کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
من با تکنوگاد دارم آنلاین بازی میکنم ولی چون سرورها اکثرا تو اروپاست پینگم خرابه.
مثل نسخه ی قبلی سرورهای ایرانی یا نزدیک به ایران نیست؟
شما احتمالا از tekno 2.5 استفاده میکنید که منم از این نسخه استفاده میکردم مشکل داشتم و نتوتستمنقل قول:
از tekno 2.4 استفاده کنید
سلام جدا خيلي نامرديه من اين پستو خيلي وقت پيش كه تازه اين روش اومده بود زدم خيلي وقت پيشا! خوبه كه از خودم هم نبود بعد شما يه پست مي زنيد و بقيه پستارو مي ريزيد زيرش؟ جدا دستتون درد نكنه!نقل قول:
یه کم دقیق و منظم تر توضیح بدید واقعاً آدم نمیتونه تشخیص بده لااقل بالای هر آموزش تیتر بزنید روش آموزش مثلاً مولتی پلیر
الان تمام بخشای آنلاینشو میشه مثل ورژن دو بازی کرد ؟
من میخوام مثل نسخه دو برم تو بخش سرورا و بر اساس نوع بازی و اسم سرور و مپ هر کدومو خواستم برم دو نفرشم نمیخوام 12 18 نفره میخوام !
شدنیه ؟؟؟
اگر شدنیه که لطف کنید لینک یا نقل قول آموزش کامل این یه قلمم بگذارید
هرکی اکانت استیم خواست بگه mw3 .دارم برای فروش25000
سلام.نقل قول:
بله، اخیرا میشه به صورت آنلاین و مالتیپلیر بازی کنید. حتی میتونید به صورت آفلاین هم به صورت لن با دوستانتون بازی کنید. واسهی آنلاین بازی کردن مشکل خاصی نخواهید داشت و میتونید خیلی راحت آخرین ورژن لودر TeknoGods 2.5.3 رو دانلود کنید و استفاده کنید. برای لن کردن هم دلیل اینکه با وصل شدن نفر دوم نفر اول تایماوت میشه، تداخل آیپیها هست. از تاپیک زیر برای حل این مشکل استفاده کنید:
پینوشت: ورژن 2.6 هم همین چند دقیقه پیش ریلیز شده. در توضیحاتش اومده که مشکل تداخل آیپیها حل شده و میتونید به راحتی لن بازی کنید.کد:http://teknogods.com/phpbb_a/viewtopic.php?f=40&t=6625&sid=b9fc694ad5018d32f162e0bae2bae40e
و در نهایت جا داره از مدیر محترم که تاپیک آموزش بنده رو که خودم وقت گذاشته بودم و نوشته بودم و کپی پیست نکرده بودم، پاک کردن، تشکر کنم.کد:http://teknogods.com/phpbb_a/viewtopic.php?f=40&t=6706&sid=b9fc694ad5018d32f162e0bae2bae40e
این مولتی پلیر اگر مثل مولتی پلیر ورژن دو هستو میشه 18 نفره بازی کرد آدرس آموزششو بدهنقل قول:
من واقعاً موندم چرا این سایت همه کم محلی میکننو جواب سوالامو نمیدن !
بله مثل mw2 میشه 18 نفره بازی کرد...سرور ایرانی هم داره یه دونه فعلانقل قول:
مجتبی جان اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و کپی کن محل نصب بازی
بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و کپی کن...برنامه رو اجرا کن=>مولتی پلیر=>لن/آنلاین
بعدش توی بازی برو قسمت options و اون تیک های سرور رو بزن...برگرد و Servers رو انتخاب کن و وارد بازی شو:دی
ویـــــــرایش: aminTnt هم توضیح داده بودن البته:دی
لینک دومی ارور 404 میده :13:نقل قول:
ویراش: لینکو درست نگذاشتی خودم آدرسشو دروردم به هرحال ایشالا که ما هم موفق به این موهبت بشیم تشکر بابت تحویل !
امین هم کلاً تو این تاپیک این اولین پستشه من نمیدونم دیگه سر چی داغ کرده
خییییییییییییلی خوووووووووووب
به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به چقدر عالیه دستت درد نکنه منبرم تا یه هفته بازیش کنم که رزق ما رسیدااااا :8:
یکی دو روزه که با هیچ کدوم از ورژن های تکنوگاد نمیتونم هیچ سرور پیدا کنم،فقط امروز بعد هزار بار رفرش کردن یه دونه سرور ایرانی پیدا کردم.میخواستم ببینم بقیه هم این مشکل رو دارن؟
آره، واسه منم امروز اينطوري شده، جالبش اينه كهمن وقتي به ورژن 2.6 ارتقا دادم ، بازي ارور كرنل 32 كه واسه بازي هايي كثل بتل كه روي ايكس پي اجرا نيمشن رو داد و روي سون امتحان كردم، جواب داد ولي همين مشكل دير پيدا كردن سرورها رو داشتم و از سرورهاي ايراني هم مثل هميار خبري نبود!نقل قول:
من که اصلاً از اولشم سرور ایرانی ندیدم پایین ترین پینگ برای من دیروز 140 بود و دیگه کمتر از 250 ندیدم همه هم خارجین حتی پلیرا
کلاً کمتر از 20 تا سرور داره ! برای شما هم اینطوری شده ؟
مهندس جان یعنی الان با همون روشی که دوستمون گفت براحتی میشه لن بازی کرد؟؟نقل قول:
نمیدونم !!نقل قول:
نه انگار بیخیال بشیم بهتره
یک نفر نیست بیاد مثل آدم روش شبکه کردن بازی رو یاد بده
یارو زده عنوانش روش لن و آنلاین اونوقت یک ساعت میشینی می خونی سرآخر می فهمی این آنلاین بود نه لن می گی لن رو چجوری میشه زد میگه واسه آنلاین این کار رو بکن
آقا من روش لن رو میخوام (شبکه) نه انلاین کچل شدم من سرعت اینترنت پوکیده از مخابراته انلاین رو با این بدبختی کجاش بزارم
یکی بیاد مثل ادمیزاد روش شبکه رو بزاره هم آسونه هم دردسر نداره هم موقعی که آنلاین خرابه میشنی دو نفری لن میزنی تا سرورهای انلاین درست بشه
این سایت نظارت درستی روش نمیشه اینه که با هزار جور منت یه جواب خشکو خالی به آدم میدن که تشکرم نکنی سنگین تری خودمم دیروز به مدیرای این تالار که ماشالا یکی دوتام نیستن به تک تکشون پ.خ دادم که این تاپیکو مهم کنن کلیم برای درخواستم دلیل و توضیح دادم ... دریغ از یه جواب !!!!نقل قول:
به هرحال من اگر بلد بودم بهت با کمال میل میگفتم چون معتقدم کمک کردن به دیگران اصلاً لذتبخشه نه مثل بعضیا جونم دربیاد تا فقط دو کلام راهنمایی ساده بکنم :13:
بگرد ببین کدومش مربوط به لنه من آنلاینو پیدا کردم و کرک تکنوگاد برای آنلاینش بود
ولی من فکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون مرام و معرفتت جیگر والا چی میشه کرد بازی به این مهمی کلی ادم منتظرش بودن دو تا تاپیک با هم سرش درگیر بوداند سر بهترین بودن (فنهای بتلفید رومیگم) حالا که اومد و موفق شدهمه رفتن پی کارشوننقل قول:
خوب برویم سر اصل مطلب
انگار اون قسمت که فرمودید مربوط میشه به دو نفره من مالتیشو می خواستم رفیق
من آنلاینشو تست کردم لن بازی نمیکنم برای همین امتحان نکردم خلاصه خبر ندارم راه آفلاینشو کجا توضیح داده و آیا جواب میده یا نهنقل قول:
شما همون TeknoMw 2.6 رو دانلود کنید...توی یه فایل txt کامل همه چیز رو توضیح دادهنقل قول:
ولی فکر کنم همون مراحل آنلاین رو میری...یکی dedicated server رو اجرا میکنه اون یکی هم میره توی قسمت Server =>لن و ملحق (همونjoin:دی) میشه به طرف
واسه ساخت dedicated server هم یه فایل آموزشی هست که همه چیز رو به طور کامل (آنلاین-لن-CoOp) هست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
ممنون رفیق اونکار روهم انجام داده بودم اما افاقه نکردنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من همین الان تونستم با کرک بازی کالاف رو به صورت مولتی پلیر بازی کنم .
حالا اگه این روش قبلا توی سایت موجود بوده ! خب این تاپیک رو حذف کنن مدیران عزیز
ولی اگه کسی بلد نیست من آموزشش رو قرار بدم .
البته الان نمی تونم ! و باید برم دانشگاه ! برگشتم خونه در خدمتم !
خب دوستان مثل اینکه روش قدیمی از آب در اومد ! یک ماه دوستان دارن با این روش بازی می کنن ! پس کلا هیچی ! اگه کسی خواست بگه تا آموزش رو توی همین تاپیک اضافه کنم
خب اینم از آموزش ! به تدریج کاملش می کنم ! (یعنی عکس هم می ذارم) :
خب دوستان ابتدا باید بگم برای رفتن تو بازی نیاز دارین به اکانت alteriw پس به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین و عضو شین.بعد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت برین و با همون اکانت سایت بالایی وارد سایت بشین.
حالا اون وسط بزرگ نوشته دانلود کرک بازی ! اونو دانلود کنید.یا اگه نمی خواین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
حالا فایل رو اکسترکت کنید و محتواشو که 2 فایل هست به پوشه ی اصلی بازی بریزین.حالا روی گزینه ی altermw3.exe کلیک کنید . صبر کنید تا کارشو بکنه !یه چیزی حدود 16 مگابایت دانلود می کنه ! که خودشم جایگزاری می کنه ! پس شما فقط وایسین تا تموم بشه !بعد از اتمام کار روی گزینه ی iw5mp.exe کلیک کنید .از شما می خواد که یوزر و پس سایت التر رو وارد کنید .این کارو بکنید تا وارد بازی بشین.بعد از ورود به بازی روی گزینه ی play کلیک کنید.بعد وایسن تا به انلاین سرور وصل بشه .بعد روی گزینه ی استاندارد کلیک کنید ( Standard playlist )بعد هم مود مورد علاقه تون رو انتخاب کنید.و صبر کنید تا به یه بازی وصل بشین.به همین راحتی می تونید انلابن بازی کنید .
اینم چند تا عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش کو په ؟
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز.
همه با همین روش بازی میکنن.
کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟(لاقل امروز.):41:
آخه من وقتی با روش tekno روی گزینه ی سرورز تو بازی کلیک میکنم بعد از کلی صبر تو پیدا کردن ارور زیر رو میده::41:
لطفا کمکم کنید من اولین بارمه میخوام بازی کنم نذارید تو کفش بمونم.:41:
کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟(لاقل امروز.):41:
آخه من وقتی با روش tekno روی گزینه ی سرورز تو بازی کلیک میکنم بعد از کلی صبر تو پیدا کردن ارور زیر رو میده::41:
لطفا کمکم کنید من اولین بارمه میخوام بازی کنم نذارید تو کفش بمونم.:41:
دوستان عزیز
من با این روش بازی نمی کنم !!!
کرکی که استفاده می کنم برای alteriw هست !
حجمش هم کلا 16 مگ هست !
کاملا هم تست شده است.
توسط خودم هم تست شده !
و اشکالی نداره !
ایشالله می ذارم آموزشو !
دوست عزیز باید مشکل از سرور mw3 باشه !نقل قول:
چون روش التر هم با همین مشکل مواجه هست الان !
ولی من صبح تونستم بازی کنم !
یعنی شما دارید با روش التر بازی میکنید؟نقل قول:
دوست عزیز مشکل از فایروال هست.نقل قول:
باید آف ـش کنی.
اگه بازن این پیام رو داد دوباره روی سرورز کلیک کن.درست میشه
دوستان دیشب سرور قطع بوده
الان وصله برین بازی کنید
لول من الان 11 هست ! ظرف 50 دقیقه بازی کردن
سعی می کنم آموزش رو بذارم تو پست اول
آموزش اضافه شد
این کار چقد از حجم adsl کم میکنه؟
سلام
من نیم ساعت آن زدم 1 گیگ حجمم کم شد. عادیه این؟
واسه این بازی رو هنوز چک نکردم !نقل قول:
ولی mw2 واسه 2 ساعت بازی فقط 18 مگ کم می کرد !
من نیم ساعت بازی کردم تو پنلم زده 1G
1گیگ؟ شوخی میکنی؟سرور هم بشی اینقدر حجم کم نمیکنه:27:نقل قول:
نه. درس شد. داداشمم داشته همزمان ویندوزشو آپ میکرده من نمیدونستم :31:
ممنون ولی هنوز مشکلم حل نشد.
من از روش التر هم استفاده کردم ولی هنوز همون ارور بالایی رو میده.:41:لطفا کمک کنید.:42: