شما چند درصد احتمال میدین که این ماه برا فروش بزارن؟نقل قول:
Printable View
شما چند درصد احتمال میدین که این ماه برا فروش بزارن؟نقل قول:
اصلا نمیشه احتمال داد.نقل قول:
این ماه که گذشت باید صبر کنید تا مرداد ماه.
یعنی باید ماه به ماه منتظر بمونید شاید باشه
سلام دوستان
در سایت ایران خودرو مصرف بنزین پارس اتوماتیک را تو ی شهر 7.6 زده این درسته اگر اینطور باشه که خیلی عالیه از پراید هم کمتره ؟ راستی قیمت پارس اتوماتیک الان چنده؟
نه دوست من پارس اتوماتیک مصرف سوختش در شهر حدود 8.5 تا 9 لیتر طبق گفته یکی از دوستانم که این ماشین رو دارهنقل قول:
قیمتش هم حدود 24500000 تومان هست
ماشين منكه الان 2000 تا كار كرده تو شهر با كولر حدود 9 ميسوزونه خارج شهر تا حالا دقت نكردم ولي فك كنم حدود 7.5...8 باشه.
روي 5000 ميرم شمع سوزني ميندازم هم شتابش عالي ميشه هم مصرف يه خرده پايين مياد.
در كل مصرف سوختش خيلي بهتر از xu7 هستش.
منكه خيلي ازش راضيم:20:
کاش واسه فروش مرداد ماه این ماشینو بزاره
من یه ماه صبر کردم
چون من تجربه رانندگي با اين ماشين عالي رو دارم براتون توضيح اساسي ميدم/اين ماشين كه فقط ماله بازار ايران ميباشد بسيار ماشين محكم و گيربكس دقيق آن كه در ترافيك و سربالايي به موقع معكوس دقيقي ارائه ميده با تيپ6 يه فرق اساسي دداره اونم اينه كه هين ماشين مشكلات برقي گيربكسش از تيپ6 مزخرف خيلي كمتره/اين ماشينو من 120 هزار كيلومتر روندم و اصلا صدايي از داشبورد نميومد وو گيربكش فقط روغنشو فقط به خاطر اطمينان بيشتر عوض كردم و جواب داد و اصلا نه تو راه گذاش منو نه رفت تعميرگاه و بسيار پشيمونم اين ماشين فروختم و سورن خريدم ماله من مدل 88 و اتاق قديمي بود ولي فوق العاده بود
امار ایران خودرو در اکثر موارد اشتباه میباشد و معلوم نیست با چه قصدی ارایه میشود متاسفانه احتمال 99 درصد این ماه و ماه بعد هم تو لیست فروش ارایه نمیشود شاید تو پاییز مقداری محدود فروش برود الانم که کلا ایران خودرو فروش فوری رو ورداشته و به نظر کمبود قطعات موتور tu5 رو داره
خیلی با حال
سلام امروز شرایط فروش امانی یه سری از خودرو ها برای ثبت نام به نمایندگی ها ابلاغ شده که پارس elx و اتوماتیک هم جزءشون بود
پارس elx
21850000
پارس اتوماتیک
21750000
وقتی ماشین تولید نمیشه چجوری شرایط امانی ابلاغ شده؟نقل قول:
نقل قول:
تولید میشه دوست من
تولیست فروش برای سراسر کشور نیست.
فقط نمایندگی هایی میتونن بفروشن که از قبل موجود دارن
من اگه بخوام یکی بگیرم چجوری میتونم تهیه کنم؟البته من شهرستانم شما جایی میدونین یا میشناسین که داشته باشن؟
شما شهرستانتون کجاست؟نقل قول:
تو همون شهرستانتون نمایشگاه ماشین نیست که احتمالا داشته باشه؟
به کدوم مرکز استان نزدیک تر هستین؟
خودم تبریز هستم ولی اینجا چند جا رفتم 99% نبود یه جا بود اونم صفر نبودنقل قول:
تهران اگه جایی میشناسین که موجود دارن اگه ممکنه معرفی کنین چون برادرم اونجاست میتونم بسپارم به اون بره دنبالش
در ضمن من چون صفر میخوام بگیرم اگه ممکنه آدرس نمایندگی بدین که موجود دارن چون هم قیمتش مناسب تره نسبت به نمایشگاه هم مطمئن تره
والا من تهران نیستم دوست مننقل قول:
امروز با نمایندگی در تماس بودم اونا هم نداشتن
تهران درخواست بالایی داشته برای پارس اتوماتیک به برادرتون بگید پیگیری کنن
ا قیمت ها بالاتر نرفته بگین از الان اقدام کنن برای جستجو
قیمت ثبت نام پارس اتوماتیک این چندروز بالا رفته و قیمت ثبت نام (تحویل 30 روزه)امروز دیدم شده بود 23300000
رفیق دیروز داشتم از پیچ شمرون رد میشدم و همینطور که از کنار پل عبور میکردم دیدم سمت راست یه نمایشگاه بزرگ هستش که اتفاقا پارس اتومات گذاشته.نقل قول:
اگه میخای سریعا دست بکار شو البته با این اوضاع بعید میدونم زیره 23 بهت بدن البته بازم میارزه انصافا ماشین خوبیه.
سلام به همه دوستان
پارس اتومات گرم کن و سرد کن صندلی داره یا که نداره؟
ممنون میشم جوابمو بدید..
خیر گرم کن صندلی نداره .فقط تنظیم پشتی صندلی به صورت برقیست .نقل قول:
ممنونم از شما دوست عزیز که جوابمو دادین,دوستانی که این ماشین دارن اگه زحمتی نیست بیان یه توضیح بدن که چطوره و راضی هستن؟نقل قول:
و اگه زحمتی نیست یک راهنمایی در مورد انتخاب ماشین کنن که پرشیا اتومات بگیرم یا mvm 530 یا لیفان 620؟
ماشین الانم البته 206 تیپ 2 از ماشینهای 207 و a315 mvm هم خوشم میاد,فضای ماشین اصلا واسم اهمیتی نداره,ولی بین این ماشینها گیج شدم کدام انتخاب کنم(اینم بگم ماشین باز هستم و سالی یکبار ماشین عوض میکنم)الانم بین اینا موندم کدوم بخرم که هم افت قیمت نکنه هم اینکه راحت فروخته بشه هم اینکه اذیتم نکنه..بودجمم در حدود 26 میلیون تومنه..
دوستان بازم ممنونم از راهنمایتون..منتظر نظرات خوبتان هستم..فقط خواهشن اینکه تعصبی نظر ندهید و با منطق و دلیل نظر بدید..
207رو که همون 206 خودت بدون با موتور 1600 .اگه دنبال تنوع باشی از 206 و 207 بیا بیرون.
ام وی ام هم 315 هنوز سوار نشدم فقط دیدم و منم خوشم اومده ام وی ام 530 رو که همه تعریفشو میکنن /در مورد ام وی ام هم باید بگم افت قیمت فروش داره
در مقایسه با ام وی ام اونقدر تعریفی از لیفان نمیکنن
اگه ماشین باز هستی وافت قیمت مهم نیست ام وی ام 530 بگیر چون قیافش و امکاناتش بد نیست و یا همون پارس اتومات من یکی چون توی ماشین بازی به ماشین 30 سال پیش زیاد اعتماد ندارم یعنی خوشم نماد همون 530 رو بر میدارم چون موتورش 2000 سان داره جاش بزرگه نرمیشم خوبه + این که سر و صدای 3 ماه کارکرده ی پرشیا رو نداره
منم با pishoo جان موافقم.
لیفان که افت قیمت بالایی داره.
در مقابل 207 وپارس اتومات و ام وی ام از افت پایین تری برخوردارند .
صد البته اگه منم بودم از بین این موارد 530 را انتخاب میکردم.
اگر میخواید که ماشین به هیچ وجه اذیتتون نکنه نظر من l90 است البته از صحبتاتون اینطور فهمیدم که از ال90 خوشتون نباید بیاد.درسته؟
سلام دوستان عزیزم,ممنونم از بابت پاسخگویتون..
عرض کنم خدمتتون ماشین قبلیم ال نود بود خیلی راضی بودم ولی مشکل جوش آوردن داره و اینکه بعد از دوسال که از صفرش بگذره همینطوری توی سرما و گرما جوش میاره(این مورد فقط در النود من نبود و دو تا دیگه از دوستامم که با من صفر خریدن هنوزم همین مشکل دارن و تعمیرکاراشم اصلا بلد نیستن درست کنن هم نمایندگی بردم هم بهترین تعمیرکارام تازه الانم که به قیمتش اصلا نمیرزه این ماشین با این قیافه 20 میلیون خیلی واسش زیاده هرچند که بگم خیلی مقاومه)
با دوستان تعمیرکارم که صحبت کردم نظرشون روی لیفان 620 بود چون تا حدودی قطعات ماشینهای دیگر بهش میخوره (البته مدل موتور 1600) و وقتی راجع به mvm 530 ازشون سوال کردم گفتن تا بحال هیچ کس نیاورده که درست کنن,توی کلوپ هودارهای mvm رفتم کسانیکه ماشین داشتن از ماشین راضی بودن ولی از مدیران خودرو بسیار ناراضی بابت خدمات دهی بسیار افتضاحش..
به سرم زد که یک ماشین اتومات بخرم که کمی توی ترافیک تهران راحت باشم ولی مدلهای اتومات 206 و 207 رسیده به مرز 30 میلیون که اونم به نظرم سنگینه..
در نتیجه آخر به پرشیا اتومات رسیدم که قیمتش باز قابل قبوله که متاسفانه بازار دست دومش زیاد تعریفی نداره..
حالا میخوام بدونم با این اوصاف چی بخرم؟؟
و اینکه mvm دارین که ازش تعریف میکنید یا شما هم مثل من توی خیابون دیدین این ماشینو خوشتون اومده؟؟؟
بازم از دوستان عزیزم یک دنیا تشکر میکنم که وقت میزارن و جواب میدن..
دوستان عزیز بحث مشاوره خرید رو در بخش مشاوره خرید خودرو انجام بدین.
به عنوان تاپیک دقت کنید ( پارس اتوماتیک )
رعایت قوانین رو فراموش نکنید.
با سلام
من ی پارس دوگانه سوز دارم مدل 90 واقعا ازش راضی هستم شاید امکانات زیادی نداشته باشه ولی در کل خوبه
حالا میخوام یه گریبکس اتومات بزارم روش کسی میدونه آیا این کار خوبه یا نه ؟یا کجا باید گریبکسشو عوض کنم؟
اگه اینو بفروشم چند میخرن و چقدر باید روش بذارم برای پارس اتومات
گیربکس اتوماتیک خیلی خوبه اما یه مشکل هستنقل قول:
اینکه باید بگردین گیربکسی که با موتور XU7 که الان روی ماشینتون هست پیدا بکنید که
خیلی باید وقت بزارید
پارس دوگانه سوز مدل 90 رو تا 19500000 تومان میتونید بفروشید و بهتره یه پارس اتوماتیک بخرید
و هزینه و وقت اضافی برای پیدا کردن گیربکس اتوماتیک تلف نکنید.
[QUOTE=mohamad skystar;7210886]گیربکس اتوماتیک خیلی خوبه اما یه مشکل هست
اینکه باید بگردین گیربکسی که با موتور XU7 که الان روی ماشینتون هست پیدا بکنید که
خیلی باید وقت بزارید
پارس دوگانه سوز مدل 90 رو تا 19500000 تومان میتونید بفروشید و بهتره یه پارس اتوماتیک بخرید
و هزینه و وقت اضافی برای پیدا کردن گیربکس اتوماتیک تلف نکنید.
ممنون از جوابتون
جایی دیدم همین گریبکس دنده ای را اتومات میکنن لینکشو میزارم خواستم ببینم نظر دوستان در این مورد چی هستش
کسی اطلاعی داره؟
اینم سایتشونه تو کرمانشاه هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته میگن قیمتش تا26تومن هم رسیده!!!؟
دوست من پارس اتوماتیک صفرش الان حدود 34 میلیون تومان قیمتش هست تو بازارنقل قول:
پس خریدش اصلا بصرفه نیست!!نقل قول:
این اگهی ها که زده نصب گیربکس اتوماتیک برای انواع خودروها جریانش چیه؟!میشه اعتماد کرد؟
برای چه ماشین هایی؟نقل قول:
منظور پژو یا سمند هایی هستن که موتور XU7 دارن؟
بستگی داره برای چه مشاینی باشه اگر برای خودروهایی که با موتور TU5 عرضه میشن
این آگهی رو زده باشن خوب مشخصه این کار به راحتی انجام میشه چون موتور و گیربکس اتوماتیک 206 به طور گسترده
در سطح کشور موجود هست و میشه روی انواع 405 یا پارس با موتور TU5 که گیربکس دستی دارن نصب کنن
اما خودروهای دیگه شرایط فرق میکنه مثلا در مورد موتور XU7 کار دشواری هست چون موتور قدیمی هست و گیربکس
اتوامتیک برای این موتور خیلی خیلی کمیاب هست در کشور
همه چی از پرایدو تیبا تا 405 پرشیا 206 و .... همرو گفته اتوماتیک میکنیم!نقل قول:
جواب ندادید دوست من??
در مورد اتوماتیک کردن سایر خودروهانقل قول:
من تا الان ندیدم شرکتی به طور گسترده دست به این کار بزنه.
بنابراین نمیتونم در مورد اعتماد به کاری که میکنن نظری بدم.
به نظر من اگر قصد خرید خودروی اتوماتیک دارین به صورت فابریک اتوماتیک بخرید
تا راحت باشید.
همین پارس اتوماتیک ماشین خوبی از آب در اومد.