یک سوال Fsb : Dram شما چرا اینطوریه ماله من 1:1 هست؟؟
Printable View
یک سوال Fsb : Dram شما چرا اینطوریه ماله من 1:1 هست؟؟
aliraad عزیز شما نمرتون 20 هست
مهدی جان اینجا بحث مادربرد نیست و مادربردت ضعیف نیست که بگم بدرد نمی خوره ولی من این مادربرد رو داشتم دوئل بایوس باید باشد چیپ 865PE مادربرد در مقابل 865pe ام اسآی مدل NEO2 ضیف عمل می کنه چون من دوتاشونو داشتم الان مدل مادربرد من 865PE مدل Platinumesh هست که قویتریینه
Vampire Viper جان بخاطر اینه Bus fsb 400 هست و 400 FSB درونی 100 هست اگر 800 باشد می شود 200 اگر 533 باشد 133 هست
عزیزم اینو که خودمم میدونستم این حالا چه ربطی به 1:1 شدن یا 3:4 شدن داره اینو بگو؟؟
خوب ومپاير جان اين اعداد نسبت اعداد نشون ميدهنقل قول:
عزیزم اینو که خودمم میدونستم این حالا چه ربطی به 1:1 شدن یا 3:4 شدن داره اینو بگو؟؟
1:1 يعني مساوين
3:5 يعني باس رم پنچ سوم باس اصليه
ضمنا من منتظر سيستم شما هم هستم (ماله منو كه ديديد)
حالا كه از دوستان سخت افزاري كسي مشخصاتشو نميزاره
منم مشخصات سيستم ديگمو ميزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نبينيد از دستتون رفته ها!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه ما پولمون همينقدر مي رسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا مهدی جان اینم مشخصات سیستم من:
(به علت مشکلات نشون دادن عکس ویرایش شد)
اينم از سيستم من ....
عزیزم سیستم شما فقط CPU داره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينم از سيستم من ....
البته من اين سيستمو 3 سال پيش بستم...
دقيقا من هم به چند تا موضوع شك كردمنقل قول:
دوستان من دستگاهم رو 2 سال و 5 ماه پيش بستم .
بعدش اگر توجه كنيد توي تستي كه از سيستم با اخرين ورژن برنامه CPU-Z گرفتم نام كد هسته سي پي يو من رو Gallatin نوشته كه مربوط به نام كد هسته پردازنده هاي Intel Pentium4 EE هست
يكيش همين بود
يكي هم در مورد multiplier كه خيلي با هم متفاوته!!!
مثلا cpu اول من و cpu امير پي30 و ومپاير جان تقريبا در يك حده ولي multiplier ماله من 21 و ماله 2 سي پي يو ديگه 14 هست!
كسي ميدونه اين تفاوت برا چيه؟
اينم عكس اول : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مشخصات سيستم خودم را گذاشتم ولي كسي نظري راجه به اون نداد خواهشن مي كنم راهنماييم كنيد چون ميخوام ارتقاش بدم.بودجه ام در حدود 200 هزار تومان هست.
slot2 خالي بد نگذاشتم
مهدی جان شکت برای multiplier کاملا بی موردهنقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
CPU من و امیر جان در واقع Northwood A هست و از مدل 2.80GHz C و FSB 800 و HT ولی CPU شما FSB 533 هست و از این رابطه که کلاک CPU تقسیم بر باس CPU تعداد multiplier مشخص میشه برای شما:
2800÷133 = 21
برای من هم :
2800÷ 200 = 14
البته من مينم 800 ساپورته و رمهام هم 400 ولي موقع خريد cpu ديدم 20 تومن اختلاف قيمته بين 533 و 800 ديگه گفتم من حداكثر كارم با 533 حل ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Vampire Viper
layenzبراي كار اداري مناسبه.نقل قول:
سلام
من مشخصات سيستم خودم را گذاشتم ولي كسي نظري راجه به اون نداد خواهشن مي كنم راهنماييم كنيد چون ميخوام ارتقاش بدم.بودجه ام در حدود 200 هزار تومان هست.
مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود70
رم DDR2 حداقل 512MB حدود50
CPU هرچي پولت رسيد
كارت گرافيك هم لازم نيست چون مادربورد خودش داره
مهدی جان جدی میگم اشتباه کردی چون واقعا اون 20 تومن ارزشش رو داشت که هزینه کنی و هم کارت بهتر راه میفتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من مينم 800 ساپورته و رمهام هم 400 ولي موقع خريد cpu ديدم 20 تومن اختلاف قيمته بين 533 و 800 ديگه گفتم من حداكثر كارم با 533 حل ميشه
نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
مي خوام واسه بازي و اگه بشه گرافيك آماده كنم.
ممنون از همه ي عزيزان كه جواب داديد.
ميشه ازتو ن خواهش كنم توضيحات دقيقتري بدين يا اگه پيشنهادي چيزي دارين بگبننقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
من بيشتر دوست داشتمدر مورد اين سيستم نقد و بحث بشه آخه تو انتخاب قطعات خيلي زحمت كشيدم.
سلام
اهل فن يه گوشه چشمي به سيستوم ما بندازن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم گرافيكه
.............
يا علي
سیستم متوسطی داری یعنی تو مایه های خوب چیزی نمی بینم که بخوای ارتقا بدی چون همه چیزت متوسط هست و لزومی ندارد یا اینکه بخوای کلی عوض کنی ولی اگه بازی زیاد می کنی گرافیکت رو 6200 اگر پول داری 6600 بخر
aliraad جان اینهمه گشتی و سوال کردی از دیگران برای کامپیوترت بینتیجه نماند باید کامپیوتر توپی داشته باشی قطعاتی که انتخاب کردی چیزه خوبی هستند فقط توی تنظیمات مادربردت باس رمتو بگذار 533
سلام اگه مي گفتيد چي كارايي بكنم ( با همون 200 هزار تومني كه دارم چي بخرم خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنيد.)نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
قربون دستت در مورد كارت گرافيكي نظرت چيه به نظر تو مشكل از چيه كه وقتي درايورش رو نصب ميكنم قات ميزنه بايوس مادر بورد و وي جي اي را آپ ديت كردم همينطور آخرين ورژن وي جي اي را ريختم ولي همون آشو همون كاسه.نقل قول:
مي شه اين را هم بررسي كنيد
چه ویندوزی داری یک ویندوز XP Service Pack 2 بخر بتا نباشه ها سرویس پک 3 هم نخر یک 2 بخر از یک جای معتبر نصب کن ببینین چطور می شود 6600 جدید هست نباید مشکل داشته باشد راستی درایور گرافیکتو از شرکت خودش بگیر نرو تو انویدیا و درایورهای جدید مادربردت هم بگیر
shahedi جان مادربردت ضعیف هست راستی کارت گرافیک چه مدلی هست کامپیوترت متوسط رو به پایین هست
لورد جون ، عزیز سیستم من چطوره :):
دوستان مث اینکه اشتباه شد
مثل اينكه اين تاپيك شد كله اي ام دي!!! فعلا سيستم دومي من تركونده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساسان جان سيستم شما از همه جهت خوبه! بازيهارو حتما با حداكثر ديتيل و aa , af بازي كن.حالا يكم كمتر از حداكثر
فقط يه چيزي اون صفحه كه مشخصات رم مينويسه رو نزاشتي رمت چيه؟
به به!!! سينا خان هم سيتمش گزاشته! با 2 گيگ رم چيكار ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقريبا همه چيز عاليه .كارت گرافيكت چيه؟
ديگه اينجا همه آخر سخت افزارن پس ما اثاسمون جمع كنيم بريم
سلام ويندوز اكس پي را دارم ولي جديدا باهاش مشكل پيدا كردم نه كارت گرافيك را مي شناخت نه كارت ويديو نه مانيتور درايورش هم نصب نمي شه خلاصه حسابي داغونه ولي با اين نرم افزار غير از گرافيك بقيه را نشون مي داد به هر حال چون خراب بود گفتم استفاده نكنم براي همين از سيستم عامل ديگر استفاده كردم كارت گرافيك هم اگه اشتباه نكرده باشم radon9250است راستي وضع سيستم خيلي بده مادربر سيستم از يك تا ده چند مي گيره (حتما 2)؟ منتظرتم لرد جاننقل قول:
30naa جان ولتاژ cpu بالاست(1.512v ) با توجه به اينكه هسته ونيز هم هست.
من با اين ولتاژ اتلون 3500 خودمو تا 2.6GHz اور كردم ولتاژ عاديش 1.344 هست.
دماي cpu چقدره؟
سلام خدمت همگی دوستان
کول اند کوایت رو فعال کردم
گرافیکم هم 6200 توربو کش برد ایکس اف ایکسه
آقا منم با Ai Nos مین بورد سیستمم رو 10% اورکلاک کردم
دماش رو هم نمی دونم
حالا تست می کنم خبر میدم
sasan جان كامپيوترت عالي هست ولي نمي دونم چند مگابايت رم داري ولي اگه 512 هست كامپيوترت رو زجر مي دي كه بايد 1 گيگ بگذاري حال كني اگر تونستي دوئل بزار
شادي قطعاتت رو بايد تست كني با يك كامپيوتر ديگه من فكر كنم از مادربردت باشه
lord_theone جون عزیز من که گذاشتم;).
رم هم 2 تا 512 گیگ دوآل OCZ Premier دارم:);).
ضمنا آقا اینم عکس دیگه;):
روی اسلات 3 و 4 دو تا 512 مگش هست;).
فقط باید بعدا روی 1و2 ببندم;).
لرد جان دقت كن ! توي همون پست اول عكس چهارمنقل قول:
مادربرد من gigabyte technolo co;ltdمدل s651mprzاست همان طور كه ديديد مي خواستم ببينم اگه اوضاعش خيلي خراب است و نمره خوبي نمي گيره برم عوضش كنم البته يك چيزي بگين كه با قطعات ديگه هم خوني داشته باشه خيلي ضعيفه؟ قيمتش هم خيلي بالا نباشه ها! راستي بقيه قطعات چه طور ؟ رم هم 512 و ماكس pc2700 كلا اگه بخوام ارتقا بدم كدوم قطعات را بدم؟
مادربرد 865pe neo2 Platinum حدود 70 تومان قيمت
رمت باسشو اگه تونستي برو عوض كن 400 بخر
اگر هنوز بيشتر مي خواهي پول بگذاري به من بگو
سلام من محمد از بوشهر هستم سي پي يو من 2.00 رم 256
گرافيك 64 اي تي اي برد هم ام اس اي