نمیشه گفت یه مزیت محصوب نمیشه.اما باید در اولویت چندم قرار بگیره. چون به راحتی با چند راهکار میشه ازنقل قول:
انعکاس نور توی مانیتور جلوگیری کرد و شاید یه هزینه ای لوکس باشه!
بله. کمی سریعتر هست.
Printable View
نمیشه گفت یه مزیت محصوب نمیشه.اما باید در اولویت چندم قرار بگیره. چون به راحتی با چند راهکار میشه ازنقل قول:
انعکاس نور توی مانیتور جلوگیری کرد و شاید یه هزینه ای لوکس باشه!
بله. کمی سریعتر هست.
حمید جان شما اسوس رو دارید
ایشالله حتما از تجربیاتتون برای تنظیم کردن برای حالت مطالعه استفاده می کنم که بازتاب نور کمترین حالت باشه
مخلص شما حامدم:40:نقل قول:
نه مت سامسونگ دارم. ایسوز هم داشتم. با این دو تا برند زید کار کردم.
در خدمتم. هر وقت خریدی بگو تا با هم ردیفش کنیم.
شرمنده حامد جان من اول حرف رو نگاه می کردم دی:نقل قول:
حامد جان گل شما هم دقیقا همین مدل اسوس رو داشتی؟
به نظرت نسبت به سامسونگی که الان داری چطوره؟
نه. چند پله پایینتر بود. نمونه 20اینچی.نقل قول:
به شخصه باید بگم که کیفیت تصویرشون تقریبا برابره بود. ولی امکانات جانبی سامسونگ کمی بالاتر بود و قیمت
پایینتری هم داشت که میشد یه خورده از ایسوز جلوتر دیدش. ولی ایسوز برای نگاه کردن فیلم و کارهای گرافیکی
بهینه سازیهای بهتری رو مد نظر قرار داده بود و کنتراست قابل قبولی هم اراده میداد. شاید تنها عیب ایسوز رو
بشه قیمت نسبتا بالای اون دونست.
حمید جان مانیتور بنده رسیدنقل قول:
1 چطوری تست کنم
2 این کابل htmi به htmi نداره من خودم یکی دارم اما محافظ پاور نداره به نظرت استفاده کنم
اصلا میشه اینجوری وصل کرد
ممنونم
بسیار بسیار مبارکه.نقل قول:
معمولا بکجها رو ناقص میزارن. شما نگاه میکردی ببینی توی پکیجش کابل رو اسم برده!
اگر بود از فروشنده مطالبش میکردی. آره میشه وصل کرد. نیازی به چیزی هم نداره.
مستقیم از لب تاب به مونیتور با HDMI.
ایسوز رو خریدی؟؟؟
اره عزیز ببنید این محافظ پاور رو نداره کابل خودم عیبی نداره به نظرت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیتش رو برای مطالعه چه جوری تنظیم کنم
با کابل خودم وصل نشد!!!!!!
نمی دونم چرا شاید کارتم رو ساپرت نمی کنه
توی تنظیمات hdcp-capable نوشته
your displaye does not support hdcp
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
وصل شد از مانیتور بود
اقا این محافظ پاور نیست عیبی نداره؟
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
راستی نور صفحه خیلی هستش به نظرم ها
تو فیلما هم مشکل دارم کندن که از گرافیکم هست چی کا کنم عزیز دل برادر
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
جالب ابنه تو کیفیت 1080 مشکلی ندارم لک زدن اصلا نامحسوس هست اما هر چی میره کیفیت پایین تر محسوس تر میشه؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
راستی استفاده از کدوم کابل بهتره و کیفیت رو بهتر انتقال میده
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
یک گزینه هست تو تنظیمات به نام ولم اون چیه؟
سلام دوستان
من قصد خرید ML220H رو دارم.سایتها که برای خرید آنلاین خیلی گرون گذاشتن.میخواستم بدونم تهران راحت و ارزونتر پیدا میشه؟ پاساژ ایران ، رضا ، پایتخت؟
اگرم میشه بگید که این مانیتور چطوره از نظر کیفیت . هیچ مشکلی نداره؟
کارت گرافیکم Geforce 9500GT هست،با این مانیتور به مشکل برمیخورم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سپاس
خوشحالم که وصلش کردی.نقل قول:
میتونی از بخش Brightنور صفحه رو کم کنی.
مطمئنا مشکل از کارایی پایین گرافیک هست که نمیتونه با مونیتور هماهنگ بشه.نقل قول:
کارت شما فول نیست!شاید به خاطر اون هست!!!
DVIوHDMIهر از لحاظ کیفیت تصویر مشابه اتد. فقط HDMIمیتونه صوت رو هم منتقل
کنه ولی DVIفقط توصیر منتقل میکنه و نمیتونه صوت رو منتقل کنه.
فکر میکنم برای تغییر کنتراست یا نور صفحه باشه.
حمید جان خیلی ممنونم از راهنماییی هات
یک چند تا سوال دیگه هم دارم ممنون می شم کمک بفرمایید
1- htmi من محافظ پاور نداره عیبی داره عکسش رو گذاشتم؟
2- این عکسا از تنظیمات میشه ببنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس دو تا گزینه داره که پایین نوشته رو فول بزارم یا لیمیتید؟
اینی که فلش زدم رو چند باشه
این رو کدم باشه؟
ممنون می شم تنظیماتی که به نظرت باید تو گرافیک یا مونیتور انجام بدم رو بفرمایید
سلام دوستان
من قصد خرید ML220H رو دارم.سایتها که برای خرید آنلاین خیلی گرون گذاشتن.میخواستم بدونم تهران راحت و ارزونتر پیدا میشه؟ پاساژ ایران ، رضا ، پایتخت؟
اگرم میشه بگید که این مانیتور چطوره از نظر کیفیت . هیچ مشکلی نداره؟
کارت گرافیکم Geforce 9500GT هست،با این مانیتور به مشکل برمیخورم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سپاس
دوست عزیز بهترین حالت بستگی به کاری که با مانیتور میکنی داره.
مثلا برای فیلم نگاه کردن باید روشنایی تصویر100درصد باشه ولی برای وب گردی باید 40درصد باشه. کنتراست بالا برای فیلم نگاه
کردنه ولی به درد تایپ نمیخوره! فقط اون عکس آخر روی روی RGBبزار. بقیه گزینه های رو هم تنظیماتش بستگی به کاری که میکنی
داره.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
مدل خوب و با کیفتی هست.
به راحتی میتونی از بازار رضا یا ایران بخری.
ولی با این کارت نباید انتظار زیادی از کیفیت تصویر مانیتور داشته باشی.
مشکل خاصی پیش نمیاد.
کاربرد و بودجتون چقدره؟؟؟
ممنون از جواب سریعتون.
راستش من انتظارم از مانیتور خیلی بالاست و فکر میکنم این مانیتور بهترین گزینه باشه.چون هم اندازش هم کیفیتش فکر میکنم که ایده آل باشه.بودجم تا 350 هست و کاربرد فیلم و وب گردی و خیلی کم بازیه.
راستی اگه بخوام این مانیتور رو تهیه کنم حداقل کارت گرافیکی که بهش بخوره چیه.
یه چیز دیگه هم هست ، اینکه اگه بخوام 2 ماه صبر کنم بعد بخرم به نظرتون چطوری میشه؟فکر میکنین نسلش زده شه یا گرون شه یا ارزون؟
الآن قیمتشو دارین؟
با سپاس
سلام دیروز این مانیتور ایسوس مدل PA238Q رو برای یکی از دوستانم خریدیم . این دوست ما کار گرافیکی انجام میده و به کنتراست و دامنه رنگی وسیع نیاز داشت که با خریدن این مانیتور حسابی شگفت زده شد . واقعا با قیمت 720 تومان یکی از بهترین هاست حتی برای گیمر های سخت گیر اینم مشخصاتش :
Panel Size: Wide Screen 23.0"(58.4cm) 16:9
Color Saturation : 100%(sRGB)
Panel Type : IPS
True Resolution : 1920x1080
Full HD 1080P : Yes
Pixel Pitch : 0.2652mm
Brightness(Max) : 250 cd/㎡
ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 50000000:1
Viewing Angle (CR≧10) : 178°(H)/178°(V)
Response Time : 6ms (Gray to Gray)
Display Colors : 16.7M
LCD ZBD Warranty : Yes
جالب اینکه کابل DP هم داخل جعبه بود . کنتراست 1:50000000 و مصرف 33 وات و زاویه دید عالی 178 دید افقی و عمودی و همچنین زمان پاسخگویی 6 میلی ثانیه . پنل P-IPS و کیفیت و عمق رنگ کم نظیر حتی با DVI . عمق رنگ مشکیش هم بخصوص با DP عالیست
واسه کارهای عکاسی و گرافیکی این مانیتور رو شدیدا پیشنهاد می کنم
کد:http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/PA238Q/#specifications
خواهش میکنم.نقل قول:
متاسفانه قیمت دقیقی از این مدل ندارم!
ولی با این توضیحات تین گزینه برای شما انتخاب مناسبی هست.
صبر کردن برای پایین اومدن نرخ دلار شاید تاثیری داشته باشه ولی تا به ایران برسه گمون کنم تا بعد از عید طول بکشه
و نمیشه زیاد بهش دل بست!
سلام
لطفا چند مدل مونیتور حدود قیمتهای 200 تا 250 تومان معرفی کنید. که کیفیت خوبی داشته باشه و زاویه دیدش خیلی خوب باشه
نظرتان در مورد 22500 و یا 23700 چطوره؟
سلام
لطفا چند مدل مونیتور حدود قیمتهای 200 تا 250 تومان معرفی کنید. که کیفیت خوبی داشته باشه و زاویه دیدش خیلی خوب باشه
نظرتان در مورد 22500 و یا 23700 چطوره؟
باز هم سپاس آقا حامد
فکر کنم طرفای ولیعصر با قیمت 320 بتونم پیدا کنم ، چون تو اینترنت با قیمت 349 هم وجود داره . مغازه ها قیمتاشون پایینتره.
حالا فعلا مانیتور رو میخرم تا بعد یه کارت EVGA GTX 550 Ti هم میگیرم.
سپاس بابت جواباتون
خوهش میکنم داداشی.نقل قول:
بله اونجا بهتر میشه پیدا کرد. نزدیکای فرهنگ هم یه بار دیدم ولی دقت نکردم مدلش چی بود.
برای کارت هم لطف کنید سقف بودجه و پاور رو مشخص کنید تا با هم به یک گزینه خوب برسیم.
550کارت متوسطی هست!
در هر حال بهتره اول به مانیتور برسیم. این مدل عالی و کیفیت خوبی داره.
سلام.نقل قول:
22500خوبه. به این قیمته.
ولی 23700 حدود300.000تومنه.
کاربردتون چیه؟؟؟
مرسی.بله متوسط هست ولی هم من بودجم کمه هم اینکه این کارت تا حدودی جوابگو هست.پاور هم که باید 500 وات به بالا باشه.شما با بودجه 250 تومن کاتی مد نظرت هست که از این بهتر باشه ؟
ممنونمنقل قول:
با سیستم معمولا خیلی کار ها انجام میدم اما بیشتین زمانم توی شبکه و وب هستش . اما دوست دارم بازی ها را هم به خوبی پاسخ دهد. مد نظرم بیشتر پاسخ دهی 2 میلی ثانیه است برای سرعت بهتر
اما از نظر زاویه دید نمیدونم کدام یک بهترینه
مدل َs19A310 plus را دیدم خوشم نیومد
حالا از همه لحاظ در واقع بیشتر کیفیت کدام را توصیه میکنید ؟ راستش من همیشه با CRT کار کردم اما چون چشمهام مشگل ضعیفی دارند و جراحی هم کردم میخوام یه مونیتور مناسب بگیرم اما نه به قیمت بالاتر
ممنونم
خواهش میکنم.نقل قول:
مانیتورهای با زاویه دید بالا،معمولا قیمت بالایی هم دارند و نمیشه همه خواسته های شما رو در یک مدل با قیمت
سبک اجماع کرد.به نظر من مدلهای زیر میتونه براتون خوب باشه. مضاف بر اینکه عمل چشم داشتین و وبگردی زیادی
دارین،بهتره که اندازه صفحه زیاد کوچیک نباشه:
SAMSUNG - 22" - B2245 Plus...234.000
SAMSUNG - 22" - BX2247 Plus - LED...259.000
سلام دوستان من الان یک سالی هست که ASUS MS236H دارم یکی از دوستان می خواد led بگیره اون هم تورنج 200 تا 250 تومان
با رزولوشن 1920.1080 ممنون می شم راهنمای کنید
آقا من هرچی بیشتر در مورد ML229H سرچ میکنم بیشتر به شک میافتم.میگن کیفت تصویرش تفاوت زیادی با ال ای دی های دیگه نداره.کلا نسبت به پولی که دادن بعضی ها راضی نیست.
جریان چیه واقا تو قیمت زیر 300 تومن هم میشه مانیتور شبیه این خرید ؟ من خودم در حال حاضر LED LG 2040s دارم و اصلا از کیفیتش راضی نیستم . زیاد از حد معمولیه. اگه این مدل ایسوس زیاد تفاوت نداره کمتر خرج کنم و یک مدل دیگه بخرم.
بازم ممنون میشم راهنماییم کنین
سپاس
سلام
یه لطفی کنید چند مدل مونیتور تا 250 تومان و بالای 20 اینچ ، که کیفیت خوب و زاویه دید خیلی خوب داشته باشن معرفی کنید
من این مانیتور رو بیشتر برای تماشای فیلم و وب گردی می خوام.
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
سلام
یه لطفی کنید چند مدل مونیتور تا 250 تومان و بالای 20 اینچ ، که کیفیت خوب و زاویه دید خیلی خوب داشته باشن معرفی کنید
من این مانیتور رو بیشتر برای تماشای فیلم و وب گردی می خوام.
آقا حامد حالا اگه من 23700 رو بگیرم به قیمت 260 تومان خوبه؟ . این مونیتور توی نمایش خوب عملکردی داره؟ نظرتون چیه؟
دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که دادی یکی از جدیدترین مدلهای مانیتور را بهت پیشنهاد میکنم:
مدل E2281VR LG خیلی ظریفه. کانکتورهاش هم به پایه مانیتور وصل میشه تا سیم و ایناش روی میز نیفته . من خودم به کسانیکه میتونند تا 400 هزینه کنند اینو پشنهاد میکنم. ظرافت و رنگ پایش اونو منحصر به فرد کرده. قیمتش حدود 370 هست.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی:
اگه گیمر خیلی حرفه ای هستی یا میخوای هزینه خریدت رو کم کنی مانیتورLG W2261VP رو بگیر. مانیتوریه که ResponseTime اش 2ms است و میتونی تصاویر سریع رو بدون تاری دید در بهترین کیفیت ببینی و جون میخوای توی صفحات وب بگردی و خواندن برات مهمه این مانیتور برات خوبه چون LCD هست و نورش چشمت رو اذیت نمیکنه و قیمتش هم 270 هست.
بازم اگه سوالی داشتی بپرس اگه بدونم کمکت میکنم .
بهترین مانیتور، که کمترین فشار را به چشم شخصی بیاره که وقت زیادی را به جستجو در وب می گذرونه، بدون محدودیت قیمت، چه مانیتوری است؟
دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که دادی یکی از جدیدترین مدلهای مانیتور را بهت پیشنهاد میکنم:نقل قول:
مدل E2281VR LG خیلی شیکه. کانکتورهاش هم به پایه مانیتور وصل میشه تا سیم و ایناش روی میز نیفته . من خودم به کسانیکه میتونند تا 400 هزینه کنند اینو پشنهاد میکنم. ظرافت و رنگ پایش اونو منحصر به فرد کرده. قیمتش حدود 370 هست.برای اطلاعات بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی:
قیمت بسیار خوبی هست.نقل قول:
بله.من خودم از این مانیتور استفاده کردم. کیفیت بسیار خوبی داره.
برای وبگردی باید مونیتوری انتخاب کمنی که اندازه نستا بزرگی داشته باشه. بین 22تا24اینچ!!!!نقل قول:
دلیل این امر هم جلوگیری از بروز ارتروز گردن و مفاصل فوقانی هست. چون بدلیل بزرگی اندازه نیازی به خم شدن به
و مطالعه نیست و در حالیکه کاملا صاف به صندلی تکیه دادین و گردن صاف هست میتونید به وبگردی بپردازین.
برای اذیت نشدن چشم هم روشنایی مونیتور و کنتراست اون رو در کمترین حالت قرار بدین.
ASUS - 22" - ML229H - LED..362.000
ASUS - 23" - ML239H - LED...409.000
ASUS - 24" - ML248H - LED..440.000
SAMSUNG - 24" - 24A360 - LED...380.000
SAMSUNG - 24" - BX2485 Plus - LED...420.000
SAMSUNG - 22" - BX2285 Plus - LED...320.000
برای کارت:نقل قول:
msi r6870 hawk review...262.000
با قابلیت آور بالا:
مدل پاور رو حتما ذکر کنید؟؟؟
سلامنقل قول:
آقا حامد من این مونیتور رو خریدم. اما وقتی آوردم خونه باز کردم دیدم تو بخش پایه یه مقداری لق میزنه. که سریع با سامسرویس تماس گرفتم اونها اومدن دیدن گفتند که اصلا نباید اینطوری باشه و مونیتور رو برد که یکی دیگه بیاره.
حالا خواستم بدونم برای شما هم پایش لق میزنه؟ از اونجایی که به خود مونیتور وصل میشه لقی داره؟ یا خیلی محکم وصله و اصلا مونیتور لق نمیزنه؟
راستی من قبلا از مونیتور CRT سامسونگ 17 اینچ استفاده میکردم . الان که توی 32 اینچ نگاه میکردم تکستها و مخصوصا در همین انجمن ها نوشته ها کوچکتر و ریزتر دیده میشه البته در حالت رزولیشن استاندارد 1920*1080 که بهترین تصویر رو میده. حالا میخوام ببینم چه اینچ از مونیتور بجز 23 این نوشته ها اینقدر ریز نیست؟ 22 یا 19 ؟
ممنونم
چرا این مدل ها تو سام سرویس نیست...از چه فروشگاهی بگیرم اینو BX2485 Plusنقل قول:
من الان سرچ کردم قیمتش 390 بود
سلام.مبارکه.نقل قول:
نباید لقی داشته باشه.بهتر که عوض شد.
شما میتونی صفحه مرورگر رو بازتر و زوم اون رو بیشتر کنی. چون مونیتور به صورت واید هست میتونی بدون گرید
کردن صفحه به راحتی با درشت نمایی خوب وبگردی کنی.
معمولا توی مانیتورهای واید کمی فونت ریزتر هست.