سادست اما خیلی وقتمو گرفت
اسم عکس هست "آزاد" edit چقدر به رسوندن منظورم کمک کرده ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سادست اما خیلی وقتمو گرفت
اسم عکس هست "آزاد" edit چقدر به رسوندن منظورم کمک کرده ؟؟؟؟
با اجازه دوستاننقل قول:
اول در مورد تکنیکت بگم که عالیه . زمینه رو چطوری اونطوری کردی ؟ :20:
دوم در مورد انتقال هدف به نظر من بیشتر حس اسارت گرفته تا آزادی . توی عکس اصلی من احساس میکنم که پشت نرده ها ایستادم و دارم به ماه که اون بالا آزاده تماشا میکنم ولی بعد از ادیت چون نرده ها شبیه سایه شدن ( مثل اینکه سایه ی نرده ها افتاده رو زمین ) اینطور به نظر میاد که ماه پشت نرده ها قرار گرفته و اسیر شده .
از نظر من با اسم اسارت واقعا محشره .
پاسخ به این سوال "شما بودید چطور این عکس را ویرایش میکردید ؟ " اگر اسم عکس اسارت باشه تاثیر خیلی بیشتری روی بیننده میزاره .
ممنون بابت نظر :10:نقل قول:
یادم نیست ، فتوشاپه دیگه :31:
من همون اسیری عکاس پشت نرده ،که همون زمینه رو مد نظر دارم که با حسرت به ماه آزاد نگاه میکنه
اونی که اسیره عکاسه اما سوژه اصلی ماه ـه برای همین حالت ماه رو که آزاده به عنوان اسم عکس انتخاب کردم
بازم ممنون بابت نظر
یادم نیست عکس از کجا برداشتم . امیدوارم صاحبش ناراحت نشه .
لطفا نظر بدین
ایراد بگیرین
نمیدونم از تنبلیه شما هاست یا اینکه کار من حرف نداره !!!
من مخالفمنقل قول:
من یکی از مخالفان سرسخت این جمله هستم: " اگر عکس ادیت شود اصالت آن از بین میرود "
عکسی که ما میگیریم هیچ اصالتی ندارد فقط یک سری لایه های نوری توسط سنسور دوربینمان ثبت میشود و دیگر هیچ !!! حتی هنگام ثبت کردن عکس دوربین دیجیتال خودش دست به کار شده و به جان اصالت ( به گفته بعضیا ! ) عکسمان می افتد و آن را پس از ویرایش ذخیره می کند . در اصل فلسفه پیدا شدن فرمت RAW از اینجا شروع شد که دوربین عکس های گرفته شده را بدون ویرایش ذخیره کند تا ما با ویرایش خودمان زیبایی عکس را دوچندان کنیم .
اصالت تصویر یعنی همون چیزی که با چشم غیر مسلح هم می شه دید
اما مثلا توی این عکس:
تصویری که از دنیا ارائه می شه(نور سبز ملایم و آرامش بخش) کاملا غیر واقعیه
درحدی نیستم که ایراد بگیرم، فقط نظرمو میگم که کراپی که انجام دادین منظره جالی به عکس نمیده، آسمون هم ظاهر تخیلی پیدا کردهنقل قول:
اما رنگ و لعاب ساختمون خوب از آب در اومده
فقط نظر بود :10:
نقل قول:
در مورد این عکس باید بگم که اگه عکس خامه باید ویرایش بشه و اگر ویرایش شده است اصلا خوب اینکار صورت نگرفته . هر ویرایشی هدف خاص خودشو داره که حداقل رفع ایرادهای اون عکسه و مابقی مربوط به هدف ویرایشگر میشه.
سعی کردم از یه شات HDR درست کنم حتما به خاطر اونه. البته یکمم رو پرسپکتیو عکس کار کردم .نقل قول:
به نظرم این عکس پتانسیل HDR شدن رو نداره ، اون هم HDR تک شات ..نقل قول:
ما کِی به HDR نیاز پیدا میکنیم ؟؟ HDR به چه معنی هست ؟؟
HDR مخفف : High Dynamic Range هست و همونطور که از معنیش میشه فهمید زمانی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که ما احتیاج به محدوده طیف های نوری یا داینامیک مختلف داشته باشیم ...
که در نهایت بعد از تهیه کردن شات های مناسب . اون ها رو با روش ماسک در فتوشاپ ادغام میکنیم ....
اما نرم افزار های HDR ساز به نظرم بزرگ ترین خیانت رو به این تکنیک کردن و تصویر غلطی از این تکنیک ارائه دادن
و به سرعت هم طرفدار پیدا کرد به علت اغرار آمیز شدن عکس ها ...
اگر فرصت شد نمونه ای از تکنیک HDR که توسط عکاسان معروف جهان اجرا شده رو براتون میذارم
----
اما راجب عکس : اصلاح اعواج خوب صورت گرفته ... اما همونطور که گفتم چیز خاصی برای ادیت کردن نداره به نظرم با احترام به عکاسش
----
و اما راحع به دوستانی که با ادیت مخالف هستند ....
ابتدا باید ببینیم که تعریف ما از ادیت چی هست ؟ داریم راجع بع چه سبک عکاسی صحبت میکنیم ؟؟
مستند ؟ لنداسکیپ ؟ پرتره ؟ فتوآرت ؟
بی برو برگرد در دنیای دیجیتال باید بعد از عکاسی به پُست پراسسینگ ( ادیت ) پرداخت . چرا ؟ چون دنیای دیجیتال این رو از ما میخواد .
اصلا چرا فرمت های Raw برای عکاسی به وجود اومد ؟؟
به این علت که عکاس به عکسش روح بده . جان بده .... عکس ها هیچ وقت اون چیزی نیستند که ما با چشم میبینیم .... اگر هم باشند و ما عکاسی کنیم دیگه چه کاری پس انجام دادیم ؟ یک منظره بوده ما هم ازش عکس گرفتیم ... همونطور که با چشم دیده میشده در عکس هم دیده میشه ... که البته عرض کردم هیچوقت عکسی که میگیریم اون چیزی نیست که میبینیم ...
حالا ادیت به چه معنی هست ؟؟؟؟
خوب اینجا باید ببینیم در چه سبکی میخوایم کار کنیم ؟؟
معنی ادیت در عکاسی منظره : ما بعد از گرفتن عکس از یک منظره به هزار و یک جور اصلاح نور و رنگ و کنتراست و شارپنس احتیاج داریم .
میخوایم مستند کار کنیم ؟؟؟
معنی ادیت در عکاسی مستند : در این نوع عکاسی هم احتیاج به اصلاح نور و رنگ و معمولا مراحل سیاه سفید کردن عکس احتیاج داریم ...
میخوایم فتوآرت کار کنیم ؟؟؟
معنی ادیت در سبک فتو آرت : در اینجا ادیت هیچ حد و مرزی برای رسیدن به هدف ندارد ... شما کله یک گودزیلا رو بردار به جای مرغابی بگذار .... اصلا اگه این کار رو نکنی اسمش فتو آرت نیست دیگه . در این سبک شما به جنگ ماهیت اصلی عکس میری تا یک ماهیت جدید ایجاد کنید ....
پس میبینید که ادیت تعاریف مختلف شیوه های مختلف و به تعداد انگشتان دست نظرات مختلفراجع به این موضوع هست
نظر من حقیر هم این بود که نوشتم و سرتون رو به درد آوردم .
:10:
حاصل از 2 شات با 2 نور دهی :
کاملا خام ... فرمت Raw : بدون 3 پایه
---
و در نهایت :
واقعا محشره . بالاخره به برکت وجود شما یه ادیت درست و حسابی هم دیدیم. اگه آموزش هم بدین که چطور شده اینطور شده میشه نور علی نور .نقل قول:
خواهش میکنم لطف داری دوست عزیز ... البته ایراداتی هم دارههه ولی وسعم در همین حده :دی
ببینید . حقیقتش اینکه پروسه ی زیادی داشته ادیت این عکس .. ولی به طور مختصر توضیح میدم ...
1 : عکاسی به صورت Raw
2 : برای این طور عکس هایی 3 پایه لازم دارید که من اینجا نداشتم و بدون سه پایه هم میشه فقط سعی کنید دستتون خیلی تکون نخوره بین 2 عکس .
3: عکس رو که گرفتید به صورت Raw اون رو با ACR : Adobe Camera Raw که به صورت یک پلاگین برای فتوشاپ میتونید پیداش کنید ... روی بعضی از فتوشاپ ها هم به صورت پیش فرض هست .
مرحله اول اصلاح وایت بالانس در صورت نیاز به وسیله 2 میله لغزاننده Temperature و Tint ... تا جایی که تصور ته رنگ نداشته باشه . یعنی حاله ای از رنگ خاصی در عکس نباشه ... هر چیزی رنگ خودش رو داشته باشه ..
مرحله بعد از استفاده از میله های لغزاننده Exposure , Recovery , Fill light , Black , brightness , contrast برای اصلاح روشنایی یا تاریکی ....
* البته برای اصلاح نور به صورت تخصصی از ابزار Curve در ACR یا خود فتوشاپ اشتفاده کنید خیلی بهتر هست .
قسمت بعد هم با استفاده از Clarity برای تنظیم وضوح و برجستگی عکس .
Vibrance و Saturation برای اشباع و اصلاح رنگ ...
برای عکس بعد هم همین کار ها رو انجام میدیم ...
هر دو عکس رو وارد فتوشاپ میکنیم .. 2 عکس رو به 2 لایه روی هم میندازیم . به علت اینکه عکس بدون پایه گرفته شده باید عکس رو بر هم منطبق کنیم . برای این کار از قسمت لایه ها 2 عکس رو انتخواب میکنیم و منوی Edit در فتوشاپ گزینه Auto-Align Layer رو انتخاب میکنیم .... حالا عکس تاریک تر رو به لایه زیرین میبریم . و گزینه ی ماسک کرد رو از پایین پنجره ی لایه ها انتخاب میکنیم ... وقتی این کار رو کردیم
با قلم ( Brush ) روی قسمت های که میخوایم میکشیم.... با این کار ما از آسمان عکسی که تاریک تر هست برای عکس روشن تر استفاده کردیم .. و این کار باعث میشه که هم زمین در عکس نور مناسبی داشته باشه . هم آسمان نقاط اور اکسپوز نداشته باشه و نور مناسبی داشته باشه ....
البته میتونید Opacity لایه هم کم یا زیاد کنید که درصد اعمال تغییرات رو تنظیم کنید .
بعد از اینکه آسمان عکس تاریک تر رو بر عکس روشن تر منطبق کردیم عکس رو از لحاظ شارپنس و رنگ اصلاحات دیگه مجدد تنطیم میکنیم ...
حالا وقت ویرایش عکس در نرم افزار لایت روم هست .
که اگه بخوام تک تک گزینه های لایت روم رو توضیح بدم خودتون میدونید یه 10 صفحه ای باید بنویسم :دی
عکس رو وارد لایت روم میکنیم و مجددا با ابزاری روبه رو میشیم که در ACR هم بود .. ( البته من با لایت روم راحتترم )
اینجا هم اگر خواستید میتونید اصلاحاتی از نظر نور و رنگ و وایت بالانس روی عکس اعمال کنید ...
اما اون چیزی که من ازش در اینجا استفاده میکنم (البته در ACR هم موجوده در تب آخر به نام HSL / Grayscale )
ابزار HSL / Colo / B&W است که ما با HSL کار داریم فعلا فقط . که به شما امکان میده هر لاین رنگی رو به طور جدا ویرایش کنید .... یعنی فقط زرد یا آبی رو در عکس کم یا زیاد کنید .. همینطور میتونید خلوص رنگ ها رو تنظیم کنید که زردتون چه نوع زدی باشه با چه خلوصی و خلاصه خیلی امکانات ..
بعد از اعمال این تنطیمات تقریبا کار عکس تموم شده ... و اینکه قصه ی ما به سر میرسه :دی
ترکوندی داداش . خیلی حال کردیم . کارایی که گفتی را رو همون دو تا عکسا تمرین میکنم ببینم چطور میشه .نقل قول:
بابت وقتی که برا آموزش صرف کردی سپاس فراوان
فقط با فرمت raw اینطوری میشه کرد؟
با فرمت RAW برای اینکه عکس رو خام تحویل شما میده قدرت مانور دهی بیشتری دارید .. روی Jpg هم میشه اما ممکنه با تخریب همراه باشه عکس . یا ظرفیت این رو نداشته باشه که 2 استاپ نور رو کم یا زیاد کنیدنقل قول:
دوست عزیز اگر امکانش هست این دو عکس اصلی رو با کیفیت RAW همینجا بگذارید که ماهم یه ادیتی بزنیم.
من تا حالا با فرمت RAW کار نکردم و خیلی دوست دارم این کار رو کنم.
حجم 2تا عکس روی هم یه 18 مگابایتی میشه .. آپ کنم ؟
لطفا پاک شه !!!
مشکل همینجاس که فایل Raw ریسایز نمیشه و اگرم بشه من تاحالا ندیدم :دی
اشکال نداره من آپ کردم یکیشو از اینجا دانلود کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بزارید ممنون میشمنقل قول:
من مشکلی ندارم.
=========================
ببخشید پستتون ندیدم
دارم دان میکنم دستتون درد نکنه:40:
من اینو اینجوری ادیت کردم البته HDR نیست.
من یکم با این فایل RAW ور رفتم . واقعا عالیه. کیفیت عکس تغییری نمیکنه و دست آدم خیلی برای ادیتش بازه. حالم از هرچی دوربین کامپکت بهم خورد :31:
البته رنگش اصلا تو این ادیت به دلم ننشست و دیگه بیشتر وقت نذاشتم
من این HDR چندین ماه پیش درست کردم :20:
از سه شات تشکیل شده
البته خیلی زیاده روی شده تو این عکس و رنگ سبزش تو چشم میزنه.
HDR
این عکس در حالت اتومات دوربین هست.
اون عکس رو من فقط برای مثال آوردم... عکس های دیکه ای هم دارم اما مورد داره نمی گذاشت :دینقل قول:
منظور من این بود که چطور با ویرایش عکس اصالت اش از بین می ره
همین رفع ایراد که گفتی خودش خیلی مهمه... عکس ویرایش نشده حالت زمینی تر و واقع گرایانه تر داره ولی عکس روتوش شده حالت غیر مادی می گیره درست مثل پیکره های خدایان یونان که هیچ عیب و ایرادی نداشتن تا ماورایی به نظر برسن
به به .. آفرین . اگه اولین بارته به نظر من خیلی خوب بود ... یه جورایی ادیت شما رو بیشتر دوست دارم . یه ذره ی خیلی کوچیک رنگ زرد باید اصلاح بشه البته من دیگه خیلی اصلاحش کردم یعنی در واقع زیاده روی کردمنقل قول:
حالا مزیت فایل Raw رو دیدی ؟ ادیت من با اون رنگ ها و ادیت شما با این رنگ ها . منظورم اینه که این همه قابل انعطافه
فقط یه موضوعی .. هرچی نگاه کردم خودمم نفهمیدم چیکار کردی که زمین عکس همونه ولی آسمونش جابه جا شده :دی عمدا این کارو کردی ؟ یا اتفاقی بوده ؟؟؟
واقعا RAW یه چیز دیگست. حالا 1000D فکر کنم 8 بیتی عکس میگیره اخه این که 8 بیتی بود.نقل قول:
دیگه اون 24 بیتیهاش چی باشه.:24:
به نظرم اینجوری بهتر بود اسمون اینور به اونور بهتر میامد :دی و برای همین زدم زمین رو سروته کردم:thumbsup:
جاده یه گوشه باشه خیلی بهتره /.
ایشالله یه مسابقه ادیت هم بزاریم.:40:
16 بیتی میگیره .. باید از قسمت پایین ACR انتخاب کنی که 16 بیتی وارد فتوشاپ کنی ... و با Tif سیو کنی و در نهایت که کارای عکس تموم شد به صورت Jpg ذخیره کنینقل قول:
کادر بندی هم به این خاطر اینجور بستم که اون جاده که میره به عمق عکس چشم رو هدایت میکنه به اون گوشه ی کوه الان که جا به جا شده یه خورده از لحاظ بصری به نظرم تعادل خوبی نداره .. البته هنوزم جذابه من خوشم اومد اما تعادل نداره
ایشالله :دی
سلام
این عکس منو اگه ویرایش کنید ممنون میشم(از لحاظ کادربندی رنگ ها و. ..) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بزرگتر برای ویرایش:
کد:http://up4.--------.com/images/60116389170064162272.jpg
باز نمیشه لینکش خرابهنقل قول:
ا ایرانبلاگ هم خراب شده?!
میشه یه آپلودسنتر خوب معرفی کنید اونجا آپلود کنم
الان دوباره سر زدم درست شده عکس ببخشید
نقل قول:
من اینجوری ادیت کردم دوستان دیگه هم یه دستی ببرند ببینیم ویاد بگیریم.
کادر خیلی خوبی داره ولی این آسمون که سفید هست خیلی تو ذوق میزنه برا همین کاری جز کراپ به ذهنم نرسید.
چون عکس با 550D گرفته شده خوش ادیت هست هرچند ریسایز شده ولی باز با کیفیته.
a.g.g.a جان این از ادیت من :
قبل از عمل
بعد از عمل معمولی
بعد از عمل پاییزی :دی
اینجور موقع هاست که باید یا Gradual Filter استفاده کنیم یا HDR عکس بگیریم .. حالا من نرم افزاری یه مقدار اصلاحش کردم البته خیلی وقت نذاشتم روش
ادیت پاییزی یه نقص داره......... حیچوغط طوی پاییض لجن حای صنگ ها نارنجی نمیشه که:31:
آرهه . قصدم یه ادیت فانتزی بود .. :دی اونا رو راحت میشه درست کرد .نقل قول:
یکی یه فایل فرمت RAW با کیفیت و خوش ادیت بزاره اینجا دان کنیم خوشحال میشیم.
ویرایش هاتون خیلی باحال بود . دم همه گرم . منم 4 تا ویرایش گذاشتم که 3 تاشون فرق زیادی باهم ندارننقل قول:
نوشته شده توسط a.g g.a
سلام
این عکس منو اگه ویرایش کنید ممنون میشم(از لحاظ کادربندی رنگ ها و. ..)
( روی عکس ها کلیک کنید )
به نظر من این دوتا سایت بد نیستننقل قول:
ایرانبلاگ زیاد جالب نیست . بعض اوقات که دوستان توی اون آپلود میکنن من نمیتونم ببینم مگه اینکه یه روز بگذره !!
کد:
http://axgig.com
http://myup.ir
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
نقل قول:
پاییزیه خیلی جالب دراومده.
چطور شده اینطور شده ؟