میتونید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریدنقل قول:
و هرکدومو خواستید دانلود کنید
Printable View
میتونید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریدنقل قول:
و هرکدومو خواستید دانلود کنید
يك ديكشنري بابيلون كه آفلان كار كند از كجا ميتوان پيدا كرد ويا يكي ديگه..
دوستان منشی تلفنی خوب برای آندروید کدام است؟
مثل اينكه به كوير زده ايم. چقدر بجه هاي ايران افسرده شده اند .
سلام من دنبال یه دیکشنری برای تبلت آندرویدی گلکسی نوت 10.1 می گردم که بتونه بدون تغییر سایز اجرا بشه. چون تبلت من میتونه دو پنجره همزمان باز کنه برای همین می خوام تو یه پنجره یه فایل مثلا پی دی اف باز کنم و تو اون یکی پنجره دکشنری اینکه سایزش بهم نخوره برام خیلی مهمه.
Server not foundنقل قول:
translate گوگل خیلی خوب هست و توی نسخه ی جدیدش امکان دانلود دیتا و استفاده ی آفلاین هست.نقل قول:
لینک صفحه ی دانلود نسخه ی های مختلف MX Player:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دنبال برنهمه ای میگردم که بتونم رو فایل pdf یادداشت بنویسم و جاییش رو علامت بزنم
دوستان همچین نرم افزاری سراغ داشتید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
از برنامه Mantano Reader استفاده کن قابلیت های زیادی از جمله علامت گذاری یک قسمت متن و ایجاد بوک مارک را دارد از بازار قابل دریافت هست:)نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Adobe Reader،بهترین گزینه ست من خیلی وقته ازش استفاده می کنم.نقل قول:
یادداشت به دست خط،یادداشت تایپی می تونید اضافه کنید.
سلام من دنبال برنامه ای هستم که بتونم با وای فای مثلا عکسی رو برای tv ارسال کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
فک می کنم...
باید smart tv داشته باشید.و مثلا هم تبلت و هم tv سامسونگ
یا سونی
سلامنقل قول:
smart lg هست
جویا شدم گفتن از طریق قابلیت dlna میتونی فایلهات رو به tvارسال کنی
ولی نرم افزاری رو پیدا نکردم
با سلام . تبلت من asus memo pad smart 10 است. که وقتی به شارژ می زنمش ، رو تبلت یه چراغ قرمز روشن می شه و وقتی که فول میشه سبز میشه.
می خاستم از این LED به عنوان notification LED استفاده کنم اما با هم برنامه ای که تست کردم نشد. شما چی پیشنهاد میدین؟؟
با تشکر:n16:
این نرم افزار رو امتحان کن:نقل قول:
iMediaShare HD v5.1
از سایت آندرویدیها هم می تونی دانلود کنی
منظورتون اینکه وقتی یه sms میاد این چراغ روشن بشه؟نقل قول:
توی تنظیمات خود دستگاه نتونستی پیدا کنی؟
بله، یا تو مسنجر ها اطلاع بده...نقل قول:
من تو تنظیمات نتونستم پیدا کنم...:n03:
می دونم که همچین نرم افزاری که می خای هست.اما اسمش یادم نبود.نقل قول:
search هم کردم اما پیدا نشد متاسفانه.
موفق باشی
ای بابا:n03:
پس بیخیال بشم؟؟؟
من با این نرم افزار ها تست کردم اما نشد ، شاید یه قلقی داره...
light flow - light manager - LED blinker pro - LED test - charging LED
دنبال نرم افزار خوب توی پنهان سازی فولدر بودم،پستش هم به اشتباه توی بخش بازی نوشتم اما حالا پیدا کردم گفتم بیام اعلام کنم:n02:
FOLDER LOCK
از اسمش خیلی معلومه!
سلام دوستان
من یه تبلت بدون سیم دارم یه نرم افزار جی پی اس افلاین می خوام که نقشه ایرانم داشته باشه لطفا کمک بدین با تشکر
در ضمن Ndrive رو هم امتحان کردم ...
سلام
چند بازی برای تبلت Asus Memo Pad ME173X HD - 16GB می خوام لطفا سایت دانلود معرفی کنید در ضمن هر بازی یا برنامه آندروید حتی واسه موبایل رو می شه رو این تبلت نصب کرد یا اینکه باید مخصوص تبلت و سایز اون باشه؟
ممنون
cafebazaar.irنقل قول:
play-store.ir
سایت های معروفین و باید توشون عضو بشی
سلام.
من یک مشکل دارم و اون هم اینه که بازی و برنامه که نصب می کنم همش این و اون توش هستند . نرم افزار یا لانچری می خواهم که اون ها رو مخفی کنه و بعضی ها رو نشون بده یا اون لانچر دسترسی به منوهاش رو بشه غیر فعال کرد تا معلوم نشه چی ها روش نصبه .
تبلت دارم .
ممنون .
نرم افزار که زیاده ، ولی باید تبلت روت باشهنقل قول:
مثلا :
hide apps root
hide apps pro
hide all file
apps lock & gallery lock+hide
apphider
این نرم افزار لانچر نکسوس رو یافتم و با کمی تنظیمات می شه برنامه ها رو از منوی اصلی مخفی کرد . ممنون .
من لانچر Nova رو به شما پیشنهاد می کنم. با یه سری تنظیماتی که توش داره می تونین مثل خود stock نکسوس بکنیدش و می تونید فایلهای مورد نظرتون رو Hide کنید.نقل قول:
دوستان بهترین ویدیو پلیر بری نسخه ی ۴ به بعد چیه؟ممنون
اینا جزء بهترین ها هستن البته ازنظر من :n05:نقل قول:
تاحالانتونستم هیچ پلیری رو تو این تبلتم به کار بندازم.نمیدونم چه مرگشه
ایسوس فون پد 7 نسخه ی 2
اون به خاظر cpu به کار رفته تو تبلت هست و به خاطر همین موضوع یه سری نرم افزار ها نصب نمیشن مشکل خاصی نداره ها که بگم دستگاه شما مشکل دارهنقل قول:
از معماری به کار رفته داخل cpu های اینتل این مشکل پیش اومده :n05:
این موضوع چقدر رو اعصابه؟ به ندرت پیش میاد یا نه مرتب این مشکل رو خواهیم داشت؟نقل قول:
برنامه رایگانی برای صدور پیش فاکتور برای اندروید هست؟
دوستان کدوم برنامه بهترین هست در زمینه ی ویرایش عکسها و ایجاد دستنوشته یا طراحی دستی روی عکسها؟
مثلا بشه خوب عکسارو زوم کرد و روشون چیزی نوشت .مثله tango که وقتی عکسی توش آپلود میکنیم ، براحتی میشه محل دلخواه عکسارو زوم کردش و با سرعت بالایی روش چیزی نوشت.
سبک -- باشه مثلا
ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز
خیلی وقته دنبال برنامه ای شبیه به Deep Freez برای اندروید میگردم؛ اگه کسی خودش یا شبیهش رو داشت برام ارسال کنه
ممنون:n12:
بهترین نرم افزار gps رو میخواستم ورژن اندروید 4.2
چقدر اینجا سوت و کوره
سلام دوستان
لطفاً یه برنامه PDF خوان خوب رو به من معرفی کنین.
مخصوصاً اینکه قابلیت Highlight کردن متون رو هم داشته باشه
با تشکر
سلام نرمافزاری هست که روتبلت گلکسی نوت10نصب کنم ک تشخیص بده به چه سایتهایی سر زدم؟