دوستان این یارو بروسلیه هم جزو کارکترای بازیه؟نمیشه از اول تا اخر با اون رفت؟
Printable View
دوستان این یارو بروسلیه هم جزو کارکترای بازیه؟نمیشه از اول تا اخر با اون رفت؟
Resident Evil 6
بررسی دمو و گفته هایی که کپکام شاید به آن ها جواب دهد!
شخصیت های جالب!
کپکام با معرفی RE6 تو این نسل میخواد فقط اشتباه شماره قبلی رو درست کنه و بار دیگر به طرفدار ها بگه میشه برترین ترسناک رو فقط با RE تجربه کرد! بیشتر موردی که کپکام در نظر نمیگیره همین توجه به طرفدار ها هست چرا که با اکشن کردن بازی و بوجود آوردن یک محیط شبیه به شماره 4 که در Resident Evil 5 دیدیم محیط های فقط عوض شده بود! با اینکه ماجینی وجود داشت ولی همان زامبی های اسپانیا بودند که سیاه شده بودند! رفتار ها و حرکات اونا کمی تغییر کرد که بیشتر افرادی که شماره 4 رو بازی کردند زیاد از این موضوع خوششان نیمومد و البته باس ها که شاید گفت شاهکار اما ترس و هیجان لازم را نداشت! تو این شماره با مشاهده دشنان و باس رفتار همان زامبی های راکون سیتی رو میبینم که کیفیت اون ها به نظر بهتر شده در چین هم به نظر میاد ماجینی ها هستن چرا که اسلحه در دست دارند شاید همین ها نشون بده کپکام نخواسته کار خاصی برای بهتر شدن بکنه... حال این یک دیدگاه شاید درست باشه یا نباشه! این زامبی ها شما را میترساند و جو تاریک رو به شما القا میکند دلیل انتخاب راکون سیتی هم همین مورد هست چرا که با رفتن به راکون سیتی باز هم همان حس جالب به شما دست میدهد اون بعد از وقایع دیگه ای که همراه با لیون اس کندی از جمله شخصیت های محبوب پیش طرفدار ها است و من خودم خیلی از این کارکتر خوشم میاد... استایل و صدای اون واقعا شاهکار هست او با حضور در راکون سیتی قسمتی از داستان شماره 6 را به شما میگوید در دمو چیزی که نمایش داده شد همان رفتار های بسیار زیبا لیون هست که حتما برای طرفدار ها جالب است بعد از آن مبارزات لیون رو میبینم که شبیه همان چیزی است در شماره 4 بود و حال در این شماره هم با زامبی ها میتواند واقعا جالب باشد در کنار اون معرفی بیشتر جزئیات هم جالب میشه و همینطور که لیون رو بیشتر تو محیط های تاریک و بسته دیدیم و در قسمتی هم زامبی ها در قسمتی از راکون سیتی به اون حمله میکردند که همه نشان از همان استایل این سری شاهکار RE است و همین شخصیت شاید به راستی دلیل خوبی بر بهتر بودن و باز هم شاهکار شدن این شماره یعنی Resident Evi 6 باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود شخصیت لیون به نظر میرسد این سری باز هم بتواند شاهکار باشد!
در قسمت دیگر داستان کریس ردفیلد را میبینم که با آن صدا و تیپ خود همراه مخاطب به جنگ با زامبی میرود همین مورد نشون میده قسمت اشکن بازی با کریس هست! به نظر من کپکام دو کار را انجام داده با دو شخصیت! قسمت اکشن کامل بازی با کریس و قسمت های ترسناک و البته روایت تاریک بازی با لیون کندی که با توجه به قدرت القا آن ها به کارکتر موفق هم خواهد بود چرا که کریس در شماره 5 واقعا عالی بود اشکن بازی رو جالب کرده بود... وجود کریس تو بازی یه جور روایت داستان برای کامل تر بودن و پر محتوی بودن ان هست که به نظر هم جالب میاد.چیزی که خیلی امکان داره درست باشه همین رفتن کریس به چین هست! شاید یک دلیل آن رویارویی دوباره با یکی از شخصیت های محبوب این سری Ada Wong باشد که واقعا شخصیت جالبی دارد این مورد امکان دارد درگیری بایومیکروبی و پخش ویروس مربوط به Ada باشد با حضور ادا بازی جزابیت بیشتری هم دارد چرا که شخصیت پردازی واقعا قوی در کنار اون تیکه ها و دیالوگ های شاهکارش میتونه به جالب شدن بیشتر بازی واقعا کمک کنه.اگر ادا وانگ حضور داشته باشد یک شخصیت منفور هم وجود دارد! اون میتونه آلبرت وسکر باشه که برای جالب شدن بازی گزینه جالبی هم میاد حضور این دو شخصیت در کنار کریس و لیون به نظر خیلی به پر محتوی شدن بازی کمک میکنه و همینطور جالب تر هم میشه از هر نظر و جالب است.
در قسمتی دیگر از دمو شاهد حضور شخصیت دوست داشتنی Resident Evil 4 کسی که لیون مسول نجات دادنش بود اشلی گراهام دختر رئیس جمهور است و بعد از مشکلات فراوان و خارج کردن ویروس از بدن اسلی و لیون آن ها از منطقه فرار کرده حال اشلی در دمو دیده شد! شاید گفته بشه این شخصیت اشلی نبود ولی هست دلیل اون هم استایل خاص اشلی هست که اونایی که با این سری آشنا باشن متوجه این منظور میشوند و دلیل دیگر هم صدا او هست! حال در کنار شخصیت جدید بازی حضور دارد اون معلوم نیست دقیقا چه نقشی در بازی دارد ولی تا اونجایی که مشخص هست کار های مبارزه ای و اکشن هم با او است البته به نظر من باید افراد گروه تروریستی پخش ویرس باشد که فرار کرده و حال بدنبال پیدا کردن لیون و کریس هست همراه با اشلی تا درباره اطلاعات خاص به آن ها بگوید!شخصیت های دشمن هم زامبی ها تنوع جالبی داشتند! چند نوع خاص شبیه به چیزی که در این سری دیدیم شاید ترسناک بودن آن ها خیلی بهتر باشد تا فقط داد بزنند و حرکات عجیب انجام بدهند چیزی که در RE5 دیدیم در کل با این شخصیت های خوب و پر طرفدرار و زامبی های جدید میشه گفت باید روند جالبی رو در RE6 ببینیم!
