آخه من ميخوام بگم برام از كانادا بيارن . قيمتشم همون 499 دلاره. اون طرفي هم كه ميخواد بياره واسه تعطيلات ژانويه مياد ايران و بعدش تا يك سال ديگه نمياد. ميخواستم بدونم اگه خوبه بگم بياره برام.نقل قول:
Printable View
آخه من ميخوام بگم برام از كانادا بيارن . قيمتشم همون 499 دلاره. اون طرفي هم كه ميخواد بياره واسه تعطيلات ژانويه مياد ايران و بعدش تا يك سال ديگه نمياد. ميخواستم بدونم اگه خوبه بگم بياره برام.نقل قول:
خیلی عجله نکن چون این مدل قراره این هفته در آمریکای شمالی عرضه بشهنقل قول:
شایعاتی درباره ایراد در وایرلس این تبلت گفته شده که در همین هفته مشخص میشه
هنوز 2 هفته تا ژانویه مونده و آشنات میتونه چند روز بعد بخره و کاملا تستش کنهکد:http://www.engadget.com/2011/12/12/asus-delays-transformer-primes-release-until-wifi-fix-is-found/
اینطور که شنیدم اگر برچسب گارانتی گلوبال داشته در ایران گارانتی را قبول میکنند
میتونی از سرویس سنتر ایسوس هم بپرسی
عرضه ی اندروید 4 برای این تبلت در دوازدهم ژانویه
مدل آپگرید شده این تبلت هم با نام Asus Transformer Prime TF700T به زودی وارد بازار میشه
قیمت برای مدل 32 گیگ 599 دلار و مدل 64 گیگ 699 دلار
10.1” (1920x1200) Super IPS+ panel, with a 178 degree viewing angle
1.3 GHz Quad core Cortex A9 NVIDIA Tegra 3 processor (with 12 core GeForce GPU)
8MP rear camera with autofocus, LED Flash, and 1080P recording and 2MP front facing camera with HD video chat
32GB/64GB internal memory, plus 8GB of ASUS Web Storage
WLAN 802.11 b/g/n and Bluetooth 2.1 + EDR technology
2-in-1 3.5mm jack, micro-HDMI output, and microSD card reader
25WHr lithium-polymer battery (should have the same battery life as the TF201)
263 x 180.8 x 8.3mm and 586g
The keyboard dock for the TF700T remains the same as the one for the original TF201:
1 USB 2.0 ports, full-size MMC/SD/SDHC card reader
22 WHr battery for extended battery life
263 x 180.8 x 8 to 10.4 mm, 537g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخبار زیادی درباره مشکل در آنتن دهی جی پی اس و وایرلس TF201 هست که برخی علتش را دیزاین و کیس آلمینیومی میدانند و گفته میشه که معرفی آپگرید TF700T به همین علت بوده
خب آقا کلا چطوره؟اون مشکلات حل شد؟من می خوام از تایلند بخرم ارزش داره؟
ایسوس مشکل وایرلس را از اول قبول نداشت و گفته بود که اگر مواردی باشه شامل گارانتیهنقل قول:
ولی در مورد آنتن دهی جی پی اس گفته که در حد پایینه مثل گوشیهای معمولی
آپگرید اندروید 4 هم برای این تبلت اومده ولی روی جی پی اس تاثیری نداره
اگر خواستی از خارج بخری باید موقع خرید دقیق تستش کنی و حتما برچسب گارانتی گلوبال داشته باشه
این جدیده چقدر فرق داره؟
آیا وارد بازار شده؟
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
راستی چی جوری تست کنم؟چون خودم نمیرم.
بعدشم ماجرای برچسب گلوبال چیه؟
این مدل 3 هفته ای هست که عرضه شده ولی سخت گیر میادنقل قول:
قیمت مدل 32 گیگ بدون کیبورد داک 500 دلار
باید موقع خرید همه چیز تست بشه: صفحه نمایش، وایرلس، بلوتوث، کمرا، وبکم، باتری ، شارژر و سنسورها
گارانتی بین الملل و برچسب سریال روی جعبه را هم باید چک کنی
قابلیت تماس هم داره؟نقل قول:
چون نوشته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Up to 9 h 30 min
Asus Transformer Prime TF700T مطمئنید اومده؟چون اینجا زده comming soon ?
قیمت دقیقشم اگه امکان داره به من بگید.
یه سوال دیگه:3g چیه و چه کاربردی داره؟این تبلت نداره به نظر شما مشکل ساز نیست؟
اصلا سیمکارت نمیخوره!نقل قول:
TF700T قراره نیمه دوم 2012 عرضه بشه و هنوز مشخصات دقیقش تایید نشدهنقل قول:
در عصر اینترنت راحتترین راه اینه که سوالها را سرچ کنی مثلا 3g چیست
اگر تبلت سیمکارت نخوره میشه از طریق بلوتوث از اینترنت موبایل استفاده کرد
قيمت ايران دليور از آپديت 4 دي ماه:
ASUS Transformer Prime
32 گیگ حدود 950 تومان
64 گیگ حدود 1130000 تومان
من asus transformer prime گرفتم همین 2 روز پیش ... به نظرم یه تحول اساسیه در دنیای تبلت ... وحشتناک عالیه .... دو روز مداوم با هاش کار و بازی و اینترنت و هنوز هم باتری داره ... مصرف باتری عالی و عجیب ... وزن بسیار سبک ... داک محشر ... قدرت گیرندگی وایرلس بی نظیر ... هر چی از این تبلت بگم کم گفتم ... پول ها رو جمع کنید و سریع اومد ایران بخرید
آپگرید اندروید را گرفتی؟نقل قول:
offline GPS در چه حدیه؟
پس جریان وایرلس کلا شایعه بود؟
آپگرید برای آلمان همین امروز ریلیز شد ... gps عالی نیست ... خوبه ... وایرلس شاید اون سری های خیلی خیلی اول مشکل داشته ولی الان به نظرم به مراتب از وایرلس لپ تاپم که سونیه قوی تره ...نقل قول:
شایعه وایرلس را که هنوز ریلیز نشده بعضی سایتهای معلوم الحال راه انداختننقل قول:
offline gps هم اگر در حد معمول باشه باید گفت که بعضیها بیخودی ایراد گرفتن
به نظر میرسه که آنتن دهی gps با آپدیت بهتر شده و در حد قابل قبولیه
براي جزئيانت و عكس هاي بيشتر به سايت منبع مراجعه كنيد:
[IMG]http://www.phonearena.com/images/articles/53098-image/4.jpg[/IMG]
یعنی چهارتا هسته 1.6 داره؟ مگه میشه؟ از کامپیوتر من هم غیل تر (غول تر) هست.:18:نقل قول:
tegra3 با کلاک 1.6 نیست:نقل قول:
Single Core – up to 1.4 GHz
Four Cores – up to 1.3 GHz
L1 Cache:32kb / L2 Cache:1mb و Bus و TPD را هم باید در نظر گرفت
پس اصلا قابل مقایسه با پردازنده های کامپیوتر نیست
در جدول زیر رده بندی تقریبی همه پردازنده های موبایل هست:
سلام این تبلت وارد بازار ایران شده ؟ حدود قیمتش چنده ؟
به نظرتون این مدل رو بخرم یا TF101
آقا کی میاد تو بازار ایران؟:5:
باسلام. درموردخريداين تبلت من ازچندتاازسايتهاكه تبلت وگوشى مى آورندپرسيدم هنوزكسى براى فروش نياوردتنها ايران دليوراست كه سفارش مى گيرد
كه درآخرين آبديت قيمتهاش كه قبل ازبالارفتن دلاربودبراى ٣٢گ ٩٥٠ وبراى ٦٤گ ١١٣٠ولى چندروزپيش كه براى سفارش پرسيدم براى ٦٤گ ٢ ميليون
شده بااين حساب فكرنكنم به اين زوديها بشوداين تبلت راخريدمن كه ازفكرخريدآن بيرون آمدم ورفتم يك گالكسى تب ١٠.١خريدم
بیخیال:18:نقل قول:
2میلیون بدم تبلت:13:
نه بابا پس با این حساب خریدش فعلا نمی صرفه:41:
سلام. بله دوميليون تومان قيمتى كه براى سفارش به من گفت شدوبايستى حدودسه هفته صبركنى تابه برسدبه دستمان ومبلغ گمرك آن هم مربوط به ماست
تااين تبلت دربازارجهانى فراگيرشودوبعدوارده بازارداخلى شودومدتى هم صبركنيم تا قيمت آن مناسب شودخيلى زمان مى برد
صبر می کنیم!!!!!:whistle:نقل قول:
خواهشا از دادن پست های اسپم و راجع به خرید خودداری کنید
____
مثل اینکه روی کیفیت این دستگاه چندان نمیشه حسابی کرد...
GPS و wifi گویا مشکل داره...کد:http://www.androidcentral.com/uk-retailer-withdraws-transformer-prime-blames-faults-and-stock-availability
یکی از یوزرهای xda-developers میگفت : transformer prime still under attack
این شایعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را قبل از ریلیز شدن پرایم سایتها راه انداختن و ایسوس هم روز اول اعلام کرد که اگر موردی باشه شامل گارانتیه
در مورد gps offline این سایتها مورد را بیخودی بزرگ کردن چون هیچ تبلتی نمیتونه مثل یک دستگاه gps receiver عمل کنه
ایسوس برای پرایم هم refund گذاشته و هم extend warranty
اینکه یک ریتیلر انگلیسی سفارشها را پس گرفته شده خبر اول این سایتها!
3 نفر از آشناهای من از سری اول پرایم که در کانادا عرضه شد خریدن و هیچکدام مشکل وایرلس نداشتن و از جی پی اس چندان ناراضی نیستن چون خیلی مهم نیست
سلام. دوست عزيز به اين آدرس برويدنوشته شده بادلارامروز١٩٥٠ ٦٤ گيگ مى شود٢٣٥٠ :18:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ سوال راهم ببينيد
اين را گفت ببينيدكه خدائى ناكردفكرنكنى ازخودم حرف درآوردم:21: واميدوارم زودترقيمت اين تبلت مناسب شودتادوستانى كه دوستدارنداين تبلت راداشته باشندبتواندسفارش دهند
لینک بالا که باز نشد ولی من منظورم این نبود که از خودتون حرف در اوردید ولی من دیروز که ایران دلیور صحبت کردم گفت این قیمت هست ولی گفت بالا پایین میشه و اگه میخوای بگیری باید قیمت روز رو بهت بدم امروز هم سوال کردم که این قیمت شامل هزینه گمرک و... میشه گفت این قیمت شامل "اما قیمتی که اعلام میشود شامل هزینه خرید + مالیات سایت + کل هزینه پست و کارمزد ما میباشد"نقل قول:
سلام. دوست عزيز به اين آدرس برويدنوشته شده بادلارامروز١٩٥٠ ٦٤ گيگ مى شود٢٣٥٠ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ سوال راهم ببينيد
اين را گفت ببينيدكه خدائى ناكردفكرنكنى ازخودم حرف درآوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واميدوارم زودترقيمت اين تبلت مناسب شودتادوستانى كه دوستدارنداين تبلت راداشته باشندبتواندسفارش دهند
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
در مورد وایرلس که زیاد مشکلی نداره ولی در مورد gps کاملا مشکل داره اونم به خاطر طراحی الومینیومی پشت تبلت هست که روی کیفیت سیگناهای gps تاثیر میزاره ، و ایسوس قول داده که در مدل جدید یعنی tf700t پشت تبلت رو به گونه طراحی کنند که این چنین مشکلاتی پیش نیادنقل قول:
کی از یوزرهای xda-developers میگفت : transformer prime still under attack
این شایعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را قبل از ریلیز شدن پرایم سایتها راه انداختن و ایسوس هم روز اول اعلام کرد که اگر موردی باشه شامل گارانتیه
در مورد gps offline این سایتها مورد را بیخودی بزرگ کردن چون هیچ تبلتی نمیتونه مثل یک دستگاه gps receiver عمل کنه
ایسوس برای پرایم هم refund گذاشته و هم extend warranty
اینکه یک ریتیلر انگلیسی سفارشها را پس گرفته شده خبر اول این سایتها!
3 نفر از آشناهای من از سری اول پرایم که در کانادا عرضه شد خریدن و هیچکدام مشکل وایرلس نداشتن و از جی پی اس چندان ناراضی نیستن چون خیلی مهم نیست
ببخشید اگه قرار باشه از قیمت و خرید اینجا صحبت نشه پس اصولا فلسفه این تاپیک چیه!!!؟؟
صحبت از قیمت یا اسم بردن سایتهای خرید و فروش اشکالی نداره، فقط لینک سایتهای ایرانی نباشه چون خلاف مقررات فرومه
دوست عزیز من از سایتی اسم نبردمنقل قول:
فقط بحث رو قیمتشه
همین!
صحبت من کلی بود و برای دوستانی که لینک ایران دلیور گذاشته بودننقل قول:
به احتمال زیاد پرایم تا آخر سال وارد میشه، اگر ویستا وارد نکنه مادایران وارد خواهد کرد