اگه مفاصا حساب صادر نشده بنگاهی با فسخ قرارداد کد رهگیری جدید میتونه صادر کنه در غیر اینصورت کپی کارت ملی با شناسنامه را بنگاهی میبره اتحادیه و برای مرکز یعنی تهران فکس میشه انجا اصلاح میشه حتما اصلاحش کن بعدا دردسر میشهنقل قول:
Printable View
اگه مفاصا حساب صادر نشده بنگاهی با فسخ قرارداد کد رهگیری جدید میتونه صادر کنه در غیر اینصورت کپی کارت ملی با شناسنامه را بنگاهی میبره اتحادیه و برای مرکز یعنی تهران فکس میشه انجا اصلاح میشه حتما اصلاحش کن بعدا دردسر میشهنقل قول:
سلام دوستان
آیا وقتی قرار داد ۵ ساله برای اجاره یک مغازه می بندیم امکان نداره صاحب مغازه بعد از چند ماه اصطلاحا دبه کنه و بگه تخلیه کن؟؟
حقیقتش تا چند ماه دیگه قصد راه اندازی یک کاری رو دارم که به مغازه اجاره ای نیاز دارم
می ترسم کارم بگیره و طرف بعد از ۱ سال بیاد مغازه خودش رو از ما پس بگیره
...........
سلام دوستان
یه سوال مهم دارم ممنون میشم کمک کنید.
یکی از آشنایان یه خونه قولنامه کرد اما در کد رهگیری که بهش دادن همه چیز درست است فقط فامیلی آشنا ما رو با پسوند نوشته. قاسمی رو نوشته قاسمی نژاد.چند وقت پیش فروشنده سند هم زد به نامش.حالا میخواستم بپرسم که این آشنا ما میخواهد بفروشه الان خونه رو اون کد رهگیری که براش موقع خرید صادر شده مشکل براش ایجاد نمیکنه،اصلا در کل کد رهگیری تا قبل از تنظیم سند اعتبار داره یا بعد تنظیم سند هم معتبر هست و کاربرد داره.چون اینطور که من تو اینترنت خوندم کد رهگیری بعد صدور مفاصا حساب مالیاتی و تنظیم سند دیگه باطله و میشه باز برا اون ملک کد رهگیری صادر کرد. الان هم که انگار کد رهگیری رو اختیاری کردن.
ممنون
با سلام.من به عنوان صاحب خونه قرارداد خونه با کسی بستم و فقط طرف مقابل امضا زد و مشخصات کارت ملی من نوشته شد و من اصلا امضایی نزدم.بعد بخاطر همسایه ها قرارداد رو فسخ کردم و بنگاه دار از من 200 هزار تومان پول فسخ گرفت.این قانونش هست یا سر من کلاه گذاشته؟
با سلام. من در تاریخ 20 اسفند خونه ای را به مبلغ 264 میلون تومن قول نامه کردم و طبق توافق طرفین قرار شد در سه ثمن قرارداد تنظیم شود. 15 میلیون تومن موقع قولنامه 130 میلیون تومن تا تاریخ 25 اسفند و تحویل کلید و مابقی چهار ماه بعد هنگام تنظیم سند. ما تا تاریخ 25 فقط توانستیم 45 میلیون جور کنیم و تحویل فروشنده بدیم و مابقی 130 میلیون قرار شد بعد تعطیلات عید به ایشان پرداخت شود و تا ان موقع به ما مهلت دادند اما با حساب کتابی که کردم به این نتیجه رسیدم که نمیتوانم پول را جور کنم و حالا قصد فسخ معامله را دارم و می خواهم 60 میلیون را پس بگیرم. آیا باید به ایشان ضرر و زیانی پرداخت کنم و اگر بله مقدارش چقدر می شود و بر چه اساسی محاسبه می گردد آیا معادله خاصی دارد؟ این راهم قید کنم که در قول نامه درصد و نحوه پرداخت ضررو زیان قید نشده است. قانون در این مواقع چه چیزی می گوید؟
اگه تو قرارداد مبلغی قید شده بابت فسخ معامله که باید پرداخت کنه طرفی که فسخ میکنه، اگر نه به عرف رایج منطقه بررسی میشه و شخصی که مدعی غرامت باید نزد مرجع قضائی تقاضای تامین دلیل و بعدش ارزش گذاری کنه.نقل قول:
################################################## ##########
نه مبلغی قید نشده تو قرار داد. یعنی مقدار و حد مشخص عمومی نداره؟ برای تعیین کردن مقدار عرف منطقه باید به کدوم ارگان مراجعه کرد؟نقل قول:
نه مقدار مشخصی نداره، ولی از بنگاه دارها بپرسید یه درصدی از مبلغ کل قرارداد هستش. ارگانش هم اگه بخواد طرفمقابل شکایت کنه شورای حل اختلافه در وهله اول اگه مبلغ مورد ادعا زیر 5 میلیون باشه.نقل قول:
خب اینکه خیلی بده ممکنه بنگاه هر مبلغی دلش بخواد بگه... اگه بالای 5 میلیون باشه کدوم ارگان باید مراجعه کنه؟نقل قول:
هر مبلغی که نمیتونه یه عرفی داره بازار یه درصدی بابت فسخ قرارداد میگیرن خیلی نباید باشه، دادسرا .نقل قول:
نمیشه تخمین زد؟ واسه 60 میلیون حدودا چقدر میشه؟ چون من میخوام ببینم ارزش داره واقعا فسخ کنم یا اینکه مابقی پول قرارداد رو یه جوری جور کنم...نقل قول:
عرف محل مورد قرارداد ملاکه ، مثلا تو بعضی شهرها لاستیک زاپاس جزو ماشین معامله میشه تو بعضی شهرها نمیشه. اصلا شاید طرف ندونه همچین چیزی رو یا شاید نخواد بگیره.نقل قول:
دوستان من یک ماهه قرداد اجارم تموم شده ولی موجر میگه تا پیدا شدن مستاجر باید بشینی منتها من خونه گرفتم و میخوام تخلیه کنم
حالا ما رفتیم دفتر املاک و مشاور املاک گفت بیاید یا توافقنامه بنویسید
حالا میخواستم بدونم این توافق معتبره؟میتونم کلیدو تحویل ندم تا دادن پولم یا چون نوشتیم خونه رو تحویل میدم باید بدم بهش؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من یه سوال در مورد رهن اپارتمان دارم. اینایی که میزنن "دارای انباری و پارکینگ" حالا مثلا من انباری رو بخوام پارکینگ رو نخوام چه میشه کرد؟ تاثیری هم توی قیمت داره؟
سلامنقل قول:
این چیزها قانون نداره , توافقی هست
یعنی ممکنه صاحب خونه بگه اگر از پارکینگ استفاده نمیکنین پس 100 تومن از اجاره ی ماهیانه کم میشه
شاید هم بگه انباری و پارگینگ به قول معروف آش کشک خالته , بخوری پاته نخوری پاته
سلامنقل قول:
مشکل شما حل شد ؟ اگر بله , چطوری
با تشکر
دوستان خواهش کمک کنید
این سوال برام گنگ شده.
موقع قولنامه نوشتن یارو در مورد اینکه شهردای سه تا مالیات میگیره الان یکی ارزش افزوده و یکی هم بر درآمد و یکی هم برای تمیز کردن خیابونا.
تو قولنامه نوشته که مغازه صحیح و سالم با تسویه آب و برق و گاز و تلفن شهرداری تحویل مستاجر قرار گرفته اسن.بعد از پایان یکسال با پرداخت و تسویه موارد فوق تحویل موجر قرار دهد.
تو صحبت کردنش گفته که فیش شهرداری برای تمیز کردن اینجاست که پرداخت کردم و برق هم همینطور بقیه رو صفر کن.
الان طبق این متن نوشته شهرداری چون مشخص نکرده چی یه دفعه بامبول در بیاره که مالیات و اینا رو تو باید بدی حرف درسته؟
نقل قول:
شما به عنوان مستاجر باید تسویه های زیر را انجام بدید 1-مالیات مشاغل 2- پسماند شهرداری ( همون اشغال هایی هستش که از مغازه شما خارج میشه و داخل سطال اشغال ریخته میشه ) 3- مفاصا حساب شهرداری برای مشاغل )
اب برق گاز تلفن هم که مشخصه نهایت موجر میتونه یه مبلغی رو به عنوان امانت پیشش بمونه تا فیش ها رو تسویه کنه
این مالیات شهرداری که میگید.چون من شرکت میخوام ثبت کنم یعنی همون مالیات میشه یا اینکه دوتا مالیات باید بدم؟نقل قول:
کلا عرفش همینه یا اینکه کلاه رفته سرمون؟
مشاغل 2 تا مالیات دارهنقل قول:
1- مالیات بر در امد که هر سال باید برید و اضهارنامه بدید
2- مالیات بر ارزش افزوده
شهرداری هم تا دو تا عوارض داره
1- عوارض پسماند
2- عوارض مشاغل
دوستان هر سوالی در مورد (((((قرارداد فروش اجاره مشارکت در ساخت پیش خرید))) دارن بنده در خدمت هستم
براي زدن سند قطعي يه مغازه چه مراحلي رو بايد طي كرد دوست عزيز؟نقل قول:
1-مفاصاحساب شهردارینقل قول:
2- مفاصاحساب دارایی
3- تسویه قبوض
4- مالیات مشاغل
بدون تسويه اينا راهي نيست بشه سند زد؟مثلا توي دفترخونه نوشته بشه فلان مغازه به فلان ادرس به فلاني فروخته شد؟نقل قول:
نقل قول:
قبلا با استفاده از قانون تهسیل نیازی به گرفتن شهرداری و مالیات نبود ولی حدود دو سالی میشه که این قانون برداشته شده
فقط میشه وکالتی انتقال بدی که اگر خریدار خود شمایی اصلا پیشنهاد نمیشه وکالت بزنی.
نقل قول:
العان چند ساله كه قول نامه دارم ولي ميخوام سند قطعي بزنم
چرا وكالتي ميگين اصلا پيشنهاد نميشه؟
راستي براي زدن سند قطعي اول بايد بريم محظر اسناد رسمي و سند ملك بايد اونجا پيش اونا بمونه؟
درود
بدلیل گم شدن پروانه ساختمانی بعد از تهیه استشهاد محلی تونستم که پروانه المثنی بگیرم،حالا پروانه اولی هم پیدا شده،باید ببرم شهرداری تحویل بدم میخوام بدونم شهرداری بهم رسیدی چیزی میده که بعدا بتونم ثابت کنم پروانه اولی رو برگشت دادم؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
بنده اگه باشم اصلی رو پیش خودم نگه میدازم اما انگار که وجود نداره
درودنقل قول:
پیام شما رو الان دیدم.
پروانه رو بردم شهرداری و تحویل دادم،در عوض یک رسید ماشینی با مهر و امضأ تحویل گرفتم.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
بعد از زدن سند يه ملك چجوري بايد فيش كنتورها رو هم به نام بزنيم و آيا اين كار ضروريه؟
چون وکالت در صورت فوت طرف قابل عزل شدن هستش البته در صورت داشتن قولنامه و اقرار نامه از طرف مشکلی پیش نمیاد ولی دردسر زیاد داره تا بخوای ثابت کنی هم وقتت میره هم پولت!!نقل قول:
شما میری محضر 3 تا استعلام میده 1- ثبت 2- شهرداری 3- دارایینقل قول:
کلیه مدارک هم دست خودت میمونه مگر اینکه بخای دفترخانه نفری داشته باشه که برات انجام بده اونم در مقابلش هزینه میگره ولی خودتون برید بهتره وقتی ازتون نمیگره..
نقل قول:فقط تلفن بنام میشه...نقل قول:
يعني نميشه كلا كنتور ها رو هم به نام زد؟نقل قول:
فقط تلفن بنام میشه...
سلام، ببخشید میخواستم بدونم خانه های سند تعاونی خرید و فروشش مشکلی نداره؟ و اینکه سند براشون زده میشه، حدودا برای سندش چقدر باید صبر کرد
با سلام
من یک سال مغازه ای رو اجاره کرده بودم چند روز پیش هم به مدت یک سال بدون امضای شاهد در پشت همون قولنامه دستی تمدید کردیم و پول اضافه هم به حساب ایشان واریز شد
میخواستم بدونم آیا موجر آخر سال میتونه رهن بنده رو نده و مثلا مدعی بشه یک سال بدون قرارداد موندی ؟
اگر در هنگام پس دادن رهن اذیت کنه آیا این تمدید دستی بدون شاهد برای پیگیری قانونی معتبر هست؟
سلامنقل قول:
2 شاهد لازمه
برای اطلاعات بیشتر در گوگل بنویسید:
آیا تمدید اجاره نامه بدون شاهد معتبر است
لطفا حذف شود .....................
ممنون حالا مشکل برام به وجود میاد؟ میتونه منکر این بشه که بهش ودیعه ندادم با این که ریختم به حسابشنقل قول:
یا بدون پس دادن پول رهنم از مغازه بیرونم کنه؟