من در خدمتم دوست عزیز. من به جز سیستم های آلمانی (بوش های قدیمی) در بقیه سیستم ها فعالیت میکنم و خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.نقل قول:
Printable View
من در خدمتم دوست عزیز. من به جز سیستم های آلمانی (بوش های قدیمی) در بقیه سیستم ها فعالیت میکنم و خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.نقل قول:
شما خیلی لطف دارید.مشکل اصلی الان با این پکیجهای جدیدی که داره وارد بازار میشه که کاملا چینی و درجه 3 هستن.ایرادهای عجیب غریب گیرها یبیخودی والکی.که دردسر بزرگی برای تکنسین دارن.مشتری هم که فقط همه زورش به تکنسین میرسه.بخدا بعضی وقتها میگم این چه کاری که آخه ما داریم.اما خوب ...باید ساخت.پکیج های قدیمی بهتر بودن کمتر خراب می شدن اما این جدیدا بدتر شدن.اصلا بیشتر وقتها برد اشون داغونه و فقط باید عوض بشه.البته چند وقتم ایمر کار میکنم اون خرابیش کمتره اماکار کردن با شرکتش سخته.شاید اونم خرابیاش بعدن در بیاد.الان تو شهر ما بوتان،ایمر گاز،فرولی،آریستون(که اصلا ازش راضی نیستن)،بوش،وستن،روکا(که دیگه نمیاد)،ایساتیس،والترو،تاچ ،مرکوری(که نتونسته خوب فروش کنه)،مگا ترم،ایران رادیاتورو ،بایکن وغیره کار میکنن که من از همکارا پرسیدم همه از اینکه کیفیت ها پایین هست ناراضی هستن.نظر شما چی هست آیا شما هم این حرف را قبول دارین.راستی کی ها میتونم با شما چت کنم.
راستی شما ت.ی کدوم استان کار میکنید.واگه اشکال نداره بگید با کدوم شرکت ها کار میکنید.برای تبادل فکرو یا قطعه بد نیست بدونم.
من تهران هستم.نقل قول:
در چینی بودن پکیج ها که شکی نیست اما چینی داریم تا چینی. مثلا فرولی چینیه درجه 3 هست ولی آماتیس چینیه درجه 1.
ایمر پکیجه نسبتا خوبیه. وستن خیلی با کیفیته و کاملا مشابه تمام دستگاه های باکسی گروپه. روکا بهترین بود ولی اونم رفت زیر مجموعه باکسی شد و دستگاهاش با نام آکواتور وارد میشه.
بله دستگاه ها دیگه کیفیت قدیم رو ندارن اما هنوز هم دستگاه خوب پیدا میشه.
من با فرولی، ال جی، روکا، وستن، بوتان و ایران رادیاتور کار میکنم.
من شهرستان هستم الان با فرولی و ایمر کار میکنم.و یک پیشنهاد هم از وستن و نوتا داشتم که با حرف های شما روی نوتا اصلا هیچ حسلبی باز نمیکنم اما انگار وستن بهترین گزینه بعدی برای کار هست.راستش من خودم دنبال یک پکیج میگردم که هم فروشش و هم خدماتش دست خودم باشه پکیج های که گفتکم داره تو شهر ما استفاده میشه.با اونا کاری ندارم میخوام جدید باشه گئومات و اماتیس و نوتا جزء گزینه هام هست اما نمی خوام خودمو تو دردسر بندازم شما پیش نهادی برای من ندارین.پکیجی باشه که تازه آمده دست توش زیاد نیست و جا برای کار داره .
تو سایتا که گشت می زدم آریوستون سرویس یک پکیجی آورده با اسم گئومات که میگه صدرصد ایتالیایی که باورش خیلی سخته.تیپش مثل پکیج های دومیکامپکت خودمونه.(واقعا بهترین محصول فرولی نوتا هم بود که وقتی برای قرار داد فرولی آمده بودمم تهران از دوستان پرسیدم گفتن طرفش نرو چون دست شخصیه اگه یهو نخواد قطعه بده مشتریا شاکی میشن.اینجا اکثراً بوتان و ایران و توی خارجی ها فرولی و ایمر میخرن.به نظرت کدوم پکیج میتونه با اینا رقابت کنه.و طوری باشه که ما هم از طرف تعمیرش خیالمون راحت باشه که حداقل تعمیر با پشتیبانه خوب شرکت رو داشته باشه.در مورد ویسمن ،بایکن،بودروس وچی اطلاعات داری اینها هم تازه آمده شهر ما و فروشنده ها دارن می فروشن.
وستن از لحاظ کیفیت فوق العادس و آماتیس هم چینیه خوبیه. بقیه برندهای جدیدم نه خودم کار کردم و نه چیزی ازشون شنیدم.نقل قول:
سلام
قصد خرید پکیج دارم به نظر شما چه برندی مناسب تره؟
ایمرگاز بهتر است یا شاپه یا ....؟؟؟
ایمرگاز پکیج خوبی و میشه بهش اعتمادکرد اما باید دید خدماتش توی شهرشما چطوره چون به نظر من خدمات جزء مهم در انتخاب پکیجه. برای خرید یک پکیج یک سری فاکتورها خیلی مهم هستن.مثل متراژ ساختمان، چه نوع سیستم گرمایشی (گرمایش از کف و یا رادیاتور)میخواید استفاده کنید.دودکش ساختمان چه شرایطی داره، طبقه چندم بودن واحد(برای اینکه فن دار بخرید یا بدون فن) و... الان فرولی خدمات خوبی میده پکیج های نسبتا خوبی هم داره و 3سال گارانتی میده.که مدل های دیواتاپ میکرو فرولی نسبت به بقیه بهتره .و جزء پکیج های دو مبدله هست.
از راهنماییتون ممنونم. فروشگاهی مارک فلوریدا رو معرفی کرد و ازش خیلی تعریف کرد نظر شما چیه؟؟
پکیج رو برای یک واحد 130 متری در طبقه سوم از ساختمان 5 طبقه در یک شهر سردسیر می خوام البته با رادیاتور. به نظر شما دودکش فن دار لازمه؟
سوال آخر: برای رادیاتها مدل کال 600 ایران رادیاتور مناسبه؟
سپاسگزارم.
فلوریدا پکیج خوبیه اما در مورد خدماتش نظری ندارم.مارکهای بهتر از اون هم میتونی انتخاب کنی. برای یک واحد 130متری باید از یکیج24000 استفاده کنی.اما اگر توی واحدتون میخوای جکوزی ببندی باید ظرفیت بالاتر(32000) بگیری تا دبی خروجی آبگرم بیشتری داشته باشی. شما میتونید هم از پکیج فن دار استفاده کنی هم از پکیج بدون فن اما من پکیج فن دارو توصیه میکنم چون ظریب ایمنی بالاتری داره. رادیاتور کال خیلی عالیه امابرای خرید رادیاتور اول ببینید فاصله اکس به اکس لوله های واحدت شما چند سانتیمتر هست.چون اغلب 50 سانتی متره و شما باید رادیاتور 500بخرید. اما باید بگم بهترین رادیاتوری که میتونه در کنار پکیج استفاده بشه و راندمان بهتری داشته باشه رادیاتور پنلی که هواگیریش کمتره و اینجوری خود شما هم راحتری .
سلام من یک سوالی برام پیش آمده؟ آیا میشه پکیج فن دار رو به دودکش معمولی 15و یا 10 وصل کنیم به نظرتون درست کار میکنه یا پکیج فن دار ففط باید از دودکش دوجداره استفاده کنیم. اگر با یک لوله فقط به دریچه دودکش نصب بشه پس اکسیژن لازم برای سوختن رو از کجا میاره.
بله میشه والان دارن انجام میدن.اما باید یک لوله 8به عنوان تغذیه هوای پکیج بالای پکیج قرار بدی و لوله را به بیرون منتقل کنی تا هوای مورد نیاز پکیج رو از بیرون تامیین کنه.و دود را به داخل دودکش هدایت کنی.که متاسفانه خیلی کم پیش میاد کسی این کارو انجام بده جون اصلا هواکشی برای پکیج از طرف بساز بفروش ها تعبیه نمیشه.
اگر از دودکش دوجداره هم استفاده کنی که خیلی بهتره اما متاسفانه بساز بفروش ها برای این دودکش ها هم اصلا فکری نکردن و خیلی از این مهندسین تاسیسات هم اصلا نمی دونن چیه که پیشنهاد بدن که از دودکشهای دوجداره استفاده بشه.
اگر از دودکش دوجداره هم استفاده کنی که خیلی بهتره اما متاسفانه بساز بفروش ها برای این دودکش ها هم اصلا فکری نکردن و خیلی از این مهندسین تاسیسات هم اصلا نمی دونن چیه که پیشنهاد بدن که از دودکشهای دوجداره استفاده بشه.
ممنون از راهنماییهای خوبتون
بهترین پکیج دیواری که خدمات خوبی در شیراز داشته باشه را چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
ممنون از زحماتی که تاکنون کشیده اید و دانش ارزنده تون رو در اختیار گذاشتید
سوالی که برای اینجانب وجود دارد این است که برای یک واحد در شهر همدان با متراژ 145 متر که 20 متر آن بصورت سوئیت و در طبقه ی بالای بقیه واحد قرار دارد و مجهز به پنجره های دوجداره و یو پی وی سی است چه سیستم پکیج و رادیاتوری پیشنهاد می کنید؟ سیستم لوله کشی نیوپایپ است. آیا رادیاتورهای آلومینیومی از طریق آب با محفظه مسی پکیج واکنش مخرب خواهند داشت و اینکه آیا رادیاتورهای پنلی مزیتی بر رادیاتورهای پره ای دارند؟ پکیج های پیشنهاد شده آریستون، فرولی، ایمرگاز، بوتان هستند و احتمالا ظرفیت آنها باید 24 باشد. آیا نمایندگی وستن نیز در این شهر وجود دارد و می توان به خدمات آن اطمینان کرد؟
با تشکر
در حال حاضر تو پکیج های خارجی فرولی وتو پکیج های ایرانی بوتان خدمات بهتری رو دارن ارائه میدن.برای واحد 145 متری با سویت در بالا بهتره پکیج 28 هزار بوتان و یا 32 هزار فرولی بخری که از نظر میزان آبگرم و پمپاژ شوفاژ دچار مشکل نشه.رادیاتور پنلی با پکیج دیواری سازگاری بیشتری داره.من خودم رادیاتور پنلی فرولی رو دیدم و بستم به نظرم کیفیتش از همه رادیاتورهای دیگه بهتره اما قیمتش نصبت به راداتورهای مشابه یکم گرانتره واقعاً عالیه هم از نظر بست زدن که محدودیت نداره هم از نظر تنظیماتش که نصبت به بقیه راداتورهای پنلی بهتره.
سلام دوست گرامی .چندوقتیه داریم دنبال یه پکیج خوب میگردیم هرفروشگاهی سر زدیم هرکس تبلیغ کار خودشا میکنه واقعا گیج شدیم نمیدونیم حرف کدوما باور کنیم اگه لطف کنید مارا راهنمایی کنید ممنون میشیم .یه پکیج میخوایم هم قیمتش خوب باشه هم کیفیتش هم خدماتش برا یه واحد 100متری در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم در مورد رادیاتور هم اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشیم.
این پکیج واقعا داستانی داره برا خودش..
من خودم یه زمانی درگیر مسائلی با همین پکیج ها بودم...یه روز اتفاقی اومدم خونه و دیدم پدرم یه پکیج مرکوری خریده بجای ایرفوی قبلی که 8 سال کار کرد واین 1-2 سال آخر اشکمون رو در آورد. واقعا خدمات پس از فروش در الویت قرار داره..زنگ میزدی شرکت یه سرویسکار می فرستادن که معلوم نیست تا دیروز چی کاره بودهو امروز اومده داره پکیج سرویس می کنه..هر دفعه خرابترش می کردن..
خلاصه این مرکوری هم توسط یک نصاب نا وارد نصب شد و می دونید که این پکیج ها باید تنظیمات خاصی بشوند ، وگرنه کارایی درستی بروز نمی دهند. البته اینهایی که الکترونیکی هستند ، دردسر بیشتری دارند.
بعد از 1-2 ماه که کلافه شدیم یه سرویسکار نسبتا خوب اومد و مشکل رو بر طرف کرد. بعد از 4 ماه هم مبدل کلا رسوب گرفت. (بخاطر سختی آب زیاد محل ما) مجبور شدیم مبدل رو عوض کنیم. که در اون مرحله من فهمیدم این پکیج کاملا چینی هست و توسط کارخانه Bartery تولید میشه. یعنی روی بردهاش این اسم رو زده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب مبدل ، یک دستگاه ضد رسوب الکترونیکی مخصوص سختی آب زیاد از یک شرکت ایرانی به نام بهرشد خریدیدم. خلاصه که شاید 7-8 ماهی هست مشکل خاصی با پکیج نداریم.
خدا آخر و عاقبت مارو بخیر کنه.
به نظر من هم تو ایرانی ها بوتان بهتره.
سلام
نظرتون در مورد پکیج های گلدایران (پرستیژ و پایونیر) چیه؟ آیا خدماتش خوبه؟
منخودم گلدایران کار نکردم.اما اینتور که ازهمکارا شنیدم پرستیژ خیلی بهتره.اما در مورد خدماتش ؟؟؟؟؟؟؟
برای یک واحد 100 متری باید پکیج24 هزار بخری که در حدود 1200000 تا 1600000 تومان میشه.تو پکج های خارجی فرولی مدل 24 هزار دیواتک که در ضمن دو مبدله هست و کیفیت خوبی داره بگیر .و یا ایمر گاز که خیلی عالیه اما خدماتش به فرولی نمیرسه.و اگر میخای ایرانی بگیری بوتان بخر که از اونجای که شلنگهای نصب پکیج تو کارتن خودش هست برات ارزانتر تمام میشه.برای راداتور هم رادیاتور پنلی با گارانتی معتبر بخر که خیالت راحت باشه.نقل قول:
سلام به دوستان
برای یک آپارتمان 130 متری که در طبقه 3 است دنبال یک پکیج عالی هستم و رادیاتور
در اپارتمان قبلی آریستون اجیس 24 نصب کرده بودم و راضی بودم. دوستان لطفا" یک پکیج خوب با رادیاتور خوب معرفی کنن. آیا 24000 کافی است برای این آپارتمان 130متری که کنار یک پارک واقع است؟
به نظر من اگر با آریستون راحت بودی بودی باز آریستون بخر.برای یک واحد 130متری 24000کافی هست،اما در صورت استفاده از جکوزی باید ظرفیت بالاتر انتخاب کنی.نقل قول:
سلام باتشکر از راهنماییتون : به یک فروشگاهی رفتیم از بین پکیج های خارجی اول شاپه بعد ایمر گاز واز پکیج های ایرانی آماتیسا پیشنهاد دادن اگه لطف کنید راهنمایی کنید کدومش بهتره ممنون میشیم. در ضمن ما ساکن اصفهانیم و نمیدونیم کدوم یکی خدمات بهتری داره.
سلام با تشکر از راهنماییتون: ما یه فروشگاهی سر زدیم که بین پکیج های خارجی اول شاپه بعد ایمرگاز واز ایرانیها آماتیسا معرفی کرده اگه لطف کنید راهنمایی کنید کدوم بهتره ممنون میشیم در ضمن ما ساکن اصفهانیم و نمیدونیوم کدوم یکی در اصفهان خدماتش بهتر ه ممنون میشیم اگه زودتر به ما جواب بدین چون ما وقت کمی داریم.
تو پکیج های پیشنهادی به شما به نظرم ایمر گاس خیلی بهتر باشه.توی اصفهان تکنسین های خیلی خوبی توزمینه پکیج ایمر داریم.ایمر گاز برای شما گزینه خیلی خوبیه.نقل قول:
من خودم فروشگاه پکیج دارم آماتیس خوبه چراش تو اینه که 7 سال گارانتی داره 2 سال تعویض قطعات و5 سال گارانتی اختیاری یعنی با پرداخت سالیانه هزینه ناچیزی پکیجت گارانتی میشه قیمتش هم حدود 1350000 تومانه نمایشگر دیجیتال و قابلیت برنامه ریزی یک برند خوب که تبلیغات زیاد نداره ولی هر کی گرفته راضی بود ولی مثلاً شرکت مثل آریستون و ایساتیس ملت فقط گول تبلیغاتشون رو می خورن جدیداً هم قطعاتشون کیفیتش اومده پایین تو بین خارجی ها هم Baxi و ایمر گاس خوبه بوش هم خوبه ولی خیلی گرونه ولی بازم نظرمن اینکه دنبال بوتان و ایران رادیاتور نرو (چون اینا تخصصشون تو پکیج نیست همون آبگرمکن ساز بودن اومدن دنبال پکیج)
با سلام خدمت همه دوستان
پكيج فرولي نزديك 8 سال به ايران وارد ميشه ولي در 2 سال اخير تغييرات خيلي عجيبي توش به وجود اومده تقريبا همه قطعه هاش عوض شده . و آخرين مدلي كه با نام DIVA tech به بازار ايران عرضه كرده بيشتر قطعات ايمني ازش حذف شده و مدريت به برد الكترونيكي دستگاه داده شده كه در مدل هاي قبلي مشكلات زيادي داشته و اين ضريب ايمني رو پائين مياره كه چند مورد آتش سوزي به همراه داشته .پرشر هوا ذف شده شير گازي هم كه در مدل DOMITECh خيلي مشكل داشت از روش حذف شده و شير گاز ججديد هم هيچي نداره يعني چند مرحله نيست و مقط پكيج با حد اكثر قدرت كار ميكنه .شركت جنرال براي اينكه قيمت تمام شده پائين بياد داره اين كار رو انجام ميده يعني يك پكيج رو كه بابيد به قيمت يك ميليون برابر با ايران رادياتور به مردم ميده يك ميليون و شش صد هزار تومان يعني 50 % سود ميكته پس هزينه گارانتي از خوده مشتري در مياد .
خدمت دوستاني هم كه از خدمات فرولي خيلي خوشحال شدن بگم كه بعد از دوران گارانتي 3 سال هزنيه هايي پكيج كم كيفيت ميتونه روي دست شما خيلي زياده و مسئله تعويض پمپ، مبدل حرارتي ، شير گاز بعد 3 سال ادامه پيدا ميكنه . جنس با كيفيت بخرين كه نياز به گارانتي نداشته باشه چون كيفيت پائين ميتونه خطر جاني براتون داشته باشه .آتش سوزي كه خيلي ديده شده از شير گازش و تركيده گي در مبدل حرارتي . و استفاده از كالاي نا مرغوب
در كل كشور 90% نماينده هاي فرولي در 2 سال اخير عوض شدن كه برام خيلي جالب بود اين سوال رو از خودم پرسيدم كه چرا عوض شدن و تحقيقات زيادي كردم چون خيلي فرولي مي خريدم و اين نتيجه از اصفهان ، مشهد ، تهران (واحد خدمات پس از فروش ) ، تبريز ، زنجان و.... به دستم اومد كه كيفيت پائين اومده و خدماتشم ضعيف شده و همه اونا دارن مارك هاي ديگه مي فروشن و افسوس مدل هاي قبلي فرولي رو مي خورن .
پكيج هاي مدل ديوا تاپ فرولي خيلي زود فلو سوئيچ هاشون خراب ميشه از بس عوض كرديم خسته شديم اونم دره از رده خارج ميشه
دوميتك كلا مشكلش از بستن رادياتور نيست اين پكيج چون سنسوره حد درست نصب نشده ايراد طراحي داره و مدلش خيلي كوچيكه و فاصله شعله از مبدل كم هست مشكل تركيده گي خيلي بوجود مي آيد و بعد از دوران گارانتي نميدونم مصرف كننده با قيمت 350 هزار توماني مبدل چيكار بايد بكنه من يكي خريدم براي ماله خونم نگر داشتم ولي مي خوانم پكيج كندانس آلماني بخرم و اينو بفروشم و پول بالاش نميدن
فرولي از 2 سال به اينور عوض شده
سلام دوست عزیز شما این همه توضیح دادی اما در مورد اینکه الان کدوم پکیج خوبه حرفی نزدی.میشه بگی شما با کدوم پکیج ها کار می کنی.از اینکه کیفیت پاین آمده حرفی نیست اما تمام پکیجها اینجوری شدن .بوتان که برداش مشکل داره.اریستون که واقعا اذیت میکنه پکیج های دیگه هم که با اینکه تقاضا زیاد دارن اصلا وارد نمیشه مثل روکا یا وستن و...نقل قول:
من تا به حالا حدود 30تا دیواتاب میکرو نصب کردم فقط یک مورد خرابی فلوسویچ داشتم که دلیلش کاملا مشخص بود.و تعویض لوله اصلی منطقه و ورود گلو لای به داخل پکیج باعث خرابی بوده.ومن کاملا از دیواتاب راضی هستم.نقل قول:
:12::8::8::8::8::8::8::8::8::12:
روكا واقعآ حيف شد .الان ايمر گاز د نيست ولي پكيج واقعي 3 تا آلمانيا هستن وايلانت- ويسمان و ولف كيفيت قطعات كلا متفاوت هستش و مدل هاي چگالشي عالي هستن .نقل قول:
ما اينجا نزديكه 150 دستگاه ديوا تاپ نصب كرديم و فكر كنم بتونم حد اقل15-20 مورد نام ببرم كه فلو سوئيچ عوض كرديم ما هم روز اول فكر كرديم از سنگ ريزه و اين چيزا باشه ولي بعد از خود شركت فراخوان اومد كه فلو سوئيج ها قابل تعميير يعني مشكل خيلي اساسي شده يك مرحله تعميير كرديم و بعد باز خراب شد كه تعويض كرديم
پيشنهاد مي كنم حتما يك دستگاه وايلانت و ويسمان بخريد و ببينيد از فن تا برد خيلي فرق دارهVAILANT -Viessmann وايلات 130 سال ويسمان 98 سال سابقه داره هر كدوم يك ميليون دستگاه پكيج مي فروشن و من كارخونه فرولي - ايمر گاز و ويسمان و يالانت رو ديدم فرولي گفت ايمر برزگتر از ماست و ايمر گاز گفت كاش يك روز مثل ويسمان و وايلانت بشيم .