پس از دستش نده:31:نقل قول:
منتظر نتیجه نهایی هستم. خریدی از نتیجه باخبرم کن.
Printable View
پس از دستش نده:31:نقل قول:
منتظر نتیجه نهایی هستم. خریدی از نتیجه باخبرم کن.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504594
این پرینتر HP LaserJet Pro M1214nfh چه سالی ارائه شده ؟ قدیمی که نیست ؟ درسته ؟
فکر میکنم برای سال 2010باشه!نقل قول:
اینجا 400 تومنه دوبی 300 تومنه :19:نقل قول:
واوووووووووو.خیلی گرونه که:18:نقل قول:
حالا کدوم رو خریدی؟؟؟
نقل قول:
فعلا روی 3 کاره و گهار کاره برای خرید تو ایران منصرف شدم مگر اینکه بدم یکی از آشنایان از دبی یا کشورهای دیگه 1214 رو به قیمت 300 برام بیاره
الانم که 1102 قیمتش خیلی رفته بالا الکی الکی
پرینتری که 100 تومن بود شده 140 تومن و مقرون به صرفه نیست با مشخصاتی که داره
یکی دوجا پیگیر شدم 125 موجوده ولی من رو قیمت پایه 110 بیشتر نمیخوام پول بدم برای این مدل
سلام
من امروز پرینتر SAMSUNG 4623 FH رو خریدم
هم خوب قیمتی به ما دادند و هم اینکه کیفیت پرینت و اسکن و کپی این دستگاه بی نظیره
باهاش تقریبا 20 تایی کپی و چند تا اسکن و چندتا پرینت گرفتم از نظر کیفیت و سرعت خیلی عالی بود
خیلی آروم و کم صدا هم هست دستگاه و فعلا که خوشم اومده ازش
سلام.نقل قول:
خیلی خیلی مبارک باشه.
انشاالله که برات همیشه کار کنه.
ممنون حامد جاننقل قول:
فقط یه چیزی مشکل دارم اینکه فکس دستگاه رو تو اتاق خودم وصل میکنم تلفن خونه که تو حال خونه قرار گرفته قطع میشه :31:
فکر کنم اسپلیتر میخواد درسته ؟ 2 تا هم باید بخواد نه؟ یکی برای تلفن خونه که تو اون اتاقه و یکی برای این دستگاه فکس که اینوره
:40::40::40::40:نقل قول:
بله اسپلیتر نیاز داره.
برای هر تلفن یک دونه که به گفته خودت میشه دوتا.
مشکل با دو تا اسپلیتر پشت سر هم حل شد
یکی رو وصل کردم به پریز تلفن و یکی از خروجی هاش رو وصل کردم به مودم ADSL و دیگری رو به ورودی یک اسپلیتر دیگه و خروجی اسپلیتر دوم رو وصل کردم به دشتگاه فکس و مشکل برطرف شد و دیگه تلفن خونه هم تو این حالت قطع نمیشه
خدارو شکر.نقل قول:
فقط یه چیزی!
در طول دوره ای که داری با دستگاه کار میکنی، اگر با نکته منفی روبرو شدی حتما بیانش کن.
در ضمن حالا که این مدل رو داری میتونی یه نقد 100واقعی براش بزنی. چون خودت داری ازش استفاده میکنی.
سلام دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید .
ما میخواهیم یه دفتر بیمه بزنیم و به این دستگاه ها نیاز داریم . البته بگم که حجم اسکن و پرینت و کپی در طول روز کم و در حدود 20-30 هست.
1. 2 عدد تلفکس که یکیش فقط فکس ساده باشه و مدل 206 پاناسونیک رو بهم معرفی کردن با قیمت 122000 و یه مدل چند کاره که مدل 2025 پاناسونیک رو با قیمت 275000 تومان پیشنهاد کردن.
2. پرینتر لیزری سیاه و سفید . از اچ پی مدل 2055 با قیمت 265000
3. پرینتر سوزنی که فقط مدل LQ300 از اپسون هست با قیمت 235000
4. اسکنر (فکر نمیکنم که بیشتر از 15 تا اسکن تو روز داشته باشیم)
5. یکی از دوستانم گفت که یه دستگاه کپی بگیر .که آیا به نظر شما با این حجم کاری کم اصلا من احیتاج دارم یا نه . شارپ مدل5516 با قیمت یک میلیون و هشتاد هزار تومن که قیمت بالایی هست.
البته من میخوام تمام این وسیله ها رو به 3 تا 5 تا کامپیوتر وصل کنم که از هر سیستمی بشه به این ابزار وصل بشم و بتونم استفاره کنم.
حالا من از شما دوستان عزیز این سوالات رو دارم که آیا یه دستگاه چند کاره بیشتر به درد من میخوره یا دستگاه های جداگانه ؟
اگه شما مدل های بهتری سراغ دارید و یا با این مدل هایی که به من پیشنهاد دادن کار کردید و تجربه استفاده از این برندها و مدلها رو دارید لطف کنید و منو توی انتخاب بهتر راهنمایی کنید.
سلام سعید جان.نقل قول:
چون حجم کار کمی بالاست بهتره که دستگاهها رو به صورت جدا تهیه کنی تا اصطحلاک دستگاه بیاد پایین!
برای اسکنر و پرینتر یه سقف هزینه مشخص کن؟؟؟
و همینطور فکس؟؟؟
دوست عزیز ممنونم از جوابت البته اگه لطف کنی و یه سری به این پست بزنی ممنون میشم چون اونجا بیشتر توضیح دادم .نقل قول:
در مورد حجم کار باید بگم که حجم کار, خیلی زیادی نیست در حد روزی 20 الی 30 برگ پرینت و 15 الی 20 برگ هم اسکن و شاید هم همین تعداد فکس و کپی و یا کمتر . حالا به نظر شما اگه یه دستگاه 4 کاره بگیرم بهتره یا جداگانه ؟ چون اگه بخوام دستگاه های جداگانه بگیرم هم هزینه بیشتر میشه هم جاگیر تر میشن . البته اینم بگم هدف اصلی من دوام و کیفیت قطعات و ماندگاری و به قول خودمون خرکار بودن و سگ جون بودن هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6714227#post6714227
من خودم مدل 2055 اچ پی رو که پرینتر لیزری سیاه و سفید هست (با قیمت 275000) مد نظرم بود ولی مشکلی که داره اینه که پورت شبکه نداره .
در مورد هزینه هم فکر کنم برای فکس و پرینت و کپی و اسکنر تا 800 الی یک میلیون میتونم هزینه کنم البته اگه لازم باشه و توجیه داشته باشه بالاتر هم میشه رفت.
سلام
دوست عزیز من برای خدمات کامپیوتریم می خوام 1415fnw بگیرم
کسی امکانشو داره قیمت واقعیشو بگه ؟ تا کلاه سرمون نره
تو اینترنت قیمتا خیلی با هم متفاوتن
و یه سوال دیگه آیا نوع کاغذ cardstock به معنای اینه که می تونم کارت چاپ کنم
منظورم کارت برای خودم یا برای دیگرانه کارت های معمولی
بمطلب بعدی اسم این مقوا هایی که تبدیل به کارت میشن چیه مارک خوبشون چیه
و کدومشون به درد این پرینتر می خوره
آیا این پرینتر منگنه زنه و کلا منظور از منگنه زن تو پرینترا یعنی چی ؟
دوستان نظرتون درباره این مدل 4 کاره برای کارهای تقریبا کم چیه ؟ آیا دوام و کیفیت و خدمات و گارانتی خوبی تو ایران داره ؟
Canon I-Sensys MF-4570dn
دوستان نظرتون درباره این مدل 4 کاره برای کارهای تقریبا کم چیه ؟ آیا دوام و کیفیت و خدمات و گارانتی خوبی تو ایران داره ؟
Canon I-Sensys MF-4570dn
درود
یه دستگاه کپی لیزری با یه اسکنر واسه یه شرکت خدماتی می خوام ، حجم کارم حدود 300 تا کپی هر روزه
بودجه هم تا 350 واسه پرینتر و 100 واسه اسکنر دارم.
بنظرم چون گاهی اوقات میخوام که از یه برگه کپی بگیرم دستگاه چند کاره باشه بهتره تا اینکه جدا باشه.
مقاومت دستگاه اینکه زیاد حساس به گرد و غبار و ضربه نباشه برام مهمه
چه مدلایی پیشنهاد میدین؟
سپاسگذار
Canon تجربه کار من باهاش دارم مخصوصا این سری ها رونقل قول:
گزینه خیلی خوب و مناسبیه و حتی برای کارهای اداری هم ازش استفاده میشه چون تو کار خیلی خوب عمل میکنه
من خودم سامسونگ SCX-4623 FH دارم خیلی راضی هستم هم قیمت مناسبی داره و هم کیفیت عالی و گارانتی مطمئن ولی خوب برای کارهای خانگی احتمال اینکه تو مدت 1 سال مشکلی براش پیش بیاد وجود نداره چون ظرفیت کاری کارهای خانگی زیاد بالا نیست
سلام
دوستان
میخواستم 4 کاره سامسونگ بخرم بین این دو مدل موندم:
4828 و 4824 و 4623
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
قیمت پرینتر به شدت رفته بالا نسبت به یک ماه قبل ( حدود 25 درصد)
4623 FH گزینه خیلی خوبه من دارم و واقعا راضی هستم
الان فکر کنم 285 باشه قیمتش
سری 48 ها هم قیمتشون 100 هزار تومانی بالاتره در حال حاضر
سلام
ممنونم از پاسختون
این 48 ها چه امکانی دارن که گرون تر هستند؟
مرسی
نقل قول:
مقایسه این دو محصول رو میتونید از لینک زیر دانلود و مشاهده کنید
کد:http://hipfile.com/vva5oov8wf4u/Printer.zip.html
سلام دوستان.خسته نباشید
ببخشید میخواستم یه ۳کاره بگیرم برای مصرف خانگی که با سیستم عامل مک هم سازگار باشه چون با مک بوک پرو کار میکنم.میخوام که کیفیتش با قیمتش سازگار باشه.اگه قابلیت وای فای هم داشته باشه عالیه.البته زیاد مهم نیست.
یه چیزی هم که هست سایت اپل شرکت اپسون رو خیلی قبول داره
ببخشید جناب ship storm شما از مدلی که گرفتین رضایت کامل دارین ؟ با مک هم سازگاری داره ؟
مرسی
سلام من 4 کاره میخوام بگیرم
مدل های زیر مد نظرم هست لطفا اگر نظری دارید بگید
کلا 4 کاریه ای میخوام که گوشی داشته باشه و اسکن تاشو ( برای اسکن شناسنامه ای و کتابی چیزی ) باشه ( لیزری سایه سفید)
مصرف بالایی هم ندارم
نهایت پول هم تا 400 تومان میتونم بدم 20-30 تومان بالاتر هم اشکالی نداره
چیزی که برام مهمه اینکه خرابیش کم باشه و کارتریج کا برای شارج مجدد ارزانتر باشند
مدل های انتخابی :
Canon MF4350D مطمئن نیستم گوشی داره یا نه !
HP Officejet Laser M1214nfh
Canon I-Sensys Fax - L390
Samsung SF-650P
اگر مدل دیگه ای با مبانی من هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
یکی از دوستان من توی کار چاپ و .. هست که بعضی مواقع براش پیش میاد که مثلا یک کارتن برای محصولی چاپ و اماده کرده حال می خواد که متن خاصی را روی اون بنویسه که قبلا درخواست داده نشده بوده حال برای این کار پرینتر یا دستگاهی هست که این را بتونه انجام بده
مثلا قوطی کبریت چاپ کرده و حالا می خواد کلمه بی خطر را روش بنویشه برای این کار باز باید همه را باز کنه و پرینت و ... آیا دستگاهی هست که بتونه مقلا مثل بارکد خوان باشه و بیگره روی جعبه و متن را روی اون انتقال بده
یکبار هم تعدادی کارتن برای شرکتی طراحی و آماده شده بود و مورد استفاده قرار گرفته بود اما چون ساخت ایران روی جعبه ها نوشته نشده بود با مشکل مواجه شده بود و ....
امیدوارم منظورش را تونسته باشم خوب بیان نمایم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من یک ساله hp 1214 دارم و ازش راضیم...نمیدونم الان قیمتش چند شده؟!نقل قول:
دستگاه خوبیه...
سلام کنون که هیچی سامسونگ هم من فقط یه مدلش رو پیشنهاد میکنم بقیه اش اصلا خوب نیست 4521 چهار کاره فوق العاده است.
اچ پی هم که نیاز به گفتن نداره حرف نداره :10:
نقل قول:
اینکه میگید سامسونگ اصلا خوب نیست روی چه حسابه؟ فقط از روی گفته های دیگران میگید و یا خودتون تجربه کردید ؟
سلام
یکی از دوستان من توی کار چاپ و .. هست که بعضی مواقع براش پیش میاد که مثلا یک کارتن برای محصولی چاپ و اماده کرده حال می خواد که متن خاصی را روی اون بنویسه که قبلا درخواست داده نشده بوده حال برای این کار پرینتر یا دستگاهی هست که این را بتونه انجام بده
مثلا قوطی کبریت چاپ کرده و حالا می خواد کلمه بی خطر را روش بنویشه برای این کار باز باید همه را باز کنه و پرینت و ... آیا دستگاهی هست که بتونه مقلا مثل بارکد خوان باشه و بیگره روی جعبه و متن را روی اون انتقال بده
یکبار هم تعدادی کارتن برای شرکتی طراحی و آماده شده بود و مورد استفاده قرار گرفته بود اما چون ساخت ایران روی جعبه ها نوشته نشده بود با مشکل مواجه شده بود و ....
امیدوارم منظورش را تونسته باشم خوب بیان نمایم
سلام دوستان
یک مشاوره و راهنمایی برای خرید یک دستگاه پرینتر لیزری سیاه و سفید میخواستم.
ما توی کارخونمون برای محصولات تولیدیمون کارت ضمانت چاپ مکینیم.برای این منظور از کاغذهای گلاسه قطع A5 استفاده میکنیم.چاپگر مورد استفاده مون هم سالها یک دستگاه پرینتر HP مدل 1010 بوده..
این پرینتر توی این چند سال بسیار تحت فشار بوده و چندین بار خراب شده و تهمیر شده..مثلا مشکلی که معمولا پیدا میکینه اینه که حروفی گه بر روی برگه چاپ میکنه با دست کشیدن پاک میشه و ما هر بار هزینه ای رو برای رفع این مشکل متحمل شدیم..
حال تصمیم گرفته شده که یک دستگاه پرینتر جدید مناسب خریداری بشه تا از عهده چاپ بر روی برگه های گلاسه بر بیاد..
شما چه پرینتری رو پیشنهاد میفرمایید؟
دوستان من منتظر پاسخ شما هستم
سلام دوستان من واقعا گیج شدم.یک 4 کاره می خوام لیزری سیاه و سفید.الویت من قیمت کارتریج و قابلیت شارژ مجدد.در صورت امکان داشتن گوشی (زیادهم مهم نیست).در نهایت بهتره قابلیت اتصال بی سیم رو داشته باشه.بودجه من هم تا 400 هست فکر می کنید چی بگیرم اگر هم نمیشه تو این رنج چی رو پیشنهاد می کنید.کار برد هم در حد پرینت نه در حد زیاد و ارسال و دریافت فکس.راستی این مدل چطوره:hp1214nfh
hp 1217nfw
hp1536dnf
ممنون محتاجم به راهنمایی.
نقل قول:
HP که قیمتش بی اندازه رفته بالا تو این مدت و به نظر من صرف اقتصادی نداره نسبت به هزینه ای که دارید میکنید اما خوب دستگاه های خیلی خوبی هستن مخصوصا همون 1214 که گوشی هم روش داره
من خودم سامسونگ 4623FH دارم خیلی راضی هستم و کارتریجش هم شارژ میشه و مشکلی نداره و 4 کاره هم هست و گوشی هم روش داره و کیفیت اسکن و کپی و پرینت هم خیلی عالی هست ، ضمنا قیمت مناسبی هم داره فکر کنم الان 260 بگردی بتونی گیر بیاری
4623fh نسبت به 4521 به غیر از گوشی برتری دیگه ای داره ظاهرا 4521 گرونتره؟چرا؟hp الان چند شده خیلی بللا رفته؟
نقل قول:
4521 پورت پارالل داره که 4623 نداره ولی در عوض 4623 گوشی روش داره که این خودش خیلی مزیت خوبیه
4521f الان فکر میکنم 320 هار تومان باشه قیمتش تو بازار و 1214 اچ پی حول و حوش 400 هست تو بازار در صورتی که تا 2 ماه پیش 300 بود
بین 1214 و 4623 کدوم ارجحیت داره به غیر قیمت ،کارتریج شون چطوره؟کارایی کدوم؟نقل قول: