خوب اینم ناپولی تا اینجا که هم میلان هم ناپولی هردو تقریبا رفتن مرحله بعد با پیروزی های خوبشون مونده اینتر امیدوارم اینتر هم امشب کارو تموم کنه تا هر سه ایتالیایی برن مرحله بعد تا بعضی ها اینجا بدونن سری A یعنی چی
Printable View
خوب اینم ناپولی تا اینجا که هم میلان هم ناپولی هردو تقریبا رفتن مرحله بعد با پیروزی های خوبشون مونده اینتر امیدوارم اینتر هم امشب کارو تموم کنه تا هر سه ایتالیایی برن مرحله بعد تا بعضی ها اینجا بدونن سری A یعنی چی
بخشی از حرفاتو قبول دارم مخصوصا درباره امثال اشتوتگارت و برمن،البته برمن کمتر چون یه چندسالی به صورت متوالی تو سی ال بود و برای امثال یوونتوس هم خیلی دردسر درست میکرد ولی در نهایت عدم جاه طلبیشون باعث به باد رفتنشون شدنقل قول:
حرفت درست تا اینجا!
گوتزه مگر یکی از بهترین استعدادهای آلمان نبود؟؟...چرا نتونست کاری بکنه که قهرمان بوندس لیگا توی گروه به اون آسونی آخر نشه؟؟
چی تجربه نداشتن دورتموندی ها؟؟؟
ناپولی خیلی تجربه داشت ؟؟ لاوتزی کجا بود؟؟هسمیک کی بود؟؟کاوانی چیکار میکرد؟؟ که تونستن تیمشون رو با غیرت بیارن بالا اونم از گروه مرگ!!
لپ کلام:تیم های آلمانی بعلت نبود سرمایه گذاری امثال خوبن..سال دیگه الله علم!!
مثالش هم همین اشتوتگارت و برمن و ....
اما حداقل تیم های مثل ناپولی یکی مثل دی لورنتیس رو دارن که توی نابستون--خوب خرج کرد و مانع انتقال ستاره هاش به تیم های مثل سیتی و میلان و اینتر شد
یا دی بندتو که یک انقلاب توی رم بپا کرد....و اعلام کرده طی چندسال آینده از نظر میزان درامد رتبه ۳-۴ اروپا داشته باشه!!
درباره دورتموند،حتی تجربه نفر به نفر تیمی بازیکنای دورتموند در مقایسه با ناپولی خیلی کمتره چون بازیکنای ناپولی حداقل تجربه بین المللی داشتن.
امثال کاوانی و همسیک و.... سابقه حضور توی جام جهانی رو حداقل داشتن در حالی که توی دورتموند اگه اشتباه نکنم باتجربه ترینشون سباستین کل بود که جام جهانی 2006 آخرین سابقش بوده.
همین بی تجربگیشون هم کار دستشون داد،اگه بازیاشونو میدیدی متوجه میشدی.مثلا توی بازی رفت با ارسنال،لندنیا از تنها فرصتی که روی اشتباه کل به دست اوردن استفاده کردن در حالی که دورتموندیا کلی موقعیت هدر دادن تا مساوی کردن،یا توی بازی که 0-3 به مارسی باختن،همون گوتزه حداقل 3تا موقعیت صددرصد گل رو خراب کرد و 2تا به تیر زدن ولی در نهایت باختن چون تمام کنندشون که باریوس بود مصدوم بود یا تو بازی برگشت با ارسنال که کاملا حیاتی بود تو همون نیمه اول گوتزه و بندر رو از دست دادن و در نهایت 1-2 باختن
جدا شدن شاهین هم خودش عامل مهمی بود چون جانشیناش موفق عمل نکردن ولی در نهایت اینا همه اگر و اما هستش و منم قبول دارم که نماینده شایسته ای نبوده.
ولی برای سال بعد از همین حالا شروع کردن و خرید 17میلیونی رویس موید این نکته هستش
این وضعیت همونطوری که خودتم دیدی در حال تغییره،همون طوری که لورکوزن حاضر نشد ویدال رو به بایرن بده و با مبلغ کمتری دادش به یوونتوس یا دورتموند هوملز رو پس نداد به بایرن و ....نقل قول:
بعد از چند وقت هم بیشتر این ستاره ها سر از بایرن در می اورن!! که چیز تعجب اوری نیست!! چون تنها تیم بوندس لیگاست که توی اروپا روشون حساب باز میکنن!!
عملکرد لور هم بد نبوده ها که هی اومدی میکوبی:دی ،توی گروهی با حضور چلسی و والنسیا با اختلاف یک امتیاز دوم شدن و مطمئنا اگر به بارسلونا نمیخوردن شانس نسبتا خوبی داشتن برای صعود به دور بعدی
من 2تا نمونه برزیلی مثال زدم که نتونستن خودشونو تطبیق بدن سریع بل گرفتی و تعمیمش دادی به همه ها:دینقل قول:
اگر ایتالیایی ها توی جذب بازیکن داخلی ناموفق بودن... خب چرا آلمانی ها توی جذب برزیلی و کلا غیر آلمانی به قول تو ناموفق بودن؟؟
توی بایرن امثال روبن و ریبری خرید ناموفق بودن به نظرت؟
نصف دورتموند که پارسال قهرمان شدن و امسالم شانس اول قهرمانی هستن بازیکنای خارجی هستن،از شینجی گاکاوای 350هزار یورویی تا لواندوسکی 4میلیون یورویی که اینا بیشترین بازدهی رو برای دورتموند حداقل توی سطح داخلی داشتن و سال بعد باید توی اروپا هم خودشونو ثابت بکنن
توی شالکه هم به نظرت امثال رائول و هونتلار و جفرسون فارفان و .... خارجی هستن؟به نظرت خریدای ناموفقی بودن که تونستن تیم رو تا نیمه نهایی ببرن؟
حالا مثلا به نظرت تو میلان امثال امانوئلسون و تایوو خریدای کاملا موفقی بودن؟یا منچستر که 7میلیون پول به به رو داد یا بارسلونا با امثال چیگرینسکی و زلاتان(که انتظارات فراتر از تصور بارساییا رو براورده نکرد)
توی هر تیمی خریدای ناموفق پیدا میشه،دلیل بر این نمیشه تعمیمش داد به همه.
همچین میگی اینهمه انگلیسی انگار کل تیمش انگلیسی بودنقل قول:
اصلا همین آرسنال رو نگاه کن!!اینهمه انگلیسی توی ترکیبش بود؟؟چه کار کرد؟؟
مقایسه اش کن با زمانی که فرانسوی ها توی تیمش جولان میدادن!!
یه گیبس بود و چمبرلین و والکات
اینا کجا میشن این همه؟:دی
بعید میدونم سال بعد هم بالوتلی برگرده ایتالیا،احتمالا برای 2014 میادنقل قول:
گرچه تیم های مثل یووه همیشه دنبال بازیکن ایتالیایی بودن....ولی به هر حال یکم نسبت به بازیکن های ایتالیایی بی مهری کردن و چوبشو توی ۲۰۱۰ خوردن....که این باعث شد تیم های مثل میلان یکم به خودشون بیان و بازیکنهایی مثل نوچرینو و الشاراوی رو معرفی کرد....تازه بالوتلی هم دیر یا زود هم میاد...جمع اراذل و اوباش تکمیل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایولا که گفته بود برنامه اولیه من و ماریو برای حضور توی انگلیس 3ساله بوده
لاوتزی:من را دیگو مارادونا ننامید؛ کار ما هنوز تمام نشده است
مهاجم آرژانتینی بعد از دو گلی که وارد دروازه چلسی نمود غرق در شادی بود
سایت گل- اسکیل لاوتزی، ستاره باشگاه ناپولی بعد از نمایش خیره کننده اش در بازی با چلسی و به ثمر رساندن دو گل از سه گل ناپولی، هرگونه مقایسه او با مارادونا را رد کرد
درابتدا این خوان ماتابود که باگلزنی چلسی را پیش انداخت ولی دو گل تماشایی لاوتزی و تک گل ادینسون کاوانی باعث شد تا ناپولی با نتیجه 1-3 تیم پیروز میدان شود
درپایان این بازی همه به تمجید از لاوتزی پرداختند ولی این ستاره آرژانتینی دوست ندارد که او را با مارادونا ، اسطوره آرژانتینی باشگاه ناپولی مقایسه کنند.
لاوتزی در پایان مسابقه به اسکای سپورتس ایتالیا گفت:« من را دیگو ننامید.من «ال پوچو» هستم. من انتظار برد تیمم را داشتم. مطمئن بودم که می توانیم بازی خوبی را به اجرا بگذاریم. مهم بود که با ارائه یک بازی زیبا به پیروزی برسیم.»
لاوتزی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که کار تیمش دراین مرحله از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا تمام نشده ولی درعین حال یادآوری کرد که ناپولی در جایگاه ایده آلی است.
او دراین باره گفت:« کار صعود ما به دور بعدی هنوز تمام نشده است. ولی ما برتری خوبی داریم. می توانیم به لندن برویم و به دنبال گلی باشیم تا صعودمان را مسجل کنیم.»
درجریان این بازی بود که والتر ماتزاری، مربی ناپولی برای تماشای بازی به جایگاه فرستاده شد و لاوتزی با لحن طنزآلودی در این باره گفت:« شاید بهتر این باشد که مربی تیم ما روی نیمکت نباشد؛ چون دراین صورت تیم ما همیشه می برد. نه.
مربی تیم، مارا به خوبی برای این بازی آماده کرده بود و به ما گفته بود که باید به خط دفاع کمک کنیم. فکر می کنم که او به بهترین نحو ممکن تیم را آماده کرده بود.»
بازی برگشت دو تیم ناپولی و چلسی در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در روز 14 مارس در لندن برگزار خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتزاری: می توانستیم کار چلسی را تمام کنیم
مربی ناپولی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش فرصتی طلایی را برای تمام کردن کار چلسی از دست داده
سایت گل- والتر ماتزاری مربی ناپولی در پایان دیدار تیمش مقابل چلسی که با برد 1-3 تیم ایتالیایی همراه بود به تمجید از شاگردانش پرداخت و به این نکته اشاره کرد که حیف شد که تیمش نتوانست کار چلسی را تمام کرده و صعودش به دور بعدی را قطعی کنند
درابتدا این چلسی بود که با گل خوان ماتا از میزبانش پیش افتاد ولی بعد دو گل اسکیل لاوتزی و گل ادینسون کاوانی برد را به نام تیم میزبان رقم زد.
درپایان این مسابقه ماتزاری به مدیاست پرمیوم گفت:« این ناامید کننده است؛ چون ما این فرصت را داشتیم که بازی را 1-4 کنیم. ما می توانستیم با آرامش بیشتری خودمان را برای سفر به لندن آماده کنیم. صعود ما به دور بعدی رقابتها هنوز در ریسک است. الان باید به استمفورد بریج برویم و برای صعود بجنگیم.»
البته ماتزاری تحت تاثیر بازی خوب شاگردانش است:« بعد از دریافت چنین گل احمقانه ای ، توسط ماجو و کاوانی به دو موقعیت فوق العاده گل رسیدیم و فرصت گلزنی رامیرس تنها فرصتی بود که طی آن دفاع خوبی را ارائه ندادیم.
بعد از گل اول، ما برای 10 تا 15 دقیقه اندکی ترسیده بودیم و فرم خودمان را از دست دادیم . تیم ما نقاط قوت زیادی دارد و در بازی سه شنبه بازی فوق العاده ای را ارائه کردیم.»
دیدار برگشت دو تیم چلسی و ناپولی روز 14 مارس در لندن برگزار خواهد شد
نقل قول:هی میخواستم یه صفتی برای این تیم های باشگاهی آلمانی(غیر بایرن البته)پیدا کنم....چیزی به ذهنم نمیرسید....مجبور بودم کلی تایپ کنم....عدم جاه طلبی..درست زدی توی خال:31:نقل قول:
.....مثال یوونتوس هم خیلی دردسر درست میکرد ولی در نهایت عدم جاه طلبیشون باعث به باد رفتنشون شد
ای بابا خودت میگی کاوانی نبود و لاوتزی فلان بود و همسیک بیصار بود...حالا باز میگی اینها با تجربه بودن:31:نقل قول:
درباره دورتموند،حتی تجربه نفر به نفر تیمی بازیکنای دورتموند در مقایسه با ناپولی خیلی کمتره چون بازیکنای ناپولی حداقل تجربه بین المللی داشتن.
امثال کاوانی و همسیک و.... سابقه حضور توی جام جهانی رو حداقل داشتن در حالی که توی دورتموند اگه اشتباه نکنم باتجربه ترینشون سباستین کل بود که جام جهانی 2006 آخرین سابقش بوده.
همین بی تجربگیشون هم کار دستشون داد،اگه بازیاشونو میدیدی متوجه میشدی.مثلا توی بازی رفت با ارسنال،لندنیا از تنها فرصتی که روی اشتباه کل به دست اوردن استفاده کردن در حالی که دورتموندیا کلی موقعیت هدر دادن تا مساوی کردن،یا توی بازی که 0-3 به مارسی باختن،همون گوتزه حداقل 3تا موقعیت صددرصد گل رو خراب کرد و 2تا به تیر زدن ولی در نهایت باختن چون تمام کنندشون که باریوس بود مصدوم بود یا تو بازی برگشت با ارسنال که کاملا حیاتی بود تو همون نیمه اول گوتزه و بندر رو از دست دادن و در نهایت 1-2 باختن
جدا شدن شاهین هم خودش عامل مهمی بود چون جانشیناش موفق عمل نکردن ولی در نهایت اینا همه اگر و اما هستش و منم قبول دارم که نماینده شایسته ای نبوده.
ولی برای سال بعد از همین حالا شروع کردن و خرید 17میلیونی رویس موید این نکته هستش
اصلا بازم حرفت درست!!
گروه ناپولی قابل مقایسه نبود با گروه دورتموند!...حداقل انتظاری که از قهرمان بوندس لیگا میرفت این بود که سهمیه لیگ اروپا رو میگرفت....اینها هم برمیگرده به عدم جاه طلبی(کلا از این به بعد با این کلمه عدم جاه طلبی میخوام اذیتت کنم:31::27:.....دمت گرم زحمت منو کم کردی:31:)
من شناختی از این بازیکن ندارم.اینجور که شنیدم بازیکن موثری و خوبی هست.....ولی میدون ucl بازیکنهای با کیفیت زیادی میخواد که همش توی آلمان پیدا نمیشه:31:...یکم اسکات هاتون رو توی امریکای جنوبی فعال کنیدنقل قول:
ای بابا چی گیری کردیم ها!!نقل قول:
من 2تا نمونه برزیلی مثال زدم که نتونستن خودشونو تطبیق بدن سریع بل گرفتی و تعمیمش دادی به همه ها:دی
خودت میگی ترانسفر ناموفق داشتن و دیگه کمتر میرن بازیکن غیر آلمانی....حالا اومدی میگی چرا تعمیم میدی به همه:31:
تکلیف خودت رو روشن کن....سیاست جذب بازیکن های غیرآلمانی تیم های آلمانی موفق بوده یا نه؟؟:31:
پیر شی جون!!نقل قول:
توی بایرن امثال روبن و ریبری خرید ناموفق بودن به نظرت؟
حرف من همینه!!!....استفاده فقط و فقط از بازیکنان اکادمی و بومی ضامن موفقیت در عرصه بین المللی نیست!!
انصافا همین روبری چقدر نقش داشتن توی صعود به فینال ucl??....که مهمترین دستاورد بایرن اون فصل بود....حتی به نظرم بالاتر از قهرمانی در جام های داخلی...اون فصل 2 تا بازیکن تاپ گرفتید نتیجه اش رو دیدید!!
خب چرا اینقدر سینوسی رفتار میکنید؟؟(منظورم کل آلمانی هاست)نقل قول:
گاکاوای 350هزار یورویی تا لواندوسکی 4میلیون یورویی که اینا بیشترین بازدهی رو برای دورتموند حداقل توی سطح داخلی داشتن و سال بعد باید توی اروپا هم خودشونو ثابت بکنن
توی شالکه هم به نظرت امثال رائول و هونتلار و جفرسون فارفان و .... خارجی هستن؟به نظرت خریدای ناموفقی بودن که تونستن تیم رو تا نیمه نهایی ببرن؟
مثلا بایرن یه سال روبری رو میگیره...سال بعد میره سراغ پترسن!
بعضی از هوادارهای بایرن هم صداشون دراومده که تیم پر شده از المانی....
حخدائیش دوبازی آخر میلان رو دیدی؟؟امانوئلسن بازیکن خیلی خوب و سرعتیه...تا حدود زیادی کندی خط هافبک مون رو برطرف کرد....تایوو رو هم که آزاد گرفتیمش....پولی بابتش پرداخت نشد....الان قرضی رفته qprنقل قول:
الا مثلا به نظرت تو میلان امثال امانوئلسون و تایوو خریدای کاملا موفقی بودن؟یا منچستر که 7میلیون پول به به رو داد یا بارسلونا با امثال چیگرینسکی و زلاتان(که انتظارات فراتر از تصور بارساییا رو براورده نکرد)
توی هر تیمی خریدای ناموفق پیدا میشه،دلیل بر این نمیشه تعمیمش داد به همه.
در اون دو مورد دیگه هم حرفت درسته:31:
آقا یه چیزی....نامردا دیشب بازی ناپولی و چلسی رو به خاطر این سریال مسخره خونه ی اجاره ای پخش نکردن!!
این سریال 90 قسمته ...ساعت پخشش هم یازده شبه....یعنی فوتبال های اروپایی همه پر پر!!
ماشاالله نت مون هم اینقدر پینگش بالاست یه بار خواستیم خیرسرمون بازی رو انلاین ببینیم.... بعد از کلی ضرب و زور دیدم توپ جلوی دروازه میلانه....بعدش اینقدر تصویر لگ داشت که صحنه بعدی که برام اومد دیدم بازی تموم شده و همه افراد حاضر در ورزشگاه اعم از بازیکن-تماشاچی و.... یا الله بلندشده بودن رفته بودن...حتی برق های استادیوم هم خاموش کرده بودن!:31:
بابا یکی یه کاری کنه اینجوری تلف میشیم!!
جناب حماس فکر کنم تنها کسی هستین که نداره. دست به کار شین.
Lider TV
...
کسی می دونه واقعا چرا توی اخبار تی وی ما فقط به بازی رئال و زسکا دیشب اشاره می کنه و اصلا به هیچ وجه به بازی چلسی و ناپولی اشاره نمی کنه؟!
یعنی همه اخبار ورزشی های امروز که از شبکه های مختلف دیدم به این صورت بوده!
عجیبه بازیی که حساسترین بازی دیشب بود علاوه بر اینکه نشون داده نمیشه کلا خبری از اون هم توی تی وی منعکس نمیشه!!!
احتمال میدم انگلیس هم از نظر تی وی ما تقریبا یه چیزی شبیه اسرائیل شده...
Lider tv موقع پخش بازی ها کارتی میشه و باید توسط کدهای دستی اون کانال رو باز کرد
کانال Rustavi - Star tv - tv Georgia و راه فردا افغانستان همگی روی ترکست اکثر بازی های لیگ قهرمانان رو پوشش میدن
نیازی هم به کد و این جور چیزها نیست
در مورد عدم پوشش خبری فوتبال انگلستان هم فکر کنم به جریانات سیاسی ربط داره
جون به غیر از این دیگه دلیلی نداره که فوتبال انگلیس پوشش داده نشه
به هر حال مثل این که برنامه جدید تلویزیون به اصطلاح ملی و مردمی از این قراره که سریال های مسخره قراره بجای فوتبال در شبها روی آنتن بره
حتی با وجود گسترش ماهواره بین مردم....هنوزم خیلی ها به دلایلی(محدودیت های خانوادگی یا مکانی مثل دانشجویان) نمیتونن از ----سی سی کم و کلا ماه.پاره(!) استفاده کنن....نقل قول:
ولی در کل نامردیه بزرگیه....مثل اینکه شهرداری یه شهر بزرگ سیستم حمل و نقل عمومی برای شهرونداش نذاره و هرکی اعتراض کرد بگه برو ماشین شخصی بخر!
نمیدونم چرا اینجوریه....بعضی بازیهای انگلیس رو پخش میکنن....بعضی وقتها خبرشو هم نمیگننقل قول:
5 شنبه هم بازی آژاکس-یونایتد رو میخوان پخش کنن...
کلا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست
شهرت بین المللی نداشتن درسته؟نقل قول:
ای بابا خودت میگی کاوانی نبود و لاوتزی فلان بود و همسیک بیصار بود...حالا باز میگی اینها با تجربه بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تجربه حضور رو که داشتن نه؟
الان افتاد؟:دی
دورتموند تا 5 دقیقه آخر بازی با مارسی جلو بودش ولی بعد اینکه خبر رسید اونور آرسنال بازیشو عقب افتاده و صعود دورتموند غیرممکن شده کلا از هم پاشیدن و ظرف 2دقیقه 2گل خوردن و کلا حذف شدن وگرنه لیگ اروپا رو راحت رفته بودننقل قول:
گروه ناپولی قابل مقایسه نبود با گروه دورتموند!...حداقل انتظاری که از قهرمان بوندس لیگا میرفت این بود که سهمیه لیگ اروپا رو میگرفت....اینها هم برمیگرده به عدم جاه طلبی(کلا از این به بعد با این کلمه عدم جاه طلبی میخوام اذیتت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا به خاطر همین مورد کلی طرفدارای تیمای دیگه دورتموندیا رو مسخره میکنن
رومینیگه هم تو یه مصاحبه همین هفته به کیکر گفتش که دورتموند به عمد بعد از هفته چهارم خودشو از لیگ قهرمانان و اروپا حذف کرد که بتونه رو بوندسلیگا تمرکز کنه که البته میشائیل زورک تکذیبش کرد
اگه همش تو آلمان پیدا نمیشد که الان تیم ملی آلمان قوی ترین و جذاب ترین تیم ملی حال حاضر فوتبال دنیا نبود(اگه از اسپانیا بالاتر نباشه قاعدتا کمتر هم نیستش)نقل قول:
من شناختی از این بازیکن ندارم.اینجور که شنیدم بازیکن موثری و خوبی هست.....ولی میدون ucl بازیکنهای با کیفیت زیادی میخواد که همش توی آلمان پیدا نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...یکم اسکات هاتون رو توی امریکای جنوبی فعال کنید
درباره رویس هم بگم که سال بعد تو اروپا میبینیش اونوقت بیشتر میشناسیش:دی
معلومه اصلا پست منو نخوندیانقل قول:
ای بابا چی گیری کردیم ها!!
خودت میگی ترانسفر ناموفق داشتن و دیگه کمتر میرن بازیکن غیر آلمانی....حالا اومدی میگی چرا تعمیم میدی به همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکلیف خودت رو روشن کن....سیاست جذب بازیکن های غیرآلمانی تیم های آلمانی موفق بوده یا نه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه بخون ببین من چی گفتم:دی
اروپایی نه آلمانینقل قول:
اول بایرن بود و بعد برمن که اعلام کردن از امریکای جنوبی بازیکن جذب نمیکنن چون ترنسفرای ناموفق برزیلی داشتن و سیاستشون رو تغییر دادن به استفاده از بازیکنای مستعد اروپایی با اولویت آلمان
:دی
.................................................. ................
این که درستهنقل قول:
پیر شی جون!!
حرف من همینه!!!....استفاده فقط و فقط از بازیکنان اکادمی و بومی ضامن موفقیت در عرصه بین المللی نیست!!
انصافا همین روبری چقدر نقش داشتن توی صعود به فینال ucl??....که مهمترین دستاورد بایرن اون فصل بود....حتی به نظرم بالاتر از قهرمانی در جام های داخلی...اون فصل 2 تا بازیکن تاپ گرفتید نتیجه اش رو دیدید!!
البته بگم که ریبری از 2007 تو بایرن بودا
اون فصل مجموع روبن و اولیچ رفت و برگشت:دی تیمو بردن تا فینال که جفتشون همون سال خریداری شده بودن
ولی تشکیل یه تیم خوب طی یه فصل ممکن نیستش،یه تیمی که قابلیت قهرمانی توی سی ال رو داشته باشه حداقل به نظر من باید تو 3سال جمع کردش
نمیشه تو یه سال کلی بازیکن تاپ خرید و همون سالم قهرمان شد وگرنه امثال سیتی و رئال پلگرینی باید قهرمان میشدن
این دیگه سیاست رومینیگه و هوینس هستش که دوست دارن تیم ملی آلمان رو تو بایرن جمع بکنن،همین الانشم برای فصل بعد توی دفاع میخوان برن سراغ بندیکت هوودس در حالی که ورتونگن از آژاکس به نظر گزینه بهتریه و میشه ارزون خریدش چون قراردادش 2013 تموم میشهنقل قول:
خب چرا اینقدر سینوسی رفتار میکنید؟؟(منظورم کل آلمانی هاست)
مثلا بایرن یه سال روبری رو میگیره...سال بعد میره سراغ پترسن!
بعضی از هوادارهای بایرن هم صداشون دراومده که تیم پر شده از المانی....
ح
ملاک که تو 2تا بازی نیستش،عملکردش باید طولانی مدت سنجیده بشهنقل قول:
خدائیش دوبازی آخر میلان رو دیدی؟؟امانوئلسن بازیکن خیلی خوب و سرعتیه...تا حدود زیادی کندی خط هافبک مون رو برطرف کرد....تایوو رو هم که آزاد گرفتیمش....پولی بابتش پرداخت نشد....الان قرضی رفته qpr
در اون دو مورد دیگه هم حرفت درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی با آرسنال رو تا گل سوم دیدم،اون موقع که مطمئن شدم آرسنال ترکیده دیگه خوابیدم
توی سری آ هم آخرین بار بازیشون با کالیاری رو فکر کنم دیدم که یادم نمیاد امانوئلسون توش کار خاصی کرد یا نه:دی
از بازی ناپولی مثل میلان لذت بردم
یا تیمهای انگلیسی خیلی افت کردن یا ایتالیاییها فراتر از حد انتظار بازی میکنن
شاید هم هر دو
من اصلا با این حرف که بارسا و رئال از تیمهای دیگه اروپایی به ویژه ایتالیاییها فاصله زیادی دارن موافق نیستم
نکته ای که برای من عجیبه اینه که تیمهای ایتالیایی خط حمله های پرقدرتی دارن میلان که در برابر آرسنال یک خط حمله فوق العاده داشت و ناپولی هم که انصافا خط حمله ترسناکی داره
سرعت تصمیم گیری در این خط حمله ها به نظر من گاهی اوقات بهتر از بارسا و رئاله
و نکته دیگه ای که باز هم برای من عجیبه سرعت پیشرفت تیمهای ایتالیاییه
هم میلان نسبت به اون تیمی که در برابر بارسا بازی کرد به شکل عجیبی بهتر شده و هم ناپولی اصلا شباهتی به تیمی که در برابر بایرن بازی کرد نداره
با این دید فکر میکنم اینتر هم در مقایسه با تیمهای ایتالیایی در برخورد با تیمهای دیگه اروپا اصلا نباید تیم ضعیفی باشه و نباید فکر کنیم که ممکنه اینتر مثل سری A نتیجه بگیره هر چند فوتباله و غیر قابل پیشبینی بودنش
دوستان طرفدار سایر تیمها این حرفم رو بهونه قلمداد نکنن
اما خیلی دوست داشتم بارسای فصل پیش با این تیمهای آماده ایتالیایی بازی کنه نه این بارسای خسته و اشباع شده
اگر امکانش بود مطمئنا بازی بسیار زیبا و در سطح بالایی رو شاهد میبودیم
خب امشب کلآ با شگفتی تموم شد
بازل 1-0 بایرن رو برد ... مارسی هم دقیقه 90 یه گل به اینتر زد و بازی رو برد ...
صبح ساعت 6 که نتیجه رو دیدم دیگه نتونستم بخوابم
اعصاب که نمیزارن برای آدم
مثل اینکه دیگه خودم باید لخت شم:دی
بردیا دیگه کل کل من و تو رفته روی اعصاب بچه های دیگه فروم:25:
میخوام بحث رو تمومش کنم دیگه
اینجا همه دارن از بازی ایتالیایی ها لذت میبرن...تو اینجا پاتو توی یه کفش کردی و داری از بورسیا مونشن گلادباخ دفاع میکنی:31:
خب 80 درصد اسپانیای 2010 هم مال بارسا بود....اگر مدیرهای بارسلونا مثل مدیرای آلمانی فکر میکردن که الان بازیکنی مثل مسی نداشتن!!نقل قول:
اگه همش تو آلمان پیدا نمیشد که الان تیم ملی آلمان قوی ترین و جذاب ترین تیم ملی حال حاضر فوتبال دنیا نبود(اگه از اسپانیا بالاتر نباشه قاعدتا کمتر هم نیستش)
این از جهاتی درسته که تیمی بخواد از صفر شروع کنه..وگرنه تیمی که ریشه داشته باشه با جذب چند مهره تاثیر گذار اعم از بازیکن یا کادر فنی خیلی زود میتونه به موفقیت هایی توفیق پیدا کنه.....سیتی ها به نظرم با اینکه زیاد خرج کرد ولی نه مربی مالی داشت...نه رگ و ریشه درست و حسابی....توی گروه مرگ هم که افتاد شد قوز بالای قوز....رئال هم به همین ترتیب....الان تفاوت رئال مورینیو با پگرینی و راموس مشخصه!!نقل قول:
ولی تشکیل یه تیم خوب طی یه فصل ممکن نیستش،یه تیمی که قابلیت قهرمانی توی سی ال رو داشته باشه حداقل به نظر من باید تو 3سال جمع کردش
نمیشه تو یه سال کلی بازیکن تاپ خرید و همون سالم قهرمان شد وگرنه امثال سیتی و رئال پلگرینی باید قهرمان میشدن
امانوئلسون - زلاتان که نیست که از بدو ورودش بخواد سوپر استار بشه....کم کم پیشرفت کرده الانم بازیکن خوبی شده....و بازم جا برای پیشرفت داره....نمیدونم چه گیری دادی به این بنده خدا....اصلا بازیکن بدیه....ولش کن:31:نقل قول:
ملاک که تو 2تا بازی نیستش،عملکردش باید طولانی مدت سنجیده بشه
من بازی با آرسنال رو تا گل سوم دیدم،اون موقع که مطمئن شدم آرسنال ترکیده دیگه خوابیدم
توی سری آ هم آخرین بار بازیشون با کالیاری رو فکر کنم دیدم که یادم نمیاد امانوئلسون توش کار خاصی کرد یا نه
پستتو ویرایش کردیا:دی
اوکی،بچه ها شماها فقط حق دارید از بازی تیمای ایتالیایی لذت ببرید و بسنقل قول:
اینجا همه دارن از بازی ایتالیایی ها لذت میبرن...تو اینجا پاتو توی یه کفش کردی و داری از بورسیا مونشن گلادباخ دفاع میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زنگ به پلاتینی میزنم که کلا دیگه تیمای آلمان رو تو اروپا راه نده:دی
شاید غلط املایی داشته....وگرنه به اونصورت چیزی رو ادیت نکردمنقل قول:
در ضمن لازم نیست به پلاتینی زنگ بزنی...تا چندساله دیگه به زودی سهمیه مون رو ازتون پس میگیریم:31::5:
مراعات کن دایی جان اینجا خانواده رد میشه!!:27:نقل قول:
مثل اینکه دیگه خودم باید لخت شم
================================================== ==============
بایرن مونیخ و اینتر هم دیشب باختن...
چون دیگه حال و حوصله کل کل با بردیا رو ندارم ...میرم سراغ اینتر...
کار این تیم توی این فصل دیگه ساخته است....تیم مسن...بدون روح و انگیزه....مربی بی بخار....
اما از گوشه و کنار خبر میرسه عمو موراتی قاطی کرده و میخواد یه تحول بزرگ در اینتر ایجاد کنه
این تیم نیاز به یه روح جدید داره و این روح جدید خرج داره.....اما موراتی فعلا اوضاع مالیش خوب نیست برای همین با عرب های اماراتی و سلیمان کریموف داره مذاکره میکنه برای سرمایه گذاری و ساخت یه ورزشگاه اختصاصی
برای کادر فنی هم احتمالا در صورت جدایی مورینیو یا گواردیولا یکیشون رو جذب میکنه.....البته الویت با مورینیو هست...این قضیه شال آبی و مشکی گواردیولا هم خوب به شایعات دامن زد....گزینه سوم هم برای سرمربی گیری فیگو هست.....تا ژوئن این شایعات از صدر تا ذیل ادامه داره.....ولی چیزی که رو صد در صد مطمئنم کلودیو رانیری به زودی شوت میشه به بیرون!!
شکایت اتحادیه همجنس بازان اروپا از مورینیو
آقای خاص پیش از دیدار تیمش مقابل زسکا که با تساوی 1-1 به پایان رسید، داوران بازی را به تمسخر همجنس باز خطاب کرده بود.
سایت گل- اتحادیه همجنس بازان اروپا از ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، به دلیل اظهاراتش پیش از دیدار رفت مقابل زسکا مسکو در لیگ قهرمانان به یوفا شکایت کرد و لوئی انگفیلد، رئیس این اتحادیه از یوفا خواست سرمربی پرتغالی را با جریمه مواجه کند.
آقای خاص پیش از دیدار تیمش مقابل زسکا که با تساوی 1-1 به پایان رسید، داوران بازی را به تمسخر همجنس باز خطاب کرده بود.
انگفیلد در گفتگو با دیلی میل گفت:" چنین اظهاراتی از هرکسی در فوتبال غیرقابل پذیرش است؛ به ویژه از یکی از شناخته شده ترین چهره های دنیای فوتبال. برای ما بسیار ناراحت کننده است که آقای مورینیو از چنین لفظی برای توهین استفاده کرده است. به ویژه اینکه چنین اظهاراتی در یک دیدار بین المللی استفاده شده است. ما از یوفا درخواست می کنیم در این مورد تصمیم لازم و قانونی را اتخاذ کند."
یوفا هنوز در این مورد اظهار نظر نکرده است.
By Behnam Jafarzadeh
2012/2/23
خشم هوینس بعد ازماجرای ریبری: سوال کردن درمورد آن دست دادن لعنتی را بس کنید
رئیس باشگاه بایرن مونیخ در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش اعلام کرد که این کاملا طبیعی است که یک بازیکن بایرن بعد از انجام چنین بازی ای دلش نخواهد تا با مربی تیمش دست بدهد
سایت گل- اولی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ با عصبانیت تمام پاسخگوی سوالی درمورد دست ندادن ریبری با مربی تیمش شد
درجریان این دیدار بود که ریبری در دقیقه 71 بازی تعویض شد وتوماس مولر جای او را در زمین مسابقه گرفت. ریبری به دلیل ناکامی در انجام یک بازی قابل قبول از زمین مسابقه بیرون کشیده شد
درحالی که ریبری مشغول ترک زمین بود، از کنار یوپ هاینکس، مربی بایرن عبور کرد بدون آنکه به او دست بدهد و در پایان بازی از هوینس، رئیس باواریایی ها سوال شد که آیا اختلافی میان این دو نفر وجود دارد؟
هوینس در پاسخ به این سوال به اسکای سپورت اچ دی گفت:« فقط سوال کردن درمورد این دست دادن لعنتی را بس کنید. شما فقط درمورد این دست دادن صحبت می کنید؛ لطفا بس است. چه کسی می خواهد در پایان چنین بازی ای دست بدهد؟ ما کجا هستیم؟»
رئیس باشگاه بایرن درمورد نتیجه ناامید کننده بازی 4شنبه شب سوئیس با انتقاد از شرایط زمین مسابقه گفت:« بازی کردن در آن زمین کار سختی بود.»
By Ghazal Ziari
2012/2/23
کدوم رسانه پیش بینی کرده بود 2012 آلمان اسپانیا رو پشت سر میزاره؟! نماینده های لالیگا امسال انگلیس رو هم گرفتن.
2011-12
League
Spain 13.142 5/7
Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Valencia, Athletic Bilbao
England 13.125 4/8
Germany 11.916 4/6
Italy 10.500 4/7
در حالیکه چلسی آرسنال لورکوزن هم حداقل 3 4 گل تا صعود فاصله دارن و برای بارسا رئال برگشت برد های راحتی پیش بینی میشه. بایرن و اینتر هم رفت باخت جزئی دادن.
Club
Barcelona 24.6284
Real Madrid 24.6284
Bayern Munich 20.3832
Milan 20.1000
...
خارج از تاپیک عرض کنم چقدر بخندیم تابستون سال بعد! (المپیک 2012)!!:31::31:نقل قول:
حراج پیراهن مسی توسط بایر لورکوزن
یازده هزار یورو برای پیراهن مسی
پیراهن مسی که میروسلاو لکیچ و مانوئل فردریش پس مسابقه بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بایرلورکوزن از او گرفتند حراج شد. پیراهن مسی در نهایت 11000یورو به حراج گذاشته و از پول ان به منظور کارهای خیریه استفاده شد.
اختلاف بین لکیچ و فدریش برای گرفتن پیراهن مسی باعث خشم مدیران لورکوزن و ابراز تاسف از نگرش ان دو بازیکن در پایان مسابقه شده بود . مدیر ورزشی بایر ، رودی ولر از حرکت این دو بازیکن برای گرفتن پیراهن ستاره بازی بعد از شکست این تیم در مقابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مسابقه مهم اظهار تاسف کرد . روزنامه بیلد هم اعلام کرد که :" بیش از حد بود" . . مدیران بایرلورکوزن اعلام کرده بودند که ان پیراهن ها را با قیمت خوب برای کارهای خیریه به حراج خواهد گذاشت .
میروسلاو لکیچ کیه دیگه؟نقل قول:
میشال کادلچ بودش
دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان؛ آرسنال و سراب صعود
دانیال صدقی:بازی برگشت آرسنال و میلان در ورزشگاه امیریتس لندن تنها درصورت وقوع یک معجزه می تواند حکم صعود تیم انگلیسی را به مرحله بعدی رقابتهای چمپیونزلیگ تضمین کند.
توپچی ها دربازی رفت چهار گل از حریف خود در سن سیرو خورده و سنگین ترین تجربه شکست اروپایی را درعصر آرسن ونگر تجربه کردند.
میلان طی چهارفصل اخیر، 3 بار از سوی تیمهای انگلیسی از لیگ قهرمانان اروپا حذف شده و آرسنال که 13 بازی بدون شکست خانگی را در اروپا داشته، شاید دربازی امشب به راحتی بازی رفت مغلوب حریف خود نشود.
اما به هرحال برای صعود به مرحله بعدی هم کار سختی برابر قهرمان ایتالیا پیش رو خواهد داشت. توپچی ها که درلیگ برتر جزیره برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان سال آینده تلاش می کنند، 2 پیروزی با ارزش برابر تاتنهام و لیورپول در بازی های قبلی خود کسب کرده اند.
