مرسی از جوابتوننقل قول:
طرف از بچه های دانشگاه هستش سرویسکاره گفته با ضمانت میدم 320 با تانک بنظورتون قیمتش خوبه؟
Printable View
مرسی از جوابتوننقل قول:
طرف از بچه های دانشگاه هستش سرویسکاره گفته با ضمانت میدم 320 با تانک بنظورتون قیمتش خوبه؟
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
اگر کاملا سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه قیمتش خوبه.
اما اگر مشکل داشته باشه اصلا نمی ارزه.
دقت داشته باشید که قیمت هد این دستگاه بالای 400 هست و اگر خراب باشه یا بشه، عملا پولتون رو دور ریختید! چون ارزش تعمیر نداره.
اگر خودتون تجربه ندارید یا فرد مطمئن و با تجربه ای نمی تونید به همراه ببرید، توصیه میکنم نوشو بگیرید که خیالتون راحت باشه.
خود دانید!
موفق باشید
سلام
لطفا دوستان راهنمایی کنند که پرینتر p50 با تانک به درد من می خورده یا نه ، و لطفا در مورد قیمت هم منو راهنمایی کنن
من قصد خرید یه پرینتر رنگی دارم برای استفاده روزمره که متوسط روزی 60 برگ پرینت می گیرم
هر برگ شامل یک گزارش پزشکیه که سربرگ رنگی داره و شامل یک عکسه( حدود 10 سانت در 10 سانت)، حدود 20 درصد عکسها هم رنگی هستن.
حالا p50 خوبه یا برم سراغ یه چیز دیگه؟
اره خوبه چون با تانک هزینه اش میاد پایین میصرفهنقل قول:
قیمت هم خبر داشتی به ماهم بگو!!
هرلحظه یه قیمتیه
با سلام خدمت دوستان خوب
من یه سئوال دارم و اون اینه که پرینتر اپسون پی 50 دارای خاصیت پرینت بدون حاشیه است ولی من تنظیمات مربوط به اونو نمی دونم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
در ضمن کسی سیستم کاری Print Head Alignment رو بلده توضیح بده
سلام دوست عزیزنقل قول:
در تنظیمات دستگاه کاغذ مناسب رو انتخاب کنید تا گزینه بوردرلس یا بدون حاشیه فعال بشه.
هد الاین هم برای تنظیم هد های رنگ های متفاوت و همچنین حرکت رفت و برگشتی هد هست. اگر این گزینه رو از تنظیمات دستگاه انتخاب کنید توضیحات و دستور العمل کامل رو گفته.
موفق باشید
درود به شما. خیلی کمک کردین.
نقل قول:درود به شما کمک بزرگی بود.نقل قول:
دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده
من وقتی نازل چک میکنم از رنگ قرمز و ابی نصف خط رو نمی اندازه چقدر هم هد کلین میکنم ییفایده هست الان باید چیکار کنم
خواهش می کنم، وظیفه بود.نقل قول:
دستگاه چی هست؟نقل قول:
خوابیده بوده؟
دستگاهم پی 50نقل قول:
تقریبا نه 5 روز بود پرینت نگرفته بودم
نقل قول:به این روش هواگیری کنید:نقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد مجدد هدکلین کنید. و نازل چک بگیرید.
آیا همیشه یه خطوط خاص وجود نداره،یا جاشون عوض میشه؟
ممنونم
من به همین روش هواگیری می کنم
نه دو تا از نازل ها یعنی از اون خطوط ریز ثابتند ولی بقیه عوض میشه
گاهی رنگ ها کنار هم با هم قاطی هم میشن یعنی مثلا دو تا از خط های زرد رو سیاه میدنه بعد هدکلین درست میشه
باتشکر
ببینید، اگر خطوطی که موجود نیستن (همون خطوط ریزی که از دور مورب دیده میشن اما افقی هستن) ثابت باشن و با هد کلین موجود نشن، (و کارتریج هوا نداشته باشه) معنیش اینه که اون نازل ها گرفته شدن.نقل قول:
بنابراین به روش زیر باید رفع گرفتگی بشن (البته ممکنه موفقیت آمیز نباشه)
مشکل دوم هم که گفتید مهم نیست.
موفق باشید
آقای m_2t_ab
2 تا سوال
اول اینکه وقتی میخوام مشکی پر بگیرم، تو یه محدوده مثلاً 2 در 2 سانتیمتر، کاملاً مشکی گرفته میشه (CMYK همگی 100) ولی وقتی یه حجم زیادی از صفحه باید مشکی گرفته بشه، یکم به بوری میزنه. اصلاً چرا این اتفاق میافته و راه حلش چیه؟
سوال بعدیم اینه که پرینترم مدتیه خطهای افقی روی کاغذ میندازه که البته وقتی کیفیت پرینت رو Photo یا Best Photo میذارم، وضعیت خیلی بهتر میشه و حتی تو کاغذ گلاسه تقریباً به صفر میرسه. بار ها Head Clean کردم ولی فایده ای نداشته. چه کار میشه کرد؟
سلام
من یه سئوال داشتم آیا شما از نرم افزار ریست این پرینتر p50 تا حالا استفاده کردید یا نه اگر استفاده کرده اید اسمش چیه تو ایجا شهرستان ما نمیدونم از زرنگیشونه یا راست میگن میگن که این نرم افزاری که تو داری یا تو اینترنت هستند پرینتر رو بکل خراب میکنن و تقلبی هستن میخواستم مطمعن بشم .
من یه نرم افزار دارم ظاهرا اسمش اینهAdjProg و یه عکس هم از محیط و صفحه اول نرم افزار میزارم.
در ضمن اینم بگم میدونم از این نرم افزار چگونه استفاده کنم به به کدوم قسمتش برم ولی تا حالا امتحانش نکردم.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام خسته نباشید
مشکل من با این پرینتر اینه که عکسها رنگ آبی بیشتره
بعنی باید یه کاری کنم که آبی بودنش کم بشه
میشه لطف کنی و بگی از مخزن یا کارتریج قابل شارژ جوهر استفاده میکنی یا کارتریج اورجینال اگه از مخزن یا کارتریج قابل شارژ استفاده میکنی جوهر مورد استفاده چیه و اینکه از قبل با همین جوهر اینطوری بوده یا بعد تعویض جوهر اینطوری شده تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد ولی شما بهتره یه تستی بکنی ببینی با مودهای مختلف کاغذ چاپ تو تنظیمات چاپگر کدوم بهتر میزنه شایدم به کل مشکل حل بشه من خودم به شخصه تو مودهای مختلف چاپ متفاوت هم میگیرم و با جوهر من کاغذ گلاسه خالی بهترین تنظیم رنگ رو میده و زیاد مهم نیست کاغذ شما چی باشه شما هم امتحان کن ببین کدوم مود کاغذ بهترین تنظیمات چاپ رو میده. موفق باشی.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
دقیقا متوجه منظورتون از سوال اول نشدم،بی زحمت یه نمونه چاپ قرار بدید.
در مورد دوم احتمال گرفتگی نازل ها وجود داره. نازل چک کامل نیست؟ درسته؟
این روش می تونه مشکل رو حل کنه:
موفق باشید
خیر، تقلبی وجود نداره. اونا برای اینکه شما از نرم افزار استفاده نکنید این حرف رو می زنن. اسمش هم همونی هست که فرمودید.نقل قول:
فقط یه توصیه بسیار بسیار مهم:
شرکت اپسون آزار نداشت که دستگاه رو طوری طراحی کنه که بعد از یه مقدار کارکرد نیاز به ریست داشته باشه. این ریست طراحی شده تا در بازه های زمانی خاص و بسته به مقدار چاپ، دستگاه مورد سرویس قرار بگیره و برخی قطعاتش عوض بشن.
حتما و حتما اگر در کار این دستگاه تجربه و مهارت ندارید که خودتون بتونید سرویس های دوره ای رو انجام بدید، این کار رو به متخصصان امر واگذار کنید.
ممنونم
نقل قول:ضمن تشکر از دوست عزیزم بایت پاسخ خوبشون،نقل قول:
بله این مشکل از جوهر هم میتونه باشه و از کاغذ هم می تونه باشه و از تنظیمات هم می تونه باشه!!!
خلاصه عامل زیاد داره.
بهترین راه اینه که با آزمون وخطا بهترین تنظیمات رو پیدا کنید و با نرم افزار های خاص مثل فتوشاپ و ... رنگ ها رو به صورت مطلوب تغییر بدید.
موفق باشید
برای هد کلین کردن با محلول هد بازکن باید برم کارتریج قابل شارژ بخرم؟ (قیمتش چقدره؟)
یا مقرون به صرفه هست بدم بیرون انجام بدن؟
تو این روش برای هد شویی نیاز به کارتریج نیست:نقل قول:
محلول داخل جوهر رو می تونید داخل جوهر بریزید (اگر مخزن دارید،شلنگ های مخزن رو بکشید بیرون و ا اونجا محلول رو تزریق کنید.
موفق باشید
نقل قول:
شیلنگ ها رو از سمت مخزن جدا کنم؟ از آب بندی خارج نمیشن؟
بعد اینکه تو شیلنگ ها جوهر هست. با سرنگ خالیشون کنم؟
شلنگ ها رو از روی کارتریج به سمت بالا بکشید تا در بیان. کار راحتی هست.نقل قول:
بعد از اینکه شلنگ ها رو در آوردید، بالاتر از مخزن قرار بدید و زیرش دستمال کاغذی بذارید تا جوهر بیرون نیاد.
