یه سوال دیگه ... تو عکس اولی که صندلی و میز و اینا هست به صحنه bloom دادی یا من اشتباه میکنم ....
Printable View
یه سوال دیگه ... تو عکس اولی که صندلی و میز و اینا هست به صحنه bloom دادی یا من اشتباه میکنم ....
:
زرد:میزان پروسس روی پلیگن ها.
سبز: میزان پروسس روی فیزیک.
آبی:میزان پروسس روی هوش مصنوعی.
قرمز:میزان پروسس روی بقیه برنامه های داده شده.
نارنجی:مموری مصرف شده.
توی بازی من هم میبینید همشون بسیار پایین و بهینه هستن البته اعتراف میکنم توی یه محیطی که تمام آدم هاش رو کشتم همون یه ذره AI Process هم نباید داشته باشه.
اوم مقدار مموری هم که میبینید بیشتر از بقیه مصرف شده نشون دهنده تعداد تکسچرهای با کیفیت بازی هست.
در ضمن اون عدد 60 هم کنارش نشون دهنده فریم ریت بازی هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برشون داری خیلی بهتره....
اونا کلاً توی بازی نیستن فقط توی انجین هستن.نقل قول:
برشون داری خیلی بهتره....
از Adaptive bloom که پیشرفته تر از بلوم معمولیه استفاده کردم.نقل قول:
من اصلاً با شما نبودم با اونی بودم که گفت مال FPSC هست :31:نقل قول:
ب منم بلد نبودم دیگه .....پرسیدن که عیب نیست ....هست؟
فکر میکردم داری با یونیتی میسازی ...با FPSC کارت واقعا خوبه .....
خوبه چون باشه گیمر فکر می کنه ربطی به بازی داره.
آفرین داد از شاتها معلومه که خیلی باحاله انشالله کی تموم میشه؟
توی تاپیک بازیتون اومدم پرسیدم شما مهدی هستین جواب ندادیا! :31:نقل قول:
آفرین داد از شاتها معلومه که خیلی باحاله انشالله کی تموم میشه؟
این بازی تقریباً تمومه فقط دارم یه سری ویرایش انجام میدم که بدون باگ و با جزئیات مناسب ارائه بشه :46:
ببخشید دادا متوجه نشدم :11:نقل قول:
توی تاپیک بازیتون اومدم پرسیدم شما مهدی هستین جواب ندادیا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی تقریباً تمومه فقط دارم یه سری ویرایش انجام میدم که بدون باگ و با جزئیات مناسب ارائه بشه
اره من مهدیم قبلآ هم فکر کنم شما رو تو انجمن سایت فنایی دیده بودم .:21:
پیام جان می بینم که ترکوندی. شرمنده من اگه به تاپیکت سر نزدم و نظر ندادم سرم خیلی شلوغ بود.نقل قول:
عکس بالا مال مرحله 2 هستش و همونطور که میبینید روی تکسچرها به شدت کار شده (همین دیروز حدود 1-2 ساعت فقط وقت روی تنوع تکسچرها گذاشتم)حالا فکر نکنید منظورم از تکسچر یدونه اون قسمتیه که نوشته سالن 1 کل محیط منظورمه!
به زودی یه تریلر از همین قسمت میدم که ببینید بازی چقدر هیجان زیادی داره.
فکر کن با مسلسل دارن طرفت تیر میزنن تیراشون میخوره کنارت جرقه پخش میشه بعدا میکشیشون میبینی دیوار پشتت سوراخ سوراخ شده
در ضمن مشابه Occlusion Culling توی یونیتی رو براش پیاده سازی کردم ولی خب یکم سطح پایین تر.
یعنی وقتی به یه اشیا نگاه نمیکنید رندر نمیشن(توی یونیتی اولین بار که میخواین این قابلیت رو اضافه کنین حتی با سیستم های قوی خیلی طول میکشه در صورتی که برای من در حالت عادی فعال شده هست )فقط مشکلم سیستم سگمنت ها هست که در هر زمان هر منطقه کامل رندر میشه ولی بازم بهتر از قدیمشه,قبلاً سگمنت ها عوض استاتیک و همیشه قابل رندر بودن ولی الان اگه از یک راهرو برین توی یک اتاق دیگه اتاق قبلی کلاً حذف میشه و تعداد پلی ها به شدت میاد پایین.
در ضمن از سیستم تخریب پذیری خیلی جاها استفاده شده.
اگه احیاناً وقت مجموعه تمدید بشه یه ایده هایی دارم بر این مبنی بر اینکههیجان بازی به شدت بیشتر میشه و تجربه یه بازی واقعی رو براتون به ارمغان میاره.
البته یه اسکریپت هم نوشتم که اگر به مدل چراغ شلیک کنید نورش از بین میره فقط یه سری نام گذاری داره که بگم هر لامپ مربوط به کدوم نور هست تازه میتونم تکسچر لامپ هم تغییر بدم وقتی بهش شلیک شد.
خب اینا یکم زمان میبره ولی عملیه که دیگه به این بستگی داره که مجموعه زمانش تمدید بشه یا نه.
بازیت خیلی خوب شده خوشم اومد . خیلی خوب کار کردی . گرافیکش خیلی خوب شده . گیم پلی هم فکر کنم در همون حد کار شده که یک بازی خفن بشه. راستی ایمیلت رو تو سازندگان بازی بزار که احتمالا بعد پخش مجموعه کلی پیشنهاد کاری بهت می شه.
وقت مجموعه که تا آخر این هفته بود. بازیت می رسه ؟ برای اونکارهای اضافه که گفتی چقدر زمان لازم داری؟
اولاً که بازی هنوز 100% نشده و در حال ویرایشه نمیدونم چرا زود منتقل شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید چیه عزیز,پیش میاد دیگه.نقل قول:
ببخشید دادا متوجه نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره من مهدیم قبلآ هم فکر کنم شما رو تو انجمن سایت فنایی دیده بودم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی توی انجمن هیرو هم بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف داری,من که همیشه سعی میکنم یه چیز خوبی بذارم تو بازیم حالا نمیدونم این تعریف ها واقعی بود یا نه ولی دزدان دریایی هم نگاه کنی با اینکه اولین بازیم بود توش بدن رو تو حالت اول شخص پیاده کرده بودم.نقل قول:
پیام جان می بینم که ترکوندی.
اینم مطمئن باش چیزایی برای گفتن داره.
درکت میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده من اگه به تاپیکت سر نزدم و نظر ندادم سرم خیلی شلوغ بود.
نظر لطف شماست.نقل قول:
مسئله ابازیت خیلی خوب شده خوشم اومد . خیلی خوب کار کردی . گرافیکش خیلی خوب شده . گیم پلی هم فکر کنم در همون حد کار شده که یک بازی خفن بشه. راستی ایمیلت رو تو سازندگان بازی بزار که احتمالا بعد پخش مجموعه کلی پیشنهاد کاری بهت می شه. ی نیست.
من تمام سعیمو میکنم که بهتر بشه.میلم رو 100% میذارم.
یه کاری میشه کرد.نقل قول:
وقت مجموعه که تا آخر این هفته بود. بازیت می رسه ؟ برای اونکارهای اضافه که گفتی چقدر زمان لازم داری؟
من به شما یه دمو ورژن از 3 مرحله بدم(راستی قرار بود 4 مرحله باشه تلفیقی زدم شد 3 تا)یعنی یه جورایی تکمیل شده ی فعلی رو میگم.
بعد شما برین دنبال ناشر اگه تو این مدت وقت کردم(چون کارای دیگه هم دارم.)حتماً درست میکنم میرسونم ولی اگر شما زودتر ناشر پیدا کردی که هیچی دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی پیغلام خصوصیتون رو چک کنید برای بازی روباکسمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیز می دونم که همیشه نو آوری تو کارت هست و کارت درسته . بی صبرانه منتظرم بازی رو ببینم.نقل قول:
یه کاری میشه کرد.
من به شما یه دمو ورژن از 3 مرحله بدم(راستی قرار بود 4 مرحله باشه تلفیقی زدم شد 3 تا)یعنی یه جورایی تکمیل شده ی فعلی رو میگم.
بعد شما برین دنبال ناشر اگه تو این مدت وقت کردم(چون کارای دیگه هم دارم.)حتماً درست میکنم میرسونم ولی اگر شما زودتر ناشر پیدا کردی که هیچی دیگه.
راستی پیغلام خصوصیتون رو چک کنید برای بازی روباکسمونه
ناشرش رو من پیدا کردم. دمو ورژن لازم نیست کاملش رو بدی خیلی بهتره چون تا سه شنبه دیگه کار رو باید ببرم نشونش بدم . اگه می تونی تا شنبه یکشنبه بازی کامل رو بهم برسون . بازی روباکسه هم تونستی تا اونموقع برسونی خیلی خوب می شه.
اوکی پس من سعی میکنم 1-2 مورد از چیزای ریز رو بهش اضافه کنم ولی قول نمیدم تمام چیزایی که گفتم رو اضافه کنم.نقل قول:
ممنون عزیز می دونم که همیشه نو آوری تو کارت هست و کارت درسته . بی صبرانه منتظرم بازی رو ببینم.
ناشرش رو من پیدا کردم. دمو ورژن لازم نیست کاملش رو بدی خیلی بهتره چون تا سه شنبه دیگه کار رو باید ببرم نشونش بدم . اگه می تونی تا شنبه یکشنبه بازی کامل رو بهم برسون . بازی روباکسه هم تونستی تا اونموقع برسونی خیلی خوب می شه.
خب تصمیم گرفتم به جای اضافه کردن یه سری امکانات الکی مثل سوختن چراغ ها در اثر تیر اندازی و غیره یه سری چیزای خیلی باحال تر اضافه کنم.
فعلاً معما و سیستم دست یابی یا همون Achievement رو اضافه کردم که فقط باید مدل ها و تکسچرها آرت هاش اضافه بشه.
برای مثال اگر تو مرحله اول 4 قطعه که تو محیط وجود داره رو پیدا کنید سلامتیتون جای 100 میره روی 200 یا مثلاً توی لول 2 اگر 2 قطعه رو پیدا کنید یه شیش لول بهتون داده میشه و غیره.
هنوز چون آرت های اصلیش تکمیل نیست نمیتونم عکس نشونتون بدم .
تو فکر بودم که چی می خوای اضافه کنی . ایول خیلی باحال می شه . یعنی فوق العادسسسسسس.نقل قول:
خب تصمیم گرفتم به جای اضافه کردن یه سری امکانات الکی مثل سوختن چراغ ها در اثر تیر اندازی و غیره یه سری چیزای خیلی باحال تر اضافه کنم.
فعلاً معما و سیستم دست یابی یا همون Achievement رو اضافه کردم که فقط باید مدل ها و تکسچرها آرت هاش اضافه بشه.
برای مثال اگر تو مرحله اول 4 قطعه که تو محیط وجود داره رو پیدا کنید سلامتیتون جای 100 میره روی 200 یا مثلاً توی لول 2 اگر 2 قطعه رو پیدا کنید یه شیش لول بهتون داده میشه و غیره.
هنوز چون آرت های اصلیش تکمیل نیست نمیتونم عکس نشونتون بدم .
تا حالا هم فکر نکنم همچین سیستمی تو هیچ بازی ایرانی اضافه شده باشه .
منتظر بازیتم :40:
ممنون :10:نقل قول:
تو فکر بودم که چی می خوای اضافه کنی . ایول خیلی باحال می شه . یعنی فوق العادسسسسسس.
تا حالا هم فکر نکنم همچین سیستمی تو هیچ بازی ایرانی اضافه شده باشه .
منتظر بازیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال سیستم Achievement رو حداقل در این حد میدونم کسی پیاده سازی نمیکنه اونم برای یه بازی مستقل,حالا فکر کن دارم با انجینی که خیلی ها اصلاً بهش انجین نمیگن این کار رو میکنم :5:
در ضمن این یه معمای ساده هست که باید برید دفترچه رو پیدا کنید بیاریدش و از روش سیم ها رو وصل کنید تا جریان برق باعث بشه در برقی باز بشه :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالاً توی دفترچه یه قسمتش رو کثیف یا جوهری و غیر قابل خوندن میکنم تا حل معما سخت بشه,در حالت عادی طبق راهنما میری و دیگه معما محسوب نمیشه یجورایی!!!
ایووووووووول . خیلی باحال شده . من که خودم خیلی کیف کردم. در مورد انجین هم من از اول گفتم به نظرم انجین مهم نیست بلکه مهم خلاقیت خود سازنده و گیم پلی بازی هست که با اون انجین کار می شه. من دوست خودم بازی خارج از سرزمین رو با مولتی مدیا بیلدر ساخت که اصلا باهاش کسی بازی نمی سازه ولی بازیش خیلی خوب وقشنگ شد.نقل قول:
ممنون
به هر حال سیستم Achievement رو حداقل در این حد میدونم کسی پیاده سازی نمیکنه اونم برای یه بازی مستقل,حالا فکر کن دارم با انجینی که خیلی ها اصلاً بهش انجین نمیگن این کار رو میکنم
در ضمن این یه معمای ساده هست که باید برید دفترچه رو پیدا کنید بیاریدش و از روش سیم ها رو وصل کنید تا جریان برق باعث بشه در برقی باز بشه
ادامه بده پیام جان.
پیام جان از منم که خبر داری ، سرم خیلی شلوغه ، تا حالا هم نظری ندادم .
امیدوارم بازی خوبی بشه .
موفق باشی.
خیلی ممنون,نقل قول:
ایووووووووول . خیلی باحال شده . من که خودم خیلی کیف کردم. در مورد انجین هم من از اول گفتم به نظرم انجین مهم نیست بلکه مهم خلاقیت خود سازنده و گیم پلی بازی هست که با اون انجین کار می شه. من دوست خودم بازی خارج از سرزمین رو با مولتی مدیا بیلدر ساخت که اصلا باهاش کسی بازی نمی سازه ولی بازیش خیلی خوب وقشنگ شد.
ادامه بده پیام جان.
دارم تمومش میکنم فقط یه چیزی,پیغام خصوصیتون رو چک کنید بد نیست :31:
هیچ مسئله ای نیست کاملاً درک میکنم.نقل قول:
پیام جان از منم که خبر داری ، سرم خیلی شلوغه ، تا حالا هم نظری ندادم .
امیدوارم بازی خوبی بشه .
موفق باشی.
همین که این نظر هم دادی کلی محسوب میشه برای من. :10:
می خوام روی بازی جان سخت 3 :برج ناکوتمی رو کم کنی ها :31:
بابا ایول دست ما هم بگیر :31:
الان دو حالت داره:نقل قول:
می خوام روی بازی جان سخت 3 :برج ناکوتمی رو کم کنی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. منظورت اینه که در حد بازی اون زمان دارم میسازم و داری مسخره میکنی و بودجه و نیروی کار و زمان و غیره رو در نظر نگرفتی.
2.منظورت اینه که اون زمان خودش خفن بوده و منم زمان خودم در همون حد خفن ساختم که به چنین چیزی میگن تشویق کاذب.
:31:
ما که داشتیم با هم بازی میساختیم :31:نقل قول:
خوب الان داشتم تعریف می کردم چون خیلی شبیه بازی جان سخت 3 شده .
گرافیک بازیت که از نظر محیط بهتره.
مثل خودم شکاک شدی ها:31:
یه نکته خیلی مهم باید همین جا بگم:من هیچ کس رو مسخره نمی کنم مگر در یه حالت که مسخره ام کنه یا هی بزنه تو سر دیگران...
پس ایول :10:نقل قول:
خوب الان داشتم تعریف می کردم چون خیلی شبیه بازی جان سخت 3 شده .
گرافیک بازیت که از نظر محیط بهتره.
مثل خودم شکاک شدی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته خیلی مهم باید همین جا بگم:من هیچ کس رو مسخره نمی کنم مگر در یه حالت که مسخره ام کنه یا هی بزنه تو سر دیگران...
راستی سر این پیاده سازی Achievement ها دهنم صاف شد بدجوری,چون تازه یه چیزایی مبنی بر استفاده همگانی از متغیرها به انجین اضافه شده و هیچ برنامه ای باهاشون نوشته نشده حالا منم ازشون استفاده کردم متغیر تعریف کردم که مثلاً جلیقه ضد گلوله رو برداشتی به متغیری به نام Score مثلاً 20تا اضافه بشه بعداً یه برنامه دیگه این رو چک میکنه اگه امتیاز کل چیزایی که برداشتیم(هر چیزی که تعیین کردم,یه نمونش هم Armor)مثلاً به 100 برسه سلامتی میشه 200 :31:
فکر کن هنوز جایی از اینا آموزش نیست و توضیح کامل هم نیست و فقط در حد چند کلمه از هر کدوم توضیح دارم.
مثلاً:
dimvar =X
X is the name of variable
:18:
این تنها ذره ای از سختی های کشیده شده توسط من سر استفاده از این انجین است که هیچ آموزشی براش نیست و اگرم هست خیلی کوتاهه.
فرض کنید الان با این سرسختی بسیار زیاد اومدم روی یونیتی که هر تابع رو کلی توضیح داده و جاهای دیگه هم پر از آموزشه :21:
خب تعریف بسه(باز الان یه عده میان میگن داری خودنمایی میکنی) فقط میخواستم بگم از رو هوا این بازی در نیومده و بیش از اون مقداری که فکرشو میکنید زحمت پاش کشیده شده.
فقط قراره لانچر بازی رو بعداً بسازم و جداگانه بدم به مهدیار ولی بازی رو باید 100% کنم اگرم نتونم حداقل 99% میکنم :31:
آقا ای جمله بندی هست "می کنم " ملت فکر بد می کنن:27:نقل قول:
خب دیروز بازی رو دادم!!!
پس منتظر باشین ببینیم نظر مهدیار و اگه ناشر نظری داده اون چی بوده. :8:
حالا که بازی تموم شده چند تا عکس ازش بزار که همه چی هم توش روشن باشه :31:
بازی تموم نشده!!!نقل قول:
حالا که بازی تموم شده چند تا عکس ازش بزار که همه چی هم توش روشن باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم شما دقت کنی و عکس ها بیان همه چیز به وضوح دیده میشه.
بذارین نظر مهدیار رو بشنویم تا بعدش یه تریلر رو کنم. :5:
سلام پیام جان. بازیت خیلی خوب بود. گرافیکش واقعا خوب از آب در اومد . گیم پلی هم خوب و روون بود.
فقط یکسری باگ دیدم که احتمالا به خاطر تکمیل نبودن بود. مثلا بعضی سربازها رو سقف خونه ها گیر کرده بودند و شلیک می کردند.
بعضی وقتها هم الکی چپ و راست می رفتن ولی شلیک نمی کردن.
مجموعه رو هم که برای ناشر بردیم. بازیت یک خطایی داد که فلان dll نصب نیست و اجرا نشد. نمی دونم مشکل از کجا بود.
سلام,خیلی ممنون.نقل قول:
سلام پیام جان. بازیت خیلی خوب بود. گرافیکش واقعا خوب از آب در اومد . گیم پلی هم خوب و روون بود.
روی سقف خونه ها :18:یجا فقط از روی سقف گاراژ میاد که اونم من ندیدم گیر کنه.نقل قول:
فقط یکسری باگ دیدم که احتمالا به خاطر تکمیل نبودن بود. مثلا بعضی سربازها رو سقف خونه ها گیر کرده بودند و شلیک می کردند.
حتماً عکس بذار ازش ببینم رفعش کنم.
فکر کنم تو مرحله 2 بود چون زیادی سخت شده بود برنامه داده بودم بیان نزدیک شلیک کنن که پلیر از دورتر شروع به زدن بکنه وگرنه 10 دفعه ممکنه بمیره!!!نقل قول:
البته چون با مردن بازی تموم نمیشه و میره از چک پوینت مشکلی نیست سختش کنم بهتر از اینه که اینجوری بشه.(نسخه تستی برای همین چیزاست دیگه)
احتمالاً MSVCR100.dll رو گفته.نقل قول:
مجموعه رو هم که برای ناشر بردیم. بازیت یک خطایی داد که فلان dll نصب نیست و اجرا نشد. نمی دونم مشکل از کجا بود.
پیداش میکنم این سری که بازی نهایی رو دادم اونم میدم که بریزین و مشکلش حل بشه.
فقط تو اینستالر اصلی بازی که ناشر درست میکنه باید این dll رو بذارن که اتوماتیک نصب بشه.
کلاً 2-3 تا dll دیگه هست برای انجین های مختلف دیگه که اگه نباشه بازی اجرا نمیشه.
مثلاً برای 3DGS اگه شیدر بزنی یه dll میخواست که هر کسی ممکنه نداشته باشش :31:(اگه یادتون باشه بازی شیطان زنده که تو مجموعه قبلی بود یه dll میخواست)
گیر کردنش رو فهمیدم به خاطر چی بوده.نقل قول:
فاصله که زیاد میشده اونجوری میشده منم یه کاری کردم که فاصله هر چقدر هم باشه طرف بتونه پلیر رو شناسایی کنه و گیر نکنه.
این قضیه هم 99% مواقع اتفاق نمی افته ولی نمیدونم چرا هر چندین باری که تست میکنم یه بار این رو میبینم.نقل قول:
(البته اسکریپتش رو تغییر دادم و ضریب خطا رو کم کردم وگرنه تو قبلیه ممکنه شما بیشتر این قضیه رو ببینید.)
فکر کنم Waypoint ها رو که برای هوش مصنوعیش دادم بعضی مواقع زیادی میخواد از روشون عمل کنه و از پلیر غافل میشه.
-برنامه نویسی لانچر تمام شد فقط مونده آرت بزنم براش و بازی رو تحویل بدم.
اون Dll هم میارم با بازی میدم که باید بره توی
C:\Windows\System32
توی XP ,Vista ,seven هم آدرسش یکیه و فقط موقع نصب باید با مجموعه نصب بشه تا خیالمون راحت باشه همه میتونن اجراش کنن.
خب قرار شده یه نقد از بازی خودم بکنم و به قول شما بکوبمش,البته من فرض کردم یه فرد دیگه ساخته برای همین تو جملاتم مخاطب یه نفر مقابل هست.
البته این کار رو میکنم که بعداً نگین بازیت ضعیفه چرا از بقیه ایراد میگیری,به خاطر خیلی از شرایط مثل وقت کم,تک نفره بودن بازی,حجم زیاد بازی و غیره این مسائل پیش میاد ولی اینا رو نادیده میگیرم و نقد میکنم که فکر نکنید روی بازیم تعصب دارم.
1.تو تصویر بالا کم پلی بودن جا خودکاری و پایین چراغ مطالعه به شدت معلومه و در کل کیفیت بالایی نداره در صورتی که یه تصویر نمایشی که جزو گیم پلی بازی نیست نباید این قدر ناجور باشه.
2.افکت Filmgrain هم بدک نیست ولی معمولاً تو بازی هایی مثل Left for dead استفاده میشه نه بازی های اکشنی مثل این.
3.گوشه سمت راست و سمت چپ رو میزی تیره تر از وسطشه.
4.به نظر میاد چراغ مطالعه روشنه در صورتی که نور تقریباً در همه جا ثابته که در دنیای واقعی این شکلی نیست.
5.خالی بودن محیط توی محوطه های کارخونه کاملاً عادیه ولی مشکل اینجاست که منظره شهر پشتشه و نشون نمیده که کارخونه هست.
6.تفنگ که توی بازی های اول شخص خیلی مهمه تابلوئه که کم پلیه هر چند که توی خیلی از بازی های خوب هم این ایراد وجود داره ولی دلیل نمیشه این ایراد رو تو هر بازی ببینیم.
7.طوری سایه روی دست بازیکن افتاده که انگار پست انگشتاش مو داره :31:
8.بعضی جاها نور آفتاب معلومه ولی بعضی جاها اینطور نیست.
محض اطلاع:تیزی روی زمین رو درست کردم و در بازی نهایی اینجوری نیست.
9. چرا طرف رو کشتی خون نریخته بیرون(البته درجه سنی مجموعه میاد پایین ولی بازیکن کاری با این چیزا نداره)
نکنه طرف خوابیده :31:
10.این محیط به نظر من فقط یه سایه درست حسابی کم داره.
11.البته صندلی چوبی میذاشتی یا میز رو فلزی میکردی بهتر میشد.
12.به این محیط نمیخوره انقدر روشن باشه(تو بازی اصلی درست شده)
13.اون جسده چرا سیاهه(اینم درستش کردم)
14.چرا این نرده ها رفتن تو هم.
15.این پل مانندی که از بالاسر رد شده به هیچی بند نیست چرا!!!
16.زمینش بد نیست و یه جاهاییش کثیف شده جالبش کرده ولی بازم خیلی باحال نشده و بهتر با مدل پر بشه(پر شده)
17.نمیخوام بزنم تو ذوقت چون کار باحالی کردی ولی اون سیم هاش خیلی کم پلی هستن و میشد با اضافه کردن فقط چند تا پلی خیلی بهترش کرد.
18.عکس بیشتر بده بیشتر ایراد بگیرم. :21:
راستی اون قسمت که تو دستمون اسنایپ هست(عکسش تو پست شماره 20 هست)حذف شده.
واقعا بعضم ترکید:31:
بزار من یکم کمکت کنم.
دست بازیکن اینجا یه جوری نشون داده انگار یخ زده:31:و یکم به طور غیر طبیعی سفید می زنه
HUD علام یکم بیش از حد کوچیک بزرگترش کن.
بهتره در حالت زوم نشانه ناپید بشه...
چرا اون تفنگ همین طوری سرجاش وایسده باید یکم کج بشه.
بهتر می بود مردن دشمن از RAGDOLL استفاده می شد.
بهتر بود یکم TILING کاش زمین رو کم می کردی.
بهتره بود یکم از نظر بصری روی اون برگه کار می کردی.
ادامه دارد...:31:
حساب کن تصاویر کوچیک هستن و رزولوشن که بره بالا حل میشه.:46:نقل قول:
HUD علام یکم بیش از حد کوچیک بزرگترش کن.
اگه منظورت اون ماموریت هاست آره درست میگی همیشه گفتم آرت 2 بعدیم به شدت ضعیفه.نقل قول:
بهتره بود یکم از نظر بصری روی اون برگه کار می کردی.
به جز اون ایراد اولیه بقیه درست هستن ولی چه انتظاری دارین :31:
امشب کار برام پیش اومده فردا صبح زود میرم بازی فاینال رو میدم. :11:
مهدیار دعوام نکن میخواستم بازی رو بیارم ولی باور کن کار پیش اومده خونه نیستم که بتونم رایت بزنم. :11:
سلام
منم گفته بودم منم یکمی نقد می کنم
1- این عکس:
اشکالات :
تیزی های نامناسب توی مدل ها
کشیده شدن بسیار ناجور تکسچر توی دیوار جلویی . من موندم اگه این بلوکه ما بلوک اینقدری هم داریم مگه ؟:31:
این دیواره که گفتم رو مستقیم هدف اسلحه رو بگیرین برین جلو . . . .
صاف نبودن مدل ها هم باعث شده این تانکر جلویی به صورت خیلی ضایعی تیزی تانکری که باید صاف باشه رو نشون بده .
اونوقت به قول پرویز این دستش چرا سفیده ؟
مورد بعدی هم ساختمون هان . الان یه سوال اینا رو یه باکس خالی گذاشتی تکسچر انداختی توش ؟ این ساختمون ها نزدیکن بنابراین نمی تونی جزئ پشت زمینه حسابشون کنی اگه دورتر بود یه چیزی می تونستی حتی یه عکس هم بزاری و همین حرف من که روی یه باکس یا حتی یه bsp یه تکسچر بندازی چون مسلما دوره و نقش فضا پرکردن داره اما این نزدیکه و همین عامل باعث شده که اینجور تکسچر انداختن باعث بیکیفیتیش بشه در ضمن از کی تا حالا ساختمون ها اینجوری شیشه دارن ؟ :31:
و اون یارو مینی مپ بالای تصویر هم شدیدا بیجوریه . سبز اصلا رنگ خوبی واسه اینجوری مینی مپ ها نیست طراحیش هم اصلا مناسب نیست بهتر بود اینجا یا از مدل بیرنگ و تقریبا خاکستری استفاده می کردی یا ابی کم رنگ .البته اینجوری مینی مپ ها به صورت مربع هم باشن می تونن جالب باشن
در ضمن این جا نباید هیچ سایه ای داشته باشه ؟ :31:
در ضمن یه ایراد دیگه چرا دیوار پشت تانکر اینجوریه تکسچرش ولی مال جلویی اینجوری کشیده شده ؟
نکات مثبت این بخش :
HUD زیبا .
عکس دوم :
نکات منفی:
تکرار شدن تکسچر ها روی زمین بسیار بسیار ضایعست . بهتر بود از یه تکسچر بزرگ تر استفاده می کردی که نیاز به تکرار کردن تکسچر کم تر بشه .
مشکل تکسچر دیوار همچنان پابرجاست .
اون ساختمونه سمت چپ بالا برج مراقبته فرودگاهه؟ :31: چرا تکسچر نداره ؟
این دوتا نیم دایره چین وسط؟
تیزی تکسچرها هم روی زمین ناجور کرده تکسچرها رو بهتر بود اینجا یا گرد میشید یا یکسری تکسچر به صورت مثلا لکه ای چیزی روش میافتاد اینجوری بهتر بود
محیطش هم خیلی خیلی خالیه
یک ساختمون پشت سر ماشینه که واقعا بد شده . بهتر بود این رو یه مش درست و حسابی ساختمون میزاشتی نه فقط یک دونه باکس با یه تکسچر روش
ساختمون ها هم توی این سکانس کمن چرا؟
یک شکل بودن ساختمون ها خیلی به کلیت کار زرر میزنه . بازیکن از تکرار به هیچ وجه خوشش نمیاد . یک شکل بودن تکسچر ساختمون ها خیلی بده . حالا هرچقدر بخوای با تغییر اون باکس مثلا یه ساختمون جدید بسازی .
مشکل بد بودن مینی مپ هنوز در این صحنه دیده میشه . بهتره بزرگ تر باشه .و اون چیزهایی که قبلا گفتم .
سایه کجاست ؟ من هنوز نفهمیدم .
نکات مثبت :
استفاده از انتی الاسینگ این صحنه رو قابل تحمل کرده .
سبک گرفتن اسلحه و همون مکان قرار گیری اون توی تصویر واقعا خوبه .
اگر اشتباه نکنم توی این صحنه افکت BLOM فعاله . اون خیلی خوبه.
تصویر سوم :
نکات منفی:+ مثبت:
خوشبختانه اشکال زیادی به این صحنه وارد نیست . بجز چندتا کوتاه :
بازیکن توی فضای ازاده و هوا افتابی پس چرا نور پردازی صحنه اصلا همچین چیزی رو نشون نمی ده ؟
بعد از مدتی بلاخره سایه رو یافتم . روی اون ساختمونه فکر کنم کنارش یه ساختمون دیگه باشه این خوبه .
رفلکت رو خوب انداختی روی اون ساختمون البته اگه همچین چیزی باشه توی تصویرکه من اینجوری می بینم . می خواستم از جهت خورشید اشکال بگیریم ولی نمی دونم کدوم طرفیه .
اون اسلحه که روی زمین افتاده اصلا چرا اینجاست ؟ نباید کنار خود طرف باشه ؟ اگه احتمالا هد شات رو بدیم بازم زاویه افتادن اینجوری نمیشه که دوحالت داره یا کارکتر حریف بعد از شلیک با جنازش میافته یه طرف چون شدت شلیک گلوله این کار رو می کنه و یا به سبک بعضی از بازی ها اول میشینه روی زمین و همونجا می میره به سبک مردن Rag Doll ای:31: اگر احتمال مردن همینجوری رو بدیم خب این مسلما خودتون می دونی چه جوریه .
دست توی این صحنه نشون میده که بد طراحی شده . نقاط تیز . ساختمون سمت راستی رو هم من نفهمیدم چه ساختمونیه و دقیقا این چه تکسچری که روش افتاده :31:
تصویر بعدی :
نکات منفی :
لبه دار بودن اشیائ .
بلوم باعث بد شدن تصویر شده . نمی دونم من که اصلا خوشم نیومد. :31:
سوال اصلی اصلا اینا چرا اینجان ؟ :31:
دیوار جالبه . فقط جنس دیوار از چیه ؟
این به اصطلاح الاچیق اونوقت پارچه ها با چی به چوب وصل شدن ؟ همون بالا گرفتی میخشون کردی ؟ :31: شوخی کردم بهتر که نه باید اینا رو اینطوری میساختی که پارچه ها با نخ به چوب وصل می کردی اینجوری بسی ضایعست .
الاچیق جلویی هم همین اشکال + چرا پارچه اینجوری اومده جلو ؟ مگه همچین چیزی هم میشه ؟
بازم هست زورم میاد بگم :31:
درضمن یا میز چوبی بزار و صندلی چوبی یا میز فلزی بزار و صندلی فلزی .اینجوری بهتره
نکات مثبت :
فقط تصویر ساختمونی پشتی فکر کنم یه جورای Dof داره با بلوم قاطی شدنش خیلی زیبا ترش کرده
تصویر بعدی :
مشکلات »
تکرار بد تکسچرها
محیط خالی
نورپردازی بد . محیط های اطراف چه جوری اینقدر روشنن ؟
پنکه !!!! اخه اینجاها اینجوری پنکه میزارن؟ مگه خونست ؟ اینجاها فقط هواکش دارن
نرده ها توی هم رفتن ؟ چرا؟
چیز دیگه ای هم معلوم نیست که بیشتر بگم
بهتر بود محیط رو پرتر می کردی مثلا یه چندتا کامیون میزاشتی یا مثلا باربر چیه اسمش
این چیزهایی که گفتم برداشت من بود که این صحنه رو به صورت یه کارخونه دیدم .
نکات مثبت :
:31:
هیچی
تصویر بعدی :
زیبا .
جالب .
دفترش هم جالبه ولی تکسچر ازش زده بیرون . درستش کن .
یکمی معما رو پیچیده تر کن .
یکمی نو اوری کن یه چراغ مثلا بزار اونجا که فعلا قرمزه و وقتی وصل کردی مثلا سبز بشه جالب میشه .
همین .
من نقاد نیستم پس نقد هام کارشناسانه نبود . اینها رو هم تقریبا از نظر یه بازی باز نصفه بازی ساز گفتم :31:
حسن تو چقدر خشنی کسی زنت نمیشه ها...:31:(شوخی ).
امروزم به خودت هم گفتم نگران نباش تو فکر خودت باش:27:
تازه کجای کاری من الان ذوغ دارم یه بازی رو بعد از سه هفته تلاش شبانه روزی ساختم الان از ذوغ نمی دونستم چیکار کنم اومدم اینو نقد کردم :31:
سلام . من موندم بازی ندیده رو شما چه جوری نقد می کنید :31:
مرسی پیام جان . فردا هر جور شده بهم برسونش . بازی تو من رو جون به لب کرد :19::31:نقل قول:
اگه منظورت اون ماموریت هاست آره درست میگی همیشه گفتم آرت 2 بعدیم به شدت ضعیفه.
به جز اون ایراد اولیه بقیه درست هستن ولی چه انتظاری دارین
امشب کار برام پیش اومده فردا صبح زود میرم بازی فاینال رو میدم.
مهدیار دعوام نکن میخواستم بازی رو بیارم ولی باور کن کار پیش اومده خونه نیستم که بتونم رایت بزنم
راستی بابت درست کردن باگها هم یک خسته نباشی درست و حسابی از من طلب داری :31:. خیلی هوش مصنوعیش اذیت می کرد اگه اونجوری منتشر می شد زیاد جالب نبود. خوب شد که از پسش بر اومدی
از سیسیلین بابت این همه وقتی که گذاشت واقعاً ممنونم ولی خیلی از موارد به خاطر عکس بد گرفتن بود,برای مثال طرف رو از این ور کشتم بعد رفتم از اونور عکس گرفتم فکر کردی بد پرت شده :31:
یا مثلاً خودم اعلام کردم گوشه های آسفالت رو درستش کردم دیگه گوشه نداره :46:
محوطه خیلی از کارخونه ها چنین چیزی داره که کارگرا خسته شدن برن استراحت کنن.:31:نقل قول:
جالبه؟!؟ :18:نقل قول:
دیوار جالبه . فقط جنس دیوار از چیه ؟
این دقیقاً همون دیواریه که از دور دیدی ازش ایراد گرفتی :31:
ولی فکر کنم چند تا کارخونه بری مشکلت با اون برج دیدبانی و جنس اینا و یه سری چیزای دیگه حل میشه.
جنس دیوار:
fence concrete یا همون حصارهایی که با بتن درست میکنن و تمام صفحه هستن. :31:
راستی اون محیط که از پنکه ها و نورش ایراد گرفتی و گفتی خالیه هم نورش درست شده هم محیطش پرتر هست هم هواکش داره و چون محیط بزرگه برای به جریان انداختن هوا داخلش از پنکه استفاده شده.
باور نداری از مهدیار بپرس :46:
این بازی رو چون حین طراحی عکس هاش رو گذاشتم خیلی از مشکلاتش بر طرف شده.
راستی بین تصاویری که گذاشتی شماره 3 رو نگاه کنی اون بالا همونی که بهش میگی برج دیدبانی سمت چپ بالای ماشینا معلومه که تکسچر داره :31:
در ضمن برای ساختمونا از هیچ گونه باکسی استفاده نکردم,اون سیلو که استوانه هست سمت چپیش هم شیروونی داره بقیه ساختمون ها هم همشون اسکای باکس هستن :46:
خیلی از این جور موارد وجود داره که اگر بازی رو ببینی برطرف میشه ولی بازم دستت درد نکنه که موارد رو گفتی,فقط چرا دیر گفتی,بعضی از موارد رو اگر زمان داشتم میتونستم برطرف کنم ولی...
راستی به خاطر رادار مجبور شدم بعد از تغییر رنگش یدور دیگه بازی رو رایتش بزنم که بدم به مهدیار :31:
در مورد اون برق هم چرلغ روشن میشه وقتی وصلشون میکنی(البته توی بازی اصلی نه توی اون تصویر) ولی وقتی وصل نیست چجوری چراغ قرمز داشته باشه,ولی قبول دارم باید یکم سخت تر و جالب ترش میکردم.
خیلی هم چیزای خوبی گفتی اتفاقاً کارشناسانه بود :46:البته اگه بازی رو میدیدی بهتر میشد,بازیسازیت هم که دیگه همه میدونن سر بازی رویا چی کردی :40:نقل قول:
من نقاد نیستم پس نقد هام کارشناسانه نبود . اینها رو هم تقریبا از نظر یه بازی باز نصفه بازی ساز گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی حالا که اینا رو گفتی,ولی یه سوال؟؟؟
به عنوان یه بازی ساز فکر میکنی با FPSC ساختن یه همچین بازی چقدر ارزش داره,یعنی منظورم اینه که به نسبت بد بودن انجین.
49 دلار قیمت انجینه تازه کلی تخفیف و این جور چیزا به مناسبت های مختلف میزنن :31:
البته همنیجا اعلام میکنم این آخرین پروژه ام با FPSC بود.
اگه کسی دید دارم بازم باهاش کار میکنم این پست رو بیاد نقل قول کنه :27:
خواهش میکنم دیگه ببخشید دیگه,اگرم نگاه کنی دیروز یه میس کال داشتی اول شمارش 021220 بود اون مال من بود زنگ زدم بگم میخوام بازی رو بیارم از اون طرف برم جایی دیدم برنداشتی دیگه رفتم. :11:نقل قول:
مرسی پیام جان . فردا هر جور شده بهم برسونش . بازی تو من رو جون به لب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بابت درست کردن باگها هم یک خسته نباشی درست و حسابی از من طلب داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خیلی هوش مصنوعیش اذیت می کرد اگه اونجوری منتشر می شد زیاد جالب نبود. خوب شد که از پسش بر اومدی
من کاملا با حرف شما موافقم.نقل قول: