التماس دعا:
جواب:محتاجیم به دعا:46:
Printable View
التماس دعا:
جواب:محتاجیم به دعا:46:
اگه یکی بگه که مریض شده و حالش خوب نیست در جوابش چی باید بگیم؟ :31:
نقل قول:
اگه یکی بگه که مریض شده و حالش خوب نیست در جوابش چی باید بگیم؟
1- چند روزه کسالت دارم خونه خوابیدم ... تمام بدنم درد میکنه
2- (با یه کم حالت ناراحتی) ای بابا چرا....سرما خوردی؟؟ دکتر رفتی؟
1- نمیدونم چند روزه اینحوری ام میگن برای این ویرس جدیدست
2- اره مواظب باش آلودگی خیلی زیاد شده...انشاالله زودتر خوب میشی... راستی(یه توصیه درست درمون نه سر دلی) لیمو شیرین و نرمش سبک یادت نره خیلی تو بهبود مریضی کمکت میکنه.... (همدردی و روحیه ) چیزی نیست زودتر برطرف میشه به امید خدا
انشاالله همیشه سلامت باشی
به نظرم بگی ایشالا رودتر سلامتیتو بدست میاری خوب باشه.جناب شاهین خان بهتر توضیح دادن.
اگه خیلی خودمونی نیست و نمیخوای وارد جزئیات بشی:نقل قول:
خدا بد نده!
بلا به دور!
تنت به ناز طبیبان نیازمند نباد خواهر مثلا!!!!
اگرم خیلی ازش خوشت نمیاد: پشت تلفن بگو : خب پس مزاحمتون نمیشم!!
البته ببخشید اینی که گفتم خیلی پیش پا افتاده بودن.
به طور کلی بهتره بین 10 تا 12 صبح یا 5 تا 9 شبنقل قول:
اگر هم از برنامه زندگی کسی خبری داری هر موقع که فکر میکنی بیکار هست
زمانی که تماس گرفتی بپرس: مشغول کاری که نبودید یا مزاحم که نیستم
انشاء ال .. کی دار فانی شما رو وداع میگه :18: :31::27:نقل قول:
بستگی داره بنده خدا چقدر مریض باشه اگر اطلاعات یا توصیه در مورد بیماریش داری حرف های امیدوارم کننده بزن مثلا فلان درمان خوبه یا فلان کس هم مثل شما بود زود خوب شد و...
در آخر هم بگوی امیدوارم هر چه زودتر رفع کسالت بشه
چی بگم؟؟؟:d
اول خانوم ها باید دست بدن یا آقا ها؟
چه تاپیک خوبی
ممنونم
میشه یکم هم درباره ارتباطات یک خانم با اقا صحبت کنید؟
1) مثلا در ارتباطات زیر اول کی باید به کی دست بده؟ یعنی دستشو برای دست دادن دراز کنه؟
- خانم جوان، اقای جوان (اختلاف سنی کم)
- خانم جوان، اقای مسن
- خانم مسن، اقای جوان
- خانم مسن، اقای مسن (اختلاف سنی کم)
2) و اینکه کجاها باید دست داد؟ همه جا ایا لازمه؟ مثلا محل کار، محیطهای اموزشی و ...
3) یا وقتی درمجلسی همه درحالت نشسته هستن و فرد جدیدی وارد میشه. ایا بلند شدن همه لازمه؟ لطفا بصورت موردی جواب بدید:
- فرد نشسته خانم جوان ، فرد وارد شده اقای جوان
- فرد نشسته خانم مسن، فرد وارد شده اقای جوان
- فرد نشسته خانم جوان ، فرد وارد شده اقای مسن
- فرد نشسته خانم مسن ، فرد وارد شده اقای مسن
و ارتباطاتی خصوصی تر
اما فعلا اینارو جواب بدید تا بقیش :11:
من یه بار به استادم ساعت 8.5 شب تماس گرفتم زنک همچین پاچمو گرفت که این چه موقع زنگ زدنه و ... که تا دو روز تو بهت بودم! :hmm:نقل قول:
(میخواستم برم ببینمش خودش گفته بود شب تماس بگیرید اگه فرداش دانشگاه بودم بیاید!!:jealous:)
دوست عزیز تجربه به من ثابت کرده است تا کسی دستش را دراز نکرده بهش دست ندهم مگر این که سن طرف خیلی کم باشد مثلآ طرف مقابل شما کودک یا نوجوان باشد و ان موقع می توانید به راحتی در دست دادن پیش قدم شوید.نقل قول:
توی یک مجلس هم اگر فرد تازه وارد سنی بالای 12-13 سال داشت به نظرم بلند شدن برای همه لازمه البته به جز افراد مسن و بزرگ ترهای فامیل.اگر هم فرد تازه وارد بزرگ سال بود به نظرم بلند شدن همه ی جمع لازمه و نشانه ی شخصیت افراده البته اینجا هم می شود افراد مسن و بزرگ ترهای فامیل را فاکتور گرفت.
تا ببینیم بقیه ی دوستان چه نظری دارند.
به نظر من اول خانوما تو کل اینانقل قول:
- خانم جوان، اقای جوان (اختلاف سنی کم)
- خانم جوان، اقای مسن
- خانم مسن، اقای جوان
- خانم مسن، اقای مسن (اختلاف سنی کم)
قسمت دوم:
بنظر من برای احترام هم که شده باید پاشید.
چون میدونید که میگن اگر به کسی احترام بگذاری به خودت احترام گذاشتی.
تو جواب "سلام برسون " چی باید گفت؟؟؟
بیشتر میگن ، ممنون و بزرگیتون رو میرسونم !! :دی :دینقل قول:
بزرگیتونو میرسونم :)
اما این خیلی سنگینه ، کژوال تر چی میشه گفت؟!
سلامت باشید هم همچین بد نیستنقل قول:
دوستان من به شدت با جمله های عید شما هم مبارک ، سال نوی شما هم مبارک مشکل دارم :| روی زبونم نمیچرخه ، یعنی قاطی میکنم ، میگم نار سول مشا مبیتمبسیبنسیانسیمبا اینا :|
چیکار کنم؟! :|
پ.ن : چه تاپیک باحالیه : دی خوشمان آمد : دی
ممنون از پاسختوننقل قول:
ولی خب باطبع ممکنه طرف مقابل هم همین نظرو داشته باشه. اینطوری اونوقت هیچکس دستش رو دراز نمیکنه و (برای هردوطرف) حمل بر بی ادبی طرف مقابل میشه! :|
برای بلند شدن هم اخه یه سری میگن خانمها نباید بلند بشن. برای همین پرسیدم. تو فایلی هم که گذاشته بودن یه سری صحبتهایی شده بود ولی خیلی جزیی نبود.
ممنوننقل قول:
درسته ولی خب اگه قاعدش اینطوری نباشه خودش کوچیک میشه که اداب معاشرت بلد نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامت باشید. مرسینقل قول:
چشم حتما لطف دارید
بزرگیتونو میرسونم. ممنونم
و ...
"سلام دارن خدمتتون" رو هم شنیدم که میگن
در رابطه با دست دادن میدونم همیشه بزرگتر باید به کوچیکتر دست بده... چه زن چه مردنقل قول:
در رابطه با خانوم و آقای همسن (مسن و جوان) معمولا اصلا دست نمیدن! شمام دس ندی بهتره یهو دیدی ضایت کرد! دیدم که میگما!!!! در اصل جواب اینو دقیق نمیدونم.... اصلا دست دادن خانوم با خانومم یکم عجیب به نظر میاد. نمیدونم
برای بلند شدنم فکر کنم ما که کوچیکتریم باید به بقیه نگاه کنیم! برای بزرگترها به خصوص مردها باید بلند شد در بقیه موارد هم میشه یه تکونی به خودتون بدید ولی بلند نشید : دی
من هر موقع تو مجلسی با پدرم باشم فقط وقتی بلند میشم که پدرم بلند بشه و تا وقتی که ننشسته من هم نمی شینم. اینطوری به پدرم هم احترام میذارم. (حالا طرف هر شخصیتی با هر سنی که می خواد باشه)
برا ی بعضی موارد: کتاب اداب معاشرت نویسنده ژان لویی فورنیه
1 - همیشه بزرگتر دستشو دراز میکنه(البته اگه مایل باشه) کوچکتر چه زن چه مرد نباید دستش دراز کنه چون بی احترامیه.
2- تو جمع آقایون برای چه خانوم و چه آقا بلند میشن ولی خانوما برای آقایون نیم خیز میشن(در مجالس رسمی یا با کسی که خیلی نمیشناسنش) اگه دیگه اون اقا سالخورده و یا خیلی مهم باشه، بلند میشن. خانوم برای خانوم بلند میشه.
به نظر من آداب معاشرت اروپا یا هر جای دیگه با ایران فرق داره. هر فرهنگی اداب خاص خودش رو دارهنقل قول:
با سلام
در دیدار با کسی که به زیارت مکه رفته به غیر از زیارت قبول چه عبارتی می تونیم به کار ببریم ؟؟
شما این کتاب مطالعه داشتید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه نخوندم
شما به من بگید. آداب فرهنگ ایرانی رو توضیح داده؟ اگر اینطوره من هم این کتاب رو توصیه میکنم
در ضمن من نظرم رو گفتم
نظر شما هم محترمه
انشالا که خوش گذشته باشهنقل قول:
حال شما خوبه ؟
هوا چه طور بود ؟انشالا خدا به طلبه ما هم بریم یه سر
و از این جور قبیل حرفها
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
دوستان گرامی من خیلی فکر کردم که به جای کلمه ماشالا باید از چه کلمه ای استفاده کنم و لی به جایی نرسیدم
مثلا یه بچه کوچیک رو میبینی میبوسیش میگی چه خوشکله ولی اگه نگی ماشالا میگن حسوده !
پدرو مادرش شاکی میشن
نظر شما چیه ؟
"بزنم به تخته" چه طوره؟ :31:نقل قول:
آقا ممنوننقل قول:
بزنم به تخته خیلی خوبه
ولی یه خورده خرافاتیه
من میخام کلمات عربی رو در محاوره کنار بگذارم و به جاش کلمات پارسی و صحیح رو استفاده کنم
از همفکریتون ممنون
ولی فکر کنید اگر چیز دیگه ای به ذهنتون رسید مارو بی خبر نگذارید
با تشکر
چشم حسود کورنقل قول:
کور شود هرآنکه نتواند دید!
برم یه اسفند دود کنم واسش (گفتی بریا: دی)
چشم حسود کور هم خوبه ولی خیلی خشنه !!
نمیشه هنوز به جای لین کلمه گذاشتش
به بچه کوچیک بگین خدا ببخشش ، چه پسر/ دختر گلی (خوبی ، نازی و ...) ، عمو/ خاله قربونت بره :دی و ....نقل قول:
اینم هست : طیب الله انفسکم: دی :38: (شوخی)
حاجت روا باشید ....نقل قول:
در دیدار با کسی که به زیارت مکه رفته به غیر از زیارت قبول چه عبارتی می تونیم به کار ببریم ؟؟
لین یعنی چی ؟ :blink:نقل قول:
نمیشه هنوز به جای لین کلمه گذاشتش
کتابی فارسی در مورد معاشرت هست؟
بعد برای فن بیانمون عالی باشه و زیبا صحبت کنیم چیکار باید کنیم و اینکه من موقع حرف زدن گاهی وقتها حروف رو جابه جا تلفظ میکنم تپق میشه..گرچه تپق خوبه ولی زیادیش درده سر سازه و میگن طرف بلد نیست حرف بزنه باید چیکار کنم؟ چه تمرین هایی وجود داره؟
1- بگو چشم نخوره ایشالله (بازم کلمه آخر عربیه!)نقل قول:
2- اونم نخواستی بگی بگو : یه دفعه چشم نخوره(بازم کلمه عربی توشه که. ای بابا!)
3- خدا حفظش کنه(آقا بیخیال تمام کلمه فارسی شو!)
4- چشم بد دور!
به جای این کلمه منظورم بود بد تایپ کردم منو ببخشیدنقل قول:
فکر کنم چشم بد دور جایگذین خوبی باشه
نقل قول:
من خودم تا حالا کتاب درست و حسابی ندیدم
معمولا این کتاب ها رو یا ترجمه می کنن یا بر اساس بعضی اعتقادات می نویسن که در هر دو صورت به نظرم تو جامعه کنونی ما جواب نمیدن
خیلی وقت ها هم طرف مقابل ما هم الزاما با ما در مورد اینکه چه چیزی معاشرت نیکو محسوب میشه توافقی نداره و این میتونه گاها نتیجه ای کاملا بر خلاف پیش بینی ما به همراه داشته باشه.
جابجایی حروفی که میگید دقیقا یعنی چی؟
آیا به خاطر اینه که شمرده حرف نمی زنید؟
اگه با عجله و تند تند صحبت می کنید ، برای چی یه ؟ به خاطر این که حرف ها تون یادتون میره؟
شمرده صحبت کردن خودش یه حسن محسوب میشه (البته به شرطی که صدر و ذیل کلام از دستتون در نره)
یه حسن دیگه اش هم اینه که طرف مقابل هم بعضی حرف هاش رو یادش میره یا بعضی حرف هایی رو که می خواست بزنه فراموش میکنه :21:
برای بلیغ و حتی فصیح صحبت کردن هم بهتره سعی کنید واژه های بیشتری یاد بگیرید و از کاربرد صحیحشون مطمئن بشید.
برای این کار هم می تونید مطالعه تون رو بیشتر کنید یا به مکالمات و سخنرانی ها و گفتگو های دیگران با دقت بیشتری گوش بدید.
زیاد هم اعتماد به نفستون رو پایین نیارید ، شده که جماعت به اصطلاح فرهیخته ، سوتی هایی دادن که هوش و عقل رو از سر آدم میبره.
آره، ولی مثلا جای س و ش رو اشتباه میگم یا بقیه....نقل قول:
ایا تمرینی چیزی هست ؟
نقل قول:
با خودتون تو تنهایی بلند بلند حرف بزنید
توی دل حرف زدن و حدیث نفس فایده ای نداره
این رو که تمرین کنید بعد از مدتی روون میشید
حتما هم صداتون جوهر داشته باشه ( به حالت نجوا نباشه)
خب اول از همه اگه میخواید فقط کلمات پارسی استفاده کنین یه کم سخته من خودم تلاش کردم در راه این کار و میدونم که چقدر سخته!:13:نقل قول:
مثلا ممنون و تشکر رو که خودتون به کار بردین ریشه عربی داره
به هر حال زبان ها نیاز به تکامل و تبادل با هم دیگه رو دارند
گاهی هم زیاد جالب نمیشه که بخوایم کلمات عربی رو بکار نبریم چون هم از زبان محاوره ای دور میشیم که این توی یه ارتباط کلامی خوب نیس هم گاهی انقدر این کلمات از سال های دور وارد زبان ما شدن که دیگه واقعا اون رو باید قسمت جدا ناشدنی از زبانمون دونست:11:
من خودم یه مدتیه که از کلمه "سپاس" استفاده میکنم و خیلی اون رو بین اطرافیانم جا انداختم و میبینم که استفاده میکنن، چون آوا و ریتم قشنگی رو هم داره خوبه:27:..... که البته لحن گفتنش هم مهمه که به دل دیگران بشینه:11: