بدلی جاتو فراموش کن!
دیگه چی؟
Printable View
بدلی جاتو فراموش کن!
دیگه چی؟
يه كيف چرم خوش رنگ خاص چطوره؟نقل قول:
خوبه اما حتما باید یه چیز خاص باشه
مدل خاصی به نظرت میرسه؟
عکسی ازش داری؟
نقل قول:
حالا نه يه چيز خاص قشنگ باشه مثلا رنگ مورد علاقشون باشه كه ازش خوششون بياد خوبه
واقعا وقتي بهش فك ميكنم كه يه هديه برا مادر خريدن خيلي سخته چونكه هيچ هديه اي نميتونه زحمات مادر و مهر و محبتش رو جبران كنه به نظر من همون هديه هاي معنوي مثه محبت بهشون و گوش كردن به حرفاشون بهترين ميتونه باشه
اون که 100%نقل قول:
اما من دوست دارم کارهای بیشتری واسش انجام بدم.
به نظر من یه کیف به تنهایی کافی نیست. خوبه یه چیز دیگه ای هم بهش اظافه کنیم؟
اما واقعا نمیدونم چی!! خیلی سخته!
نظرت در مورد عطر وادكلن چيه همراه كيف؟
روسري زيبا
شال خوشگل
اره این خوبهنقل قول:
تقریبا یه ست خوب و باحال میشه!!
افرین:33:رفتم تو فکرش
كلا يه سري هديه هاي روتين داريم كه از اول اين تاپيك همچنين چندين و چند تاپيك ديگه تو متفرقه مدام تكرار شده و نمي دونم چرا هي پرسيده ميشه مدام اين جواب هاي تكراري عنوان ميشهنقل قول:
انواع لباس ، عطر ، ساعت ، بدلي جات ، روسري ، كفش ، كيف ، گل ، كتاب ، لوازم آرايش و ... اينا كه مشخص هست و اگه ذهنتون تو اين مايه هاست (منظورم شما نيست كلا اكثر كسايي كه ميان اينجا) خوب به نظرم نظرات قبلي و تاپيك هاي ديگه رو بخونن به جواب ميرسن :10:
اما يك هديه جالب (كه البته هزينش يه كم بيشتر هست) كه شايد ساليان سال تو خاطر طرف مقابلتون بمونه نه تنها مادر بلكه به خيلي ها ميشه اين نوع هديه رو داد : اينه كه بسته به پولتون و خيلي چيزهاي شخصي خودتون و طرفتون ، براي طرفتون يك مسافرت يا تور بگيريد مثلا بليط يك تور چند روزه يا يك سفر براي استراحت مطلق در يك شهر ارام و هتل خوب كه البته توصيه من اينه كه طوري باشه كه فرد موردنظرتون چند روز بدون هيچ دغدغه و فكري به استراحت مطلق بپردازه (لزومي نداره شهر توريستي باشه )
به خصوص براي مادر ها كه هميشه در حال كار و استرس و ... هستن ميتونيد چند روز عالي بسازيد براشون كه مطمئنم تا اخر عمر تو ذهنشون ميمونه مثلا هتلي در شمال ايران كه البته تمام هزينه هاي غذا و امكانات ديگه رو هم بديد و فرضا براي 2 شبانه روز مادرتون (به همراه پدر) تو اونجا استراحت كنن از اب و هوا لذت ببرن غذا براشون سرو بشه استخر و سونا و .. برن و همين يا حتي هتل اوسون و خيلي جاهاي مشابه
نقل قول:
خب معمولا مادرها دغدغه فرزندانشون رو دارند و دلشون نمياد كه اونا رو حتي به مدت چند روز تنها بذارند البته اگه فرزندي داشته باشند كه توي خونه باشه به هر حال ناهار و شام و... ميخاد ديگه پس بازم تو مسافرت اين دغدغه هست كه بچم الان داره چيكار ميكنه چي ميخوره و... به هر حال مادر هست ديگه هميشه به فكر فرزندش هست
ولي پيشنهاد جديدي بود
سلام بنده با یکی از دوستام میخوام واسه یکی از هم کلاسی هام چون روز تولدشه کادو بخرم پولش هم حداکثرش نمیدونم چی بگم
حالا بگیر 10-20 تومن چی خوبه؟ اینم بگم شاگردای زرنگی هستیم ^^
نقل قول:
خب اگه شاگرداي زرنگ و باهوشي هستيد يه بازي فكري توپ براش بگير كه سنگين باشه من خودم از اينجور چيزا خيلي خوشم مياد سعي كن قيمتش هم خيلي پايين نباشه يا اگه كه پايين بود مثلا دو سه تا از اين جور بازيها براش بگير
سلام دوست عزیز ممنون که به فکرمونی ولی در نظر بگیر سال سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی بیاد منچ بازی کنین ببخشید ها چنین چیزی میگم ولی خب یکمی بچه گانه نیست ؟ :10::46:البته خب دیگه نظره ممنون:11:17-18 سالمونه ^^نقل قول:
خيلي بازي ها هستند كه براي سنين مختلف و بالاي 10-15 سال طراحي شدننقل قول:
حتي براي سن 30-40 سال به بالا
اين كه تو كشور ماوقتي از 10 رد ميشين ميگن بازي مال بچه هاست و بازي كردن زشته اشتباه هست و باعث شده شادي و طراوت دور هم جمع شدن و يك بازي غير الكترونيكي رو از دست بديم
بازي هايي از قبيل جنگا ، توئيستر(Twister ) ، مونو پلي (سه دسته مختلف هستن كه ميشه هزاران نوع مشابه اينها رو پيدا كرد) از بازيهاي مطرح براي سنين بالاتر هتن كه بسيار زيبا و مفرح هستن
سلام خواهش ميكنم اصلا منظورم بازيهاي منچ گونه نيست منظورم بازيهاي فكري سنگين و معما گونه اند در حاليكه منچ زياد معما گونه نيستش منظور من بازيهايي به سبك همون مكعب رنگي كه الان اسمش يادم نيست كه مسابقات هم داره از اين قبيل بازيها رو ميگم البته اون ديگه قديمي شده برا كادو بردن يه چيزي تو همين مايه ها پيدا كن ميتونه مفيد باشه يا همون پازل هايي كه يكي از دوستان معرفي كردند كه تكه هاي زيادي رو دارند و به درد روي ميز ناهار خوري و.. ميخورند هم چيز جالبيه البته با يه طرح فوق العادهنقل قول:
اخه واسه تولد کی کادو بازی فکری میگیره.طرف هر چقدر هم درس خوان باشه دلیل نمیشه
فلش یا mp3 player یا اگر اهل بدلیجات هست یه دونه خوبش
یا یه چیز دکوری
خیلی هم میخوای یه ربطی به درس داشته باشه یه کتاب علمی براش بگیر
ایول چه چیزایی میگیرید خدایی ....
رفیقای ما هم .... هر وقت میخام یه چیزی بگیرم یا باید فندک اتمی باشه یا آرم شیطان پرستی چیزی اگه یه چیز درست حسابی باشه میگن این چیه گرفتی :دی
بدبختی رو میبینی دوسته ما داریم
به نظرم بدلیجات بهترین گزینه هستش به خصوص دستبند های استیل خیلی تو چشم هستش
برای اون هایی که خیلی عشق شعر هستند بهترین چیز کتاب شعر هستش
سلام.. اگه اهل گیم هست چند تا بازی xbox توپ و باحال براش بخر تا آخر عمر دعاتــ میکنه
سلام.
میخوام واسه یکی از نزدیکام (دختر 32 ساله) کادوی تولد بخرم. خودمم پسرم. چی پیشنهاد میدیدن بخرم؟
ماکس هزینه رو هم 30-40 در نظر بگیرید. ضمن اینکه باید یه هزینه ای رو هم واسه کادوی شیک در نظر بگیرم . . .
شما می تونید انگشتر یا زنجیر نقره خرید کنید که فکر کنم با این قیمت چیز خوب تو این آشفته بازار بشه گیر آورد
نقل قول:
البته به نوع رابطه هم بستگی دارهنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاالا که حرف نقره شد.. گل نقره هم قشنگه .. جعبه های قشنگی هم دارن
کیف چرم مارکدار مثل مارال -مشهد-- یکی هم خیلی معرفه اسمش یادم نمی یاد
دستکش چرم ؟
اینا حدود 40ت قبل از گرونی دل ا ر بود الان نمی دونم دیگه
البته وسایل خونه مثل ظرف و این چیزا هم می شه مثلا شکلات خوری یا مثلا خورشت می ریزن زیرش وارمر داره ههه اسمش یادم نیست :دی کلا از این طور چیزاا هم می شه
دوست. دوستیم با هم، اما جی اف، بی اف نه! :دینقل قول:
من 22 سالمه! دوست خونوادگی.
میخوام یه چی تاپ باشه و تکراری و به قولی کلیشه ای نباشه! :11:
زنجیر نقره با 25-30 تومن میشه گرفت . دستبند هم میشه . بقیشم بده واسه کادو کردنش که البته زیاده . :18:نقل قول:
یه مجسمه یا اباژور یا ابنما پلی استر بگیر.
سلام... من ميخوام براي برادرم كادو بخرم... 19 سالشه...
با [COLOR="rgb(153, 50, 204)"]40[/COLOR] هزار تومن چه چيزايي ميشه خريد...؟!
اگه ميشه پيشنهادهاتون رو بگين من از بينشون انتخاب كنم...
مرسي...
سلام
بچه ها چند وقت دیگه یه تولد در پیش دارم ولی واقعا موندم چی بگیرم. شانسی یاد این تایپیک افتادم.
عطر و ادکلن رو گذاشتم برای گزینه ی اخر...
ممنون میشم یه هدیه ی ارزون قیمت دخترونه معرفی کیند. نمیخوام زیاد هزینه کنم چون زیاد برای من هزینه نکرده.
یه ادکلن برام گرفته فکر نمیکنم بیشتر از 10 15 تومن پولش باشه
نقل قول:
یه چیز دکوری مثل مجسمه کوچک یا زنجیر استیل رنگ ثابت هدیه خوبی هست.
نقل قول:
اگر سلیقه اش را میدانی برایش یک کلاه یا یک پیراهن بگیر
اگر مثبت هست یک خودکار و خودنویس بگیر
در غیر این صورت یه چیزی بگیر یه ذره غیر معمول
مثلا الان یه لیوان هایی امده شکل اسکلت یا دزد دریایی هست.
یا یک ژیلت 6 یا 8 تیغه
یا یه دارت
من اگه بودم یه کتاب نفیس مثله هفت پیکر یا شاهنامه رو بهش هدیه می دادم
به نظر شما برای یه خانوم خوش سلیقه چی میتونه جذاب باشه یه هدیه خوب بگید!
یک گیاه یا گیاه آپارتمانی.
میشه تو اندازه های مختلف پیدا کرد. تنوعش هم زیاده.(توی این سوله ها بهتر میتونید پیدا کنید تا گل فروشی ها)
اگر حواسش بهش باشه میتونه همیشگی هم باشه.
خب بهتره يكم شرايط رو بگيد مثلا بودجه و...(همونايي كه تو پست اول گفتم) تا بتونيم بهتر راهنماييتون كنيمنقل قول:
خب مسلما يكي از بهترين هدايا برا همسر طلاست كه البته الان خيلي گرونه شما اگه بودجه رو بگي بهتره ولي همون طلا خيلي خوبه
سلام دوستان
20 بهمن تولدم برادرمه.15 سالشه و خیلی به چیزهای علمی علاقه داره.مثلا همین چند روز پیش کتاب زندگی نامه دانشمندان ایرانی رو براش خریدم کلی حال کرد
عاشق ربات و این جور چیزها هم هست
میخواستم براش یه هدیه بگیرم که به درد علاقش بخوره.یه جور اسباب بازی یا بازی فکری
چی به نظرتون میرسه؟
سـلام حـمید جـان.نقل قول:
از نـظر مـن ایـن کـیت ربـات [ بـه 3 حـالت: ربـات - تـانک - عـقرب تبدیل مـیشه! ] مـیتونه واسـه بـرادرتون مـناسب بـاشه :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ الـبته خـودم نـداشتم ولـی تـعریفش رو شـنیدیم: دی ].
مـوفق باشـ:40:ـید!.
بودجه در حد 100 تومان/ولی بیشتر میخوام یه چیز متمایز باشه و جذاب اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:40:نقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
لیزر پوینتر چطوره؟ از اونایی که بردش 4 کیلومتر است خیلی جالبه خودم دارم.نقل قول:
دوستان یه هدیه خوب و با قیمت مناسب چی میشه گرفت برای ولنتاین ؟ واسه خانم البته :31:
خودم هنوز نمیدونم چی بگیرم :13:
مخلصیم .
کادو برای پدرم میخوام بگیرم که 25 اسفند تولدش هست و سنش هم 65 سال .
پارسال براش ماکسیما خریدم امسال هم میخوام یه کادو خوب و مناسب براش بگیرم .
راستش هیچی به ذهنم نمیرسه و اصلا ایده ای برای خرید ندارم . شرایطم ایناس :
یه چیز باارزش و ترجیحا گرونقیمت باشه ( لباس و عطر و ... نمیخوام )
بلیط حج و ... هم نمیوام بگیرم همه جا رفته
محدودیت قیمت ندارم ولی دلم نمیخواد برای چیزی که ارزش نداره پول بیخودی بدم هر چیزی توصیه میکنین ترجیحا ارزش پولی که بهش میدم رو داشته باشه .
منتظر نظرهاتون هستم
اگر پدرت به قیمت کادو اهمیت نمیده به نظر من همش فکر چیز گران قیمت نباش.چون خیلی شاید خوشحالش نکنه.یه مسافرت دسته جمعی یا شام خانوادگی توی یه رستوران سنتی یا یه چیز قدیمی مثل گرامافون .. یا کلا یه هدیه که جنبه معنویش بیشتر از مادیش باشه شاید بیشتر خوشحالش کنه
ولی اگر حتما قیمتش برات مهم هست به نظرم یه سر به عتیقه فروشی ها بزن .احتمالا چیزهای خوبی پیدا میکنی.
ممنون از شما دوست عزیز ولی هیچکدوم از اینا نه برای من نه برای پدرم جالب نیستن .
یه چیز دیگه توصیه کنین لطفا
خوب پدرتون از چه چیزهایی خوششون میاد ؟نقل قول:
دیگه به جز ماشین اینجوری که شما گفتین فقط خونه و باغ میمونه .
این فکر مسافرت دسته جمعی هم خوبه . مثلا اسپانیا یا ایتالیا :18: