نقل قول:
دوست عزیز من تو سایت Skidrow خوندم نوشته بود که ویندوز 7 64 بیت نباید تو درایو ویندوز پوشه programs file نصب بشه اونو باید یه جا دیگه نصب کنی امیدوارم مشکلت حل بشه چون خودمم همین مشکل رو داشتم .
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز من تو سایت Skidrow خوندم نوشته بود که ویندوز 7 64 بیت نباید تو درایو ویندوز پوشه programs file نصب بشه اونو باید یه جا دیگه نصب کنی امیدوارم مشکلت حل بشه چون خودمم همین مشکل رو داشتم .
آقا کسی تونسته desmond journey 1 یا 2 رو اجرا کنه؟
نقل قول:نقل قول:
درود بر شما دو دوست گرامی
سروران من بازی را به آسانی نصب کرده ام و هیچ دشواری در هنگام نصب نبوده است؛ و در مسیر دیگری برون از درایو ویندوز نصب کرده ام و هنگامی که میخواهم بازی را اجرا کنم چهار تا آیکون دارد و هر کدام را میزنم هیچ اتفاقی نمی افتد
پیام خطایی هم در کار نیست
سپاس از مهرتان:11:
من الان 1ش رو رفتم . از بازی میاد بیرون ، بعد دوباره لود میکنه میره توی Desmond's Journey . بعد پارت 1 که تموم میشه ، دوباره میاد بیرون از Desmond's Journey ، و بعد لود میکنه بر میگرده به Animus Island واسه ادامه ی خط داستان ِ اصلینقل قول:
آقا پس چندتا اسکرین از صفحه اکانت ساختن بزار واسه من که بدونم کدوم قسمتش چی ازم میخواد...نقل قول:
نگاه کن عزیز واسه من اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی حداقل بهم بگی که کدومش چی هست؟
این قسمتهایی که آبی کردم رو میخوام بدونم چی میگه؟:11:
برای من وارد ِ این مراحل نمیشه دیگه ، اما اینطوریه :
این که عکس بالایی هست .
پایینی ، درست کردن ِ آیدی هست .
اون چک باکس هارو نمیخواد بزنی .
بالای ایمیل آیدیت هست .
سمت ِ راست ِ آیدی هم پسورد هست و پایینش هم تکرارش .
اون دو تا دکمه ها هم یکیش Submit هست ، یادم نمیاد فکر کنم چپیش Submit باشه ، امتحان کن الان
( اصلا" چیز ِ جالبی نیست جرنی ِ دزمند ، یه سری حرف میزنه که اونا مهمه البته و فکر کنم بتونی توی نت پیدا کنیشون ، منظورم اینه که اعصابتو خورد نکنه نتونستی بری ، چون من دیشب داشتم قاطی میکردم :دی )
آخه به من یه error به زبان روسی میده!!!!!!!!!!
شما اگه روی این کلیک کنید اون صفحه میاد...
بعد از اینکه اکانت رو submit کردم این صفحه میاد:
بعدش که میام تیک رو میزنم و گزینه سمت راست رو میزنم بعدش این صفحه میاد:
بايد هرچيزي رو كه در ديسك دوم هست نصب كنيدنقل قول:
چپیه رو نباید بزنی ؟
اونی که زده فکر کنم میگه اینترنتت مشکل داره
نه تیک رو میزنم و راستی رو میزنم...نقل قول:
آره اونرو قبلا میداد که نت error میده و متوجه شدم که با firewall ویندوز مشکل پیدا کرده بود...
ولی الان که سمت راستی رو میزنم بعداز چک کردن میاد اینرو میزنه!!
دوستان این بازی چقدر فضا نیاز داره [کامل] ..............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( الان دیگه صدتا نسخه از یه بازی میاد :31:)
سلام امید وارم همتون خوب باشید من بازی رو نصب میکنم اما با ارور ACRSP.exe has stopped working مواجه میشم تو رو خدا کمک کنید خیلی ممنون میشم
سلام دوستان من بازی رو نصب میکنم اما وقتی رو بازی کلیک میکنم با ارور ACRSP.exe has stopped working مواجه میشم تو رو خدا کمک کنید دارم دیوانه میشم دوستان
آقا بالاخره انگلیسیش کردم و اکانت رو ساختم...از توی رجیستری!!!
