داداش شما کجایید شب و روز سرعتت یکیه؟نقل قول:
Printable View
داداش شما کجایید شب و روز سرعتت یکیه؟نقل قول:
شما پینکت چطوره سرور داخل و خارج؟
دوست عزيز فاصله شما از مركز مخابراتي تون زياد هست و به همين دليل اينطوره ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهین نجفی راست می گفت!!!! من پول 2 مگ آپ تو 4 رو دارم میدم سرعت دانلودم اینه!!! اونوقت اقا تو اذر بایجان سرعتش به برج ایفل کشیده !!!!! خدا وکیلی این انصافه...تازه من رفتم 10 گیگ گرفتم..اینم عکس
سرعت شب هاتون چند هست ميشه شب هم testspeed بگيريد ...
من لاهیجانم!!!!روز بترکونه 1.80 مگ ....شب ساعت 2 ک میشه انگار عزرایل می یفته ب جونش......سرعت kb5!!! پیجم باز نمی کنه!!!ساعت 4 صبح!!! سرعت میشه دایل آپ..!!!
والا من ک میرم پینگ میگیرم از سایت ....میگه 45.....سرور خارج هم 147!!!!نقل قول:
[QUOTE=3FX;7055043]دوست عزيز فاصله شما از مركز مخابراتي تون زياد هست و به همين دليل اينطوره ... [3QUOTE=3FX;705504)
فاصله ی من از مرکز مخابراتی......200.....250 متر هستش!!!! از این کمتر؟!!! :20:
تست هم میزارم از شب....فقط آخه الان روزه...اجازه بدین شب بشه.
نقل قول:
بهترین سرویس دارید 1.80 دانلود این آپلود هم خدایی تو ایران تکه برای adsl اونها هم گفتم اگه مرکز مخابراتی امکان داشته باشه می شه سرعت تا 4 مگ افرایش داد .
البته روز ها خوب هست!!!!! خدا کنه ک بیشترم بشه×××!! من که تا حالا بیشتر از این ندیدنم!!!:8::10:نقل قول:
شب ها هم اگر لطف كنيد سرعتتون رو اعلام كنيد ممنون ميشم دوستم ...
سلام
دوستان این سرویس ها نامحدود زیر سرعتشون چقدره؟ شب ها تغییری میکنه سرعتشون؟ کیفیت سرویس این شرکت نسبت به پارس آنلاین چطوره؟
512 / 512 نامحدودہ 1 به 10؟
و
896 / 1024 نامحدودہ 1 به 10؟
128 / 128 نامحدود 1 به5 سرعت دانلودش چقدره؟ فرقش با 1 به 10 چیه؟
سلام دوستان یه مشکل
من قبلا گفتم اول ماه سرویس 512 میگیرم بعد در طول ماه اگه فایل حجیم واسه دانلود داشته باشم سرویسم رو به 2 مگ تغییر میدم الان یه مشکل برام پیش اومده یکی دو روز پیش از سر مرض سرویسم رو الکی دو سه بار بین 512 و 2 مگ عوض کردم الان دیگه از رو سایت میخوام تغییر بدم فقط 512 داره دو مگ و بالاتر حذف شده واسه شما هم اینجوره یا نه؟محدود 2 مگ و 4 مگ و نامحدود 512 و 2 مگ و 4 مگ حذف شده
عکس هم گذاشتم
اینم شب!!!! یعــــــــــــــــــــــن ی این اولین شبیه ک این جوری سرعت دارم!!!! بقیه روزا...دایــــــــــــــل آپه!!!نقل قول:
سرویستون چیه؟
1/2نقل قول:
2/4 :12: /====آپ تو
tarfandenter عزيز تشكر لطف كرديد اين كه خيلي خوب هست اما در حالت عادي هم تو شب لطفا سرعت رو اعلام كنيد ديال آپ يعني 5 كيلوبايت !! واقعا ديال آپ هست شبا ؟
اگه کسی نوین نت داره لطف کنه یه لحظه بره تو سایتش قسمت تمدید یا تغییر سرویس ببینه فقط واسه من اینجوری شده یا نه به خدا کارم خیلی گیره چند گیگ دانلود دارم لازم دارم تغییرش بدم به 2 مگ اینا رو تموم کنمنقل قول:
اینا که همچین سرویسی ندارن!نقل قول:
دوستان این سرویس ها نامحدود زیر سرعتشون چقدره؟ شب ها تغییری میکنه سرعتشون؟ کیفیت سرویس این شرکت نسبت به پارس آنلاین چطوره؟
و
فقط اینقدر میدونم که سرعت اینترنت نامحدود در شب و روز فرقی نمیکنه فقط در اینرنت محدود سرعت شبانه رو کم میکنن که طرف نتونه تو شب نیازش رو برآورده کنه و چون تو روز سرعتش بالاست حجمش زود تموم شه و حجم بخرهنقل قول:
سلام.نقل قول:
سلام دوستان یه مشکل
من قبلا گفتم اول ماه سرویس 512 میگیرم بعد در طول ماه اگه فایل حجیم واسه دانلود داشته باشم سرویسم رو به 2 مگ تغییر میدم الان یه مشکل برام پیش اومده یکی دو روز پیش از سر مرض سرویسم رو الکی دو سه بار بین 512 و 2 مگ عوض کردم الان دیگه از رو سایت میخوام تغییر بدم فقط 512 داره دو مگ و بالاتر حذف شده واسه شما هم اینجوره یا نه؟محدود 2 مگ و 4 مگ و نامحدود 512 و 2 مگ و 4 مگ حذف شده
عکس هم گذاشتم
شما چه شهری هستید؟
کسی نامحدود داره 1به 5 بزار ببین چطور سرعت و پینگش با سرور داخل و خارج و با 8.8.8.8 پینگ بگیره تا مشخص بشه کامل در چه حدی ؟!
موبین نت من 128 1 به 4 حدود 100 تا 120 میده این باید همین محدود باشه ؟!
نقل قول:
تبریز هستم
دوستان عزیز یکی جواب بده لطفا سرعت این سرویس های نامحدود تقریبا چقدره؟
و
سلام من اگه بخوام مودم رایگان بگیرم باید همون اول قرارداد یه ساله ببندم؟
با سلام
لطفا اگر کسی سرویس 2مگ آپ 4 مگ نوین نت رو داره یه نست بگیره اینجا بذاره
داداش تو سایتش اینو نوشته:نقل قول:
دریافت مودم رایگان یا بهره مندی از ۵۰% تخفیف در بهای مودم ویژه مشترکینی می باشد که در انتخاب و خرید اولین سرویس خود از شرکت داده گستر عصر نوین سرویس هایی با مبالغ بیشتر از ۴۰۰/۰۰۰ ریال را انتخاب می نماید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون از پیغامت خیالم راحت شد من ترسیدیم گفتم شاید زیاد سرویسمو عوض کردم دارن تنبیهم میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی بله من صد در صد از سرویسشون راضیم با سرویس 2 مگ آپ تو 4 شبی 2-3 گیگ؟؟؟؟؟برو بالاتر من خودم با 512 آپ تو 2 مگ اونم با چیز پی ان و پ ر و ک س ی هر شب از یوتیوب 4-5 گیگ شیرین دانلود میکردم با idm سرعتم حدود 260 بود الانم با 128-512 هر شب راحت تا یک و نیم گیگ دانلود میکنم همه هم میگن سرعت روز و شبش فرق داره ولی من چیزی حس نمیکنم
در مورد مودم رایگان هم تو سایتش اینو نوشته:
دریافت مودم رایگان یا بهره مندی از ۵۰% تخفیف در بهای مودم ویژه مشترکینی می باشد که در انتخاب و خرید اولین سرویس خود از شرکت داده گستر عصر نوین سرویس هایی با مبالغ بیشتر از ۴۰۰/۰۰۰ ریال را انتخاب می نماید.
آريا رسانه تدبير مگه شاتل نيست ؟ (مربوط به اسپيد تست دوست عزيز nimayoosh)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب دادم ولی تایید نمیشه شاید مشکلی داره ولی آره راضیم .بله من با 512-2 بیشتر از اون میدانلودم
چرا همون شاتلهنقل قول:
لطفا اگه میشه یه تست سرعت اینجا بذاریدنقل قول:
دوست من مشکل الان اینه که من خیلی سرویسم رو عوض کردم الان دیگه از سایت شرکت نمیتونم سرعت های بالا انتخاب کنم اگه این مشکل حل شد حتما ولی با idm حدود 260 سرعتم بودنقل قول:
خوب نيما جان تست سرعت شاتل رو چرا اينجا گذاشتي فك كردم سرعت شركت نوين نت هست ... :46:
لطفا هر کسی از داده گستر (نوین نت) سرویس داره یه تست سرعت اینجا بذاره
میخوام ببینم افت سرعت الان مال همه شرکت هاست یا نهنقل قول:
آقا به نظرتون نوین نت بهتره یا پارس آنلاین؟
حالم گرفته شد !! ثبت نام کردم یه کم به مشکل خورد زنگ زدم اپراتورشون گفت با اینکه تجهیزات نصب شده تو منطقه شما اما فعلا شروع نکردیم واگذاری ها رو ...
ناچاری باید آسیاتک رو تحمل کرد .... دوستان حتما تلفنی بپرسید چون با اینکه تو سایت زده منطقه مخابراتی شما ok هست اما ممکن هست واگذاری هنوز شروع نشده باشه ...
شما کجایی؟ تهرانی ؟ اگه اره کدوم مرکز؟
اشتباه میکنید ، سایت این شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون سایتی که وسطش - داره جعلیه.نقل قول: