وای فای آن به راحتی به اینترنت وصل می شود .)
با تشکر منتظریم به دادمان برسید /
سلام داداشی..نقل قول:
شما گوشیتون باید اپدیت کنید..
برنامه htc sync رو از سایت HTC دانلود کنید...
خب گوشی خودتون رو با کابل به کامپیوتر یا لب تاپ متصل کنید ( دقت کنید که لپ تاپ یا کامپیوتر حتما به اینترنت وصل باشد) بعد توی منو( در گوشی) که ازتون میخواد نحوه کانکشن usb رو انتخاب کنید، گزینه Internet pass-through رو انتخاب کنید. حالا گوشی شما به اینترنتِ کامپیوتر وصل شده!
بعد به مسیر زیر برید:
Settings >> About phone >> Software updates
بعد روی گزینه check now کلیک کنید سپس باید یک پیام بده که یک آپدیت وجود داره و اون رو دانلود و نصب کنید!
دقت کنید اینکارو رو چندبار انجام بدید گاهی باید 3 تا 4 تا اپدیت رو انجام بدید..
موفق باشید...
--------------------------------
از دوستان کسی اگه گارد ب ورای این گوشی خواست. بنده گارد Keva در دو رنگ سفید و مشکی برای این گوشی موجود دارم.
با کیفیت عالی.
من تو سایتای مختلف دیده بودم که وای فای این گوشی کلا خرابه اما وقتی دیدم واسه گوشی دوستم کار میکنه رفتم این گوشی رو خریدم اما برا من کار نمیکنه!
لازمه برنامه htc sync رو دانلود کنم؟ از طریق کامپیوتر؟ بعدش چیکارش کنم برنامه رو؟ ( لطفا لینک بدبد چون خودم لینک دانلودشو پیدا نکردم)
مطمئنید با آپدیت گوشی این مشکل (WIFI) حل میشه ؟ حجم آپدیت چنده؟
راستی سرعت گوشیمم (HTC ONE V) پایین اومده اون مشکل رو چه طوری حل کنم؟
کلا گوشیم مشکل داره . لطفا کمک کنید
تقدیم به شما:40:
شما همون کاری که دوستموت گفت رو بکن مشکلت حل میشه!کد:http://dl4.htc.com/managed-assets/support/software/htc-sync/setup_3.0.5617.exe
این برنامه بر روی ویندوز شما نصب میشه و از طریق اون می تونید گوشی خودتون رو مدیریت کنید مانند Sony Companion برای گوشی های سونی!
البته من یه برنامه خیلی خوب برای مدیریت گوشی و تبلت ها میشناسم که خودم ازش استفاده میکردم!Android PC Suit این رو تو گوگل سرچ کنید سایتش که اومد برین دانلود کنید! تنها مشکلی که داره زبان چینی یا ژاپنی هست که داره!:31:
سلام خدمت همه دوستان یکی از دوستام 2روزی میشه htc one vگرفته اما گوشیش زبان فارسی برای مسیج فرستادن نداره باید چه برنامه ای نصب کنم تا بتونم زبان فارسیش فعال کنم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم:41:
سلام..نقل قول:
منظورت اینکه صفحه کلید فارسی نداره؟
بیلد نامبرتون اروپا هست واسه همین... اگه خاور میانه بود صفحه کلیدش فارسی هم میشد.
ولی هیچ مشکلی نداره شما Smart Kybord Pro رو دانلود و نصب کن زبان فارسی و... رو داره. اسکین های بسیار زیبایی هم داره.
از صفحه کلید خود گوشی هم به نظر من بهتره. هر گوشی خریدم اولین برنامه ای که روش نصب میکنم همینه:دی
اره منظورم همون صفحه کلید فارسی بود ممنون از راهنماییتون:11:نقل قول:
سلام یک مشکلی با گوشی htc one vکه دوستم گرفته دارم اونم اینه که هیچ فایل بلوتوثی رو قبول نمیکنه ارور نداشتن مموری کارت رو میده برای گرفتن بلوتوث حتمن داشتن مموری کارت لازمه چون دوستم مموری کارت نگرفته؟ میتونه فایل به یک گوشی دیگه بفرسته ولی اون هم خیلی طول میکشه تا ارسال بشه ؟ممنون میشم از راهنماییتون :11:
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه:37:
سلام..نقل قول:
دوست عزیز حدود 90mb برای دریافت فایل ها از طریق بولوتوث در نظر گرفته شده. حتما اون 90mb پر شده.
شما باید فایل های دریافتی رو با فایل منجر به مموری منتقل کنید..
ممنون از راهنماییتون رم 16 گیگ مدل پاتریوت کلاس 10 'گرفتیم واسه گوشیش مشکلش حل شد:8:نقل قول:
سلام
اين اوركلاك رو چطور استادش كنم ؟
گوشی htc one vدوستم بعد از 2-3 ماه استفاده دیشب خاموشش کرد زد به شارژ دیگه روشن نشد:n27:فرستاد واسه گارانتی
احتمالش هست درست بشه ؟
من یه مموری کارت میکرو اس دی مال گوشی نوکیا 5610 دارم...میشه روی One v هم استفاده اش کرد ؟
از نظر سرعت اینا مشکلی به وجود نمیاد؟
این گوشی htc one vدوستم خرید بعد اینکه خاموش شد رفت واسه گارانتی درستش کردن بعد از اینکه چند تا برنامه روش نصب میکردی میرفت تو هنگ هیچ کاری نمیشد با گوشی کرد امروز 450 گوشی فروخت از شرش راحت شد
باید به اچ تی سی تبریک گفت بابت این گوشی همه چیز تمامی که داده بازار :n09: