دوستان کسی هست این برد رو بدونه کجا هست؟ یا داشته باشه به ما بفروشه؟ من اهوازم نیست اینجا.
تشکر.
Printable View
دوستان کسی هست این برد رو بدونه کجا هست؟ یا داشته باشه به ما بفروشه؟ من اهوازم نیست اینجا.
تشکر.
سلام خوا هش میکنم جواب من بدین
من این اموزش انجام دادم
اما usb نمیشناسه و اخطاار usb not reg می دی روی xp و seven همین اخطار میده
عکسهم میزارم
ببین مشکل کجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درهنگام نصب درایو وفایل Xusb21
این ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما به احتمال خیلی زیاد نوع ویندوزتون رو هنگام دانلود درایور درست انتخاب نکردین. هم نوع ویندوز و هم 32 بیتی یا 64 بیتی بودن اون رو باید درست انتخاب کنین.نقل قول:
شما درایور رو یه بار پاک کنین و دوباره این رو دانلود و نصب کنین :
داداش من درست کردم اما هیچ چرای روشن نمیشه همه مراحل هم اوکی رفتم
منظورتونو نفهمیدم. یکم توضیح بدیننقل قول:
برد رو کاملا به طور صحیح درستت کردم
درایور هم نصب کردم و همون فایلی که گفتین رو هم بهش شناختم
اما کار نمیکنه
با دیود 4004 ساختم حالا میخوام با 4007 بسازم البته 4004 تا 4007 هم فرقی با هم ندارن
به نظرتون مشکل از کجاس همه چی هم شالم و اوکیه
سلام دیود رو لازم نیست عوض کنین همونطور که گفتین 4007 و 4004 فرقی ندارن. شما توی Device Manager نگاه کنین ببینین برد رو کامل شناخته یا نهنقل قول:
این هم نصب اما درست نشد باز هم usb devic not rec می دینقل قول:
راستی این فایل SyncRF360.HEX کجا استفاده میشه ؟
ممنون
سلام ممکنه سیم ها رو درست وصل نکرده باشین. یا به پورت های جلو کیس وصل کردین. اون فایل رو من که رو سیستمم ندارم. کجاس مسیرش؟؟نقل قول:
شما این عکس نگاه کن ببین مشکلی توی اتصال سیم ها می بینی یا نه
پورت ها را هم جابه جا کرد بازهم نشد
احتمال هست برد سوخته باشد یا نه یا دیوید خراب باشه
سلام با اهم متر یه امتحانی بکنین ببینین دیود سالمه یا نه. کابل USB رو هم با اهم متر یه چک بکنین.
سلام سعید جان
من همه کارا کردم
ولی کامپیوتر نمیتونه بشناسه دسته
دیود و کابل یا اهم متر امتحان کردم سالم بود
به پشت کیش هم زدم
نظری نداری چرا نمیشناسه؟
ممنون
توی Device Manager رو نگاه کنین ببینین برد رو شناخته یا نه. اگه میتونین یه عکس از همون Device Manager بزاریننقل قول:
من عکس نمیتونم بذارم یا بلد نیستم؟
وارد نمودن عکس که میزنم میگه آدرس بده
مثل آدرس سایت
یک راهنمایی بکنین
شرمنده
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
نمیدونم شد یا نه ولی این عکس
اول عکس رو اینجا آپلود کنین بعد بزارین :
منم همون روزای اول که این دوستمون تاپیک رو زدن کیت رو ساختم ولی تو ویندوز اکس پی به مشکل برخوردم و نتونستم دسته رو بهش بشناسونم
من این برد Rf رو دارم کسی خواست در خدمتم
اینم از عکس
احساس میکنم بردم مشکل داره چون واقعا همه کار کردم دیگه
عکس از بورد هم گرفتم
ظاهرش یکم بده ولی قطعی نداره و اهم متر نشون میده وصله
دیگه جدا گیج شدم
دوستانی که مشکل دارن اون برد رو به یه ایکس باکس وصل کنن و دسته رو با اون سینک کنن شاید درست بشه. من همچین مشکلی نداشتم البته نمیدونم چرا؟؟!!
میتونین برد و دسته رو به مغازه های تعمیر ایکس باکس ببرین و اونجا سینک کنین.
من ----- اصلی رو به قیمت 35 تومن خریدم.گرون نیست؟
فکر کنم از هر دیود آمر بالای دیگه یی هم بشه استفاده کرد چون دیودها حدود 0.6 ولت,ولتاز رو کم می کنه.
من برد رو خریدم 8 تومن. تازه اگر نمی گفتم چقدر قیمت کردم 1000 تومن هم می شد خرید.
سلام
دوستان برای sync کردن دسته با ----- میتونید از کابل play & charge ایکس باکس در pc استفاده کنید. اینطوری دیگه لازم نیست برد رو به xbox وصل کنید و دسته رو بهش بشناسونید.
البته فکر کنم ولتاژ رو 1.7 ولت کم میکنه. چون ولتاژ کاری برد 3.3v هست و ولتاژ یو اس بی هم 5vنقل قول:
قیمت برد جلویی ایکس باکس چنده
سلام سعید جان من این بردرو امروز ردیف کردم همه چی هم درسته فقط مشکلم تو سینک کردن دسته هستشضمنا درایور رو هم درست نصبیدم ویندوز با هاش هیچ مشکلی نداره به نظرت مشکل از کجاست؟؟؟؟ دسته هم کاملا سالمه..
سلامنقل قول:
واللا نمیدونم چندتا از دوستان هم مثل شما این مشکل رو داشتن ولی خیلی ها هم مثل من مشکلی نداشتن.
شما اگه ایکس باکس دارین برد رو روی اون بزارین و بعد دسته رو باهاش سینک کنین و بعد وصل کنین به PC
صفحه های قبل رو هم بخونین شاید مشکلتون حل شد
سعید جان ردیف شد ولی من از کابل خود دسته استفاده کردم فقط برای بار اول که دسته رو بشناسهنقل قول:
بعد از اون دیگه ردیف شد
با تشکر
نقل قول:
این کابل ؛ همون کابل Play & Charge ـه ... ؟؟؟
و اینکه تکی میشه گیر آوردش یا باید باطریش رو هم خرید ... ؟؟؟
من دسته ایکس باکس رو بهش وصل کردم ( اول سینک نمیشد وقتی بورد رو گذاشتم رو دستگاه سینک شد ) ولی وقتی دوباره دسته رو با دستگاه سینک میکنم دیگه با بورد سینک نمیشه
انگار باید یک دسته جدا براش خرید
اگه با این کابله بشه خیلی خوبه
سلام دوست عزیز
من همه این کارارو کردم ولی ارور زیر رو میده:
لطفا کمکم کنید
نقل قول:
سلام
شما درایور رو درست انتخاب نکردین موقع دانلود. شما نسخه ی 64 بیتی رو دانلود و نصب کنین. البته قبلش این رو پاک کنین.
من نسخه 64 بیتی رو نصب کردم مطمئنم روی فایل setup نوشته 64نقل قول:
چرا نوشته "توی پوشه ای که انتخاب کردین درایور درست رو نمیتونه پیدا کنه" ؟؟؟نقل قول:
شما فایل Xusb21.inf رو بهش میدین؟؟
سلام.
قابل توجه دوستان و به خصوص آقای saeed_136915 اسم اون برد جلوی ایکس باکس RF unit ( آر اف یونیت ) هست.
از آقای saeed_136915 خواهش مندیم پست اول رو ویرایش بکنید.
همچنین دلیل اینکه دسته ها sync نمیشن اینه که میکروکنترولر PIC 12F629 که یه آی سی هست اسفاده نشده.
برای اطلاعات بیشتر و آموزش کامل تر به
مراجعه کنید.
فقط به جای (----------) عبارت(بازی سنتر) رو به انگلیسی تایپ کنید.
:sq_2::5:
بله وقتی بهش میدم این ارور رو میزنه دیگه نمیدونم باید چیکار کنمنقل قول:
سلام
من یک دسته xbox سیم دار رو می خوام بخرم برای وصل کردن و بازی با لپتاپ
می خواستم ببینم چطوری این کار رو بکنم
آیا همه بازی ها مثل فوتبال و ماشین سواری و حتی اول شخص اکشن رو هم میشه باهاش بازی کرد؟
بازی هایی که باز Gamepad قابل اجرا باشن رو میشه راحت بازی کرد اما اکثر بازی های اول شخص به صورت پیش فرض فقط از Mouse و Keyboard پشتیبانی میکنن که شما در این صورت نیاز به Compiler برای تبدیل Botton های سیستم به روی دسته داریدنقل قول:
میتونید در گوگل درباره ی این مورد سرچ کنید
سلام دوستان
من همه کارهایی که گفتید کردم ورسیور رو نصب کردم ولی دسته رو که روشن میکنم نمیشناسه :41:
باید چیکار کنم؟
فرق دسته کامپیوتر ماکروسافت که کاملا شبیه دسته ایکس باکس هست با دسته ایکس چیه؟ یعنی برای کسی که برای کامپیوتر می خواد دسته ایکس باکس به همون خوبی جواب میده؟