نه اصلا خوب نیست
Printable View
نه اصلا خوب نیست
خودم این سرویس رو دارمنقل قول:
ولی پشیمونم
تو این ماه دقیقا 4روز کامل نت قطع بود
lمن هم از 128 هم 256 و باز هم 512 مخابرات استفاده کردم و کاملا راضیم .
تا حالا نشده قطع بشه یا سرعت افت کنه .
نامحدود هم که هست .
خیلی بهتر از شرکتهای خصوصی کلاهبرداره .
بالاتر از 512 می بنده یا همون 512 ؟ ping چطوره ؟
یه سوال دیگه . الان شاتل send منو رو 256 بسته . اون رو 128 می بنده اینطور که گفتین . فرقش زیاده؟
ببخشید دوستان من الان 128 مخابرات رو دارم
میخاستم ببینم شرایطه گرفتن 512 چیه و به این راحتی میدن یا نه؟؟؟
ماهی چقدر هستش؟؟؟
خیر به راحتی نمیدن فقط شرایط خاصنقل قول:
من با کارت خبرنگاری گرفتم
ماهی 20 تومن
یکمی توضیح می دین ؟ سرعت چطوره ؟ send و receive ? راضی هستین ؟
کجای کرج هستین ؟ قطعی زیاده ؟ ping چطوره ؟
راضی نیستم چون قطعی وحشتناک دارهنقل قول:
دانلود :56-57
اپلود : 13-14
کجای کرج هستید ؟
پارس آنلاین هم حدود قیمتش همینه . بهتره پارس آنلاین بگیرم ؟ اونا بالاتر می بندن سرعتو !؟
پارس انلاین تو کرج همه سرویس هاشو رو 2مگ میبندهنقل قول:
پس به نظرم 512 پارس آنلاین بهتره. اگه دوستان نطر دیگه ای هم دارن اعلام کنن
یعنی سرویس های نا محدودم بالا می بنده ؟ من شنیدم فقط تو محدودا این کارو می کنه.
فقط محدود هارو بالا میبندهنقل قول:
در کل نظرتون چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ نا محدود . یک سری از دوستان نظرشون پارس آنلاینه و یک سری مخابرات .
دوستان کسی نظری نداره ؟
سلام.دوست عزیز به نظر من مخابرات خیلی بهتره.شما خودت یه حساب سر انگشتی بکنی میفهمی مخابرات بهتره.اولا نامحدوده که بزرگترین مزیتش هم همینه ، دوما بعد از 2ماه رو قبضت پرداخت میکنی ،سوما قیمت و سرعتشم که خوبه پس فکر نمیکنم جای تردیدی باقی بمونه.سرویس های نامحدود شرکتهای خصوصی قیمتشون بالاست و کلا کاری نمیکنن که سرشون کلاه بره.
آقا دو سه روزه دائم قطع میشه مال من و روزی 10 ساعت قطعی دارم
مال شما هم این جوری شده؟
خاتم الانبیا هستم
سلام دوستان منم 128 مخابراتو دارم قعطی که داره ولی زیاد نه. با 10 تومن در ماه فک نمیکنم جای دیگه اینترنت 128 نامحدود بدن
ما شرکتمون شهرک مهندسی زراعی هستش . 4 خط 512 از مرکز کولیوند داریم. الان حدود 2 3 هفته است تقریبا هر روز یا یک روز در میون قطعی داریم. همین امروز از ساعت حدود 3 قطع شد تا 5 که سر کار بودم وصل نشد. دیگه کاملا مسخره اش رو در آوردن ، با پر رویی به همه هم نشون میدن:2:نقل قول:
هرچی هم به 2828 زنگ میزنم جواب درست و حسابی نمیدن. مرکز دیتا میگه مشکل از MDF مرکز تلفنه و مرکز تلفن میگه اشکال از ما نیست. ما موندیم این وسط دستمون هم به جایی بند نیست. خراب بشه این مملکت که هیچیش درست نیست:19:
داداش رو کاغذ همه چی قشنگهنقل قول:
ولی آیا شما استفاده کردی از مخابرات ؟
چه مدت ؟ کجا ؟ واقعا راضی بود !؟
256 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دیگه داره میرسه به دایال آپ.
اره مخابرات کرج خیلی افتضاحهنقل قول:
slower than 95% of ir
این جمله speedtest قابل اعتماد هست.اینجوری انگار فقط سر ما مونده بی کلاه
دویست و پنجاه و شش کیلو بیت در ثانیه، آه خدای من ...
سلام
دوستان میدونید که چطور میشه ای دی اس ال 256 رو به 512 ارتقا داد؟
مراحل و مدارکش رو میدونید که چی هست؟
از طریق سایتی چیزی نمیشه درخواست داد؟
مرسی
لطفاً مجدداً رأی بدین:
سلام دوستان , من چند روزه 256 مگ مخابرات گرفتم روی خط فیبر نوری که تازه راه افتاده
سرعت دانلودم بین 18 تا 30 متغیره , اما میانگینش معمولا 21 تا 22 , بعضی وقتا هم 24 هست.
پینگ هم که من سردرگم شدم , سایت معروف speedtest.net پینگ رو میزنه 20 !
اما سایت pingtest میده 220 ! سایت speedtest.ir میده 276 ! داخل cmd ویندوز هم میده طرفای همون 276
بالاخره پینگ من کدومه ؟ گیج شدم
با این تفاسیر آیا الان سرعت من خوبه یا بد ؟
اصولا 256 باید دانلودش 32 باشه دیگه , بقیه دوستان هم همینه وضعشون ؟
به خاطر فیبر بودن خط میتونه باشه ؟
برم مخابرات پیگیری کنم فایده ای داره ؟
20 به خاطر اینه که با سرور داخل تست کردینقل قول:
همون حوالی 230 تا 260 درسته
حالا این سرعت دانلود من از نظر شما نرماله ؟نقل قول:
256 مخابرات اینه یعنی ؟
دوستم از یه مرکز دیگه تو کرج 256 داره میانگینش 32 هست.
؟؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
راستش من سرعتم میانگین 30 بود.تو کلانشهرها اختلاف 7-8 کیلوبایت فرق بکنه با بقیه!
دوستم سرویس از مخابرات قزوین داره،سرعتش 60.
البته الان 10 روزه مخابرات افت شدید سرعت داره.پشتیانی هم بعد از 6 دقیقه انتظار در پشت خط به استحضار میرسونن که مشکل از شبکه هست!!!مشکل هم مشخص نیست کی حل میشه!!!
کسی میدونه که ما مشکلمونو از کجا باید پیگیری کنیم که سر ماه 25 تومن هزینه "عدم استفاده از adsl" رو نپردازیم؟؟؟
سازمان طنزیم مقررات رادیویی یا کجا...
یعنی ممکنه این رویا به تحقق بپیونده که مخابرات برای رضایت مشتری بیاد هزینه ADSL رو به خاطر عدم سرویس دهی مناسب به دلیل مشکلات فنی ازمون نگیره؟؟؟واقعا داریم؟؟؟
سرعت پایین اومده بخصوص شکبه دانلود تورنت...
گرفتار شدیم!
من که کلا نوسان شبکه دارم یه پینگ که میگیرم از 4 تا پاسخ 2 تاش بر میگررده 2 تا lost میشه سرعت دانلود هم 7 8 12 نوسان دارهنقل قول:
5 ماه پیش یادمه پینگ 4.2.2.4 روی 150 ms بود و سرعت دانلود روی 30 32 فیکس بود ولی الان ...!!!
با درود
یه سوالی داشتم. اونم اینه که برای دوستم اینترنت 256 adsl نامحدود از مخابرات گرفتیم و یوزر و پسورد را خودمان گرفتیم و وارد کردیم. و به نت هم وصل شد اما سرعت قابل قبولی نداشت و در دانلود ها سرعت بین 30 تا 35 متغیر بود. مودم هم 8961 TP-Linkهست.
خواستم ببینم که رنج سرعت نت (256) مخابرات همین قدره یا شاید ما تنظیمات را بد وارد کردیم؟
البته مودم را یکبار ریست فکتوری کردم و دوباره یوزر و پسورد را دادم تغییری در سرعتش نکرد.
با تشکر
سلام دوستان
یکی از دوستان که اینترنت مخابرات کرج رو داره میخواد مودمش رو عوض کنه اما موقع تنظیم وقتی به یوزر پسورد رسیدیم تازه فهمید گمش کرده و یادش هم نمیاد. حالا باید یوزر پس اینترنتش رو از کجا بگیره؟ آیا مخابرات کرج تلفن پشتیبانی داره و میشه تلفنی و با دادن مشخصات و ... یوزر پس رو دوباره بدن؟
ممنون
نه کلا با 256 سرعت از 35 بیشتر نمیرهنقل قول:
من سرویس 1 مگ دارم.
فکر میکنم این سرویس مخابرات با حالت pppoe مشکل داره چون سرعت اومده بود پایین و مودم رو گذاشتم روی حالت bridge که دانلود درست شد و ثابت 130 میزد.
اما دوباره افت شدیدی کرده و حدودا 30 تا 50 میره!!!
کسی این مشکل رو داره؟