شرایط فروش رانا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان حالا که تکلیف رانا مشخص نیست
کسی میدونه 206 - sd کی واسه فروش گذاشته میشه
شرایط فروش تیرماه 1391
فروش نقدی محصولات ایران خودرو درمردادماه
گزارش ایکوپرس ، خودرو های اقساطی در این ماه تنها وانت پیکان ،سمند SE و405 بنزینی خواهد بود.
این در حالی است که براساس بخشنامه جدید فروش ایران خودرو نمایندگی هایی که خودرو امانی 405 ،سمند ،سورن وپارس را دارندمی توانندخودرو های مذکور رابطور اقساط به مشتریان تحویل دهند.
همچنین در این ماه فروش خودرو های 206 ،تندر90 وسوزوکی گراندویتارامسدود وتنها پیش فروش تندر90 مدل فول با تحویل آبا ن ماه برقرار است.
شایان ذکر است در فروش مرداد ماه ایران خودروسمند مولتی پلکس با قیمتی معادل 16 میلیون و267 هزار تومان ،سمند EF7 با قیمتی معادل 18 میلیون و182 هزار تومان ،
سورن ELX با موتور EF7 با قیمتی معادل 20 میلیون و174 هزار تومان ، پژو پارس با قیمتی معادل 19 میلیون و 142 هزار تومان وپژو 405 SLX با موتور TU5 با قیمتی معادل 15 میلیون و558 هزار تومان به بازار عرضه می شوند.
منبع : ایکوپرس 2/5/91
الان دارن ۲۰۷اتوماتیک و ۲۰۶دستی تحویل ۳۰روزه ثبت نام میکنن به قیمتش دقت نکردم ،شنبه میپرسم بتون اطلاع میدم.نقل قول:
سمند مالتی پلکس ۱۶۹,۱۷۶,۰۰۰نقل قول:
سمند EF7 ۱۸۲,۰۵۵,۰۰۰
پارس سال ۲۰۴,۸۱۹,۰۰۰
405 اس ال ایکس ۱۶۶,۴۷۰,۰۰۰
چقدر جالب!!!
وقتی تو چند روز قیمت ها اینقدر تغییر کردن معلوم میشه که به هیچ چیز نمیشه تکیه کرد
:41:
نه داداش کجا ثبت نام می کنن هنوز اونایی که مال تیربودن نتونستن تحویل بدن
ثبت نام که جای خود دارد........
ثبت نام داره انجام میشه . الان زده تحویل 30 روزه ولی دادنش با خودشونه .
شرایط کامل ثبت نام و موعد تحویل را از نمایندگی پیگیری کنید.
من که ازچندتا نمایندگی پیگیری کردم خبر نداشتن و می گفتن ممکن نیست الان 206ثبت نام کنن شماکدوم شهرین؟کدوم نمایندگی این اگهی زده؟نقل قول:
اینم خبر خودایرانخودرونقل قول:
همچنین در این ماه فروش خودرو های 206 ،تندر90 وسوزوکی گراندویتارامسدود وتنها پیش فروش تندر90 مدل فول با تحویل آبا ن ماه برقرار است.
والا چند روز پیش رفتم یکی از نمایندگی های ایرانخودروی شهرمون دیدم تو بردشون این طور زده ,شاید من اشتباه کردم یا شرایط فروش قبلی داخل برد بوده ومن درست بش دقت نکردم.نقل قول:
ممنون تذکر دادید,
ماشینم به خاطر تصادفی که داشتم داخل همون نمایندگی خوابیده ,فردا یه سر میرم هم به ماشین یه سر میزنم هم بردو درست نگاه میکنم ,نتیجشو بتون فردا اطلاع میدم(پخ میدم)
این شرایط موقع دهه فجر اعلام میشه باید تا دهه فجر صبر کنیدنقل قول:
پوستر شرایط پیش فروش شهریور ماه 91
از امروز پیش فروش گرند ویتارا دستی و اتوماتیک شروع شد ...
تحویل بهمن-اسفند-اردیبهشت
آغاز پیش فروش سوزوکی گرندویتارا از سوی ایران خودرو
عصرخودرو: گروه صنعتی ایران خودرو از ساعت 16 امروز پیش فروش خودرو سوزوکی گرندویتارا را برای یک هفته آغاز می کند.
به گزارش «عصرخودرو» در این بخشنامه که با شماره 3139 روز گذشته در اختیار نمایندگی های فروش قرار گرفته آمده است.
پیش فروش خودرو سوزوکی گرند ویتارا با پیش پرداخت 40 یا 45 میلیون تومان و موعد تحویل بهمن91، اسفند91 و اردیبهشت 91 و با احتساب 16 درصد سود مشارکت و 14 درصد سود مشارکت انصراف از ساعت 16 مورخ 13 شهریورماه 91 لغایت 20 شهریور ماه 91 فعال خواهد بود.
شرایط فروش انواع پژو 405
عصر خودرو : شرایط فروش انواع پژو 405 اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» پژو 405 جی ال ایکس بنزینی با ترمز ضد قفل و ایربگ راننده به قیمت 16 میلیون و 221 هزار و 500 تومان به صورت نقدی به فروش می رسد.
همچنین پژو 405 اس ال ایکس بنزینی با موتور 16 سوپاپ تی یو 5 ، ترمز ضد قفل و ایربگ راننده نیز با 16 میلیون و 902 هزار تومان به فروش می رسد .
تحویل این خودروها 30 روزه همراه با کارت طلایی یک ستاره اختیاری با 25 درصد تخفیف است.
فروش نقدی پژو 405 جی ال ایکس دو گانه سوز با ایربگ راننده و ترمز ضد قفل 17 میلیون و 305 هزار و 400 تومان با تحویل 30 روزه و کارت طلایی یک ستاره اختیاری با 25 درصد تخفیف است اما در فروش اعتباری مبلغ 12 میلیون و 110 هزار تومان به صورت پیش پرداخت اخذ می گردد و الباقی طی سه فقره چک 4 ماهه به مبلغ 1میایون و 870 هزار ریال دریافت می گردد .
تحویل خودرو در فروش اعتباری 40 روزه است.
ایران خودرو 206 پیش فروش نداره ؟
قیمت نمایندگی چنده صندوقدار وی 8 ؟
فعلا فروش ندارهنقل قول:
قیمت ها شرکت هنوز اعلام نشده و مشخص نیست قیمت شرکت چقدر افزایش خواهد یافت.
اعلام شرایط پیش فروش پژو پارس +جدول
عصر خودرو : شرایط پیش فروش پژو انواع پژو پارس اعلا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» پیش پرداخت انواع این خودرو در جدول آمده است و ودیعه دوم نیز از تاریخ 10/10/91 تا 20/10/91 به مبالغ 5 میلیون ,6میلیون و 7 میلیون تومان می باشد.
جزئیات کامل شرایط پیش فروش در جدول زیر آمده است.
سه شنبه 4 مهر 1391
اعلام شرایط فروش انواع سمند + جدول
عصر خودرو : شرایط فروش انواع سمند اس ای و سمند ال ایکس در کلاسهای مختلف اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» شرایط فروش نقدی ،پیش فروش و نقد و اقساط در جداول زیر آمده است.
دوشنبه 3 مهر 1391
دوستان اگه یه خودرو رو پیش فروش کنیم رنگ داشبورد و صندلی ها رو چطور میشه انتخاب کرد؟آخه بعضی ماشین ها چندتا رنگ دارن...
شانسی هستش؟
یه سوال این طرحی که آخرش"محصولات قابل عرضه ی ایران خودرو " رو میدن یعنی چه؟ یعنی ما پول میدیم قسطاش رو هم میدیم آخرش چه ماشینی بهمون میدن؟؟؟؟
یعنی شما طرح رو ثبت نام میکنید و هر نوع خودرویی که دوست داشته باشید و شرکت موجود داشته باشه رو میتونید انتخاب کنیدنقل قول:
یعنی همون اول کار خودرو رو انتخاب نمیکنید
یعنی اون آخر اگه شرکت فقط وانت پیکان داشته باشه من باید وانت پیکان بردارم؟؟؟واقعا طرح شاهکاری هست:))نقل قول:
بله دیگه هر خودرویی که داشته باشن رو می شه گرفتنقل قول:
نه دوست من حتما نباید وانت رو بردارین.نقل قول:
شما میتونی سوزوکی ویتارا برداری - پارس یا 405 برداری فقط مبالغی که واریز میکنی و اقساطش متفاوت هست.
یعنی از الآن معلومه من چه ماشینی هایی میتونم بردارم؟نقل قول:
یه مثال...اگه تا موقع تحویل خودرو وضعیت پزو پارس مثل 206 بشه (یعنی دیگه تولید نشه) بعد سر تحویل ماشین بگم من پزو پارس میخوام بازم بهم پژوپارس میدن؟؟؟
نقل قول:
سلام
اون قسمت آخر که نوشته ( پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك )
5000000 اول میدیم و 5000000 دیگه هم در برج 10 بقیه رو چطور میگیرند و قیمت نهایی ماشین جند در میاد ؟
سلام
دوستان یه سوالی داشتم
ما یه پژو پارس دوگانه سوز ثبت نام کردیم و همون اول تمام و کمال پول و پرداخت کردیم یعنی 21 میلیونو 482 تومن به مدت تحویل 45 روزه و قراره 26 ام این ماه تحویل بدن که بعید میدونم
سوالم اینه که با افزایش قیمت خودرو توسط ایران خودرو ما دوباره باید موقع تحویل بازم پول بدیم یا نه دیگه واسه ما این قضیه حاکم نیست؟
مرسی
اول 5 میلیون تومان پرداخت میکنید.نقل قول:
بعد 5 میلیون تومان دیگه بین اون تاریخ های اعلام شده و در آخر مابقی مبلغ رو به صورت یک جا پرداخت میکنید.
فرض میگیریم پارس دوگانه سوز قیمتش 23 میلیون تومان هست شما 10 میلیون رو به این صورتی که نوشته و 13 میلیون دیگه رو هنگام تحویل خودرو
برای اطلاعات بیشتر با نمایندگی تماس بگیرید
علاوه بر اون 10 میلیونی که پرداخت کردید مابقی را با توجه به نرخ روز پرداخت میکنید .نقل قول:
درسته...خیلی ها تندر90 رو 17 تومنی ثبت نام کردن الان 21 میره تو پاچشون!!!!!نقل قول:
علاوه بر اون 10 میلیونی که پرداخت کردید مابقی را با توجه به نرخ روز پرداخت میکنید .
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
نه دوست عزیز. شما نقد خریدی.نقل قول:
شما به صورت نقدی خرید کردید احتیاجی به مابالتفاوت نیست.گرونی شامل شما نمیشه .نقل قول:
سبز باشید
از من برای یورو 4 شدن 453 تومن اضافی گرفتن در حالی که فروش نقدی ثبت نام کرده بود که البته با شکایت کردن گفتن که پس می دننقل قول:
نه دوست عزیز شما اگه نقد خرید کرده باشید و پیش خرید و قسطی و ... نخریده باشین هیچ پولی از شما دریافت نمی تونن بکنننقل قول:
خوب گرفتن دیگه با همین دستای خودم رفتم 453 تومن رو واریز کردم تا ماشین رو تحویل بدننقل قول:
بعدش رفتم دنبال شکایت به سازمان بازرسی کشور تا برگردونن
فعلا هم توی تایید حسابداری گیر کرده
مگه پارس دوگانه هم شامل یورو 4 شدنه؟؟نقل قول:
سبز باشید
نه این بحث منتقل شده اینجانقل قول:
برای ال 90 بود :sq_25:
سلم دوستا ن قیمت روز دستتون باشه انگاری نرخ جدید رو تصویب کردن؟