محیط های ویران شده باز هم برای بازیباز ها جالب است!
محیط هایی که تقاوتی با هم ندارند!
با توجه به اینکه اتفاقات بازی 10 سال بعد از حادثه راکون سیتی است اولین لوکیشن بازی شبیه به همین منطقه هست و چین هم دومین لوکیشن بود که به نمایش در آمد شاید جالب به نظر برسد که از نظر داستانی هم قرار گرفتن در این شهر به هم ارتباط داشته باشد و از طرفی طراحی شهر بسیار مهم است چیزی که با مشاهده منطقه دیدیم مشخص هست کپکام میخواد چیزی رو بوجود بیاره که در سری قبلی بود منطقه ای که لیون در آن حضور داشت نه با چهره جدید بلکه ترسناک تر و تاریک و با حضور زامبی به محیط باز هم خطرناک تبدیل شده محیط ها در منطقه شامل چند بخش بود از جمله زیر زمین و محیط های باز و همینطور محیط های بسته دیگر که شامل اداره ها و خانه ها میشود و ترکیب این ها جالب به نظر میرسد.
در چین جایی که کریس حضور دارد محیط شاید در نگاه اول متفاوت باشد ولی شاید هم اینطور نباشه و کاملا شبیه همان آفریقا باشد فقط تنوع بیشتر دارد! آن چیزی که مشاهده شد کریس از میان مردم و خبرنگار ها عبور کرد مردمی که از دست زامبی ها و ویروس در حال فرار هستند و نکته ای که بهش اشاره میشه این هست که کریس ردفیلد کاپیتان تیم است و رهبر اصلی گروه که همراه با گروهش باید به انجام ماموریت بپردازد... محیط های چین بیشتر همان حال و هوای خودش را دارد محیط های کوچک با محله های جالب که مهمان نبرد با زامبی ها هستیم در قسمتی دیگر که قسمت اکشن تر بازی به نمایش درآمد محیط بازی بزرگ تر و وسیع تر شده بود که همراه با کاور گرفتن بود همین مورد شاید باعث بشه که بگوییم انگار کپکام میخواهد فقط بازی را اشکن کند و هدفی دیگر هم ندارد!با وجود انتشار دمو و نمایش این دو محیط به نظر میاید که بیشتر مراحل در همین بخش ها باشد!
معما هایی که وجود ندارد!
بخش دیگری از سری Resident Evil همین وجود معما و پازل بازی است چیزی که طرفدار ها واقعا از آن ها لذت میبرند و در RE4 معما های جالبی وجود داشت ولی بیشتر هم میشد که باشه با این حال از کیفیت خوبی هم برخوردار بودند ولی در شماره 5 دیگر معما چیزی نبود که در بازی بشود به آن توجه کرد! با توجه به دمو هم چیز خاصی از معما در بازی نبود فقط کشتن و مبارزه این شاید جالب نباشد برای سری بزرگی همچون رزیدنت اویل که قسمتی از تجربه بازی باز های این سری با معما های جالب آن بود باید فقط به کشتن پرداخت و کاری به جز آن هم انجام نداد.
شخصیت های جالبی مثل اشلی گراهام در بازی حضور دارند؟
گیم پلی و موسیقی ترسناک!
گیم پلی بازی همان سبک برگرفته از دو شماره قبلی است البته مشخص نیست اینبار میشود در هنگام تیراندازی حرکت کرد یا خیر ولی با وجود این مورد اگر باز هم کارکتر حرکت نکنه در هنکام تیر زدن به نظر جالب تر میشه چرا که ترسناک تر بودن بازی به کنترل بازی مربوط میشه اگر در هنگام تیر زدن حرکت کرد زیاد اون حس ترس نداره و بیشتر اکشن میشه مثل کاور گرفتن کریس که اصلا تو این سری جالب نیست همینطور همان گرفتاری با زامبی ها هم هست! زامبی شما را میگیرد و باید با دکمه های مختلف اون رو به طرف دیگر پرت کنید! در این قسمت کپکام میتونه به صورت کارکتر ها بیشتر هم توجه کنه که باعث میشه بازیباز بیشتر با بازی ارتباط برقرار کنه.
سری آهنگ ها موسیقی های RE به نظر من بدون نقص هست طوری که اصلا نمیشه گفت جالب نیست! با محیط های میخوره و جالب بودن بازی رو بیشتر میکنه تو همین دمو هم نشان داده شد که چند نوع تم موسیقی برای بازی گرفته شده که در راکون سیتی موسیقی با تم ترس و کمی هم حماسی و در چین اکشن و ریتم تند به نظر جالب میاد... تنوع موسیقی به کل در این سری خوب هست برای مبارزه با هر باس یک نوع تم موزیک و حضور در هر منطقه یک موسیقی جالب که به گیرا بودن محیط و جزابیت بیشتر اون باعث میشه بازیباز بیشر لذت ببره.
برداشت کلی...
RE6 هم میتونه شاهکار باشه و هم فاجعه! فاجعه برای طرفدار ها نه مخاطب جدید بلکه از نظر مخاطب یک شاهکار بزرگ هم میشه گفت با این برداشت هایی که گفته شد تو بیشتر موارد کپکام میخواد دو نوع روش رو در بازی بوجود بیاره یکی همین ترس و تاریکی و دیگری اکشن بازی رو که وجود هر دو هم زیاد به نظر جالب نیست چرا که سری رزیدنت اویل به ترسناک بودن و وجود معما های سخت هست نه کاور گرفتن و مبارزه با زامبی هایی که آن هم شلیک میکنند!
از طرفی شخصیت های جالب بازی دیلیل بر بهتر بودن هست اگر وسکر در بازی باشه که کریس یا لیون نیاز به یک RPG دارن و کپکام باید برای این هم یک راه داشته باشه! تو این دو شماره باس های آخر بازی رو حتما باید با RPG کشت به نظر جالب نیست! کلا تو سری بازی های ترسناک معلوم نیست چرا باید همه چی رو با RPG از بین برد! شاید اگر با این کار کپکام روند جدیدی رو بوجود بیاره به جالب شده بازی هم اظافه بشه ولی به هر حال جنگ در مقابل زامبی ها همراه با استفاده از اسلحه هست نه با تزریق ویروس یا چیز دیگه!
نویسنده : Killzone2
خیلی شبیه به ونفورث میلر
بازیگر نقش کریس تو فیلم Resident Evil After life هست (مایکل در فرار از زندان)
بچه ها این کیه؟
کریس ردفیلده؟:18:
البته من تا جایی که دیدم تایید نشده بود. هنوز کپکام نگفته اون دختر کی بوده. این در واقع حدس طرفداراست. البته خودمم قبول دارم که احتمال اینکه اشلی باشه بیشتره. مخصوصا وقتی پدرش توی بازی هست. اما اصلا به این دختره نمیاد بجنگه. این که خیلی دست و پا چلفتی بود! :31:نقل قول:
خوب خوشحالیم که اشلی هم به بازی برگشته و اینجا این موضوع رو تائید کرده :
اما اگه تایید شده بود باید توی مشخصاتش رزیدنت اویل 6 رو هم ذکر میکرد در حالی که فقط شماره 4 رو نوشته. همونطور که الآن توی صفحه ی کریس و لیون رزیدنت 6 نوشته شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه از فیلمهاش نفرت عمیقی دارم! :27:نقل قول:
معلوم نبود tron بودstar wars بود،Expendables بود،چی بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا هیچ امیدی به فیلمش نیست.فقط شماره 1و 2 فیلمش قابل تحمل بودن.تنها کاری که این فیلم میتونه بکنه اینه که گند بزنه به شخصیت ada و leon.
همونطور که تو فیلم قبلی کریس و کلیر نابود شدن!
دلیل افتضاح دیده شدن کاراکتر های اویل توی فیلمهاش وجود شخصی به نام آلیس هست که من آخر سر نفهمیدم از کجا اومده. که این فرد به طرز غیر واقعی قدرتمند هست و هیچ وقت هم چیزیش نمیشه. در واقع قهرمان اصلی اونه برای همین کاراکتر های اصلی بازی جلوش سوسک تشریف دارن. :19:
خیلی خیلی جالب میشه اگه اون فرد واقعا هانک باشه. شخصیت مرموزی که هنوزم ناشناخته مونده. خیلی دوست دارم در موردش بیشتر بدونم. امیدوارم خودش باشه.نقل قول:
۱۴٫آیا این شخصیت جدید همان Hunk است :
در بازی شخصیت های جدیدی وجود دارند که از سربازان گذشته هستند و حالا به صورت یک گروه از افراد مزدور در آمده اند که برای انها فقط پول مهم است و در راس آنها نیز این شخصیت قرار دارد . با توجه به مدل های مو و ساختار صورت و ساختار کلی بدن احتمال زیاد می رود که این شخصیت جدید همان شخصیت Hunk باشد ( به عنوان یک مامور ویژه بخش سرویس مخفی کمپانی Umbrella در اواخر Resident Evil 3 ما او را دیدیم .)
--------
برای عوض شدن جو
...
اینم یک پوستر فن آرت چیبی هست که به افتخار اویل 6 و دو کاراکتر محبوبش کشیدم :31: :
درسته احتمال میره که خودش باشه..نقل قول:
خیلی خیلی جالب میشه اگه اون فرد واقعا هانک باشه. شخصیت مرموزی که هنوزم ناشناخته مونده. خیلی دوست دارم در موردش بیشتر بدونم. امیدوارم خودش باشه.
ابته تو RE:OP هم احتمال میره که دیده بشه مخصوصا که بچه های امبرلا حضور دارن...
تو قسمت دومش Nemesis وقتی الیس رو دید مهربون شد..:27:نقل قول:
دلیل افتضاح دیده شدن کاراکتر های اویل توی فیلمهاش وجود شخصی به نام آلیس هست که من آخر سر نفهمیدم از کجا اومده. که این فرد به طرز غیر واقعی قدرتمند هست و هیچ وقت هم چیزیش نمیشه. در واقع قهرمان اصلی اونه برای همین کاراکتر های اصلی بازی جلوش سوسک تشریف دارن
ولی توی فیلماش هیچ چی مثل وسکر قسمت 4ـش نمیشه!اونجایی که تازه وسکر رو میبینن و رو صندلی نشسته!یکی ندونه فیلم چیه فکر میکنه از این فیلم کمدی هاست!:31:نقل قول:
تو قسمت دومش Nemesis وقتی الیس رو دید مهربون شد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
تو شماره 3 هم الیس ریو هایابوسا(ninja gaiden)شده بود!:31:اگه هانک باشه،داستان رو اینطوری پیش بینی میکنم که(!)رو هانک هم یه سری آزمایشاتی انجام شده و ویروسی چیزی زدن بهش.یه مشکلی هم داره چون اشلی یه جا بهش آمپول میزنه و میگه نباید بمیری........نقل قول:
درسته احتمال میره که خودش باشه..
ابته تو RE:OP هم احتمال میره که دیده بشه مخصوصا که بچه های امبرلا حضور دارن...
+
احتمالا خون هانک پادزهره................
بابا انقدر نگید اشلی اشلی! هنوز هویتش از سوی کپکام تایید نشده. :31:نقل قول:
بعدشم اگه اشلیه اولا هانک رو از کجا میشناسه! این دو تا کاراکتر موضوعاتشون جداست. دوما توی سناریوی کریس چیکار میکنه؟! اشلی باید توی سناریوی لیون و توی آمریکا باشه.
من که میگم این شری بیرکینه. اصلا هم شبیه اشلی نیست
در ضمن. دوستان فکر نمیکنین راکون 10 سال پیش با خاک یکسان شد؟ اینجا شهر راکون نیست فقط حادثش شبیه شهر راکونه :13:
احتمالآ تو این 10 سال یه شهر جدید ساختن!: دینقل قول:
در ضمن. دوستان فکر نمیکنین راکون 10 سال پیش با خاک یکسان شد؟ اینجا شهر راکون نیست فقط حادثش شبیه شهر راکونه
بعد اینکه خودشون گفتن دیگه 10 سال بعد از حوادث راکون سیتی,جایی اشاره نشده که این همون راکون سیتیه!
+
کلآ داستانش بسیار منردآبادی و در عین حال پیچیده شده و این تریلرها,هم باعث کنجکاویه ما میشه هم میره رو اعصاب ... :|
اگه این باشه که خیلی مسخرس! توی ده سال نمیشه یک شهرو دوباره بسازی! به فرضشم بشه. دوباره زامبی بریزه خرابش کنه از اونم ضایع تره!نقل قول:
کپکام گفته حوادث 10 سال بعد از راکونه. ولی نگفته اینجا راکون سیتیه. قطعا هم نیست. بعید میدونم رئیس جمهور بیاد توی راکون سیتی تازه ساخت بعد لیون هم بکشتش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کلا اویل همیشه داستانش پیچ در پیچه. سر اویل 5 هم با اون تریلرش همه رو گیج کرد
آخ جون لئون!
الان دوباره تریلر رو دیدم که یه قسمتی لیان میگه دوباره راکون سیتی داره اتفاق میوفته!
خب معلوم شد که این قطعآ راکون سیتی نیست...
نکته بعدی هم تو تریلر چیزی که مشخصه از افکتها و تکسچرها اینه که اصلآ کامل به نظر نمیرسه و مشخصه این تصاویر از روی نسخه ی نیمه کامل و بتا گرفته شده فقط برای معرفی بازی
که البته اگر فرض رو بر این بگیریم که تا زمان انتشار کارِ بیشتری روی این موارد صورت بگیره شاهد یکی از بهترین گرافیکها خواهیم بود هر چند در حال حاضر هم عالی به نظر میرسید.
از همین الان منتظر تریلر بعدی بازی هستم و جزییات بیشتر...
مگه شما لینکی که فرستادم رو ندیدید ؟نقل قول:
این لینک ویکی انحصاری اویل هستش که گردانندگانش مسئولین خود کپکام هستند و اونجا وجود اشلی در شماره ۶ تائید شده بود تا زمانی که من داشتم میدیدم .
کپکام هر از گاهی از این کارها میکنه :46:
بعد شما مگه تریلر رو ندیدی ؟ دختر مو بوره با لیون هست نه کریس و راهنماشون هم همون دخترست که توی شماره ۴ با لیون ارتباط داشت (اینگرید هانینگن) .
در مورد شهر هم ، کسی نگفته داستان توی راکون سیتیه ! گفتند واقعه ۱۰ سال بعد از اتفاق راکون سیتیه چون نقطه شروع همه ی داستان راکون سیتی در امارت اسپنسر و در دامنه کوه های آرکلی هستش ، برای همین همیشه به طور سنتی در اویل هر وقت میخواند داستان جدید رو روایت کنند میگن انقدر سال بعد از راکون سیتی .
واقعه ی راکون سیتی هم دوباره داره اتفاق میوفته ، این معنیش این نیست که دوباره توی همون شهر ! وقتی توی ژاپن نیروگاه ه هسته ایشون ترکید همه گفتند چرنوبیل تکرار شد ، آیا معنیش این بود که دوباره توی همون مکان اون اتفاق افتاده ؟
چرا دیدم ولی اسمی از رزیدنت 6 نبود. فقط توی کارنامه ی اشلی نام نسخه ی 4 بود.نقل قول:
اونو هم دیدم. اون دختره که با لیون هست. یعنی همراهش، اسمش هلنا هارپر (Helena Harper) هست نه اشلی
بعدشم من اینو گفتم شریه :
نه همکار لیون. اینم که با هانکه توی سناریو کریس هست.
در مورد شهر راکون هم خطابم با شما نبود. منم همه ی اینایی رو که شما گفتی خودم میدونم. فقط یکی از بچه ها توی متنش اشتباه نوشته بود. داشتم میگفتم که درستش کنه :46:
اینم زیرنویس تریلر که خودم دوبله کردم
لینک دانلود
Resident Evil 6 دارای co-op شش نفره است
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صفحه اطلاعاتش در مورد بازی نشون داد که در نسخه 6 قابلیت CO-OP شش نفره در حالت آنلاین و دو نفره در حالت آفلاین وجود داره.
در ویکی گاید سایت IGN شخصیت هایی که با بازی برگشته اند اینها معرفی شدند :نقل قول:
Chris Redfield
Leon Kennedy
Ada Wong
Sherry Birken
Ashley Graham
Ingrid Hunnigan
یعنی هم اشلی برگشته و هم شری !
کاراکتر های جدید هم اضافه شدند از جمله الکس وسکر که در کنار آلبرت وسکر تنها نمونه آزمایشی اسپنسر بودند که زنده موندند و الکس بعد از اینکه T-Virus بهش تزریق شد و در مقابلش مقاومت نشون داد از اونجا فرار کرده و از بازسازی شده شماره یک (البته فقط به صورت نقل قول و نه شخصیت) هیچ خبری ازش نبوده .
احتمالا اون کاراکتری که حرکاتش خیلی شبیه آلبرت وسکر هست ، همین الکس وسکر باشه .
هلنا هارپر هم اون دختر مو بلونده که عکسش رو گذاشتید نیست! اینه :
اون دختر مو بلونده یا شری هست یا اشلی ، و با توجه به اینکه جفتشون هم توی بازی هستند زیاد فرقی نمیکنه :31:
اوکینقل قول:
ولی اون عکسه رو من دقیقا برای شری گذاشتم اصلا برای هلنا هیچ عکسی قرار ندادم.
عکستونم نمیاد
اره درسته!نقل قول:
در مورد شهر راکون هم خطابم با شما نبود. منم همه ی اینایی رو که شما گفتی خودم میدونم. فقط یکی از بچه ها توی متنش اشتباه نوشته بود. داشتم میگفتم که درستش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برداشتم رو از دمو گفتم و وجود لیون اس کندی جوان و 10 سال بعد از حادثه رو فکر کردم تو راکون اتفاق میوفته از اون بابت گفتم! : دی
البته این کپکام از این کار ها زیاد میکنه! وقتی گفت لوکیشن بازی تو راکون سیتی هست خودتون میبینید! : دی
+
شهر هم شبیه به راکون بود به نظرم اون جو و محیطش رو میگم...
این هم اولش عنوان کردم که به هر حال خبر دیگه ای نداده کپکام درباره مراحل... بنا برا همین از اسم راکون سیتی استفاده کردم :46:نقل قول:
بررسی دمو و گفته هایی که کپکام شاید به آن ها جواب دهد!
ویرایشی کردیم تا مگر یک کانسپت آرت از راکون بدن شاید هم اونجا ارکون سیتی باشد :31:
به هر حال ممنون از این که اشاره کردین :11:
از سایت IGN گذاشتم لینک رو ! یحتمل باید با هیتلر شکن ببینید ، الان آپلودش میکنم .نقل قول:
آره دیگه منم از اول گفتم همراه لیون هلناست دیگه منظورم همین بود :31:نقل قول:
اوووووه 6 نفره آنلاین! :18:نقل قول:
Resident Evil 6 دارای co-op شش نفره است
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صفحه اطلاعاتش در مورد بازی نشون داد که در نسخه 6 قابلیت CO-OP شش نفره در حالت آنلاین و دو نفره در حالت آفلاین وجود داره.
خیلی عالی میشه اگه بشه 6 نفره بازی کرد.
یکی از جذابیت هایی که اویل 5 داشت قابلیت Co-op بود. خوشحالم که حذفش نکردن.
wow!
تاپیک ترکید!:31:
از رو یه تریلر تقریبا 4MIN ،واقعا نمیشه چیزی درباره ی گرافیک ، گیم پلی، صداگزاری و موسیقی ، گفت...فقط میشه یه چیزایی از داستانو کرکترای ک تو بازی هس حرف زد
ب نظر من تا تریلرای بعدی باید منتظر موند تا بشه یه نظر کوچولو و مفید داد...
این شرلی اگه اون شرلی باشه کمی به گروه سنیش نمیخوره مگه این که زیاد بزرگش کرده باشن
بر فرض نگاه کنیم در اویل دو این شرلی نهایت 6 یا 7 سال داشت تا اونجایی که یادمه پس اگه این باشه که کمی زیاد بزرگ شده
نسبت به سنش
بعد این هلنایی که در موردش صحبت میکنید تازه وارده که ؟ یه جوری میگید من فکر میکنم قبلا هم بوده من شک الان کل وجودمو برداشته ..؟ نبوده که بوده..؟ بوده چرا من ندیدم .؟
+
این هلنا هم خوشتیبه ها..:دی فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش...:دی
نه حامد ببین لیون رو چیکار کردن! اینقدر رو صورت طرف کار کردن عوض شده یه مقدار ولی موهاش رو دست نزدن! : دینقل قول:
این شرلی اگه اون شرلی باشه کمی به گروه سنیش نمیخوره مگه این که زیاد بزرگش کرده باشن
خجالت بکش! : دینقل قول:
این هلنا هم خوشتیبه ها.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیر هست رفتی گیر دادی به هلنا! تو که کلیر رو گیر داده بودی بهش حالا چسبید به این یکی! کپکام هم مورد داره ها طرفداراش رو دچار سستی میکنه!:31:
+
ببین Ada رو بیخیال شو عزیز من با اون کاری نداشته باش!:31: شرقی هم هست که دیگه هیچی! : دی
این شماره هم باید حضور داشته باشه کریس بی جهت نرفته چین میخواد بره پیش ادا اینا!!! :31::31:
با توجه به اینکه گفته شد در بازی انسان ها هم دشمنان شما خواهند بود این نظریه شاید رد بشه که زامبی ها بار دیگر دست به سلاح بشن!تصویر بالا هم که تو تریلر بود هر چقدر دقت کردم به اینکه این افراد سلاح به دست شباهتی به زامبی داشته باشن رو ندیدم.
+
اینم در رابطه با شخصیت ایفا کننده نقش لیان (Johann Urb)در فیلم Resident Evil: Retribution ... (حداقل بهتر از after life شده!)
جالبه نوع لباسش کاملآ شبیه به نسخه ی 4 بازی دیزاین شده...!
واقعآ همیشه یک علامت تعجب روی سرم بوده که چرا نقش اول سری فیلمهاش باید یک زن باشه در حالی که لیان کندی تو سری بازیهاش این نقش رو بر عهده داره!!!
شری توی سری دوم 12 سالش بود نصف کردی بچه رو! :31:نقل قول:
سنشم میخوره 22 باشه.
موافقم! البته ایدا توی تریلر نبود ولی از اونجایی که تا الآن هر جا لیون بوده اونم سر و کلش پیدا میشه حتما توی این نسخه هم هست.
شری متولد 1986 هستش ، با توجه سالی که داستان بازی توشه یعنی 2008 شری میشه 22 سالش ! پس بهش میخوره دیگه :31:نقل قول:
این حتما برا بخش مرسناریزی چیزیه.co-op 6نفره تو حالت داستانی رو به هیچ وجه نمیشه هضم(درسته؟!) کرد؟!اصلا مگه CoD هست که 6 نفره بریم جلو؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوووووه 6 نفره آنلاین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی میشه اگه بشه 6 نفره بازی کرد.
یکی از جذابیت هایی که اویل 5 داشت قابلیت Co-op بود. خوشحالم که حذفش نکردن.
به نظر من وجود یه همراه همیشگی از عوامل اصلی کاهش ترس و اکشن شدن بیشتر هست.تو شماره 5 شوا مثل تانک پشت سر آدم بود دیگه چیزی برا ترس باقی نمیموند!
چه خوب میشه اگه ada بشاه.اینجوری لیون هم به کلیر میرسه هم به Ada! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون شرقیه که اینقدر روباه صفت ـه .........:31:نقل قول:
شرقی هم هست که دیگه هیچی! : دی
این لیون ـه مثلا؟!
Holy facepalm....................
آخه کی گفت قراره co op رو تو بخش داستانی 6 نفره انجام بدی!؟(نه واقعآ یه لحظه خودت فکر کن!: دی)نقل قول:
co-op 6نفره تو حالت داستانی رو به هیچ وجه نمیشه هضم(درسته؟!) کرد؟!
مثلآ خودشه!فرقی نمی کنه زشته یا خوشگل چون نقش اصلی نیست!نقل قول:
این لیون ـه مثلا؟!
+
این تصویر خیلی جالبه!جلوی ژانر بازی زده Action - Adventure !!!به کل ماهیت بازی از بین رفته : Horror
نه خوب حتما نباید یکی بگه که!نقل قول:
آخه کی گفت قراره co op رو تو بخش داستانی 6 نفره انجام بدی!؟(نه واقعآ یه لحظه خودت فکر کن!: دی)
کلا گفتم!:31:
نه خودت عکسو ببین!چیه انصافا اون jonnahan orb؟!لیون مثلا باید hot guy باشه ها...............:31:نقل قول:
مثلآ خودشه!فرقی نمی کنه زشته یا خوشگل چون نقش اصلی نیست!
حافظه کلا به مرور زمان استفاده میشه میره....
پس 12 سالش بود بهش نمیومد اصلا....با این تفاسیر خودشه شرلیه....خوبه میپسنیدم..
+
من کی گفتم کلیر جونم رو بیخیال شدم....:دینقل قول:
خجالت بکش! : دی
کلیر هست رفتی گیر دادی به هلنا! تو که کلیر رو گیر داده بودی بهش حالا چسبید به این یکی! کپکام هم مورد داره ها طرفداراش رو دچار سستی میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک تار مویش را به صد هلن نمیدم..:دی
من خودم به تازگی این انیمیشن ها که خود کپکام داره به صورت فیلم میسازه رو بیشتر دوس میدارم.مخصوصآ degeneration که واقعآ فاز داد دیدنش...کمی یاد قسمتهای اولیه ی بازیش مینداخت آدمو :( امسال هم کپکام اعلام کرده کار ساخت انیمیشن بعدی سری رزیدنت اویل با نام Damnation که ادامه ی degeneration هست رو تمام خواهد کرد و اکران میشه.Release Date: 2012 (Japan) کارگردانش هم Makoto Kamiya هستنقل قول:
نه خودت عکسو ببین!چیه انصافا اون jonnahan orb؟!لیون مثلا باید hot guy باشه ها...............
یک حساب سر انگشتی میشه 3 عنوان بازی و 2 عنوان فیلم از رزیدنت اویل و خود شخص کپکام (به جز Retribution ) منتشر میشه.
حالا بعدآ معلوم میشه...: دینقل قول:
یک تار مویش را به صد هلن نمیدم..:31:
این انیمیشنی که ذکر شد همونه که من دیدم؟:20:
ازون سوالا بودا:31:
اصلا کلا چندتا انیمیشن داره رزیدنت اویل؟
فعلا یکی به نام degeneration هست که شما اونو دیدی.نقل قول:
دومی Damnation امسال منتشر میشه.
چند صفحه پیش یکی از دوستان گفتن اگه رزیدنت اویل به سبک قدیم میومد فروش نداشت و قدیمی شده و ........دلیل این حرف چیه که همه دارن همینجوری تکرارش می کنن؟؟
تازگیها pure shooter(شوتر خالص) کردن بازیهای قدیمی معنی امروزی کردن اون بازیها رو میده؟؟؟
به غیر از دوربین ثابت رزیدنت های اولیه کدوم ویژگیش برای نسل فعلی غیر قابل تحمل شده؟؟؟معمای زیاد اگه مد نظر هستش اونم میشه با تلطیف کردن معماهاش و کمی بالاتر بردن لحظات اکشن یه رزیدنت اویل مناسب هم "قدیمیها و هم جدیدیها" ساخت.... .
+
مساله اصلی اینجاس که کپکام به فروش مثلا 6.....7 میلون نسخه ای راضی نیست بلکه میخواد مثه cod یا halo دهها میلیون نسخه بفروشه(طمع زیادی آدمو بدبخت می کنه)
و گرنه اگه قرار بود بازی غیر شوتری فروش نکنه و قدیمی و ...باشه نباید portal2 تا حالا 4...5 میلیون نسخه می فروخت یا مثلا silenthill یاfetalframe و اسکایرم و ...........ساخته میشد(همه باید فقط یه کاراکتر با یه مسلسل می ساختن یه دختر یا پسری هم کنارش مینداختن تا coop بشه)
موفق باشید:11:
.
درسته ، ولی اون سبک کشش ادامه روند داستان بازی رو نداشت .نقل قول:
برای همین بازی میبایستی شخص سوم میشد ، اگر بازی به همون صورت بک گراند دو بعدی با مش سه بعدی میخواست ارایه بشه ما هرگز شاهد وجود ماجینی ها و پلاگا ها نبودیم .
بازی به همون صورت قبلی یکنواخت میموند و تکراری میشد ! حتی بازسازی شده ی شماره ۱ بازی با اینکه گرافیک خیلی بهبود یافته بود یا اویل ۰ هرگز نتونستند فروش خوبی داشته باشند .
گیمر امروزی میخواد جلوش رو ببینه نه اینکه از یک زاویه تحمیل شده بهش بازی رو شاهد باشه ، در عین حال اون سبک باعث کم شدن جزئیات در بازی میشه - برای مثال در نسخه ۴ شما حتی به زیر میز هم دسترسی دارید ولی در شماره های قبلیش چه طور ؟ حتی پشت میز رو هم نمیتونستید ببینید چه برسه دسترسی به زیرش .
از طرفی نسخه ۵ بازی یک ایراد بزرگ داشت و اون هم توانایی حمل آیتم های هر کاراکتر بود که این اصلا خوشایند نبود ، مدیریت آیتم ها در نسخه های قبل ۴ هم به شدت مسخره و مزخرف بود (یک صندوقچه که همه چیز رو میریزی توش و هر جایی یک صندوقچه دیگه بود به اونها دسترسی داشتی :2:). مدیریت آیتم های نسخه ۰ بازی هم با اینکه واقعی بود ولی جالب نبود . یک اسلحه رو میذاشتی یه وری باید بر میگشتی از سر جاش برش میداشتی :2: بهترین حالت مدیریت آیتم ها رو شماره ۴ داشت .
یک ایراد دیگه ای هم سبک قدیمی داشت ، امکان هدف گیری بود !
اگر شما اسلحه خوب داشتید (مگنام) یک ضرب کله هدف میترکید ! اگر اسلحه معمولی داشتی فقط تیر میخورد ! موشک انداز هم در هر صورت به هدف میخورد مگر اینکه برعکس نشونه میگرفتید !
اینها فاجعه هستند اون هم برای یک بازی در سال ۲۰۱۲ و در عین حال امکان پیاده کردن روشهای هدف گیری فعلی در اون سبک بازی وجود نداره .
یک ایراد دیگه هم که سبکهای قدیمی داشتند این بود که وقتی اسلحه ای رو بینهایت میکردید تیرش رو عملا فنا ناپذیر میشدید ! فرض کنید یک مسلسل با تیر بینهایت در اویلهای قدیمی دارید ! دستت رو میذاری روی رگبار و لیکر و تایرانت و زامبی و ... حریفتون نمیشند ، این روال بازی رو خسته کننده میکنه !
ولی در نسخه های جدید تر حتی در صورت داشتن اسلحه با مهمات نامحدود هم شما نمیتونید همه رو با گذاشتن دستتون رو دکمه شلیک پاکسازی کنید بدون اینکه چیزیتون بشه .
خوب مرد مومن چرا پست رو کامل نمیخوونی:31:؟؟؟این مواردو که تو پستم نوشته بودم:نقل قول:
90 درصد مشکلاتی که شما گفتی شامل همین جریان دوربین و موارد مربوط به دوربین بازی هست.......وگرنه تجربه یه بازی ترسناک با جو و فضای RE های قدیمی هنوز هم محبوبنقل قول:
به غیر از دوربین ثابت رزیدنت های اولیه کدوم ویژگیش برای نسل فعلی غیر قابل تحمل شده؟؟؟
ولی خوب محبوبیتش هرگز در حد یه بازی "خالص شوتر" که باید چشمتو ببندی شلیک کنی و بعدش بری انلاینش و لول اپ کنی نیست:41:
.
وقتی زاویه بازی عوض میشه باید سبک هم عوض بشه ، وقتی سبک عوض میشه تغییرات خیلی زیادی بوجود میاد .نقل قول:
شما نمیتونید در یک بازی شخص سوم یک زامبی یوخول که بلد نیست درست راه بره و موقع چرخیدن به در و دیوار گیر میکنه بکنید دشمن ! پس نیازمند دشمنان باهوش تر و سریع تر هستید ، چون نباید به واسطه تغیر سبک کار شما راحت تر بشه !
ترسناک بودن یک بحث دیگه هستش - اویل ۴ به خوبی میتونست حس ترس رو القا کنه و سبکش هم به کلی عوض شده بود .
اویل ۵ هم هدفش تکمیل کردن داستان بود ، سازنده بازی هم که گفته در نسخه ۶ حس ترس به بازی برگردونده میشه .
در مورد معما ها هم که همه در بارش حرف میزنند ! نسخه های قبلی چه معماهایی مگه داشت ؟ مگر اینکه پیدا کردن کلیدها رو معما بدونید که در اون صورت حتی اویل ۵ هم کلی معما داشته !
نسخه های قبلی هم خیلی معما نداشتند !مثلا شماره یک فقط یک معمای درست و حسابی داشت و اون هم معمای تابلو ها بود که خیلی هم معما نبود و با کوشش و خطا یا خوندن فایلها میشد حلش کرد .
یا شماره ۲ چه معمایی داشت مثلا ؟ به نظر من جا به جا کردن ۴ تا جعبه و از روش رد شدن و اون طرف رفتن معما نیست .
یا کشتن فلان جانور با فلان ماده سمی یا پیدا کردن کلید پشت کتاب ! اینها معما نیستند .
توی نسخه ۳ مثلا تنظیم کردن اون فرکانس رادیویی بود که باز هم خیلی معما نبود . پس حذف این یکی دو تا معما توی بازی خیلی تاثیر نمیذاره - پیدا کردن کلیدها هم که همواره در بازی وجود داره و خواهد داشت . هر چند که اضافه کردن یکی دو تا معمای ساده مثل قدیمی ها میتونه یک مقداری بازی رو جذاب تر کنه .
ولی یادتون باشه اویل های قدیمی پر معما و ... نبودند ! اویل های قدیمی یک نمور ادونچر و یک مقداری ترسناک بودند .
بازی جدید رو کپکام گفته ترسش رو بر میگردونه و البته ادونچر هم هست (توجه داشته باشید که معماها همیشه توی بازی های ادونچر سر و کلشون پیدا میشه مثل مانکی آیلند که یک بازی ۱۰۰% ادونچر هستش) - حالا اکشن هم که هست - دیگه چی کم داره ؟!
به نظر من زاویه دید کد ورونیکا برای طرفداران قدیمی جذاب تر بود. در عین حال که اول شخص بود اما موقع حرکت فضای اطراف هم با کارکتر حرکت میکرد و میتونستیم جلومون رو ببینیم. البته همه ی سکانسهاش این قابلیت رو نداشت. گرچه از نظر من هم تغییر لازمه.
شما اینجوری میگید ولی اگه اویل 4 و 5 هم با سبک قدیم بود خسته میشدین. گرچه من همین سبک سوم شخصی که الآن داره رو بیشتر میپسندم. فقط امیدوارم مثل اویل 4 اون دستگاه تایپ قدیمی برای سیو باشه. نه مثل اویل 5 که قدم به قدم چک پوینت داشت، تا میمردیم زرتی از همونجا شروع میشد! اصلا زحمت سیو کردنم به خودمون نمیدادیم! (حالا مردنش به کنار آدم بعضی وقتا سوتی میده یک قسمت رو بد میره شاید بخواد برگرده از سیوش بره!:31:)
بحث جالب و طولانی شده :31:از حوصله هم خارج ...ولی من اینو جواب میدم مابقی شو فکر نکنم برسم جواب بدم:
نه حتما لازم نیس سبک عوض بشه......میتونست همون زامبی های 3 شماره اول(یا حداکثر مثه شماره 4) باشن و در عوض پر تعداد بیان و به شما مهمات کم بدن.......ایجاد سیستم سیو لحظه ای یا دادن یه انبار مهمات به شما فقط نشون دهنده آسونتر و شدیدا شوتر شدن بازیه(حتی تو سبک بازی هم نوشته اکشن ادونر یعنی ترسی نداریم)نقل قول:
قرار نیس معماها ی رزیدنت اویل مثه مانکی ایلند یا سایبریا باشه......معماهای این بازی بهانه ای برای تنوع گیم پلی و ایجاد ترس و تنهایی بیشتر....... .نقل قول:
برای القای همین حس هم معماهای شماره های اولیه خیلی هم به جا و خوب بودن و فقط کلید و اینها نبود(معمای پارک-تصفیه اب-تابلو-ماشین و ....در شماره 3 موید تنوع معماها بود)....حتی کشتن دشمنان توسط عوامل جانبی(مثه ترانس برق در شماره 3) به نوعی متنوع بود...... .
از این حرفا زیاد میزنن.....عوضش در کنارش کپکام این رو هم گفته:نقل قول:
+
در نهایت به نظر من ادامه بحث ما تا زمانی که اطلاعات بیشتری از بازی نیاد بیشتر رو حدسیات(من فقطجواب اون دوستمونو که گفته بودن برای بروز بودن باید شوتر محض بشه رو دادم)....پس بهتر ادامه بحث رو واسه زمانی موکول کنیم که اطلاعات بیشتری از بازی بیاد
موفق باشین:11:
.
.
یکی از دلایل خراب شدن نسخه قبل همین ماشین تایپ بود که با این کار فقط سنت شیرین این بازی و حس ترس رو از بین بردن. بهتره تو این نسخه مهمات کمتر بشه وتعداددشمنا زیادتر تا حس ترس وهمینطور ماجراجویی بازی بیشتر بشه.. من هنوزم re4 رو بیشتر از نسخه5 دوست دارم چون معتقدم همه چی بازی گرافیکش نیست و re4 تونسته بود بیشتر سنتهای سریهای قبل رو حفظ کنه...و همچنین به سری6 این بازی خیلی امید دارم