نقل قول:
سلام ایا رو مدل 40d6920 تست کردی جواب داد ممنون میشم اکر تست کنی و در ضمن مدل ال ای دی من وپ نداره نمیتونم تو گوگل یا یاهو برم فقط چیزای که خو سامسونک کذاشته میشه رفت بنظرت میشه کاری کرد که تو گوگل هم بریم ممنون
Printable View
نقل قول:
سلام ایا رو مدل 40d6920 تست کردی جواب داد ممنون میشم اکر تست کنی و در ضمن مدل ال ای دی من وپ نداره نمیتونم تو گوگل یا یاهو برم فقط چیزای که خو سامسونک کذاشته میشه رفت بنظرت میشه کاری کرد که تو گوگل هم بریم ممنون
نقل قول:
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی بود
روی 46d8880جواب داد وکشور را روی استرالیا گذاشتم.آقاحسین این کشورخوبه دیگه؟
چیز دیگری نداری روکنی؟
چرا دارم افزایش تعداد زیاد app مخفی که تاپیکی ایجاد کردم نگاه کنید نظر دهید.
منظورم بدون استفاده از منومخفی بود. اگر روشهایی دارید که به بهبود استفاده از دستگاه کمک میکنه ونیازی به منومخفی نداره لطفا اعلام کنیدنقل قول:
عزیز جان برای افزایش APP شاید باید وارد منو نخفی شوید راهی به غیر از ورود ندارید راهش را هم توضیح دادم نگاه کنید نظر دهید.
قربان ، روی 40 دی 6960 امتحان کردم و جواب داد . یک دنیا تشکر ! احسنت !
اما دقیق مفهوم اینترنت تی وی رومتوجه نشدم . به دستور شما استرالیا رو انتخاب کردم ، سپس برنامه های قبلی پاک شد و برنامه های جدیدی مثل قیسبوک توییتر و ... و bigponds movie , social tv , samsung music و ... اضافه شد : مجموعا 21 آپدیت ! این که گفته میشه بیش از چند صد کانال و در کنار اون رادیو و ... باز میشه اونم به تفکیک کشورها حتی فارسی زبان رو بنده تا این ساعت متوجه نشدم . از تو سامسونگ اپلیکیشن و قسمت ویدیو اون چند برنامه دانلود کردم که قطعاتی رو از طریق اینترنت به روی صفحه میاره اونم چند دقیقه ای ! براتون امکانپذیر هست راهنمایی بفرمایید ؟ باز هم سپاسگزارم !
با سلام اولا دوست گرامی اون بنده خدالیی که کفته چند صد تا کانال ف ارسی و غیره من هم توی سایت های مختلف دیدم بلوفی بیش نیست چون شما به app های ساسمونگ فقط دسترسی دارید پس نمی دانم اون بنده خدا هدفش از کفتن این مطلب چه بوده شاید سود جویی و یا چیز دیگر .. در ثانی این که قسمتیز از فیلم نمایش داده می شود مربوط به سرعت اینترنت است با توجه به اینکه سرعت اینترنت خانگی معمولا 128 و یا 256 است توقع انچانی نباید داشته باشید . ضمنا ک سری از یوزرهای است یعنی apps است که یک روشی دارد برای ساختن ان که اگر دوستان مایل باشند توضیح می دهم. در ضمن راه افزایش apps را هم توضیح دادم که تاپیکی جدگانه درست کردم مطالعه نمائید. ضمنا چرا بعضی از دوستان اصرا دارنند برای راه اندازی انیترنت تی وی بگویند حتما باید وارد منو مخفی شد . شاید بلد نسیتند و یا نه نمی خواهند یاد بگیرند .. من مخلص همه شما دوستان خوب هستم و نمی خواهم از خودم تعریف کنم ولی این را حمل بر خود ستایی من نکنید بنده تنها کسی بودم که این روش یعنی روش را اندازی اینترنت تی وی را بدون ورود به منو مخفی کشقف کردم و بدون هیچ گونه مزددی در اختیاز شما دوستان قرار دادم باور کنید شاید بسش از ساعتها در سایتهای خارجی دنبال ان گشتم تا پیدا کردم ولی دوستی در همین سایت ادرس سایتی ا قرار داده که برای راه اندازی اون هم با اموزش به منو مخفی راه اندازی می کند فقط این را خواستم بگویم دستان کف لطفی کردنند و مثل اینکه اموزش بنده را مورد استقبال قرار ندانند بنده حقیر اگر می دونستم اقبال نمی شود این اموزش را قرار نمی دادم به هر حال از دوستانی که انجام دادنند و نظر خورد را اعلام کردنند بی نهایت تشکر می کنم .
دوست عزیز و برادر گرامی از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم روی 40d6960 تست کردم جواب داد . دوستانی که ارزش کار شمارو متوجه نشدن احتمالا هنوز به این مساله واقف نیستن بنده هم مثل شما ساعت ها در اینترت سرچ کردم خوشبختانه شما فرشته نجات ما شدین مجددا تشکر میکنم
تلویزیون من مدل 46C6960 است
آیا روی این مدل جواب میده؟
این دکمه های fastforward و fastrev کجا هستن؟
fast forward همون << و fast rewind همون >> هست.
مرسی.من تست کردم.اما هیچ اتفاقی نیفتاد.نقل قول:
یعنی اول دکمه اینترنت رو زدم.
بعد بلافاصله fast forward.
بعد 2 بعد 8 بعد 9 و در نهایت fast rev .
اما هیچ اتفاقی نیافتاد.
به نظرتون مشکل از چیه؟
راستی الا خودم فکر کردم گفتم شاید لازمه که مثلا باید مودم adsl رو به تلویزیون وصل کرد؟
آیا احتیاجه؟
سلام
دوست گرامی شما برای وصل شدن به اینترنت تی وی باید مودم داشته باشی یا مدام معولی و یا وایفا در هر صورت مودم باید وصل اینترنت بشود مودم را وصل کن بعد اون کد را بزن به ایمد حق فعال می شود ..
پس مودم هم احتیاجه.نقل قول:
لازمه که سیستم رو هم ببرم یا خود مودم رو به تلویزیون بزنم کافیه؟
مودم من معمولیه.یه خروجی برق داره.یه کابل شبکه .یکی هم سیم تلفن یا همون Rj11. این 3تا رو بایدحتما وصل بشن دیگه؟
احتمالا باید تنظیمات کانفیگ مودم هم طوری باشه که خودکار به اینترنت وصل بشه.درسته؟
بله مودم باید در حالت pppoe یا همون اتصال خودکار به اینترنت باشهنقل قول:
لازم نیست کامپیوتره ببری فقط مودم ... اگه تلویزیون کابل شبکه بهش می خوره مستقیم کابل شبکه رو از مودم میزنی به تلویزیون اگه هم پورت LAN داره پشت تلویزیون ولی شبیه به کایل شبکه نیست یه تبدیل داره توی جعبه tv باید باشه .
اگه هم قابلیت wifi داره تلویزیون ( یا دانگلشو خریدی که احتمال قوی نخریدی ) و مودمت هم وایرلس هست نیازی به وصل کابل نیست . از داخل خود tv میری شبکه وایرلس رو پیدا می کنی و وصل میشی
یک نکته که یادم رفت بگم اینه که باید کد رو خیلی سریع وارد کنید مثلا در کمتر از 1 ثانیه.
من این کد رو توی 7 ثانیه وارد کردم و شد ( پس خیلی هم سرعت عمل نمی خواد ) کشور هم عوض کردم فقط موضوع اینجاست که بعد از عوض کردنش هم خیلی از اپلیکیشن های سامسونگ تشخیص می دادن و می گفتن این سرویس در محدوده شما قابل دسترسی نیست
یا همون (not available in your area )
همه چیز همون app های سامسونگ هست یعنی برنامه شگفت انگیز و خارق العاده ای من ندیدم ( نسبت به این همه تبلیغی که شده 100000 تا کانال میاد و ... ) اصلا همچین چیزی نیست .
اون تبلیغه که چرته. مدل های 2011 اتوماتیک فعال هستند و مشکلی ندارند فقط به درد این می خوره که کشور اسمارت هاب رو عوض کنی و برنامه هایی که برای ایران نیست رو نصب کنی.نقل قول:
شما مدل تلویزیونت چیه که 7 ثانیه هم طولش بدی قبول می کنه؟
c7000 led ... اون 7 ثانیه هم تقریبی گفتم ( کرنومتر که نگرفتم ) ولی خب خیلی طولش دادم شاید حتی بیشتر از 7 ثانیه .. وقتی internet@tv رو زدم خیلی مکث کردم تا کامل بالا بیاد و بعدش خیلی شمرده اون دکمه هارو زدم . لیست کشور ها اومد تغییرش دادم تمام برنامه هایی که قبلا نصب کرده بودم پاک شد ( البته به درد بخور هم نبودن )نقل قول:
اپلیکشن های زیادی توی قسمت samsung apps اضافه شده بود ( مثل یوتوب ، netflix و ... ) ولی من چندتاشو تاشو نصب کردم کار نداد بعضی هاش می نوشت Not available in your area ,و بعضی هاشم احتمالا به خاطر چیلترینگ نیورد ...
خلاصه برنامه ی خیلی شگفت اوری ندیدم ( اگه شما دیدید بگید ما هم استفاده کنیم مثل تی وی های آنلاین ) ... اگه browser داشت خیلی بهتر بود ( شنیدم مدل های جدید دارن )
این تجربه من از internet@tv و برنامه هاش .
درسته. من d6600 دارم و مثل شما چیز شگفت انگیزی ندیدم مثلا فیس.بوک و یوتیوب که فیل.تره و نمیشه ازش استفاده کرد. من آخر سر کشورو کرم همون ایران که لااقل 4 تا برنامه فارسی (600 تا برنامه مال ضمیمه های همشهری!) بشه باهاش دانلود کرد.نقل قول:
سلام اقا حسینهمونطور که گفته بودید منو مخفی برای زیاد کردن نرم افزار ها روی info link type:ازoperating رویdevelopingگذاشتم وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید
سلام اقا حسین همون طور که گفته بودید منو مخفی برای زیاد کردن نرم افزار ها روی info link type:ازoperating رویdevelopingگذاشتم وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید مدلش UA40D6960 البته من این ایکون رو با rusamsung فعال کردم
سلام.ببخشید کسی اینجا میدونه که چطوری باید برنامه هایی رو که نصب کردی رو تی وی چطوری دو باره بدون اینکه به اینترنت وصل باشی اجرا کنی؟بعضی برنامه هاش واقعا اینترنت میخواد.اما مثلا واسه بازیهاش که دیگه نمیخواد وصل باشی.اما تا وصل نباشی برنامه یا بازیه اجرا نمیشه.میشه کاریش کرد که بشه افلاین بازیهایی رو که نصب کردی اجرا کرد.مدل تی وی c6960 هست.خواهش میکنم کسی اگه بلده ج بده
نه امکانش نیست. درو اقع هر بار که بازی رو اجرا می کنی چک می کنه نیاز به آپدیت داره یا نه.نقل قول:
همه مدلهای سامسونگ اینطوریه؟حتی مدلهای 2011 و 2012 ؟مدلی هست که بشه افلاین هم استفاده کرد؟ال جی چطور؟
سیستم اسمارت سامسونگ ربطی به مدل خاصی نداره همشون همینجوری هستن. ال جی رو اطلاع ندارم.نقل قول:
یه سوال ،
نیازه به وایرلس و ... نیست ؟
یعنی با فعال کردن اینترنتش بدون هیچ وسیله ای وصل میشه ؟ کدام اوپراتور سرویس میده و اینکه رایگانه ؟
یه مودم ADSL که خروجی اترنت (LAN) داشته باشه به همراه کابل شبکه کفایت می کنه.نقل قول:
ممنون .نقل قول:
یه مودم ADSL که خروجی اترنت (LAN) داشته باشه به همراه کابل شبکه کفایت می کنه.
منظورم اینه که نیاز به گرفتن اشتراک اینترنت نیست ؟
بدون ماوس باید کار کنیم دیگه ؟ سامسونگ سری 5 هم این امکانات رو داره ؟ مدلش رو نمیدونم دقیق .
بالاخره وقتی مودم رو به تلویزیون وصل می کنی قبلش باید از یه جا اینترنت رو خریده باشی دیگه.نقل قول:
سری 5 ساخت 2011 وب براوزر نداره ولی مثل اینکه مدل های اسمارت 2012 داره.
سلام من همین کاردم بعد از چند ثانیه برنامه smarthubنیاز به رورسانی دارد
مدل من اینچ سری 5-5300 اسمارتtvUA40EH5300RXN
من این کدها رو وارد می کنم بهد از چند ثانیه میگه نیاز به روزرسانی دارداسمارت
مدل من اینچ سری 5-5300 اسمارتtvUA40EH5300RXN
خب صبر کن تا به روز رسانیش تمام بشه.نقل قول:
س. اگر کدی بلدی بده استفاده کنن.
سلام
مال من کابل LANراشناسایی نمیکنه چیکارکنم؟ در منومخفی گزینه local setغیرفعاله
همچنین درصفحه اول منومخفی گزینه expertهست که غیرفعاله این گزینه چیکارست؟
تمامی صفحات این سایت را تقریبا مرورکردم لطفا اگرراهی جهت فعالسازیLANبلدید
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Helppppppp:)))
يك لطفي بكنيد به ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك شماره تلفن بدبد كه من ازتون كمك بگيرم واقعا ممنون ميشم يا اگر كسي تخصصش اينه من در خدمتش هستم
يك لطفي بكنيد به ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك شماره تلفن بدبد كه من ازتون كمك بگيرم واقعا ممنون ميشم يا اگر كسي تخصصش اينه من در خدمتش هستمنقل قول:
يك لطفي بكنيد به ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك شماره تلفن بدبد كه من ازتون كمك بگيرم واقعا ممنون ميشم يا اگر كسي تخصصش اينه من در خدمتش هستم