اینجا که شده بازار بیوه ز.. ها.....................
Printable View
اینجا که شده بازار بیوه ز.. ها.....................
لیون 6870 ساپفایر اورده 298 تومان !!!! اینم اگه نجنبیم 2 روز دیگه تموم میشه .. قیمت جهانیش هر روز داره گرونتر میشه و ریسده به 280 دلار !
:18: فقط میتونم بگم هر کی میخواد بخره ... عجله کنه ...نقل قول:
لیون 6870 ساپفایر اورده 298 تومان !!!!
سری جدید که داره میاد منو کاملا وسوسه میکنه که بازم برا خرید گرافیک صبر کنم.
تاریخ دقیقش کی هست ؟نقل قول:
سری جدید که داره میاد منو کاملا وسوسه میکنه که بازم برا خرید گرافیک صبر کنم.
به نصف روز نکشید تموم کرد ^^ .. ولی 6850 داره هنوز 260 تومان .نقل قول:
حدس میزدم ... واقعا قیمتش خوب بود ...نقل قول:
به نصف روز نکشید تموم کرد
شایدم یه نوع سیاست فروش برای سود و مشتری بیشتر باشه آخه یه نگاه به قیمتهای جهانی بیاندازید :31::31:
منظورتون چیه ؟ قیمت داده شده بسیار عالی و منطقی بود و اگه خود من قصد خرید داشتم همون موقع میخریدم ...نقل قول:
شایدم یه نوع سیاست فروش برای سود و مشتری بیشتر باشه آخه یه نگاه به قیمتهای جهانی بیاندازید
بله شاید شما اصلاً از اهالب خود لیون باشید معلوم که نیست تازه یادت باشه هیچوقت نباید عجله کرد
اول تست بشه و مشخص بشه چند مرده ...
و بعد هم چند تا برند دیگه هم بیاد قیمتش بیاد پایین تر و رقابتی تر بشه
چون من از قیمت پایین این سایت طرفداری میکنم ؟؟؟ :41:نقل قول:
بله شاید شما اصلاً از اهالب خود لیون باشید
درسته ولی معلوم نیست شاید بقیه که بیان هم قیمت 5850 یعنی 330 به بالا به فروش برسه ... هیچی معلوم نیست ...نقل قول:
تازه یادت باشه هیچوقت نباید عجله کرد
اول تست بشه و مشخص بشه چند مرده ...
و بعد هم چند تا برند دیگه هم بیاد قیمتش بیاد پایین تر و رقابتی تر بشه
سلام
قیمت جهانی این کارت هاتغییر چندانی نکرده طبق لینک زیر یعنی تا حدودی گرون شده اما نه خیلی:
ضمن اینکه توی roadmap اعلام شده از طرف amd قراره سری 6900 توی کوارتر چهارم 2010 عرضه بشن(که البته فکر کنم به کوارتر اول 2011 بیفته چون تا الان که عرضه نکرده)کد:http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100007709+600083901&IsNodeId=1&name=Radeon+HD+6000+series&Page=1
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/amd-fusion-brazos-performance,2790-6.html
ضمن اینکه چون این کارت ها(6850 و 6870) مابین کارت های سری قبل و در مقابل یه سری خاص از کارتهای انویدیا قرار میگیره از همین حالا هم سقف قیمتشون معلومه و مثلا 6850 نمی تونه از کارت 460 یک گیگا بایت انویدیا گرون تر عرضه بشه(چون از این کارت ضعیف تره) پس احتمال افزایش قیمت بیشتر از این وجود ندارهکد:http://www.tomshardware.com/gallery/graphics_desktop2,0101-269053-0-2-3-1-png-.html
وحتی می شه از قبل هم فهمید که مثلا کارتی مثل 6850 در رنج قیمت230 تا 250 هزار تومن باید به بازار عرضه بشه یعنی قیمت نرم این کارت در بازار ایران 230 تا 250 هزار تومن خواهد بود (بخاطر تفاوت قیمت همیشگی با بازار جهانی )
ضمن اینکه همین الان هم انویدیا سری 500 کارتهای خودش رو داره ارائه می ده که این هم یه دلیل دیگه بر کاهش قیمت این کارت ها در آینده ی نزدیک هست
پس نتیجه اینکه فشار قیمت کارتهای سری 5000 amd و سری 400 و 500 انویدیا از یک طرف و عرضه ی سری کارت های 6900 از طرف دیگه نمی زاره قیمت این کارت ها بالا بره
6850 از 460 ضعیف تر نیست، تا اونجایی که می دونم در یک حد هستند.
6950 هنور وارد بازار نشده است؟
نه هنوز
شرکت AMD خط تولیدش رو راه اندازی کرده اما هنوز به خرده فروشها (MSI,ASUS,GIGA...) تحویل داده نشده
گویا شرکت MSI پیش فروش اینترنتی 6950 و6970 رو شروع کرده که حرکت پیش بینی نشده ای از MSI بود چون هنوز قیمت رسمی آن به درستی اعلام نشده و کارت 6980 که گل سرسبد این مجموعه میباشد پیش بینی میشود همانند 5970 دو هسته ای باشد که میتوان گفت رقیب سرسخت 580 انودیا باشد
امیدوارم زودتر بیاد، که منم زودتر سیستم رو ارتقا بدم :46:، خسته شدیم از این سیستم قدیمی.
سلام.نقل قول:
که میتوان گفت رقیب سرسخت 580 انودیا باشد
سری500کارتهایNVIDIA هم از560به بالا بخاری برقیه یانه؟اصلاًالان کسی که دوتا460بایه پورتSLI داره میتونه یه580بادوتاپورت SLIبگیره3WAY SLIکنه؟
نقل قول:
سلام
خیر همونطور که گفتم ضعیف تر از مدل 1 گیگا بایت 460 هست
درسته برای رقابت با این مدل تولید شده ولی ازش ضعیف تره برای همین قیمت پایین تری هم نسبت به 460 داره
در لینک زیر میانگین قدرتشون رو می بینید:
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6870-radeon-hd-6850-barts,2776-23.html
At $200, the GeForce GTX 460 is more powerful than the Radeon HD 6850 and offers some stiff competition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال :
من میخوام سیستمم رو ارتقا بدم
5870 بهتره یا 6870؟
یه چند تا بنچ مارک بزارین ممنون میشم
تو یه سری بنچ مارک ها که دیده بودم 6850 قوی تر ظاهر شده بود نسبت به 460، دوستان در تاپیک های دیگه عکی هاشو گذاشته بودند.
5870 قویتر هست.نقل قول:
بنچمارک هم توی تاپیکه موربوط به 6870 موجوده
رفقا، این کارت های جدید سری 6 وارد ایران شده است؟
بله سری 68xx وارد شده اما سری 69 رو من هنوز ندیدم تو بازارنقل قول:
تائیدمیشه!نقل قول:
بله سری 68xx وارد شده اما سری 69 رو من هنوز ندیدم تو بازار
من کارم توبازار هست.
سری68رو اول msi بعدgigaآوردن هنوز خبری ازسافایر نیست.
سری6900رو هم فکرمیکنم تو راه باشن هنوز بارش نرسیده.
احتمال میدم تا3هفته ونهایت تا4هفته دیگه درصورت بوجود نیومدن معجزه بیاد توبازار.
علی.
منظورم سری 69 بود، و گرنه دو ،سه هفته پیش 6870 و 6850 تو بازار بود، 6850 سافایر 250 قیمت داشتم.
سلام به همه دوستان
من قصد خرید کارت 6870 رو دارم و از دوستان می خواهم بین برنده ای مختلف بگن کدوم رو بخرم بهتر هستش در ضمن برد ریفرنس خریداری می کنم . حالا از برند های موجود ای ام دی کدوم بهتر هستش
این که تو ایران نباشه مهم نیست چون از ایران قرار نیست بخرم حالا بین برندهای زیر کدوم رو پیشنهاد میدین
his- xfx - sappire -msi- asus
یا هر برند دیگه ای که دوستان پیشنهاد میدن
ممنون از همه
sapphire .نقل قول:
سلام.نقل قول:
سلام به همه دوستان
من قصد خرید کارت 6870 رو دارم و از دوستان می خواهم بین برنده ای مختلف بگن کدوم رو بخرم بهتر هستش در ضمن برد ریفرنس خریداری می کنم . حالا از برند های موجود ای ام دی کدوم بهتر هستش
این که تو ایران نباشه مهم نیست چون از ایران قرار نیست بخرم حالا بین برندهای زیر کدوم رو پیشنهاد میدین
his- xfx - sappire -msi- asus
یا هر برند دیگه ای که دوستان پیشنهاد میدن
ممنون از همه
اول asus بعدسافایر البته اختلافشون خیلی ناچیزهست ولی بازم ایسوس یه خورده سرتره.
xfxوhis رومن بخاطر عقایدم به هیچ عنوان پیشنهاد نمیدم.
msiوgigaهم دررده های بعدی هستن.
با سلام
براي سيستمي با مشخصات زير يك كارت گرافيك يك گيگ MSI ميخوام بخرم(فكر كنم سري ATI بايد بخرم)؟ چه مدلش رو بخرم با بقيه قطعات همخواني و كارايي بهتري دارد. حدود 100هزار تومن باشه؟ قيمت خريد نقدي اون چقدره ؟
1- M.B MSI 790 GX-G65
2- C.P.U SMD Phenom 710 X3 Box
3- Ram DDR3 Super Talent 4 Gb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این قسمت رو من اصلاً نفهمیدم منظورتون چی بود دوست گرامی
همونطور که خودتون هم گفتید خرید کارتهای ati مدلهای 5450 و 5550 به شما پیشنهاد میشهنقل قول:
سلام دوستان
گارانتی برند سافایر در ایران چی هستش؟
ممنون
یونیکام و فونیراننقل قول:
کدوم گارانتی بهتر است؟
100% فونیران
یونیکام دیگه برشکست شده و گارانتی هاش اعتبار نداره
من تو بازار هر چی گارانتی برای 6870 پرسیدم فیوچر میگفتن
آیا این گارانتی معتبر هستش؟؟؟
دوست من فیوچر گارانتی جدیده کارت های سافایر هست و گارانتی خوبی هم هست خودم هم 3 ماه پیش 5850 سافایر با این گارانتی گرفتم( 2سال گارانتی داره)
:13: شنيدم اينا همون يونيكامي ها هستن كه با اين اسم جديد برگشتن. ( دوتا كارت زوتك شون رو دستم موند نالوطي ها)نقل قول:
چی میگی آلفا تموم شد اینا فعلاًمعتبرش دریا کامپیوتره.نقل قول:
یونیکام و فونیران