.
.
.دوسته عزیز عکس زیرو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2630 و 2670 رو بیخیال پردازنده تورو دارم با سری XM مقایسه میکنم البته اون غولاش ولی همینم پردازنده بدی نیست تو سری XM و میتونه خیلی حرفا داشته باشه که بزنه
دهن سرویس تو چرا نگفتی 2760 داری ؟؟؟؟ من همین 6 و 7 رو تو اعدادش دیدم فک کردم 2670 هستش
خیلی خفنه پردازندت و به راحتی میتونی روش کاراتو انجام بدی
اگه تو عکس ببینی علارغم اینکه دو پردازنده بالایی یعنی 2860 , همینطور 2920 از اون سرتر هستن و میزان کش بالاتری دارن ولی بازن اختلاف فاحشی بین این سه پردانده وجود نداره کمااینکه میبینیم تو 3D MARK تنها چیزی حدود 100 تا با پردازنده XM و 400 تا با پردازنده QM مدل بالاتر اختلاف داره که اونم میتونیم به دلیل وجود کش بیشتر و همینطور فرکانس بالاتر اونو توجیحش کنیم
از بقیه تست ها که بگذریم به تست های prime میرسیم که تو این تست ها میبینیم که از نظر توانایی و stable بودن چیزی از دو پردازنده دیگه کم نداره و حتی تو تست 1024 رکورد بهتری رو ثبت کرده
****یه توضیحی در مورد این prime بدم چون ممکنه دوستان بگم که دو مدل 2630 و 2670 اعداد بالاتری دارن :
این تست پردازنده شما رو 100% لود میکنه که بسته به نوع تست میتونه کمتر هم بشه ولی در کل برای تست پایداری پردازنده به کار میره و اینکه چه مدت طول میکشه تا پردازنده به دمای TM JUNCTION برسه
معمولا پردازنده هایی که فرکانس پایینتری دارن یعنی :
قدرت بالا-فرکانس پایین = عدد مورد نظر
قدرت پردازنده =X
فرکانس = Y
x-y =
هر چه مقدار y کمتر باشه عدد مورد نظر بیشتر خواهد شد..در واقع شما باید حد عبارت وقتی x به سمت 0 میل میکنه رو حساب کنید و یا اینکه به صورت یه معادله ساده حلش کنید که هرچه از مقدار x کمتر کم بشه جواب مقدار بزرگ تری خواهد شد که ما اینو به وضوح میتونیم ببینیم*****