بچه ها، تاثیر معدل ما توی کنکور چند درصد میشه ؟
Printable View
بچه ها، تاثیر معدل ما توی کنکور چند درصد میشه ؟
به کارای اینا هیچ اعتمادی نی.یهو میبینی شب میخوابن صبح میان میگن تاثیر معدل سوم 50%یا مث امسال واسه یه عده تاثیر میدن واسه یه عده هم نه!بهترین کار اینه که تا میتونین خوب بخونین که هر کاری خواستن بکنن شما خیالتون راحت باشهنقل قول:
بچه ها تا حدودی مشکل حل شد....یعنی دیروز از درس خوندنم راضی بودم...مهم تر اینکه فهمیدم باید چه بکنم...ولی هنوز پایدار نیست...یعنی بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نه:19:نقل قول:
چیکار میکنی ؟ بگو منم انجام بدم !نقل قول:
گفتم اگه اینقدر درس بخونم بعدش میتونم اینقدر اینترنت استفاده کنم(تشویق , تنبیه) دیروز موفقیت آمیز بود ولی امروز:41:نقل قول:
مشکل من خود اینترنت نیست....مشکل اینه که از دولوپری نمیتونم دست بردارم حالا این یه نمونشه:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1322023
کلا 54 پست بیشتر نداری که ! : دینقل قول:
من چی بگم که سال پیش توی 2 تا بازی آنلاین رنک 1 بودم ؟ اما دل کندم و اومدم بیرون !
تنها دلیلی هم که باعث شد از بازیها دل بکنم پــــول بود !!! هر اکانت رو 60-70 تومن فروختم، هم پول گرفته بودم و هم یه چیزی که مانع درس خوندنم میشد برطرف شده بود ! : دی
ولی این سیستم تشویق ، تنبیه هم باید چیز جالبی باشه ...
فردا رو خودم تست میکنم ، به نظرم باید جواب بده ! مثلا اگه 5 ساعت درس خوندم 1 ساعت بیام سر کامپیوتر
ببینم جواب میده یا نه ...
درضمن : اگه وابستگی به اینترنت داری میتونی توی زمان های 15 دقیقه ای آنلاین بشی ، به شرط اینکه 15 دقیقه نشه 2 ساعت ! ( مثل خودم! )
علاقست دیگه....نقل قول:
واز من از هیچ بازی خوشم نمیاد...سه ساله یه بازی کامپیوتری هم بازی نکردم به غیر از تو گیم نت که کانتر شبکه یه چیز دیگست...
کم کم دارم کمش میکنم:27:
ممنون
سلام ، شما باید سعی کنی توی مدرسه تمام حواست روی درسی که بهت آموزس داده میشه جمع کنی همان جا هم اشکالاتت را رفع کنی توی خانه حدودا نیم ساعت فقط مرورش کنی همین،در ضمن قبل از کلاس حتما حتما باید پیش مطالعه داشته باشی ،این جوری برای امتحاناتت هم آماده میشی موفق باشی:46:
سلام بچه ها
من می خوام درس بخونم، ولی نمی تونم؛یکی کمکم کنه
من چند ساله که درس رو ول کردم،یعنی فقط شب امتحان می خوندم؛چون درس رو دوست نداشتم
ولی الان تصمیم گرفتم چیزی رو که دوست دارم بخونم یعنی کنکور هنر شرکت کنم:40:،هیچکس رو ندارم که بهم مشاوره بده
تو اینترنت کلی گشتم،هیچ کس رو ندارم،هر چی کتابها رو می خونم کمتر می فهمم:19:
مخم هنگ کرده و هر چی به کنکور نزدیک تر میشه بیشتر استرس می گیرم:37::37::37:
انگیزه هم دارم،فقط راهنمایی می خوام،کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟!!!:19:
سلام اینجا امت به اندازه ی کافی بهت توصیه کردن ولی منم دوست دارم اضافه کنم!
ببین تو یه سال سومی هستی که میخوای واسه کنکور بخونی
کنکور خیلی اسم سنگینی داره و اگه ازش بترسی :دی اصلا از پسش بر نمیای
کلا اگه بدونی چی میخوای و چیکار باید بکنی دیگه خلاصه
بهت قول میدم با رعایت شروط بالا از الان روزی 4 ساعت بخونی معدل امسالت زیر 19.5 نمیشه + کنکورتم بالای 500 کشوری نمیشه
این که میگی سر کلاس یاد نمیگیری من قبول ندارم ؛ صد در صد دقت نمیکنی سرکلاس مثلا تو فکری با بغل دستیت چرت و پرت میگی (کارایی که من میکردم) یا حتی اینقد به فکر جزوه نوشتنی که از اصل موضوع غافل میشی.
تو اگه سر کلاس درسو یاد نمیگرفتی که نباید میرفتی مدرسه مینشستی کتاب آموزشیا رو میخوندی و ....
این فکر بهشم خودش تلقین میکنه که یاد نمیگیری
مثلا من به خودم تلقین کردم که اگه فلان درسی (مثلا گسسته (دانشگاه!!!)) رو کلاس نرم دیگه نمیتونم بخونم. الان دارم حلش میکنم یعنی میخونم میفهمم !!!!
درسا هم که خیلی ساده هستند خداییش فقط باید بفهمی هر کدوم رو چطور باید بخونی (لم کار دستت بیاد) میتونی از موفق های کنارت بپرسی فقط توجه کن که هرکی لم خاص خودشو داره و تو میتونی از اطرافیات ایده بگیری.
اگه واقعا انگیزت قوی بشه خود بخود اینترنت رو کم میکنی و به حد نرمال میرسونی ولی موبایل فرق میکنه !!! من که نمیتونم ولش کنم! البته سال کنکور یهو به صورت ضربتی یه ماه میذاشتمش کنار!!! جاشو با یه ام پی تری پلیر عوض کرده بودم!!!
از دوستاتم اگه دارن از هدفت دورت میکنن (دیگه دوستت نیستن!) میتونی کم کم دل بکنی. نمیگم ایزوله بشی فقط همه چی رو به اندازه نگهدار که اندازه نگه داشتن خوب است!! به قول بچه ها : هرکی اندازه نگه ندارد از ما نیست!
فعلا همین
نقل قول:
سلام
اول یه عذر خواهی که به اون دوستمون قرار شد یک سایت معرفی کنم ولی هنوز پیداش نکردم....
در این باره سوال بپرسید تا جایی که بتونم پاسخ میدم البته اگه وقت کنم
چون اون دوستمون هم تقریبا سوال مشابه شما را داشتن
2 روز دیگه میام یه توضیح میدم امیدوارم بدرتون بخورد ....
شما هم که انگیزه داری یعنی همه چیز داری جای نگرانی نیست مشکل اصلیت چیه که نمیتونی بخونی هنگ میکنی؟
میخواین درس بخونین؟ کامپیوتر رو بزارین کنار حله!
منم موافقم،کامپیوتر رو تعطیل کن اگه میخوای درس بخونی!من زندگیم رو محور کامپیوتر میچرخید،دوسال آخر گذاشتم کنار فقط هر روز حداکثر یک ساعت فوتبال بازی میکردم یا آهنگ یا فیلم -الان هم دارم پزشکی میخونم اصفهان- ببین بستگی داره خودت بخوای یا نه،میخوای قبول شی باید از خیلی چیزا بدون رودربایستی بزنی یکسال از اونور راحتینقل قول:
سلام به همه
داداش من فهمیدم رازش چیه؟ببین هی با خودت نگو من چرا درس نمیخونم یا نمیتونم چون همین سرت میاد...عوضش اصلا این فکرو بزار کنار و بجاش بشین برنامه بیشرفت بنویس قبلش هدفت رو بنویس مثلا: دو روز دیگه امتحان شیمی داری و هدفت بیست شدنه خب حالا برنامه بنویس که تا چه موقع فلان بخش رو بخونی و فلان موقع مرور کنی
بازم تاکید میکنم این خیلی مهمه اصلا به هیچ وجه این تو ذهنت نیاد که چرا نمیتونم چرا بهمان فقط طرح مثبت بیار هرچند کوچیک باشه از 45دقیقه شروع کن مثل من که الان مشکلی ندارم....
هدفت رو روی کاغذ بنویسی خیلی تاثیرش بیشتر و همینطور برنامه
یه چیز دیگه که خیلی مهمه به چیز هایی رو که خیلی فکرت رو مشغول یکنه بنداز دور مثل بازی خاصی ولی با این موافق نیستم که کلا بزاری کنار...چون اگه معتاد به چیزه خاصی نباشی و الکی کامبیوتر رو بزاری کنار فرقی نداره...من معتاد نت بودم تقریبا...ولی یک دو ماه که نتم قطع شد الان خوبه یعنی هم نت دارم هم مشکلی برای درس ندارم...
نقل قول:
سلام منم با شما موافقم نباید به خودمون بگیم شکست خوردیم ، ولی متاسفانه خود منم اینجوریم
یعنی من خودم قبلا سال اول دبیرستان معدلم بالای 19 بود حالا که انتخاب رشته کردم و رفتم مدرسه جدید تو سال دوم و سوم شدیدا افت کردم نمیدونم چرا و چم شد ولی اینو میدونم بیش از حد کامپیوتر بازی میکنم یعنی از وقتی که از مدرسه میام تا اینکه بخوابم :دی مسخرست میدونم ولی نمیتونم درستش کنم نمیدونم چرا کسی از دوستان راه حلی چیزی نداره معتاد شدم فکر کنم به این نت :دی آقا لطفا پلیز هلپ می ، در ضمن بعضی ها تا ساعت 2 بامداد درس میخونن! چطور ممکنه؟ من حتی نمیتونم تا ساعت 10:30 دووم بیارم خوابم میاد!
یعنی ممکنه چون من کامپیوتر بازی میکنم مغزم ضعیف بشه؟ و خوابش بیاد؟ یعنی اگه کامپیوتر بازی نکنم و ورزش صبحگاهی و ... انجام بدم میتونم منم تا 2 بامداد بشینم درس بخونم ؟ خواهش میکنم کمک کنین میخوام زرنگ بشم دوباره این آرزوی قلبیمه لطفا کمکم کنین ممنون میشم :11::11::11::11::11::10:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
کسی راه و روش خوبی واسه مطالعه نداره یعنی واسه من؟ میخوام هرچه سریعتر بشم مهران سابق زرنگ :)
سلام.نقل قول:
به نظرم کسانی که به قول شما تا 2 نصفه شب درس میخونن حتما بعد از ظهر (یا ظهر) بعد از اینکه از مدرسه برگشتند، ابتدا یک ساعت تا دو ساعت میخوابن تا خستگی مدرسه از تنشون بیاد بیرون و بعد با برنامه ی مطالعاتی ای که برای خودشون دارن، شروع به مطالعه میکنن. (این دقیقا برنامه ی درسی اردو 10 روزه ی مدرسه ما در سال پیش دانشگاهیم بود) بدون خواب بعد از ظهر امکان نداره.
در مورد خودتون هم قرص و آمپول خاصی نداره که بزنین تا یه دفعه اعتیاد به نت رو از بین ببرین. خودتون هم چاره ی کار خودتون رو میدونین. دیگه گفتن نداره. ولی اگه با گفتن امثال من تاثیر میذاره، چیزی که عیان هست رو بیان میکنم:
لطفا با خودتون مبارزه کنین و نت نیاین. :31: مگه اینکه بخواین سوال درسی از کاربری بپرسین و یا جوابش رو بگیرین. :20:
توصیه میکنم ابتدا برای خودتون یه برنامه مطالعه داشته باشین. خواب ظهر در حد یک ساعت (تا یک ساعت و نیم) داشته باشین. خیلی روی اینکه بعدازظهرها با شادابی سر درس و مطالعه بشینین تاثیر داره. ولی واقعا بعد از ظهر رو به مطالعه اختصاص بدین نه کارهای دیگه. اینطوری بعد از ظهرتون میشه خواب + کارهای متفرقه :13:
ضمنا بازی با کامپیوتر بیشتر از نت آدمو معتاد میکنه به نظرم.
موفق باشین.
90/10/19
مهران جان کامپیوتر بازی کردن خیلی خوبه ، حتما کامپیوتر بازی کن ، از صبح تا شب بازی کن :دی ( یه رقیب هم کم بشه یه رقیب ، شانس قبولیمون تو دانشگاه تهران بیشتر میشه :دی )نقل قول:
بچه ها یه سوال هم داشتم :
من روزای مدرسه 5-6 ساعت میخونم ( یه روز تو هفته هم به 8-9 ساعت میرسه !!! ) و روزای تعطیل هم 10-12 ساعت ،
اما احساس میکنم از بقیه عقب ترم ( چون کلاس و اینجور چیزا نمیرم ) و همینطور نمیتونم تست هایی که باید بزنم رو کامل بزنم
چیکار کنم به نظرتون ؟
( من سوم ریاضی ام )
(تو برو آنلاین بازی کن تا از بقیه کم نمونی :دی)نقل قول:
این دیگه بستگی به میزان درک و فهم خودتون داره و چرا نمیرین از خود اون کسایی که فکر میکنی ازت جلوتر هستن نمیپرسی که چیکار میکنن که زرنگ میشن؟ حتما بپرس من که سعی میکنم بپرسم ولی نامردا نمیگن :دی
سلام مهران جون ، این آقاهه قبل من ناظر ، درست میگن ( نه بخاطر اینکه ناظره بوده ها :دی)
از خدا که پنهونه از تو چه پنهون.... من خودم هم مشکل تو رو دارم اما دلیلش رو هم میدونم دقیقا !
بیش فعالی !آدمهایی مث تو یا من ذهنشون بسیار اکتیو هست ، یعنی مثلا توی هر ثانیه یک فکر داره انجام میشه که دوست داری هرچی سریعتر عملبش کنی ، من فکر میکنم از اون دسته افرادی باشی که آروم و قرار نداره و همچنان دنبال یک چیزی هست ،( نمونش این که بیست بار آواتارت رو .... ! :دی ) ، یا گاها وسواس زیادی داریم، حالا با این اوصاف تا میای لای کتاب رو باز کنی یک صفحه که میخونی حواست دوباره پرت میشه به همون افکار زیاد فعال ذهنیت ( اکثرشون هم زیاد مهم نیستن ) مثلا نمونش هی دوست داری بیای نت ببینی که چه خبره ، دوستات توی وال فیس بوکت چی گزاشتن و .... که این همون اعتیاده هستش ، امکان داره در این حال به راحتی دوباره کتاب رو ببندی و بزاری کنار و بری سراغ همین کارا !
من الان ترم یک هستم ، همین بازی گوشی ها باعث شد تا نمره های خوبی نگیرم به دلیل نخوندن یا درست نخوندن ،
تازشم در این شرایط اگه هم بخونی تمرکز نداری و اصلا بازده نداره ، نمیخوام زیاد بازش کنم اما به نظر من بهترین راهش اینه که با چندتا دوست همفکر خودت ، حمع بشین و یه جا درس بخونین ، اینطوری خیالت راحته که دوستات پیشتن و با خیال راحتتری درست رو میخونی ، سعی کن توی درس خوندن حسود باشی !