مثل اینکه با اون email یه اکانت ساخته بودم که بهم error میداد...!!!:31:
حالا میخوام بدونم که save ها کجا میره؟
العان یه نسخه ی دو dvd از بازی اومده تو محل ما این نسخه کامل هست و مشکلی نداره؟؟
ماله شما هم دو dvd هستش؟
شما کرک کردید بازی رو ؟؟؟ لانچر رو نصب کردید ؟؟؟نقل قول:
9/5 گیگ فضا.نقل قول:
اون نسخه repack باید باشه و قسمتهای آنلاین بازی رو ازش حذف کردن...نقل قول:
من نسخه ریپک رو دانلود نکردم. با چند تا زبونه و فکر نمی کنم قسمتهای انلاین حذف شده باشه. حجم خود سورس بازی حدود 8.7 گیگه و بعد نصب 9.5 گیگ فضا می خواد.نقل قول:
درود بر شما و سپاس از پاسخ شما؛ گرامی این نسخه ای که به من دادن دو تا دی وی دی بود یکی 9 گیگی بود و دیگر حاوی کرک بود من هم طبق روال معمول پس از نصب بازی اقدام که کپی کردن کرک کردم اما وقتی روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتدنقل قول:
درود و سپاس از پاسخگویی شمانقل قول:
در دیسک دوم دی وی دی این بازی فولدر حاوی کرک بود که همگی را در محل نصب بازی کپی کردم؛ لانچر یوبی سافت هم در هنگام نصب بازی به صورت خودکار نصب شد, ولی نمیدانم چرا وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد
سپاس از مهر و یاری شما یاران گرامی:11:
ubisoft game luncher بصورت خودکار واسه من که نصب نشد خودم دانلود ونصب کردم بازی هم اجرا شد البته اینترنت هم قطع باشه بهتره .نقل قول:
[PHP] static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe [/PHP]
سلام دوستان ! من هم باازی رو نصب کرم ! 2 تا دی وی دی بود !
اما اجرا نمیشه ! ارور زیر رو میده !
dvd دوم شامل پوشه کرک :
این هم پوشه محل نصب بازی :
شما هم ubisoft game luncher رو نصب کنید میگم منم همین مشکل رو داشتم با luncher حل شد لینک دانلودش هم پست قبلی هست .نقل قول:
نقل قول:
مشکل هنوز پابرجاست !
ترینر هم داره؟
مشکل حل شد ! مرسی
خب خدا رو شکر . سیوای قبلیت رو که نمیتونی گویا .
دوستان میشه بگید قضیه اکانت اینا چیه ؟
من که بازی رو اجرا می کنم ، اولش اون صفحه اکانت میاد ولی وارد بازی میشه و تا الان که یه خورده بازی کردم مشکلی نداشته.
با فایروال هم دسترسی بازی به اینترنت رو قطع کردم.
درودنقل قول:
سپاس از پاسخت
گرامی من این لانچر را هم دانلود کردم؛ ولی باز هیچ اتفاقی نمی افتد؛ شگفت آور است که بازی های پیشین اساسین به خوبی اجرا میشوند(من هم اکنون انجمن برادری و اساسین 2 را در کامپیوتر دارم و بازی میکنم)
میپندارم دشواری از کرک خود بازی باشد, البته من آخرین ورژن کرک بازی را نتوانستم از سایت اسکیدرو بگیرم
سپاس از مهرت:11:
سلام!
همون طور که میدونید مراحل Desmond Journey مشکل داره و نمیشه بازی کرد! برای حل این مشکل باید کار های زیر رو انجام بدید:
1. بازی رو یک بار پاک کنید و از اول نصب کنید! حواستون باشه کرک رو نباید بریزید!
2. بازی رو از لانچر اجرا کنید.
3. تو پنجره ای که باز شده یوزر و پسورد خودتون رو بزنید و وارد شید. ( اگه اکانت ندارید از همون جا ثبت نام کنید )
4. بعد از لوگین کردن از شما سریال نامبر خواسته میشه کنسل کنید که با این کار دوباره به صفحه لاگین برگردونده میشید.
5. تو همون صفحه پایین سمت راست Setting رو انتخاب کنید و Force Offline رو تیک بزنید.
6. لاگین کنید.
7. وارد بازی بشید...
با این کار مشکلتون کاملا حل میشه و دیگه نیازی به استفاده از کرک هم ندارید!
توجه داشته باشید که اگه مراحل فوق رو دنبال کنید تمام سیوهاتون پاک میشه و باید از اول بازی رو برید...
دوستان من توی نصب گیر کردم و CRC ERROR میده چیکار باید کنم بازی من 2 دی وی دی هستش...........یکی 3.78 و اون یکی هم 4.33 گیگ هستش..............
نقل قول:
اینکه میگویید بازی را از لانچر اجرا کنید چجوری است؟شما توانستید بازی را اجرا کنید؟ یه کرک معتبر بدید ما هم بتوانیم لاقل بازی را اجرا کنیم:37:
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
یکی از پارتهای دی وی دی شما مشکل داره؛ تلاش کنید که دی وی دی ها سالم باشند یا تا آنجا که مقدور است دی وی دی ها را ایمیج بگیرید و پس از آن اقدام به نصب کنیدنقل قول:
سپاس:11:
وارد پوشه ای که بازی رو توش ریختید بشید.نقل قول:
فایل ACRSP رو اجرا کنید...
اینجا هیچ کس جواب نمیده.نقل قول:
دوست عزیز
من زیاد بازی نکردم و البته تا الان هم مشکلی نداشتم.
حالا سوالم اینه که یعنی بعدا به مشکل بر می خورم و الان این کاری که شما گفتی رو انجام بدم ؟
این لانچر اصلا چی هست ؟
آخه مسئله اینه که اگه به همین راحتی و بدون کرک اجرا میشه ، چرا اصلا کرک شد و چرا مردم برن و اوریجینال بخرن ؟ این چه کاریه که یوبیسافت کرده ؟
اتفاقا همین کار رو هم کردم ولی بازم ارور میده ............فقط این بازی اینطوریه ولی مطمئنم بازی سالمه چون خود فروشنده نصب کرده بود..............نقل قول:
درودنقل قول:
یادمه سر بازی به نام witcher2 هم به همین مشکل برخورد کرده ام؛ چند باری هم ایمیج گرفتم ولی نشد
آخر بر حدس و گمان گفتم شاید مشکل از دی وی دی رام باشه با یک دی وی دی رام دیگر تست کردم, توانستم به آسانی نصب کنم
شما با یه دی وی دی رایتر دیگر آزمایش کن ببین چجوریاست؛ البته با یک برنامه دیگر ایمج هم آزمایش کن مثل اولترا ایزو
از هر کرکی که استفاده می کنی اگه به Desmond Journey برسی به مشکل بر میخوری!نقل قول:
از این روش برو هیچ مشکلی نداره!
نقل قول:نقل قول:
ما همین کار را هم کرده ایم اما شوربختانه بازی اجرا نمیشود نمیدونم این چه مصیبتی است, میپندارید ایراد از کرک باشد؟نقل قول:
یه کرکی بدید که خودتان توانستید بازی را اجرا کنید
آقا این روشی که ماری گذاشته یه مرحله ی مهم داره
نباید بذارید لانچر آپدیت بشه ( Patching مینویسه موقع آپدیت ) ، اینکارو کنید ، مورد عنایت ِ Ubisoft قرار میگیرید
مال ِ من هر سری که میخواستم بازی کنم میخواست آپدیت کنه ، خلاصه با فایروال راهشو به سمت و سوی اینترنت قطع کردیم :دی
درود
ما توانستیم بازی را پس از ده بار نصب کردن اجرا کنیم, ایراد این بود که کلا نباید کرک را کپی میکردم
باید پس از نصب و اجرا کردن بازی به اینترنت وصل شود و ثبت نام کنی و در آخر به حالت آفلاین بازی کنی
هم اکنون میرم بازی را آغاز کنم سپاس از یاری کردن شما یاران ارجمند
:11: