این گزینه رو روی Expanded قرار بدید .( آخرین و ایده آل ترین حالت ).نقل قول:
در مورد کابل هم باید آداپتور Dvi به Hdmi رو خریداری بکنید. البته پیشنهاد میکنم از کابل Vga استفاده بکنید، خیلی آسون تر هست.
این گزینه رو روی Expanded قرار بدید .( آخرین و ایده آل ترین حالت ).نقل قول:
در مورد کابل هم باید آداپتور Dvi به Hdmi رو خریداری بکنید. البته پیشنهاد میکنم از کابل Vga استفاده بکنید، خیلی آسون تر هست.
سلام دوستان
من میخواستم یه مانیتور برای 360 بخرم.. یه کم راهنماییم میکنید؟
LG یا samsung ?
19'' رزولویشن بالا میخوام..
در ضمن این کابل vga می شه speaker 5.1 بهش وصل کرد ؟؟
مرسی
سلام.نقل قول:
دوست عزیز هر مانیتوری به این کنسول وصل میشه، از این بابت نگرانی وجود نداره.... شما باید به بودجه ی خودت هم نگاه بکنی. چون واقعا یه طیف خیلی گشترده از مانیتور توی بازار هست و من کمک چندانی نمیتونم به شما بکنم... در مورد اسپیکر هم بله، اگر هون 2 کابل قرمز و سفید رو داشته باشه. وصل میشه.
موفق باشی
با سلام.اقا مانیتور ما سی ار تی هست هفده اینچ و مدل ال جی ایا 360 بهش میخوره؟اگر میخوره چه وسایلی می خواد و تصویر چه جوریه؟.
سلامنقل قول:
بله، وصل میشه.... وسائل مورد نیاز رو در صفحه ی اول تاپیک گفتم... ( فقط یه کابل vga مخصوصی ایکس باکس و یک مبدل دو-سر ماده ).
موفق باشید
بسیار متشکرم.راستی نگفتی تصویر چه جوریا میشه؟
این بستگی مستقیم به مانیتور داره ؛ اما در کل کیفیت تصویر بسیار بهتر از تلویزیونهای معمولی میشه.نقل قول:
موفق باشید
بسسسسسسسیار متشکرم اخوی.
آقا آموزشت حرف نداشت.
فقط اگه میشه یک عکس از این مبدل دو سر ماده برای vga بزار ببنیم چه شکلیه. میخوام بگیرم اما نمی دونم چه شکلیه.
ممنون.
----------------------------------------------------
Life is ours, we live it our way
سلامنقل قول:
ممنون
این هم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کابل vga xbox قیمت کردم . یارو گفت 30000 تومان . جدا قیمتش اینقدر؟
------------------------------
Life is ours, we live it our way
سلامنقل قول:
بله، قیمت همینه. ;)
در هر صورت مجبورم بگیرم چون فکر کنم می ارزه.
عزیزان مانیتوری هست که روی خودش پورت Hdmi داشته باشه و 360 رو با همین کابل به اون وصل کرد ؟
اگه هست کیفیتش به تلویزیون های 3 میلیونی می رسه یا نه ؟
باید کابل hdmi مخصوص کنسول رو خریداری کرد. با کابل خود مانیتور نمیشه.نقل قول:
مسلما نه ، تلویزیون رو نمیشه با مانیتور مقایسه کرد ... رزولوشن 1920 در 1080 رو واقعا نمیشه با یک مانیتور 19 اینچی مقایسه کرد!
خیلی خوب بود.
.....
ولی من یک مانیتور sumsung wide گرفتم و xbox رو با کابل vga بش وصل کردم. خداییش حرف نداره . دیوونه کننده است.
کیفیتش حرف نداره.
آره خب، کیفیت مانیتور هم حرف نداره. درسته صفحه یه کمی کوچیکه اما خیلی حال میده!نقل قول:
موفق باشی
ببخشید . منظورم lcd samsung wide 19 اینچ بود.خلاصه حرف نداره speaker 4500 w هم براش گرفتم خلاصه کامپیوتر و xbox رو پیش هم گذاشتم و به هم وصلشون کردم. خداییش از کار و زندگی افتادم.
ن می خواستم از کابل HDMI TO DVI استفاده کنم وان نبدیلی که تو پک ایت را هم هست را پیدا کردم ولی از انجایی که اسپیکر یک ورودی صدا بیشتر ندار ه باز هم احتیاج به مادگی یا تبدیلی خاصی هست؟ اگر هم میشود یک عکس یا تصویری ازن بزارید [/quote]
سلامنقل قول:
بله وجود داره ، باید یه مبدل 2 به 1 خریداری بکنید ... قیمتش هم گمونم 500 تومان باشه.
