26 ساله مجرد
1.اتاری 2.میکرو جینیوس 502 3.سگا 4. ps1
5.pc
Printable View
26 ساله مجرد
1.اتاری 2.میکرو جینیوس 502 3.سگا 4. ps1
5.pc
14 ساله عاشق pc و بازیهاش:8:
سعید - 25 ساله - خوشبختانه مجردم و هنوز دم به تله ندادم :31:
7 ساله بودم بابام واسم آتاری خرید بعدش که سگا اومد رفتیم کلوپ تا PS1
بعد از اون PC خریدم و تا الان با PC مشغولم
عاشق CoD هستم، بغیر از CoD3 بقیه ش رو بازی کردم
اما هیچ گیمی تحت هیچ شرایط به پای 1 MAFIA نمی رسه
کلا بازیهای Shooter خیلی دوست دارم
20ساله مجردم اولین بازی که یادمه فوتبالیسهای NES بود بعدشم یه playstation1 بود یادش بخیر eleven 4 اولین گلی که زدم با علی دایی به عربستان بود بعدشم Pc خریدم و هنوزم با همون مشغولم.
20 سالمه
ولی انگار یواش یواش دارم صحنه گیمو ترک می کنم :31:
محمد هستم مخلص برو بچ گیمر!
22 سالمه!
15 ساله گیم میزنم!
اولین کنسولم Sega بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر اولین بازی هم که روی سگا انجام دادم Sonic بود چقدر من حال میکردم با این Sonic با فوتبال 1996 هم خیلی حال میکردم مخصوصا گزارشگرش:دی بازی آشوب در شهر هم عالی بود همون که 3 شخصیت داشت یکیشون دختر بود دو تای دیگه پسر من همیشه با دختره بازی میکردم کلا از بچگی علاقه ی خاصی به جنس مخالف داشتم:31:
دومین کنسولم Ps1 بود:
اینو که دیگه خیلی باهاش خاطره داشتم یادمه با پسر عمم میشستیم فوتبال میزدیم از بس بازی کرده بودیم دیگه خیلی حرفه ای شده بودیم توپ از وسط میدون گلش میکردیم ! بعد دیدیم از پس هم بر نمیایم هر کدوممون جداگانه میرفتیم با بچه های محله شرطی بازی میکردیم کلی پول به جیب میزدیم:31: بقیه بازی های این کنسول را خوشم نمیومد غیر از پپسی من که ساعتها باهاش سرگرم بودم.
سومین کنسول Xbox 360:
3 سال پیش خریدم دیگه اکثرتون میدونید چه ابر بازی هایی روی این کنسول دوست داشتنی اومده من Xbox 360 را اون موقع بیشتر به خاطر Fifa خریدمش چون Fifa روی PC نکست ژن نبود! من تا 6 ماه با Xbox360 فقط Fifa میزدم بعدش دیگه رفتم سراغ بازی های انحصاری و بقیه...
کنسول بعدی PS3:
PS3 را فقط و فقط به خاطر بازی های انحصاری فوق العادش خریدم ! سال 2010 خریدم 2011 فروختم متاسفانه!:31: به دلیل مشغله ی زیاد که یکیش خدمت مقدس سربازی بود:31: ولی خوشبختانه تونستم Uncharted 2,Heavy Rain,Gow3,Killzone را باهاش تجربه کنم که خیلی فوق العاده بود. یک نقد و بررسی هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم.
فعلا هم وقت گیم زدن خیلی کم دارم اگر هم بخوام بازی کنم با PC اسکایریم را میرم باورتون میشه 1 ماهه اسکایریم را گرفتم هنوز دو ساعت از گیم پلی بازی را نرفتم؟:13:
موفق باشید:40:
E Z I O واقعا خسته نباشی :31:
من فکر میکنم از نظر روند تکاملی بازیهای کامپیوتری از همهی کسایی که اینجا نظر دادن، پله پله تر حرکت کرده باشم : دی
20 سالمه و حداقل تا سه چهار سال دیگه مجردم : دی
اولین سری بازیهای کامپیوتری که از طرف شرکت پارس الکتریک از کمپانی گروندیگ آلمان خریداری شد و به ایران اومد، اسمش Tv Game بود، به دستگاه مشکی با دو تا دستهی کوچیک، که اگه اشتباه نکنم یه بازی هم بیشتر نداشت، یه جور تنیس بود که یه خط وسط زمین بود به عنوان تور، دو تا خط کوچک در دو سمت، و یه نقطه به عنوان توپ :دی
این بازی اواسط دهه 60 وارد شد و اولین سریش رو پدرم واسه دو تا برادرای بزرگم خرید :دی
بعدها من هم 5-4 سالم که بود چند دستی باهاش بازی کردم، ولی خب دیگه از مد افتاد و کسی باهاش بازی نکرد : دی
اوایل دهه هفتاد، آتاری خریدیم ... همونی که عکسش رو Spaniuly جان گذاشت ...
البته دستههای من خوشگلتر بود، سرش دکمههای قرمز بزرگ داشت و اون ماسماسکش هم بزرگتر بود ... تازه پایین و بغلاش هم دکمه داشت :دی
از آتاری هم علاوه بر اون بازی River Raid (هواپیمای معروف) یادمه تو اون کارتی که برای آتاری خریده بودیم، 99 تا بازی دیگه بود ... اونایی که یادم میاد، بازی Packman بود، بازی دزد و پلیس بود که عاشقش بودم (دزد با لباس گور خری، و پلیس با یونیفرم آبی، تو یه سری راهروهای بالای هم، دنبال همدیگه میکردن :دی) و چند تا دیگه ...
بعد از آتاری میکرو خریدم ...
یادش به خیر چقدر دسته خراب میکردیم با میکرو ...
کارتهای 5 لبه، 3 لبه ...
معروفترین بازیش Contra بود که یه سرباز بودی و باید به صورت دو بعدی به جنگ دشمنا میرفتی ... فیلمنامهی خوبی داشت اون بازی ...
یه فوتبال ابتدایی هم داشت میکرو که بعداً تو سگا پیشرفتهاش اومد ...
بعد از میکرو سگا گرفتیم که خب تو اون زمان، اوج تکنولوژی گیمینگ بود :دی
به خصوص بازیهای انحصاری کمپانی سگا مثل Sonic که خب مشهورترین بازی سگا هم بود ...
فوتبال سگا رو هم دوست داشتم : دی
بامزه بود ...
شورش در شهر هم عالی بود
چند تا بازی خوب دیگه هم داشت که الان خاطرم نیست ...
بعد از اون PS1 خریدم ... دیگه اوج بازیای متنوع و خفن تو پلیاستیشن بود ...
چند تا بازی رو خیلی دوست داشتم، یکی Winning Eleven و فیفا 99 بود، یکی بازی اسکیت که حرفهای شده بودم و تو کل فامیل رکورد میزدم :دی
بازیهای فانش هم مثل Pepsiman خیلی خوب بود ...
بازیهای معروف کراش هم که خب شهرهی خاص و عامه و اکثراً دوست داشتیم ... به خصوص کراش ماشینی ...
بعد به PC رسیدم و دیگه از اون موقع دنبال گیم نرفتم :دی
میخواستم ادامه بدم دیگه باید PS2 و Xbox و نینتندو و کینکت و ... رو فتح میکردم : دی
ولی خب PC کافیه، جواب میده : دی
علیرضا - 23 سال - تنها
حدودا از 3 سالگی بازی میکنم تقریبا میشه 20 سال !
سیر کنسولهام :
تی وی گیم (همون که نفر بالایی توضیح داد)
آتاری (همون که عکسشو صفحات قبل گذاشتن)
میکرو
کومودور 64 (همون که بازیهاش شبیه نوار کاست بود)
سگا مگا درایو (همون سگای معروف)
کامپیوتر
سگا گیم گیر (یه کنسول دستی بود)
پلی استیشن 1
پی اس پی
ایکس باکس 360
سلام به همه.منم سجاد 24 سالمه البته نزدیک 25 ام.مجرد.تنها کنسولی داشتم سگا بوده و حالا با PC بازی می کنم و در عین حال یه چند ماهی یه آیپد گرفتم که با اونم بازی می کنم.خیلی حال میده:5:البته خیلی حوصله ام برای بازی کم شده و مگر اینکه بازیش خیلی حال بده مثل سری COD.همین:20:
سلام اهالی گیم...
خب سنم که در پروفایلم معلوم هستش....
مجرد هستیم....: دی
..من از موقعی که یادم میاد گیم بازی کردم از اتاری ها کنسول های نسل قدیمی تا الان بگیر بیا همشون رو تجربه کردم ( کومودور...مگا درایو ...یا مثلا سگای خودمون یادش بخیر ) همشو به مرور زمان خودشون داشتم و بازی هاشو تجربه کردم و لذت بردم....
با وارد شدن نسل جدید یا همون سونی 1 خودمون PS1 که وارد شد دیگه من انقدر تو کلوپ میرفتم که با سماجت من و اعصاب خرد کنی خانواده که انجام میدادم موفق شدم PS1 بخرم...و ادامه ماجرای تا الان...که
سیر کنسول های من تا الان...که دارمشون و هستن سالم...: دی
PS1
PS2
gamecube (این کنسول رو در سال 2004 خریدم و فقط 3 بازی روش انجام دادم Evil zero ، MGS 1 Remake ،
Evil 1 Remake)
که یک سال پیش فروختم رفت
PS3 Slim 250 (سال 2008 که رسید بدون معطلی اقدام کردم برا خریدش و اونم اشتیاق برای MGS4 که البته اون موقع مدل Fat رو خریده بودم که اسلیم بعدا تعویض شد)
Xbox360 Elite ( که مجالی نبود برای انتظار کشیدن و بازی نکردن Halo 3 که اینم خریدم البته اون موقع مدل ارکید بود که بعدا تعویض شد )
Kinect (بالاخره تحولی در صنعت گیم محسوب میشه و تجربش جالب بود)
PSP از شانس یک شخص از رفقا بود که میفروخت منم با قیمت بسیار دلچسبی تهیه کردم و بعد از یک سال و خورده ای بود که یک ماه پیش فروختم رفت )
Wii خب با دیدن بهترین عناوینی مثل ماریو ، زلدا و مخصوصا Red steel دیگه تجربشون واجب شد و باعث شد تا اسپین های اویل رو نیز تجربه کنم
Move لذت یک کیلزون با این کنترلر حتما جالب هستش
3DS (اینم فکر کردم خیلی زود حک میشه که فعلا مثل این که نشده و در کف ماندیم فقط دو تا بازی رو تونستم روش تجربه کنم
موفق باشید..
26 سالمه , مجرد
آتاری:
این یکی رو نداشتم ولی مدت کمی دم دست بود بازی کرده بودم.
NES:
این رو سال 1368 گرفته بودم . فکر کنم تا 7-8 سال پیش داشتمش که نهایتا دادم به یکی از اقوام.
PlayStation :
یادمه چند سال بعد یه Super Nintendo گرفته بودم که به دلایلی پس داده شد. با یک فاصله زیاد سال 1377 یه PlayStation تهیه کردم تا سال 1380-81 بود فروختم. (خیلی کسل کننده بود سریع بازی هاش میرسید به آخر.)
یادمه گواهی نامه درایور رو تو 19 ثانیه میگرفتم خود بازی رو زیر یک هفته تموم کرده بودم.
بیشترین بازی که دوست داشتم syphon filter بود که الان همون بازی رو میشه رو اندروید بازی کرد.
PC:
من اصلا با بازی با PC میونه خوبی نداشتم خیلی کم این کار رو میکردم اولین بازی که با PC بازی کرده بودم با یه مک بود سال 1368 قشنگ یادمه اسم بازی رو نمیدونم ولی همه بازی کردند مربع های به هم متصل از بالا به پایین صفحه میفتادن و باید لا به لای هم جا میدادید.
نهایتا از سال 1383 تا حدود 5 سال پیش فکر کنم چند تا بازی با PC هم کردم.
بیشترین بازی که دوست داشتم kill switch بود و فوتبال Kanami بود.
الان هم تو دوران باز نشستگی هستم.:31:
من متولد 70 هستم (20 سال)
بر خلاف اکثر دوستان کنسولی شروع کردن من چون در بدو تولد pc داشتیم کامپیوتر بازی میکردم.اولا سیستم عاملش msdos بود.
pc هم از اون کیس خوابیده ها بود.سی دی هم نبود با floppy disk بازی رو اجرا میکردیم
اولین بازی که کردم prince of persia 1 بود که بازی هم سن خودمه.
atari
یادش بخیر زیاد بازی میکزدیم مخصوصا ماریو
sega
بیاد ماندنی ترین بازی ها رو رو sega بازی کردم.هر هفته دستش رو خراب میکردیم دسته جدید میخریدیم:31:
بعد از سگا فقط یه بار ps2 خریدم که خیلی زود دادمش به آشناها و دیگه خیلی کم بازی میکنم.
بعد از سال ها 3ds خریدم.بازی رو کنار گذاشته بودم ولی اینقدر به نظرم جالب اومد که خریدمش.
شنبه سه هفته پیش 18 سالم تموم شد :31::31:
مجردم
پسر
از 5 سالگی شروع کردم به بازی با ps1
یادش بخیر اولین بازی ای که انجام دادم خون آشام بود بعدش فوتبال 98
خیلی حال میکردم وقتی تیم های منتخب جهان و منتخب اروپا رو میاوردم :31:
اگه شما هم یادتون باشه ..... 2 بار بالا 2 بار پایین چپ راست چپ راست ضربدر دایره :31::31:
الان هم که با pc بازی میکنم و یه جورایی میشه گفت به بازی های رایانه ای اعتیاد پیدا کردم
این یکی را یادم رفت بگم کی یادشه؟
احسان هستم، 22 سال و 2 هفته سن دارم! :31: و تنهام فعلا :41:
از 8 سالگی و با میکرو شروع کردم بعدش سگا و بعد تا الان با بازی های PC زندگی کردم و میکنم :20:
اتفاقا چند روز پیش داشتم NFS Run بازی میکردم یهو بابام اومد تو اتاقم و با پوزخند گفت : پسر تو دیگه لیسانس گرفتی! وقت زن گرفتنته ولی هنوزم داری بازی میکنی!؟ :19:
منم با غرور و افتخار خاصی گفتم همسن تو هم بشم دست از بازی کردن بر نمیدارم! :27:
یادش بخیر....نقل قول:
(اصن اینو یادم نبود...!)
به نام خدا .
سلام دوستان ، من خداییش دقیق یادم نیست کی بازی کردن رو شروع کردم ... ولی تا اونجایی که یادمه حداقل 5-6 سالم بود که عجب بازی های عالی دوران کنسول های "میکرو" و "ســِــگا - SEGA " رو دو دستی میخوردم ...
آخه اون زمان توی کنسول های قدیمی چیزی به نام "Save" کردن نبود ... باید ی راست بازی رو تموم میکردی ! ... مثلا بازی Final Fantasy و بازی FATAL و E-Swat و نماد اروپا - Sonic و ... نسخه ی اولیشون اونقدری برام خاطره دارن که نگو ...
بعدش PS2 ، PS1 و 3 که علاوه بر این ها همزمان تا دو سال قبل هم PC و شاید دیگه فقط PC ! ... بعضی وقتا ی نگاهی به بازی های X-Box هم میندازم ...
راستی یادم رفت ... اولین کنسول که داشتیم ، کنسول SEGA بود بعدش میکرو گرفتیم ... بعد از اینکه PS2 اومد به بازار فهمیدم که آتاری هم هست !!!! یکمکی نسخهی قدیمی Tetris که نسخهی کنسولی Nitendo اش عالی بود رو باهاش بازی کردم ! ...
باور کنید دیگه الان به حدی متفاوت حالم از بازی و بازی کردن به هم میخوره که نگید ! ی سال واسه بازی کردن نزدیک PC هم نشدم ! (چون بیشتر اون وقتای قدیم وقتی بازی میکردم بیشتر حالت انتقادی و نقدی داشت ... یعنی تحلیل هم میکردم !) ... عجیبه ؟؟؟!!! نه ؟ ... چون اگه توی کشور حدودا 6 سال پیش چیزی به نام رقابت های بازی خور ها وجود داشت ... بی شک منم تو جمعشون بودم !!!! ... در کل از بازیهای بسیار عالی مثل Assasinse's Creed و Prince's of Persia و خیلی بازی های جالب دیگه نمیشه گذشت !
ی تاپیکی در مورد خاطرات گیمر ها هم بزنید بدک نیست ها !!!! چون خودم حوصلشو ندارم و خیلی به ندرت به فروم سر میزنم گفتم ... :10:
من الان سنم کمه ، کمتر از 20 بیشتر از 18 ! = 19.25 !!!! و خیلی ها هم شاید نتونن از روی اسمم جنسیتم رو تشخیص بدن : پسر - آزاد (مجرد ! ==> هنوز قاطی مرغا نشدیم (رامــون نمیدن !!!! (اصلا از خداشونم باشه !!!! ( زندگی رو عشقه !:10:) ) [شوخی !] ))...
امید وار م که به امید خدا دیگه بجای بازی کردن (گیمر بودن) ی بازی ساز (گیمــمــیکر) موفقی بشم ...
شرمنده که خیلی طولانی شد
با تشکر: قاهر.
سلام.من 115 سالم هستش و 5 تا بچه دارم . 23 تا نوه.:31:
خیل خوب دیگه خالی بستن بسه.من 15 سالمه »
16 ساله - گیمری معروف ...
مجردم دیگه ...
اون موقع که من 2 سالم بود بابام کامپیوتر خرید از pc شروع کردم با بازی های ویندوز 98 و me تا الان رو win7..
بعد یک موقع هم با ps2 بازی میکردم دو تا داشتیم یکی برا من و یکی برا برادرم هر دو رو خیرات کردیم رفت (دادیم رفت به فامیلامون)
این بازی جدید هستش همشو تموم کردم ...
Need For Speed Run & Hot pursuit & Most wanted & Carbon
assasin creed 1,2,3
Gta Iv Eflc & Tlad
Mw3
Battle Field 2,3
spelinter cell همه شو
Driver 1,2,3,4
Gta 2,3,4,5
Pes 2011,2010
Arkham asylum
sims1,2,3
Dirt 3
Homefront
Stranglehold
Angry bird
در کل خوره بازی هستم دیگه تابستون ها میشینیم با داداشم پشت pc هرچی بازی هست 2 یا 3 روزه غالشو میکنیم(تموم میکنیم)
یادمه سه چهر سال پیش خواستم یه هم همچین تاپیکی بزنم یکی را جو گرفت فکر کنم نازم انجمن بود چی بود گفت نیازی نیست ! یه سرچ کنی میفهمی .! و تاپیکو بست .یادش بخیر اون زمان 26 ساله بودم. راستی یادم رفت بازی را هم با آتاری و بازی هواپیما شروع کردم که یادتون هست بنزینش تموم میشد و منفجر میشد .کاش تمام زندگیمو میدادم به اون دوران برمیگشتم کاش
می گم دم همه 20 تا 25 یا گرم که ما نسل گیمریم و گیمرم می مونیم!!!! (گیمرم می میریم)
یادش بخیر با اون تفنگه کلاغه را می کشتیم :31:
سلام...
چه تاپیک باهالی!!!:10:
22 سالمه.
پسر...
به ظاهر مجرد :31:
با تمام کنسولای دوران خودم بازی کردم به جزPS3 و xbox معمولی. :43::41:
الانم که xbox 360 . . . تا ببینیم بعدیش چیه.
من 17 سالمه
مجردم
قصد ازدواج ندارم:31:
پسر
با همه ی کنسولها بازی کردم
الان هم میخوام ps vita بخرم
15 سالمه
یه پسر
pc دارم
آرزوی کنسولای دیگه تو دلم مونده هنوز:41:
23 ساله - پسر - مجرد - PC
18 سالمه - مجرد - پسر - فقط PC
شغل : دانشجو
وضعیت تاهل: خوب کی زنشو به ما میده:31:
وضعیت فعلی: شرح در تصویر
مهدی
16 ساله
12 ساله دارم فقط با PC بازی میکنم (یادمه از اولین بازی هایی که کردم Serius Sam بود)
فقط فقط فقط PC
کل بازی کردنم با چیز دیگه ای غیر از PC ده ساعتم نمیشه
آریا
15 ساله
بمیرم زن نمیگیرم :دی
اولین کنسول هم PS1 بود یادمه اولین بار wcw یا همون کشتی کج بازی کردم
بعدش رفتم بازیهای دیگه که بهترینشون برام v-rally بود !
خیلی اون بازی رو دوست داشتم
فوتبال رو هم که دیگه ..... :دئ
بعدش PS2 خریدم ....
ترکوندمش :دی
الان هم پی سی دارم فکر کنم تا 5 سال جواب میده
پول هم ندارم کنسول بخرم :دی!
همین بود :دی
حامد 27 ساله متاهل
آرمان
مجرد 16 ساله !!! هه ههه
بهترین بازی عمرم هم harvest moon بود و خواهد بود
کنسول فقط ps1 داشتم
الان هم فقط pc دارم
21 ساله مجـــــــــــــــــــــــ ـــــــرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر PS2 و PC دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولين كنسول بازيم يدونه از اين بازي دستي ها بود فقط هم خونه سازي با هواپيما داشت ، وااي پسر چه موشكـهاي ميزدم . اون موقع 2 سال و 7 ماه داشتم
بعد كه شد 3 سالم كادوي تولدم يه سگا بود كه ديگه ماچرا شروع شد .
الان هم كينكت دارم عاشق دنيا رو ميبرم .
25 ساله مجرد
بهترین بازی فیفا که الان بازی میکنم فیفا 12
بهترین بازی کل دوران ultimate mortal kombat 3 سگا
بهترین کنسول کل دوران سگا
اولین کنسول تا اخر به ترتیب
اتاری دسته خلبانی
میکرو جنیوس
سگا
میکرو
سگا
پلی 1
کامپیوتر
ایکس باکس 360
ps3
26 ساله ، متولد شهریور ، مجرد ، بی پول ، یه ستاره تو آسمون ندارم اولین کنسولم آتاری بعد میکرو بعدش ps1 سپس pc والبته 2 سال طول کشید 1کارت گرافیک و1 اسپیکر که آرزوش رو داشتم خریدم
اسپیکر : altec lansing MX.5021
کارت گرافیک : evga gtx 460
البته تو هیچ کجای دنیا اینایی که گفتم بعلاوه ماشین خونه و........آرزو نیست............
ایمان هستم 25 ساله . ولی به دلیل مشکلات زندگی چند وقتیه کمتر سراغ گیم میرم .
فعلا فقط اگه دنباله های عنوان های دندون گیر بیاد بازی میکنم .
کنسول ها :
آتاری
سگا
ps1
pc
سلام احسان هستم هی متاهل میشم هی مجرد :20:
متولد 1371
از زمانی که یادم میاد گیم میزدم
کنسولایی هم که داشتم ایناست:
میکرو
سگا
پی اس 1
ایکس باکس 360
پی 30 (از اول داشتمش ولی الان قدرتیشو خریدم)
بینشونم آتاری دستیو موبایل و اینجور چیزا میزیدم
19 سالمه
داشنجو هستم
کنسول های که داشتم :
سگا
ps1
pc
xbox+kinect
pc
tablet
laptop
البته لپ تاپ و pc رو شیر میکنم و با برادرم بازی میکنم