سلام
واسه من کارت قرعه کشی داشت ولی برچسب کد نداشت.
طبق گفته اسی باید یکی از این دو راه رو برای قرعه کشی انتخاب کرد در غیر اینصورت جفتش باطل میشه.
Printable View
سلام
واسه من کارت قرعه کشی داشت ولی برچسب کد نداشت.
طبق گفته اسی باید یکی از این دو راه رو برای قرعه کشی انتخاب کرد در غیر اینصورت جفتش باطل میشه.
خواهش میکنم:11:نقل قول:
ممنون از تاپیک خوبی که ایجاد کردین و راهنمایی های خوبتون
مبارکت باشه دوست عزیز:10:نقل قول:
منم یه 40D585 خریدم به قیمت 955 چوخ تا الان که ازش راضیم
نه نیازی نیست چون اینترنتی ثبتش کردم.نقل قول:
اسی جان برگه قرعه کشی تو کارتن نیست شما جداگانه باید کارت رو از فروشنده می گرفتین من گرفتم شاید 500 تا کارت قرعه کشی داشت.
الانم میتونه به فروشنده مراجعه کنی کارت قرعه کشی ازش بگیری اسم نصاب و تاریخ نصب رو توش بنویسی و باقی مشخصات و ارسالش کنی.
چرا دوست من ربط داره.نقل قول:
این دو مورد فکر نکنم ربطی به هم داشته باشن...
من تو سایت هم رفتم چیزی در این مورد پیدا نکردم به هر حال من ثبت نام اینترنتی کردم ولی کارت رو هنوز ارسال نکردم...
فقط یکی از اون دو راه رو باید انتخاب کنی درغیر اینصورت هردو باطل میشه.
به نقل از samsungcente:
مشتریان گرامی
فقط برای مدتی محدود، از 1390/09/01 تا پایان دی 1390 در هنگام خرید تلویزیون LED، LCD یا پلاسما علاوه بر هدایای زمستانه سامسونگ، فرصت شرکت در قرعه کشی Porsche Cayenne را خواهید داشت.
برای قدردانی از اعضای خانواده بزرگ سامسونگ که LED، LCD یا پلاسمای خود را انتخاب میکنند، علاوه بر هدایای زمستانه سامسونگ فرصت شرکت در قرعه کشی Porsche Cayenne نیز فراهم شده که خریداران محترم این دوره زمانی میتوانند به یکی از دو روش زیر در قرعه کشی شرکت نمایند:
۱- برای ثبت تلویزیونهای LCD، LED و پلاسمای خود ،با استفاده از کد مخفی بخش خریدار برچسب خانواده بزرگ سامسونگ ( برچسبی آبی رنگ که برروی کارتن تلویزیونها چسبانده شده است)، به آدرس زیر:
sfc.samservice.com/login/?ReturnUrl=%2ftag%2fregister%2f
مراجعه فرمایند.
۲- کارت قرعه کشی را از فروشنده دریافت و تکمیل نموده و در اولین فرصت ممکنه بخش " مخصوص شرکت" آنرا به صندوق پستی 15875-7878 ارسال کنند.
بایستی توجه نمود که هرخریدار مجاز است که تنها یک روش را برای شرکت در قرعه کشی انتخاب نماید و در صورتی که بیش از یک کارت برای یک تلویزیون ارسال گردد یا با وجود ارسال کارت یا ثبت اینترنتی مجددا از طریق دیگر اقدام به ارسال اطلاعات شود تمام اطلاعات مربوط به آن دستگاه از قرعه کشی خارج خواهد شد.
لینک منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----T فوق العاده ای داره.
شاید باورتون نشه،حتی بدون آنتن هم شبکه های دیجیتال رو میگرفت.
یعنی فقط یه تیکه سیم پشتش وصل بود همین و دیگر هیچ.
واسه یکی از فامیلامون تو کرج داشتم تلویزیونشو تنظیم میکردم سیم آنتنو پشتش وصل کردم ولی هنوز به آنتن وصلش نکرده بودم سرچیدم دیدم کانالارو قشنگ گرفت :18:
یه آنتن دربو داغون (آنتن که نبود یه تیکه مس بود فقط:31:) داشتش که اونم وصل کردم واسه پیشگیری احتمالی از خرابی تصویر:46:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من هم مدتیه این تی وی رو گرفتم و یکی دو تا سوال داشتم :
1.موقعی که کانالهای ایران رو عوض میکنم احساس میکنم تاخیری در حد 3و4 ثانیه و( حتی شاید کمی بیشتر) داره..برای شما هم همینطوریه یا دستگاه من مشکل داره؟
2.من تصویر رو از طریق کابل کامپوزیت دریافت میکنم و چندان راضی نیستم..ایا تعویض ----- و استفاده از HDMI تاثیر خیلی زیادی رو کیفیت ( رنگ و وضوح وشفافیت)میذاره؟ یعنی منظورم اینه که ایا ارزش داره ----- رو عوض کنم؟
سلام سلام:10:نقل قول:
سلام دوست عزیز...
اول اینکه مبارکت باشه :11:نقل قول:
من هم مدتیه این تی وی رو گرفتم و یکی دو تا سوال داشتم :
1.موقعی که کانالهای ایران رو عوض میکنم احساس میکنم تاخیری در حد 3و4 ثانیه و( حتی شاید کمی بیشتر) داره..برای شما هم همینطوریه یا دستگاه من مشکل داره؟
اما حواب سوالت:
نه عزیز کاملا طبیعیه.
رو دیجیتال کلا تعویض کانال 3 الی 4 ثانیه تاخیر داره.که تو همه مدلا همینجوریه.
حالا رو آنالوگ تست کن ببین سریع عوض میشه!
خوب شما تنظیماتش رو بهینه کردی منظورم ایناست که تنظیم کردی یا نه:نقل قول:
2.من تصویر رو از طریق کابل کامپوزیت دریافت میکنم و چندان راضی نیستم..ایا تعویض ----- و استفاده از HDMI تاثیر خیلی زیادی رو کیفیت ( رنگ و وضوح وشفافیت)میذاره؟ یعنی منظورم اینه که ایا ارزش داره ----- رو عوض کنم؟
contrast , backlight , sharpness , color tone , ...
و خیلی موارد دیگه که باید خودت سفارشی درستش کنی.
اگه سوالی تو تنظیماتش هم داشتی در خدمتم.:10:
بله تا حدودی تاثیر داره،اما همه اینا برمیگرده به اینکه تصویرت کیفیت مطلوبی داشته باشه.یعنی اگه 1080p باشه کیفیتش رو میبینی...
با آنتنش هم کانالای ایرانو تست کن.
از تنظیمات تصویر هم تونستی عکس بزار یا اینکه بگو چیکار کردی تا بهتر راهنماییت کنم.
:11:
من مدل 2010 این tv رو دارم که باپسوند c هست و اصلا جا ماندن در تصویر نداره تنها فرقش با سری d فقط تو انتن دیجیتاله فقط همین
اما فرقشون فقط همین نیست !نقل قول:
کنتراست بالاتر
خروجی تصویر
ارتباط دانگل WiFi
مولتی مدیای قویتر
...
تو سری C اگه کمی دقت کنی افت سرعت معلوم میشه،نه اینکه تصویر جابمونه ولی کمی مشخصه.
که تو سری D واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته
ممنون..قابل دار نیست...:20::11:نقل قول:
اول اینکه مبارکت باشه
در مورد تنظیمات هم بله ...همه ی تنظیمات رو تا اونجا که میشد بهینه کردم...نقل قول:
خوب شما تنظیماتش رو بهینه کردی منظورم ایناست که تنظیم کردی یا نه:
contrast , backlight , sharpness , color tone , ...
و خیلی موارد دیگه که باید خودت سفارشی درستش کنی.
اگه سوالی تو تنظیماتش هم داشتی در خدمتم
تو کانالهای دیجیتال ایران مشکلی ندارم و کیفیت راضی کننده س..مشکلم بیشتر تو کانالهای خارجیه که نویز داره و کیفیت رنگش چندان مطلوب نیست ...ایا hdmi کیفیت رنگ رو هم افزایش میده یا بیشتر تو برطرف کردن نویز و تاری تصویر موثره؟نقل قول:
بله تا حدودی تاثیر داره،اما همه اینا برمیگرده به اینکه تصویرت کیفیت مطلوبی داشته باشه.یعنی اگه 1080p باشه کیفیتش رو میبینی...
با آنتنش هم کانالای ایرانو تست کن.
پس یعنی با ورودی AV یا همون کامپوزیت مشکل داری،درسته؟نقل قول:
منظورت از نویز چیه؟ میشه دقیقتر بگی یا اینکه عکس بزاری ؟
خوب با فیش کامپوزیت داری درواقع تصویر دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل میکنی بعد میفرستی به TV.درحالیکه با HDMI تصویر و صدا به صورت دیجیتال به TV فرستاده میشه درنتیجه افت کیفیتی مشاهده نمیشه.
درنهایت بله HDMI تاثیر داره.
راستی یه چیزی ناگفته نمونه که تنظیمات تصویر تو قسمت AV جدای از TV هستش.یعنی میشه اینجا یه چیزای دیگه ای واسه کالیبره تصویر تعریف کرد،همچنین تو قسمت USB و PC ...
با USB یه کلیپ 1080p یا اگه نداشتی 720p حتما تست کن.
میشه تنضیمات دستگاهتون رو بگین (contrast , backlight , sharpness , color tone ) تو تصاویر sd و hd
با منی سروش جان؟نقل قول:
یا با velvet revoulver ؟
با شما بودم:46:نقل قول:
Picture Mode : Standard
Back Light : 20
Contrast : 100
Brightness : 55
Sharpness : 45
Colour : 65
Advanced Settings
Black Tone : Darker
Dynamic Contrast : High
Shadow Detail : +2
Gamma : 0
Colour Space : Auto
White Balance : no change
Flash Tone : +4
Edge Enhancement : On
Motion Lighting : Off
Picture Options
Colour Tone : Standard
Digital Noise Filter : Auto
MPEG Noise Filter : Auto
Film Mode : Auto1
پست 53 مخصوص شما :10:نقل قول:
دستت درد نکنه . این تنظیماتو واسه اشنامون میخواستم ولی مقدار تنظیماتت زیاد نیست.
گفتن نداره ولی من صنام دارم و تنظیماتم اینطوریه:
شفافیت: 49
روشنایی:50
رنگ:48
وضوح:45
کاهش نویز: متوسط
پس زمینه:6
حالا هرکی میاد خونه ما اینطوری میشه:18::18::18: البته تو تصاویر SD . تنظیمات تو HD کمی بالاتره
خواهشنقل قول:
منظورتو از اینکه مقدار تنظیمات زیاد نیست رو نگرفتم.:41:
اینجوری ( :18: ) میشه؟ واسه چی؟
چرا اینقد سطح پایین گرفتی همه چیرو!؟
کلا تصویرو لهش کردی کشتی که !
یعنی کنتراستش 100 هست زیاد نیست.؟نقل قول:
اتفاقا تو این تنظیمات تصویر خیلی خوبی داره . منظورم از :18: اینه که هیچکس انتظار این کیفیتو از برندای داخلی نداره یعنی تصویر میبینه تعجب میکنه. به قول یکی از دوستان که تصویر دیده بود گفت که به ایرانی بودنم افتخار میکنم:27:
سلام
من حرفتونو گوش كردم و اومدم اين تاپيك.
آنتن ما بين واحدهاي مختلف آپارتمان تقسيم شده. درتلوزيون لامپي تصوير نسبتا بدنبود ولي در LCD40D550 حتي كانالهاي آنالوگ را هم كه پيدا كرد بدون صدا و كيفيت بد نشون ميده كه فعلا از رسيور استفاده ميكنم. ولي درمنوي فارسي گزينه كانالهاي ديجيتال رو داره كه بعد از جستجو تعدادش رو صفر نشون ميده.
فكركنم فعال باشه ولي چون از بانه خريدم شك دارم.
پس منم به جمع مفتخران اضافه کن:31:نقل قول:
کنتراست که به نظرم باید 100 باشه،چون تصویر زیباتر میشه زنده تر میشه.
اما رنگ و شارپنس و بقیه دیگه سلیقه ایه...
البته طبیعتا تنظیمات D585 با مدل شما تفاوت های زیادی دارن.
شاید تو صنام،کالیبره تصویر شما بهتر باشه اما تو D585 به نظرم این کالیبره بهتره
:11:[COLOR="Silver"]
سلامنقل قول:
سلام
من حرفتونو گوش كردم و اومدم اين تاپيك.
ممنون که اومدی :10:
خوب با این حساب ----T فعاله.نقل قول:
آنتن ما بين واحدهاي مختلف آپارتمان تقسيم شده. درتلوزيون لامپي تصوير نسبتا بدنبود ولي در LCD40D550 حتي كانالهاي آنالوگ را هم كه پيدا كرد بدون صدا و كيفيت بد نشون ميده كه فعلا از رسيور استفاده ميكنم. ولي درمنوي فارسي گزينه كانالهاي ديجيتال رو داره كه بعد از جستجو تعدادش رو صفر نشون ميده.
فكركنم فعال باشه ولي چون از بانه خريدم شك دارم.
کاری که باید بکنی اینه که یه آنتن معمولی یا حتی یه تیکه مس که شبیه آنتن باشه:46: ببر پشت بوم و جدای از بقیه مستقیم به TV خودت وصل کن.
بعد کانال یابی دیجیتال کن.
احتمال خیلی خیلی زیاد نتیجه میگیری.
اگه نتیجه نگرفتی بگو تا راهنماییت کنم.
سلام. من یدونه از اینا واسه مادر بزرگم چند ماه پیش خریدم تلویزیون خوبیه ولی دو تا سوال در موردش دارم که متاسفانه وقتایی که میرم اونجا چون ملت دارن تلویزیون میبینن نشد اینا رو تست کنم که جوابشو پیدا کنم واسه همین گفتم از خدمت شما بپرسم :20:
اول اینکه این مسئله که گویا اکثر سامسونگها دارن که وقتی تصویر مشکی میشه ( مثل وقتایی که کانال رو عوض میکنیم یا مثلا وسط فیلم کل صفحه مشکی میشه) نور صفحه backlight رو اتومات کم میکنه درسته؟ حالا میشه این رو غیر فعال کرد؟
سوال دوم هم اینکه این اکو سنسور که تو منو روشن یا خاموش میشه کردش کارش چیه؟ تنظیم نور صفحه با توجه به نور محیط؟ آخه مسئله ای هست که تو ذهن من تناقض ایجاد کرده. ما خودمون ال جی داریم حالت ذخیره انرژیش یا باید روی اتومات باشه یا اینه خودت انتخاب کنی که نور چقدر باشه ولی توی این سامسونگ انرژی سیوینگ رو جدا تنظیم میکنی و سنسور رو جدا روشن یا خاموش میکنیم. حالا اصلا این سنسور مال تنظیم نوره؟ یا مثلا مربوط به همون کم کردن نور صفحه در زمان تصویر کاملا مشکیه؟ (اگه این جمله آخر بی ربطه ببخشید :27:)
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :11:
خواهش میکنم.این تاپیکو واسه همین ایجاد کردم:11:نقل قول:
AmirF3;6766946]سلام. من یدونه از اینا واسه مادر بزرگم چند ماه پیش خریدم تلویزیون خوبیه ولی دو تا سوال در موردش دارم که متاسفانه وقتایی که میرم اونجا چون ملت دارن تلویزیون میبینن نشد اینا رو تست کنم که جوابشو پیدا کنم واسه همین گفتم از خدمت شما بپرسم :20:
من با D585 همچین مشکلی اصلا ندارم.:27:نقل قول:
اول اینکه این مسئله که گویا اکثر سامسونگها دارن که وقتی تصویر مشکی میشه ( مثل وقتایی که کانال رو عوض میکنیم یا مثلا وسط فیلم کل صفحه مشکی میشه) نور صفحه backlight رو اتومات کم میکنه درسته؟ حالا میشه این رو غیر فعال کرد؟
اگه اشتباه نکنم فکر کنم تو مدل های 2010 یکم اینجوری میشد.ولی خوشبختانه اصلا تو سری 5 2011 اصلا همچین مشکلی وجود خارجی نداره:31:
Eco sensor کارش تنظیم نور Backlight با توجه به نور محیط هستش.نقل قول:
سوال دوم هم اینکه این اکو سنسور که تو منو روشن یا خاموش میشه کردش کارش چیه؟ تنظیم نور صفحه با توجه به نور محیط؟ آخه مسئله ای هست که تو ذهن من تناقض ایجاد کرده. ما خودمون ال جی داریم حالت ذخیره انرژیش یا باید روی اتومات باشه یا اینه خودت انتخاب کنی که نور چقدر باشه ولی توی این سامسونگ انرژی سیوینگ رو جدا تنظیم میکنی و سنسور رو جدا روشن یا خاموش میکنیم. حالا اصلا این سنسور مال تنظیم نوره؟
که اگه نور محیط کم باشه نور Backlight رو کم میکنه تا هم مصرف انرژی کم بشه و هم چشم اذیت نشه.مخصوصا تو شب وقتی که تمام لامپ ها خاموشه حیلی کاربرد داره.اصلا چشم اذیت نمیشه:20:
من خودم تو تاریکی شب امتحانش کردم خیلی جالب بودش،نورو طوری تنظیم میکنه که اصلا چشم احساس ناراحتی نمیکنه.
بله تو سامسونگ Energy Saving یه مغوله جدا از Eco Sensor هستش.
نه دوست عزیز همونطوری که خودت گفتی هیچ ربطی نداره :31:نقل قول:
یا مثلا مربوط به همون کم کردن نور صفحه در زمان تصویر کاملا مشکیه؟ (اگه این جمله آخر بی ربطه ببخشید :27:)
خیلی ممنون از جوابهاتون :11: این مدل 2011 هستش از تهران هم خریدم و بانه ای نیست و توی کارت گارانتیش تاریخ تولیدشو اکتبر 2011 زده. این مسئله بیشتر وقتایی که کانال رو عوض میکنیم و اون مربع بالا سمت راست میاد و اسم کانال رو مینویسه هنگامی که هنوز کانال جدید نیومده و صفحه هنوز مشکیه به چشم میاد که نوشته های اون مربع کمرنگ میشه و وقتی کانال جدید میاد نوشته ها دوباره پر رنگ میشه. آخه یه کم رو اعصابه :20:نقل قول:
حالا اگه کسی میدونه میشه این رو غیر فعال کرد یا نه لطفا راهنمایی کنه، خیلی ممنون...
ممنون از پاسخگوییت دوست عزیز... تو تصاویر HD و کانالهای دیجیتال مشکلی نداره و همه چی خوبه...منظورم از نویز شارپ نبودن تصویر و پیکسل پیکسل شدن تصویره که مجبورم میکنه از Noise Reduction استفاده کنم که متاسفانه باعث ابرنگی شدن تصویر میشه...نقل قول:
من هم متوجه این مساله شده ام..دلیلش هم اینه که شما دارید از مد داینامیک استفاده میکنید که با توجه به موقعیت تصویر نور بک لایت کم وزیاد میشه که کلا به نظرم چیز جالبی نیست و فقط عمق رنگ سیاه رو افزایش میده تا کنتراست بالاتر بره اما مساله اینه که به همون اندازه که رنگ مشکی عمیق تر میشه رنگهای دیگه هم تیره تر میشن و خوب همونطور که میدونید دیگه اسم این مساله رو نمیشه کنتراست بالا گذاشت چون روشنایی در همه ی رنگها بصورت یکسان کم میشه....نقل قول:
درسته D585 کلا 2011 هستش دیگه.نقل قول:
منظورم سری C پارسال بوده.
الان دقیقا مشکلش چیه؟ من نفهمیدم !؟
احتمالا رو Dynamic Contrast گزاشتیش
اگه فقط همینی هست که میگی ، اصلا مشکل نیست که :20:
مگه رو صفحه سیاه یا تصویری که یخوردش کدره،همچین مشکلی پیش میاد ؟
خواهش :10:نقل قول:
آره درسته رو Mode AV کیفیت تصویر جالب نیست.چون داره آنالوگ میگیره .
ولی اگه از کابل HDMI استفاده کنی قطعا کیفیت تصویر بهتر میشه حتی اگه تصویرت HD هم نباشه.
نقل قول:بله میدونستم این قضیه مشکل فنی نیست و عادیه که فقط میخاستم ببینم میشه این مسئله رو غیر فعال کرد یا نه که با توضیحات شما فهمیدم که قضیه به همون داینامیک ربط داره و درسته چون خودم روی داینامیک گذاشته بودمش چون رنگ و آبش بهتره.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییهاتون...:11:
به نظر من و خیلی های دیگه رو داینامیک بهتر نیست،اشتباه نکن !نقل قول:
تو این حالت روشنایی خیلی زیادی به صحنه های روشن میده و گاهی اوقات باعث میشه که برخی از جزئیات تصویر تو اون ناحیه مشخص نشه.
شما این کالیبره ای که تو پست اول و 53 گزاشتمو اعمال کن،نتیجه رو خودت میبینی...
میتونی با تیویت یه تست کنی ببینی میتونه زیر نویسا چه sub و چه srt رو لود کنه ؟ یا باید اول زیرنویسا رو با پیسی به فیلما بچسبونیم؟
الان قیمتش چنده؟ چند تا لینک از قیمتاش بهم میدی ؟ :*
قبلا تست شده:46:نقل قول:
با srt هیچ مشکلی نداره
اما sub و idx رو نمیشناسه.
نیازی نیست به فیلم بچسبونیش،با کانورت زیرنویس میشه به srt تبدیلش کرد...
محتوای مخفی: لینک قیمت
دمت گرم:40:نقل قول:
به نظر تلویزیون خوبی میاد.
تو این رنج قیمت چه برندهایی با این میتونه رقابت کنه ؟ به نظرت تواین قیمت همین خوبه ؟
امشب من داینامیک رو به استاندارد تغییر دادم ولی بازم اون مسئله پابرجا بود!!! خودمم تعجب میکنم :31: یعنی مثلا تلویزیون داشت یه برنامه مستند نشون میداد که وسطش چند بار صفحه مشکی میشد، هر وقت اینطور میشد آرم شبکه هم کم نور میشد و با اومدن تصویر دوباره پررنگ میشد. حالا اصلا میدونید چرا من روی این مسئله حساس شدم؟ چون فکر میکنم این کم و زیاد شدن های مکرر بک لایت ممکنه عمر مفید دستگاه رو کاهش بده :13:نقل قول:
حالا به هر حال بیخیال این مسئله شدم فعلا، باید قبول کنم اینم جزو ویژگی هاشه دیگه :20:
خوب بوده که اینو خریدم دیگه :20:نقل قول:
من قبل از خرید با خیلی مدل ها و برندهای دیگه مقایسه کردم چه از لحاظ قیمت چه کیفیت و امکانات...
نتیجه گیری نهایی شد همین TV :8:
تو این رنج میشه به :
SONY cx520
SONY ex520
SAMSUNG 5550
اشاره کرد.
که دومدل سونی از نظر من کیفیت تصویرشون پایینتر از D585 یا همون D550 بودش.
اما درمورد LED 5550 هیچ تفاوتی تو اون چند دقیقه ای که داشتم نگا میکردم با D585 ندیدم.
رو همین اساس شد که D585 رو انتخاب کردم.
تا الان هم علی رغم حرفهایی که پشت سامسونگ میزنن،من یه موردی هم نشنیدم که کسی از این مدل ناراضی باشه ازش.
اون کالیبره ای که تو پست اول گزاشتم اعمال کردی؟نقل قول:
خوب یخورده زیادی حساسی دیگه:46:
اصلا چیز خاصی نیستش یعنی اون حالتی نیست که گفتی اگه یه جای صحنه تاریک باشه ممکنه کلا تاریک شه !
نه دوست عزیز اگه قرار بودش به Backlight به همین سادگی آسیبی برسه که همچین کاری نمیرکدن :31:
راستی من تو TV خودم رو Mode Standard همچین موردی ندیدما:46:
میخامت :40:نقل قول:
این هرتز که بعضیا میگن باید 100 باشه چیه اصلا هرتز کارائیش کجا معلوم میشه ؟
آخه ما خونمون از این تلویزیونای لامپی زمان شاهی داشتیم برا همین هیچ اطلاعی ندارم :20:
فدای تو :31:نقل قول:
هرتز تو حرکات سریعو تند خودشو نشون میده.که هرچقدر هرتز بالاتر باشه تو حرکتای سریع تصویر واضحتره و به اصطلاح موشن بلور نمیشه.
که تو بعضی مدلا به وضوح افت سرعت تو حرکتای سریع احساس میشه.(طبق گفته دوستان مثل cx520 و ex520)
اما درمورد این مدل هیچ مشکلی تاحالا باهاش نداشتم حتی باهاش FIFA 12 هم زدم (که آخر سرعته دیگه:46: ) اما جاموندگی تصویر یا مشکل 50Hz بودنشو اصلا حس نکردم.
اما ناگفته نمونه که تنها جایی که 50Hz این TV مشخص میشه تو زیرنویسای تبلیغاتی هست که خیلی خیلی سریع حرکت میکنن.اون موقع یه کوچولو معلوم میشه.
نه اینکه تابلو باشه ها ki،شاید کسی که اطلاع نداشته باشه اصلا این موردو نفهمه اما من که دقت کردم،اینو احساس کردم.
بازم میگم فقط تو زیرنویسایی با سرعت خیلی زیاد معلوم میشه.
برا این مدل اپدیت نیومده؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نه فعلانقل قول:
سلام
آقا یه سوال دارم:
میخوام ببینم یعنی دیگه نیاز به خریدن گیرنده دیجیتال نیس؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
قبل از هرچیز ورودتو به انجمن P30world تبریک میگم :10:
نه نیازی نیستو
تیونر داخلی دیجیتال داره.
اگه صفحات قبلی رو خونده باشی (که نخوندی:31:) متوجه میشی که درمورد تیونر دیجیتالش توضیح دادم:
پست 43: