من علویم. سرعت واسه من هم کم شده. فکر کنم دیگه میخواد سرعت واقعی ارائه بده. یعنی 512 سرعتش 70 بشه و 1024 سرعتش 110. دیگه دوران دانلود و خوشی منم به سر رسید.نقل قول:
Printable View
من علویم. سرعت واسه من هم کم شده. فکر کنم دیگه میخواد سرعت واقعی ارائه بده. یعنی 512 سرعتش 70 بشه و 1024 سرعتش 110. دیگه دوران دانلود و خوشی منم به سر رسید.نقل قول:
الان دوستان به عنوان سرویس جایگزین چه شرکتی رو پیشنهاد می کنین که نامحدود باشه و قیمتش هم مناسب باشه؟؟؟
همه سروس های نامحدود بقیه شرکتها سرعت دانلودشون محدوده. یعنی 512 روی 51 میبندند. و خیلی هم گرونه. اصلا به صرفه نیست. مجبوریم با همین نامحدود مخابرات بسازیم.نقل قول:
دقیقاً سرعت ها رو بر گردوندن روی سرعت واقعی منم نهایت با 60 دانلود می کنم .اینم بازیه که هر چندوقت یکبار شرکتها سر مشتریاشون در میارن .در مورد شرکتهای دیگه اگه سرویس نا محدود با هزینه مخابرات می خوای همین مخابرات رو سفت بچسب .ولی سرویس محدود می خوای بی خیال مخابرات شو.
نمیدونم چرا اما یکی از اشناهام که از مخابرات علوی داره هنوز داره با 256 60-70 دانلود میکنه نامحدود هم هست!!!:n03:
دوستومون راست میگه. با توجه به سرعتهای نامحدود، مخابرات از همه بهتر و ارزونتره. محدودش رو خبر ندارم. راستی دیگه نزدیکه اینترنت ملی رو ارائه کنند. واسه همینم هست که سرعتها رو واقعی کردند تا مردم به سمت اینترنت ملی برند. البته اینترنتی که نشه از فیسبوک و یوتیوپ استفاده کرد اگه مفت هم ارائه بشه، دو زار ارزش نداره.نقل قول:
دوستان مشکل سراسریه من ناصرخسرو هستم سرعت دانلودم 250 بود الان اومده روی 30
البته امروز بهتر شده و مخابرات مازندران زده از ساعت یک اختلال ها درست شده امیدوارم برای ما هم درست بشه
فکر می کنید با اینترانت ملی کدوم سایتها رو میشه رفت ؟نقل قول:
بالای 99 درصد سایتها سرورهاشون خارج از کشوره همین p30world سرورهاش توو کشور آلمانه شما چجور می خواید با اینترانت ملی بیاد اینجا سر بزنید با اینترانت ملی فقط سایتهایی که سرورهاشون ایران قرار داره میشه رفت مثل بانک ها سایتهای ادرات و سازمانهای دولتی و دانشگاهها:n02:
بله، بنده هم منظورم همین بود:n26:نقل قول:
دوستان بیشتر شهر ها مشکل افت سرعت حل شده
خرم اباد کسی مشکلش حل شده ؟؟
سلام دوستان.من دو تا سرویس از مخابرات پلدختر دارم یکی 128 و یکی 512 سرعت دانلود جفتشون از 7 بیشتر نمیره.خدا لعنت کنه اول مردم ایران رو که بی لیاقت ترین مردم دنیا هستن بعد این مسئولای بی ناموس رو که خون مردم رو تو شیشه کردن
ماله من که خرم آبادم حل نشده... امروزم زنگ زدم isp گفتن درست میشه حالا نمیدونم باید فکر یه شرکت دیگه باشمنقل قول:
سرعتم از 60 به 30 رسیده اگه همینجوری بمونه تخلیه میکنم پورتمو
واسه من 3-4 روز هست که درست شده.نقل قول:
البته adsl مخابرات نیست.
من با همون 60 دانلود می کنم تغییری نکرده .
واسه من سرعت رو 60 ثابته. بعید میدونم سرعت دانلود مخابرات لرستان به حالت قبل برگرده.
فک کنم سرعت ها رو قانونی کردن یعنی همون اشتراک 1 به 10 رو درستش کردن الان
منی که سرعتم 256 هستش الان دارم با 30 دانلود میکنم و قفل شده یعنی همون اشتراک 1 به 10 که اشاره کردن بهش توی سایتشون..قبلا با 100 و 60 و حالا با 30
اگه اینجوری باشه اصلا به صرفه نیست
من امروز یه شکایت پر کردم و براشون فرستادم از دوستان دیگه هم میخوام این کار رو بکنند چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه
از لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازدیشب تا الان سرعتم افتضاح شده 512 از 25-30 بالاتر نمیره!!
دوستان شما چی اینطوری نشدین؟؟؟؟
امروز حدود یک ساعت هست که قطعی های پشت سر هم دارم (5دقیقه)
با توجه به اتفاقی که دفعه قبل موقع افت سرعت افتاد فکر میکنم دارن درستش میکنن
امیدوارم
خدا کنه دوست عزیزنقل قول:
تا اونجایی که من از اشناها تو شهر های دیگه پرسیدم یه افت سرعت سراسری تو کل کشور رخ داد تو یکی دو هفته پیش تو همه شرکتا ( پارس انلاین و ...) که رفع شد اما adsl مخابرات لرستان که فعلا درست نشده
زنگ هم میزنی 2020 میگه درست میشه !!!! :n27::n27::n27:
من یه ساله adsl مخابرات رو دارم قبلا با 128 تا 160 هم دان میکردم یادش بخیر ولی سه ماهه دارم خون جیگر میخورم آخه با سرعت 512 دانلودم 5ههه!!!!!!!! تازه تو اوایل دانلود ارور میده ! واسه دان برنامه اظهارنامه مالیاتی با حجم 3 مگ دو ساعت الاف شدم!!
قبل از مخابرات پارس آنلاین رو دو سه سالی داشتم خوب بود ولی ترافیکو قورت میداد منم حال دان نصفه شبو ندارم.
الان دیگه میخوام وسط سرویس مخابرات برم از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم دوستام با پارس انلاین همین الانبا 512 راحت 150 سرعت دان دارند.
مثل اینکه کلا داریم از هر نظر میرم رو به قحطی !!
دان استریمت چه قدره؟نقل قول:
ماکزیمم حالت kb/sec 9.
راستی اونایی که سرویس محدود مخابرات رو دارن بگن که ایا ترافیک نامحدود شبانه دارن ؟؟؟؟
انگار این تاپیک رفته به کما؟؟؟؟؟ :n03:نقل قول:
بابا خداییش ببینید تاپیک شهر های دیگه چقدر فعالن :n27:
آخه بیایم بگیم چی..؟
بگم سرعتم روی 30 قفل شده
حالا اگه من بیام ارتقا بدم به 1 مگ سرعت دانلودم میشه 100 یا همین 30 میمونه..؟
کسی از دوستان سرعت 1 مگ داره الان از مرکز قائم؟.. میدونه دانلودش تا چند میره..؟
ما که 256 هستیم با 30 داریم دانلود میکردی
قدیما همین مخابرات خرم آباد فرقی نمیکرد چه سرعتی میگیری همه با 120 دانلود میکردن از سرعت 128 بگیر تا 2 مگش
خدا کنه این اینترنت بالونی که گوگل ارائه داده به ایران هم برسه از دست این شرکتهای باجگیر و مفت خور راحت شیم.دوست من تو نیویورک سرعت دانلودش 28 مگابایته اونقت من اینجا سرعت دانلودم به زور به 10 کیلو میرسه.البته همیشه میگم خلایق رو هرچه لایق
یعنی واقعا هیشکی تو خرم آباد نیست که محدود 512 داشته باشه؟ میخوام بدونم شبانه رایگان داره؟ سرعت رو چنده؟
1024/8=128 حاکثر سرعت قانونی یه خط 1 مگ .
من با 512 نا محدود با 60 تا دانلود می کنم .
:n16:نقل قول:
البته همیشه میگم خلایق رو هرچه لایق
وقتی میان جلوی خدمات تصویری رایتل رو هم می گیرن چی بگیم.
تازه اینا چند ساله دنبال این هستند از شر گوگل خلاص بشن بعد شما دنبال اینترنت بالونی گوگلی :n04:
عزیز شما مطمئنی که توی مرکز قائم با خط 1 مگ میشه 128 دانلود کرد.؟نقل قول:
چون قدیم فرقی نداشت چی میگیری همه یکسان سرعتشون بود..از 2 مگ تا 128 همه با 120 دانلود میکردیم
من فقط حداکثر سرعت قانونی رو گفتم چیزی که الان شاهدش هستیم عملاً داره اجرا میشه .قبلاً آره من با 512 تا 256 کلیوبایت هم دانلود می کردم .ولی الان سرعتها رو محدود کردند.
قائم رو نمیدونم ولی شهید رحیمی اینجوریه
بابا بیاید برید از این دزدای نامرد شکایت کنید اخه یعنی چی سرعت رو بیان کم کنن اب از اب هم تکون نخوره دو سال بود سرعت تا 250 میرفت با هر سرویسی از ماه پیش شد 60 و الان هم 25 خداییش اصلا توجیه منطقی نداره لعنت به هرچی مخابراته همه جای دنیا روز به روز سرعت رو میبرن بالاتر تو این خراب شده هی میاد پایین واسه چی سرعت ها باید واقعی بشه مگه قبلا که همه دو مگ با قیمت 256 داشتن ضرری به کسی میخورد.
من حتی اگه به جایی نرسم از هر جایی که بتونم از این حرو... زا... ها شکایت می کنم... شما هم بیکار نشینید به هر روشی که میتونید اعتراض کنید. حیف که اینجا نمیشه حرف بد زد وگه نه.....
دوستان سرعت ها قانونی شده و به حالتی که همون اول افتتاح ADSL مخابرات لرستان در سایتشون اعلام کرده بودن برگشتن
و جای هیچ شکایتی نیست به نظرم چون کاملا قانونیه و وقتتون رو هدر میدید چون توی قراردادی هم که امضا کردید قید شده که اشتراک 1 به 10 هستش من به صورت اینترنتی شکایت نامه پر کردم 1 ماه پیش ولی هنوز که هنوزه نوشته در حال پیگیری
از قدیمم گفتن هرچی پول بدی همون قدر هم آش میخوری
البته عکس زیر چون قدیمی هستش قیمت ها چند درصد افزایش داشته ولی سرعت ها قانونی شده
256 نامحدود مخابرات بروجرد
:n04: خیلی افتضاحه. پینگتم خیلی زیاده.نقل قول:
اخه این چه وضعیتیه درست کردن یه مشت بی شعور احمق گذاشتن تو این مخابرات بی صاحاب سه روزه اینترنت قطع شده بعد پشتیبانی با پر رویی میگه مشکل از طرف ما نیست بعد از بیست بار زنگ زدن تازه فهمیدن که اینترنت بروجرد قطع شده.
اینم از این وضعیت سرعت افتضاح واقعا اینطوری نمیشه باید جواب این بی شرفا رو داد من که از هر امکانی برام فراهم باشه برای شکایت استفاده میکنم.
دوستان داداشم تو خرم اباده .
میشه یه جایی معرفی کنید که از اونجا بگیره ؟
نامحدود سرعت 128 یا 256 منتها سرعت صفحه باز کردن خوب باشه و سرعت دانلود هم مثلا 128 همون 16-17 دانلود کنه .
خرم ابادی کسی نبود ؟نقل قول:
دوست عزیز، مخابرات سرعت پیج باز کردنش خوبه. البته واسه من که خوبه. سرعت دانلودش هم همون 1 به 10. یعنی 512 میشه 51. به نظر من نامحدودِ خرم آباد، مخابرات از همه بهتره و قیمتش هم مناسبه. 512 نامحدود یه ماهه 25هزار تومن.نقل قول:
نامحدود می خوای مخابرات بگیر
512 بگیری خیلی بهتره البته بعضی مراکز ظاهرا وضعیتشون خیلی خرابه .کدوم منطقه هستنید؟
آقا اینم وضع اینترنت من(512). اگه بقیه دوستان لرستانی هم با speedtest نتایج رو اینجا بزارن خیلی خوب میشه.