به نظرم هيچ گونه اشكالي نداره اگه قرار باشه كه فقط در حد يه راهنمايي باشه فروم هاي بهتري نسبت به اينجا هست در مورد برنامه نويسي كه خيلي زود تر و بهتر هم به جواب ميرسيم
Printable View
به نظرم هيچ گونه اشكالي نداره اگه قرار باشه كه فقط در حد يه راهنمايي باشه فروم هاي بهتري نسبت به اينجا هست در مورد برنامه نويسي كه خيلي زود تر و بهتر هم به جواب ميرسيم
نقل قول:
پست جدید دادم، اما کسی جواب نداد.به هر حال ممنون . پروژه ترم های قبل دانشگاهمونو می رم می بینم. اگه به نتیجه نرسیدم، دوباره می پرسم.
سلامنقل قول:
راهنمایی با نوشتن کامل یک پروژه فرق داره . همه این دوستان حاظر در این انجمن برای همین راهنمایی ها دور هم جمع شدند . بدون توقعی هر روز چند ساعتی وقت می ذارن و هدفشون فقط کمک به افراد علاقمندی هست که کاری رو انجام دادند ولی به مشکل برخوردن . نه نوشتن پروژه برای افرادی که تنبلی می کنن یا به هر دلیل دیگه می خوان کسی کل پروژشونو بنوسه . این مطلب بااارها و بارها اینجا گفته شده . کسی خواست پروژه سفارش بده حداقل بره یه شرکتی پول بده بنویسن براش ! هم خدا و هم خرما و هم چند تا چیز دیگه که نمی شه !! خیلی ها اینطوری برداشت می کنند که افرادی کاملا حرفه ای و البته بی کار اینجا نشستن و منتظرن تا کسی بیاد بهشون بگه پروژه بنوسن براشون .
خوب دلیلش اینه که کسی جوابی نداشته ! و چیزی به ذهنشون نرسیده :46:نقل قول:
پست جدید دادم، اما کسی جواب نداد.به هر حال ممنون . پروژه ترم های قبل دانشگاهمونو می رم می بینم. اگه به نتیجه نرسیدم، دوباره می پرسم.
کل بچه ها درست میگن ولی اونایی که بلد نیستند چیکار کنند یکیش خوده من رشته کامپیوتر کاردانی هستم درس های زبان ماشین و برنامه نویسی رو اصلا نمیفهمم ولی دوست دارم که یاد بگیرم ولی نمیتونم ولی درسهای دیگه رو خوب یاد میگیرم
تو درسهای برنامه نویسی مشکل دارم
الان استاد زبان ماشین پروژه میخواد بده نمیدونم چطوری بنیوسیم اصلا نمیفهمم که بنویسیم شما هم یه طوری میگید که ادم از اینکه درخواست رو مطرح کنه پشیمون میشه
سلام.نقل قول:
اگه فروم های بهتری از این جا وجود داره میتونید تشریف ببرید اون جا. این جا قوانین خاص خودشو داره. درخواست پروژه ممنوعه چون دانشجو باید پروژه رو انجام بده تا یاد بگیره. اگر به این روش عادت کنه و همیشه کد آماده در اختیارش بذاریم هیچ وقت برنامه نویس نمیشه. ولی اگر در وسط پروژه به هر مشکلی بر بخوره میتونه این جا مطرح کنه و کاربران عزیز هم سریعا پاسخ میدن.
- بسه دیگه ....
انجام پروژه از اول - نمی دونم واسه یادگیری و از این حرفا ممنوع ....
فقط قطعه کد کوچیک در حد رفع مشکل - ok ؟
من خودما میگم مدرک نگرفتم که بعد بشینم ببینم هر کی از راه رسید بیاد و یه برنامه را بزاره اینجا ....
صنعت تولید نرم افزار (انجام پروژه هم همینظوره ) را خراب تر از اینی که هست نکنید - لطفا ....
کار می خوای سفارش بده - نباید دنبال کدهاش تو این تاپیک ، اون تاپیک باشید ....
- بسه دیگه ....
البته دوستان توجه داشته باشن كه بعضي از افراد كه اين درخواست ها رو ميدن اين لزوما خود پروژشون نيست!!
مثلا خود من. پروژه من يه ربات نقاشه كه كه نياز داره عكس رو از كامپيوتر بگيره و اونو رسم كنه.
برنامه نويسي اينترفيسش (برنامه اي كه عكس رو بگيره و كد كنه براي ارسال به ميكرو) با اين كه اصل پروژه من نيست ولي بيشتر از پروژم وقت مي گيره . براي همين من در خواست دادم تا دوستان هر كسي كه در زمينه پردازش تصوير با استفاده از vb2005 اطلاعاتي داره لطف كنه و راهنماييم كنه.:31:
به نظر شما بهتر نيست كه من عوض اينكه تمام وقتمو بذارم رو طراحي اين نرم افزار . با يه كمي كمك از دوستان بتونم رو بخش سخت افزاريه اون (كه بخش اصلي هست) كار كنم؟؟!!:20:
من با وی بی 6 سالهاست دارم کار می کنم تو زمینه پردازش تصویر هم کار کردم فقط ایمیلتا بده تا چند نمونه برات بفرستم اگه خوشت اومد که باهم کار می کنیم البته بتونی توضیح هم بدی هم عالی میشه !
سلام
کسی اسامی 10 شرکت بزرگ نرم افزاری در ایران رو میدونه؟
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.
من احتمالا نميتونم ايميلمو به صورت پيغام خصوصي براتون بفرستم چون يوزرم محدوديت داره ولي توضيح بيشتر در مورد برنامه رو اينجا نوشتم: :31:نقل قول:
يه برنامه باشه كه بتونه يه عكس در قالبbmp رو از رو هارد بگيره و بعد اونو صفر و يك
كنه يعني فرضا هر جا رنگ سياه رو ديد يك بذاره و هر جا سفيد رو ديد صفر بذاره
اين صفر و يك ها از طريق پورت سريال فرستاده ميشن براي ميكرو(avr atmega32) و
اون با توجه به صفر و يك بودن هر پيكسل پين هاي يه پورتشو خاموش يا روشن مي كنه
سلام
با عرض پوزش از شما شاید ناراحت بشی ولی اگه بتونی این برنامه رو بنویسی هم می فهمم که برنامه نویس خوبی هستی و هم به من کمک کردی 15 نمره بگیرم
برنامه هستش بازی اسنک یا کرم در اسمبلی
با تشکر dj masooooo
اینجا محل نوشتن پروژه نیست !!نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس گرامی.با اینکه پروژه های زیادی از دوستان رو انجام دادم ولی با دوستان عزیز موافقم.اینجا محل نوشتن پروژه نیست !!
درسته این یه جوریایی غیر منطقیه.دوستان باید پروژه هاشونو خودشون بنویسن و اگر جایی مشکل داشتن بیان و مطرح کنن نه اینکه بیان بگن:"کمممممممکککککککک یه پروژه بانک اطلاعاتی میخوام لطفاً سریع کمکم کنید"
این درست نیست.باید یه فکر اساسی کرد.فرض کنید دانشجو فقط یه واسطه بین ما و استادش میشه چون خودش که هیچ کاری انجام نمیده.
با تشکر از همه عزیزان.
و نمره اش رو هم باید به ما بدهند. :31:نقل قول:
به تاپیکهای زیر توجه کنید :13:
کد:درس پروژه - رشته کامپیوتر نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:درخواست یک برنامه به زبان اسمبلی ( خیلی خیلی فوری )
کد:کسی برنامه بازی xo نوشته شده با boland ++c رو میتونه برام بزاره؟
کد:کمک فوری در مورد برنامه نویسی
کد:استفاده از لیست پیوندی یک طرفه(خیلی فوری)
کد:یه سوال حرفه ای از اساتید پاسکال(نحوه ی ساخت تابع)
کد:درخواست چند برنامه به زبان اسمبلي
کد:درخواست از اساتید برای نوشتن یک برنامه
جالب اینکه به اکثر این تاپیکها، یا هیچ پاسخی داده نشده است یا به نتیجه نرسیده است.کد:پروژه کاردانی رشته مهندسي كامپيوتر
آخه یکی نیست بپرسه ، عزیز دلم ، شما اومدین و درخواست یک برنامه کامل شطرنج رو دادین :18:. برنامه ای که شاید نوشتنش ماه ها طول بکشه. اونم چی؟ فوری میخوان به جواب برسن :19:
جالبتر اینکه وقتی دوستان به جواب نرسیدن ، رفتن و دیگه پشت سرشون رو هم نیگا نکردن.
اگر به استارتر این گونه تاپیکها دقت کنید ، اکثرا کاربرانی با پستهای یک رقمی هستند :31:. دانش آموزان یا دانشجویانی به شدت تن پرور، که فردا به هر قیمتی شده این مدرک رو میگیرند و میشن خانوم یا آقای مهندس. :41:
یک حکایت یادم اومد :
به یکی میگن کارکردن با کامپیوتر رو بلدی؟ میگه : بله، اونم در سطح حرفه ای. بهش میگن: خب اگه راست میگی بیا این کامپیوتر رو روشن کن ببینیم.
ایشون در پاسخ میگن که: ای بابا. درسته گفتم بلدم، اما نه اینقدر پیشرفته !! :31::31:
سلام به دوستان
من از یک جهت موافق و از یک جهت مخالفم
مخالفم چون بعضی ها سوء استفاده می کنن و نمی گذارن که کسانی واقا نمی دونن یاد بگیرند.
موافقم چون با این بعضی ها واقا احتیاج دارن و با مثال یک پروژه می فهمند و درک می کنن.
ولی به حال من فرق نمی کنه
چون من اگر آموزش بدم جایی دیگه برام حتما حسابی باز می شه
و این رو بگم که هر کی بیشتر آموزش بده، خودش بیشتر از دیگران آموزش می بینه
بله حرف شما متين . اما قبول داشته باشين بعضي جاها به درد مي خوره البته من كه تاحالا جواب نگرفتم ولي اگه كمكي بتونم براي كسي بكنم دريغ نمي كنم ومعمولا سوالات بچه ها را ميخونم تا درصورت توانايي ام جواب بدم زكات علم نشر آن است واگر هم كسي واقعا به برنامه نويسي علاقه داشته باشه فقط به برنامه ي آماده نگاه نمي كنه وخودش براي يادگيريش تلاش مي كنه . يه مدت به اصطلاح آماده خوري ميكنه اما بعدش خودش آماده ميكنه وبه خورد بقيه ميده اين يه اصل اثبات شده است . :20: نظرتون چيه؟
سلام.
مشکل داره دوست عزیز مشکل داره....نقل قول:
نظرتون چيه؟
دست یک دانشجو هیچ وقت نباید یه پروژه آماده بیفته...این مطلبیه که باید روش فکر کنی...
همه که مثل شما فکر نمیکنن که بیان برن یاد بگیرن و از پروژه استفاده کنن...
سو استفاده گر هم زیاد داریم...
برای همین درخواست پروژه در انجمن ممنوع و خلاف قوانینه...
اینو هر دانشمندی اثبات کرده فقط طرز فکر خودش بوده...چون با تجربه ای که من و خیلی ها از دانشجوها داریم....اصلاً نمیتونم دلیلشو بفهمم که چرا بعضی ها پروژه رو آماده میخوان...این افراد به هیج کجا نخواهند رسید....نقل قول:
اين يه اصل اثبات شده است
پروژه هایی هم که تو تاپیک های اینجا قرار میگیره صد درجه با پروژه های دانشجویی فرق میکنه و استاد هیچ وقت همچین پروژه هایی به دانشجوها نمیده...استادا همشون از اینترنت با خبرن بنابر این پروژه هایی تک به دانشجو ها میدن...که این هم برای پیشرفت دانشجوها خوبه و هم اینکه اگه بخوان درخواست پروژه بدن کسی نمیتونه براشون انجام بده و لو میرن.
از این کلمه خیلی خوشم میاد...آفرین به شروع کننده تاپیک:
اینجا محل نوشتن پروژه نیست !!
با عرض سلام
به نظر من درک شما از این کار اشتباهه چون یه ضرب المثل رایج هست که میگه هرچه کنی به خود کنی گر
همه نیک و بد کنی . اگه یکی از ما پروژه خواست ما براش می نویسیم اونم میبره به قول شما نمره می گیره
ولی به نظر شما گرفتن نمره کافیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ :13:
باید یه کاری از دستش بربیاد یا نه . اگه برنیاد که اونوقت می شه یک مهندس تمام و کمال ؟؟ نه ، شاید مدرک رو
بگیره ولی وقتی واسه یه کاری میره استخدام بشه بهش گفتن فلان برنامه رو بنویس و نتونست اونوقت چی ؟
اگه نتونست از لنگاش میگیرن و پرتش می کنن بیرون . خب پس یه کم آینده نگر باشید . اون کسایی هم که
واسه تقلب میگیرن که فقط نمرشون رو بگیرن با دست خودشون گورشون رو کندن . تمام .
با تشکر
:40::11::31::46:
برای کمک به نوشتن برنامه باید اول از همه دونست که خودش هم میخواد یا بگیره یا فقط دنبال نمره و تحویل دادنه.
بهترین راه فهمیدنش هم اینه که طرف حداقل استارت کارش رو زده باشه و در سوالی هم که پرسیده مشهود باشه که به بنبست رسیده.
اونوقت میشه با راهنمایی کارش رو راه انداخت و حتی الامکان با مثال هایی مرتبط نه مستقیم.
سلام دوستان
من می خام توی c++ یک شکلو با کلید های جهتی جا به جا کنم میشه کمکم کنید
ممنون می شم
سلام.
بنده هم با جناب Bayazee موافقم
دوست عزیز اگه به تاریخا دقت کنی میبینی بحث بیش از یه ساله پیشه!!!نقل قول:
خوب من الان توی نمودار کلاس هتل گیر کردم- به زبان سی شارپ می نوسم
سلام
یک سوال
می خوام تو بازی ها ( مثلا need for speed ) از یکسری صدا ها خروجی بگیرم
مثلا وقتی بوق میزنیم یا تصادف میکنیم ... یک نرم افزار اجرا بشه...
آیا این که این کار شدنیه؟؟
در ضمن پسوند فایلهای صوتی abk هست که من نمیدونم چیه:31:
سلام من نمیخوام کل پروژه ام روشما بنویسید... اگه میشه یه ذره راجع به ماتریس اسپارس و ترانهاده اون برام توضیح بدید که برای کدنویسیش باید ازکجاشروع کنم؟؟...:n13:مرسی
:n24:
زکات علم اموزشه شما جواب بده بعد نق بزن:n28:
برنامه نویس می تونی هر جور که دلش بخواد کلک برنامه نویسی بزنهنقل قول:
مثلا این که مس گس ای بی کا هست ولی نمی دونم چیه باید بگم که می شه پسوند فایل رو عوض کرد و اون فایل و با برنامه های دلخواه بازش کرد
مثل یک فیلم که پسوندش رو اگه test بزاری و توی وی ال سی یا کا ام پلیر بازش کنی می بینی مثل آب خوردن برات بازش می کنه
این که اون فایل چی هست مربوط به ساختمان فایل هست
می تونی در مورد ساختمان فایل های صوتی اطلاعات کسب کنی تا بتونی در کارت موفق باشی
موفق باشی:n26: