سلام دوست من
من یک چیزایی نوشتم اگر خونده باشی !!! نمی خوام اظهار نظر کنم و یا آرای دیگران را کم و زیاد کنم ولی با تمام این داستان ها یه چیزی را باید گفت آنهم صادقانه :
توی این بازار رقابتی آی پد یک سمت است و همه مدل های تبلت یک سمت دیگه و همشون هم از یک سیستم استفاده میکنند و مثل هم هستند ولی هنوز زورشون به آی پد نمیرسه!!!!!!!!!!!!!!
از لحاظ سرعت حتی تو عوض کردن صفحه هم باقی لرزش دارند ولی آی پد آنقدر سریع این کار را انجام میده که انگار با دست شما هماهنگه .
اما بازم میگم این سیستم احتیاج به یک بک بن خوب داره و تو ایران براش محیا نیست ولی میشه ردیفش کرد مثل دوستی که در بالا ...
یه چیز دیگه یکی از دوستان نوشته بود در مورد 3G
در اینجا 4G وجود داره که 10 برابر سرعت بیشتری از 3G داره ولی من هیچ سیستمی را با آن ها خرید نمیکنم ابزار قابل حمل کوچکی وجود دارند که برای شما این امکان را میسر میکنند و چند فایده هم دارند:
1- شما میتوانید برای تمامی لوازم دیگرتان از آن استفاده کنید
2- قیمت ارزان تری دارند
3- هزینه ماهیانه اینترنت آن ها کمتر است مثلا" برای 3G شما باید مینیمم 30 دلار در ماه بپردازید حال آنکه با این ابزار حدود 14 دلار میپردازید البته به ایران مربوط نمیشه ولی خوب ...
و من فکر میکنم طمانی که بستر برای 3G در ایران آماده بشه دیگه از دور خارج شده و 100G به بازار آماده
راستی شاید بتونم برای شما اگر مایل باشید از اینجا براتون بفرستم قیمتش شاید کمتر باشه البته من نمیدونم اونجا اصلا" چه قیمتی داره و.....
موفق باشید