نه سبک la noire رو تو هیچ بازی تا الان شاهد نبودیمنقل قول:
Printable View
نه سبک la noire رو تو هیچ بازی تا الان شاهد نبودیمنقل قول:
دوستان خب من نسخه Theta رو گرفته بودم که باهاش مشکل داشتم و کرک اسکیدرو رو ریختم و اجرا شد و یه خورده بازی کردم.
فقط یه سوال برام پیش اومده. یه فایل تو فولدر بازی هست با حجم حدود 1.5 گیگ که اسمش DLC هستش.
حالا این DLC که جدا گانه اومده چیه ؟ اصلا از کجا میشه فهمید که بازی که در دست داریم DLC داره و اون رو تو کجای بازی میشه بازی کرد ؟
دوست عزیز نسخه تتا ، Complete Edition است و همه DLC ها همراهشه!نقل قول:
کسی نیست بدونه این مشکل از کجاست؟نقل قول:
کارت گرافیکتون پایین تر از حد استاندارده توانایی اجرای بازی رو نداره متاسفانهنقل قول:
ممنون فقط این DLC تو خود بازی میاد یا تو منیی جاییه ؟نقل قول:
ضمنا دوستان چند فریم می گیرند ؟
من که فول اچ دی تنظیمات رو هر چی دستکاری می کنم زیاد فرقی نمی کنه.
سلام دوستان من میرم تو بازی میگه کد اکتیو رو وارد کنید چیکار کنم؟؟ کرشم ریختم
تو خود بازی اضافه میشن! :5:نقل قول:
سلام دوستان
من بازی نسخه تتا رو گرفتم و دقیقا همون جوری که گفتید عمل کردم ولی نشد و وقتی داخل بازی میرم Social Club میگه There is no connection , کرک SkiDRoW نسخه 5 مگ رو هم دانلود کردم بازم همون شد. جالبه رو یه کامپیوتر دیگه ریختم و اومد!
حالا اگه ای کرک 200 مگی رو دانلود کنم میشه؟
راهنمای ریختن این کرک رو رو نسخه تتا بگید اگه امکان داره
سلام یعنی با این کارت گرافیک هم ارور میده:ATI Radeon HD 4600 Seriesنقل قول:
اره. اون دوستمون هم دایرکت ایکسش رو اپ دیت کنه شاید درس شهنقل قول:
خيلي گير ميكنه ! آپديترو هم كه ريختم بدتر شد ! اون دستور رو هم تايپ كردم ولي فرقي نكرد !
نسخه skidrow هم افت فریم داره؟
مطمئنا همون موقع به اینترنت وصلین که این پیغام میاد.نقل قول:
DLC ها به این شرحن و خودکار هم باز هستن:نقل قول:
Nicholson Electroplating << Arson Case
Reefer Madness << Vice Case
The Consul's Car << Traffic Case
The Naked City << Vice Case
A Slip of the Tongue << Traffic Case
متاسفانه برنامه Fraps تو این بازی عمل نمیکنه تا ببینیم چند فریم میده.
از کرک 280 مگابایتی SKIDROW استفاده کنین.
هنگام تعیین مسیر نصب بازی دقت کنین که هیچ گونه فاصله ای بین حروف نباشه. (به جای L.A. Noire باید L.A.Noire باشه)نقل قول:
پچ 65 مگابایتی THETA رو در محل نصب بازی کپی و اجرا کنین.
بعدش دو فایل کرک fmodex.dll و lanc.dll رو در محل نصب بازی کپی کنین.
از محل نصب بازی LANLauncher رو اجرا و تنظیمات مربوطه رو اعمال کنین.
LANoire رو اجرا و یه حساب کاربری - با هر اسمی که دوست دارین - بسازین.
تمام.
اگه THETA جواب نده, برین سراغ کرک 270 مگابایت SKIDROW
امیر جان! کرک SKIDROW رو امتحان کن.نقل قول:
با اینکه خودم امتحان نکردم ولی طبق صحبتایی که دوستان در جاهای دیگه داشتن, نسخه SKIDROW مشکلی نداره.نقل قول:
من از کرک اسکیدرو استفاده می کنم.نقل قول:
ضمنا Fraps برای من جواب میده و با همون دیدم که با تمام تنظیمات مختلف فریم حدود 20 تا 30 می گیرم.
اقا برای رفع و یا رفتن نشانگر موس در بازی راهی پیدا نشد؟؟؟
خب انگاری خیلی پیچیده شده بذارید براتو توضیح بدم امیدوارم که مشکل همگی رفع بشه :
خب کسایی که نسخه ی کرک تتا رو دارند توجه کردند که وقتی رو ایکون بازی کلیک میکنید حدودا 30 ثانیه طول داره وارد بازی بشه برای رفع این مورد شما باید کرک SKIDROW را در محل نصب بازی کپی کنید (توجه شود همه ی فایل هارا کپی کنید) تا اینجایی که من رفتم این کرک SKIDROW فقط در زود وارد شدن بازی و از بین رفتن موس وقتی کد مخصوص گرافیک رو میزنید درست میشه
شما حتما کد -str -npd را باید در قسمت گرافیکی بازی اعمال کنید وگرنه بازی لگ دار میشه
همین !
من تا اینجا به راحتی دارم بازی میکنم اگه سوالی بود در خدمتم!!!
من الان تو سایت Rockstar بودم. یه نفر در مورد مشکل نشانگر موس وقتی که دستور str- رو وارد می کنیم پرسیده بود. در جوابش گفته بودن که ما خودمون از این مشکل آگاهیم و داریم روش کار می کنیم! اینم لینک این سوال:
We are aware of the cursor issue with "-str" and are looking into this now.
با سلام من امروز بازی رو خریدم 4dvdبود نصب کردم تو همراه بازی یه پچ 65 مگابایتی هم بود همه کارها گفته شده رو انجام دادم بازی نصب شد*
و بعد از کلیک روی ایکونه بازی بازی بالا اومد اما بعد از *ارم ر***تار که میره به قسمت های نوشته ها *که در سومین صفحه نوشته ها هنگ میکنه ارم ماوس میاد و هیچ کاری نمیشه کرد منم از بازی خارج میشم اصلان هیچ ارور یا چیز دیگه نمیده تو این جا یه دونه کرک 800کلوبایتی هم نصب کردم اما بازم چیزی نشد*
میشه راهنمای کنید؟؟؟
عزیز اگه پست من رو خونده بودی میفهمیدی که برای رفع این مشکل باید کرک SKIDROW رو بریزینقل قول:
لطفان راهنمای کنید بچه ها منتظرمنقل قول:
سیستمت رو کامل بنویس !!!نقل قول:
xp service pak 3نقل قول:
cpu:dual-core e5200 2.50ghz
Ram:2gb
vga:geforce 9400 1gb
من با این سیستم call of MW3 رو بازی کردم و تموم کرد
بازي هركاري ميكنم ارور ميده.اگه كرك اسكيدرو كه 285 مگابايته رو بريزم درست ميشه؟
من بازی L.A.Noire رو نصب کردم و پچم هم اپدیت کردم اصلا هم چیزی که گفته بودین انجام دادم ولی وقتی میرم داخل بازی کمی از نوشته های بازی رد میشه بعد بعد میخاد که بیاد بازی گیر میکونه دیگه هیچ erro نمیده:41:
دوست عزیز دقیقان مشکل منو داری باید داریو کارت گرافیکی رو اپدیت کنی منم این مشکل رو داشتم با اپدیت کارت گرافیکی مشکلم کاملا حل شد در ضمن اگه یه موقع بعد از اپدیت دیدی بازم نشد کرک 285 میگابایتی رو هم بریز اون وثت صد در صد مشکلت حل میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
اگه داریو کارت گرفیکی تون به روز باشه و کرک 285 مگی اسکیدرو هم بریزد مشکلتو صدرصد حل مشهنقل قول:
1- من با پچ تیتان افت فریم نداشتم و بازی روون اجرا میشد اما وقتی پچ اسکیدرو ریختم برای حذف نشانگر موس با افت فریم مواجه شدم
در ضمن درایور کارت گرافیکم آیدیت هست. گرافیک 4670
2- پوشه ای به نام فایل همراه کرک اسکید تماما جایگزین پوشه اصلی بازی بشه یا فقط محتواتش مه 3 تا فایل بیشتر نیست چون محتویات پوشه اصلی بازی خیلی بیشتر از پوشه همراه اسکیدرو هست
سلام من دیروز بازی را نصب کردم یک مرحله هم رفتم حالا که میخوام برم تو بازی آرم مین LANOIRE میاد اما هیچ اتفاقی نمیفتو واون آرمم میره تو را خدا کمک کنید.
برای این که تو بازی به مشکل نخورین باید اینترت رو ببندین اگه مشکلتو بازم حل نشد از کرهای موجود در پیچ استفاده کنیدنقل قول:
همون 3 تا فایل رو بریز توی پوشه اصلی بعد دستور -str رو بنویس توی لانچر در ضمن منفی سمت چپ بزار اینجا اشتباهی میره راسنقل قول:
دوستان بازی بسیار بسیار زیباست از دست ندید یک فایل ویدیویی از قسمتی از بازی رو گذاشتم و به اضافه ی یک کرک جدید
که اینو بریزید درست میشه
کد:http://www.mediafire.com/download.php?89kn1ckclqer0dh
بعد روی ایکون بازی کلیک کنید میاد بالاکد:http://www.mediafire.com/download.php?fi3jakxri2j9b1g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا fraps رو این بازی جواب نمیده ؟
aminjeddid
دوستان من این بازی رو برای pc گرفتم بعد از یه نصبه نسبتا طولانی وارد بازی شدم . اما همون اولین منو پیغام میده که باید به نت وصل باشید ارور میده و میاد بیرون؟ کسی هست همچین مشکلی داشته باشه یا این مشکل رو رفع کرده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنه.
منم این مشکلو دارم
من کرک پست 27 رو روی نسخه تتا اجرا کردم درست شد... دست شما درد نکنه.
سلام
من نسخه Complete Edition (2011MULTI2Repack by UltraISO) که نوشته هاش روسی هست رو نصب کردم ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم لوگوی بازی به مدت 20 ثانیه نمایش داده میشه و بسته میشه و وارد بازی نمیشه.
همه ی کرک ها و آپدیت ها رو هم تست کردم ولی فایده نداشت. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
با عرض سلام و تشکر از این سایت خوبتون.
من یک سوال داشتم از شما لطفا کمکم کنید .
بازی رو که اجرا میکنم قسمت نوشته L.A.NOIRE این صفحه زیر میاد
کد:http://1.bseo.net63.net/images/5a4d6bf330f2.jpg
CLOSE هم که میزنم هیچ کاری نمیشهکد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/kf7rsfatyocakxe9d0zl.jpg
من نسخه theta رو دارم و همه ی مراحل نصب رو به درستی انجام دادم ولی این ارور رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی ال سی های جدید رو هم دانلود کردم و کرک اسکیدرو هم دانلود کردم و اونا رو هم به درستی ریختم و داخل بازی که میره بعد از نوشته ها و….. حتی از چراغ های L.A.Noire هم رد میشه و میاد از پشت بوم پایین و تو یه کوچه هست ولی اونجا دیگه نه منو بازی هست نه چیزی و دکمه ها هم کار نمیکنند (پایینش عملکرد هر دکمه رو زده ولی کار نمیکنند)
تورو خدا جوابم رو بدین این بازی خیلی برام مهمه و الان دو هفته هست که منو حیرون خودش کرده!
با تشکر.
من کرک 280 mb رو دانلود کردم . بازی اجرا شد ولی وقتی pc رو خاموش کردم فرداش اومدم بازی باز می شد به قسمت نوشته های اول بازی که می رسید گیر می کرد . من انتی ویروس ندارم firewalam هم خاموشه
با سلام!
من هم کرک رو دانلود کردم! تمام مراحل رو هم انجام دادم! اما باز هم بعد از نوشته ها صفحه سیاه میشخ و هیچ چیز نمیاد! و همینطور آهنگشو میزنه فقط!
نسخه هم تتاست! همخ چیز برطبق گفته ها پیش رفت!!!
لطفا راهنمایی کنین! :11:
این فایل پتچ ک باید اجرا بشه بعدم گزینه ی آپدیت رو بزنیم اصلا باز نمیشه ک هرچی روش کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیفته چ باید بکنیم؟