اگر شما با متد جدید و با لیزر دندونتو ترمیم کنی اصلا معلوم نمیشه!نقل قول:
من یکی از دندون های جلوم یک تیکه ی کوچیکش شکسته ... اگر اون رو ترمیم کنم معلوم میشه ؟! یعنی تفاوت رنگ در طول زمان ها ...؟
Printable View
اگر شما با متد جدید و با لیزر دندونتو ترمیم کنی اصلا معلوم نمیشه!نقل قول:
من یکی از دندون های جلوم یک تیکه ی کوچیکش شکسته ... اگر اون رو ترمیم کنم معلوم میشه ؟! یعنی تفاوت رنگ در طول زمان ها ...؟
سلام
پودرای سفید کننه ی دندون هستن که داروخونه ها میفروشن
بگیر فقط یه بار ازشون استفاده کن اگه فرقی کرد یعنی سفید بشو هست اگه نه یعنی رنگ دندونت یا استوخونت اینه
این پودر قویه زیادش دندون خراب میکنه
برای سفید کردن دندان چه راهی را پیشنهاد می کنید ؟
این پودر های سفید کننده خوب هست یا حتما باید به دندانپزشک مراجعه کرد ... ؟
سوال خیلی خوبیه اگه دوستان راهی به غیر از جرم گیری پیشنهاد دارند ممنون می شم ما رو مطلع کنند.
نقل قول:
پودر های سفید کننده
يكي از بدترين عارضه شون سرطان دهان هست
جز مواردی که در بالا دوستان بدان اشاره نمودند در کنار رعایت نمودن استفاده مداوم از مسواک این نکته قابل توجه است که جنس دندانها در افراد مختلف نیز در رنگ آنها تأثیر دارند و اگر کسی دارای دندانهایی با جنس زرد رنگ باشد تلاش برای سفید کردن آنها کاری بس عبس و بیهوده است البته منظور سفیدی خارج از آنچه زات آن می باشد منظور بنده است .
ابتدا که اگر مسواک می زنید از خمیر دندان فلورائید دار استفاده کنید ... استفاده مداوم از فلورائید هم موثره
مسواک هم حتما استاندارد باشه ... مسواکهای پنج و سه و این چرتها الکیه ...
یک راه هم هست که طبیعیه :
خرده ذغال + نمک را بمالید به دندانها و چند بار با انکشت روی دندانها بکشید .. صبح طهر شب ... تا یه هفته .. البته بستگی داره به جرم دندان ..
و اگر هم جرمش زیاده برید جرم گیری کنید ...:دی
سلام دوستان
تقریبا یه 3 ماهی میشه مسواک میزنم ولی باز هم لثه هام خون میاد
الان 2 هفته هست که مسواک نزدم و لثه هام عفونت کرده
چند بار مسواک و خمیردندونمو عوض کردم ولی درست نشد
سلام
ببخشید چرا دندان گاهی افراد اگه مسواک نزنن هم سفید هست ولی گاهی افراد باید هر یکی دو روز باید مسواک بزنن تا سفید باشه!! یعنی زود به زود زرد میشه مال گاهیا !!
همین چیزی که ایشون گفتن.نقل قول:
سلام
پودرای سفید کننه ی دندون هستن که داروخونه ها میفروشن
بگیر فقط یه بار ازشون استفاده کن اگه فرقی کرد یعنی سفید بشو هست اگه نه یعنی رنگ دندونت یا استوخونت اینه
این پودر قویه زیادش دندون خراب میکنه
ولی بیشتر از یک یا دو بار استفاده نکن
خمیر دندان کرست هم خوبه خودش به مقدار خیلی کم جرم گیر داره
Crest !
روش نوشته هفته ای یه بار ولی من روزی دوبار استفاده میکنم مشکلی هم ندارم :31:
برای سفید شدن دندان هاتون می تونید از :
1. خمیر دندان خوب
2. تعویض نوع خمیر دندان در هر بار استفاده
3. پودر های سفید کننده
4. جوش شیرین
استفاده کنید.
جرم گیری چطوره؟
من پارسال یه بار جرم گیری کردم اگه امسال دوباره جرم گیری کنم مضره؟
شنیده بودم اگه پزشک براش هم بزنه دندونا سفید میشه
---
مسواک های که ویبریشن داره(همون برقی) و خمیر دندونای سفید کننده هم تاثیر دارن؟
مثل اینکه جواب ما رو کسی نمیدونه!!نقل قول:
نکنه دندونشون خوبه ؟!! :31:
من یک دندون مشکل داشت کلی برو و بیا و کلی خرج کردم و تازه دندونم درست شد
مسواک oralb گرفتم
به نظر شما مسواک برقی تاثیری برای دندان داره؟
فاصله بین دندون های من خیلی کم هست با این حال باید نخ دندون استفاده کنم ؟
خمیردندان فرق می کنه یا نه
و چه مارک خمیردندان پیشنهاد می کنید؟
آدامس oralb برای دندون مفید هست یا نه چه فایده ای داره؟
این دیگه تبلیغاتی یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره مسواکت خوبه. ولی باید با پزشکت مشورت میکردی ببینی چه نوعی برای دندونهات خوبه. مثلا نرم یا متوسط.
خمیر دندون هم سعی کن یک چیزی بگیری ککه فلوراید هم داشته باشه.
مس.اک برقی در بعضی موراد بهتره، یعنی برای افرادی که زیاد حال ندارن مسواک بزنن خوبه و شاید هم تشویق بشن! البته منظورم این مدلهای 1500 تومنیش نیست.!
خمیر دندون هم همین ایرانی هاش به نظر من خیلی بهتر از کرست و ... هست.
ادمس هاش هم خوبه در صورتی که قند نداشته باشه و حاوی فلوراید باشه.
مسواک برقی رو در برنامه whats good for you آنالیز کردن... گفتش فرقی با مسواک معمولی در تمیزی دندان نمیکنه...ولی
میتونه به افرادمسن برای بهتر مسواک زدن کمک کنه..و میتونه جاهایی که مسواک زدنش سخته رو بهتر تمیز کنه...
نخ دندان خیلی موثره ..الان دیگه مسواکها تو پکشون یک نخ دندون دارند..برای بعد از مسواک زدند....
در مورد خمیردندان...من چون روزی 3 بار مسواک میزنم یه چیزی خیلی مشهود شده برام....اینکه خمیردندان ایرانی رو باید
4 برابر خمیردندان خارجی بریزم تا به همون اندازه کف تولید بشه...مثلا : کرست و سیگنال رو من اندازه 1 نخود میریزم دهانم پر از
کف میشه ولی صحت یا داروگر رو اندازه 4 تا نخود بریزم بازم به اندازه کرست کف نمیکنه....
یه چیز دیگه هم هست که من شاید اینجوری حس میکنم...خمیردندان ایرانی سوزشش بیشتره..انگار اسانس نعناش زیاده یا
نمیدونم فلورایدش زیاده..خلاصه وقتی دهانم رو میشورم اشک چشمام میاد...زیر زبانم میسوزه..
ولی با خمیردندان کرست همچین مشکلی ندارم خیلی سبک و پرکف و عالی تمیز میشه
نه دوست من ایرانی هاش هم خوبن. مثلا من الان پونه12 ساعته گرفتم هم خیلی کف میکنه و هم احساس خوبی دارم باهاش.
ولی وقتی کرست میزنم همین حالت شما برام پیش میاد!
البته اینا همه بسته به فرده!کرست هم خوبه و انوع مختلفی هم داره که میتونین بسته به نیاز مدلهاش رو بخرین. مثلا سفید کننده. جرم گیرو خمیر دندان کامل.
راستی در انتخاب خمیر دندون باید خیلی دقت داشت، من یکی از دوستام خیلی از کرست مینالید و میگفت سفید کننده میگیرم اصلا دندونام سفید نمیشه! خوب بایدم سفید نشه چون اون مینای دندون رو سفید میکنه و ربطی به جرم روی دندونات نداره!:31:
نکته خوبی که دوستمون اشاره کردن نخ دندون بود که از مسواک زدن واجب تره! اینو همه دندون پزشکا میکن.
خمیر دندان 12 ساعت برای کسانی که روزی یکبار مسواک می زنند هست یا نه؟
تورو خدا اگه کسی هست جواب مارو بده دارم دیونه میشم!
دیشب رفتم عکس گرفتم.
اینم لینک عکس:
همان جایی است که یک ریشه در داخا مانده!
سلام
دندونم حساسیت کم ودرد خیلی مختصری گاهی داشت به دندانپزشک عمومی مراجعه کردم.پس از دو تا ضربه به دنادنم بدون رادیوگرافی شروع به عصب کشی کردند! بعد از مدتی دندان درد شدید مبتلا شدم.پس از رایوگرافی متوجه شدند که مواد به داخل لثه ام رفته و نیاز به retreat دارد یکشنیه endo مجدد شدم اما از دیزروز درد شدیدی دارم نمی تونم چیزی بجوم.از طرفی سمتی که عصب کشی شده فک پایینم جلوتر کمیmm 2 دندانم پانسمان هست شنبه فرار پر شه.کلینیک ویژه دانشگاه تهران رفتنم.
حالا این طبیعی؟ ممکنه عفونت کرده باشه ؟مسکن advil خوردم اما اروم نشدم.
من یه هفته ی پیش دندون جلوم را عصب کشی کرده ام یکشنبه میرم پرش کنم ولی دارم از دندون درد می میرم چی کار کنم تمام دندونام داره درد می کنه چه قرصی پیشنهاد می کنید؟ زود باشید.....
محلول اسپری Lidocaine SD 10%
و
ژل مسکن فوری دندان درد Dentaford+plus
من دومی رو بهت توصیه میکنم، خودمون استفاده کردیم خیلی عالیه سریع درد رو خنثی میکنه در ضمن ضد عفونی کننده هست و حاوی 20% روغن میخک
ممنون دریروز از شدت در دندان افتادم بیمارستان که پزشک عمومی به من آمپول زد ودرست شد فردا قراره ساعت6برم دندانپزشک خودم.
معمولآ درد های شدید دندان با قرص حل نمیشه و بیشتر امپول برای تسکین درد توصیه میشه که اکثرآ از امپول dexamethasone استفاده میشه.
سلام.نقل قول:
البته شما باید مواظب عوارض مصرف بیش از حد آموکسی سیلین (کم شدن آب بدن و...) باشید.
سلام
اینجا یه سوال پرسیدم ولی جواب مناسب رو نگرفتم اگه کسی میدونه بگه
میخواستم بدونم کشیدن دندان برای ارتودنسی اسم انگلیسی داره که سرچ کنم اگه خودتون اطلاعاتی در مورد کشیدن دندان برای ارتو دنسی دارید بگیدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=477933
فقط اسم انگلیسیش رو میخوام که خودم برم سرچ کنم(در ضمن اسم انگلیسی ارتودنسی میدونم oryhodontic میشه من اسم روشی رو که دو تا دندون پشت نیش رو میکشن تا جا باز بشه و بعد دندونها رو به عقب هل میدن میخام)
چند وقت پیش پسر عموی عزیز دیدم در wc دارن مسواک میزنن بعد اینکه خمیر ریخت رو مسواک گفت عزیزم میشه نمکدونو لطف کنی منم فکر کردم حتما میخواد مسواک به جای خیار نوش جان کنه نمکدونو دادم بش بعد دیدم نمک به مقدار کافی پاشید روی خمیردندون بعد مسواک زد!!!
خدایی خیلی همون لحظه آنی تاثیر گذاشت شاید چون این بزرگوار اهل دودی جات هستن اینجوری تاثیر گذاشت : دی
حالا بیخیال این پسرعموی کچل ما بشید منم بعد اون قضیه دارم اینجوری مسواک میزنم خودم احساس میکنم خیلی خوب جواب داده میخوام ببینم نکنه این روش عوارض دیگه ای داشته باشه و ....
فکر نمیکنم عوارضی داشته باشه خیلی ها رو دیدم موقعی که مسواک و خمیر دندان ندارن از آب نمک به جای مسواک استفاده میکنن حالا این پسرعموتون هر دو تا رو با هم استفاده کرده که چه بهتر.
دو سه بار هم خودم استفاده کردم خیلی خوبه مخصوصا موقعی که لثه عفونت کرده باشه.
آره اتفاقا همینو میخواستم بگم واقعا دهان کامل ضد عفونی میکنه حتما یه بار امتحان کنید
منم خیلی وقت پیشا این جوری امتحان کردم...
البته مسواک با نمک و موارد مشابه (مثلا جوش شیرین) باعث سوراخ شدن مینای دندان میشه...
سلام دوستان
می خواستم ببینم بهترین خمیر دندانی که توی بازار هست چیه !؟
خمیردندانی که از همه نظر کامل باشه. واسه مقاومت دندون ها خوب باشه، سفید کننده باشه، ضد باکتری باشه و...
به نظر من که کرست بهترینه.نقل قول:
اولا کرست چندتا مدل داره ! کدومش بهتره ؟!نقل قول:
دوما میگن که کرست ها تقلبی شده ! و البته کمیاب هم هست !
کرست7 بگیر 7
بحث سفیدی دندان ها با جرم گیری چندان مرتبط نیستنقل قول:
وقتی لای دندان ها جرم داشته باشه (معمولا با رنگ سیاه یا تیره مشخصه) باید جرم گیری بشه
شما که پارسال جرم گیری کردین باید مسواک و نخ دندان رو هیچ وقت فراموش نمی کردید چون برای دندونهایی که یکبار جرم گیری میشند دوباره جرمی شدن خیلی سریع اتفاق میفته
حتما موقعی که سیب میخوری هم خون میاد آره؟نقل قول:
به احتمال زیاد لای دندوناتون جرم داره، معمولا تو این مواقع این اتفاق میفته!
مسواک زدن با نمک یا جوش شیرین باعث سوراخ شدن مینای دندون میشه...نقل قول:
فقط با نمک مسواک بزن......یه ذره نمک بر میداری...مسواکتو میزنی روش....زیاد نباشه....با نمکدونم نپاشی...یذره کافیه...بعد از چند وقت خودت تاثیرشو میبینی...
یه چیز دیگه هم بگم در مورد اینکه اکثرا در مورد سفیدی دندان پرسیده بودند
من خودم تجربه کردم موقعی که غذاهایی مثل ماکارانی ، آبگوشت و.. (که توشون رب استفاده شده) این اتفاق بیشتر میفته... دلیلش رو هم فعلا نمیدونم
برای سفیدی مرتب مسواک بزنید ، خمیر دندون سفید کننده کرست هم پیشنهاد میشه...
نقل قول:نقل قول:کرست بهترین نیست!نقل قول:
کرست زیادی قویه و ضرر داره
مخصوصا کرست 7 اگر به طور مداوم استفاده بشه به مینای دندان آسیب میزنه
کرست 123 بهترین نوع از این خانواده هست
کرست رو جدیدا کشورهای حوزه ی خلیج فارس و حتی خود ایران تولید میکنن
البته میگن تحت لیسانس شرکت آلمانیه
صحتش معلوم نیست!
دلیلشم بی کیفیتیه که جدیدا پیدا کرده و کاملا با کرست آلمانی اصل فرق میکنه
علت اینکه دندونی که پر شده دوباره دچار پوسیدگی بشه چیه؟
علتش که مسلما اینه که خوب مواظبش نبودین و مرتب مسواک نزدین (توجه داشته باشین مسواک زدن باید به موقع هم باشه ، بیشترین دلیل پوسیدگی دندان اینه که شب قبل از خواب مسواک نزنی و وجود بزاق دهان به پوسیدگی کمک میکنه)نقل قول:
+
اگه پوسیده شده باید خالی بشه و دوباره پر بشه....
من همیشه مسواک میزنم دکترا همه قریب به اتفاق! میگن به علت اینکه دندونات بینشون فاصله نیست پوسیده میشن در حالیکه ظاهراشون اصلا این طور نیست و باید ارتدونسی کنی من هم از ارتدونسی خوشم نمیاد:31:نقل قول: