آقا یه توضیح من بدم البته قیمت ارز دولتی زیاد شده ولی نه دیگه تا 1250، اشتباه از من بود بابت رقم عذر می خوام. هرچند اینکه قیمت ارز دولتی زیاد شده قطعا باعث میشه فروشنده ها قیمت رو بالا ببرن تا بتونن این ارز رو بخرن ولی این افزایش کمتر از مقدار افزایش قیمته و اشتباه که همه افزایش قیمت رو از افزایش نرخ ارز دولتی بدونیم. حالا اینکه آیا همه خرید با نرخ دولتیه یا نه رو نمی دونم. ولی موافقم که این افزایش بخشیش اثر روانی حتی برای فروشنده هاست. چوم خود دولت هم نمی خواد این قدر تفاوت نرخ آزاد و دولتی باشه اگه نتونه قیمت ارز ازاد رو پایین بیاره شاید مجبور شه قیمت ارز دولتی رو تا حدی بالا ببره، بنابراین فروشنده ها باید با قیمت دلار دولتی که ممکنه بالا بره کار کنن. یا میزان ارائه ارز دولتی رو کم کنه، که در این صورت یا بازار جنس کم میاد و قیمت میره بالا یا بخشی از خرید از ارز آزاد میشه و باز قیمت بالا می ره. این کاهش عرضه در فروش ارز مسافرتی دیده می شه و یا ارائه نکردن ارز برای واردات یه سری محصولات که البته لپ تاپ توش نیست که کار بدی هم نیست دومیش. ولی نهایتا اگه دولت این قدر برای کنترل قیمت نخواد به هزینه دادن و فروش ارز ارزون به وارد کننده ها ادامه بده که باعث یه سری رفتارهای غیر سالم میشه، باید ارز دولتی رو هم کمی بالا ببره البته به بازار شوک وارد میشه ولی نهایتا ازش گریزی نیست، البته میزان نرخ ارز موضوعی نیست که همه روش اتفاق نظر داشته باشند ولی نظر من به شخصه اینه.نقل قول: