کسی که این سیستمو میخره معمولا واسه کارای الکی نمی خرتش و حتما قصدو هدفی داره کسیم که کار پردازش داره انجام میده معمولا با تری این کارارو انجام نمی ده و برای اینکه بتونه از حداکثر قدرت cpu و turbo استفاده کنه باید از آداپتور استفاده کنهنقل قول:
Printable View
کسی که این سیستمو میخره معمولا واسه کارای الکی نمی خرتش و حتما قصدو هدفی داره کسیم که کار پردازش داره انجام میده معمولا با تری این کارارو انجام نمی ده و برای اینکه بتونه از حداکثر قدرت cpu و turbo استفاده کنه باید از آداپتور استفاده کنهنقل قول:
سلام،
برای یه دوستم مشاوره میخوام، چند ماه پیش میخواست با بودجه حدود 2 میلیون لپ تاپ بخره برای گیم و کارای عادی و Asus G53JW رو میخواست، هی انداخت عقب و الان که قیمتا رفته بالا دیگه مطمئن نیست که انتخاب ـش به صرفه است یا نه! حالا اصلا قیمت این لپتاپ چنده الان؟ و اگه این نشد Asus n55sf خوبه برای گیم؟!
و کلا لپتاپ های گیم در بهترین حالت تا چند سال جواب میدند؟ فرض اینکه اصراری روی اجرای همه بازیا روی وری های نیست.
دوسته عزیز لپ تاپ برای بازی نیست ولی اگه زیاد اهل بازی نیست بله لپ تاپ خیلی خوبیهنقل قول:
CI7
GT555
مناسبه
مرسی. و میتونید لطفا حدود قیمت هاشون رو هم بنویسید؟ و همچنین قیمت G73SW.نقل قول:
دوسته عزیز لپ تاپ برای بازی نیست ولی اگه زیاد اهل بازی نیست بله لپ تاپ خیلی خوبیه
CI7
GT555
مناسبه
کانفیگ های مختلفی داره و قیمت های مختلف ولی این کانفیگش :
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB/ PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / DOS / USB3 + HD camera + subwoofer
حدود 1530 در میاد و شایدم کمتر شایدم با قیمت دلار بیشتر بشه
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
- Intel i7-2630QM (2.0 GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.8GHz)
- 8GB DDR3 1333MHz (4 x 2GB SODIMM Sockets, up to 16GB)
- 750GB 7200RPM hard drive, Super Multi DVD drive
- 17.3-Inch Full HD (1920x1080) LED Display,Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5; 750GB HDD 7200RPM
دوسته عزیز همون بهتر که دوستتون دست دست کرد!!!
چرا؟ جدیه؟ یا شوخی؟نقل قول:
الان قیمت این کانفیگ از g73sw که بالا نوشتین چند هست؟ آدرس جایی یا سایتی رو بلدین لطف کنین؟ ممنون.
دوست عزیز همونطور که همه میدونند وشما هم استاد ماهستی،لب تاپ یک pcپرتابل هست،یعنی استفاده از اون به هنگام همراه بودن بارزترین مشخصه یک لب تاپ هست،بنابرین عدم دسترسی به برق در همه جا ارزش یک باطری خوب وقوی رو برای همچین سیستم پرقدرتی رو میرسونه مهندس.
ببخشید که من جواب میدم .نقل قول:
دوست عزیز حرف شما تا یه جایی درسته ! ( چون قابلیت جا ب جایی مد نظر همه یکی نیست )
اما بهتره واقعیت ها رو بسنجی و در نظر بگیری ! همه دوست دارن که باتری شون خیلی عالی باشه ! اصلا نامحدود باشه !
همه دوست دارن صفحه نمایششون فول اچ دی که هیچ 3D باشه اصلا !
وزن لپ تاپ 15 اینچی شون 0.5 کیلوگرم باشه !
دمای سیستم شون تو گیم ها و رندر های سنگین 20 - 25 باشه !
اما این امکانات وجود نداره ! البته فعلا !
من خودم حاضر بودم 100 بالا تر پول بدم ولی باتری ان 55 ام 9 یا 12 سل می بود !
ولی وقتی شرکت ها اینجوری می زنن ما مجبوریم که انتخاب محدود داشته باشیم !
مگه چند درصد لپ تاپ ها باتری شون بالا تر از 6 سلول ه ؟
همین جوری شم وزن لپ تاپ زیاده وای به حال ... !
خیلی ها مثل خود من چون در نرم افزار های گرافیکی به فضای زیاد نمایش و سخت افزار قوی نیازمندن قید وزن کم رو میزنن !
بعد هم با باتری که نمیشه گیم زد ! یا رندر گرفت مثلا !
در کل انتخاب های ما نه تنها بلکه حتی مردمان کشور هایی دیگه هم بسیار محدود ه !
دوسته عزیز اصلا بحث من باتری نیستنقل قول:
به فرض که حرف شما درست باشه
ولی چیزی که هست دوسته عزیز
شما یه فرکانس پایه داری که با turbo افزایش پیدا میکنه...ولی دما که بره بالا ضریب حجم پردازنده کاهش پیدا میکنه و بعد از مدتی شما به همون حالت پایه بر میگردید
پس توصیه میشه که از یه کول پد فوق العاده استفاده بشه که گرما باعث خاموش شدن turbo نشه
یه همچین کاری یا همچین پردازنده و گرافیکی تو همچین لپ تاپی حتی اگه باتری شما 9 سل هم باشه
با کاری که دوستانمون میخوان انجام بدن یعنی بازی و رندر گرفتن هیچ دردی از شما دوا نمیکنه
بنظر من بهتر شده که باتری خوبی نزاشتن چون اینطوری همه رو حالت باتری کار میکردن که performance خوبی ندارند قطعا فقط مدت زمان استفاده بیشتر میشه ولی الان شما باید از آداپتور استفاده کنید که این باعث میشه کارایی بهتری داشته باشید.
در ضمن این لپ تاپ با این قیمتش اصلا گرون نیست و ارزش اینو داره که کسی که داره میخرتش باتریشو ارتقاع بده اگه باتریش ارضاش نمیکنه
شنیدین میگن رو حالت باتری فقط یک پردازش رو انجام بدین ؟؟؟ چرا ؟؟
چون چند پردازش هم زمان یا multi tasking هر چند سبک باشه ولی باعث میشه باتری زود تر خالی شه که باعث میشه دفعات پرو خالی شدن زیاد شه و باتری زود تر از بین بره
باتری با قابلیت نگهداری 6 ساعت هم با توجه به کاری که دوستانمون دارند انجام میدن توی پردازش های سنگین چیزی حدود 3 تا 3.5 ساعت شایدم کمتر بتونن دووم بیارن
دوست عزیز Farshid72 عزیز. اگه ممکنه جواب من هم بدین؟نقل قول:
من یه acer 5742 g
خریدم 800 هزار
2000000 نمیفروشم انقدر راضیم
والا من قیمت ندارم..از این نظرم گفتم همون بهتر که دس دس کرد چون الان میتونه ASUS-N55 SF بگیره که خیلی بهتره..شما یه نگاهی به اون گرافیک بنداز...460 کجا 555 کجا!!! اصولا هرچه دیر کنید تکنولوژی جدیدتری گیرتون میاد...نقل قول:
در مورد قیمت هم باید بگم دلار در حال بالا پایین رفته و قیمتش هنوز اونجورکه باید ثابت نشده
یعنی به نظر شما 555 از 460 بهتره؟ 460 که رده اش تو notebookcheck خیلی بالاتره.نقل قول:
تو این رنج قیمت الان یهترین لپ تاپ چی هست تو ایران هم باشه ؟
دوست عزیز گرافیکا رو که با شمارشون با هم مقایسه نمی کنن...نقل قول:
گرافیک gtx460m از رده ی high-end هستش و گرافیک gt555m از رده ی middle -fast گرافیک .
اولی خیلی قوی تر از دومیه ...
و همچنین از سری gtx400m هستش که توی این سری
GeForce GTX 580M SLI 768@620MHz
GeForce GTX 485M SLI 768@575MHz
GeForce GTX 470M SLI 576@535MHz
GeForce GTX 480M SLI 704@425MHz
GeForce GTX 460M SLI 384@675MHz
GeForce GTX 485M 384@575MHz
GeForce GTX 470M 288@535MHz
GeForce GTX 480M 352@425MHz
GeForce GTX 460M 192@675MHz
هستند.
:21:
دوسته عزیز من به اشتباه GT460 رو نگاه کرده بودم نه GTX460نقل قول:
عذر میخوام
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
فعلا با توجه به برند و قدرت و همینطور کیفیت ASUS-N 55 SF رو پیشنهاد میکنم البته از این قوی تر هم میشه پیدا کرد تو LEVONO یا MSI یا برند های دیگهنقل قول:
ولی اگه شما کاربریتون زیاد نیست و میخواید یه چیز شیک و زیبا بردارید سونی توصیه میشه(بازم میگم اگه کاربریتون زیاد نیست)
سلام
دوستان من
asus g53 دارم
آخرشه
پیشنهاد من هستش
ASUS N55SF ! :41:
:27:
ASUS G53
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانفیگش چیه؟ چند گرفتی ؟ آدرس سایت یا مغازه شو بگو. ممنون.نقل قول:
Cpu : i7
Ram : 8 gig DDR 3
Vga : Nvidia 460 GTX 1.5 gig DDR3
Hard : 2*500 gig = 1T
Bluray rom
bat : 8 Cell
webcam : 2mp
Key : Backlight
usb3/hdmi/rj45/usb2 va gheyre
Mouse / Bag : pro
Display : Lcd /led back
....
=======================
کمترلپ تاپیو می شه با این مقایسه کرد واقعا مدل بی همتاییه از پس هر کاری بر می یاد با این کانفیگ
خیلی زیاد بروی خنک سازی بدلیل بالا بودن کانفیگ دستگاه کار کرده و بهتر می دونید بخاطر گیمینگ بودن این مدل رم با تایم بهتری نسبت به 8 گیگ های مشابه در مدل های دیگر هستش
بقیه اطلاعات در مورد کانفیگ و قیمت را اگر خواستید بهمن پ.خ بدید
سپاس
دوست عزیز گرافیک gt460 نداریم فقط یه مدل geforce 4 460 go داریم که اون خیلی وقته از رده خارج شده!نقل قول:
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
لپ تاپ شما (g53 ) واقعا آخرشه و واقعا خوبه . ولی فکر نکنم در محدوده ی این قیمت قرار بگیره .نقل قول:
بالای 2 هستش
كانفيگش كه به نظر عالي مياد نخ سوزن 460 اش !نقل قول:
تنها مشكلش احتمالا وزنش ه !
چقدر وزن ه ؟
اگه قيمتش پايين باشه كه سرم كلاه رفته !
اگه بالا 2 تومان باشه كه احتمالا هست مباركه صاحبش باشه !
سلام دوستان عزیزی که N55SF دارن یه چند تا عکس ازش بزارن واقعی با دوربینی چیزی بگیرن که ما هم ببینیم استفاده کنیم من بین این مدل و سونی سری F موندم لطفا راهنماییم کنید.مرسی ممنون
سلام این عکس رو یه فروشنده چینی برای من فرستاده شما هم استفاده کننقل قول:
[HTML]https://skydrive.live.com/?cid=1962871d42eff932&Bsrc=SkyMail&Bpub=SDX.SkyDri ve&sc=Photos&id=1962871D42EFF932!173[/HTML]
دوستان عزیز بنده 5 دستگاه از این مدل رو از دوبی آوردم
قیمت بین 1750تا 1850 دادم
یعنی با توجه به قیمت دلار در اون موقع
=========================
تمام 5 دستگاه رو دوستام برداشتن آخه فرق قیمتیش با ان 53 فقط 200 توامان بود که اصلا قابل مقایسه با ان 53 نیست
=========================
باز اگر دلار قیمتش ثابتشه احتمالا برم و 5 یا 6 دیگه وارد کنم
لپ تاپا تماما با گارانتی الماس بود
======================================
احتمالا اگه دلار قیمتش ثابت شهو بین 1500 تا 1600 بمونه بازم زیر 2 میلیون می فروشمشون
======================================
سلام
اگرواسه گیم می خواید فقط باید سریگیم بردارید
بجز چیپ باید به حافظه سرعت حافظه و سرعت چیپ کارت گرافیک توجه کرد
به فکر کولینگ دستگاه هم باشید !
========================================
این عکس مادربرد اسوس جی 53 هستش ببینید روی کولینگ چقدر کار کرده
تشکر فراموش نشود
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
پیشنهاد بنده اینکه اصلا برند Hp و dell رو بزارید کنار
حالا واسه لپ تاپ گیمینگ :
Asus / Msi / alienware
خوب هستن
که فقط اسوس و ام اس ای در ایران بیشتر موجوده
من بازهم تو این رنج اسوس و سری جی روپیشنهاد می دهم
این مقایسه سرعت asus با alienware هستش
ببینید g53 چی کرده
جی 53 روی صفحه دسکتاپ در صورتیکه ام 17 هنوز روی لگو ویندوزه
هارد هر دوساتا هستن و نه اس اس دی و rpm مشابه
=======================================
تشکر فراموش نشود
نقل قول:
دوست عزیز شما می دونید روی asus g53 sw کدوم گرافیک gtx460 قرار داره
آیا gtx460 خیلی از لحاظ گرافیکی با مدل gtx560 تفاوت داره ؟؟
من تو سایت nvidia رفتم بآس این دو نوع زیاد فاصله ای نداشت