اگه دوباره مشکل پیش اومد بگو...
Printable View
اگه دوباره مشکل پیش اومد بگو...
سلام دوست عزیز. همون طور که خودتم حدس میزنی مشکل از مین بوردته. بزار مسئله رو برات روشن کنم.
مین بورد شما تنها توانایی انتقال حداکثر 60 درصد از داده های کارت گرافیک تونو داره. در نتیجه وقتی شما داری بازی ها رو اجرا می کنی و به نظر خودت روون هستند تنها داری از بخشی از توان کارت گرافیکت استفاده می کنی. برای اثبات این مسئله می تونی از یه برنامه فریم سنج استفاده کنی و یه بازی مشخص رو با تنظیمات مشخص اجرا کنی و تعداد فریم ها رو با بقیه اشخاصی که این بازی رو با این کارت انجام دادن مقایسه کنی که حتما خیلی کمتر خواهد بود. پس بهترین راه حل تعویض مین بوردت با یه مدل مطمئن که به نظر من ارزونترین مدل خوب giga p61 هستش . در ضمن تعویض cpu هم اجباری خواهد بود. دیگه از قدیم گفتن هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
با سلامی دوباره بعد از 2ماه!نقل قول:
دوست عزیز بهترین راه تست جدا گانه قطعات هستش. شما بهتره که کارت رو روی یه سیستم دیگه که قدرت و توان
بیشتری داره تست کنی. و به سیستم خودت اکتفا نکنی. با توجه به اینکه با یه کارت دیگه سیستم رو تست کردی،
خیلی سخت میشه نظر داد. ولی بهتره که کارت رو روی چند سیستم تست کنی تا یک نتیجه کاملا منتطقی بدست
بیاد.
سلام خدمت همه دوستان.
منم حدود دوماه پیش کارت گرافیکxfx radeon HD 6790 1GB DDR5خریدم.درایورشو نصب کردم بعدش وارد بازی نیدفوراسپید(HP2 WORD)شدم تاببینم روونی وکیفیتش چطوره!چندلحظه بعداز بالااومدن بازی صفحه آبی راه راه شدصدا هم قطع شد.چاره ای غیر از ریست کردن سیستم ندیدم.این مشکل بارهاتکرارشد.نه فقط با این بازی بلکه موقع کاربافتوشاپ.بعضی ویدیدیو کانورتورها وبعضی بازیهای دیگه هم به کررات پیش اومد.جالب اینکه بازیهای باگرافیک سنگین بدون هیچ موردی وباکیفیت قابل قبول اجرامیشن اما یک بازی قدیمی مثل Konami 2004 W Eleven8 گه باهرگرافیک پایینی اجرامیشه روباهاش مشکل داره وتصویرقطع میشه.
کارتمو گذاشتمش روی سیستم یکی ازدوستام .دیدم همون مشکل دوباره خودشو نشون داد.اون دوستم خودش از گرافیک HD6850 که ازگرافیک من بالاتره استفاده میکرد ومشکلی نداشت.پس فهمیدم مشکل یه جورایی مال کارتمه.
خلاصه فرستادمش گارانتی سازگاربعدازدوهفته همونجوری بدستم رسید.گفتندکه کاملا سالمه.
هرنرم افزاری که جهت رفع این مشکل به ذهنم رسید رونصب کردم.ازانواع کاتالیستهای نصب درایورهم استفده کردم.بی فایده بود.
به نظرخودم مشکل ازبایوس کارته.اماخیلی مشکل پیچیده وعجیبیه.بهرحال اگه کسی نظری داره که بتونه کمک کنه ممنون میشم .
سلام.
آیا کارت شما هم یه دونه پورت6 پین برای تغذیه داره؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
آره مال منم یه دونه 6 پین داره اینطور که به نظر میاد xfx از مدل کارت من چند گونه متفاوت تولید کرده بعضی هاشون 2 تا 6 پین دارن بعضی دیگه 2 تا فن با لوله های گاز بیشتر دارند.
gpu های این سری آخر رو خیلی شبیه به سری 68 ساختند واسه همین 6790 رو تلفیقی از سری 67
و 68 میدونند.شاید همین باعث اختلال در عملکرد این کارت شده است.
مشکلی که قبلا گفته بودم هنوز برقراره و داره اذیت می کنه.اون دوستمون که این مشکل رو داشت معلوم نشد بالاخره به کجا رسید؟؟؟
به هرحال خیلی از توجهتون ممنونم !!!هم چنان منتظر نظرات ارزشمند شما دوستان برای رفع این مشکل هستم.
جالبه منم همین مشکلو دارم .البته فقط تو بازی ... 6870 دارم .... با cpu corei7 تو فیفا و ان بی ای 12 لگ میزنه در هد خیلی زیاد...طوری که این دوتا بازیو رو سیستم دادشم تست کردم خیلی رون اجرا میشن... کمک
سلام.نقل قول:
من مشکل رو از مدار تغذیه ایین کارت میبینم. چون اگر مشکل نرم افزاری بود باید با آپدیت یا نصب نسخه های دیگه
مرتفع میشد. متاسفانه برخی شرکتها بادستکاری مدار تغذیه، کارت رو به طور کامل تغییر داده و از حالت استانداردش
خارج میکنن.
درایو گرافیک رو آپدیت کنید.نقل قول:
تنظیمات کارت رو روی حالت پیشفرض قرار بدین و تنظیمات تصویر رو در تنظیمات بازی اعمال کنید.
از داغ نشدن کارت هنگام بازی اطمینان حاصل کنید.
همه این کارارو انجام دادم ولی نمی دونم هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
برند کارت چیه؟؟؟نقل قول:
قدرت پاور و مدل پاور؟؟؟
چند گیگ رم دارین؟؟؟
برند کارت سافایرنقل قول:
پاور 530 گرین
4 گیگ رم 1600
پاورتون به شدت هر چه تمام ضعیف هست!!!نقل قول:
مواکدا توصیه میکنم که حتما حتما عوضش کنید. چون تموان خالص پاور شما کمتر از 490وات هست و این افت ولتاژ
اصلا به نفع سیستم نیست. بهتره یک پاور 785گرین خریداری کنید تا برای آور قطعات هم به مشکل نخورین.
یا لااقل 685!!!
یعنی این افت شدید فریم برای همینه ؟ مطمئنی آقا نخرم فرقی نکنه ؟نقل قول:
خیر دوست عزیز. افت شدید فرم رو تنها نمیشه به این عامل ربط داد! یکی از عوامل هست.نقل قول:
شما بهترهHT سی پی یو رو غیر فعال کنید.
اگر در بایوس، مادربرد از حداکثر تایمینگ رم استفاده نمیکنه، اون رو روی حداکثر قرار بدین.
گرمای کارت و قطعات مرتبط(رم و سی پی یو و مین!) رو در هنگام لود بالا چک کنید.
کارت هم میتونید با یه پاور قوی تست کنید.
...:::...در کل این پاور برای سیستم ضعیف هست و نمیشه روی اون حساب باز کرد...:::...
ببخشید من حرفه ای نیستم. ht چی هست ؟می خواستم یه سوال کنم اگه من عوض نکنم به سیستمم فشار یا خراب نمیشه .چون الان یه مقدار قیمت ها بالاست و دست ما هم :20:نقل قول:
یک امکان در سی پی یوهای اینتل هست.نقل قول:
سی پی یوی شما چیه؟؟؟مدلش؟؟؟
پاور زیر فشار هست. اون هم بشدت. قطعات هم قطعا با افت ولتاژ روبرو خواهند شد. بخصوص با تبدیل یکی از سر
شاخه های پاور به6پین کارت گرافیک هم مزید بر علت شده و به شدت به پاور فشار میاره. باشد عوض بشه.
intel corei7 2600kنقل قول:
یه سوال من تو دفترچه پاور سیستمم رو نگاه میکردم .دیدم که 522 w براش بسه ... چه جوریه
پس حتما این شاخصه رو غیر فعال کنید!نقل قول:
پاور شما دارای یدونه6پینPCI-Eهست! با اضافه کردن مبدل به شدت به شاخه ای که این کار روی اون انجام شده،
فشار میاد. و در نتیجه به قدرت ایده آل نخواهید رسید.همچنین پاور شما بازدهی 83درصد داره.که بازدهی خالص اون زیر490وات میشه! با احتساب این موارد میشه با اطمینان گفت که پاور اصلا با سیستم همخوانی نداره.
اقا تا حدودی دارم ردیف میکنم بگیرم. پیشنهاد میکنید چی بگیرم ؟نقل قول:
دوست عزیز بازم میگم، تنها دلیل داشتن لگ پاور نیستا!!! به این نکته توجه کن.نقل قول:
چقدر میتونی هزینه کنی؟؟؟
یه کانفیگ دقیق از سیستم بده؟؟؟
نه الان قضیه مهم تر از لگ برام پیش اومده که اگر اینجور باشه سیستم داغون میشه...نقل قول:
cpu :intel corei7 2600k
vga : saphire 6870
mother b : asus p69 le
ram 4 gig 1600
hdd :1tra
Super Flover-850R14HE...195.000نقل قول:
توضیح:
قدرت پاور کمی بالاتر از نیاز سیستم شماست تا در صورت تعویض مجدد کارت گرافیک و یا اضافه کردن قطعات جدید، با
مشکل مواجه نشین.
سلام من هم یک هفته پیش این کارت گرافیک را گرفتم6790
برای من هم همین ارور شما را میدهد آیا مشکل شما برطرف شده با این کارت یا نه؟
اگه بله به چه صورت ممنون میشم جوابم رو بدهید
سلام من دیروز داشتم با سیستم کار می کردم یهو مانیتور چشمک زد ودیگه بالا نیومد...گرافیک رو تمیز کردم و دوباره روشن کردم اما الان کل رنگ کامپیوترم بهم ریخته...احتمالا از گرافیکه....باید چیکار کرد ؟؟:18:
گرافیکم: xfx 9600gso 1.5 gb
سلام
من همین کارت رو دارم.
در ویندوز 8 بدون نصب درایور اوریجینال، ویندوز خودش کامل کارت رو می شناسه
و الان هم هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم.
عزیزان لطف کنن برای سوال جدید تاپیک جدید باز کنن
سلام دوستان گرامی من چند ماهی هست که xfx radeon hd 6790 مدل یک فنه خریدم ولی اونطوری که ازش انتظار داشتم کار نمی ده
مثلا بازی تام رایدر رو نصب کردم ولی کمتر از 30 فریم میده در حالی که داخل یوتیوپ فیلمایی از این بازی رو این کارت گذاشتند که کارت داره full hd روی very high بازی رو اجرا میکنه .
همین موضوع مغز منو مشغول کرده.
مشخصات سیستم
ram:4 gb ddr3
cpu:core i5 2400 3.1ghz
power:green 530 wat
motherboard: j&w H61M-D3
خودم احتمال می دم مشکل از مین باشه:n24:
سلام بچه ها کارت گرافیک من 6850 ati هستش پاورم هم 480 وات منم این مشکل سیاهی رو دارم ویندوز هم عوض کردم درایور جدید هم دانلود کردم وقتی سیستم رو چند بار رفرش کنی یا بخوای بری تو تنظیمات درایور کارت گرافیک تصویر آبی میشه البته قبلا سیاه میشد....میشه کمکم کنید
سلام دوست عزیز شما رزولیشن صفحه نمایش رو بیار پایین احتمالا درست میشه به عنوان مثال روی کمترین حالت بزار800x600نتیجه رو بهم بگو