جالب اینکه آنها در هر دو دیدار از حریفان خود عقب افتاده و سپس نتیجه بازی را با پیروزی خود تغییر دادند. رابین فن پرسی همچنان در نقش مهره شانس آرسنال سهم مهمی در پیروزی های این تیم ایفا می کند.
حالا این تیم درلیگ سه امتیاز از چلسی پیش افتاده و تنها 4 امتیاز با تاتنهام درمکان سوم جدول فاصله دارد. سیاست آرسنال طی سالهای آینده هم حضور درلیگ قهرمانان و قرارگرفتن درجمع چهارتیم برتر فوتبال جزیره خواهد بود.
اما ونگر برای تحقق این هدف باید فن پرسی را در لندن حفظ کند و البته او می داند که بازماندن از راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان ممکن است کاپیتان هلندی را درپایان این فصل به سمت تیمهای دیگر اروپایی راهنمایی کند.
بی گمان ونگر ترجیح می دهد با صعود خودکار به این رقابتها درپایان این فصل، ناکامی احتمالی درمسابقات امسال لیگ قهرمانان را برای خود و تیمش کمتر کند.
دربازی امشب میکل آرتتا پس از مصدومیت در نبرد شنبه برابر لیورپول، به احتمال فراوان غایب خواهد بود و ابودیابی هم در نبرد آنفیلد با مصدومیت مواجه شده و احتمالاً برابر میلان به میدان نمی رود.
*اوضاع خوب میلان
شرایط میلان هم پس از پیروزی پرگل این هفته در زمین پالرمو و تثبیت صدرنشینی درلیگ ایتالیا کم و بیش مناسب به نظر می رسد. میلان به لطف پیروزی پرگل دیدار رفت و در اختیار داشتن ایبراهیموویچ در بهترین شرایط آرمانی ممکن، به لندن می رود.
اگرچه آلگری با یک مشکل خیلی بزرگ درنبرد امیریتس روبه رو خواهد بود و آن غایبان زیاد این تیم درخط میانی است. مصدومیتها و محرومان زیاد در خط میانی روسونری نگرانی های زیادی برای مربی این تیم درآستانه بازی امشب ایجاد کرده اند.
دربازی شنبه شب برابر پالرمو امانوئلسون هم مصدوم شده و لنگ لنگان زمین بازی را ترک کرد. اگرچه او اعلام کرده مصدومیتش جدی نیست، ولی این قبیل آسیب دیدگی ها را بندرت می توان نادیده گرفت.
آلگری برای بازی امشب نوچرینو و فن بومل را برای خط میانی در اختیار خواهد داشت. آمبروزینی کاپیتان تیم به دلیل محرومیت غایب خواهد بود و مونتاری هم درفهرست بازیکنان میلان برای چمپیونزلیگ به چشم نمی خورد، ضمن اینکه برای سیدورف، بوئاتنگ، مرکل، استراسر و گتوزو هم هیچ جای امیدی وجود ندارد.
شاید آکوئیلانی که از 3 ماه پیش برای میلان بازی نمی کند، در خوش بینانه ترین شرایط به این بازی برسد. فلامینی هم در شرایطی کاملاً مشابه با آکوئیلانی قرار دارد.
آنتونینی هم در بازی شنبه شب آسیب دیده و حالا باید دید آلگری دراین اوضاع بحرانی، چه ترکیبی را در امیریتس روانه میدان خواهد کرد.
بارسلونا ميزبان بايرلورکوزن در نيوکمپ
تيم فوتبال بايرلورکوزن در ديدار با قهرمان اروپا و مقابل جمعي از ستارگان برتر جهان اميدوار به خلق معجزه براي دريافت مجوز صعود است.
در ادامه مسابقات دور برگشت لیگ قهرمانان اروپا فرداشب (چهارشنبه) دو دیدار دیگر برگزار خواهد شد و تکلیف صعود دو تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی مشخص خواهد شد.
به همین منظور در ورزشگاه نیوکمپ، بارسلونا اسپانیا به استقبال از بایرلورکوزن آلمان خواهد رفت. در دیدار رفت پیروزی 3 بر یک برای کاتالانها و مدافع عنوان قهرمانی ثبت شده است؛ اما بازیکنان جوان لورکوزن پس از آن پبکار برای دیدار برگشت به بازی تهاجمی روی خواهند آورد تا بلکه بتوانند گلهای دریافتی را جبران کرده و شگفتی رقم بزنند. اتفاقی که در ظاهر با توجه به قدرتمندی بارسا و بهره گیری از ستارگانی همچون مسی، ژاوی ، اینیستا و ... بسیار بعید به نظر میرسد.
آرسنال 99درصد حذف شده هستش
همه که لاکرونیا نمیشن
با این همه مصدوم و محروم توی خط هافبک بازم خوبه زلاتان هست....این بابا خودش به اندازه یه تیمه
Arsenal VS AC Milan
ترکیب رسمی دو تیم اعلام شد:
Arsenal
4-2-3-1
Szczesny
Sagna, Konscelny, Vermalen, Gibbs
Rosicky, Song
Walcott, Chamberlain, Gervinho
van Persie
AC Milan
4-3-1-2
Abbiati
abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah
Emanuelson, van Bommel, Nocerino
Robinho
El Shaarawy, Ibrahimovic
خـب دوسـتان عـلاوه بر شگفتی سازی شبکه 3 در پخش زنده بازی:31: ؛فـکر کنـم CL میـره تـا شـاهد یـه شـگفتی سازی از سـوی آرسـنال بـاشه ! :31:
واقـعا اثری از میـلان بـازی رفت دیده نمیـشه !
فـکر کنم خیـلی ها از جمله خودم قبل 45 دقیقه اول همین نظر رو داشتن امـا الان فکر کنم نظـرشون یه چـیز دیگه باشه... !! :31:نقل قول:
آرسنال 99درصد حذف شده هستش
همه که لاکرونیا نمیشن
همه لاکرونیا نمیشن ولی امشب دیدیم میلان ...میلانهنقل قول:
همیشه پتاسیل انجام فجایع روزاریو و استانبول رو داره
خسته نباشید میگم به طرفدارای دو تیم آرسنال و میلان امیدوارم که قلب همتون سالم باشه:20:
انصافا بازی کلاسیکی بود آرسنال تلاشش رو کرد اما فکر میکنم در کل میلان قویتر بود نیمه اول آرسنال از اشتباهات بچه گانه خط دفاعی میلان نهایت استفاده رو کرد برام عجیب بود کسی مثل سیلوا اون اشتباه رو بکنه
کلا میلان بازی رو در شروع خیلی ساده گرفت اما در نیمه دوم انصافا میلان بازی رو به شکل ویزه ای کنترل کرد که قابل تحسین بود
شاید ابتدا به نظر میرسید آرسنال به خاطر اینکه یک گل نخوره و بازی رو از دست نده حمله نمیکرد اما وقتی حتی در 10 دقیقه آخر هم آرسنال یک شوت هم به سمت دروازه میلان نزد مشخص شد این میلانه که حقیقتا داره بازی رو کنترل میکنه
شاید آرسنال اگر خوش شانس نبود یکی دو گل هم میخورد اما فکر میکنم به شکل کاملا آبرومندانه ای حذف شدن
بازی نیمه دوم میلان واقعا در سطح بالایی بود درسته که خط حملشون خوب تموم نمیکرد و حتی گاهی اوقات ایبرا هم انگار دستپاچه بود اما واقعا به خوبی بازی رو در نیمه حریف کنترل کردن
فقط یک انگلیسی دیگه مونده و ناپولی اگر مثل میلان بازی رو ساده بگیره مطمئنا به شدت تنبیه خواهد شد
خوب اول از هر چیزی به هواداران آرسنال پیروزی رو تبریک میگم
واقعا خوب بازی کردن . مخصوصا چامبرلین که نشون داد واقعا بازیکن خوب و آینده داری هست
به هواداران میلان هم صعود رو تبریک میگم که تقریبا با سختی همراه بود در این بازی.
همونطور که جناب گرافیکار اشاره کردن میلان در نیمه اول کاملا آرسنال رو دست کم گرفته بود که چوبش رو هم خورد
البته نمیشه از اشتباهات عجیب و غریب بازیکنان میلان در خط دفاعی گذشت
هر چقدر سیلوا بد بود در این بازی از اون طرف مکسس خوب بود و بخوبی توپ ها رو دفع کرد و تمرکز بیشتری داشت
میلانی ها بازی رو تمام شده میدونستن و همین باعث شده بود که به نوعی بی خیال بازی رو دنبال کنن
دقیقا هر سه گل هم روی اشتباهات مدافعین میلان به ثمر رسید که نمیدونم چرا در نمیه اول اینقدر بد بودن!
با توجه به احترام بسیار زیادی که برای آرسن ونگر قائلم ولی فکر کنم نیمه مربیان رو آلگری برنده شد
دقیقا سبک بازی میلان در نیمه دوم کاملا تغییر کرده بود و انگار نه انگار که میلان سه گل خورده بود و آرسنال سه گل زده.
چون این جور مواقع شرایط روحی که به دلیل نتیجه بوجود میاد تاثیر زیادی رو بازی هر دو تیم داره که فکر کنم میلان از نظر روحی کاملا تقویت شده و به زمین فرستاده شده بود
ونگر هم به نوعی دنبال همون سیک نیمه اول بود و تغییر آنچنانی در سبک بازی تیم ایجاد نکرده بود
همین شد که میلان در نیمه دوم بازی رو بدست گرفت.
به هر حال به دوستان آرسنالی تبریک میگم پیروزی تیمشون رو...به نوعی صعود تلخی داشتیم :20:
اگه آرسنال گل چهارم رو هم تو نیمه اول میزد شک نداشتم که صعود میکرد ولی وقتی 0-3 رفتن تو رختکن میدونستم که بعیده نیمه دوم بتونن کاری صورت بدن چون مسلما میلانیا میرفتن سراغ سبک بازی همیشگی ایتالیایی ها
به همین خاطر گرفتم خوابیدم:دی
صبح هم که پاشدم تو خبرا خوندم که نیمه دوم آرسنال کلا به جز یه موقعیت ساکت نگهداشته شده بود
میلان هم بالاخره بعد 4فصل غیبت موفق شد برسه به جمع 8تیم
سه عامل اصلی به نظرم وجود داشت که بازی آرسنال و میلان اینجوری شد
1-تاکتیک اشتباه آلگری در نیمه اول که به جای استفاده از دیاموند همیشگی از سیستم 3-3-4 نا آشنا استفاده کرد
2-اشتباهات فردی بازیکنان: هر سه گل آرسنال از روی اشتباهات مدافعین و هافبک های میلان به ثمر رسید
3-مصدومیت های شدید:میلان نزدیک 12 تا مصدوم داشت..روی نیمکت اینا رو داشتیم
Amelia, Roma, Zambrotta, Bonera, Yepes, Aquilani, Ganz
دو تا دروازه بان، سه تا مدافع، یک هافبک که تازه از مصدومیت برگشته و یک مهاجم تیم امید
کامل دست و بال میلان بسته بود....ولی همون اکوئیلانی تقریبا بازی رو متوازن کرد
جا داره از کریستین آبیاتی تشکر کنم....یک تنه میلان رو به دور بعد فرستاد
واکنش ها به پیروزی تلخ آرسنال
قدیمی ها به تحسین آرسنال پرداختند...
صحبت های آسن اسمیت، رود گولیت، گراهام سونس، پاتریک ویرا و سسک فابرگاس در مورد عملکر دیشب توپچی ها.
آلن اسمیت....
آنها بی قید و شرط هرچه در توان داشتند ارائه کردند. الکس اوکسلید چمبرلین در نیمه اول حرفی برای گفتن باقی نگذاشت و خیلی خوب بازی کرد. شکست دادن 3 - 0 میلان هنوز هم دستاورد بزرگی است.
رود گولیت...
آنها می توانند خیلی به خود افتخار کننند اما در پایان کار کمی سخت بود. سخت ترین چیز این بود که روند نیمه نخست را حفظ کنند.
گراهام سونس....
برای یک ساعت انها شگفت انگیز کار کردند اما در این مدت توان زیادی به کار بردند که موجب خستگی آنها شد. اما عجب تلاش فوق العاده ای بود، مربی از این عملکرد خوشحال خواهد بود.
سسک فابرگاس...
اینکه در چنین روزی یک توپچی باشید افتخار زیادی دارد! این نشان می دهد که شما در جهان فوتبال چه شور و اشتیاقی می توانید داشته باشید. هواداران آرسنال عالی بودند!
پاتریک ویرا...
آرسنال امشب عالی و باشکوه ظاهر شد. آنها در حالی از این رقابت ها کنار رفتند که سر خود را بالا گرفتند.... تنها بدشانس بودند.
آرسنال 3 – 0 میلان /حماسه نیمهکاره ؛درود و بدرود موسیوونگر
آرسنال با روحیه ای باورنکردنی توانست نتیجه را به سود خود رقم بزند اما 3 گل برای حذف میلان کافی نیود
سایت گل – آرسنال چیزی نمانده بود بازگشتی بیسابقه را در لیگ قهرمانان رقم بزند، اما برد آنها تنها 3 گل داشت و برای صعود کافی نبود.
محتوای مخفی: ادامه
ونگر: حیف شد؛ تنها یک گام با صعود فاصله داشتیم
توپچی ها که در دیدار رفت 4-0 شکست خورده بودند، در دیدار شب گذشته در نیمه اول سه بار دروازه صدرنشینی سری آ را باز کردند تا در آستانه صعود قرار بگیرند اما گل چهارم هرگز به ثمر نرسید
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است پیروزی 3-0 شب گذشته مقابل میلان اگرچه نتوانست موجب صعود توپچی ها به مرحله بعد چمپیونزلیگ شود اما غرور از دست رفته تیمش را برگرداند.
By Behnam Jafarzadeh
2012/3/7
آلگری: تاکتیک اشتباهی انتخاب کردم
سرمربی روسونری فرستادن تیم با آرایش 4-3-3 به میدان را یک اشتباه دانست
سایت گل- ماکسی آلگری، سرمربی میلان، بعد از شکست 3-0 تیمش مقابل آرسنال تایید کرد که تصمیمات اشتباهی در این دیدار گرفته است اما از اینکه تیمش در نهایت توانست راهی مرحله بعد لیگ قهرمانان شود، ابراز خوشحالی کرد.
By Behnam Jafarzadeh
2012/3/7
گالیانی: وقتی فن پرسی تک به تک شد، نزدیک بود بمیرم
نایب رئیس باشگاه میلان همچنین اعتراف کرد در موقعیت تک به تکی که فن پرسی به دست آورد، احساس کرد هر لحظه ممکن است دچار حمله قلبی شود.
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، اعلام کرد از اینکه تیمش در نهایت توانست با عبور از آرسنال به مرحله بعد لیگ قهرمانان برسد، نفس راحتی کشیده است.
By Behnam Jafarzadeh
2012/3/7
زلاتان:باهر حمله آرسنال می ترسیدم گل چهارمشان از راه برسد
مهاجم سوئدی در صحبتهایی اعلام کرد که نگران به ثمر رسیدن گل چهارم آرسنال در دیدار 3شنبه شب بوده
سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از این می ترسیده که میلان در دیدار دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، گل چهارم را از آرسنال دریافت کند و بدین ترتیب کار به وقتهای اضافه کشیده شود
By Ghazal Ziari
2012/3/7
فن پرسی: به خاطر از دست دادن آن موقعیت افسوس نمی خورم
در صورتی که فن پرسی این موقعیت را تبدیل به گل می کرد، آرسنالی ها می توانستند شکست دیدار رفت مقابل میلان را جبران کنند
سایت گل- رابن فن پرسی، ستاره آرسنال، تاکید کرد به خاطر از دست دادن موقعیت خوبی که می توانست تیمش را راهی مرحله بعدی لیگ قهرمانان کند، افسوس نمی خورد.
By Behnam Jafarzadeh
2012/3/7
Comment
امید تهران
19:58 2012/3/7
رابین جان اشکال نداره. ما هم هنوز نفهمیدیم گل محمدی چرا چیپ زد!
پیش بازی: بارسلونا- بایرلورکوزن؛ کاتالونیایی ها به دنبال پنجمین حضور متوالی درمرحله یک چهارم پایانی
حضور در جمع 8 تیم برتر اروپا، موضوعی است که برای شاگردان گواردیولا نسبتا عادی شده است
By Ghazal Ziari
2012/3/6
گواردیولا: نگران ضد حملات لورکوزن هستم
آبی و اناری ها در حالی پای به دیدار برگشت می گذارند که موفق شدند در دیدار رفت 3-1 لورکوزن را در خانه اش شکست بدهند.
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل لورکوزن، اعلام کرد نگران رویارویی با این تیم آلمانی است.
By Behnam Jafarzadeh
2012/3/7
رابین دات: بازی با بارسا نگرانی های زیادی دارد
آبی و اناری ها در دیدار رفت 3-1 به پیروزی رسیدند و دات به خوبی می داند که در دیدار امشب در نوکمپ کار به مراتب دشوارتری دارند.
سایت گل- رابین دات، سرمربی لورکوزن، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا اعلام کرد چیزهای زیادی برای نگرانی در مورد دیدار امشب خواهد داشت.
By Behnam Jafarzadeh
2012/3/7
غیبت پویول در دیدار با بایرلورکوزن
مدافع اسپانیایی در جلسه تمرینی بارسلونا احساس ناراحتی کرد
سایت گل- نام کارلس پویول، مدافع باتجربه بارسلونااز لیست بازیکنان آماده این تیم برای مصاف با بایرلورکوزن خط خورد.
By Ghazal Ziari
2012/3/7
دوستانی که در مورد نیمه دوم بازی نظر میدن فکر کنم بهتره این رو هم در نظر بگیرن که:
آرسنال تو این چند روز یه بازی سخت جلو تاتنهام داشت که بازی 2 - 0 باخته رو 2 - 5 برد. به جز چمبرلین و جروینیو بقیه همه فیکس تو اون بازی بودن.
بعد از اون بازی یه بازی سخت دیگه تو زمین لیورپول داشت که بازیه 1 - 0 باخته رو 1 - 2 برد. و باز هم به جز چمبرلین و جروینیو بقیه فیکس این بازی بودن.
و بعدش هم یه نیمه خیلی پر فشار و پر تحرک جلو میلان که از ترکیب بازی قبلی بنایون و آرتتا (به دلیل مصدومیت) تو ترکیب فیکس نبودن.
پس اگه آرسنال افت بدنی نمیکرد واقعا جای تعجب داشت. دست ونگر هم به خاطر مصدومیت های زیاد واقعا بسته بود وگرنه میشد با تعویض یه کارایی کرد.
ای بابا
اینا فقط بلدن جلوی بایرن شاخ بشن
به بقیه که میرسن حکم موش رو پیدا میکنن
صعود آپوئل نيکوزيا در ضربات پنالتي
آپوئل نيکوزيا توانست با پيروزي مقابل ---- در ضربات پنالتي به مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان راه يابد. آنها اولين تيم قبرسي بودند که از گروه خود در ليگ قهرمانان صعود کردند و اکنون اولين تيمي از کشور قبرس ميشوند که به يکچهارم نهايي ميرسند.
لیون بازی رفت را یک بر صفر برده بود و آپوئل در بازی برگشت تنها هفت دقیقه زمان نیاز داشت تا به گل برسد. آپوئل برخلاف همیشه بازی را تهاجمی آغاز کرد و گوستاوو ماندوکا در دقیقه 7 روی دفاع بسیار بد لیون گل زد. کنستانتینوس چارالامبیدس روی اشتباه بازیکنان لیون توپ را گرفت و سانتر کرد و پس از آن که آنتونی روییر نتوانست توپ را به درستی دفع کند، ماندوکا از فاصلهای نزدیک گل زد.
لیون در ادامه دست به حمله زد اما نتوانست گلی بزند و با توجه به نتیجه بازی رفت، کار به وقت اضافی کشید. در این دقایق بود که لیون بیشتر به پیش تاخت. ماندوکا در دقیقه 115 با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد، اما در نهایت آپوئل توانست در ضربات پنالتی 4 بر 3 پیروز شود. میشل باستوس پنالتی حساس لیونیها را از دست داد.
بارسلونا 7 – بایر لورکوزن 1: این مسی مهارشدنی نیست!
لیونل مسی پنج گل زد تا تیمش هفت بر یک پیروز شود. کریستین تلو جوان هم دو گل به ثمر رساند.
سایت گل – بارسلونا با برد هفت بر یک مقابل بایر لورکوزن یکی از پرگلترین دیدارها و بهترین بردهای تاریخ لیگ قهرمانان را رقم زد. لیونل مسی با 5 گلی که در این دیدار زد با 12 گل در حالی در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان قرار گرفت که ماریو گومز با 6 گل در رده دوم است. کریستین تلو، بازیکن تعویضی بارسا هم درخشید و دو گل به ثمر رساند.
غولهای کاتالان با برد سه بر یک در دیدار رفت پا به این میدان گذاشته بودند و در نهایت 10 بر 2 پیروز شدند.
بارسا از همان ابتدا کنترل بازی را در دست داشت و چندین موقعیت خوب به دست آورد که برند لنو آنها را دفع کرد. در نهایت در دقیقه 25 بود که روی پاس چیپ چابی، مسی توپ را گرفت و از روی دستان لنو وارد دروازه حریف کرد.
مسی که مهارناپذیر بود در دقیقه 42 با شوتی مهارنشدنی توپ را به گوشه پایین دروازه حریف زد و نتیجه را دو بر صفر کرد.
پنج دقیقه از نیمه دوم گذشته بود و لنو تازه ضربات پدرو و سسک فابرگاس را مهار کرده بود که مسی هتتریک خود را کامل کرد. او توپ را از سسک گرفت و با ضربه چیپ زیبایی که زد جایی برای واکنش لنو نگذاشت.
پپ گواردیولا مطمئن از صعود تیمش در دقیقه 53 چابی و اینیستا را تعویض کرد و کریستین تلو و سیدو کیتا را به زمین فرستاد. تلو در دقیقه 55 گل زد. او توپ را از سسک گرفت و با شوتی زمینی گل چهارم تیمش را زد.
سپس مسی در دقیقه 58 گل پنجم را به ثمر رساند و تنها بازیکنی شد که در دو بازی در لیگ قهرمانان 4 گل زده است (او یک بار هم مقابل آرسنال 4 گل زد). ضربه ابتدایی مسی را لنو دفع کرد و او سپس در برگشت گلزنی کرد.
تلو بازیکن 20 ساله در دقیقه 62 توپ را در وضعیتی مشابه گل قبلیاش گرفت و دوباره با ضربهای زمینی دروازه لنو را باز کرد.
مسی در دقیقه 84 گل پنجم را هم زد. این بار ضربه او از گوشه محوطه جریمه به گل تبدیل شد.
لورکوزن در دقیقه 90 یکی از گلهای خورده را پاسخ گفت. کریم بلعربی با همکاری با زیمون رولفس توانست گلزنی کند. اما این گل مایه تسلی لورکوزن نشد، چرا که آنها بدترین شکست یک تیم در یک بازی در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان را تجربه کردند.
اکنون بارسلونا برای پنجمین فصل پیاپی به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان میرسد. حریف آنها 16 مارس (جمعه هفته بعد) مشخص خواهد شد.