هیچکدوم از قیمت ها منبع رسمی نداره و درضمن دیروز اخبار اعلام کرد که شرکتهایی که ماشین هاشون رو گرون کردن سریعاً به قیمت قبلی بازگردانند . البته بازار وضعش خیلی خرابه .نقل قول:
Printable View
هیچکدوم از قیمت ها منبع رسمی نداره و درضمن دیروز اخبار اعلام کرد که شرکتهایی که ماشین هاشون رو گرون کردن سریعاً به قیمت قبلی بازگردانند . البته بازار وضعش خیلی خرابه .نقل قول:
كدخبر: ۱۷۹۴۵
تاريخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۰
نسخه چاپي
ارسال به دوستان
دولت تصويب كرد؛
لغو افزايش قيمت خودروهاي داخلي
با تصویب دولت افزایش قیمت خودروهای داخلی منتفی شد.
به گزارش پژواك، مصوبه کمیته قیمتگذاری خودرو با افزایش قیمت برخی خودروهای داخلی مخالفت كرد.
در جلسه کمیته قیمتگذاری خودرو، اعضای این کمیته با متوسط افزایش ۶ درصدی قیمت برخی خودروهای داخلی موافقت کردند و به این ترتیب قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا بین ۲۰۰ هزار تا ۴.۸ میلیون تومان افزایش یافت.
بله ... من هم از گوشه کنار شنیده بودم که 405 قیمتش خیلی رفته بالا ولی قبول نکردمنقل قول:
در حال حاضر که سایت ایران خودرو قیمت ها رو اعلام نکرده و مثل اینکه وبسایت فروش تعطیله.
بله فعلاً شرایط فروش نداره تا ۵ فروردین .نقل قول:
منظورتون ای ایکس 35 هستش دیگه...همین نسل جدیده؟نقل قول:
این قیمت ها قیمت های شرکتی هستش دیگه عزیزان من؟درسته؟اخه 405 چی بیاد ماشینشو گرون کنه...واقعا مسخرس....
کجا لغو شد؟نقل قول:
اولش زده مخالفت کردن
بعد میگه افزایش داشته
امروز سایپا بودم قیمت حسابی رفته بالا
:41:
نقل قول:
بله درسته.
هیوندای نسل جدید توسان رو با کد ix35 معرفی کرد.
نسل جدید وراکروز رو هم با کد ix55 معرفی کرد.
نسل جدید سانتافه در اینده با کد ix45 معرفی خواهد شد
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
نقل قول:
بله درسته قیمت ها شرکتی هستن.
اما باید منتظر قیمت های جدید بعد از 13 فروردین باشیم.
نه اقانقل قول:
قیمت ها امروز بالا رفته بود.نمایندگی میگفت از 25 اسفند گرون کردن :19:
بله خودم در جریان اخبار بودم دوست من.نقل قول:
اما بازم قیمت ها تغییر خواهد کرد.
جدیترین قیمت ef7?
نقل قول:
سمند EF7 پایه گازسوز مدل 91 قیمت 18180000 تومان
سمند EF7 بنزینی مدل 91 قیمت 17170000 تومان
یعنی یک سری 25 اسفند رفته و یک سری هم 14 فرودین افزایش قیمت دارن؟نقل قول:
:18:
برخی قیمت ها در تاریخ شنبه ۹۱/۱/۵
بی ام دبلیو ایکس ۳ مدل ۲۰۱۲ فول آپشن + آپشن های حوزه خلیج ، داخل چرم داکوتا نارنجی قیمت : ۲۶۶ ملیون تومان
آزرا گرانجو سفید فول آپشن + ناو قیمت : ۱۱۰.۸۵۰.۰۰۰ تومان
سنتین نال قیمت ۱۸۸.۰۰۰.۰۰۰ ( چرا ؟؟؟)
سوناتا ۲۰۱۲ فول داخل مشکی قیمت ۷۷ ملیون تمام
نیسان ماکسیما سفید مدل ۹۱ قیمت ۶۰.۵۰۰.۰۰۰
ماشین کره ایی مثل اکیوس یا همون سنتینیال 188 میلیون.............:27:ماشین همون اختلاس گره بودا....ادم باید روانی باشه این همه بول واسه یه ماشین کره ایی بده...یادش بخیر با این بول میشد یه کاررا خرید یه سال قبل........
دوستان در حال حاضر قیمت ماشین های خارجی خیلی بالارفته ..درسته؟؟
پراید 131 sl نه میلیون چهارصد :18:
پراید 131 sx نه میلیون و هفصد خورده :18:
111 sx نه میلیون ونهصد = 10 میلیون
تازه طرف میگفت بالاتر هم شاید بره
همه ماشین ها گرون شده
قطعا گرونتر میشه....نقل قول:
دلیلش هم گرونتر شدن ارز و بنزین در بعد از تعطیلات هست...
تاثیر ارز بر بازار خودروهای داخلی هم بی تاثیر نیست... چون مواد اولیه خیلی از قطعات خودرو وارداتی است.
والا ما شنیدیم اگه در همه جای دنیا اگه بنزین گرون بشه خودرو ارزان می شه مخصوصا پر مصرفاش..
ولی ظاهرا توی ایران همه چی برعکسه...
البته تقصیر خودمونه که با هر شرایط و قیمتی این ماشینای مزخرف داخلی را می خریم و هر روز هم حریصتر می شیم...:19:
تازه وقتی مثلا یه قسمت بی اهمیت ماشین مثل فرمان یا چراغ خطر عقب یا دسته دنده و ... را تغییر میدن کلی هم کیف می کنیم و پزش را میدیم....:41:
دوستان من یه ماشین اسقاطی به سایپا تحویل دادم الان هم میتونم تیبا بر دارم وهم پرایدو یا اینکه یک ملیون نقد بگیرم.من هم از اون ادمایی هستم که سرعت گیر ها رو بی ترمز رد میکنم به نظر شما این محصولات سایپا دوام میاره یا اینکه پولش رو بگیرم یه ماشین خارجی دست دو بردارم؟راستی عمر مفید یه پراید چندساله؟
کی ماشین رو تحویل دادین ؟ طول میکشه تا واستون دعوت نامه بیاد بستگی به شانستون دارهنقل قول:
من شنیدم یکی ماشینش رو تحویل داده و یه ساله منتظر پولشه
شما بودجتون چه قدره؟
در ضمن پراید کلا عمر مفید نداره
عمر مفید نداره رو خوب اومدی.اگه ماشین رو تحویل بگیرم و برم بندازم به یکی دیگه پول نقدش میاد دستم ولی خودم الان 3 الی 4 تومن میتونم نقد جور کنمنقل قول:
حالا چرا بندازی به یکی دیگه ؟ !!!
انچه عیان است چه حاجت به بیان است:38:نقل قول:
رنو مگان 2000 سی سی فول مدل 91 رنگ نوک مدادی --->38.500.000
لکسوس RX350 مدل 2012 سفارش عرب وارداتی ----->185.000.000
آزرا گرانج 2012 تریم مشکی پلاس ناوی --->98.000.000 ( ارزون شده و به زودی کیا و هیوندای ارزونتر میشن )
مفازه پورشه نرسیده به چهارراه شیخ صدوق
بی ام دبلیو 328 آی مدل 2012 رنگ شکلاتی سیر کانورتیبل ----->165.000.000
سراتو کوپ 2012 ---->50.000.000
آی ایکس 35 مدل 2012----->71.000.000
تویوتا یاریس 2012 جدید هاچبک ---->38.800.000 (نمایندگی)
مزدا 2 مدل 91 ----->36.100.000 (نمایندگی)
مزدا 3 تیپ 3 مدل 91 تحویل 45 روزه ----->51.300.000 (نمایندگی)
207 فول اتو سفید ----->22.900.000
خیابان امام خمینی بنگاه های مختلف
هیوندای آزرا مدل 2012 که دوستمون گفتن نمونه وارداتی معمولی هست.
نمونه فول شرکتی 115 میلیون تومان
هیوندای ix35 مدل 2012 قیمت 85 میلیون تومان برخی جاها تا 90 میلیون تومان هم رسیده.
بله درسته . البته قیمت ها خیلی متفاوت شدن و هر بنگاهی به سلیقه ی خودش قیمت میزاره . دقیقا همین نمونه آزرا رو هفته پیش بنگاه بلوار 111 ملیون قیمت زده بود .نقل قول:
قیمت ها انگار پایین اومده !؟ نه؟ 207 رو 28 و اینا بود مگان هم 45 رفته بودنقل قول:
الان برای خرید موقع خوبیه ؟ یا بازم پایین تر میاد؟
از نظر قیمتی نسبت به قبل عید شرایط خیلی بهتره شد ولی اگر عجله ندارید تا آخر فروردین ماه صبر کنید.نقل قول:
در تاریخ 91/1/15
کیا اسپورتیج 2012 نقره ایی نیمه آپشنال قیمت 78 ملیون
سوناتا 2012 سفید فول 79.900.000 تومان
نقل قول:
کیا اسپورتیج مدل 2012 نیمه فول قیمت 85 میلیون تومان
عجله که به اون معنی نداریم منتهی تنها نگرانی اینه که یهو دوباره بالا بکشه قیمت ها و علی بمونه و حوضش!نقل قول:
مگان رو به قیمت نمایندگی (فکر کنم 36 شده بود) نمیشه گرفت؟ نمایندگی ها نمی فروشند؟
این قضیه که ستاد تنظیم افزایش قیمت ها رو رد کرده کشکه؟! یعنی امکانش هست برگرده قیمت ها ؟!!
هیوندای آی ایکس ۳۵ فول --->۹۵.۹۰۰.۰۰۰
=============نقل قول:
نه بابا جدی میکی؟
هیوندای همکاریش رو با ایران قطع کرده و الان دقیقه ایی داره بالا میره . به زودی ماشین های تولید داخل بین ۵ تا ۲۰ ملیون گرون تر خواهند شد و ایران سرنوشت کره شمالی رو پیدا خواهد کرد .
بین 5 تا 20 میلیون!!!!!نقل قول:
یعنی مثلا مگان میشه 50 میلیون؟! :))))) یا ماکسیما 80 میلیون؟!!
جدی می گین؟!
یعنی برای خرید همین الان اقدام کنیم ؟ چون دوستان می گفتند که تا آخر فروردین اوضاع بهتر میشه
این قضیه ای که شما می گین رو چه حسابه و از کی این اتفاق میوفته
مرررسی
بله احتمالاً خط تولید ماکسیما جمع آوری خواهد شد . نیسان برنده مناقصه تاکسی رانی ایالات متحده شده و امریکا از نیسان خواسته همکاریش رو به صورت کامل با ایران قطع و کلیه مراکز و کارخانه هایش رو در ایران جمع آوری کنه . البته نیسان هنوز جوابی نداده . اما به نظر شما نیسان بازار امریکا رو باایران عوض میکنه ؟
هیوندای نیز به صورت رسمی دست ازهرگونه همکاری با ایران کشیده و پژو سیتروئن که ۴۰٪ بازار ایران توی دستش هست هم رسماً اعلام کرد که با ایران قطع رابطه کرده و دیگر هیچگونه قطعه و ... به ایران نخواهد فرستاد . این درحالیه که بیش از ۷۵٪ محصولات ایران خودرو در مجموع کاملاً به پژو وابستست و به زودی شاهد گران شدن لوازم محصولات داخلی و ورشکسته شدن ایران خودرو خواهیم بود .
از طرفی دیگه رنو هم اعلام آمادگی کرده و به زودی فقط رد پای این شرکت در ایران باقی خواهد ماند .
به طور مثال لنت ترمز فرانسوی پژو که برای سمند هم استفاده میشه در حال حاظر ۳۲ هزارتومان در بازار موجود هست که یا باید شاهد وارد شدن قطعات چینی باشیم و یا با قیمت چند برابر ( حدود ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان ) خریدار باشیم .
نقل قول:
تمام این اخبار رو با ذکر منبع رسمی اعلام کنید.
هیوندای رو من از شبکه BBC دیدم اما بقیش رو نمیدونم منابعش کجان.
ممنون
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
نقل قول:
دوست من هیچ وقت ماکسیما به 80 میلیون تومان نخواهد رسید خیالت راحت دیگه اینقدرام
افزایش قیمت الکی نیست.
درسته خودروهایی داریم که طی 1 سال 2 برابر هم شدن اما در مورد ماکسیما صدق نمیکنه.
سایت ایرانخودرو باز شده ,الان چک کردم تمام خودروها قیمتاشون بالا رفته.از 200تومن افزایش داشته تا 2میلیون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان الان نمایندگی ها فروش دارن یا فعلا بیرون نمی دن؟!
مثلا مگان رو میشه از نمایندگی گرفت؟ چند؟ احیانا همون 36700 میدن؟