میگم این عکس را از کجای gsm آوردید؟نقل قول:
من دلم پیش این Xperia s نیست!
این Ion چشم منو گرفته!
Printable View
میگم این عکس را از کجای gsm آوردید؟نقل قول:
من دلم پیش این Xperia s نیست!
این Ion چشم منو گرفته!
دعا کنیم این Ion هم مث گوشیای موتو با کد آنلاک شه :دی
چه جالب!نقل قول:
این صفحه دوم هم داشت! من همش میرفتم صفحه اولش!!!
فک نکنم پارسا کارش به کد برسه :دینقل قول:
یه موردی هم هست بعد عرضه این گوشی های تو ایران امیدوارم که باقیمت های نوجومی این گوشی ها رو نبینیم چون ایرانیا مخصوصا فروشندگان عزیز :دی عادت دارن هرچی که روش نوشته باشه سونی گرون میدن :دی
دوست عزیز زمانی که سونی داشت این گوشی ها را اماده می کرد که هنوز سورس ICS منتشر نشده بود...نقل قول:
اماده کردن کرنل هم کار بسیار سختی هست..
مخصوصا اینکه سورس ها براساس Texas بهینه شدند برای GNex
OMAP که چیپ اصلی هست به GPU چکار داره؟نقل قول:
من موندم چرا هیچکس به PowerVR SGX540 گیر نداده ، اینکه از 220 هم قدیمی تر هست...ولی تو GNex ازش استفاده شده...
پس یعنی هیچ کدام از شرکت ها نمی دونستن دارن چکار می کنند؟!! :18:
از کی تا حالا 2 هسته ای دیگه high-end حساب نمیشه؟ ( حرفایی میزنیدا :31: )
خودمونیم اندروید تازه برای ساپورت 2 هسته ای ها اماده شده ، بعد شما.....
اگر به این باشه سال دیگه 6 هسته ای .....میاد پس دیگه.....:31:
با گوشی کار کنید و لذت ببرید ، بیخیال این حرفا شید...
------
در مورد پشت گوشی هم فکر کنم هنوز نسخه های prototype هستند و باید منتظر retail باشیم تا مشخص شه...
حتی در بعضی از مدل های موجود در CES هنوز روی گوشی برند SE زده شده...
خبر گذاری gsm : سامسونگ پس از معرفی دو گوشی جدید سونی با نام های Xperia S و Xperia ion اعلام کرد این حرکت سونی برند معظم مارا به شدت به زمین کوبید و ما دیگر تنیه بلند شدن نداریم همچنین بابت دندان تیز کردن برای گرفتن جایگاه نوکیا از نوکیا و همه هوادارانش معذرت خواهی کرد
اینم لینک خبر تو gsmarena :
سونی امسال ترکونده من که بی صبرانه منتظر xperia S هستم عجب چیزیه لامصبکد:http://www.gsmarena.com/samsung__expects_to_grab_top_maker_spot_from_nokia_this_year-news-3653.php
بچه ها MSM مگه چشه هی گیر دادین OMAP بزن ... ادرنو 220 که از 540 قویتره
راستی مطمعن باشید امسال چهار هسته ای معرفی نمیشه و همین xperia S بهترین گوشی 2012 ه
حسن جان تو دیگه چرا؟؟:27::27::27:نقل قول:
منتظر غول سامسونگ باشین اونم چیزی نیست جز گالاکسی اس3.:46:
یه گوشی خفن درست کرده که مثل گالاکسی اس1 و 2 پوز بقیه شرکتها رو زمین میزنه.:46:
مگه نخوندی :نقل قول:
سامسونگ دیگه اندروید نمیزنه ... huawei خط تولید های انداشو خریده ... من که دیگه زدم تو کار سونینقل قول:
خبرگزاری gsm : سامسونگ در اقدامی عجیب اعلام کرد که در بخش تلفن همراه در حال ورشکستی است و بخش گوشی های های اند خود رو به شرکت چینی Huawei به مبلغ 6 میلیون دلار واگذار نموده است. سامسونگ در حالی این خبر را منتشر کرد که شرکت huawei دقایقی پس از خرید سامسونگ جدیدترین گوشی خود را با نام Ascend P1 معرفی نمود. گفتنی است این شرکت بخش تولید نمایشگرهای AMOLED را نیز از آن خود کرده است اما مبلغ پرداختی اعلام نشده است و مطعاقباً Huawei جدیدترین گوشی خود را با نمایشگر Super Amoled عرضه کرده است.
سامسونگ دلیل این اقدام خود را عدم توانایی در رقابت با برندهایی همچون سونی،HTC،LG،motorola و نوکیا اعلام کرد. وی در این باره خاطر نشان کرد سونی تمام توان خود را بکار گرفته و با معرفی دو گوشی جدید که سامسونگ توانایی رقابت با آنها را تا حداقل پنج سال آینده ندارد ضربه سختی به سامسونگ وارد آورده است. از سوی دیگر واگذاری موتورولا به google و ابهاماتی که در پی آن در خصوص آینده سیستم عامل متن باز اندروید به وجود آمده سامسونگ را کاملاً دلسرد نموده. نوکیا نیز با روی آوردن به سیستم عامل محبوب ویندوز فون باری دیگر خود را در بازار مطرح نموده است و رقابت با آن بسیار مشکل شده است.
سامسونگ برای نجات خود از این اوضاع اشفته اعلام کرد سیستم عامل بادا را از این پس با نام Tizen در گوشیهای رده متوسط و ضعیف خود به کار میبرد. این شرکت اعلام کرد هیچ ادعایی در سیستم عامل ندارد و اذعان داشت که سیستم عامل Tizen یا همان بادا به پلتفرم جاوا نزدیکتر است تا سیستم عاملهای مورد استفاده در گوشی های امروزی.
خبر متاثر کننده اما برای دارندگان گوشی های سری گلکسی امروز منتشر شد. سامسونگ اعلام کرد هیچ کدام از گوشی های سری گلکسی اندروید 4 را دریافت نخواهند کرد.
عزیز این پرت و پلاها چیه؟ دروغ 13 هست؟!! :))نقل قول:
اون لینک هم که دادی توش فقط نوشته سامسونگ امیدواره نوکیا روپشت سر بذاره...سونی اریکسون که همین الانشم پشت سر هست !
به نظرتون SONY به گوشی میاد یا sony ericsson ?
کدوم ابهتش بیشتره؟؟؟
خوب معلومه دیگه سونی یه برند شناخته شده به گوشی خیلی بهتر میاد تا سونی اریکسوننقل قول:
این حسن هم بعضی اوقات یه کارایی می کنه ها ادم میمونه توش :31:
وقتی OMAP بیاد ، یعنی دیگه Snapdragon نیست و وقتی هم Snapdragon نباشه یعنی از سری Adreno استفاده نمیشه...نقل قول:
OMAP که چیپ اصلی هست به GPU چکار داره؟
اون هم اتفاقا به نظر من خیلی مسخره بود... اما نتیجه کلی مهمه ، که از سنسیشن نتایج خیلی بهتری داده...نقل قول:
من موندم چرا هیچکس به PowerVR SGX540 گیر نداده ، اینکه از 220 هم قدیمی تر هست...ولی تو GNex ازش استفاده شده...
پس یعنی هیچ کدام از شرکت ها نمی دونستن دارن چکار می کنند؟!!
من نمیگم سونی نمیدونسته داره چیکار میکنه ، میگم بعیده که از سخت افزاری که سنسیشن این نتایج رو باهاش داده روی صفحه 720p استفاده کنه ، باید صبر کنیم تا بنچمارک هاش نشون بدن... فکر میکنم HTC یه گندی تو سنسیشن زده و گرنه این نتایج دور از انتظاره واسه این چیپست...
MSM 8260 ، توی سال 2011 یک های اند محسوب میشد (سنسیشن ها و اوو 3 دی و اینا خلاصه :دی های اند های 2011 بودن) ، اما توی سال 2012 ، با وجود ورود A15 ها (و کواد کور ها که من باهاشون کاری ندارم ، چون به نظرم کواد هنوز خیلی زوده واسه اسمارت فون و به نظرم دوال ها رو پیشرفت بدن بهتره) ، دیگه High End محسوب نمیشه ، یک گوشی توی مید رنج حساب میشه...نقل قول:
از کی تا حالا 2 هسته ای دیگه high-end حساب نمیشه؟ ( حرفایی میزنیدا )
خودمونیم اندروید تازه برای ساپورت 2 هسته ای ها اماده شده ، بعد شما.....
قبول ندارین اینو که وقتی نسل جدید بیاد ، دیگه MSM8260 پرفورمنس هم سطح اون ها نیست و در نتیجه نمیشه بهش گفت های اند؟؟؟
حسن جان اين چه كاريه كردي همه رو سكته دادي....
الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ديدم بيچاره داشت از نگراني مي مرد
خواهشا بحث رو بيشتر از اين به حاشيه نكشين.
طبق اخرین اطلاعاتی که دارم Adreno واسه ATI بوده و کوالکوم خودش خواسته از این استفاده کنه...نقل قول:
نه این حرف را قبول ندارم ، چون High-end بودن یک کلمه عمومی هست که از یک سطحی بالاتر به گوشی ها گفته میشه که جدیدا دیگه ازش استفاده نمیشه...:31:نقل قول:
الان دیگه از Superphone استفاده می کنند..
منظور من این هست که اگه قرار باشه ، با تولیدات شرکت ها گوشی عوض کنیم...دیگه باید زندگی را ول کنیم...:31:
اره شاید 2 سال دیگه بشه گفت که دو هسته ای ها mid-range هستند...ولی هنوز خیلی زوده...
یعنی گوگل میاد گوشی mid-range را مرجع می کنه؟
High End کلا به یک سری محصولات میگن که یک سرو گردن بالاتر از محصولات رایج بازار باشند
مثلا وقتی همه سی پی یو دوال کور دارن توی کامپیوترشون یکهو کواد کور ها میان ، مید رنج میشه دوال کور و های اند میشه کواد کور
اما اگر واقعا مشکل چیپست باشه نه این سونی و نه سنسیشن های MSM دوال کور دار های اند محسوب نمیشن! چون عملکردشون در حد تک هسته ای ها هست مثل Arc S و Galaxy W و XL !
ولی مثلا O2X های اند محسوب میشه چون عملکردی نزدیک به سقف بازار ( Note) داره! هرچند که ته تهش نیست
سونی هم بعید میدونم تست نکرده گوشی رو داده باشه بیرون
اگر نتایج ضعیف تری از سنسیشن بگیره یعنی سونی اینو داده که فن هاش رو بکشونه طرف خرید این گوشی و از نظرم این سونی رو از چشم همه میندازه
So what the hell is this
?????????????????????
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بحث در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو قبلا تو صفحه 2 شد
در ضمن لطفا فارسي تايپ كنيد
فکر کنم اگه s3 بیاد تنها تفاوتی که با این خواهد داشت: صغحه نمایش باکیفیت + cpu و gpu بهتر
البته بدون دکمه سخت افزاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
1-انصافا آرک اس از همشون قشنگتره
2-چرا اسم همشون sony ericsson ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون از عملکرد بنچمارک هست؟ چون واقعا تفاوت محسوسی بین مدل هایی که گفتید در کار های عادی مثل بازی و .........نیست.نقل قول:
رزلوشن صفحه نمایش تا حد بسیار زیادی در نتایچ بنچمارک های 2D و 3D تاثیر داره...مطمئن باشید....
بنچمارک که از S منتشر شده...البته نسخه prototype بوده و در نسخه نهایی بهتر خواهد شد...
Galaxy Note
Xperia S : نسخه اولیه
شما نباید انتظار داشته باشید که با S II مقایسه بشه... ( Note مسلما گزینه منطقی تری هست )
در مورد Note مسدله ای هم هست اینه که در واقع 1 subpixel در هر pixel از Xperia S کمتر داره که احتمالا در بارگذاری GPU موثر خواهد بود....
البته گوشی های سامسونگ بنچمارک هم نداشته باشند دیگه کاربر دلش به مکعب مستطیل خوش باشه؟ :31:
اتفاقا هم جی پی یو و هم سی پی یونقل قول:
به همین دلیل اگر اشکال از چیپ باشه این گوشی ضعیف ترین دو هسته ای میشه!
احتمال این چیزی که میگید در حد صفر هست....مگه میشه یک کمپانی در این حد کلا یک نسل از محصولاتش ایراد داشته باشند؟نقل قول:
این محصولات باید کلی استاندارد و تاییدیه بگذرونند تا وارد بازار بشند و در تولیدات شرکت های دیگه استفاده بشند...
نتیجه بنچمارک را که دیدید:
فقط حدود 4 امتیاز با Note در FPS اختلاف داره در حالی که هنوز ورژن های ریتیل وارد بازار نشدند....
به نظر من گوشی باید هم طراحی مناسب داشته باشه و هم سخت افزار قوی..
که متاسفانه سامسونگ تا الان طراحی بخصوصی نداشته...
به نظر من تا ARC S هست صبر کردن برای این گوشی ها بی فایده است چون تفاوتاشون خیلی کمه....
واقعا سونی تو طراحی و خلاقیت حرف اول رومیزنه
برندهای دیگه دارن رو پردازنده ی 4 هسته ای کار میکنن
ولی تازه سونی 2 ماه دیگه میخواد یه 2 هسته ای بده بیرون
من کماکان صبر میکنم تا ببینم گوشی های بعدی سونی چی هستن
این مارک سونی هم رو گوشی خیلی باحاله آدم حال میکنه باهاش
عجب جیگرایین این دوتا... به نظرم ابهتی که اینا دارنو آرک نداره...
اینکه قدرت این نوع کوالکوم خوبه یا بده توش بحث زیاده اما یه شرکت وقتی میخواد چندین میلیون دلار هزینه کنه و یه گوشی بسازه انقد اون گوشیو تو لابراتور هاش تست میکنه که ازش مطمئن شه... زیر بم چیزی که داره روش هزینه میکنه رو درمیاره...یعنی اونا عقلشون نمیرسه که چی خوبه چی بده...صدرصد تصمیمی که میگیرن حساب شدش....
همین سنسیشن هم که انقد میکوبیم بدبختو:31:تا حالا نشده تو یه بازی کم بیاره...
این داستان بنچمارک هم کاملا دقیق نیست چون میشه یه کرنل رو طوری نوشت که تو بنچمارک امتیاز بالایی بدست بیاره...
و در عمل نصف اون چیزم کارایی نداشته باشه
ولی خب نمیشه بنچمارکو کاملا نادیده....
همه ی اینا وقتی کاملا روشن میشه که بازی های مخصوص این گوشی ها بیاد ولی خب تا اون موقع چیز بهتری از بنچمارک برای مقایسه نداریم....
این ویدئو رو هم از دست ندید ریویو خوبیه...
چقد این لهجه ی بیریتیش نچسبه...:2:
خیلی عجیبه که سونی از نسخه ی 2.1 بلوتوث استفاده میکنه
الان دیگه حداقل باید نسخه ی 3 باشه
خیلی عجیبه
LG Nitro
دقیقا مشخصاتش با این گوشی یکی هست و بنچمارکهایی که داره قابل توجه ...
به هیچ وجه زود نمی شه در رابطه با سرعت این گوشی صحبت کرد !
تو عکسهای صفحه ی قبل چرا اسم همشون sony ericsson ه؟
تازه من یه چیزایی شنیدم که sony تا آخر سال 2012 نمیخواد از برند SONY تو گوشیهاش استفاده کنه و از sony ericsson استفاده میکنه
الان عکسهای صفحه ی قبل همشون sony ericsson هستند.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنا امسال 4 هسته اي هم ميده به بازار . فقط ميخوام بدونم تكليف سوني اريكسون چي ميشه ؟؟؟ همچنان گوشي توليد ميكنه تحت اين اسم ؟؟؟؟
خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن انگار دعواشون شده تو فیلمایی که من دیدم ریویو کننده همش انگشتشو میذاره رو مارک sony ericsson......نقل قول:
به احتمال زیاد با اسم سونی میاد بیرون...
نمونه های پروتوتایپش هر کدوم یک شکل هستن :دی یه سری سونی و یه سری سونی اریکسون... ولی احتمال 99% با همون اسم Sony وارد بازار میشه...
و زمان ورود به بازارش هم ماه مارچ هست...
نسخه های prototype این گوشی ها زمان تولیدشون فرق می کنه..واسه همین هست که برند ها متفاوت هست..نقل قول:
ولی در یکی از ویدئو ها که با یکی از اعضای تیم Xperia سونی صحبت می کردند ، گفتش که هر دو گوشی با برند SONY وارد بازار میشند....
در ضمن من در ویدئو هایی که دیدم ، گوشی هایی که برند سونی داشتند اصلا لگ نداشتند و بیشتر به نسخه نهایی شبیه بودند...
اینم تاییدش:
کد:http://www.gsmarena.com/sony-phones-7.php
حق با شماست... از یک سطحی بالاتر گفته میشه ، اما اون سطح ، سطحیه که فقط چند مدل تاپ بازار شایستش باشن... یعنی نه اینکه تمام گوشی های قوی رو بگیم های اند ، قوی ترین ها رو میگیم های اند...نقل قول:
نه این حرف را قبول ندارم ، چون High-end بودن یک کلمه عمومی هست که از یک سطحی بالاتر به گوشی ها گفته میشه که جدیدا دیگه ازش استفاده نمیشه...
الان دیگه از Superphone استفاده می کنند..
در زمینه سوپر فون هم که کلا من فقط خوندمش و اصلا به فلسفش و اینا کاری ندارم و خلاصه اینا دیگه : )) ولی اینجور که شما گفتین و من فکر میکنم ، های اند اسمارت فون ها میشه سوپر فون ، درسته؟؟؟
من هم دقیقا موافقم با حرف شما... الان سرعت بالا رفتن تکنولوژی تلفن های همراه خیلی بالا رفته و دیگه اگه بخوایم همیشه آپدیت باشیم ، تنها راهش جوراب + یه کامیونی چیزی + یه بانک با امنیت پایینه : ))نقل قول:
منظور من این هست که اگه قرار باشه ، با تولیدات شرکت ها گوشی عوض کنیم...دیگه باید زندگی را ول کنیم...
من هم اصلا نمیگم که این گوشی ضعیفه یا گوشی خوبی نیست یا ... ، فقط میگم توی 2012 ، نقش یک سوپرفون یا یک گوشی High-End رو ایفا نمیکنه و میدرنج حساب میشه... یعنی میشه مثل آرک اس توی 2011... آرک اس هم توی 2011 گوشی قوی محسوب میشد اما توی قوی ترین ها نبود...
توی 2011 هم مرجع Nexus S بود که توی مید رنج حساب میشد... این تقریبا به خاطر زمان بندی معرفی گوشی های گوگله یه جورایی (هر چند مدت زیادی نیست که از بازار اسمارت فون ها اطلاعات مختصری دارم و اصلا راجع به نکسس اس اطلاعی ندارم... اما چیزی که میتونم بگم اینه که های اند های 2011 رو که یکیشون رو بخوایم S2 در نظر بگیریم ، اوایل سال معرفی شد اما GNex اواخر سال :) )...نقل قول:
یعنی گوگل میاد گوشی mid-range را مرجع می کنه؟
این نکته رو نمیدونستم :) ممنون ;) منظور من اصلا این نبود که Adreno ضعف داره... کلی گفتم :دینقل قول:
طبق اخرین اطلاعاتی که دارم Adreno واسه ATI بوده و کوالکوم خودش خواسته از این استفاده کنه...
ممنون از جواباتون ;)
دوستان شما بین ION و S طراحی کدام را میپسندید؟
از اونجایی که از 300ppi به بالا چشم ما دیگه نمی تونه از فاصله مناسبی pixel ها را تشخیص بده ، پس دیگه تو این دو مدل دیگه خیلی دقت صفحه نمایش متفاوت نیست...
به شخصه کارت حافظه و صفحه نمایش بزرگتر را ترجیح میدم....
ولی نظر شما در مورد طراحی این دو گوشی چیه؟
یه چیزی که توی معرفی این گشی ها گم شد رو هم ببینید.
خیلی باحاله.
این 4 تا رو توی جاهای مختلف میگذارید و با استفاده از NFC وقتی گوشی رو بهشون نزدیک کنید یه پروفایل برای گوشی تعریف میشه.
مثلا سوار ماشین میشید و گوشی رو نزدیک به تگ آبی رنگ میکنید.به صورت اتوماتیک تنظیمات گوشی به این شکل تعریف میشه.
GPS:on
bluetooth:on
Launch google navigation
ایده باحای داره
یه ویدئو از پروموشنش ببینید:
سمپل دوربین و مقایسه با پاناسونیک لومیکس fz40 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب گرفته حسن!
مشکل اینجاست که الان خوب میگیره :دی باید دید وقتی گوشی وارد بازار میشه همین جوری میگیره یا نه زمانی که با اریکسون بود بعد از عرضه کیفیتی نداشت امیدوارم که سونی اینجوری نباشه :10: