اقا 1 جا بزارين بتونيم دانلود كنيم ... از اونجا كه محدوديت باند مي ده .. مرسي
Printable View
من كه هرچه كردم نتونستم دانلود كنم لطفا راهنمايي كنيد با تشكر donyayeman
سلام
ممنون از نظرت ولي اگه بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم . هم درباره ارور ها و هم ظاهر برنامه . اگه تو پيغام خصوصي بدي شايد بهتر باشه .نقل قول:
خيلى مىتونى بسطش بدى. بيشتر روش كار كن و يه كارى كن كمتر Errorهاى جورواجور بده. سليقه و دقت بيشترى هم به خرج بده!
ونقل قول:
مشكل دانلود براي سرورهاي پرشين گيگه . به خاطر دانلود زياده برا همين پهناي باند من تا حدود 1 ساعت بستست . بعدش دوباره ميتونين دانلود كنيننقل قول:
من كه هرچه كردم نتونستم دانلود كنم لطفا راهنمايي كنيد با تشكر donyayeman
ممنون
با سلام خدمت دوستان و سعيد جان عزيزز.
مي خواستم به آقا سعيد بگم كه جاشو عوض كنه.بزار تو راژيد شيرر.اين ژر شين گيگ هميشه مشكل داره.
با تشكر
سلام
ممنون محمد حسين جون . چون ديگه واقعا شورشو در آورده اين پرشين گيگ اين كارو ميكنم ولي نسخه ي كلو ميزارم . به هر حال اينترنته منم دايال آپه ديگه !!!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و سعيد جان عزيزز.
مي خواستم به آقا سعيد بگم كه جاشو عوض كنه.بزار تو راژيد شيرر.اين ژر شين گيگ هميشه مشكل داره.
با تشكر
الان دارم آپ مي كنم چند دقيقه ديگه تموم ميشه !
سلام . دوباره اومدم
اينم نسخه ي كل در رپيد شير . فكر نمي كنم ديگه مشكلي باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تقريبا 240 نفر دانلود كردند اونوقت كسي چيزي نميگه ! عجيبه ها . خجالت مي كشين ؟ تو تاپيكاي ديگه كه اين طوري نيست همه نظرشونو ميگن . اينم مثل اوناي ديگه .
منتظر نظرات هستم !!!
ممنون سعید جان دارم دانلود میکنم ،فکر کنم چیز خوبی باشه.
مرسی عالی بود
دوست عزیز
اگه میشه برای دان لود تمام صفحات يك روزنامه با يك كليك گزينه اي تعريف كنيد
باز هم ممنون از برنامه خوبت موفق باشيد
خداييش جالب بود
يا علي
سلام
IRP30WORLD جان ممنون اگه پيشنهادي هم داشتي بگو
masoud_35_teh و nayebaghaee جان ممنون .
nayebaghaee جان ممنون از پيشنهادت . يكي ديگر از دوستان هم همين پيشنهادو كرده بود . ( تو صفحه ي 3 تاپيك) و اصلا بيشترين پيشنهاد هم در اين نسخه و هم در نسخه ي قبلي به من همين بود ولي به دليل زير نميتونم اين كارو بكنم . دليل مسخره اي هم هست . اگه كسي به برنامه هاي ايراني شك نداشته باشه حله . ولي شايد 2 تا نسخش كردم . يكي با اين قابليت و ديگري بدون اين قابليت .
دليل صفحه ي 3 :
علمدار جان ممنوننقل قول:
ممنون از پيشنهادتون . تو نسخه ي قبليم بچه ها همه همين پيشنهادو دادن ولي ميدونيد چرا اين كارو نميكنم : به خاطر اينه كه كاري كردم كه خود برنامه به اينترنت وصل نشه و برا كسي شكي به وجود نياد . اگه دقت كننين مي بينين كه موقعي كه مي خواين يه روزنامرو دانلود كنين صفحه ي دانلود ويندوز باز ميشه و در واقع برنامه به ويندوز دستور ميده كه فايلو دانلود كنه ولي اگه خود برنامه روزنامه ها رو دانلود كنه اين قابليت رو ميشه بهش اضافه كرد . حالا اگه كسي شك نكنه تو نسخه ي بعدي اين كارو انجام بدم . كسي شك ميكنه ؟!!!!!
سلام
ببخشيد پست شما رو نديدم . هفته نامه عصر ارتباط متاسفانه نه آرشيو داره و نه pdf چون اگه داشت حتما جزء اولين انتخابام بود .نقل قول:
منم م یخوام هفته نامه عصر ارطباطم اگه بهش اضافه کنی خیلی حال دادی
ممنون
دوستان دانلود ميكنند ولي نظر هيچي . منتظر نظرات هستم . مثلا يه نمونش ايا برنامه هايي كه توي Plus v1.0 گزاشتم خوبه يا نه . كدومشو حذف كنم يا چه چيزه ساده ي ديگه اي اگه تونستم بهشون اضافه كنم .
منتظرما !!
با سلام
چرا روزنامه همشهری تو لیستش نیست. مگه pdf نداره؟
سلام
آقا سعیید خیلی ممنون
فقط یه مشکل برنامه دیال آپ ارور میده
سلام
امير جان نه متاسفانه فقط آرشيوش به صورت html و براي استفاده ي آنلاينه !نقل قول:
با سلام
چرا روزنامه همشهری تو لیستش نیست. مگه pdf نداره؟
خيلي ممنون كه اطلاع دادين . اگه اين ارور پايينو ميده براي اينه كه نام كانكشن چون فارسيه براش غير قابل خوندنه . اميدوارم بتونم حلش كنم . دارم روش كار ميكنم . خيلي برنامه هاي ديگه هم با فارسي مشكل دارند مثل nero , acrobat reader ,...نقل قول:
سلام
آقا سعیید خیلی ممنون
فقط یه مشکل برنامه دیال آپ ارور میده
اگه اررور چیزه دیگه ای غیر از اینی بود که حدس زدم ممنون میشم بگی .
بازم ممنون
سلام
ممنون ولی برای من فارسی هست(نیست اشتباه نوشتم)
سلام
بازم ممنون از اين كه به من كمك كردين . سعي مي كنم اين مشكله فارسي رو تو نسخه ي بعد رفع كنم يا كلا ً اين قسمتو حذف كنم.نقل قول:
سلام
ممنون ولی برای من فارسی هست
آقا سعیید عکس رو دیدی این یه ارور دیگه هست
سلام
ببخشد آخه شما اول گفته بودي فارسيه برا همين من زياد دقت نكردم . الان واقعا نميدونم چرا اين ارورو ميده . آخه من برنامرو تو 3 تا ويندوز امتحان كردم . شما برنامرو از حالت zip خارج كردي ؟نقل قول:
آقا سعیید عکس رو دیدی این یه ارور دیگه هست
خارج کردم
همه برنامه ها خوب کار میکنند فقط این یه دونه که نیاز زیادی به اون داشتم خرابه
بازم ممنون .........
من واقعا از شما معذرت مي خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه نتونستم اين مشكلو حل كنم ولي هر وقت تونستم بهتون پيغام خصوصي ميدم كه نسخه ي جديده اين قسمتو دانلود كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خارج کردم
همه برنامه ها خوب کار میکنند فقط این یه دونه که نیاز زیادی به اون داشتم خرابه
بازم ممنون .........
نه بابا شما چرا
همون روزنامه ها واقعا عالی بودند امروزم کلیک رو گرفتم واقعا دمت گرم
به امید هرچه بیشتر موفقیت شما
با تشکر
بابک
سلام
ممنون .نقل قول:
نه بابا شما چرا
همون روزنامه ها واقعا عالی بودند امروزم کلیک رو گرفتم واقعا دمت گرم
به امید هرچه بیشتر موفقیت شما
با تشکر
بابک
موفق باشيد.
با سلام خدمت saeed666
خيلي ببخشيد ولي چون اين نرم افزار به نظر من خيلي عالي هست آيا شما ورژن بالاتري از اين نرم افزار را مي سازيد يا نه؟ اگر مي سازيد زمان آن را هم بگوييد.
نرم افزار بسيار خوب و عالي است.
با تشكر از زحمات Saeed666
سلام
واقعا من انتظار همچين استقباليرو نداشتم . خودمو آماده كردم كه بيام يه اروره جديدو ببينم . خيلي ممنونم نظر لطفتونه .نقل قول:
با سلام خدمت saeed666
خيلي ببخشيد ولي چون اين نرم افزار به نظر من خيلي عالي هست آيا شما ورژن بالاتري از اين نرم افزار را مي سازيد يا نه؟ اگر مي سازيد زمان آن را هم بگوييد.
نرم افزار بسيار خوب و عالي است.
با تشكر از زحمات Saeed666
درباره ي نسخه ي بعد هم بگم كه هر چه زودتر اگه تمام مشكلاي برنامرو بفهمم و بفهمم كدوم قسمت برنامه جالب و مورد استفاده نبوده و كدوم قسمتا بايد تكميل بشه ميرم نسخه ي بعد رو آماده كنم. همش بستگي به دوستان اين انجمن داره . چون من ايده ي اين برنامرو از توي همين انجمن فهميدم و همچنين فقط برنامرو توي اين انجمن تا حالا معرفي كردم .
با تمام اين اوصاف چون من هنوز محصلم اگه تا يكي دو هفته ي ديگه كاراش درست نشه نسخه ي بعدي خيلي دير آماده ميشه .
ممنون
آخی باور کن اکثر بچه ها قدر زحمت شما رو میدونند و به این سعی و تلاش احترام میگذارند همینن که سعی کرده ای تا یک کار مثبت آن هم بدون چشمداشت انجام بدی شایسته تقدیرهنقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
سلام
ممنون ديگه بيشتر از اين شرمندم نكن . زحمات من در مقابل زحمات خيلي از افراد ديگه توي اين انجمن به شدت ناچيزه .نقل قول:
آخی باور کن اکثر بچه ها قدر زحمت شما رو میدونند و به این سعی و تلاش احترام میگذارند همینن که سعی کرده ای تا یک کار مثبت آن هم بدون چشمداشت انجام بدی شایسته تقدیره
ممنون از اين كه اميدوارم كردي. راستي درباره ي نسخه ي احتمالي بعدي نظري نداريد ؟
دانلود نميشه
سلام
امكان نداره ! از پرشين گيگ نشه حتما از رپيد شير ميشه !نقل قول:
دانلود نميشه
سلام
مي خوام يه چيزيرو بگم شايد بعضيا ندونن اونم اينه : براي مثال ويژه نامه ي كليك ضميمه ي يكشنبه هاي روزنامه جام جم است ولي شما تا شنبه ي بعد مي تونيد اونو دانلود كنيد . كليك براي كساني كه به كامپيوتر علاقه دارند خيلي خوبه پيشنهاد مي كنم بگيرينش
راستي اگه پيشنهادي هم بديد بد نيست !
باتشكر از برنامه جالبتان -مشكلي كه من داشتم --از اداره با پسورد وصل مي شوم و هر بار با درخواست يك صفحه مجدد پسورد مي خواهد
ضمناً اگر لطف كنيد و بگوييد كه برنامه Winxpfarsi را چگونه نوشتيد سپاسگزار مي شوم تا ما هم مقالاتمان را با آن بنويسيم با تشكر
سلام انصافا كار خوبيست . من هم به سهم خودم باز تشكر مي كنم( قبلا هم كردم) فقط رو كامييوتر من دكمه هاي عملياتي برنامه ها فارسي نيست فونت هاي ناخواناي ميخي ست. احتمالا مشكل از طرف من بايد باشد. فكر مي كنيد دليل آن چيست؟
سلام
ببخشيد ولي من نفهميدم چه چيزي پسورد ميخواد . ميشه بيشتر توضيح بديد؟نقل قول:
مشكلي كه من داشتم --از اداره با پسورد وصل مي شوم و هر بار با درخواست يك صفحه مجدد پسورد مي خواهد
نه ! اشتباه نكنيد اين راهنمارو من ننوشتم . من فقط اينو قرار دادم كه كساني كه در نمايش برنامه هاي فارسي مشكل دارند بتونن اين مشكلو حل كنن . ولي فكر نمي كنم چيزه پيچيده اي باشه . شما تو انجمن درخواست نرم افزار مطرح كن دوستان اونجا كمك مي كنند.نقل قول:
ضمناً اگر لطف كنيد و بگوييد كه برنامه Winxpfarsi را چگونه نوشتيد سپاسگزار مي شوم تا ما هم مقالاتمان را با آن بنويسيم با تشكر
ممنون از شما
سلام
ممنون از شمانقل قول:
سلام انصافا كار خوبيست . من هم به سهم خودم باز تشكر مي كنم( قبلا هم كردم) فقط رو كامييوتر من دكمه هاي عملياتي برنامه ها فارسي نيست فونت هاي ناخواناي ميخي ست. احتمالا مشكل از طرف من بايد باشد. فكر مي كنيد دليل آن چيست؟
درباره ي مشكل شما بعضي دوستان ديگر هم گفته بودند و من هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيح دادم ولي اگه با اين مشكل داشتيد اين آموزش تصويريشه :
اقا خیلی عالی بود من همه قسمتهارو گرفتم واقعا خسته نباشید این کار شما جای تقدیر داره
امدوارم که با پشتکار بیشتر بتونید هم این برنامه رو تکمیل تر کنید هم برنامه های کاربردی جدیدتری براتی ما بنویسید وبزارید
بازم مرسی
فقط یه راهنمایی برای کلیک جام جم باید چه عددی برای صفحه وارد کنیم
سلام ...
ممنون از شما كه به من روحيه ميديد . نظر لطفتونهنقل قول:
اقا خیلی عالی بود من همه قسمتهارو گرفتم واقعا خسته نباشید این کار شما جای تقدیر داره
امدوارم که با پشتکار بیشتر بتونید هم این برنامه رو تکمیل تر کنید هم برنامه های کاربردی جدیدتری براتی ما بنویسید وبزارید
بازم مرسی
هر صفحه اي كه مد نظرتونه ميتونيد دانلود كنيد . كليك كلاُ 16 صفحه دارد و هر صفحه اي رو خواستيد انتخاب و دانلود كنيد . اگر مشكلي در نحوه ي دانلود داشتيد صفحه ي دوم "راهنماي استفاده" در داخل برنامه را بخونيد . اگر رفع نشد من اينجا در خدمتم ...نقل قول:
فقط یه راهنمایی برای کلیک جام جم باید چه عددی برای صفحه وارد کنیم
سلام
واقعا" عالي بود هم برنامه هم پاسخگويي به سوالها.
موفق باشيد
.p.s: آگر از روزنامه ها يا مجلات خارجي در ورژن بعدي استقاده كنيد بسيار بسيار عالي خواهد بود.
سعيد جان دست و دلت بر مدار شادي و توفيق. مشكل فارسي شدن من حل شد. حالا با اطمينان مي گم برنامه بسيار جامع و قابل استفاده ايست. سادگي و ظاهر زيباي آن نيز دلرباست. منتظر كارهاي ديگر شما و روزآمدي اين برنامه هم هستم.