قبل از همه این کار ها هر دو درپورش مخزن هر رنگ رو ببندید.
و بعد اتمام کار و نصب مجدد مخزن،حتما هواگیری کنید
موفق باشید
سلام
پیرنترم هدش خراب بود که مجبور شدم هدش رو عوض کنم
حالا با هد تازه و رنگ جدید مشکل دارم
نمیدونم چرا سیاه رو کم رنگ میزنه ( مثل اینکه خاکستری میزنه ) این باعث میشه که عکسها شفاف نشن
نازل هم خوب میزنه..رنگم هم wox هستش
لیبل روی سی دی ها هم قبلا شفاف میزد ولی حالا شفاف نیست
مثل اینکه سیاه رو خاکستری میزنه
ممنون میشم کمکم کنید
:n13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
قبلا چه رنگی استفاده می کردید و الان چی؟
سلام
بازم یه سئوال داشتم یکی از دوستان من که با این پرینتر پی 50 زیاد کار میکنه یه ایده ای داره که میگه اگر این پرینتر رو خاموش نکنی اگه حتی برای یه ماه هم از پرینتر استفاده نکنی و چاپ نگیری هد چاپگر خشک نمیشه آیا این واقعیت داره و میشه و به این حرفش اطمینان کرد خودش میگه که این کار رو کرده ولی من مطمعن نیستم راست بگه میخواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم.
من هم این مطلب رو شنیدم و شایددرست باشه.نقل قول:
خصوصا اینکه در قسمتی از ریپورت دستگاه ها،تعداد دفعات کلین بر اثر مرور زمان ذکر شده. (یعنی ظاهرا بعد از یه مدتی به طور خودکار هدکلین می کنه)
اما خودم تستسش نکردم، چون هیچ وقت اینقدر دستگاهم بیکار نبوده!!!
بهرحال اگر چاپ هم باهش انجام بدید بهتره.
موفق باشید
سلام
مرسی
از مخزن قابل شارژ استفاده می کنم ولی زیاد وارد نیستم در این مورد
الان پرینت داشتم میگرفتم که چراغ قطره روشن شد خاموش روشن کردم هر دوتا چراغ قطره و سطل آشغال روشن خاموش می شن
سلام دوستان
پرینتر من تانکی بود خیلی وقته مثل آدم کار میکرد تا اینکه هفته ای یه کارتریج خراب میشد جوهرو به هد نمیرسوند! منم رفتم این دفعه 6 تا کارتریج قابل شارژ خریدم و تانک و شیلنگو جمع کردم رفت.
حالا یه مشکلی... وقتی میخوام شارژ کنم دستگاه نشون میده کارتریج خالیه در حالی که 2/3 داره هنوز! بعضی رنگارام کم نشون نمیده کم میشن اصلا.رو سیستم ولی نصفه هستن!!!:n13:
وقتی جوهر میریزم میزارم رو سیستم پر نشون نمیده. همون اندازه قبل نشون میده. بیاد پایین تر پرینتو نصفه میزاره میده بیرون کاغذو!!!
هر دفع 20 بار باید قطره چکونو بزنم کارتریجارو وردارم بزارم تا فول بشه..
چیکارش کنم؟؟؟؟ راهی هست از رو کامپیوتر حالیش کنم کارتریج ها پر شدن؟؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز مهم نیست که تو کامپیوتر چی نشون بده.
فقط وقتی ارور داد، یه بار قطره رو بزنید و کارتریج که خالی نشون میده رو بردارد و بذارید تا ارور رفع یشه.
البته خیلی کم پیش میاد که وسط پرینت ناقص کنه کار رو و خطابده.
اگر سطح برخی جوهر ها خیلی پایین اومده بود،قبل از چاپ یک عکس بزرگ، یک بار قطره رو بزنید و کارتریج رو دربیارد، دوباره که قطره رو بزنید، اگر سطح جوهر پایین باشه، ارور میده و دوباره همون کار رو بکنید. اینطوری دیگه وسط کار ارور نمیده.
من راهی بلد نیستم که بشه قبل از تموم شدن جوهر ها (توی نرم افزار) سطح جوهر رو ریست کرد.
از چه جوهر استفاده می کنید؟
من از جوهر wox استفاده میکنم. اکثرا رو کاغذ عکس دارم پیرینت میگیرم. همیشه وسط کار جوهر نرم افزاری که خالی نشون میده فورا کاغذو میده بیرون و نصفه رها میکنه. که با این گرونی کاغذ عکس واقعا زده حاله:n03:نقل قول:
هر باری که کارتریج در میارم جا میزنم سطزح رنگ عوض نمیشه. فقط فقط وقتی ارور بده خالیه بعدش با اینکار پر نشون میده.
همینطوری هست که می فرمایید.نقل قول:
من راه حلی برای این موضع ندارم جز اینکه وقتی سطح جوهر کم نشون میده، قبل چاپ اون کاری که گفتم می کنم تا خودش ارور بده و پر کنه.
سلام
از مخزن استفاده می کنم
ولی زیاد وارد نیستم الانم دو تاچراغش هی روشن خاموش می شه میشه راهنمایی کنین چی کار کنم
با سلام من یک پرینتر p50 دارم البته با تانک حدوداً یک سال دو یا سه ماه می شه که دارم باهش کار می کنم از جوهر inktekهم استفاده می کنم یک مرتبه هم ریست کردم کونتور پرینتشرو تا چند روز پیش هم به خوبی کار می کرد ولی یه چند روزی میشه که زمانی که می خواهم پرینت بگیرم در هنگام پرینت هد قطع و وصل میکنه و خیلی طول میشکه تا یه پرینت بزنه .من زمانی که نازل چک می زنم مشکلی نداره البته غلطک ها ی پرینتر ظاهرشون کثیف نشون میده از گزینه print head Aligment هم استفاده کردم و در اونجا سرعت چاپ مشکلی نداشته ولی در هنگام پرینت با dpiبالا با این مشکل مواجه می شم . آیا راهی هست که بشه خودم مشکلش رو حل کنم . مرسی .
قیمت یه پرینر خوبو می خواستم
سلام به اساتید محترم . فکر کنم تونستم مشکل خودم رو حل کنم .( کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من) به هر ترتیب مشکل از کابل بود با تعویض آن مشگل ظاهراً حل شد. ولی یه سوال دیگه دارم . یه بند خدای که در زمینه عکاسی تجربه داشت می گفت بهتر بعد از اتمام کار با پرینتر چند بار هد کلین بزنید تا هیچ رنگی در هد باقی نمونه . به نظر شما این کار اصولی هست یا نه؟
سلام من یک پرینتر اپسون پی 50 دارم جوهر سابلیمیشن استفاده میکنم وقتی پرینت می گیرم یه ترام آبی تو بعضی جاها میندازه چیکار کنم؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
سلام به اساتید .انگار هیچ کس به این تاپیک سر نمیزنه. پیشنهاد می کنم یکم به اینجا رونق بدهید فکر می کنم دوستانه زیادی باشند که از این پرینتراستفاده می کنند که شاید از اطلاعاتی که در این جا ردو بدل میشه بتونند مشکلاتشون رو خودشون بر طرف کنند .:n28:
سلام من یه مشکلی با پرینترم دارم میشه کمکم کنید:n17:
پرینترم hpمدلشhp officejet 5610 all-in-oneهستش اما متاسفانه پرینت نمیگیره و هی ارور میده ومیگه:cartridge error
refer to device documentaion to trouble shootاما موندم چیکار کنم!
یه پیغام دیگه هم میده میگه پرینتر و کامم پیدا نکرده یا متصل نیست در صورتی که تمام اتصالاتش درسته :n28:
سلام. من قبلا HP Officejet 5610 داشتم که واقعا سرطان بود. برای شارژ کارتریجش از جوهرهای WWM استفاده میکردم. یک مثالش این لینکه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چند ماهی میشه که P50 دارم و تانکش Mir-Aus هستش و واقعا از کیفیتش راضیام. رنگ قرمز و زردم تموم شده و دقیقا از زمان HP 5610 جوهرهای قرمز و زرد به اندازهی زیاد برام باقی مونده. سوالم اینه که آیا میتونم همین جوهرها رو داخل تانکی که جوهر قبلیش Mir-Aus بوده بریزم؟
تو بازار که فروشندهها ۲ دستهان: ۱- اعتقاد دارن اگر از یک مارک جوهر استفاده کردی، تا آخر باید از همون استفاده کنی ۲- اعتقاد دارن اینا حرفهای شرکتها برای فروش بیشتر محصولاتشونه و هر جوهری بریزی عین آدم کار میکنه و ما مارک متفاوت ریختیم هیچیش نشد و سالم کار میکنه.
حالا به نظر شما واسه این P50 اینهمه جوهری که از قبل مونده رو استفاده کنم یا کلی پول بدم جوهر Mir-Aus بخرم؟ واقعا؛ انصافا؛ وجدانا؛ این جوهرها فرقی با هم میکنن اصلا؟ یا همش حرفه؟
در ضمن روی جوهرهای WWM من نوشته مخصوص HP. آیا این هم فقط واسه جو دادن به قضیه نیست؟ جوهر جوهره دیگه.