موفق باشید
سلام
خيلي خوشحالم كه تاپيك به اين خوبي رو پيدا كردم :20: قبلا فقط مي يومدم P30World تو فروما يه گشتي مي زدم و پست ها رو مي خوندم ولي بالاخره بعد از كلي وقت تصميم گرفتم عضو شم و پست بدم. فقط از الان بگم از اون آدمايي هستم كه خيلي سوال مي كنم:31: پس هميشه وقتي پستهاي منو مي خونيد بايد با حوصله باشيد.
خوب الانم 3 تا سوال داشتم:
1 . وقتي با vga مي خواي 360 رو به ماينتور وصل كني براي صداش اگه اسپيكرت اونقدر در پيت باشه كه فقط يه فيشه خروجي داشته باشه :31: وقتي 2 تا سيم صداي VGَA رو به تبديل 2 به 1 زدي بعدش بايد چيكار كني ؟؟ چون اونموقع 2 تا نري داري . خودم يه دو سه جايي گشتم دنبال تبديله تكي مادگي به مادگي گفتن نيست.
2 . براي اتصال 360 به مانيتور از اين كابل VGA استفاده كنيم بهتره يا كابلي HDMI to DVI ؟؟ كدوم كيفيتش بيشتره ؟؟؟ اصلا فرقي هم مي كنه؟؟
3 . (اين سوالم از 2 تاي قبلي خيلي مهم تره) . من مي خوام يه مانيتور LCD بنكيو بخرم (نگين چرا بنكيو چون دليلش يه خورده شخصيه اگه لازم شد بعدا مي گم:31:) حالا يه مدل خوب معرفي كنيد كه :بالاي 20" باشه(ترجيحا 22) ، وايد باشه ، ورودي DVI داشته باشه ، كنتراستش خوب باشه ، رزوليشن بالا باشه (بالاتر از 1360*768) ، زمان پاسخگويي هم پايين باشه ، بلندگو هم خودش داشته باشه ، در يك كلوم به درد 360 بخوره:20: مرسي فقط حواستون باشه گفتم بنكيو راستي بودجه هم فعلا روي دور و بر 300 حساب كنيد
پ . ن : اونايي كه مانيتور بنكيو دارن بيان بگن راضين يا نه مرسي
سلام عزیز، خیلی خوش آمدی... شما هر چقدر میخوایی سوال بپرس، من اگه بلد باشم همه رو با حوصله جواب میدم.نقل قول:
1. خوب وقتی دو تا سیم یکی شد، کافیه اون سیم رو به پشت اسیپکر بزنید... این ورودی رو هم هی اسپیکر ها دارن چون اگه نداشته باشن به کامپیوتر هم نمیشه وصلشون کرد. پس کافیه همون کابل 2 تا یکی شده رو بزنید پشت اسپیکرتون.
2. بله دوست من، فرق میکنه. فرقشون در ریزولوشن یا وضوح تصویر هست. از کابل Vga معمولا برای مانیتورها ی قدیمی که Dvi ندارند استفاده میشه. البته مانیتورهای پیشرفته هم میتونن از vga استفاده کنن. من به شما همون vga رو پیشنهاد میکنم. نصب آسان و کیفیت خوب.
3. خوب، بن کیو مانیتور خیلی خوبیه. اگر مانیتور مخصوص بازی کردن میخوایید، من به شما BenQ FP93G رو پیشنهاد میکنم. این مانیتور نه تنها خصوصیات خیلی خوبی داره، بلکه بسیار مناسب برای بازی کردن هست. این مانیتور 19 اینچه، زمان پاسخگوییش هم 2 میلی ثانیه هست.
عکس این مانیتور:
یک مانیتور بن کیو دیگه هم هست که از بالایی حرفه ای تر و مسلماً گرون تره. جالبه که بدونی این مانیتور مخصوص برای کنسولهای Playsatation 3 و Xbox360 ساخته شده. اسمش BenQ G2400 هست. 24 اینچ، پشتیبانی کامل از 1080p . پورت HDMI هم داره.... اما یه ویژگی بد داره ..... قیمتش 600 دلاره!!
عکس این مانیتور :
موفق باشی :)
خيلي ممنون كه جواب سوالامو دادين ولي:نقل قول:
1. خوبه من اين همه توضيح دادما ولي فكر كنم خوب توضيح ندادم كه شما درست نفهميدي:41: خوب وقتي دوتا يكي شد ما يك فيش نري داريم درسته . بعد از پشت اسپيكرهاي من سيمش ساف اومده بيرون يعني هيچ جاي ورودي نداره فقط اون سيمي كه ازش اومده بيرون يه نري هست كه مي خوره پشت كيس حالا ما دوتا نري داريم يكي مال اسپيكر يكي هم ماله همون دوتا فيش كه يكيش كرديم من اين دوتا نري رو چجوري بزنم بهم.
2. بازم من نفهميدم كدومش كيفيتش بشتره شما يك كلوم بگو DVi يا VGA مرسي
3. من بدبخت اين همه مشخصات دادم يعني يه مانتيور كه به درد ما بخوره توليد نشده :31: اولي كه شما معرفي كردي اصالا تو سايت خود بنكيو نيست :31: جاهاي ديگه هم كه ديدم مشخصاتشو اول اينكه 19 اينچه و من بالاي اين مي خواستم تازه زمان پاسخگوييشم 2 نيست و 6 ms هست
دومي هم كه اصل گرونيش به خاطر همون ورودي HDMI كه همونطور كه خودت گفتي قيمتش بالا هست و به درد من نمي خوره البته من مشخصات ديگشم نيگاه كردم خيلي خوب نيست هم كنتراستش پايينه هم برايتنسش
دوستان ديگه اگه مي تونن كمك كنند
پ.ن. : فكر كنم يه تاپيك مخصوص خريد مانيتور بزنيم بهتر باشه من كه نمي تونم دوستان ديگه زحمتشو بكشن
بله، بنده درست متوجه نشدم، والا شما باید سیستم صوتی کامپیوترتون رو به کل عضو کنید! چون اینطور که میگید، ورودی سیم رو نداره، پس فکر میکنم بهترین راه همین باشه.نقل قول:
نمیدونم کجاش رو شفاف توضیح ندادم که میگید نفهمیدم ... اما بنده گفتم این فاکتور به مانیتور بستگی داره؛ اگر مانیتوری دارید که از DVI پشتیبانی میکنه، خوب این بهتره، اما اگر مانیتور شما قابلیت پشتیبانی از DVI رو نداره پس طبیعتا همون VGA عالیه. شما همون vga رو بگیری خوبه به نظرم.
باز هم اشکال از بنده نیست ... شما گفتی " مانیتور مخصوص بازی میخوام " ..... درسته؟ خوب بنده هم 2 مدل از بهترین مانیتورهای بن کیو رو معرفی کردم به شما. اگه از مانیتور خوشتون نیومده تقصیر بنده نیست. بهتره دنبال یک برند بهتر باشد. مثل سامسونگ .... . واقعا 2 میلی ثانیه با 6 میلی ثانیه تفاوت چندانی نداره.
موفق باشید
باز هم ممنون فكر مي كنم حق با شما باشد چون اسپيكر ها ماله دوره بچگي هاي هيتلره :31:نقل قول:
اين يكي هم فهميدم كه اگه يه LCD دارم كه DVi داره بهتره از پورت DVI استفاده كنم مرسي
والا من از مانيتورهايي كه معرفي كرده بودي بدم نيومد فقط من نگفتم مانيتور مخصوص بازي مي خوام دو خط مشخصات نوشتم گفتم مانيتور بنكيو هست كه همه ي اين مشخصات رو داشته باشه كه من بخرم يا نه. و صد البته سامسونگ توي LCD از بقيه جلوتره . در مورد ميلي ثانيه هم منظورم اين نبود كه 2 با 6 خيلي فرق داره ولي شما نوشته بودي 2 هست بعدي من رفتم نيگا كردم ديدم 2 نيست 6 هست :20: بيشتر قصد اصلاح اشتباه شما بود به هر حال من مشخصات مانيتوري كه مي خواستم دادم يه بنده خدايي برام خوبشو پيدا كنه بهم بگه اگه خواستم بگم بگيره ( بي خيال اين قضيه خيلي پيچيدس)
حالا يه سوال فني ديگه ممون مي شم اگه جواب بدي
اگه من 360 رو با كابل HDMI to DVI به مانيتور اسپيكر دار وصل كنم صدا از مانيتور پخش مي شه يا اينكه بايد به اسپيكر جدا وصل كنم ؟ و اگه بايد به اسپيكر جدا وصل كنم به فرض اينكه سيستم صوتي ماله دوره هيتلر نباشه چجوري بايد صدا بگيرم؟؟
به خاطر جواب سوالاي قبلم باز هم تشكر مي كنم
شما به راحتی با خرید دو فیش مادگی و مقداری سیم میتونی خودت یک تبدیل مادگی به مادگی درست کنی.فقط باید یکم لحیم کاری بلد باشی.اگه هم بلد نیستی میتونی بدی یک نفر که بلده برات انجام بده.نقل قول:
سلام
دوستان من همه لوازم کامپیوتری ها و الکتریکی ها رو گشتم
ولی مبدل دو سر ماده vga پیدا نشد !
لطفا آدرس بدید
سلام!نقل قول:
دوستان من همه لوازم کامپیوتری ها و الکتریکی ها رو گشتم
ولی مبدل دو سر ماده vga پیدا نشد !
لطفا آدرس بدی
تشریف ببرید پایتخت اونجا داره.
فکر کنم طبقه های پایینش بود -- پره از این چیزا!!
سلام
یک سوال اگرx360 با HDMI to DVI به مانیتور وصل کنم صدا از کجا در میاد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا چه جوری؟؟؟؟؟؟؟
به غیر از کابل optical راه دیگه ای نداره آخه اسپیکر های دارای این ورودی کمی گرون هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا توضیح کامل چون در این باره کم اطلاع هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اگه ممکنه باعکس
متشکرم
سلام. اگه ممکنه فرق کابل hdmi با کابلهای معمولی رو یگین چیه.
ممنون:40:
سلام .
مثلا اگه مونیتور من یه پورت باشه میتونم دو شاخه بکنمش ؟!
منظورم اینه که مثلا مثل مبدل یه چیزی وصل کنم به پشتش با یه سوییچ و از یه طرف vga خودمو وصل کنم و از یه طرفم کنسول !؟
میشه یه عکس دقیق از اتصالات بذارید ؟ من گیج شدم !
شما با کابل HDMI میتونید تا 1080P تصور بگیرید .. که بالاترین هست.. ولی با کابل های 6 فیشی (Component) که تو پک پریمویم و الیت هست تا 1080I بیشتر تصویر نمیده..نقل قول:
سلام. اگه ممکنه فرق کابل hdmi با کابلهای معمولی رو یگین چیه.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با کابل های 3 فیشی (Composite) که تو پک آرکد هست تا 720P بیشتر تصور نمیده..
نتیجه میگیرم که کابل HDMI برای TVهای که تا 1080P هستند به درد میخوره و یا مانیتور های که پورت DVI داشته باشه..
تا اونجا که من میدونم نمیشه اینکارو کرد و باد جدا از هم استفاده کنی ولی مطمئن نیستمنقل قول:
مثلا اگه مونیتور من یه پورت باشه میتونم دو شاخه بکنمش ؟!
منظورم اینه که مثلا مثل مبدل یه چیزی وصل کنم به پشتش با یه سوییچ و از یه طرف vga خودمو وصل کنم و از یه طرفم کنسول !؟
میشه یه عکس دقیق از اتصالات بذارید ؟ من گیج شدم !
برای این کار باید یک کابل Audio Adapter بگری به همراه یک سیمی که از اسپیکر به این کابل متصل بشه..نقل قول:
ک سوال اگرx360 با HDMI to DVI به مانیتور وصل کنم صدا از کجا در میاد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا چه جوری؟؟؟؟؟؟؟
به غیر از کابل optical راه دیگه ای نداره آخه اسپیکر های دارای این ورودی کمی گرون هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا توضیح کامل چون در این باره کم اطلاع هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اگه ممکنه باعکس
متشکرم
Audio Adapter
سلام .
میتونید اتصالات به مونیتور رو یه عکس بذارید ؟ یا اینطوری :
کنسول > سیم > مونیتور
(البته این مثال بود !)
مبدل دو-سر ماده چيه من اصلا نفهميدم چيه مانيتور من lg 505e هست 15 اينچه و 1024,768 هست آيا ميشه بهش 360 و ps3 وصل كرد در ضمن كيفيتش از tv 21 اينچ سامسونگ بيشتره يا نه و ميشه 360 رو به مانيتور خالي يعني بدون سيستم وصل كرد يا نه
ببخشيد يه كم زياد شد
منظور مبدلیه که بشه هم سیم مانیتور و هم سیم 360 رو بهش وصل کرد درواقه یهسرشو میزنی به سیم 360 و سر دیگش رو میزنی به سیم مانیتور.نقل قول:
مبدل دو-سر ماده چيه من اصلا نفهميدم چيه
بله میشه ps3 و 360 رو بهش وصل کرد.اگر تلویزیونت lcd باشه که فکر نمیکنم باشه در اون صورت کیفیت تلویزیونت بهتره تا مانیتور چون هر چی باشه تلویزیون lcd و hd ساپورت میکنه. اما اگر تلویزیونت lcd نباشه اونوقت در مقایسه با مانیتورت مسلما مانیتورت بهتره. در ضمن اگر مانیتورت lcd باشه (مثلا bw2032 samsung یا lg کلا از این جدیدا) کیفیتش در مقایسه با تلویزیون lcd هیچ تفاوتی نمیکه و هر دو کیفتشون عالیه هم تلویزیون lcd هم مانیتور lcd.در ضمن اگر خواستی مانیتور بخری کنتراستش پایینتر از 2000 نباشه . آخه بهتره.نقل قول:
مانيتور من lg 505e هست 15 اينچه و 1024,768 هست آيا ميشه بهش 360 و ps3 وصل كرد در ضمن كيفيتش از tv 21 اينچ سامسونگ بيشتره يا نه
منظورت از بدون سیم چیه؟ اکثر مانیتور lcd های جدید کابلشون جداست برا همین دیگه نیاز به تبدیل نداری فقط کافی سیم vga که از 360 میاد رو بزنی پشت مانیتور. اما مانیتور های قدیمی چون سیم vga شون از پشت مانیتور جدا نمیشه برا همین لازم که از مبدل دو سر ماده استفاده کنی.نقل قول:
ميشه 360 رو به مانيتور خالي يعني بدون سيستم وصل كرد يا نه
موفق باسید.
با سلام خدمت همه اساتید
بنده مدتی پیش یه کابل vga برای 360 خریدم حالا که مستقیم به وسیله کابل به پشت مانیتور وصلش میکنم روی مانیتور تصویر بالا نمیاد یعنی تصویر سیاه است وهی مانیتور ریست میشه مانیتورمم LCD ال جی مدل L1520B هسته و 15 اینچ و حداکثر وضوح 768*1024 هسته لطفا کمک کنید.
خودم فکر میکنم وضوح بالایه که ریست میشه چون توبازی کرایسیس تنظیم کردم روی وضوح بالا و تصویر سیاه شد حالا نمیدونم چه جوری باید روی 768*1024 تنظیمش کنم
در ضمن با وصل کردن کابل vga به دو سر ماده هم همین مشکلو دارم کمممممممممممممممممممک کور شدم.
نباید مشکلی باشه چون vga تا 720p بیشتر نمیکشه..!!نقل قول:
با سلام خدمت همه اساتید
بنده مدتی پیش یه کابل vga برای 360 خریدم حالا که مستقیم به وسیله کابل به پشت مانیتور وصلش میکنم روی مانیتور تصویر بالا نمیاد یعنی تصویر سیاه است وهی مانیتور ریست میشه مانیتورمم lcd ال جی مدل l1520b هسته و 15 اینچ و حداکثر وضوح 768*1024 هسته لطفا کمک کنید.
خودم فکر میکنم وضوح بالایه که ریست میشه چون توبازی کرایسیس تنظیم کردم روی وضوح بالا و تصویر سیاه شد حالا نمیدونم چه جوری باید روی 768*1024 تنظیمش کنم
در ضمن با وصل کردن کابل vga به دو سر ماده هم همین مشکلو دارم کمممممممممممممممممممک کور شدم.
شما یک بار دستگاه رو روی tv نصب کن و رزولیشن اون رو به زیر 720p تنظیم کن و بعد اونو به مانیتور وصل کن و تنظیمشو درست کن..
بلدی که چه جوری وضوح رزولیشن رو تو xbox تنظیم کنی..؟
شرمنده بنده خیلی وارد نیستم لطفا دقیق تر توضیح بدیننقل قول:
از توی داشبورد میری تو قسمت system و بعد هم consol seting رو انتخاب مکنی.. و بعد گزینه disply رو میزنی.. حالا اینجا میتونی تغیراتی تو رزولیشن دستگاه ایجاد بدی..نقل قول:
شرمنده بنده خیلی وارد نیستم لطفا دقیق تر توضیح بدین