مهدی این نکنه طرح 4X بوده به طرف انداخته باشن؟:-؟ آخه باورت میشه تو بازار ایران و این قیمت؟!
Printable View
مهدی این نکنه طرح 4X بوده به طرف انداخته باشن؟:-؟ آخه باورت میشه تو بازار ایران و این قیمت؟!
نخریده بود که اومد گفت گوشی چی داری گفتم وان ایکس گفت گوشی جدید ال جی رو دیدی اونم 4 هسته ایه خیلی خوشگله و این حرفا گفتم کجا دیدی گفت علاالدین قیمت هم 750 اینانقل قول:
حالا پیگیر می شم .. قیمت جهانیش چنده مگه ؟
ریخت نحسش دیده نشده :دی
ولی یک لینک ebay پیدا کردم از Gs3 گرون تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوضش یک لینک عجیب مثل اینم هست
پیشنهاد خود گوگله!
این سایتم از سنسیشن ارزون تره زده
یعنی کسی نیست بگه قیمت این چنده؟:دی
قیمتش تو آلمان ۵۰۵ یورو بود اولش که اومده بود فقط هم آلمان...
بعدش انگیلیسو اینا ۵۰۰ یورو...
من که فک نمیکنم قیمتش این باشه مگه اینکه طرف با دلار دولتی وارد کرده باشه و چون ال جیه نتونسته قیمت بالا بزنه :D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
از همون اولم معلوم بود گند میزنه تست باتری:
این همه تبلیغ رو هسته ی پنجم و باتری SIO+ کشک...
از وان ایکسم ضعیف تره باتریش....
این هم مقایسه گلکسی اس ۳ با اپتیموس 4X HD
لطفا دوستان عزیز نظر یادشون
لینک مقاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی اپتیموس خوبه؟طراحیش قدیمیه...از اچ تی سی دیزایر اچ دی بهتره؟
.نقل قول:
از اچ تی سی دیزایر اچ دی بهتره؟
.
.
.
.
.
.
.
نه:دی
گفتی فردا داری پا میشی میرینقل قول:
حالا خوبه بغل محل کارته ها :دی
نقل قول:
بررسی خیلی عالی بود ، واقعا ممنون
امروز رفتم خبری نبود .. از شو روم ال جی پرسیدم گفت تا یه ماه دیگه میادنقل قول:
نتیجه گیری اخلاقی: تا یه چیزی رو با چشم خودت ندیدی باور نکن :دی
هیچوقت محصولات ال جی تو ایران زود نمیان
شاید منظور دوستت 2X بوده:دی
سلام دوستان .
این گوشی هنوز نیومده بازار ؟؟؟
گفتن یه ماهِ دیگه میاد؟؟؟؟
بعید نیست اونقدر دیر بیاد که آخرش یه گوشی چهار هسته ای با دو گیگ رَم بیاد بازار و کار ONE X و S3 و این گوشی زار بشه .
گوشی با رم دو گیگ اومده بازار (samsung)
فقط مونده پردازشگر چهار هسته ای با رم دو گیگ در یک گوشی نصب بشه اونوقت دیگه به نظرم تا دو سالی چیزی نیاد رو دستش .
2گیگ رم رو بیخیال
اگه اپل تو آیفون از پردازنده های A-15 استفاده کنه فاتحه همه ی گوشیا خوندست
اگر هم استفاده کنه مثلما شرکت ها بیکار نمیشینن
همین الان نوت 2 A15اش تایید شده
LG L9 هم احتمالا کواد کور A15 هست
سلام...
اقا من موندم چرا این گوشی رو هیچکس تحویل نمیگیره ؟ چندان گوشی بدی نیست.. تو بنچمارکها خیلی نزدیک به One X عمل کرده و حتی تو یکی دوتا تست بالاتر هم بوده .. در مقایسه با one x احتمالا قیمت کمتری هم باید داشته باشه . همینطور دیزاینش هم بد نیست ..پس مشکل از کجاست ؟
مشکل اینه که نیست!
خوب درسته که نیست..اما در مورد خیلی از گوشی های دیگه که هنوز هم به بازار نیومدند تو همین فروم بحث شده ومیشه...نمونه ش همین one x یا مدلهای دیگه ی htc ویا گوشی های سری گلکسی ...که هنوز به بازار نیومده بودند اما تاپیکشون داغ بود و بچه های فروم در موردش بحث میکردند...نقل قول:
تنها دلیلی که در مورد استقبال نه چندان زیاد از این گوشی به ذهن خودم میرسه اینه که اسم این گوشی ال جیه ! و نمبدونم چرا اسم ال جی همیشه مترادف بوده با محصول بی کیفیت ..که البته این موضوع فقط مختص به ایران نیست و تو خیلی از فروم های خارجی هم دیدم که ال جی رو زیاد دوست ندارن و چندان بهش اطمینانی ندارن که دلیلش رو هنوز نفهمیدم !
سلام شما خودت اگه يه گوشي از سامسومگ بهت بدن با يه گوشي از الجي بدون شك سامسونگ رو برميداري...بعدشم الجي موقع فروش خيلي سخته و بد ميخرن
بالاخره این گوشی هم رسما وارد بازار شد.
شرکت ماناتل که جدیدا گوشی های ال جی را وارد میکنه این گوشی را پخش کرده و الان دی جی کالا هم اورده به قیمت فکر کنم حدوده 1650 .
اگه بیاد زیره یک میلیون خیلی خوبه .
قیمت دیجیکالا 1169000 هست ، روی کاغذ نسبت به S3 سرتره ، قیمتش پایینتر هم میاد
دیجی گالا فروش ویژه گذاشته 1115 با گارانتی دوساله و کیف و باتری و قلم اضافه(نمیدونم یعنی چی مگه قلمم داره آخه!!!!)
ولی با توجه به گارانتی داشتن و باتری اضافه به نظرم مفته...
کسی اگه دنبالشه بخره که از دستش میره آلدیجیتال زده 1175 بدون هیچی....
پیام باز از اون حرفا زدیا:دینقل قول:
من این گوشی رو خریدم.
وان ایکس و s3 هم داشتم.
اینترفیسش نسبت به گوشی های قبلی ال جی مثل optimus 3d خیلی روون تر شده.اصلا لگ نداره.
نسبت یه s3 و one x بخام مقایسه کنم چیزی کم نداره.
کیفیت ال سی دی حرف نداره.پیکسل ها اصلا به چشم نمیاد.بر عکس s3 که خیلی تو ذوق میزنه.زیر نور افتاب هم خیلی خوب عمل میکنه.
دوربینش از one x خیلی بهتره.ولی مال s3 به نطرم بهتر بود.
در کل من واقعا خوشم اومد از گوشی.ال جی همیشه اینترفیس کند بود.اما این واقعا حرف نداره.
دوستان سلام من بین چند گزینه مرددم
حقیقتش عاشق این گوشیم ولی بخاطر ابعادش میترسم بخرمش بخاطر همین بین این گوشی و پرادا3 و اس 2 و حتی سولا که خیلی از طرحیش خوشم میاد موندم
(اگه میخوایید بهم بخندید بخاطر گزینه هام حق دارید چون هیچ ربطی بهم ندارن:31:)
بنظرتون با یه دست که معمولیه نه بزرگ نه کوچیک میشه باش کار کرد؟تگرا تری خوبه؟
مشکلی توی کارکردن نداره حتی با دست های کوچیک.نقل قول:
تو فروم پرشین تولز یه نفر یه تعداد آورده 1195
قیمتش مفته امروز علاالدین 1500 بود
گوشی که بوت لودرش لاک هست مفت نمی ارزه !
گوشی که حتی یه رام هم نداره مفت نمی ارزه !
اخه من نمی دونم با این سیاست مسخره و آپدیت های دیر به دیر و مضخرف این LG چجوری می خواد رقابت کنه؟
ICS منقرض شده ، LG تازه یادش اومده که باید لیست گوشی هایی رو که به ICS آپدیت نمی کنه اعلام کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیفیت گوشی های LG خیلی خوبن ، من که راضی بودم ، واقعا حیفه به خاطر این سیاست های مسخره این بلا سر این گوشی های خوب بیاد
حالا نه به این شدت :دینقل قول:
این گوشی برای کسایی که دنبال انگولک کردن گوشی نیستن مناسب هست.
البته این رو هم بدونید رام افیشیال این گوشی هیچ مشکل و لگی توش وجود نداره.
من روتش کردم الان بعد از 20 روز استفاده با 170 تا نرم افزار نصب شده هیچ گونه لگی نداره.تو بازیهای hd هم خیلی خوب عمل میکنه.
در کل من تا الان نیازی به نصب کاستوم رام تو گوش ندیدم.
هرچقدر هم خوب باشه رام رسمی ، خریدار باید دستش در انتخاب رام باز باشه .. یکی شاید بخواد MIUI نصب کنهنقل قول:
اصلا ویژگی اندروید همینه
امیدوارم بوت لودرش باز بشه و LG این سیاست ها شو بزار کنار ، فقط به ضررشه
انصافا کیفیت این گوشی خوبه و مثلا مثل ONE X نیست که مشکلات زیادی در صفحه نمایش و تاچ داشته ولی باید ساپورتش هم خوب باشه
منم عرض کردم کسی که نخواد گوشی رو انگولک کنه این مورد براش خوبه.نقل قول:
برای من همین که روت میشه و با cwm میشه بکاپ تهیه کرد کافیه و کارمو راه میندازه.
ولی خدایی من هم رو s3 هم رو وان ایکس.20 تا رام عوض کردم باز رفتم رو رام رسمی.باید قبول کنیم این گوشیا الان دیگه رام رسمیشون مشکلی نداره.
مگر همونطوری که گفتید کسی بخواد بره سمت رامهای بیس AOSP.که البته این رامها هم همیشه باگ دارند و من تو هیچ کدوم از گوشیا(s2,note,s3,one x) اخر ندیدم اینا یه ورژن فاینال داشته باشن.
در کل بازم میگم اگه کسی اهل عوض کردن رام نباشه این گوشی انتخاب خوبیه(رام رسمی مشکلی نداره).اما اگه تعوبض رام رو دوست دارید اصلا و ابدا طرفش نرید.
نقل قول:
اره کیفیت گوشی خوبه ، با اس 3 مقایسه نکردم اما از وان ایکس خیلی بهتر هست...
همین که مشکلی نداره خوبه، تقریبا خیلی از وان ایکس های بازار مشکل دارن و سخت بی مشکلش گیر میاد
این گوشی هم درخواست باز شدن بوت لودر رو دادن ، اما هنوز LG پاسخ نداده ، البته به طور قطع باز میشه ولی کاش همون اول این کار رو میکرد
به هر حال رام رسمی هم بی مشکل نیست ، من روی گالاکسی نوت و اکسپریا اس هم باز با رام رسمی مشکل دارم
از طرفی داشتن فقط یک رام خسته کننده میشه ، من برای تنوع هم شده هفته ای یک بار رام عوض می کنم :دی
امیدوارم بوت لودر این گوشی هم به زودی باز بشه..
سلام
دوستان قصد خرید این گوشی رو دارم
۱. اصلا تا الان با صفحه های ال جی کار نکردم ، میشه یه توضیح مفصل بدید و یا اگه با وان ایکس مقایسه کردین بگید ، مثل سوپر امولد ها ابرنگی هستن ؟ زیر نور افتاب چطورن ؟
۲. اینترفیس و رابط کاربری چطوراست ؟
۳. کیفیت ساخت ایا از پلی کربنات وان ایکس پایین تره ؟ امیدوارم که پلاستیکش و کیفیتش در حد اس ۳ نباشه
۴. من اهل رام عوض کردن و این بحث ها نیستم ، واسم روان بودن ، ظاهر و کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایش مهمه + کمی دوربین ، به نظرتون این یا وان ایکس ؟
ممنون اگه کامل بهم بگید ، راستی فکر میکنم سفیدش خیلی زیباتره ولی از نزدیک ندیدم ، درسته ؟
نقل قول:
از هر نظر که فکر کنی از ONE X سر تر هست ، ولی تنها یه مشکل داره اینکه بوت لودر بسته هست ، یعنی کاستوم رام نمیشه نصب کرد. و دوم اینکه ساپورت ال جی به پای اچ تی سی و سامسونگ نمیرسه، یعنی احتمالا فقط اندروید 4.1.1 برای این گوشی بیاد و 4.2 نیاد(احتماله فقط)
سنس اچ تی سی از بقیه لانچر ها بهتر هست ولی ماله ال جی بد نیست و خوبه ، ولی شما هر چی دوست داری میتونی به راحتی نصب کنی !!!!
کیفیت ساختش از رقبا به مراتب بهتره
من با گوشی کار کردم و برای خودم هم یکی سفارش دادم ، رنگ سفید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ ارسال خبر: 24 مهر 1391
ال جی اطلاعاتی را منتشر کرده که نشان میدهد کدامیک از گوشیهایش و در چه زمانی بروزرسانی آب نبات ژلهای را دریافت خواهند کرد. به گزارش جی اس ام اولین گوشی که بروزرسانی را دریافت خواهد کرد Optimus LTE II است که بروزرسانی برای آن در نوامبر (آبان ماه) ارائه میشود و این بروزرسانی بهبودهایی در رابط کاربری و برنامههای ال جی را به ارمغان میآورد. گوشیهای بعدی Optimus Vu و Optimus Vu II خواهند بود که در سه ماهه اول 2013 این بروزرسانی را در کره دریافت خواهند کرد که این بروزرسانی همان بهبودهایی که در Optimus LTE II بوجود میآورد را برای این گوشیها به همراه دارد. و در آخر گوشیهای مدل Optimus G قرار دارند که این بروزرسانی را در دسامبر (آذر ماه) دریافت خواهند کرد. منبع: androidcentral
پس 4X چی ؟؟:41:
سلام..نقل قول:
دوست عزیز این گوشی هایی که گفت همشون نسخه LTE و مخصوص کره بوده.
هنوز برای نسخه های GSM و جاهانی چیزی نگفته..
ولی مطمئن
PRADA 3.0. Optimus 4X. Optimus 3DMAX و... اپدیت خواهند شد.
قیمت ور حال کنید،یه دفه اومد پایین:18::18::18:
ای بابا چرا لینک ایجوری میشه؟
سایت دی جی کالاست،قیمتش از 1400 اومد تا 1100 واقعا جالبه:40:
سلام به همگی. به نظر خیلی عالی میاد فقط یه سوال بنظرتون کدوم گارانتی بگیرم؟ آیا فرقیم میکنه؟
دوستان pc suite برا این گوشی که بشه لیست contacts و sms ها رو جایی پشتیبان گرفت چیزی هست ؟