سعی کن بقبولونی به خودت اگه بخونی تخصص خودت بیشتر میشه ، درس خوندن رو سخت انجام نده که انگاری میخوای چیکار کنی ! ساده بگیر و سعی کن نکات مثبت داخل درس خوندن رو کشف کنی ، مثلا من با خوندن ساختمان داده ، یا زبان C احساس خوبی دارم ، یا فیزیک همچنین ، مطالعات رو کوچولو کوجولو تقسیم بندی کن ، مث اینکه وام بگیری و اقساط بیشتری باشه مثلا جای 3 قسط شما 20 قسط بدی ، اینطوری وقتی مداوم و پیوسته و کم باشه ، درسها سر هم دیگه سوار نمیشن و کم کم هم که بخونی میشه به راحتی جمعش کرد ، اینو هم در نظر داشته باش اگه یک ساعت با تمام تمرکزت درس بخونی ارزشش از هفت ساعت زل زدن به کتاب و خوندن متن درحالی که تقریبا داری به یک جای دیگه فکر میکنی ، ارزشش خیلی بیشتره ، اما با همین یک ساعت مطالعه با تمرکز عمیق ذهنت خیلی خسته میشه به طرزی که انگار سه روز کتک میخوردی :دی
ولی اصلی ترین مطلب بالا همون قضیه ی بیش فعالی هستش ، که ذهنمون بیش از حد فعال هست و نمیزاره تمرکز داشته باشیم ، بهتره که از آروم کننده ها مث به نظر من قهوه به جای چای ، گل گاو زبان خیلی تاثیر داره
یک لیستی از این جوشونده ها پایین هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پایان رسید این پست ، انتقادات همچنان باقیست...:20:
( انتقاد کنین ازم دیگه جواب نمیدما :دی همین که من میگم :دی )
شاد زی باشین پسرای خوب..
Take Care:40:
منم پارسال همین طور بودم.
سعی کن ارامش داشته باشی.
چیزه دیگه ای هم که خیلی مهم هست انگیزه هست.:46:
ببین چه رشته ای رو دوست داری.آینده میخوای چیکار کنی و ..... :27:
سلام به همهنقل قول:
سلام منم با شما موافقم نباید به خودمون بگیم شکست خوردیم ، ولی متاسفانه خود منم اینجوریم
یعنی من خودم قبلا سال اول دبیرستان معدلم بالای 19 بود حالا که انتخاب رشته کردم و رفتم مدرسه جدید تو سال دوم و سوم شدیدا افت کردم نمیدونم چرا و چم شد ولی اینو میدونم بیش از حد کامپیوتر بازی میکنم یعنی از وقتی که از مدرسه میام تا اینکه بخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسخرست میدونم ولی نمیتونم درستش کنم نمیدونم چرا کسی از دوستان راه حلی چیزی نداره معتاد شدم فکر کنم به این نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا لطفا پلیز هلپ می ، در ضمن بعضی ها تا ساعت 2 بامداد درس میخونن! چطور ممکنه؟ من حتی نمیتونم تا ساعت 10:30 دووم بیارم خوابم میاد!
یعنی ممکنه چون من کامپیوتر بازی میکنم مغزم ضعیف بشه؟ و خوابش بیاد؟ یعنی اگه کامپیوتر بازی نکنم و ورزش صبحگاهی و ... انجام بدم میتونم منم تا 2 بامداد بشینم درس بخونم ؟ خواهش میکنم کمک کنین میخوام زرنگ بشم دوباره این آرزوی قلبیمه لطفا کمکم کنین ممنون میشم
از شر نت میخوای خلاص شی فقط تنها راهش اینه که مجبور بشی یعنی مثل من کلا قطع شه و دیگه بابات فعال نکنه...من چند ماه بیش که معتاد نت بودم چند دفعه میخواستم مودمم رو بشکنم یا بندازم دور ولی نتونستم تا اینکه زوری بدون نت شدم و بعد یه مدت الان اون مشکلات رو ندارم...منظورم اینه که یا بگو بابات کلا جمعش کنه بعد یه ماه دوباره بیاره دیگه اونجوری نخواهی بود....
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
تو کلاس سعی کن بازدهت رو ببری بالاتر(بهتر بفهمی) درسای روز رو همون روز بخونی و کنار زرنگا بشینی تا ازشون استفاده کنی(نه هر جور استفاده ای!:27:)نقل قول:
راستی بچه کجایی؟
درس خوندن مثل دویدنه!
از لحظه شروعش نمی تونید با سرعت شروع کنید مخصوصا اگه پایه نسبتا ضعیفی دارید.اما کم کم بدنتون و مغزتون باید عادت کنه.حتی از روزی نیم ساعت شروع بشه..کم کم بیشترش کنید .به شرطی که پیوسته باشه.به عبارتی آهسته و پیوسته.قرار نیست از روی 16ساعت شروع کنید..همیشه آهسته...همیشه پیوسته..البته اینجور هم خوب نیست 5ماه فقط روزی نیم ساعت:46:!
آره درسته ، من وقت زیادی رو صرف این میکنم که مطلب رو توی خونه بفهمم در صورتی که اگه همون مطلب رو توی کلاس بگیرم توی خونه فقط به تمرین و حل مسئله میپردازم و خیلی خیلی جلو میوفتم ! درس هر روز رو هم باید همون روز بخونم ( دو تا کاری که اصلا نمیکنم ! ) متاسفانه میرم اون آخر کلاس میشینم ، بعدشم که خودتون تصور بکنید چی میشه ... :دینقل قول:
تو کلاس سعی کن بازدهت رو ببری بالاتر(بهتر بفهمی) درسای روز رو همون روز بخونی و کنار زرنگا بشینی تا ازشون استفاده کنی(نه هر جور استفاده ای!)
راستی بچه کجایی؟
مازندران - قائمشهر
شما چی ؟
دقیقا !نقل قول:
درس خوندن مثل دویدنه!
از لحظه شروعش نمی تونید با سرعت شروع کنید مخصوصا اگه پایه نسبتا ضعیفی دارید.اما کم کم بدنتون و مغزتون باید عادت کنه.حتی از روزی نیم ساعت شروع بشه..کم کم بیشترش کنید .به شرطی که پیوسته باشه.به عبارتی آهسته و پیوسته.قرار نیست از روی 16ساعت شروع کنید..همیشه آهسته...همیشه پیوسته..البته اینجور هم خوب نیست 5ماه فقط روزی نیم ساعت!
من هفته های اول مهر، هفته ای 9 ساعت میخوندم ! اما به کمک دفتربرنامه ریزی به هفته ای +60 هم رسیدم !
البته سعی نکنید انقدر آروم آروم شروع کنید که یهو ببینید خیلی عقب افتادید !
اما من موندم با این همه درس از کجا شروع کنم :(
مطمئن باش اگه از همین وسط کار شروع کنی ، به خاطر اینکه مطالب کاملا باهم مرتبط هست ، مجبور میشی هردفعه برگردی یه قسمت عقبتر رو بخونی ، بعد یه مدت کاملا ذهنت قوی میشه ...نقل قول:
فقط ماه اول که با خرخونی عادت کنی سخته ! بعدش دیگه مثل بنز میخونی :دی
رضوی - گنابادنقل قول:
ولی من هنوز به بایداری نرسیدم....بعضی وقتا خیلی خوبم بعضی وقتا بد....نمیدونم چرا:13:
راستی اون آخر کلاستون چه خبره:20: آخر کلاس یه حاله دیگه ای داره:27:
شما چرا توی تاپیک سال سومی ها نمیای ؟ مطالب خوبی داره ( سال سومی هستی دیگه ؟ )نقل قول:
منم هفته های اول نوسان داشتم ، یه هفته 40+ ساعت میخوندم یه هفته 20- ساعت ! اما کم کم متعادل میشی ، آروم آروم روی هفته ای 30+ ساعت ثابت میشی ، بعد میری روی هفته ای 40+ ساعت و دیگه همینجاها ثابت میمونی چون نمیشه بالاتر رفت ! ( به خاطر مدرسه )
سعی کن سریعتر خودت رو روی یه ساعت مطالعاتی ثابت نگه داری بعد بزنی بری بالاتر
یعنی میگین من چیکار کنم ؟ :(
میدونی من برای نت خیلی بی جنبم....همین چند روز بیش فعال کردم الان عین سگ بشیمونم...چون حواسمو برت میکنه...مامانم میگفت تو جنبه نداری فعال نکن میگفتم نه....الان میخوام کلا جمع کنم...فک کنم این اتفاق بیفته دیگه مشکلی نداشته باشم....من تصمیم خودمو گرفتم....امشب آخرین شبی خواهد بود که نت خواهم داشت تا بعد کنکور!نقل قول:
خداحافظ نت.....:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
البته من تجربه ی اینکارو دارم...سال سوم به بازی جنگای صلیبی خیلی معتاد بودم بعد که کامبیوتر رو جمع کردم جزو برترین های مدرسه شدم....
خو برو دیگه ! هنوز هم که هستی ! خیلی تاثیر داره نت رو کنار بزاری ، البته اگه بتونی ، لعنت به این نت که من هم معتادشم ، همچنین World of War Craft III ... چیکار بایستی انجامید ؟ هنوز جایی نیست تا ماهارو آدم کنن ؟نقل قول:
خداحافظ نت.....
متاسفانه بابام هم ازون بابایی خشنا نیست و قلبش مهربونه وگرنه یدونه میزد توی گوشم میگفت برو پی درست بچه !
( البته فقط سیلی ها ، کمربند و اینا نه :دی )
Take Care:40:
ببخشید پس منم ناچارم دوستای عزیزمو تا 3 بهمن ترک کنم! ولی من نوموخوام :دی دلم براتون می تنگه خب دیگه درس دارم الانم درس دارم ولی فردا ساعت 4 صبح بیدار میشم و میخونم! ولی من در تعجبم که چطور شد اینقدر معتاد این نت شدم ! جل الخالق ایشالله همگی توی زندگیشون موفق و موید باشن و به چیزی معتاد نشن (به چیزای منفی نشن) به چیزای مثبت که معتاد شدن خوبه مثل نماز خوندن و شرکت در نماز جمعه ^^ و ...
و اینکه من هنوزم نمیدونم :دی من که خندم میگیره وقتی نمره هامو میبینم! به خدا باورم نمیشه که من اینقدر افت کرده باشم! اصلا دست خودم نیس! عجیبه! خیلی ولی امیدوارم آدم بشم برام دعا کنین برادران خوبم
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
شما متولد چند هستین برادر؟ متولد 96 و کنکور ؟ اصلی یا تستی ؟ :دینقل قول:
من سومم 95 هستم.نقل قول:
:22::22::22::22:نقل قول:
خو برو دیگه ! هنوز هم که هستی !
:20:
کنکوری 95 ؟؟نقل قول:
اگه سوم باشی باید 92 کنکور بدی که !!!
بچه ها چرا نت رو اینجوری ترک میکنید ؟
نشنیدین میگن ترک عادت موجب مرض است ؟
آروم آروم ترک کنین تا برای همیشه ترک کرده باشین، هرچقدر سریعتر ترک کنین به همون ترتیب سریعتر برمیگردین
نمونش همین تدی خودمون :دی
بنظر من کامپیوتر چشم و مغز رو خسته میکنه و اینترنت واقعا اعتیاد آوره.میکشونت بد جور.بهترین حالت اینه که این 1 ساعت رو یکجا آخر شب که خسته ای و بهتره ای هم از درس خوندن نمیتونی ببری کار کنی.:20:نقل قول:
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
عزیز این فکر یاد نگرفتن سر کلاس تلقینی نیست!! منم خودم اگه سر حال باشم و کاملا گوشم به اون باشه میبینی زنگ بعدش همه از مخم پرید!!:27: ولی همون رو تو خونه برم تمرکز داشته باشم یکم وقت بذارم یاد میگیرم.نقل قول:
سر کلاس واقعا نمیشه.(البته برای بعضی ها :31:)
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
اگر شما حتی 1 ثانیه هم با گوشی و کامپیوتر کار نکنین باز هم ساعت 10 11 الی 12 اینا دیگه بیشتر نمیکشین.بیشتر از اون بیدار موندن الکیه و فقط برای تظاهر هست.چون خواب کافی خیلی خیلی مهمه.:46:نقل قول:
البته یکی از دلایل یادنگرفتن سر کلاس آپدیت نبودن تو درس هست.یعنی مثلا شیمی امروز میاد یک مبحث جدید درس میده که دنباله مطالب قبلی هست ولی شما هیچی از قبلیا بلد نیستین ، پس تو کفشون میمونید.:21:
مورد دیگه هم کم خوابی هست.باز هم تاکیید میکنم.کم خوابیدن اثرات بدی داره بخدا.:13:
والا ما هر روز تا ساعت 2 مدرسه ایمنقل قول:
عزیز این فکر یاد نگرفتن سر کلاس تلقینی نیست!! منم خودم اگه سر حال باشم و کاملا گوشم به اون باشه میبینی زنگ بعدش همه از مخم پرید!! ولی همون رو تو خونه برم تمرکز داشته باشم یکم وقت بذارم یاد میگیرم.
سر کلاس واقعا نمیشه.(البته برای بعضی ها )
ساعت 11 به بعد دیگه هیچی نمیکشیم!! چند تا درس اختصاصیمون هم زنگ چهارمه!! خب چیجوری سرکلاس بفهمیم ؟
مثلا سه شنبه حسایان زنگ چهارمه ، اصولا هیچی نمیفهمم تو این زنگ
منم همین جوری ام.واقعا خسته کننده میشه.خوب بابا 6 صبح پاشی تا ساعت 2 یک پا درس انتظار داری درسم کامل بفهمی؟؟(انتظار معلما : تو مدرسه بخونی همش رو بفهمی.خونه هم همش یخونی بیرون نری بمیری.:18::31:)نقل قول:
مثلا وقتی 2 زنگ درس رو پشت سر هم تو یک روز هم داریم فوق العاده بده.
معلم هم طبق معلوم نقش مهمی تو ایجاد انگیزه برای یادگیری هم تو کلاس هم خونه ایفا میکنه.که متاسفانه یکسری هم یک کاری میکنن از درست بدت بیاد.
من که دوم ریاضی هستم.تا سال قبل ریاضی رو فوق العاده دوست داشتم.ولی از امسال اصلا از همه چی ریاضی بدم اومده.نمراتش هم گویا هست.(آخرای کلاس :31:) در صورتی که سال قبل نمره ی ریاضیم جزو بهترینا بود.:2:
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
مدرسه ما پنجشنبه ها بازه ولی 2 روز در هفته تا ساعت 2.15 هستیم.(جهت اطلاعات بیشتر :27:)
برای ما هر روز تا ساعت 2 هست ، اما خب پنج شنبه ها تعطیلیمنقل قول:
جدیدا معلمامون یاد گرفتن 5 شنبه ها امتحان میزارن ، یه بار 5 شنبه امتحان حسابان و فیزیک و ادبیات با هم داشتیم!! به به :دی
برای ما هم همش میگن به فکرمون هستن که 2 تا امتحان تو 1 روز نشه.بعد مثلا روز دوشنیه.نقل قول:
ریاضی از اول سال برنامه داده پس حتما باید این دوشنبه امتحان بگیره.
آمار هم باز هفته ی بعد طبق برنامه اول سالی این معلم ریاضی - آمار محترم:31: باید گرفته بشه.
ادبیات هم مجبوره بگیره چون میبینه کی بگیره.این هفته پر هفته دیگه هم پرتر.:27:
زبان انگلیسی هم میاد میگه چیزی نیست کوییز ساده هست فقط!!
شیمی هم همین طور.اسمش رو میذاره پرسش تو کلاسی یا هر چی.(در حالی که از کل فصل امتحان میگیره.)
اینم ماجرا.
فقط خدا کنه این ترم رو زیاد کم نشم.چون هیچی نخونده بودم تو سال.فقط شبش دارم میخونم که اصلا خوب نیست.
ایشالا برای ترم دوم جبران میکنیم.:5:
من دارم میرم کلاس.(این کلاس هم دردسر شده.فردا میبینی امتحان ترم داری کلاس هم داری هم امتحان زبان:27:)
راستی درسای سال سوم نسبت به دوم سنگین تره؟؟
فعلا