لیست نمایندگی سایپا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وضعیت خودرو مشتری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لیست نمایندگی سایپا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وضعیت خودرو مشتری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامينقل قول:
يك سوال ديگه دارم اينكه :
وقتي پلاك و بيمه و برگ فروش (سند كارخونه) را از نمايندگي گرفتم بقيه مدارك رو سايپا پيگيري ميكنه تا بوسيله پست بدستم برسه يا بازم نمايندگي بايد پيگيري كنه تا سند مالكيت و كارت سوخت صادر بشه ؟
چون نمايندگي خيلي بدقولي كرده و تاخير زيادي داشته ميخوام بدونم كه اگه بعد از تحويل پلاك ديگه كارم گير اونها نيست تا برم يه شكايت اساسي ازشون بكنم.
عرض کنم که برگه سبز و کارت خودرو و کارت سوخت از طرف ارگانهای مربوطه که راهنمای و رانندگی و شرکت نفت هست صادر میشه و از طریق پست ارسال میشه و پیگیری اون ارتباطی به نمایندگی ندارد.نقل قول:
دوستان ظاهرا تحویل پراید این روزا مشکل دار شده. برخی از دوستان تحویل مرداد هنوز تحویل نگرفتند (به خاطر ایربگ و ...) سوال من اینه که از اول مهر کسی تحویل گرفته. اگر تحویل شده با چقدر تاخیر؟ ممنون
سلام دوستان خودروهايي كه وام دارند رو ميشه فروخت ؟ يكي ديگه هم اينكه اگه آدم منصرف بشه ميشه انصراف بده و پيش پرداختش رو پس بگيره ؟
بله میشه فروخت با این شرایط که یا با خریدار توافق کنید که تا اتمام وام سند نزنه و یا اینکه بعد فروش با سایپا تسویه حساب کنید و چکاتون رو پس بگیرید و سند از رهن خارج بشه و ...نقل قول:
در مورد سوال دوم هم بله و وجه پیش پرداخت یک ماه پس از انصراف به حساب شما واریز میشه ولی پیشنهاد می کنم مشتری برای فیشتون پیدا کنید و فیش رو بفروشید یا در اصلاح صلح کنید که در این صورت هم زودتر به پولتون می رسید و هم احتمالا با این قیمت های کذایی کمی سود خواهید کرد.
محصولات پیش فروش شده سایپا با قیمت قبلی تحویل مشتری می شود
عصر خودرو : محصولات پیش فروش شده سایپا تا تاریخ 12 مهرماه براساس ابلاغیه جدید سازمان حمایت با قیمت های قبلی تحویل مشتری می شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ابلاغیه ای به شرکت های خودروسازی ارایه داده که به موجب آن خودروسازان حق ندارند محصولات پیش فروش شده خود را تا تاریخ 12 مهرماه با قیمت های جدید به فروش برسانند.
طبق ابلاغیه سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به شرکتهای ایران خودرو، سایپا، پارس خودرو و مدیران خودرو، این شرکتها حق ندارند قیمت خودروهایی که قبل از تاریخ دوازدهم مهرماه (روز برگزاری جلسه کمیته قیمتگذاری خودرو و تصویب قیمتهای جدید) پیش فروش کردهاند را افزایش دهند.
البته این ابلاغیه شامل خودروهای پیش فروشی میشود که در قرارداد آنها قیمت قطعی تحویل خودرو ذکر شده باشد.
خودروسازان ملزم شدهاند خودروهای پیش فروش شده با قیمت قطعی تا تاریخ دوازدهم مهرماه را با نرخهای سابقی که شامل افزایش قیمتهای جدید نمیشود، تحویل مشتریان دهند.
در صورت تخلف خودروسازان از این ابلاغیه مشتریان میتوانند شکایت خود را به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها ارائه کنند.
برهمین اساس یک مقام آگاه در گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد: این ابلاغیه به شرکت رسیده و براساس آن تمام خودروهای پیش فروش تا تاریخ اعلام شده با قیمت قبلی تحویل مشتری می شود.
وی در پایان اظهار داشت: مابقی فروش محصولات سایپا نیز مطابق قیمت های جدید که مورد تایید سازمان حمایت است به فروش خواهد رسید.
چهارشنبه 19 مهر 1391
سلام دوستان
میخواستم شرایط فعلی پیش فروش پراید رو بدونم
131 sx میخوام بگیرم
سوالم اینه که تحویل دی رو دقیقا کی تحویل میدن؟ آیا اول دی هست؟
و سوال دیگه اینکه اگر پیش پول رو 6 تومن درنظر بگیریم ، مابقی رو باید یکجا موقع تحویل خودرو پرداخت کنیم؟
چون یکی از دوستان پارسال شرایطی خرید و مابقی رو طی چند چک مدت دار پرداخت کرد
با تشکر فراوان
خدا خیرت بده، من تحویل شهریور هستم الان آبانه هیچ خبری از تحویل نیست،نقل قول:
آره از نوشته های قبلی متوجه این قضیه شدمنقل قول:
تازه زنگ زدم نمایندگی گفت آخر دی تحویل میدیم. یکی 2 ماه هم حتما روند تحویل طول میکشه دیگه !
میرم از بنگاه نقد میخرم خیالمو راحت میکنم
131 ex رو 13 قیمت دادن ، خوبه؟
131 ex با این قیمت خوبه . قیمت مناسبهنقل قول:
پراید 131 ex قیمت بازار 13200هست
بخرید و دردسر نمایندگی رو نکشید چون قیمتها به نرخ روز محاسبه میشه در صورت پیش فروش
تا اون موقع هم معلوم نیست که چه به روز قیمتها میاد
دوستانی که پراید ثبت نام کردن:
آخرین اطلاعات در مورد تحویل پراید(منبع خودم):
پراید 131 ex اگر به رنگهای مشکی،بژ،بنفش متالیک تغییر بدین 2-3 روزه فاکتور میشه رنگ سفید موجود ندارن.
پراید Le 131 سفید موجود دارن، من امروز رفتم معاونت فروش و بازاریابی سایپا ، پراید 131 sx رو که شهریور نوشته بودم و 10 روز پیش هم 500 تومن اضافه برای ایربگ ریخته بودم و تبدیل شده بود به ex ، به le تبدیل کردم و همین امروز هم فاکتور شد.
منشی رییس می گفت قطعات هیدرولیک کمبود دارن ، بیشتر تولیدشون شده معمولی.
دوستان یه سوال خیلی فوری
یکی پیدا شده که میگه حواله خودرو تعویضی داره و میخواد بفروشه
1.5 میفروشه
وام 5 میلیونی 14 درصد هم داره
این جریانش چیه؟
آیا این 1.5 میلیون فقط واسه حوالست و جزء قیمت خود ماشین نیست؟
یه توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم
چون اگه خوبه همینو بگیرم زودتر
خیلییییییی ممنون
من دیروز نمایندگی بودم میگفتن ماشین فرسوده رو یک میلیون بر می دارن. مطمئن نیستم ولی احتمالا ایشون میخوان 500 سود بگیرن ازتوننقل قول:
وام 5 میلیونی هم مال همون تسحیلات خودرو فرسوده است
نقل قول:
این حرف کاملا درسته، من رفتم ماشینم رو تبدیل به ایربگ دار مشکی متالیک کردم، سریع فاکتور شد.
خدا خیرتون بده.
دقیقا درسته ، ایشون 500 تومان سود میگیرن . در ضمن تا جایی که تا سال گذشته توی قوانینشون بود حواله ای که در برابر خودرو فرسوده صادر شده قابل انتقال نیست یعنی در واقع ماشین جدید به نام این شخص تحویل میشه و بعدش باید به نام شما سند بزنند و سند زدن هم هزینه داره دیگه .(این قوانین تا پارسال بود و نمی دونم که الان هم هست یا عوض شده)نقل قول:
من دو سه هفته پیش اینترنتی ثبت نام کردم و توی رسید اینترنتیم اینطور زده:
مشخصات خودرو سفارش داده شده:
عنوان شرایط فروش:
پیش فروش عادي انواع خانواده 100پیش فروش عادی با تخفیف - سود مشاركت 22 % - سود انصراف 20 % . در صورت تعلق تخفیف در قرارداد ، مبناي
محاسبه تخفیف مبلغ وديعه بوده كه به صورت سالیانه مي باشد -مبلغ مابه التفاوت در زمان ارسال دعوتنامه بر اساس قیمت روز با كسر تخفیف محاسبه مي
گردد . * تحویل اسفند 91
اما جالبه امروز که مجدد چک کردم توی پیش فروش اینطور نوشته:
پيش فروش عادي انواع خودروهاي خانواده X100 پيش فروش عادي - با سود مشاركت و سود انصراف . مبلغ مابه التفاوت در زمان ارسال دعوتنامه بر اساس قيمت روز محاسبه مي گردد . سود مشارکت 19% - سود انصراف 17% با امکان صلح* تحویل اسفند91
جالبه هم سود رو کم کردن و هم با تخفیف نوشته.
بالاخره وضعیت من چه جوریه اگر با تخفیفه پس چرا نوشته " در صورت تعلق تخفیف در قرارداد ، مبناي
محاسبه تخفیف مبلغ وديعه بوده" این یعنی چی بالاخره تخفیف داره یا نه؟ توی قرار دادی هم که حضوری از نمایندگی گرفتم اصلا چیزی درباره نحوه پیش فروش ننوشته
شما همون شرایطی هستید که فرمودید سه هفته پیش نوشته و همون شرایط برای شما خواهد بود . (توی قرارداد فروش که از نمایندگی گرفتید یک شماره شرایط فروش یا همچین نامی هست که مربوط به شرایط شماست )نقل قول:
دلیل اینکه در سایت عوض میشه این هست که وقتی سایپا میخواهد شرایط جدیدی را اعلام کنه ، شرایط قبلی را ویرایش می کنه و بنابراین براش شما هم توی سیستم تغییر می کنه. کلا شما بعد از ثبت نام دیگه کاری با اون سایت نداشته باشید.
توی برگه ای که دارم یه شماره درخواست و یه شماره پذیرش داره اما من نمی دونم به چی بر می گرده چون توی ثبت نام اینترنتی این شماره ها رو ندیدم و از طرفی توی برگه نحوه فروش رو بیان نکرده شاید این شماره ها باشه.نقل قول:
ضمنا من رنگ نقره ای رو تیک زده بودم و ثبت شده اما الان نظرم رو سفیده میشه کاریش کرد؟
با تشکر
کسی از ثبت نام مگان خبرنداره؟!
به این سایت برو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تیبا شرایط پیش فروش یا نقدیش چجوره؟اعلام شده؟جایی امانی داره تحویل فوری؟
پیش فروش سایپا برای تیبا بازهنقل قول:
میتونید ثبت نام کنید.
سلامنقل قول:
اطلاع دارید تحویل چه موقع ؟
تحویل بهمن واسفند91
شرایط کامل ثبت نام محصولات سایپانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?
از طریق اینرنت هم میتونید ثبت نام کنید
سایپا درخواست افزایش قیمت داده و شما که پیش فروش میکنید هم در صورت تایید افزایش قیمت شامل میشید.
تیبا با شرایط جدید پیش فروش می شود
عصر خودرو: گروه خودروسازی سایپا جدیدترین شرایط پیش فروش خودرو تیبا را اعلام کرد.
به گزراش «عصرخودرو»،به نقل از پرشین خودرو، خودروهای تیبا آپشنال و معمولی با امکان صلح به مشتریان عرضه می شود.
در شرایط پیش فروش خودرو تیبا آپشنال مبالغ 10 و 11 میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت و 9 درصد سود مشارکت و 7 درصد سود انصراف در نظر گرفته شده است.
پیش فروش خودرو تیبا بدون آپشن نیز با مبالغ پیش پرداخت 11 و 12 میلیون تومان و 9 درصد سود مشارکت و 7 درصد سود انصراف در نظر گرفته شده است.
زمان تحویل این خودروها نیز بهمن و اسفند ماه سال جاری است. پنجشنبه 25 آبان 1391
تیبا آپشنال منظور مدل ex هستش؟چون مدل معمولی که فقط تولید میشه sx هستش ....
خیر مدل ex نیست و همان مدل sx هست که روش آپشن نصب شده است مثل دزدگیر و سنسور دنده عقب و پخش تصویری و روکش صندلی و ... (تصویر زیر بخشنامه ثبت نام سری اول تیبا آپشنال هست که قیمت تیبا بدون آپشن 12858 بود)نقل قول:
روی تصویر کلیک کنید و در صفحه باز شده هم کلیک کنید تا بزرگ شود.
فروش فوری خودرو سایپا 141 آغاز شد
جدیدترین شرایط فروش خودرو سایپا 141 معمولی و اسپرت اعلام شد. در این شرایط اعلام شده، خودرو سایپا 141 مجهز به فرمان هیدرولیک و ترمز abs به صورت معمولی و اسپرت با زمان تحویل 30 روزه به فروش می رسد.
در این شرایط اعلام شده، خودرو سایپا 141 مجهز به فرمان هیدرولیک و ترمز abs به صورت معمولی و اسپرت با زمان تحویل 30 روزه به فروش می رسد.
این خودرو در رنگ های سفید، نقره ای متالیک، نوکمدادی متالیک و بژ متالیک به متقاضیان عرضه می شود.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نمایندگی های مجاز فروش گروه خودروسازی سایپا مراجعه کنند.
منبع : مجله ماشین 91/8/29
فروش فوری نیسان تینا در نمایندگی های سایپااغاز شد..
فروش تيانا تحويل 30 روزه XV ( كلاس HIGH) سي كي دي قیمت 1,090,000,000 ریال..
فروش فوری سایپا 131 بنزینی شروع شده...
پیش فروش 111 هم دوباره راه افتاده سریع برید اگه میخواید
دوستان 131 x فرق میکنه با 131؟
کسی اطلاعی داره؟
از این ماشین جدیدِ چی؟
فرقی نداره اون پیش فروشه اون یکی فروش نقدی!!!نقل قول:
اون پایینی هم نیسات تینا هست
این قضیه ی hp+ چیه؟
میگن مصرفش پایینتر و شتابش بیشتره!
اگه بخوایم hp+برداریم باید چیکار کنیم؟
دوستان فرق گزینه های آپشن دار و بدون آپشن در پیش خرید سایپا 131 چیه؟
الان آپشن شامل چی هست؟
خودرو هایی که به صورت آپشن دار پیش خرید میکنید در زمان دعوت نامه یکسری از آپشن ها براش تعریف شده که میتونید انتخاب کنید و مابالتفاوت با معمولی رو بپردازیدنقل قول:
مثل: رینگ آلومینیومی,دوربین دنده عقب,سیستم صوتی تصویری ویکسری از لوازم خرد و ریز که اگه بخوایداز بازار تهیه کنید قیمتش کمتر در میاد
البته اینم در نظر داشته باشید که ین مابالتفاوت آپشن دار و معمولی در زمان فروش خودرو هیچ تاثیری روی قیمتش نداره
مصرفشون زیاد فرق نمیکنهنقل قول:
فقط چند اسب بخار بیشتره hp
توی شرایط ذکر شده در غیر این صورت معمولی میدهند البته برای پیش فروشی ها امکانش هست
با هم هیچ تفاوتی ندارندنقل قول:
فقط توی برنامه نویسی سایت قسمت پیش فروش را از فروش فوری جدا کردند
این ماشیبن جدیدی نیست ,حدود 1 و نیمه که نیسن تینا داره به فروش میرسه
با این حساب بدون آپشن بهتر هست؟نقل قول:
ممنون