سلام
میشه لطفا از مشکلات گوشی بگید؟(جمع بندی کلی باشه).باتشکر
سلام
میشه لطفا از مشکلات گوشی بگید؟(جمع بندی کلی باشه).باتشکر
مشکل اصلیش ساپورت نکردن کارت حافظه هستنقل قول:
فقط 4گیگ در دسترس کاربر هست +2گیگ برای نصب برنامه
که البته با کابل otg مشکل حل میشه
کابل ota چیه؟نقل قول:
فقط دو گیگ میتونیم برنامه نصب کنیم؟
با روت مشکل نصب روی حافظه 4 حل نمیشه؟نقل قول:
USB On-The-Goنقل قول:
میتونید فلش و هارد اکسترنال و ماوس و اینا وصل کنید به گوشیتون
قیمتش 14-15 تومنه
سلام
دوستانی که این گوشی رو خریدن داخل جعبش چیا داره دقیقاً اگه کمی کسری داره بفهمیم.
یه جا زیر 400 بی گارانتی و یه جایه دیگه هم 400 با گارانتی کامتل متفرقه (بخونید بدون گارانتی) قیمت دارم میخوام همینو بگیرم.
راستی nfc داره این گوشی؟
این یعنی چقدر کند هست ؟ کجاها لگ میزنه ؟نقل قول:
معایبش اینه که انتظار یه دو هسته ای فوق العاده رو نداشته باشید ...لگ داره و کند هست !
ان اف سی ندارهنقل قول:
شارژ هندز فری و گوشی و باطری و یک محافظ صفحه و یک یا دوتا قسمت زیزی گوشی به رنگ زرد و صورتی
من لگی ندیدم. تمامی یوزر اینترفیس های سونی نسبت به بقیه برند ها کند هستندنقل قول:
کندی ها یا لگ ها به خاطر لانچر هست شما لانچر رو عوض کنید مشکل حل میشه
نه دوست عزیز حافظه ثابت هست و قابلیت تغییر ندارهنقل قول:
با روت مشکل نصب روی حافظه 4 حل نمیشه؟
آقا یکی به ما میگه توی این گوشی های سونی (همین یو ) قسمت تنظیمات GPRS کجاست؟ میخوام دستی تنظیمش کنم :دی
دوستان ...
من توی اکس اس چند نمونه کیبورد دارم ..مثلا فون کیبورد یا کیبورد کامل ...
توی یو میشه بگید کجان ؟؟
برید قسمت settingگوشی قسمت language and keyboardنقل قول:
بعد برید داخل xperia keyboard روی protrait keyboardکلیک کنین یک صفحه باز میشه میتوین بین حالت phone pad یا full keyboardابه دلخواه خودتون انتخاب کنین
بالاخره یک جا این گارانتی گوشی به دردمون خورد گوشی xperia u خواهرم که گفته بودم مشکل داره موقع تماس برای خودش پشت سر هم قطع میشه بعد چند روز تست کردن برام عوضش کردن خدا رو شکر این گوشی دیگه مشکلی نداره:20:
عزیزانی که دارند لطفا بگن کیفیت عکس و فیلم دقیقا چطوره؟ مخصوصا نسبت به RAY ؟
این مشکل فکر کنم از رادیو باشه ...نقل قول:
نظر شما چیه ؟؟
دقیقن نمیدونم بگم مشکلش از چی بود ولی اساسی کلافم کرده بود یک تماس درست حسابی نمیشد با گوشی گرفت خدا رو شکر برام عوضش کردن تا شرمنده خواهرم نشم:20:نقل قول:
منم برای کسی گرفتم ...نقل قول:
اونم همینجوره ...
یه وقت 2ساعت حرف میزنی قطع نمیشه یه بار هم هر 1 ثانیه یه بار قطع میشه ...
به نظرم خوندم مشکل از رادیو هست !!
فکر کنم با آپدیت یک باگفیکس براش میاد.
خیلی مممنون
یکی از دوستان با گوشیش وصل به نت بعد میخواسته اپدیت کنه و بلد نبوده ...
حالا توی نوتیفیکیشن پیام اومده که اپدیت دارید ...هر کار هم میکنه پاک نمیشه ...رو مخش هست ...
کسی میئدونه چه جوری باید پاکش کنیم ؟؟
سلام
اگر امکان داره یکی یه بنچمارک بگیره و عکسش رو بزار اینجا احتمال برای کسی بگیرم این گوشی رو
اینم برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که این گوشیو دارن لطف میکنین یه عکس از شارژر و باتری این گوشی بذارید ؟
من اینو برای یکی از آشنا ها خریدم
شارژرش رو نوشته greenheart بعد پشتش نوشته sony بغلش نوشته sony ericson !؟ مال شما هم همینطوریه ؟
بعد یه سوال دیگه تلق خودش رو روش نصب کردین ؟؟ چیکار کنم موقع تلق نصب کردن حباب زیرش نره هیچ گردو خاکی روش نباشه ؟
باسلام
اقا من دیشب xperia u گرفتم
ازدیشب دنبال روت کردن بدون بوتلودر گشتم ولی انگار همه همه تو این کار موندن لطفا شما جان عزیزتان کمک کنید در ضمن ور 2.3.7 تورو خدا سریعتر رهنمایی کنید.
برادر باید بوتلودر رو انلاک کنی هیچ راهی ندارهنقل قول:
سلام
گوشی من فلش که میزنه،به جای پرنور کردن،عکس حالت هاله ای میگیره(یه جورایی سفید میشه).یه جا پرسیدم گفتند که باید فلش کنید.مشکل نرم افزاریه؟باتشکر
سلامنقل قول:
شارژر من اونطوری هست که گفتید.در مورد باتری باید بگم که اصلا نمیدونم در پشتش چجوری باز میشه.تلق هم اصل نصب هست.من خودم یه اشتباهی کردم و گرد و خاک نشست.حالا همش فکر میکنم پیکسل سوخته داره... .باید سریع تلقش رو نصب کنید و در معرض گرد و خاک هم نباشه.بهتر همون بار اول نصب بشه و تلق دوباره باز و بسته نشه.موفق باشید
با سلام
چندتا سوال داشتم
1.بهترین نرم افزار سیستم منیجر برایu چی خوبه
2.برای مدیریت وتقویت باتری چطور
3.نرم افزار های مخصوص براش (مثل ledcontrol) چیه
4.طریقه ورود به منو ریکاوری با دکمه اهی گوشی چه جوریه
5.آپدیت 4 چی شد
6.عکس های گرفته شده دون دون میشه راه حلی داره
7.ایا راهی هست بشه گوشی رو به تلویزیون وصل کرد برای بازی(مثلاباhdmi)
8.انتی ویروس همراه بادزدگیر با لایسنس خوب چیه
9.سلامتی
10.تشکر دمت گرم
در ضمن بطور باور نکردنی بوت لودر بازه چون شگوشی اک وبا گارانتی بود حالا میشه طریقه root کردن شو بگید فقط فیس بوک موقع بز شدن ارور میده بسته میشه
اقا من با*#*#7378423#*#* وارد یه سری تنضیمات شدم خیلی از امکانات رو میتونستم عوض کنم لطفا در مورد این قسمت توضیح بدید در ضمن اکه ور برم ممکن گوشی خراب شه یا نه
سونی نمیخواد اپدیت اندروید 4برای xperia uبده بازار اینقد لفتش میده میره روی اعصاب ادم :44:برای xperia pکه اپدیتش اومده
سلام
نهایت تا 2هفته دیگه:27:
یه چند روزیه ics رو روی اکسپریا u دارم. تا امروز که دیگه نتونستم باهاش کنار بیام. فکر نمیکردم روی اینم مثل مینی اینقدر سرعت گوشی کم بشه. نه برای کارهای سنگین، حتی واسه باز کردن phone ,contacts هم اینقدر مکث میکنه که آدم پشیمون میشه تماس بگیره. بقیه ی گوشی ها رو نمیدونم اما این دو مورد از سونی که واقعا افتضاح بودن
سلام اپدیت اندروید 4 برای xperia u تو سایت رسمی سونی اومده ولی وقتی میخوام با استفاده از update serviceاپدیتش کنم همون اخرین اپدیت 2.3.7روی سرور سایت موجوده منتظر هستم بیاد اپدیتش کنم یعنی سرعتش با اپدیت کردن به ics اینقد پایین میاد؟نقل قول:
من با flash tolols زدم. چون بوت لودر رو آنلاک کرده بودم. آپدیت منطقه ایه و تا جایی که میدونم فعلا واسه استرالیا و فرانسه اومده. واقعا کند هست. دوربین هم انتظار داشتم واسه عکسبرداری بهتر بشه. متاسفانه کاستوم کرنلی هم ندیدم که روی ics واسه اکسپریا یو جواب بده که فلش کنم . با cpu master رو حالت performance گذاشتم سرعت خوب شده ولی چون بیشتر کلاک رو روی 1 گیگاهرتز نگه میداره مصرف باتری زیاد میشه. اینم بگم بنچمارکا واقعا عالی شده ولی عملکرد گوشی ، افتضاح شدهنقل قول:
سلام اپدیت اندروید 4 برای xperia u تو سایت رسمی سونی اومده ولی وقتی میخوام با استفاده از update serviceاپدیتش کنم همون اخرین اپدیت 2.3.7روی سرور سایت موجوده منتظر هستم بیاد اپدیتش کنم یعنی سرعتش با اپدیت کردن به ics اینقد پایین میاد؟
سلام دوستان
من گوشیمو ک گرفتم واسه شارژ اولیش چیزی کمتر از 4ساعت گذاشتم شارژ شه ولی 12-13 ساعت شارژش بیشتر نمیره و خالی میشه
االان چیکارش کنم 5ساعت بزنم ت.شارژ خوبه؟؟؟؟
شارژر یا باطریتون خرابه
شارژ اولیه نیاز نداره و باید حدود 1.5ساعت شارژ کامل شه
2تا مشکل دیگه هم هس:
یکی اینک اسمسام وقتی زیادبشه دیگه برا اون ادم ک اساش زیاد شده اسارو باز نمیکنه
یکی دیگه اینک الان 2-3ساعتیه میس کالاو تماسامو نشون نمیده و صفحش خالی خالیه
منظورتون رو نفهمیدم
چی شد ؟:دی
اس ام اس رو بیشتر از یک مقداری بشه تبدیل به MMS میکنه!
از برنامه جانبی مثل Go SMS Pro استفاده کنید
میس کال رو نشون نمیده ؟ تو نوار نوتیفیکیشن رو چک کنید
یه ریست تنظیمات بزن در ضمن نو یا دست 2 (چون شاید مشکل رام باشه)
نقل قول:
ن مثلن ی اسمس برام میاد بازش نمیکنه من باید متن اسمسو از رو نوار وضعیت بخونم ولی اگه همه اسمسای طرفو پاک کنم درست میشه
1001 مشکل دیگه هم داره
وسط اسمس دادن یهو هنگ میکنه
وسط زنگ زدن یهو قط میشه
مال همه اینجوریه؟؟؟
600نومن پول دادم چی تحویل گرفنم خدااااا:42:
اگه فردا ببرم یارو عوضش میکنه؟؟؟