یهو دیدین بهترین بازی پی سی Minecraft شد... البته من هنوز بازی نکردمش ولی همه ازش تعریف کردن
+
حق دد اسپیس 2 رو هم خوردن
امیدوارم امسال حداقل بتونه جایزه بهترین صداگذاری+اتمسفر+بازی ترسناک رو بگیره
این VGA بخش هاش واقعا محدود و خیلی کلی هست
Printable View
یهو دیدین بهترین بازی پی سی Minecraft شد... البته من هنوز بازی نکردمش ولی همه ازش تعریف کردن
+
امسال هم مثله پارسال و کلا همیشه انتخاب ها منصفانه نبود کامل.
مثلا پارسال اصلا COD:BO حقش نبود که بهترین شوتر بشه.
امسال تویه بخش گرافیک نامزد ها یکم ... میزنه.
ولی اگه Skyrim نشه GOTY من شخصا انتخاب هایه VGA رو ... هم حساب نمی کنم. اصلا اون بازی کجا و بازی هایه رقیبش کجا! زمین تا آُسمون دقیقا زمین تا آسمون سر تر از اون ها هست. ( بازی ای که هم سوم شخصش عالی باشه هم اول شخصش دیگه نمی دونم چی بگم! این یک مورد! تازه Oblivion با اون سیستم لول گرفتن بد و سوم شخص فوق العاده مضخرفش GOTY شد چی باشه به Skyrim که دقیقا جز باگ ها که بازم نسبت به Oblivion کم تر شده بود ، تویه تمامه زمینه ها پیشرفت داشته )
ولی از بد گفتن که بگزریم تابحال ندیدم VGA بهترین بازیه سال رو اشتباه یا بد انتخاب کنه.
2010 : Red Dead Redemption
2009 : Uncharted 2
2008 : GTA IV
2007 : Bioshock
2006 : Oblivion
2005 : Resident Evil 4
2004 : GTA :SA
چرا این ماین کرافت باید جایزه ببره ؟!نقل قول:
اینم ویدثو بازی
اینم یه عکس از ماین کرافت !!!! خداوکیلی این چیش باحاله من نمیدونمکد:http://www.youtube.com/watch?v=94HcXdpcJlI
آدم یاد کانتر 1.6 میوفته :18:کد:http://www.shortreview.de/wordpress/wp-content/uploads/2011/05/minecraft.png
اره مسعود اتمسفرش خوب بود تو اون قسمت هم داشتم فکر می کردم.نقل قول:
حرفات کاملا صحیحه به جز اون قسمت اساسینش کمی نامرغوب ظاهر شدنقل قول:
در لیست بهترین گرافیک نبودن BF3 بنظرم منطقیه دقیقا بر خلاف اون نبود CRYSIS 2 خیلی عجیبه (نبود WITCHER IIهم عجیبه البته).( ببینین بازیی ساختن که بیش از 90 درصد PC ها حتی نتونن اونو در شرایط پایین هم اجرا کنن بنظرم هنر نمیخواد ، BF همچین بازیی بود که علی رغم گرافیک بالا تقریبا بیشتر کامپیوتر ها از پسش بر نیومدن ، برخلاف اون کرایسیس 2 که با تجربه گرفتن از دو شماره قبلیش تونست گرافیک فوق العاده رو ارائه بده که بیشتر PC ها توانایی اجراشو داشتن )
در کل امسال بنظرم UC 3 بهترین بازی بود، بعدش هم BATMAN :AC و بعدش هم بازی هایی مثله ELDER .. یا AC قرار میگیرن(پرتال بازیه خیلی عامه پسندی نبود بنظرم ، برای GOTY شدن بنظرم عامه پسند بودم فاکتور مهمیه )
موافقم این که سایت ها میان به یه بازی نمره بالا میدن این برا اینه که از کیفیت بالای محصول حاصل رو میرسونن و این که اون بازی واقعا تمامی المان های درست رو رعایت کرده (مثلا به یک اتومبیل خیلی خوب امتیاز بالایی داده میشه اما شاید زیاد اکثریت عام از اون خوشش نیاد چه بسا که خاصه ) اما باقیش که شخص گیمر میاد و اونو بازی میکنه و عام و خاصشو تشخیص میده و گیمرهای داخلی انقدر هم فرقی با گیمر های خارجی در درک اون موضوع ندارن (به هر حال عام های و انسان ها و پسندشون بحثش جدا نمرات منتقدین جدا اصلا قابل قیاص نیست) البته ارمین امدوارم منظورمو متوجه بشینقل قول:
پرتال بازیه خیلی عامه پسندی نبود بنظرم
+
راستی ارمین به نظرت اگر انچارتد اون دو تا نمره 4 رو نمی گرفت چقدری میشد الان مجموع امتیازاتش :31:
خوبه که مسئولین انتخاب کننده شعار شنیدن کی بود مانند دیدن رو رعایت کردن و به نمره اکتفا نکردن
اون اواتارتو هم بردار دیگه ...تموم شد رفت :31:
ببخشید سال 2009 مگه Batman : AA نشد GOTY ؟نقل قول:
نه دوست عزیز انچارتد 2 گوتی شدنقل قول:
از دیشب تا الان دارم بازی میکنمش..نقل قول:
چرا این ماین کرافت باید جایزه ببره ؟!
اینم ویدثو بازی
کد:
اینم یه عکس از ماین کرافت !!!! خداوکیلی این چیش باحاله من نمیدونمکد:http://www.youtube.com/watch?v=94HcXdpcJlI
کد:
آدم یاد کانتر 1.6 میوفتهکد:http://www.shortreview.de/wordpress/wp-content/uploads/2011/05/minecraft.png
الان داشتم نقد IGN رو می خوندم توش نوشته بود بازی تا جایی ادامه داره که تصورات شما تموم نشه !!
واقعا اینو راست گفته ... یه WORLD می سازی و خوشت نیومد یکی دیگه و یکی دیگه و یکی دیگه و ....
مطمئنا امسال جایزه های زیادی می بره شک نکنین
+
تنها چیزی که تو بازیش مهم نیست گرافیک هست ... منکه خیلی خیلی خوشم اومد ازش
تو ایران آرهنقل قول:
پرتال بازیه خیلی عامه پسندی نبود بنظرم
اینجا همه CoD بازی میکنن : دی
وحیدی من همیشه چیزای تاریخی میگم :31:نقل قول:
دو تا مسئله ، اول اینکه ملاک نمره سایتا نسبت پیشرفت هست در چنین بازی هایی ، ببین مثلا نقد IGN توش گفته شده که بهترین نسخه سری قطعا همین نسخه هستش اما نمره ای که این سایت به BROTHERHOOD داده دقیقا برابر همون نمره ای هستش که به این نسخه داده .نقل قول:
رو من خیلی دوس دارم ولی توی این شماره حداقل از نظر اکثریت سایت ها و مجله ها نسبت به شماره های قبلی امتیاز خیلی پایینتری گرفته و هر چه قدر خوب هم باشه دیگه در سطح Goty نیست و فکر نکنم با توجه به این چند تا غول دنیای بازی اصلا امسال حتی از سایتی نامزد هم بشه!
در مقابل بازی هایی مثل اسکایریم و بتمن و آنچارتد و ... صلاح اینه که اصلا اسمی از اون نیاریم!
ببین خود منم بشخصه در بخش گرافیک و کمی تا قسمتی گیم پلی توقعم از بازی بیشتر بود اما این دلیل نمیشه که بر مبنای انتظاراتم بازی رو نقد کنم .
دوم اینکه من خودمم گفتم به عنوان یه نامینی جاش خالی هست ،نه این که بین این بازی ها از بقیه بهتره یا ..
ببین وحید این که بگیم این بازی فقط در ایران مورد پسند عامه نیست غلطه . مسعودم یه همچین چیزی گفت که بیشتر ایرانیا COD بازی میکننن . ببین اگه به امار فروش بازی ها چه امسال چه سال های پیش نگاه کنی میبینی که همین COD ( که نمیدونم چرا چند وقته شده نماد کسایی که نوب هستن !! و اگه طرفدار این بازی باشی قطعا در نظر دوسان نوب محسوب میشی!!) در سطح جهانی هم امار فروشش چند ده یا حتی بیراه نیست بگیم چند صد برابر بازیی مثله پرتال هست . پس بصورت کله کاملا منطقیه بگیم اقبال عمومی در قبال چنین بازی هایی ( پرتال یا بازی های مشابهش ) در سراسر دنیا کمتر هستش .( نه فقط ایران )نقل قول:
پرتال 2 هم بهتره بگیم که توی کشور ما زیاد عامه پسند نیست وگرنه این همه سایت که به اون 10 دادن حتما اونو در سطح Goty دیدن چون بیشترین نوآوری رو داشت و میشه گفت بهترین شوتر سال هم هست
خوب در این زمینه که قبلا گفتم که نظرات من 180 درجه فرق داره با نظرت مراد ! اول که قاعدتا باید UC3 بشه اگه اون نشد Batman و اگه اونم نشد ES گزینه خوبی هستش !نقل قول:
والله در مورد goty امسال به نظر من یا حتما باید skyrim بشه و یا اگه اون نشد Portal 2 و اگه اون هم نشد(که دیگه رفت زیر سوال:دی) بتمن باید باشه........... .(خودشم فقط این vga مد نظرم نیس بلکه اکثر سایتا و نظرات سایتا و مجامع مختلفه)
اون درخشش و کاری که این سه تا بازی انجام دادن رو بقیه دو تا بازی انجام ندادن....عالی بودن فوق العاده بودن ولی در حد بهترین بودن نبودن
+
این سه تایی که گفتی دقیقا چیکار کردین ؟D:
مسعود خدا بیامرزتت !! من میگم AC اینجا همه میگن بازی نیست و اله و بله !!! بعد تو میگی DS2 !!نقل قول:
شایان!!! باورم نمیشه !! RockStar امسال LA رو داشته بعدا تو میگی ES !! تو هم ؟:31:نقل قول:
ولی اگه Skyrim نشه GOTY من شخصا انتخاب هایه VGA رو ... هم حساب نمی کنم
چی ظاهر شد !!/:31:نقل قول:
حرفات کاملا صحیحه به جز اون قسمت اساسینش کمی نامرغوب ظاهر شد
هیچی دیگه الان دیگه بقیه بازی ها خودشون از لیست میرفتن بیرون جایزه رو دو دستی تقدیم UC میکردن .نقل قول:
راستی ارمین به نظرت اگر انچارتد اون دو تا نمره 4 رو نمی گرفت چقدری میشد الان مجموع امتیازاتش :دی
خوبه که مسئولین انتخاب کننده شعار شنیدن کی بود مانند دیدن رو رعایت کردن و به نمره اکتفا نکردن
بخشی که در مورد تفاوت گیمر داخلی و خارجی و نبود تفاوت چندان بین سلیقشون گفتی مرغوب ظاهر شد !!:31:نقل قول:
موافقم این که سایت ها میان به یه بازی نمره بالا میدن این برا اینه که از کیفیت بالای محصول حاصل رو میرسونن و این که اون بازی واقعا تمامی المان های درست رو رعایت کرده (مثلا به یک اتومبیل خیلی خوب امتیاز بالایی داده میشه اما شاید زیاد اکثریت عام از اون خوشش نیاد چه بسا که خاصه ) اما باقیش که شخص گیمر میاد و اونو بازی میکنه و عام و خاصشو تشخیص میده و گیمرهای داخلی انقدر هم فرقی با گیمر های خارجی در درک اون موضوع ندارن (به هر حال عام های و انسان ها و پسندشون بحثش جدا نمرات منتقدین جدا اصلا قابل قیاص نیست) البته ارمین امدوارم منظورمو متوجه بشی
یه حرف حسابی زده باشی همینه !! چشم رییس !!:31:نقل قول:
اون اواتارتو هم بردار دیگه ...تموم شد رفت :دی
خوب بذا بگم این سه تا چیکار کردن و چه اضافاتی داشتن که اون دو تا نکردن و نداشتن(نظر خودم + اون چیزایی که از نقدا خوودنم) :نقل قول:
1-پورتال : اضافه کردن مولتی پلیر جدید به بازی(یعنی یه مولتی پلیر با سبک جدید برای اولین بار...عین کاری که اساسین با مولتیش سال قبل کرد)که این مولتی رو میشد به صورت split هم رفت و عالی بود..... .
علاوه بر اون یه قسمت داستانی قوی و البته با گیم پلی کاملا خاص که فقط و فقط مختص پرتال
2-اسکایرم : وسیعترین نقش آفرینی با وسیعترین دیالوگا و وسیعترین امکانات....
3-بتمن : اینم که مثه پرتال هست کلا یه چیزی که همه چیزش جدید نوع گیم پلی و همه چیزش خاص...
+
حالا اون 2 تا :
1- انچارتد3 :ادامه ای عالی برای بازی عالی ..فکر کنم هر کسی که این بازی رو انجام داده باشه قبول داره کاری که انچارتد 2 در زمان خودش انجام داد بزرگتر از کاری بود که انچارتد 3 در زمان خودش انجام داد(امتیازاشم اینو نشون میده)........... .
همه چیزش عالی بود هم سینگلش و هم مولتیش و هم coop ولی بهبود یافته تر شماره قبل بود .....مثه بازیهای شماره دار دیگه که شماره جدیدش از قبلیش بهتر ...... .
2-زلدا: اینو کلا بازی نکردم :31:ولی از اون چیزایی که از نقدا خووندم اضافات کمی داشته(یکی موشن کنترل و چند تغییر دیگه)کلا سایتا از زلدا بودنش خوششون اومده بود نه اینکه خیلی نسبت به نسخه قبل نواوره..... .
+
در کل این سه بازی مخصوصا (پورتال و بتمن) تقریبا اکثر محتواشون جدید و نواورانه بود ........ .
+
البته اینی که من گفتم جواب سوالت بود که بگم این سه تا چیکار کردن که بقیه نکردن ولی اینکه کدوم goty بشه(نه فقط این سایت بلکه کلیه سایتا)به پارامترهای مختلفی بستگی داره......
دقیقا مثه سال 2004 که خیلی از سایتا اومدن halflfie 2رو goty انتخاب کردن ولی درعوض این vga اومده gta رو انتخاب کرده......... .
.
.
.
.
ارمین دفعه بعد یاد میدم بهت بیا اینو بگو...: ( من میگم پورتال 2، بتمن ، اسکاریم... گوتی میشه )
چون با این حرفت با یک تیر سه نشون زدی هر کدوم از اینا شد شد :31: هم این که باب میل حرف زدی خدا بده برکت اون دو تای دیگه هم بشن اون موقع میره زیر سوال این مراسم ...:31:
مثلا مثلا مممممم کمبات هم اضافه این لیست میشد باز اون میرفت کنار اون سه تا...:31: و اون دو تای دیگه گوتی میشد میرفت زیر سوال...یاد گرفتی ..بعد میگی چرا بهت باید بگیم استاد :31:
+
مراد از همش تعریف کرده بعد اون دو تارو گذاشته کنار...
مرادی همه اون حرف هایی که زدی ردن از نظر من چون به صورت یک طرفه قضاوت کردی و با چاشنی وزش باد :31:
فقط یک حرفت رو من قبول دارم اونم اسکاریم هستش
مگه اسکاریم رو کلا بازی کردی..؟ :31:نقل قول:
زلدا: اینو کلا بازی نکردم
کدوم نقدا...؟ گیم اسپات..؟ میشه یک نقد نه نقدها..:31: اگر هست تو تاپیک زلدا مشتاقم ببینم اون گفته های منتقدینی که خوندی چون من نتونستم ببینم زحمته دیگهنقل قول:
ولی از اون چیزایی که از نقدا خووندم اضافات کمی داشته
این همه تمجید کردی بعد میگی نمیشه :31: اون قسمت قرمز رنگ مگه پورتال 2 قسمت بعدی نیست ؟ یا بتمن نسخه جدیدی نیست که هر دوش نسبت به نسخه قبلی بهتر شدهنقل قول:
انچارتد3 :ادامه ای عالی برای بازی عالی ..فکر کنم هر کسی که این بازی رو انجام داده باشه قبول داره کاری که انچارتد 2 در زمان خودش انجام داد بزرگتر از کاری بود که انچارتد 3 در زمان خودش انجام داد(امتیازاشم اینو نشون میده)........... .
همه چیزش عالی بود هم سینگلش و هم مولتیش و هم coop ولی بهبود یافته تر شماره قبل بود .....مثه بازیهای شماره دار دیگه که شماره جدیدش از قبلیش بهتر ...... .
در کل میگی هر سه تاشو هم گفتی الان کدوم مد نظره پس..؟ هز سه تاش :31:نقل قول:
در کل این سه بازی مخصوصا (پورتال و بتمن) تقریبا اکثر محتواشون جدید و نواورانه بود
جدید و نواورانه بودن محتوای بتمن رو دوس دارم بشنوم ؟
اینجارو چقدر ساده گفتی دمت گرم ...انگار یکی تعریف میکنه میگه هیچی بابا به خاطر این موشن کنترل و نمیدونم چند تا تغییر ناچیز دیگه بدرد نخور هستش که اومده نامزد شده چیز خاص دیگه ای نداره باقی چرت و پرتن بریم چایی بزنیم از این بهتره :31:نقل قول:
یکی موشن کنترل و چند تغییر دیگه
وا.....خب اون وقت سایتها میومدن Duke nukem رو هم به خاطر دوک بودنش نامزد میکردن دیگه چرا نکردن..:31: عجب ادمایی این مسئولین به خاطر یه چند تغییر ناچیز بازی که افتخار صنعت گیم هستش و وارد هنرهای اکادمی دیجیتال در hale of frame شده به مسخره گرفتن اوردن نامزد کردن...:31:نقل قول:
کلا سایتا از زلدا بودنش خوششون اومده بود
100 تا سوال دیگه از این حرف های یک طرفت میشه استخراج کرد....البته میدونم الان باز با توجیه جم پسند جواب میدی :31:
اگه همین جواب هارو در تایید حرفات می خوای جواب نقل و قول کنی بهتر میبینم جواب ندی :31: همین که زلدا رو زیر سوال بردی کفایت میکنه در شناخت یک گیمر :31: البته چون تو دوستمی دارم اینطوری گیر میدما وگرنه تا باشه از پست های این مدلیش باشه :31::11:
البته نسخه Skyward Sword وارد این Hall of Fame نشده بلکه فرانشیز زلدا کلا امسال به عنوان اولین فرانشیز توسط شبکه Spike انتخاب شده. سال دیگه یه فرانشیز دیگه و همینطوری هر سال یه فرانشیز انتخاب میشه.نقل قول:
عجب ادمایی این مسئولین به خاطر یه چند تغییر ناچیز بازی که افتخار صنعت گیم هستش و وارد هنرهای اکادمی دیجیتال در hale of frame شده به مسخره گرفتن اوردن نامزد کردن...
این جایزه رو امسال به VGA اضافه کردن که البته چیز جدیدی نیست چونکه Academy of Interactive Arts & Sciences یا همون AIAS از سال 1988 همچین چیزی رو داره و هر سال یکی از سازنده هایی که در صنعت گیم نواوری یا انقلابی رو ایجاد کردن انتخاب میشه.
یعنی چه این طرز حرف زدن؟؟؟:41::41:در مورد سه خط اول : ارمین نظرشو گفت منم نظرمو گفتم دیگه مسخره کن نمی خوام واسه نظرم......دو خط آخر : اگه میخوای جواب ندم هر جور صلاح میدونینقل قول:
لطفا مرز بین شوخی و مسخره کردن رو جدا کنین
+
فقط یه بارم جواب میدم و تمام......اینها نظراتم هستن و اونی که دیدم و خووندم نه وحی منزل و حتما درست..
1- در مورد پورتال2 : شماره قبلی پورتال یه بازی خیلی خیلی کوتاه بود که میشه گفت یه نمونه اولیه بود یا یه concept ای از یه بازی بود(که بصورت مستقل هم فروش نرفت).........ولی شماره دومش یه بازی بود که همه چیش کامل بود و دیگه یه بازی نبود که به بازیهای دیگه(اپیزود 2 هاف لایف2) وصل باشه...سینگل پلیر کامل و مولتی و coop کامل.....که همشون هم نواورانه و جالب بودن و البته عالی..... .
ولی در عوض از بازی انچارتد3 قبلا دو شماره اومده بود بیرون که سینگل و مولتی پر و پیمون و کاملی داشتن و این بازی واقعا ادامه شماره های قبلی بود نه یه شروع مثه پورتال 2..... .
2-در مورد بتمن : بازی بتمن میشه گفت یکی از نواورانه ترین IP های این نسل هست و : اتمسفر-استفاده خوب و زیاد از شخصیتهای کمیک بوکها - اوپن ورلد بودن و در عین حال مخفی کاری و اکشن داشتن - مراحل جالب(که فقط مختص فرم بتمن بود) و ....... فقط در این سری می بینیم و به نظر من اونقدری نواورانه هست که میشه از روش چند بازی ساخت و بازم بهش گفت عالی......... .
3-در مورد زلدا : من هیچوقت نگفتم بازی عالی نیس و مستحق رسیدن یه اینجا نیس.......دوستمون پرسید اون سه تا(P2-ES-BAA)چه چیز جدید و مهمی داشتن که بقیه دو تا نداشتن من عرض کردم این شماره زلدا نواوری هایی که براش ذکر شده در نقدها کم بوده...........و گرنه بازی بهبود کم نداشته و اینو همه سایتا اشاره کردن ولی نواوری داشتن مثه مثلا پورتال و بتمن به نظر من نداشته این بازی............. .
در مورد اینکه کدوم سایتا همین نقد IGN رو بخوونب تعریف زیاد کرده ولی نواوری زیاد اشاره نکرده یا نقد گیم تریلرز یا .............. .
(راستی یه بار تاپیک زلدا گفتم که عبرت شد دور و بر تاپیک اون بازی نگردم)
.
.
.
..
اقا بیخیل شین جان شما ارزششو نداره یکی دیگه جایزشو میبره ما به جون هم بیفتیم ؟؟!
+
ببین حامد حرف مرد یکیه !! من صد سال دیگم بگن امسال ( 2011) چه بازی مستحق گوتی شدن بود میگم UC!:31:
+
مراد ببین من یه گیمر یا منتقد حرفه ای نیستم ، تحصیلاتی هم در این زمینه ندارم ، حرفی هم که میزنم دلیه !!!
چند سال پیش هم نظرم روی گوتی heavy rain بود که کسی ادم حسابش نکرد ! سال پیش نظرم رو REACh بود که اونم نشد !!! امسالم نظرم رو اینه احتمالا بازم نشه !!!چه کنم سلیقم اینجوریه دیگه:31: ( مثلا بشخصه برخلاف نسخه های قبلی GEOW از این نسخش به اندازه نسخه های قبلی لذت نبردم !!! دقت کنین تا حالا هم زیاد تو اون تاپیک پست ندادم ! چون میدونم نظرم قطعا مخالفای زیادی خواهد داشت !یا بشدت از بازی GT5 بدم اومد چون از هایپ هاش متنفر بودم)
کلا غرض از گرفتن وقت شما این بود که بگم ارزش دوستی هامون بیشتر از این بحثاست !!!همین
آرمین جون خودت میدونی سر بحث قبلی هم گفتم هر کس از هر چی خوشش میاد بیاد یا از هر چی بدش میاد بیاد ولی منو مسخره نکنه یا به من توهین نکنه..........که متاسفانه ......چی بگم اخه...نقل قول:
+
اره نظر شخصی محترمه ارمین جان.درسته امسال به نظرم اسکایرم بهترین میشه ولی خیلی دلم میخواد پورتال 2 بشه(کار دل دیگه:31:)
در مورد gears3 هم من خودم از نظر کیفی بالاترین شماره دیدم ولی از لحاظ اتمسفر و نشستن به دل خودم 2 رو از همه بیشتر دوس دارم و یه جورایی هم عقیدم با تو(تو تنها نیستی پسر جان):31:....... .
.
..
.
.
.
منظورم سری زلدا بود که این زلدا به عنوان اولین گیم وارد اون اکادمی شده که اون اکادمی معتبر تر از هر چایی هستش مسعودینقل قول:
البته نسخه Skyward Sword وارد
تو را یهو چه شد...:41: بزا از دلت در بیارمنقل قول:
یعنی چه این طرز حرف زدن؟؟؟
اون سه خط اولی اصلا اصلا و ابدا به تو ربطی نداشت مستقیم بود با ارمین مصادف شد با حرفهای تو عزیزم...
در مورد باقی هم اون همه شکلک نهانیده کردم فکرهای بد نکنی قربون شکلت برم
خب موقعی که با جدیت میگی زلدا چیز خاصی نداشت من دلگیر حرفت نشم و موقعی که به شوخی میام دوک رو مثال میزنم چرا دل گیر میشی :41:
اخرش گفتم تو دوستمی دارم کمی فلفلشو زیاد میکنم وگرنه نمی گفتم :41: وقتی که در مورد زلدایی که میگی بازی نکردی نظرتو میگی
من میپرسم مرادی مگر اسکاریم رو هم بازی کردی که اون نظرو در موردش میگی باور کن هدفم افزایش اطلاعاتم بود :41:
ول کن دیگه بوس بوس
افرین و صد افرین...نقل قول:
ببین حامد حرف مرد یکیه !! من صد سال دیگم بگن امسال ( 2011) چه بازی مستحق گوتی شدن بود میگم UC!
ارمین یه سر بهش بزن کله منو بریدن گذاشتن سر در ورودی اون تاپیک تا مایه عبرت دیگران بشه تو هم میومدی در اینده نسل های بعد ازمون یاد میکردن ****اومدم چند تا نکته بگم دیدم جمله شدن :31:نقل قول:
دقت کنین تا حالا هم زیاد تو اون تاپیک پست ندادم ! چون میدونم نظرم قطعا مخالفای زیادی خواهد داشت
مبحث خوبی بود...
نه حامدی اعتبارش در حد همین VGA هست و بس.نقل قول:
منظورم سری زلدا بود که این زلدا به عنوان اولین گیم وارد اون اکادمی شده که اون اکادمی معتبر تر از هر چایی هستش مسعودی
چون مال VGA هست.. یعنی شبکه Spike اومده این بخش رو به جوایزش اضافه کرده
مگه تو Hall Of fame فقط محصولات دیجیتالی میزان تا اونجایی که میدونم این اکادمی فقط بخشیش هم متعلق کردن به بازی های ویدئویی که زیرمجموعه هنرهای دیجیتالی میشه که تو اون زلدا به عنوان اولین بازی بود که وارد این شد و میاموتو هم که اولین شخص بود که وارد جم مشاهیر صنعت گیم شد برا همین خیلی معتبره چون در مورد هر چیزی دارننقل قول:
اما این که میگی مال Spike هستش رو نمیدونستم
+
راستی بچه ها والیبالم که برنده شد تبریک میگم
حتی سایت IGN هم برا خودش Hall of Fame داره و کلا چیز جدیدی نیست
اینا برداشتن به تقلید از بقیه یه تالار افتخار برا خودشون درست کردن و هر سال قراره یه فرانشیز رو انتخاب کنن
اینی که زلدا توش انتخاب شده مال همین VGA شبکه Spike هست
+
اما اونی که تو میگی در مورد میاموتو قضیش فرق میکنه و اصلا ربطی به VGA نداره
اون مال AIAS هست و اولین سال میاموتو انتخاب شد و بعد از اون موقع تا الان افراد زیادی انتخاب شدن
+
هنوز 20 روز دیگه مونده ... چقدر زیاد
امسال Team Bondi بود نه Rockstar ! بازی کیفیت یک بازیه R* رو نداشت! وگرنه من خودم برا این بازی بالا پایین رفتم اما نتونست انتظارات رو برآورده کنه و منم شخصا مشکلاتش رو قبول دارم که کمم مشکل نداشت.نقل قول:
در مورده این مسئله من ساعت ها میتونم بحث کنم.
Elder Scrolls همه چی داشت! به هر نحوی که تونستن پیشرفت دادن و در واقع با احتیجات RPG هایه الان تطبیقش دادن. با اینکه یک سری چیزایه کوچیک در مورده المان هایه RPG حذف شد و البته خیلی چیزایه دیگه اضافه شد که دگرگون کرد بازی رو. همین که بازی تونست اون حسه حماسی رو پیاده کنه با اون صدا گزاری که اتفاقا تویه تاپیک بازی هم اشاره کرده بودم ( قبله اینکه بازی بیاد گفتم بازی فقط یک صداگزاری فوق العاده و گرافیک میخواد ) خودش یک دنیا ارزش داره. این بازی نقص زیاد داره ، ولی اینقدر خوبی هاش زیاده که قابل شمارش نیستند.
در مورده اون بحث هایه بالا ( من که همیشه دیر میرسم :دی ) من که شخصا از Portal 2 خوشم میاد اما خیلی وقت پیشم تویه تاپیکش بحثه محیط و جوش رو کردم.
Batman هم که بازیه خیلی عالی بود از همه نظر کامل بود اما خوب چه کنیم که Skyrim بیش از حد کامل بود!
U3 هم شخص هنوز بازی نکردم اما مطمئنم اونم فوق العاده هست ( اما نه در حد Batman و Skyrim )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویری که در فوق میبینید تیتر شبکه اسپایک هستش که در تقاطع معروف شهر نیویورک در منطقه منهتن بالا زده شده و نوشته هایی در ان به این شرح قرار گرفته...
محتوای مخفی: متن
خب اینجا نوشته که در این مراسم انحصاری از PS3 رونمایی خواهد شد و این که ایا Gao of war 4 خواهد بود یا Smash Bros یا کدام بازی..؟ هنوز معلوم نشده و هیجان داغ شایعات بالا هستش
برخی منابع هم خبر از یک فایتینگ جدید رو دادند...هنوز هیچ چیز دقیقا معلوم نیست و باید منتظر روز موعود باشیم
منبعی که دیدم : بازی سنتر
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن..: امیدوارم هر چی هست GOW جدید نباشه
رویا پردازی بکنم..: یهو دیدی GTA V رو زد انحصاری خودش کرد ...:31:
هیجان دو چندان شد
آرزو بر جوانان عیب نیست : دینقل قول:
رویا پردازی بکنم..: یهو دیدی GTA V رو زد انحصاری خودش کرد ...
+
به نظر من نه GOW 4 و نه Smash Bros هست ... الکی خواستن جو بدن به برنامشون (VGA)
استودیو سانتا مونیکا یه تیم جدید تشکلیل داده که از یک طراح و نویسنده و همینطور یک تیم صدا گذاری جدید دعوت کرده بیان رو پروژه جدیدش کار کنن که باید سری جدید GOW باشه!
البته شاهکار بزرگ کیلزون 4 هم هست که گوریلا ساختش رو تایید کرده تو Gamepro هم اشاره کرده به این مورد در کل انحصاری سونی زیاد هست همه هم با کیفیت هر کدوم رو هم بگه داره میسازه یکیشون میشه جزو کاندید های بازی های برتر! :27:
+
GTA انحصاری داشته مسعود! : دی Liberty City Stories و Vice City Stories این شماره هم امکان داره انحصاری PS3 بشه به هر حال راک استار میدونه کدوم یکی قدرت بالاتری داره! : دی
برای PSP هم انحصاری داده بود که همین دو عنوان گفتم هم برا PSP هم بود! که میشه گفت انحصاری سونی در واقع! به هر حال...
خوب در مراسم امسال قول 13 تا خبر یا رونمایی و.......داده شده که تا حالا تعدادیش مشخص شده و تعدادیش هم نه.اونایی که مشخص شده رو با هم می خوونیم :
1- اطلاعات جدید از بازی Metal Gear Solid: Rising
2- تریلر جدید از گیم پلی BioShock Infinite
3-رونمایی رسمی Alan Wake XBLA
4-رونمایی از شماره جدید بازی Transformers
5- فرنچایز جدید BioWare
6- رونمایی از یک عنوان انحصاری برای PS3
7-دموی اول بازی diablo 3 هم پخش خواهد شد....... .
فعلا این 7 مورد مشخص شده به نظرتون بقیه موارد چه خواهند بود؟؟؟باید تا 10 دسامبر یعنی 9 روزدیگه صبر کنید...... .
منبع : bc با تخلص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
وای مراد! همه اینایی که گفتی یه طرف، CG بلیزارد برای Diablo III یه طرف!
از همین الان برای فرا رسیدن 10 دسامبر لحظه شماری می کنم ...
اگه برا کنسول دستی باشه آره امکانش هست اما در غیر اینصورت امکانش خیلی کمه ... این حرف باید چند ماه پیش به عنوان دورغ اول آوریل میگفتی ... الان یکم دیرهنقل قول:
GTA انحصاری داشته مسعود! : دی Liberty City Stories و Vice City Stories این شماره هم امکان داره انحصاری PS3 بشه به هر حال راک استار میدونه کدوم یکی قدرت بالاتری داره! : دی
با توجه به فروش بیشتر و حدود 1.5 برابری نسخه X360 نسبت به PS3 در سال 2008 شاید احتمال این داده بشه که برا X360 انحصار زمانی داشته باشه که اینم امکانش در حد صفر هست.
The Xbox 360 version sold in excess of 3.29 million, while the PlayStation 3 version sold in excess of 1.89 million for a combined 5.18 million copies in 2008 in the region.
کلا بحث انحصاری این بازی (اگه برا کنسول دستی نباشه) در حد همون آرزو بر جوانا عیب نیست می تونه باشه
نه مسعود اون دو تا برای PS 2 هم اومده بود! فقط برای کنسول دستی نبوده همینطور که عنوان کردم !نقل قول:
فروش بیشتر هم دلیل بر بهتر بودن یک کنسول نمیتونه باشه!
این انحصاری هم بسته به سونی و مایکرو هست که ربطی به فروش نداره به نظر من....
این شماره هم شایعه شده برا PS3 بیاد این هم سونی باید عنوان کنه... شاید هم برا PC انحصاری بشه برای مبارزه با یوبی سافت!:31:
مثلا The Ballad of Gay Tony و The Lost and Damned هم تقریبا یک سال انحصاری مایکروسافت بودن . پس از این میشه نتیجه گرفت که نسخه بعدی هم انحصار زمانی برای مایکروسافت خواهد بود؟!؟ خوب مشخصا نهنقل قول:
نه مسعود اون دو تا برای PS 2 هم اومده بود! فقط برای کنسول دستی نبوده همینطور که عنوان کردم !
اینکه بگیم چون 5 سال پیش دو نسخه فرعی انحصاری بودن پس اینم انحصاری میشه اصلا جالب نیست
کی همچین حرفی زد؟!!؟نقل قول:
فروش بیشتر هم دلیل بر بهتر بودن یک کنسول نمیتونه باشه!
+
کلا بعضی بازیا مثه همین GTA تو ذاتشون مولتی پلتفورم بودنه ... حالا شاید یکی دو نسخه فرعی این وسط انحصاری شده باشن ولی مطمئنا نسخه های اصلی هیچ وقت اینطوری نمیشه
اون که برا PS3 , PC منتشر شده بود بعد مدتی نبود! مثلا RD رو بخواد راک استار برا PC منتشر کنه دیگه پلتفرم جدید نیست! انحصار PS3 , X360 هست در واقع این یک پورت میتونه باشه...نقل قول:
مثلا The Ballad of Gay Tony و The Lost and Damned هم تقریبا یک سال انحصاری مایکروسافت بودن . پس از این میشه نتیجه گرفت که نسخه بعدی هم انحصار زمانی برای مایکروسافت خواهد بود؟!؟ خوب مشخصا نه
اینکه بگیم چون 5 سال پیش دو نسخه فرعی انحصاری بودن پس اینم انحصاری میشه اصلا جالب نیست
البته همین که بگن انحصاری ولی بعد مدتی بخوان اون رو برا پلتفرم های دیگه منتشر کنن اره زیاد جالب نیست!
+
این هم درسته کلا راک استار درامد براش مهم هست البته کیفیت بالای عنوان هایی که داره فروش هم داره ولی سونی یا مایکرو امکان داره پول خوبی بدن که این شماره انحصاری یکی از دو پلتفرم بشه! این مورد امکان داره به هر حال نسخه فرعی هم که باشه حالا میشه گفت برای نسخه اصلی هم باشه مثل همین V هم امکان داره...نقل قول:
کلا بعضی بازیا مثه همین GTA تو ذاتشون مولتی پلتفورم بودنه ... حالا شاید یکی دو نسخه فرعی این وسط انحصاری شده باشن ولی مطمئنا نسخه های اصلی هیچ وقت اینطوری نمیشه
از بین اینا مهمترین و جذابترین مورد هفتمیه که فکر کنم خیلی ها از مدت ها پیش منتظرش بودننقل قول:
1- اطلاعات جدید از بازی Metal Gear Solid: Rising
2- تریلر جدید از گیم پلی BioShock Infinite
3-رونمایی رسمی Alan Wake XBLA
4-رونمایی از شماره جدید بازی Transformers
5- فرنچایز جدید BioWare
6- رونمایی از یک عنوان انحصاری برای PS3
7-دموی اول بازی diablo 3 هم پخش خواهد شد....... .
+
بمب مراسم هم می تونه Half Life 3 باشه!
امیدوارم دیگه بالاخره اینجا دیگه ازش یه خبری بشه
+
امیدوارم این قضیه که قراره EA قراره بخش مولتی پلیر رو به یه سری از بازی های خودش از جمله Dragon Age اضافه کنه صحت نداشته باشه که اگه داشته باشه دیگه کم کم حالم از سیاست های EA بهم می خوره!
احتمالش هست Dragon Age 3 هم توی مراسم رونمایی بشه...
دیشب یکی از کارمندان شرکت valve در اختتامیه uberent تی شرت زیر رو پوشیده :
مشخص نشده که منظور شرکت valve از این عمل چی بوده؟؟؟خبر دادن تلویحی از انتشار بازی عظیم Halflife3 یا باز هم مثل سابق سر کار گذاشتن ملت:31:
+
ولی در کل اگه تو vga این بازی رونمایی بشه به طور کامل کامل تمام مراسمو میبره زیر سایه خودش....در نتیجه شاید بذارنش واسه مراسمی مثه e3 ...در کل من امید چندانی ندارم....حالا منتظر میشیم ببینیم چی میشه
..
.
..
.
یعنی به قول یکی از بچه ها بالاخره "عاشق به معشوق خودش" میرسه ؟ =)) ( :31: )نقل قول:
ولی جدا از شوخی وقتی این عکسرو دیدم یه لحظه داشتم سنکوپ میکردم!
یعنی واقعا میشه دوباره هاف لایف برگرده ;)) ؟ :19:
+
ولی اگه همچین اتفاقی بیفته و بازی تو این مراسم رونمایی بشه، کل اون 11تای دیگه به کل محو میشن :31:
طرفدارای بازی هم از شدت هیجان یا دارن خودشنو به در و دیوار میکوبن یا از پنجره پرت می کنن پایین :31:
( خودم شاید دست به همچین کاری بزنم :| )
فکر نکنم معرفی بشه آرین جان..........از این خبرای ریز و درشت قبلا هم بوده و در نتیجه من خودم حداقل امید چندانی ندارم......نقل قول:
+
یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که دلم نمیخواد این بازی الان در پایان عمر نسل حاضر معرفی بشه.....چون کنسولا رسما دیگه پیر و فرتوت شدن و دلم نمیخواد این بازی با گرافیک rage یا uncharted 3 یا gears3 بیاد این بازی شایسته گرافیکی مثه کرایسیس هستش ...شایسته هوش مصنوعی نسل بعدی هستش......چون از نظر خیلی ها بهترین یا حداقل یکی از بهترین بازیهای تاریخ(حالا باز شایان میاد میگه این بازی قارچ خورم نمیشه:31:)باید best ارایه بشه...... .
.
.
.
آره اومدن ولی اول انحصاری زمانی برای x360 بودنقل قول:
اون که برا PS3 , PC منتشر شده بود بعد مدتی نبود! مثلا RD رو بخواد راک استار برا PC منتشر کنه دیگه پلتفرم جدید نیست! انحصار PS3 , X360 هست در واقع این یک پورت میتونه باشه...
البته همین که بگن انحصاری ولی بعد مدتی بخوان اون رو برا پلتفرم های دیگه منتشر کنن اره زیاد جالب نیست!
هر دو 2009 برای x360 اومدن که 2010 برا ps3 و pc منتشر شدن
کد:http://www.vg247.com/2009/08/20/rumour-grand-theft-auto-iv-the-lost-and-damned-coming-to-ps3
+کد:http://www.vg247.com/2010/03/18/gta-iv-episodes-from-liberty-city-sees-slight-delay-on-pc-and-ps3
اووووه چه شلوغش کردی مراد : دینقل قول:
یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که دلم نمیخواد این بازی الان در پایان عمر نسل حاضر معرفی بشه.....چون کنسولا رسما دیگه پیر و فرتوت شدن و دلم نمیخواد این بازی با گرافیک rage یا uncharted 3 یا gears3 بیاد این بازی شایسته گرافیکی مثه کرایسیس هستش ...شایسته هوش مصنوعی نسل بعدی هستش......چون از نظر خیلی ها بهترین یا حداقل یکی از بهترین بازیهای تاریخ(حالا باز شایان میاد میگه این بازی قارچ خورم نمیشه)باید best ارایه بشه...... .
اینکه میگن قراره 2012 کنسول جدید مایکروسافت بیاد یهو دیدی انحصاری شد ( بزار ما هم آروز کنیم.. مگه ما جوون نیستیم : دی)
ولی هالف لایف هر وقت بیاد مطمئنا تو هر زمینه ای پیشتازه .. حالا اول نسل یا آخر نسل
کلا من دوست دارم ببینم این دکتر فریمن هنوز نمرده بعد این همه سال : دی
به نظر من باید اینا از نسخه اول یه اچ دی ریمیک بسازن ... چون نصف یا بیشتر گیمر های جدید با این بازی غریبه هستن
اینم حرفیهنقل قول:
یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که دلم نمیخواد این بازی الان در پایان عمر نسل حاضر معرفی بشه.....چون کنسولا رسما دیگه پیر و فرتوت شدن و دلم نمیخواد این بازی با گرافیک rage یا uncharted 3 یا gears3 بیاد این بازی شایسته گرافیکی مثه کرایسیس هستش ...شایسته هوش مصنوعی نسل بعدی هستش......چون از نظر خیلی ها بهترین یا حداقل یکی از بهترین بازیهای تاریخ(حالا باز شایان میاد میگه این بازی قارچ خورم نمیشه)باید best ارایه بشه...... .
ولی اگه مثل نسخه های قبلی پلتفرم اصلی پی سی باشه این مشکلات هم کمتر وجود داره
بعدشم از طرفی من دوس دارم سال 2012 اون بیاد تا ببینم در رقابت با یه غول دیگه یعنی هیلو 4 نتیجه چی میشه!
جالبه سال دیگه ظاهرا سال زنده شدن خاطرات بیشتر مائه چون شماره جدیدی از خیلی بازی های خیلی بزرگ و با سابقه داره میاد
یعنی مسعود خود داری عملا میگی که بیایم بهت بگیم آرزو بر جوانان عیب نیست : دینقل قول:
اووووه چه شلوغش کردی مراد : دی
اینکه میگن قراره 2012 کنسول جدید مایکروسافت بیاد یهو دیدی انحصاری شد ( بزار ما هم آروز کنیم.. مگه ما جوون نیستیم : دی)
وقتی اسم Valve وسط میاد دیگه همچین چیزی امکانش نیست
اینو باید با طلا نوشت قاب کرد : دینقل قول:
ولی هالف لایف هر وقت بیاد مطمئنا تو هر زمینه ای پیشتازه .. حالا اول نسل یا آخر نسل
اون چیزی که مشخصه Valve کار خودشو بلده و می دونه کی بازیو منتشر کنه
پ.ن: حالا ما این همه در مورد Half Life گفتیم بعد یه دفعه توی اینجا هم هیچ خبری ازش نمیشه! ما حتی به اپیزود 3 اونم راضی هستیم : دی
اخه مراد این عکس چیه میزاری اینجا همینطوری بدون مقدمه نه اسپویلری نه خبری نمیگی ما قلبمون ضعیفه باطری می خوره . عزیزه من دفعه بعد خواستی عکس شاهکاری قرار بدی قبلش یه مقدمه چینی کن.نقل قول:
اما منم با نظرت موافقم معرفی این ابر بازی تاریخ احتمالا تو یه مراسم رسمی تر و با کلاس تر مثل گیمز کام و یا E3 معرفی بشه. ( ولی کاش همین نسل بیاد مثلا فکرشو بکن همزمان با معرفی کنسول جدید این بازی باش معرفی بشه بعد حالا بیا با قیمت های نجومی فروشندگان خوش انصاف ما کنسوله جدیدو بگیر بعد تازه کپی خورم نمیشه دیگه بیا درستش کن حالا یا باید کلی پول بدیم که نداریم یا حداقل دو سال صبر کنیم که اونم نداریم تازه اگه اتفاقات بالا مثلا کپی خور بشه ) پس رو همین ایکس باکس 360 خودمون بیاد بهتره.
در اینکه اگه halflife 3 سال بعد با سخت افزار همین نسل هم بیاد عالی ترین و نوآورترین خواهد بود درش شکی نیس..... .ولی چون halflife3 بازی خواهد بود که شماره 4 اش چندین سال بعد خواهد اومد:31:در نتیجه با قدرت سخت افزاری نسل بعد بیاد خیلی ماندگاری بیشتری از لحاظ گرافیک و هوش مصنوعی خواهد داشت..... .نقل قول:
+
البته اگه قرار این نسل بیاد اگه روی pc لید بشه مشکلی نیس که اونم چون سازنده واسه خاطر فروشش اینکارو نخواهد کرد پس کنسولی خواهد بود که خوب نیس........ .
+
در کل دلتونو به خبر این تی شرت خوش نکنید .............به نظر من که هیچ خبری نخواهد بود و اینم مثه سابق فقط جنبه سرکار گذاشتن داره:2:
.
.
.
اتفاقآ فکر کنم خبری باشه!همچین بی سر و صدا همرو غافلگیر کنه:دی
یه دلیلش میتونه همین CS:GO باشه...
والو تا الان پیشرفتش رو تو بازی های پورتال 2 و CS:GO نشون داده احتمالش فراوانه اینبار نوبت HL3 باشه.همه خوب میدونن CS هنوزم سردمدار تو سبک خودشه و با اینکه نسخه ی GO معرفی شده با پیشرفت های حالا نمیشه گفت آنچنانی ولی قابل قبول,هنوز همه در انتظار تجربه کردنش هستن.والا ما همینجوریشم HL3 رو قبول داریم اصلآ نیازی به تشریفات گرافیکی نداره...خدای داستان پردازیه و بس.
خبر : از اون بازی که قرار بود سونی در vga ازش رونمایی کنه تریلری به بیرون داده شده که در یکیش مردم با پلیس ضد شورش درگیر میشن و در تریلر دیگه ای مورچه حرکت می کنه و ......
اسمش هم the last of us گفته شده .......سایتی هم به همین نام باز شده .حالا باید منتظر موند و دید این بازی چی خواهد بود؟
تریلر از ادرس زیر قابل دسترس هست:
کد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/15805/t_vga2011_youwontbelieve-tsr_640x360_1200_m30.mp4
وحید جان داستان پردازی و اتمسفر عالیش به کنار چیزی که من همیشه تو بازی مثه halflife یا halo یا doom دیدم نواوری های فراوان هستش که کلا صنعت بازی رو می برن جلو و خیلی بازیهای دیگه ازش تقلید می کنن...... .نقل قول:
برای مثال تو halflife 2 برای اولین بار بازی بدون کات سین یا میان پرده روایت شد (که اقای کین لوین سازنده بایوشاک اونروز تو مصاحبش بعد اینهمه سال بعد از انتشار هاف لایف2 میاد میگه میان پرده تو بازیها نباشه خوبه:31:)
یا اون فیزیک ناب و استفاده از فیزیک بصورت کاربردی برای اولین بار..........یا اون level design های عالی که تا مدتها هر بازی رو می دیدی شبیه مراحل هاف لایف یا هیلو بودن........ .
یا هوش مصنوعی عالی
کلا من انتظارم ایناس .....یعنی میخوام مثه سال 2004 که وقتی بازی رو انجام دادم و شوک شدم تو شماره 3 هم این حالت بهم دست بده(البته مطمین باشین خبری نخواهد شد :31:)
.
.
.
یه نظر سنجیم تو سایت خودمون زده شه ،خوب میشه....
بهترین بازیه سال از نظر کاربران سایت p30world
خوب میشه آ!
این تاپیک که به موقعش مثل سال های پیش زده خواهد شد و الان یکمی زوده...نقل قول:
یه نظر سنجیم تو سایت خودمون زده شه ،خوب میشه....
بهترین بازیه سال از نظر کاربران سایت p30world
خوب میشه آ!
این VGA نسبت های به جاهای دیگه خیلی زودتر بهترین های سال رو انتخاب می کنه!
همون طور که قبلا هم توی همین تاپیک گفتم کلا یه سری نامزدها مخصوصا برای بهترین بازی سال پی سی مشکل دارن و خودش نشون میده که این بخش براشون زیاد مهم نیست. مثلا Batman : Arkham City جزو نامزدهای اون نیست و همین طور بازی خیلی بزرگی مثل Star Wars: The Old Republic که دو هفته دیگه میاد و وقتی قبل از انتشار این بازی ها نامزد ها رو انتخاب می کنن خودش انتخاب بهترین های VGA رو می بره زیر سوال!
ما هم بیشتر منتظر اون ویدئو های قشنگی هستیم که از آنوس بازی های مختلف میاد و این انتخاب های اون زیاد ارزشی نداره...