کیبورد لپ تاپ بنده سالمه تنها عیبی که میتونم ازش بگیرم همون صدایی هست که موقع گوش دادن اهنگ داره!
Printable View
کیبورد لپ تاپ بنده سالمه تنها عیبی که میتونم ازش بگیرم همون صدایی هست که موقع گوش دادن اهنگ داره!
سلام دوستان
من يه N55 گرفتم ولي اصلا رازي نيستم.بازي GTA6 روش ران نميشه و يه هارد EXTERNAL 500 WD USB3 رو وقتي به USB3 ميزني تقريبا 3 دقيقه طول ميكشه تا بشناسه البته روي USB2 اينجوري نيست و خوبه در حاليكه همين هارد رو به USB3 يه لپ تاپ ACER زدم سريع شناسايي ميكنه . در ضمن در مقايسه به اين كه CORi7 هستش سرعتش واقعا پايينه(در ضمن چند نرم افزار ديگه هم نصب كردم مثل VMware و... واقعا اعصابم از سرعت پايينش خورده).
حسابي كلافه ام .بايد اين سيستم رو با يه سيستم ديگه با همين مشخصات و حتي كمي پايين تر چك كني تا ببيني كه چه كلاهي سرت رفته .
انگار هاردويرش درست با درايورا مچ نيست يا اينكه ريماركه .خدا ميدونه
دوستان اگه ميتونيد اين موارد رو چك كنيد ومنو راهنمايي كنيد.
با تشكر
دوست عزیز اصلا این چیزایی که شما میگی با لپ تاپ من صدق نمیکنه!و کاملا ازش راضیم!
احتمالا شما مشکل درایور داری که بازی رو نمیتونه اجرا کنه!
این صدا با وجوود ساب ووفر اذیت کننده هست؟نقل قول:
نه به هیچ وجه من خیلی حساس شدم!خیلی از دوستانی که با لپ تاپ کار کردن متوجه صداش نشدن تا این که خودم گفتم اینجوریه!دقت کردن دیدن اره این صدا میاد!ولی تا الان هیچ لپتاپی رو ندیدم که اینقدر صداش بلند باشه با همه اونایی که داشتن یه اهنگ اجرا کردم برای تست در حقیقت هیچ حرفی برای گفتن نداشتن!
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
دوستان کسی تونسته تو تنظیمات setting بازی pes گرافیک جی فرس رو بشناسونه؟میخوام روی بهترین گرافیک اجراش کنم اما نمیشه!با کلیک راست میرم روی جی فرس اما بالاترین گرافیک نمیاد!
نظر شما بین این و سونی f215 سه بعدی چیه؟ سونی lcd و کیبورد بهتری داره و ایسوس صدا و گرافیک بهتر.نقل قول:
شما کودومو پیشنهاد می دید چون شنیدم سونی هم بازیاهای جدید تو تنظیمات بالا جواب می ده
در مورد USB3 مال من وقتی فلش وصل میکنم و کپی میشه مدام قطع و وصل میشه ولی با USB2 این جور نیست.
لطفا تست کنید مال شما هم اینجوریه
خوب کلا روی 3d لپ تاپ حساب باز نکن!من تجربه نداشتم ولی شنیدم که زیاد خوب نیست!نقل قول:
نظر شما بین این و سونی f215 سه بعدی چیه؟ سونی lcd و کیبورد بهتری داره و ایسوس صدا و گرافیک بهتر.
شما کودومو پیشنهاد می دید چون شنیدم سونی هم بازیاهای جدید تو تنظیمات بالا جواب می ده
این مدل ایسوز هم من کاملا ازش راضیم سونی رو باید قبول کرد یه مقدار پول اسمش رو میگیره!ولی با توجه به کانفینگ من ایسوس پیشنهاد میدم حداقل تا 2 سال اینده میتونه پاسخ گو باشه!
از usb3 زیاد استفاده میکنم تا الان هیچ وقت قطع نشده!اتفاقا سرعتش خیلی بیشتره از 2!نقل قول:
در مورد USB3 مال من وقتی فلش وصل میکنم و کپی میشه مدام قطع و وصل میشه ولی با USB2 این جور نیست.
لطفا تست کنید مال شما هم اینجوریه
سلامنقل قول:
آیا شما بازی GTA6 رو روی این لپ تاپ نصب کردید؟
تو setting گرافیک، گرافیک از 600*800 بیشتر نمیشه چطوری میشه این مشکل رو حل کرد درضمن تو nivida کارت Gforce 555 رو برای این بازی فعال کردم ولی کار نمیده.
اگه از دوستان میتونن به من کمک کنن ممنون میشم.
واسه تنظیم کردن pes باید از Nvidia Settings و از قسمت Global Settings باید روی High-Performance بذارینقل قول:
یعنی همه برنامه ها روی های بره تا توی ستینگ بتونی کارت گرافیک اصلی رو ببینی
عکس از سیستم من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
من به خاطر شما و البته به خاطر اینکه بگم این لپ تاپ قدرتمند چنین مشکلی نداره این بازی رو نصب کردم
به هیچ عنوان این مشکلی که شما میگید نداشت و من همه تنظیمات رو روی High داشتم ضمن اینکه رزولیشن هم بصورت خودکار و پیشفرض روی بالاترین حدش یعنی 1600 در 900 بود
همچنین بازی بسیار عالی و با کیفیت انجام میشه جوری که هوس کردم دوباره بشینم بازی کنم :دی
شما هم مثل پست بالایی که گفتم global رو از حالت Auto بردار بزار رو high-performanse
انشاالله مشکلت حل میشه
اینم بنچمارک تست جی تی ای:
Statistics
Average FPS: 40.25
Duration: 36.97 sec
CPU Usage: 53%
System memory usage: 44%
Video memory usage: 40%
Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: Intel(R) HD Graphics Family
Video Driver version: 8.17.12.8562
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
File ID: Benchmark.cli
جالبه که گرافیک رو نوشته اینتل اما تو بازی مطمئنا از انویدیا استفاده میکنه چون قطعا اینتل نمیتونه چنین بنچمارکی بده
با سلام مجددنقل قول:
همه اون کارا که گفته شده رو انجام دادم( تو nivida control و phcsx رو ، روی GT 555M گذاشتم و در قسمت 3D، تو دو تا tab هم high-performance انتخاب کردم و برنامه مورد نظر را هم انتخاب کردم) ولی انگار جواب نمیده
گفتم شاید این بازی مشکل داشته باشه به همین خاطر بازی call of duty MW3 رو هم نصب کردم ولی این بازی هم اصلا run نمیسه همین بازی رو روی acer aspire 5750g نصب کردم راهت جواب مده
اگر شما ودوستان لطف کنید ومشکل منو حل کنید ممنون میشم:46: در ضمن یه بار ویندوز رو دوباره نصب کردم چون فکر میکردم شاید از ویندوز باشه
با تشکر
سلام شما اخرین ورژن درایورو از سایت انویدیا دانلود کن و نصب کن. داریکت ایکستم اپدیت کن.نقل قول:
شما ویندوزتون چیه؟نقل قول:
شاید ویندوزتون 32 بیتی باشه و با رم به مشکل میخوری
جون رم این لپ تاپ 8 هست و باید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید برای استفاده کامل از رم
البته پیشنهاد آپدیت دوستمون رو هم انجام بدید
شاید موثر باشه
اگه غیر از اینا باشه نمیدونم مشکل از کجای کاره واقعا
باید دوستان متخصص بیان جواب بدن
قريب به يقين همون مشكل آپديت كارت گرافيك هست كه گفتن
حتما حتما به آخرين ورژن آپديتش كنيد و اگه اجازه نداد اول گرافيك اينتل رو آپديت كنيد
سلام
نمیشه بین کارت گرافیک اینتل و انویدیا سوییچ کرد؟
من از برنامه xilisoft video convertor میخوام استفاده کنم ولی چون گرافیک رو اینتل تشخیص میده نمیتونم از کارت گرافیک تو تبدیل استفاده کنم...
روی برنامه مورد نظر کلیک راست کنید تو گزینه run with graphic processor کارت انویدیارو برای اجرای نرم افزار انتخاب کنید اگه این گرینه نبود باید درایورتونو اپدیت کنید. یا از تو nvidia control panel واسش تعریف کنید که با کدوم کارت ران کنهنقل قول:
ممنوننقل قول:
من از طرف دوستم این سوال رو پرسیدم.
2 روز پیش لپتاپو خرید.
2670 و fullhd و bluray و ویندوز هفت با یه گارانتی به اسم رها... یادم نمیاد. گارانتی سازگار فقط یه جور کانفیگ داشت.
حالا از یکی شنیدم asus ها با گارانتی متفرقه ریمارک هستن!!! این حرف تا چه حدی درسته؟ راستی 1.630 خرید.
راستش چون من از گارانتی سازگار راضی بودم برای خرید این لپ تاپ یه سره رفتم تو نمایندگیش و خرید کردم و از این قضایا خبری ندارم . حالا دوست شما که خرید کرده و دستگاه سالمه ازش استفاده کنه و لذتشو ببره ولی اگه خیلی وسواس داره تو سایت ایسوس سریالشو رجیستر کنه ببینه چیمیگه. از لحاظ قیمت فکر کنم قیمتش منطقی میادنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من یه لپ تاپ hp 6180 se با کانفیگ برابر و ویندوز اورجینال و برانامه های اورجینال دارم 4روز خریدم خواستی طاق بزنیم با اختلاف
من چند وقت پیش یه لپ تاپ n55sf خریدم ولی یه مشکل داره اونم این که وقتی برق باطریشو قطع می کنم تمام تنظیمات desktopبه هم می ریزه باید چکارش کنم؟ گاهی وقتی خاموش هم می شه تنظیمات startesh هم به حالت اولیه بر می گرده اگه می شه راهنمایی کنید
بالاخره این لپ تاپ رو بعد از تعویض acer5750g-a با hp 6180se با asus n53sf -2155 خریدم
کانفیگ
i7 2630 qm
ram 8gig fabric
hdd 750 gb 7200
gt 555m
تغریبا تمام بازیهای روز رو میخوره (با اچ پی پدرم در اومد )فقط تو بتلفیلد 3 خیلی داغ میکنه
دقت کنید که تو notebookcheck کارت گرافیک 6670 که رو اچ پی ها هست 2 رتبه از 555 پایین تره ولی اصلا بدرد بازی نمیخوره
تو نرم افزار خوب عمل میکنه برای بازی فقط NVIDIA
اشتباه من رو نکنید که 200 ضرر کردم
چند گرفتین؟
به این لینک نگاه کنید
[HTML]http://hanshi.en.china.cn/selling-leads/detail,1141517117,Windows-7-ASUS-N55SFA1-156-Notebook.html[/HTML]آیا با قیمت 520 دلار ارزش خریدن داره؟ یا اینکه قلابیه؟
چرا لینوکس اوبنتو نصبنمیشه نه 32 نه64
1620 با گارانتی سازگار 2 سالنقل قول:
چرا؟متن پیغامو بزار....نقل قول:
ریفوربیش بودن n55sf رو از کجا میشه فهمید؟
یکی جواب بده.ریفوربیش بودن n55sf رو از کجا میشه فهمید؟
برین سایت ایسوس شماره سریال رو ثیت کنید یکی از منوهاش مربوط به تعمیراتی که شده هستش
من یه n55 نو هنوز برچسب دور led کنده نشده با گارانتی سازگار 2 سال +HD (
با کتنفیگ
ii7 2630
8 gig ram
750 هارد با دور 7200
+led HD
900 * 1600
gt 555m
هنوز لوازم باز نشده زیر قیمت بازار
دوستانی که این لبتاپ رو دارن لطف کنن این چیزی رو که میگم تست کنن
وقتی صفخع ی مانیتور تون کاملا مشکلی شما پچ و راست مانیتور رو از بالا تا پایین نگاه کنید
ببینید رنگ مشکیش نسبت و وسط تصویر کمتر نیست یعنی یکم روشن تر (نمیدونم چطور واضحتر توضی بدم ولی اگه ببینید میفهمید ) یکم مثل این که سفیدتره
سلام
من میخوام این لپتاپ رو برای پسرعموم بخرم. میشه بهترین کانفیگ با قیمتش رو بگین.
البته بودجه حدود 1.700 هست ولی یه خورده بیشترم میشه کرد.
سپاس
اگه منظورت n55 ماله من همچین مشکلی نداره!نقل قول:
دوستانی که این لبتاپ رو دارن لطف کنن این چیزی رو که میگم تست کنن
وقتی صفخع ی مانیتور تون کاملا مشکلی شما پچ و راست مانیتور رو از بالا تا پایین نگاه کنید
ببینید رنگ مشکیش نسبت و وسط تصویر کمتر نیست یعنی یکم روشن تر (نمیدونم چطور واضحتر توضی بدم ولی اگه ببینید میفهمید ) یکم مثل این که سفیدتره
n55 شک نکننقل قول:
سلام
من میخوام این لپتاپ رو برای پسرعموم بخرم. میشه بهترین کانفیگ با قیمتش رو بگین.
البته بودجه حدود 1.700 هست ولی یه خورده بیشترم میشه کرد.
سپاس
مثل اینکه متوجه درخواست بنده نشدید!نقل قول:
نقل قول:
میشه بهترین کانفیگ با قیمتش رو بگین.
این لپتاپ با کانفیگ های زیر ارائه شده:نقل قول:
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB/ PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / DOS / USB3 + HD camera + subwoofer : حدود قیمت : 1.500.00 تا 1.550.000
با کانفیگ 2670 یه 200 تومنی بیشتره
سلام. دوستان کسی هست به غیر از اون سه تا دوستمون که با اسپیکر و باتری این لپ تاپ مشکل داشتن، ایرادی یا مشکلی دیده باشه؟
دوست عزیز جز اون افراد گزارش خرابی دیگه ای دیده نشده!
اسپیکر که عوض شد و برای باتری هم که گارانتی قبول کرد و درست شد!
من که از خریدم راضی هستم!
منم امروز برای پسر عموم گرفتم. ال سی دیش فول اچ دی هم هست. 1730 . خوشگله!