یه سوال دیگه هم داشتم میگن این تبلت کنترل از راه دور داره که یک مادون قرمز در بالای تبلت هست که به تلویزیون وصل میشه.
این چجوری کار میکنه؟
Printable View
یه سوال دیگه هم داشتم میگن این تبلت کنترل از راه دور داره که یک مادون قرمز در بالای تبلت هست که به تلویزیون وصل میشه.
این چجوری کار میکنه؟
با استفاده از نرم افزار اسمارت ریموت.به این صورت که مارک تلویزیون رو مشخص میکنید و هرکاری که با ریموت تلویزیون انجام میدادین رو با تبلت میتونید انجام بدیننقل قول:
شرمنده من این نرم افزار رو سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم اگه میشه سایت بهم معرفی کنید که از اونجا دانلودش کنمنقل قول:
؟
بلندی صدا در هنزفری این تبلت موقع پخش موزیک چطوره؟
به صورت پیش فرض روی تبلت هستنقل قول:
منوی اصلی کنار آیکون settings
به نظر من در حد راضی کننده ای هست:n01: بستگی داره بلندی رو چه اندازه بدونید:n02: من 15 دقیقه با آخرین حد صدا گوش کردم گوشم اذیت نشد و بلندیش هم کافی بود:n06:نقل قول:
یه سری نکات :
کیفیت LCD اصلأ اونطور که میگفتن بد نیست
و در عوض یه نکته ی بد هم بگم اینکه به نظر من اصلأ به فکر جایگزینی قلم و کاغذ با این تبلت نباشید چون خیلیا میگفتن راحت میشه باهاش جزوه نوشت و ... ولی به نظر من غیر ممکنه و راحتی قلم و کاغذ و سرعت عمل اونارو نداره
سلام یه سوال ارم با قلم spen همراه این دستگاه می شه فارسی نوشت؟ اگه هیچ راهی هم وجود نداره؟ برای تایپ کردن یه متن 5 خطی استفاده از قلم راحت تره یا کیبور مجازی تبلت
سلام
من این تبلت را میخواستم اما چیزی که هست مرورگر اینترنتش و دادن آدرس سایت و تایپ کردنش برام سواله آیا کارکردن با اینترنت در این تبلت راحته؟
اونایی که دادن لطفا یه عکس در حالتی که آدرس همین تاپیک تو تبلت دارید کار میکنید بذارید
سلام دوستان این تبلت خروجی تلویزیون داره؟ چه جوریه؟ کیفیتش در چه حدی هست؟
بله میشه فارسی و هر زبونی که بخوای نوشتنقل قول:
یه دکمه توی کیبورد مجازی هست که کار shift + alt کامپیوتر رو انجام میده البته قبلش باید زبونهای مورد نظرتون رو وارد کنید
من توی پست قبلیم گفتم انتظاراتی که از قلم داشتم براورده نشد اما ضمن پوزش باید عرض کنم بعد از آپدیت و بالا بردن سرعت قلم ، قلم خیلی کارآمد شده و دسته کمی از خودکار نداره فقط هنوز توی نقطه گذاشتن کمی خنگه:n02: که البته به راحتی قابل چشم پوشی هست و بعد از مدتی قلق نقطه گذاشتن هم دستتون میاد
من برای تایپ پنج خط قلم رو انتخاب میکنم :n06:
کار با اینترنت خیلی آسونه و مشکل خاصی ندارهنقل قول:
اینم چندتا اسکرین شات تقدیم به شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منظورتون پورت HDMI هست خیر ندارهنقل قول:
کیفیتش هم خوبه اگر با اپل کار کرده باشی یکم ممکنه تو ذوقت بخوره اما حس پلاستیکی بودن نداره و مرغوب ، راضی کننده و عالی هست
سلام.من کابل usb رو خریدم.خیلی خوب بود هم ماوس و هم کیبرد روش کار کرد ولی هر فلشی میزنم بالا نمیاره؟چرا؟؟؟
یه سوالی دیگه وقتی کابل usb پرینتر رو بهش وصل میکنم میگه فقط میتونه از پرینترهای سامسونگ پرینت بگیره!ولی پرینتر من hp هست. راهی هست که از این پرینتر پشتیبانی کنه؟
خیلی ممنون
آقا کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟
این راسته که رنگ سفیدش تراکم پیکسلی کمتری نسبت به رنگ مشکیش داره؟
یعنی با این آپدیت و روون شدن قلمش حالا میشه بعنوان جایگزین کاغذ و قلم استفاده کرد ..واسه نوشتن جزوه و مطلب؟؟؟
با کدوم آپدیتش ؟
این فقط با برنامه s note نیاز شمارو برطرف میکنه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
راستش هم دوره فوق لیسانس در راهه هم دارم ی کتاب مینویسم مطالبمو همش تو A4 و پراکنده نوشتم همیشه... خواستم هم بتونم واسم جایگزین قلم و کاغذ بشه همه جا و هم واسه مطالعه کتاب همه رو ی جا داشته باشم بنظرت با توجه به این دو تا نیاز اصلی..این مدل از پسش بر میاد یا نه؟زیادم جوابگو نیست؟
آره بر میاد
مطالعه رو که 100% برمیاد
اگه واسه جزوه نوشتن سر کلاس میخواین فکر نکنم بتونی سریع یادداشت کنی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
استفاده اصلیم تایپ کردنه و کتاب خوندن و اینترنت (سرچ مقاله ) و تهیه پاورپوینت واسه کلاسام...همیشه دوست داشتم یه وسیله جمع و جور باهام باشه هرجا راحت باهاش بنویسم ..خب الان نوت 8 سامسونگ مد نظرم بود اما خب بخاطر اندروید بودنش و استفاده بهتر از آفیس ویندوز و البته برنامه های ویندوز که مشابهشو پیدا نکردم یکم نظرم برگشت وAsus VivoTab smart/me400CL پیدا کردم. اما خب این کف قیمت تبلتهای ویندوزه و مشخصاتش زیاد قوی نیست و ده اینچه .. نظر شما چیه؟بنظرتون برای نیازای من به همون اندروید و نوت 8 قانع بشم یا نه تبلت ویندوزی بگیرم..با خرید کدوم پشیمونی ندارم و کارام حل میشه؟
من متوسط 3 ساعت باتریم جواب میده .خبری از ده ساعت و این حرفا نیس قضیه چیه؟ووای فای و بلوتوث و اینارم فقط مواقع نیاز روشن میکنم
سلام
آقا ما اینو یه جا دیگه پرسیدیم، بعد فهمیدیم اینجا بهتر بود واسه مطرح کردن :|
با تبلت galaxy note 10 ، میشه بدون بلندگو مکالمه کرد؟ یعنی میشه در حالت غیر loud مکالمه کرد؟ به عبارتی میشه با هندزفری و این جور چیزا مکالمه کرد؟ آخه من شنیدم بیشتر تبلت هایی که قابلیت مکالمه با سیم کارت رو دارن، برای پخش صدا به صورت loud عمل می کنن. این حرف درسته؟ در مورد تبلتی که نام بردم چی؟؟؟
با galaxy note 8 چی؟؟
آخه خیلی ضایع است که بقیه همیشه حرفاتو بشنون!!
ممنون
USB Yes, v2.0
داره ؟
من هرچی دقت کردم ندیدم
یا منظور از یو اس بی همون اتصال از طریق رابط هستش
؟؟؟
افرادی که این مدل رو دارن راهنمایی کنن
ببخشید دوستان اینجا مطرح می کنم
نوت 8 آخرین ورژن اندرویدی که براش اومده چنده؟
توی نوت 8 هم صفحه نصف می شه؟
ممنون
سلام
من Note 10.1 دارم. ورژن اندرویدش هست 4.1.2
ورژن بالاتر هم قراره واسه این تبلت منتشر بشه؟
با سلام، من تازه این تبلت رو خریدم ولی در قسمت handwritingفقط زبان انگلیسی فعال است در حالی که کیبورد فارسی در قسمت های دیگر فعال است
دوستان این ورژن 2014 اش کی میاد؟خلاصه شما بهتر میدونید.منظورم ورزن جدید این تبلته که قابلیت مکالمه هم داره
سلام
توصیه می کنید خرید این تبلت رو ؟ یا برم به سمت ipad؟
میگن صفحه نمایشش ضعیفه. آره ؟
قلم خوبه ؟ میشه باهاش سر کلاس جزوه نوشت ؟
دوستان من اینو خریدم بسیار خوبه فقط ایکه به نظرم میاد از دفه 3 یا 4 به بعد مصرف باتریش زیاد تر شده میشه راهنمایی کنید و مدت زمان شارژ و خالی شدن رو بگید 10 روزه خریدم با 4.1.2
ورژن 2014 هنوز تو بازار نیومده ؟
اموزشی برای کارکردن با قلم هستش ؟ این اموزشی که توی تبلت گذاشته شده پیش پا افتاده هست
2014 تهران چنده؟
دوستان 10.1 دار !
یک سوال فوق العاده مهم!
10.1 از هر نسخه ای، فاقد DLNA ذکر شده. حالا کسی تونسته با نصب برنامه ای برای اینکار، قابلیت DLNA رو روی این تبلت فعال کنه؟
یا که کلا حضرات اصلا سروکارشون با این قابلیت نیفتاده هنوز؟ :n29:
مثل اینکه کمتر از 2.200 نسخه ی 3G بدون ضمانت نامهنقل قول:
با ضمانت هماهنگ + بیمه نامه بدنه!!! بیمه ایران =~ 2.350
سلام
دوستان کارتهای حافظه میکرو اس دی 64 گیگی SanDisk با سرعت 30 مگابایت بر ثانیه توسط این تبلت و مخصوصا ورژن 2014 ساپورت میشه؟ یا کلا خریدنش = دور ریختن پول؟
مرسی. :n16:
سوال دوباره :
10.1 از هر نسخه ای، فاقد DLNA ذکر شده. حالا کسی تونسته با نصب برنامه ای برای اینکار، قابلیت DLNA رو روی این تبلت فعال کنه؟
یا که کلا حضرات اصلا سروکارشون با این قابلیت نیفتاده هنوز؟ :n29:
چرا دور ریختن پول باشه؟!نقل قول:
اولا سان دیسک بهترین و با سابقه ترین برند کارت حافظه ی دنیاست
دوما همه ی گوشیهای هوشمند High-End/تبلتهای کارتخور از کارت 64GB پشتیبانی میکنند و الان microSD های 64GB که در ایران یافت میشه یا سان دیسک هست (قیمت 195 ت) و یا سیلیکن پاور (185ت)
من SanDisk 64GB uhs-i plus رو که فروردین ماه 92 تهیه کردم از لحاظ کارایی جای حرفی باقی نمیذاره. البته از اون موقع تابحال حدود 120 ت افت قیمت هم پیدا کرده!
از اخر کسی اموزش استفاده از قلم رو قرار نداد . منظورم اموزش حرفه ایش هست
شاید این بدردت بخوره:نقل قول:
25 دقیقه آموزش کار با قلم هست. البته توی نوت نسخه ی 2014.
داشتم سرچ میکردم این صفحه رو هم پیدا کردم دیدم درباره قلم دارین صحبت میکنین اگر کسی بلد هست لطفآ کمک کنده:n16:
منم یک سوال واسه قلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلکسی p5100 دارم
مغازه دارها واقعآ خوب جواب نمیدن و اطلاعاتشون اونقدر نیست:n03:
چه قلمی میتونم واسش بخرم و حدود قیمتش اساسآ چقدر هست؟
اگر قلمشو بخرم چه مارکی بهترین هست ؟
گلکسی نوت خودش دارای قلم مخصوص هست ولی برای گلکسی تب میتونید از بین قلمهای معرفی شده در پایین، مشخصات و نظرات کاربرانی که از هر کدوم استفاده کردند رو با دقت بخونید تا ببینید کدوم احیانا برای شما قدری بهتره . ولی قلم معمولا اون کارایی که در سری نوت داره در سری تب و سایر تبلتها و گوشیهای هوشمند بدون قلم نداره
(ستاره ی قرمز داخل آدرس اولی رو بردارید)
digi*kala.com/Search/Category-Stylus/#/Category-Stylus/SortBy-10
tablet.ir/index.php?route=product/category&path=65_96
شما از قلم مخصوص سری note نمی تونید استفاده کنید.دلیلش هم به نوع ارتباظ بین تبلت های سری note با قلمش برمیگرده.در واقع تبلت های note به یک صفحه دجیتایزر مجهز هستند که این نوع قلم رو حس میکنه و حتی بین این قلم و دست تفاوت قائل میشه و چون تبلت شما چنین صفحه ای نداره ،نمیتونید از قلم های مربوط به note استفاده کنید و باید از قلم های استایلیوس موجود در بازار استفده کنید که عملکردی خازنی و شبیه انگشت دست دارند.نقل قول:
سلام
امروز Galaxy Note 10.1 مدل 601 سی دو گیگ رنگ سفید از دبی خریدم تقریبا 25 روز بود دنبال مدل 605 که LTE بود می گشتم بگیرم
که هنوز که هنوز توی دبی وجود ندارد یعنی از همون اولش هم نیومده بود خوب دیگه قسمت شد این مدل رو بگیرم
انشالله چند روز آینده باهاش کار می کنم (وقت آزادی پیدا بکنم ) ببینم چطوری از آب در میاد
مبارک باشه چقدر دراومد براتوننقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
1.710 تومننقل قول: