نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
سلام آقا من يه ك800 مي خوام . شما كه هنوز گوشيا رو دارين مگه نه؟
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
سلام آقا من يه ك800 مي خوام . شما كه هنوز گوشيا رو دارين مگه نه؟
يعني چي؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
گوشيم ريجستر نشده بود بردم مخابرات شماره سريالشو برداشت .حالا امروز فعال شدنقل قول:
نوشته شده توسط r@r#m@n
هيچي بي زبون :rolleye: :rolleye: :biggrin:
ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
نامردا
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميخام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي چرا؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
كلا اگه گوشي رجيستر نشده ببريم مخابرات كه رجيسترش كنن
هيچي پول نميگيرن يا نبايد بگيرن يا به قول خودت اين بي زبون هيچي نگرفته؟؟؟
نه نبايد هيچ پولي بگيرن . ولي اگر گوشيت قاچاقي باشه ريجستر نميكنن!!!!!!!!!!!!!
تو كجا خريدي؟چند؟
شيراز خيابان عفيف آباد
410 هزار
آقا من يه ك800 مي خوام. كسي هست كه با همين قيمت 410 هزار تومان يكي براي من بياره. ريجيسترشم با خودم. در ضمن من ساكن كرمان هستمنقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
خب پس اگه هيچي نبايد بگيرن به صرفه تره كه ادم رجيستر نشده (كه ارزون تره)
بگيره و ببره براش رجيستر كنن
نظرتون چيه؟؟؟
خوب احتمال داره گوشي قاچاقي باشه بعد ريجسترش نمي كنن!!!!!!
حالا اینارو ول کنید
4تا دونه عکس بزار ببینیم چه مدلیاس@!!!!!!
ميشه بگي چجوري عكس بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ياد گرفتم
ببخشید یه کم بزرگه دفعه دیگه لینک میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این قضیه رجیستر چیه ؟
اگه يه سرچ كني مفصل توضيح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی مطمعنم دستت موقع عکس برداری لرزیده
تو حالت ماکرو لرزش دستت رو باید به صفر برسونی
ديگه پيري هزار درد بي درمون :blush: :blush: :blush: :blush:
به نظر شما دوربين فيلمبرداري ان70 بهتره يا كا800؟؟؟
چون يكي از دوستام ان70 داره فيلمبرداريش عاليه وخودشم
مي گه كلا دوربينهاي فيلمبرداري نوكيا بهتر از سوني اريكسونه
(البته من خودم از طرفداراي پروپا قرص سوني اريكسون هستم)
کیفیت صدای خوب است
به پای سری w می رسد..............
نه فک کنم فیلم برداری ن70 بهتر باشه
اسپیکرش یه کم از و810 قوی تره!!!(اینارو دوستم پا تلفون میگفت)
هدفونش هم کیفیت خیلی خوبی داره
آره فكر كنم فيلم برداري ان 70 بهتر باشه .
ولي عكس برداري فكر نكنم.
يه حالت عكس برداري داره كه با يه بار عكس گرفتن دوربين 9 تا عكس ميگيره بعد ميتوني از بين 9تا يكيشو انتخاب كني
در كل مي خوام بدونم ن70 بهتره يا ك800 از همه نظر؟؟؟
(قيمت , امكانات,و...)
k800................................
ك800 خيلي خيلي بهتره
اين كه سوال نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم تو مشخصات کا 800 نوشته تا 2 گیگ کارت ساپورت می کنه...می خواستم بدونم واقعا اگه دو گیگ بندازی روش سرعتش پایین نمیاد؟
من مي خوام بخرم...تو رو خدا كمك كنين!
ببين معلومه سرعت گوشي كم ميشه ولي اينم بگم هنوز رم 2 گيگ از نوع م2 من نديدم اگه هم گير بياد شايد 100000
قيمت داشته باشه
علي جون تو دوبي آشنا هست.فکر کنم اونجا باشه.آخه اگه الان 1 گيگ بخرم باز سال ديگه بايد يه جوري اينو آب كنم برم يه 2 گيگ بخرم...راستي 1 گيگ چي؟نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
سرعتو مياره پایین؟قیمتش چقدره؟
مرسی!
چون سيستم كا 800 جاوا هست زياد روي سرعت كوشي تاثير نميزاره!!
مرسي!...ايشالا عروسيت!
اتفاقا نلرزيده مل خودشه
سلام دوستان . من امروز بالاخره k800 رو گرفتم . قیمتی که تو پاساژ علادین بود 480 ، 490، 475، 458 که من 458 گرفتم تفاوت قیمت فقط در گارانتی هست که منم کاری به گارانتی ندارم ... در ضمن در مورد رمهای ماکروی این گوشی باید بگم که فعلا اگه چیزی هم تو بازار باشه به فرض مثال 512 بین 50- 60 باید باشه البته تا دوماه دیگه واقعا قیمت کاهش پیدا میکنه و قیمت بالای اون به دلیل اینه که فعلا در بازار کم هست . اما در کل اون چیزی که بچه های بازار میگفتن احتمال داره k800 قيمتش كمي افزایش پیدا کنه . در ضمن از فردی که این تاپیک رو ایجاد کرد و همه بچه هایی که در اون فعالیت میکننن ممنونم .
یادم رفت بگم که کیفیت فیلم برداری k800 و w900 دقیقا مثل هم هست و هیچ تفاوتی نداره . اما refresh rate صفحه در w900 كمي بهتر هست
W900 فیلم های با سایز 320 در 240 میگیره با 30 فریم در ثانیهنقل قول:
نوشته شده توسط peyman_joojoo
ولی K800 فیلم هایی با سایز 176 در 144 میگیره با 15 فریم در ثانیه
این تفاوت خیلی زیاد و آشکاره
درسته دبليو 900 بهترين فيلمبرداري را تو گوشيهاي سوني داره حتي از پ 990 هم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش نفهمیدیم این P990 فیلمبرداریش 30 فریمه یا 15 فریم